• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger sommeren 2014

Started by Lasaron, September 03, 2012, 14:09:21 PM

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Go Down

Spelaren

http://www.arbetarbladet.se/fotboll/allsvenskan/norsk-klubb-vill-kopa-gif-are

Norsk klubb vill köpa GIF:are

Det er uvisst om denne avisen viderebringer og vrir littegrann på nylige reportasjer i BA og BT - men Arbetarbladet er frå samme by som klubben, den sjarmerende plassen med navnet Gävle "jævlæ". Har de observert geniet?
Gå av.

Eivind

http://www.godset.no/news/article/1xg9rozbrrd9f1lzoo4ci88y1i/title/ny-mann-pa-laget

Mon tro hva Godset betaler for Valsvik? Skulle gjerne sett at det var han vi signerte fremfor Azar..

roaldinho

Sikkert på billigsalg siden innkjøperen er Jostein Flo og fordi de fikk så mye for Azar.
Sitat RBH om høsten etter kontraktsforlengelsen til Skarsfjord: " Det er ikke helt rett, vi fikk seirer mot Odd og Sogndal og så lyset i enden av tunnelen. Så ledet vi også 3-1 mot Vålerenga..."

dr_cyanid

Det tristeste er at vi ikke kan være med i kampen om Valsvik og Gabrielsen bare pga tabellsituasjon. Spillere med videresalgspotensial, som neppe er særlig dyrere enn Karadas. Vond spiral dette. MFK og Godset får igjen for denne investeringen. Det gjør ikke Brann. 2 millioner er borte vekk.

Jose Arrogantio

Kan vi vente og se hva Karadas faktisk tilfører laget på banen før vi kommer med uttalelser som "2 millioner er borte vekk". Om Karadas klarer å tette igjen litt bakover kan dette fort være forskjellen på nedrykk eller fortsattTippeligakontrakt, og da gir jeg blanke faen i hvor mange millioner som ble brukt på ham. Jeg heier på laget Brann, ikke på økonomiavdelingen i Brann.

Lei av å se spillere bli karakterisert som flopp før de har fått så mye som en sjanse. Karadas har hatt en god sesong i Sogndal, ikke sikkert at han viderefører dette i Brann, vi får se.

Kagain

Godt poeng, Jose. Men jeg forholder meg fremdeles skeptisk til hva Karadas kan få til nettopp grunnet det han har vist tidligere i den røde drakten. Den trenden har vært nedadgående.

dr_cyanid

Jose, Karadas blir en ubetinget suksess sammenlignet med det vi har vært vant til tidligere i sesongen. Den saken er enormt grei. Poenget er at disse to millioner ikke går til en langsiktig investering. Det blir ren brannslukking for å redde plassen. Selvsagt er det verdt to millioner om så skjer. Det var ikke mitt poeng. Mitt poeng var tristessen rundt det faktum at Brann ikke kan være med å knive om de beste spillerne i ligaen lengre. Nitrist.

For å illustrere: Hadde vi fått eksempelvis Valsvik, kunne han bidratt til å berge plassen, samt at vi får solgt han til, la oss si Celtic, for 20 millioner neste år. Dette skjer ikke med Karadas. Dette har ikke noe med økonomiavdelingen å gjøre. Snarere sunn klubbdrift.

Jose Arrogantio

Det vi trenger i troppen er erfaring og rutine, ikke flere ungdommer med videresalgspotensiale. Vi er ikke i en posisjon akkurat nå hvor vi kan tenke på slikt. Nå må det handle om å overleve.

Godset henter selv også inn rutinerte spillere som kan bringe inn noe de unge med videresalgspotensiale kan, forresten, se Kovacs. Skal du hevde deg i toppen trenger du gjerne noen veteraner som Karadas.

Ricky

Quote from: Jose Arrogantio on July 17, 2014, 02:49:28 AM
Det vi trenger i troppen er erfaring og rutine, ikke flere ungdommer med videresalgspotensiale


Det vi trenger er kvalitet. Spillere som er på høyden.
Den erfaringen og rutinen som Azar Karadas skal bidra med har vi plenty av fra før, bundet opp i spillere som sliter med å skaffe seg fast plass på laget. Det går jo ikke ett vindu uten at vi signerer noen som skal skape ro og trygghet i form av sine "lederegenskaper" og/eller tidligere Brann-karriere.

pidre

Quote from: dr_cyanid on July 16, 2014, 21:00:12 PM
Jose, Karadas blir en ubetinget suksess sammenlignet med det vi har vært vant til tidligere i sesongen. Den saken er enormt grei.

Er den saken enormt grei?
Saludar a los monos!

Herman1

Quote from: dr_cyanid on July 16, 2014, 18:28:26 PM
Det tristeste er at vi ikke kan være med i kampen om Valsvik og Gabrielsen bare pga tabellsituasjon. Spillere med videresalgspotensial, som neppe er særlig dyrere enn Karadas. Vond spiral dette. MFK og Godset får igjen for denne investeringen. Det gjør ikke Brann. 2 millioner er borte vekk.


Sant nok.
Det er dyrt å være fattig.

dokken

Quote from: Herman1 on July 17, 2014, 09:51:15 AM
Quote from: dr_cyanid on July 16, 2014, 18:28:26 PM
Det tristeste er at vi ikke kan være med i kampen om Valsvik og Gabrielsen bare pga tabellsituasjon. Spillere med videresalgspotensial, som neppe er særlig dyrere enn Karadas. Vond spiral dette. MFK og Godset får igjen for denne investeringen. Det gjør ikke Brann. 2 millioner er borte vekk.


Sant nok.
Det er dyrt å være fattig.



Dyrt å være dårlig, er vel mer riktig.

Talentfulle fotballspillere vet at Strømsgodset og Molde er flinke til å få bra ting ut av sine spillere - og dermed gjøre dem attraktive for utenlandske klubber. Og de vet at Brann gjør gull til gråstein og generelt mislykkes med det meste.

Dermed gjenstår det bare en motivasjon for å gå til Brann: Penger. Aldrende spillere som skal tyne noen millioner ut av de gjenstående årene av karrieren sin, vil gjerne hit.

Herman1

Så jævlig lei av at Sogndal rævpuler oss økonomisk i alle overganger.
De får billig av oss og vi kjøper dyrt fra dem.

Hvor lenge skal galskapen fortsette?

Jeg er dessuten bekymret over at Norling ikke får midler eller muligheten til å kjøpe spillere som passer inn i hans spillestil.
Spillerstallen han overtok var jo ikke akkurat skapt for hans måte å spille på.

Skal vi løfte blikket litt utover denne sesongen, som allerede er ødelagt, så trenger jo eventuelle nysigneringer å venne seg til en slik spillestil, slik at de står klare til neste sesong.
Hvorfor kjøper vi ikke i stedet en spillende og/eller rask stopper til denne Norling-modellen, og hvordan skal vår kjære trener få skape et "vakkert" lag i hans bilde når vi agerer slik?

Det er for øvrig helt utrolig hvor lite vi får ut av pengene våre.
Hva hadde vi fått for to mill. i Sverige, eller 4 mill., for den saks skyld?

Eller kanskje mer interessant i en slik sammenheng; hva hadde Odd, Sogndal, Tromsø eller Molde fått for en slik sum?

Vi lener oss i dag for mye på uerfarne, men gode talenter. Disse trenger et par bautaer i form av rutinerte klassespillere for å blomstre i større grad, og klubben trenger disse forå klatre på tabellen i år og til neste år.

En PVM og en toppspiller eller to til i andre posisjoner på banen hadde gjort mye i så måte.

Men vi er jo tross alt Brann...

:(

Herman1


Er det noen som har koll på noen dyktige speidernavn?

Likeså; er det noen som har oversikt over gode/spennende Adecco-eller Allsvenskan-spillere som passer inn i vår måte å spille fotball på og i posisjonene vi trenger forsterkninger til?

Tenker da på en spillende og/eller rask stopper, en teknisk god v.kant med dominant v. fot, gode innleggsferdigheter og som evner å passere en mann eller to?

Og en "spielfûhrer" på sentral midtbane som kan knytte lagdelene sammen, er trygg med ballen og som evner å vri spillet og i tillegg slår gode pasninger offensivt?

Og i tillegg en spiss som garanterer 15+ mål hver sesong..?

Mener det er dette vi trenger, men er klar over vi uansett ikke klarer å finansiere dette over bare ett enkelt overgangsvindu.
Eller ikke klarer noe i det hele tatt...

Herman1

July 17, 2014, 10:58:25 AM #6764 Last Edit: July 17, 2014, 11:09:54 AM by Herman1
Sukk...Hva har skjedd med vår kjære klubb?

RBH, i know...

Blir deprimert av mindre.

Tenk på hvilke muligheter vi hadde etter 2007-sesongen! Har aldri opplevd Brann med slik en enorm vind i seilene på alle fronter, herunder:

*En meget god økonomi og et enormt, voksende budsjett.

*Norges beste førstelag og Norges beste benk.
*Kvalitet i alle lagdeler, toppspillere som siklet etter å spille for oss, store midler til å hente Nordiske klassespillere, en vakker spillestil, CL-/Europaliga-muligheter (med potensielt enorme inntekter i RBK-klassen).


*Utbygging av en stadig vakrere og mektigere Brann Stadion.
*Hardball og eksterne investorer som kastet millioner til spillerkjøp etter oss.

*50.000+ tilskuere på Festplassen i kamp etter kamp.
*En stappfull arena og mennesker i dyp fortvilelse over ikke å få tak i billetter.


*Lange køer utenfor Brann-butikken som gjorde alt for å få tak i billetter, evt, på svartebørsen for fantasisummer.

*En enorm interesse for Brann i hele byen og landet, for øvrig. Engasjerte diskusjoner rundt lunch- og middagsbordet i bedrifter og de tusen hjem.
*Enorm medieomtale og blest rundt sportsklubben.


*Haugevis av Brannspillere på landslag i inn- og utland.
*En selvpålagt policy om å begrense antall partoukort oppad til 10.000 for at øvrige supportere kunne kjøpe enkeltbill. til hjemmekampene. Kunne ha solgt ut hele stadion i partoukort.

*Store planer for vekst og målsettinger om å bli størst i Norge (som vi vel allerede nesten var), ledende klubb i Norden ved å skyve FCK ned fra tronen, å jevnlig kjempe i toppen i TL, og delta med jevne mellomrom i Europa.
*Bedrifter som sloss om å leie losje på VIP-tribunen.


*En enorm hjemmestatistikk og Brann Stadion som et veritabelt fort som andre klubber både gledet og gruet seg til å møte. Spillere fra motstanderlaget som i TV-intervjuer etter en tapt kamp uttalte at å møte Brann på stadion var det største de noensinne hadde opplevd i karrieren, m.t.p. publikum og den enorme stemningen, anlegget og det meget sterke og fintspillende Brann-laget.

Et.c, et.c.

Og så ansatte vi RBH...


Ble et langt og kanskje litt off topic-innlegg dette her.
Jeg måtte bare få dette ut; har brent inne med det en stund nå, og jeg tror at mange føler den samme skuffelsen, apatien og sorgen over hvilke muligheter vi hade for bare en håndfull år siden.

Nei, alt er selvfølgelig ikke RBH sin skyld; verden er som regel grå og ikke svart/hvit.

Men RBH har gjennom sin udyktighet vært en viktig protagonist, eller for så vidt antagonist, for Sportklubben Branns dype fall.

Evig eies kun det tapte...

Corran

I 2007 hadde vi ikke en meget god økonomi. Da var da problemene startet
Vi kjøpte oss et gull og det kostet mer en vi hadde (Men personlig syntes jeg det var verdt det :-)
RBH overtok en klubb som brukte mer en de hadde. Jobben han har gjort siden er meget dårlig bortsett fra å få Norling til klubben

Ellers bærer resten av inntrykkene dine fra 2007 preg av at du enten var meget ung i 2007 eller en syk rosemaling av hvordan det var den gangen.
Må også huske at 06 og 07 er unntakene i Brann historien. Situasjonen i dag er historisk sett mer normalen :-)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Spelaren

50 000 på Festplassen i kamp etter kamp, og deretter ansatte vi Roald? Hm, nja.
Nei. Dette skjedde aldri.
Gå av.

dex1974

Ekte lidelse fra 1982 frem til no!

krakra

Fakta er uansett at RBH har gjort en veldig dårlig jobb for Brann og at vi sannsyneligvis hadde vært tjent med å bytte ham ut. Det burde vært gjort for lengs siden. Fyren har ingen visjon eller plan for hvordan klubben skal tas videre, men hopper på den ene trendbølgen etter den andre. Eneste vi har hatt kontinuitet i er talentarbeidet, og det begynner å se bra ut.

Se på treneransettelsene. Man gikk fra Mjelde til den totalt motsatte Nilsen, så via assistenten Skarsfjord til den totalt motsatte Norling igjen. Det tyder på en klubb som gang på gang starter på nytt og som ikke har noen plan i det sportslige arbeidet.

nero

July 17, 2014, 13:32:15 PM #6769 Last Edit: July 17, 2014, 13:34:47 PM by nero
Riktig. Det skal godt gjøres å finne noen som helst linje i treneransettelsene våre. Bortsett fra at de tydeligvis skal ha minst mulig erfaring. Hvilken spillestil og formasjon treneren står for er helt underordnet. Man trykker bare på randomknappen, og dialogen går vel omtrent slik: "Han der e jo jækla god, og har et godt rykte. Vi går for han".
Lions led by donkeys.

viks

Da Miller lobbet inn 4-1 -hans tredje scoring for kvelden -rett før slutt, gikk et fullsatt Brann Stadion helt av hengslene. Folket reiste seg og sang "Rosenborg rykker ned!", så det hørtes nesten helt opp til Trondheim" (VG 20.06.05)

krakra


Jose Arrogantio

Quote from: Herman1 on July 17, 2014, 10:07:45 AM

Hva hadde vi fått for to mill. i Sverige, eller 4 mill., for den saks skyld?



For to millioner hadde vi fått en halv Orlov. Det er ikke fordi vi handler i Norge vi overbetaler.

Belfort

Geniet er den idrettslederen i Norge som i størst grad på egen hånd har forvoldt en klubbs fiasko. At denne mannen fremdeles er ansatt, for Jesus sin spasertur på Genesaretsjøen til å fremstå som en daglig foretelese.

GKH


ostraume

Da er det bare å doble budet. Vanlig opplegg.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Herman1

Quote from: Spelaren on July 17, 2014, 12:06:21 PM
50 000 på Festplassen i kamp etter kamp, og deretter ansatte vi Roald? Hm, nja.
Nei. Dette skjedde aldri.


Hva skjedde aldri?

nero

Quote from: ostraume on July 17, 2014, 15:36:08 PM
Da er det bare å doble budet. Vanlig opplegg.

Det er vel Roalds forhandlingsteknikk i et nøtteskall. Og da ender man opp med å betale 4 mill for Orlov og 2 for Azar.
Lions led by donkeys.

Belfort

Quote from: nero on July 17, 2014, 16:32:25 PM
Quote from: ostraume on July 17, 2014, 15:36:08 PM
Da er det bare å doble budet. Vanlig opplegg.

Det er vel Roalds forhandlingsteknikk i et nøtteskall. Og da ender man opp med å betale 4 mill for Orlov og 2 for Azar.


Dette med forhandlinger er noe den godeste Roald heller aldri har helt fått til. Hva er det egentlig vi sitter igjen med som denne mannen klarer?

Ricky

Mellommenneskelige ting, visstnok.

Herman1

Quote from: Corran on July 17, 2014, 11:58:31 AM
I 2007 hadde vi ikke en meget god økonomi. Da var da problemene startet
Vi kjøpte oss et gull og det kostet mer en vi hadde (Men personlig syntes jeg det var verdt det :-)
RBH overtok en klubb som brukte mer en de hadde. Jobben han har gjort siden er meget dårlig bortsett fra å få Norling til klubben

Ellers bærer resten av inntrykkene dine fra 2007 preg av at du enten var meget ung i 2007 eller en syk rosemaling av hvordan det var den gangen.
Må også huske at 06 og 07 er unntakene i Brann historien. Situasjonen i dag er historisk sett mer normalen :-)


Her tar du soleklart feil.
(Jeg er for øvrig i dag 36 år gammel, så får du regne ut selv).

I 2007 hadde Brann et overskudd på 11.362 millioner. I 2006 var overskuddet på 4,8 millioner:

http://www.bt.no/100Sport/fotball/eliteserien/Brann-med-11-mill-i-overskudd-127290_1.snd#.U8fuh_l_uSo

Fra 1999 til 2007 ble dessuten Sportsklubbens omsetning femdoblet:

http://www.bt.no/na24/Brann-har-femdoblet-omsetningen-pa-11-ar-1876954.html#.U8ftbvl_uSo

Branns økonomiske fall skyldes flere årsaker (ikke nødvendigvis i prioritert rekkefølge):

1. Den verdensomspennende økonomiske resesjonen, som gav bedrifter rundt om kring mindre penger til sponsorrelaterte utgifter. Brann klarte imidlertid å få inn en god del midler til tross for dette.

2. Roald Bruun-Hansen.

Der du sier at gullet kostet mer enn vi hadde...Det er riktig at vi brukte mye penger på spillerkjøp og -         lønninger. Kanskje for mye.
Samtidig var de fleste av våre toppspillere, om ikke alle, finansiert, altså betalt av Hardball, Auto 23, Mohn et.c.
Det betyr at våre egne utgifter til spillerkjøp i veldig liten grad belastet klubbens økonomi.
Samtidig genererte store spillerprofiler solide inntekter gjennom å underholde tilskuerne, som strømmet til Stadion. Inntektene fra salg av supporterutstyr fikk en økning og den store interessen fra bergenserne medførte dessuten mye større interesse fra sponsorgrupperinger som finansierte nye spillere for Brann.

Når det gjelder spillerlønningene, så betalte vi det aller meste selv. Man kan selvfølgelig diskutere hvor fornuftig det var, men vi fikk et gull i serien og flere andre medaljer tilbake. Og inntekter fra spill i CL-kvalik og Europaligaen, eller hva det nå heter.

Med ansettelsen av Bruun-Hansen ble disse store verdiene og potensialet til klubben sakte men sikkert krympet, fra år til år.

Det store problemet var ikke at vi hadde gode spillere under kontrakt, men at i hovedsak RBH ikke evnet å fornye disse. Dermed forsvant spiller etter spiller uten at vi fikk noe tilbake for dem. Mange titalls millioner i investerte midler forsvant med dem.

Hardball mistet mer og mer troen på ledelsen i klubben, og viste økende skepsis mot å investere i nye klassespillere. Her er det viktig å huske at Hardball, som nevnt over, hadde betalt mesteparten av overganspengene for disse spillerne:

http://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/eliteserien/Hardball-har-tapt-35-millioner-pa-BrannA-445037_1.snd#.U8fymvl_uSo

Etter seriegullet sto Hardball klare med millioner i bøtter og spann, men RBH evnet ikke å få gode spillere til klubben. De fleste han hentet slo ikke til. Og interessen for Brann fortsatte å dale:

http://www.vg.no/sport/fotball/brann-sk/kan-faa-12-13-millioner-til-aa-handle-andresen-erstatter/a/140676/

http://www.nrk.no/sport/fotball/far-millioner-til-europasuksess-1.3834366

http://www.hegnar.no/sport_fritid/artikkel353225.ece

Dette ble nok et heller rotete innlegg, men poenget mitt er at du tar feil når du hevder at spillerinvesteringene forut for gullet i 2007 forårsaket vår økonomiske og sportslige nedtur i årene etterpå, frem til 2014.
Brann ble lovet 30 millioner eller mer i nye spillerinvesteringer, men RBH rotet mye til for oss gjennom feilslåtte spillerkjøp, manglende evne til å hente inn nye profiler og ikke minst kontrakter som han ikke fikk fornyet.

Verdiene rant ut av klubben uten at nye klassespillere ble hentet inn. Spillet ble dårligere og dårligere, og interessen fra publikum og sponsorer kjølnet i økende grad fra år til år.

I tillegg kan også nevnes katostrafale grep rundt treneransettelser og -avskjedigelser.
MIM ble fjernet og Steinar Nilsen ble hentet inn.
SN ble fjernet og Rune Skarsfjord overtok.
RS trakk seg/ble sparket til slutt.


Herman1

Quote from: Jose Arrogantio on July 17, 2014, 14:59:13 PM
Quote from: Herman1 on July 17, 2014, 10:07:45 AM

Hva hadde vi fått for to mill. i Sverige, eller 4 mill., for den saks skyld?



For to millioner hadde vi fått en halv Orlov. Det er ikke fordi vi handler i Norge vi overbetaler.


At vi betalte 4 millioner for Orlov kan si mer om Branns evne i forhandlinger enn prisnivået i Sverige.

Kagain

Ja, Lundvall blir i alle fall ikke billigere når Brann har vist seg så greie med å betale uanstendige mengder penger for helt greie spillere.

krøvel vellevold

Selvsagt sa de nei. Funket jo utmerket sist gang.
Legg ned hele klubben!

Spelaren

Quote from: Herman1 on July 17, 2014, 16:25:52 PM
Quote from: Spelaren on July 17, 2014, 12:06:21 PM
50 000 på Festplassen i kamp etter kamp, og deretter ansatte vi Roald? Hm, nja.
Nei. Dette skjedde aldri.


Hva skjedde aldri?


50 000 på Festplassen i kamp etter kamp. Merk "kamp etter kamp". Og deretter ansatte me Roald? Her bommes det med ca ett år.
Gå av.

Corran

Har lyst å svare deg Herman men dette er tross alt overgangstråden så det blir for mye off topic

Ser de ikke har gitt opp Lundvall enda så spennende å se hva prisen kommer opp i
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Xminator

Det må da finnes flere svenske "toppspillere" Brann kan jobbe med enn Lundevall. Eller er vi tilbake dit man bare kan jobbe med en og en ting som i Sportssjefens glansdager?

Jeg er 110% sikker på at vi ikke hadde sittet i denne situasjonen etter 5 år med Daglig leder Svante og Sportssjef Per Ove.

Ansettelsen av Roald Bruun Hansen før 2007 er den største tabben i moderne Brannhistorie. Det var flere av oss som reiste fareflagg ved ansettelsen.

pidre

July 18, 2014, 07:41:30 AM #6787 Last Edit: July 18, 2014, 07:44:16 AM by pidre
Bra vi prøvde oss på PVM, det var rett. Neste på lista til sportssjefen er tydeligvis Lindevall. Vi må nok ut med meir enn det vi gav for Karadas.

Forøvrig har X har heilt rett, og kor langt skal dette gå? Kva skjedde med mantraet at ingen er viktigare enn klubben? Rolf Barmen si viktigaste oppgåve er å fjerne RBH.
Saludar a los monos!

Herman1

Quote from: Spelaren on July 17, 2014, 21:39:00 PM
Quote from: Herman1 on July 17, 2014, 16:25:52 PM
Quote from: Spelaren on July 17, 2014, 12:06:21 PM
50 000 på Festplassen i kamp etter kamp, og deretter ansatte vi Roald? Hm, nja.
Nei. Dette skjedde aldri.


Hva skjedde aldri?


50 000 på Festplassen i kamp etter kamp. Merk "kamp etter kamp". Og deretter ansatte me Roald? Her bommes det med ca ett år.


Selvfølgelig skjedde dette ii kamp etter kamp Har du glemt det allerede? Bare sjekk mediene fra et året.

Og jeg er fullt klar over når RBH ble ansatt. Poenget her blir at han kom til duk og dekket bord rett før gullet ble hentet hjem til Bergen.

Og allerede fra 2008 begynte det å rakne. Dvs. det begynte vel å rakne da Helstad ble solgt og ingen fullgod erstatter ble hentet inn. Remember?

Eivind

Quote from: Herman1 on July 18, 2014, 08:54:11 AM
Quote from: Spelaren on July 17, 2014, 21:39:00 PM
Quote from: Herman1 on July 17, 2014, 16:25:52 PM
Quote from: Spelaren on July 17, 2014, 12:06:21 PM
50 000 på Festplassen i kamp etter kamp, og deretter ansatte vi Roald? Hm, nja.
Nei. Dette skjedde aldri.


Hva skjedde aldri?


50 000 på Festplassen i kamp etter kamp. Merk "kamp etter kamp". Og deretter ansatte me Roald? Her bommes det med ca ett år.


Og allerede fra 2008 begynte det å rakne. Dvs. det begynte vel å rakne da Helstad ble solgt og ingen fullgod erstatter ble hentet inn. Remember?



Nå må man ikke være så harde med stakkars Roald. Husk at han "nesten" landet Ighalo som erstatter. At han brukte nesten 10 millioner på en Demba Nyren, som ikke slo til - er intet mindre enn uflaks. Demba Nyren spiller forøvrig på nivå 3 i Danmark nå. 

pidre

Nivå 3!!! Ja teft skal ein ikkje beskylde RBH for.

Diskusjonen som Herman drar i gang er grundig debattert tidligare. Kjør gjerne debatt på nytt, men vennligst i rett tråd. Dette er, som overskrifta antyder - tråden for overganger sommaren 2014.
Saludar a los monos!

Belfort

Quote from: pidre on July 18, 2014, 07:41:30 AM

Forøvrig har X har heilt rett, og kor langt skal dette gå? Kva skjedde med mantraet at ingen er viktigare enn klubben? Rolf Barmen si viktigaste oppgåve er å fjerne RBH.


Klarer ikke styret før neste årsmøte å bli kvitt Bruun så bør klubbens medlemmer skifte ut styret

Corran

Og igjen Back to topic
Ser Brann har budt 2,6 mill for Lundvall (spekulasjoner i svensk avis gjengitt i BT) og det er dette budet de har sagt nei til
Er ikke mye mer en bør gå opp når det er 6 mnd igjen på kontrakten og han virker så sugen på å komme hit at han sikkert kommer etter sesongen. Er vel ikke så desperat mangel på den plassen
Dvs skulle gjerne hatt en god kant inn så...............
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

osoerli

2,6 mill for ein spelar som har eit halvt år igjen er stiv pris.
Men sidan RBH som vanleg kun har 1 namn på blokka, og svenskane veit av erfaring at RBH er ein lettvekter rundt forhandlingsbordet, blir det dyrt.
KUNSTGRAS ?? GLØYM DET !!

krakra

Blir Lundevoll Brannspiller betyr det at vi har brukt nærmere ti millioner på spillerkjøp bare i år på rene overgangssummer. Legg til det store arbeidet som legges ned i talentsatsingen og tunge investeringer vi har gjort før på spillere som ennå er her, så burde vi hatt et lag som var i motsatt ende av tabellen.

Yngve


krakra

Og. Så det er sagt: Henter vi Lundevoll betaler vi sannsyneligvis mer for ham med seks måneder igjen av kontrakten enn vi fikk for Austin med seks måneder igjen av kontrakten.

Huff

Quote from: Corran on July 18, 2014, 10:38:38 AM
Dvs skulle gjerne hatt en god kant inn så...............


Hva med denne ''Huseklepp''? Skaper panikk i samtlige motstanderforsvar når han flyttes til kanten, elendig defensivt, men gjør opp for det med å være TLs desidert beste kant offensivt...

Utover dette virker prisen på Lundevall sinnsyk dersom disse griflene har sagt nei til 2,6 mill. Samtidig tror jeg prisen bærer preg av at de muligens selger seg ned en divisjon ved å selge spilleren, noe også prisen på Orlov bar preg av.

ostraume

Hvis prisen som BT opererer med stemmer så må man bare ikke strekke seg lengre. 2.6 mill for en bosmanspiller fra et svensk bunnlag? Sykt, og stopp for guds skyld der.

Signer han på bosman, og legg inn nytt (og lavere) bud etter at kontrakten er signert. Det er ikke krise om Lundevall kommer til neste år.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

dudo

Et triks er å gi skyhøye videresalgsprosenter, tatt i betraktning hvem som forhandler eventuelle salg for oss.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Go Up