• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Ekstraordinært årsmøte i SK Brann

Started by osoerli, August 08, 2013, 21:00:26 PM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

SK

Hvis styret bestemmer seg for at de vil kvitte seg med RBH, er det i praksis lite han kan gjøre, jf. krakra's beskrivelse av hvordan slikt normalt foregår i praksis.

For øvrig må folk huske på at RBH er ansatt i en ledende stilling. Det gjelder andre regler for slike stillinger enn for "vanlige" ansatte.

Huff

Mulig folk på Kniksens plass vil gi ro til Skars før han sparkes etter siste serierunde, men jeg vil ikke ta den sjansen. Det må taes grep for å få igang et ekstraordinært årsmøte!

psv-hasund

Så lenge du er villig til å betale for å bli kvitt en leder så er det ingen problemer. det som ikke er enkelt er å bli kvitt RBH uten sluttpakke. Jeg nekter å tro at han tviholder på stillingen sin så lenge han får en (u)fornuftig kompensasjon.

krakra

October 28, 2013, 16:43:41 PM #103 Last Edit: October 28, 2013, 16:47:17 PM by krakra

Xminator

Selvsagt skal man kunne bytte daglig leder! Om Styret ikke lenger har tillit til at daglig leder klarer å snu den situasjonen klubben er i, så er de i sin fulle rett til å si opp daglig leder. Det vil naturlig nok utløse en form for kompensasjon, men det klarer de å finne en løsning på om RBH er så diplomatisk som han ønsker å fremstå som.

Men dette handler ikke om at den og den skal sparkes. Det handler om å gi medlemmene mulighet til å påvirke evalueringen etter 2013-sesongen.

storB

Kan ikke han nedgraderes til sports controller igjen da så kanskje han ser tegningen.
"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

Xminator

Det vanlige er å flytte arbeidsoppgaver, men RBH har såpass bra betalt at han fort kan bli sittende med kabalen sin selv om det er en annen tittel uten meningsfulle arbeidsoppgaver.

Det beste hadde vert om NFF snart reddet oss med ett jobbtilbud.

Go Up