• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger sommeren 2014

Started by Lasaron, September 03, 2012, 14:09:21 PM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

Belfort

Quote from: Spelaren on January 17, 2014, 13:43:27 PM
Legg Orlov-prosjektet i skuffen og gå videre til neste kandidat. Me skal ikkje drive med veldedig uhjelp til vanskeligstilte svensker.


Enig. Klart Brann lider av at de ikke har en speider i klubben som kunne gjort at de hadde langt bedre oversikt over markedet.

stigh

ser gefle supporteren vil ha en versjon fra oss:  kan det finnas Brann-supportrar som är reggade på SvenskaFans och läser här? Vore intressant med en kommentar från det hållet...

Gepard

Tror også at Brann har nådd smertegrensen, Gefle innser nok at 5,2 var maks maks og de ser at de har strukket strikken langt nok. Sikkert enighet om overgang i morgen. Mitt tips nå.

viks

Rent forhandlingstaktisk hadde det jo vært en fordel om SKB hadde lekket ut at man så på andre kandidater. Slik man fremstår nå så kan man jo få inntrykk av at det er Orlov eller ingen, selv om det neppe er tilfelle.

Gremmes over Svensker som tror de sitter på gull, og skal ha betalt en halv års omsetning i klubben sin for en spiller som har prestert ok (ikke fantastisk) for dem i 3 år.
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Heispassasjer

Er Simon Lundevall ute av bildet eller er han med på lasset?

Xminator

Kanskje Norling har brukt uken på å telle høyrekanter og ser etter noe mer venstrebent.

Kid-A

- Nokon veit betre enn andre

Gepard

Hva med Bakenga fra Esbjerg (på lån der fra brugge) , må innrømme jeg er litt usikke rpå hva slags spisstype han er, mer bakromspiss kanskje ? Da er det vel ikke aktuelt.
Men er nok en tilgjengelig spiller, som bør komme seg til Tippeliagen fort som fy om han skal få noe fart på karrieren sin igjen.

Esbjerg handlet jo Martin og har en del spisser nå.

Men som sagt, usikker på om han egentlig er komplimenterende til Pinnedyret.

Jose Arrogantio

Quote from: Kjell249 on January 17, 2014, 11:59:21 AM
Quote from: Gulløl on January 17, 2014, 10:53:53 AM
Kan nevnes at han scorte 12 mål for RBK i 2011. Klarer vi å få Demidov er det ikke umulig med Bakenga heller, begge tidligere storspillere i RBK.
Storspiller er vel å dra det litt langt... Han satt vel stort sett på benken. Ok uttelling per spilte minutt, det skal han ha.


Bakenga er oppskrytt, og karrieren etter at han forlot RBK beviser vel det. Tror vi kan finne bedre enn ham for 5,5 millioner, om Orlov ikke går gjennom.

Kid-A

Trur faktisk eg heller ville hatt Mos enn Mush. Gode spelerar begge to, for all del...
- Nokon veit betre enn andre

Corran

In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Kagain

...jeg tenkte litt på dette med to kjappe spisser med forskjellig bakromsfølelse. Hadde ikke brann noe slik da Helstad og Furuseth Olsen? Og Kjetil Løvvik? Winters og Helstad gjorde jo det godt sammen også. Så det burde være mulig for en slik løsning i stedet for å tenke kombinasjon svær brande og en bakromssøkende kjappfoting. Eller er jeg helt på viddene nå?

ZsoltKorcsmar

Folk reagerer på at Orlov ikke scorer mye. Jeg tror ikke det er meningen at han hentes med forventninger om å bli en storscorer. Storscoreren i klubben har vi allerede; Huseklepp. Man kan gjerne rynke på nesen, men vi vet alle at Huse som spiss en hel sesong, leverer rundt 15.

Til og med i fjorårssesongen hvor han var blottet for selvtillit, spilte mye kant og ble mye feildisponert puttet han vel 7. Bare på at han hadde blitt dyrket som spiss hele året hadde han vært på 10+. Det tør jeg garantere. Tror Norling ser at det er små ting som skiller mellom "ok" og "knallgod", og tar tak i dette. Viste jo friske takter mot Moldova nå forleden. Huseklepp rendyrket som bakromsspiss med selvtilliten på plass leverer lett 15 mål.

Her kommer Orlov inn, det jeg har bitt meg mest merke i utifra Youtubevideoen er hvordan han gjør de rundt seg god. Han beveger seg veldig lurt, skaper rom for andre, og er meget god på å møte ball og deretter stusse/flikke videre til medspillere på ett-touch. En spiller jeg tror hadde matet Huseklepp med headinger, flikker og stikkere i bakrom, men viktigst av alt, skapt rom med smarte bevegelser. Slike spillere er gull verdt, og får ikke den crediten de ofte fortjener. En spiller som Orlov har ikke nødvendigvis flest målgivende eller mål, men tar ofte det løpet som gjør at en annen spiller kan prikke inn en målgivende osv. Man ser ofte for svart/hvitt på dette synes jeg. Mål/målgivende betyr for mye. Husker dere en viss Robbie Winters? Ikke allverdens med mål/målgivende(til tider bra også her, vet det), men mest av alt bevegde han seg ekstremt mye, og ekstremt bra. En spiller uten de store styrkene, mer jevnt ok på det meste, men som gjorde de rundt seg mye bedre. Det går på forståelse av spill. En annen spiller som har denne fantastiske egenskapen, dog i en annen posisjon; Carrick. Mange spillere virker bedre på papiret. Ikke er han spesielt rask, målfarlig, driblesterk osv. Men han er lur. Ekstremt stor forståelse av spillet. Blandet med gode pasningsegenskaper og en god motor gjør det han til en av de beste i sin posisjon.


Det som skiller Orlov fra Pusic er smartness. Pusic løp mye for laget, men feil. Gang på gang gikk han i offside, og gang på gang kom han alt for tidlig inn i boksen. Han klarte ikke å time/samkjøre løpene med laget. En slik svakhet kamuflerer veldig mange andre styrker. Det mener jeg er hovedårsaken til at Pusic fremstår middels, mens Norling ser noe ekstra i Orlov.

Har full tilltro til Norlinf, og håper vi sikrer oss Orlov!

Gullet ska hem!

ZsoltKorcsmar

Corran kom meg litt i forkjøpet der! Du skriver det samme bare kortfattet! Hehe:)

GKH

Artikkelen fra tidligere i dag har blitt oppdatert med at Roald avviser at budet fra Brann skal være like høyt som svenske medier hevder.

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article7109096.ece

Henki

Quote from: GKH on January 17, 2014, 18:48:30 PM
Artikkelen fra tidligere i dag har blitt oppdatert med at Roald avviser at budet fra Brann skal være like høyt som svenske medier hevder.

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article7109096.ece


Det får vi inderlig håpe. For 5 millioner kroner er drøyt.
Ballen skal fremover!

ostraume

Quote from: GKH on January 17, 2014, 18:48:30 PM
Artikkelen fra tidligere i dag har blitt oppdatert med at Roald avviser at budet fra Brann skal være like høyt som svenske medier hevder.

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article7109096.ece


Det er vel bare Geniet som roter litt med valutakursene.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Heispassasjer

Har registrert at det har versert forskjellige summer. Kanskje det stemmer bedre med BT sin versjon om at de er enig om 4, 2

Klaus_Brann

Quote from: Gulløl on January 17, 2014, 09:57:15 AM
Brann har økt budet enda en gang til 5,5 millioner. Svensk media kaller det drømmebud men Gefle avslår på nytt.


http://www.fotbolldirekt.se/2014/01/17/avslojar-norlings-drombud-som-skapar-ilska/



Hva skjer med lekkasjer a? Hehe. Det er noe litt annet enn vi er vant med i det siste. Her får vi jo forhandlingene minutt for minutt rett fra Sverige.
Forøvrig bør vi takke for oss å se videre nå.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Kid-A

OM det stemmer at budet er på 5,5 mill, bør vi det ja. Om RBH snakkar sant - at budet ikkje er i nærheita av det som har kome fram, kan det vere noko anna.

Ein digresjon: Morosamt at på BT.no står det om Fana-talentet Matias Totland som var på trening i dag:

Quote from: BT.no- Dette er en drøm


medan BA.no skriv:

Quote from: BA.noStortalent lunken til Brann


Guten sjølv har eit poeng, å kome til oss for å spele på same nivå som han gjer no, med kanskje mindre speletid ikkje er kjempelurt. På den andre sida, lokal + stortalent = win!
- Nokon veit betre enn andre

krakra

Nå tyder alt på at han får spille hvis han viser seg frem for oss og midtbanen er ikke bedre enn at jeg tror han vil spille fast for Brann2.
For det virker jo som at det er det som gjør han mest skeptisk. At han mister den faste plassen i 2. divisjon. Det er litt feigt og jeg tror ikke det er noe å beskymre seg over. Brann2 spiller også en mer utviklende fotball og når han også får trene med og kanskje spille for a-laget så burde det være en grei sak med Norling som trener-

Lasaron

Ja. På Brann 2 er det sjelden mer enn fire utespillere fra A-stallen på banen samtidig. Totland, som er G17-landslagsspiller, kommer til å være blant Branns 6 beste som ikke er på A-laget. Minst. Nå kan jo tilfeldigheter spille inn med tanke på posisjoner fra kamp til kamp, men han skal være god nok til å starte omtrent hver kamp for Brann 2.
Tren på langskudd

viks

January 17, 2014, 22:56:17 PM #4372 Last Edit: January 17, 2014, 23:04:35 PM by viks
http://www.fck.dk/nyhed/2014/01/16/fck-accepterer-bud-paa-ragnar-sigurdsson

Fck selger midtstopper til Russland for 22 mill.

Setter mye penger på at Solbakken har god kontroll på Demidov. Stort sjekkhefte og dansk kunstner skatt er sikkert ikke å forakte. Samboeren syntes sikkert København er en grei by også.

Den høyrebente venstrekanten Lundevall blir neppe Brann spiller: http://gd.se/sport/fotboll/gefleif/1.6730232--lundevall-blir-kvar-
Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

Xminator

BA: Demidov-sjansen virker å kjølne. Han skal koste minst 3 millioner i året (lønn+sign on fee). Det nevnes også andre klubber i fleng, Molde, Rosenborg, Malmø, Brøndby, Aalborg.

Lasaron

Synd for Demidov hvis han sier nei eller priser seg ut. Brann blir den deiligste norske klubben å være i de tre neste årene.
Tren på langskudd

Spelaren

RBK er vel uaktuelt? Klubben varslet lønnskutt, neppe god kutyme å ansette ein lønnsledende stopper då.
Gå av.

haak

Molde bør også være uaktuelt med Forren/Hovland.

Belfort

Det begynner å dra seg ut nå i forhold til forsterkninger. I neste uke drar de til Gran Canaria og mtp at det er et helt nytt spillesystem for alle som skal drilles inn er det viktig at man nå begynner å få brikkene på plass

Gepard

Hmm ikke bra at vi ikke klarer lande annet en gamle helter. Tydeligvis forferdelig kompliserte greier dette med spilleroverganger ? Foruten når vi selv skal selge da.... da pleier vi å være utrolig greie.

gladiporno

Demidov har etter alle sannsynligheter fått et kontraktsforslag fra Brann - som han må svare på innen neste uke. Derfor sier Brann at de kan gi svar da. Litt spesielt at han kommer hit før han er klar, da de helt sikkert vet at det ikke kunne gå upåaktet hen. Mulig Demidov selv ønsker dette for å trigge andre potensielle nye arbeidsgivere. Uansett, hvis det er snakk om tre mill i året må man vurdere om behovet for ham er verdt den prisen.

haak

3 mill er mye penger, men Demidov vil bidra til å øke interessen og engasjementet
rundt laget og vise at Brann mener alvor. Ser at Høgmo også mener at Brann er et godt alternativ. Lettere å bli lagt merke til i Norge enn i Sverige/Danmark.

dudo

Om 3 mill inkluderer SOF ser jeg overhodet ikke noe problem med det.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Nixon

Jeg syns heller ikke at det er så veldig mye. For skal Brann bli en reell gullkandidat må vi sannsynligvis lempe på lønnspolitikken og la noen spillere tjene en del mer enn resten.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

nero

January 18, 2014, 14:30:32 PM #4383 Last Edit: January 18, 2014, 14:37:16 PM by nero
Quote from: Gepard on January 18, 2014, 10:45:01 AM
Hmm ikke bra at vi ikke klarer lande annet en gamle helter.


Ja, hva er den fetisjen vi har på gamle helter? Nå sist med Hanstveit. Det er jo ikke akkurat slik at vi har hatt noen strålende suksess med å å hente hjem tidligere Brannhelter. Bakke, Fakiri, Kalvenes, Azar etc er jo ikke akkurat våre beste signeringer når de kom hjem for å ta sin andre periode i den røde trøyen.
Lions led by donkeys.

ostraume

Merkelig av Demidov å komme til Stadion om han ikke er litt sugen på å signere. Jeg antar kontrakten er gullkantet og minst like bra som noen andre i Norge (evt bortsett fra Bartepakket) kan matche.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Lasaron

Quote from: nero on January 18, 2014, 14:30:32 PM
Quote from: Gepard on January 18, 2014, 10:45:01 AM
Hmm ikke bra at vi ikke klarer lande annet en gamle helter.


Ja, hva er den fetisjen vi har på gamle helter? Nå sist me Hanstveit. Det er jo ikke akkurat slik at vi har hatt noen strålende suksess med å å hente hjem tidligere Brannhelter. Bakke, Fakiri, Kalvenes, Azar etc er jo ikke akkurat våre beste signeringer når de kom hjem for å ta sin andre periode i den røde trøyen.


Bakke hadde aldri spilt i Brann før. Fakiri og Karadas var viktige høsten vi tok gullet hem. Kalvenes var aldri en helt.
Tren på langskudd

nero

Quote from: Lasaron on January 18, 2014, 14:35:16 PM
Quote from: nero on January 18, 2014, 14:30:32 PM
Quote from: Gepard on January 18, 2014, 10:45:01 AM
Hmm ikke bra at vi ikke klarer lande annet en gamle helter.


Ja, hva er den fetisjen vi har på gamle helter? Nå sist me Hanstveit. Det er jo ikke akkurat slik at vi har hatt noen strålende suksess med å å hente hjem tidligere Brannhelter. Bakke, Fakiri, Kalvenes, Azar etc er jo ikke akkurat våre beste signeringer når de kom hjem for å ta sin andre periode i den røde trøyen.


Bakke hadde aldri spilt i Brann før. Fakiri og Karadas var viktige høsten vi tok gullet hem. Kalvenes var aldri en helt.


Nei, tok feil om Bakke i farten,  men uansett, i sum har vi vel ikke akkurat hatt strålende suksess med å hente gamle semiavdankede spillere, uansett om det er våre egne gamle helter, eller vrakgods som Gylfi Einarsson eller Markus Kjeks Jonsson?
Lions led by donkeys.

ostraume

Thorstein Helstad gjorde det jo "greit" som semiavdanket returspiller.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Morkel

Kvisvik var også god i sin andre periode som Brann spiller.

Lasaron

Fakiri og Karadas var altså god det første halvåret de var tilbake. Helstad, ja. Kvisvik var enormt viktig i sin retur. Guntveit gjorde sakene sine ganske bra. Huseklepp har tross alt vært blant våre beste spillere siden han kom tilbake.
Tren på langskudd

Spelaren

Men disse her endte jo med gull  ;)
Gå av.

Hansakongen

Kunne godt tenkt meg sett Helstad tilbake i Brann. Uten tvil når jeg hva "gamlingen" Frode Johnsen i Odd klarte i fjor, ser jeg ikke det som Helstad kan gjøre tilsvarende for brann. Er jo faktisk eneste klubben den karen har hatt prestere sesong etter sesong. I andre klubbene han har vært i norge har jo den mannen nesten kun vært stallfyll fra dag 1. Gi denne personen en 3 periode i brann så skulle det ikke forundre meg om at brann kan knive om 1 plassen i oktober i år :)


Hansakongen

Quote from: haak on January 18, 2014, 15:16:34 PM


Selvsakt men lønnen burde vært mer basert mer på prestasjoner enn million lønn. Bøtter han inn 20-30 mål for brann i løpet av et år bør det heller gi han en million bonus i seg selv.

Lasaron

I forhandlingene om Orlov, kan det være en idé å tilby Jonsson/Wangberg/Mojsov i tillegg til en overgangssum? Ja, hvis den aktuelle spilleren vil, så klart.
Tren på langskudd

Lasaron

Quote from: Hansakongen on January 18, 2014, 15:22:55 PM
Quote from: haak on January 18, 2014, 15:16:34 PM


Selvsakt men lønnen burde vært mer basert mer på prestasjoner enn million lønn. Bøtter han inn 20-30 mål for brann i løpet av et år bør det heller gi han en million bonus i seg selv.


Vedder en tier på at Helstad ikke kommer til å score 30 mål i eliteserien i år.
Tren på langskudd

Kagain

Jeg er jo en av de som har ment at Mush kanskje kan ha noe å bidra med til stallen i år, men i rapporten fra dagens landskamp skriver kommentator at "Der bør det faktisk være redusering. Gamsten plukker opp ballen på midtbanen og trer gjennom Bakenga. Han kommer seg forbi keeper, men av alle steder foran det åpne målet skyter han rett i en blokkerende forsvarer.".

Så om Mush skal hyres inn må vi nok være forberedt på at han er litt rusten.

Hatleking

Med Demir vekk så er gjerne Kristiansen frå TIL ein som ein bør sjå på. Same med Kind Bendiksen.

gladiporno


gladiporno

Quote from: Nixon on January 18, 2014, 14:18:04 PM
Jeg syns heller ikke at det er så veldig mye. For skal Brann bli en reell gullkandidat må vi sannsynligvis lempe på lønnspolitikken og la noen spillere tjene en del mer enn resten.


3 mill er selvsagt greit hvis man er bemidlet. Så er spørsmålet hvor mange spillere Brann er villig til å lønne så høyt. Hvis det kun blir én spiller, er jeg litt usikker på om Demidov er riktig mann.

Go Up