• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Treningskamper 2012

Started by Atlin, December 13, 2011, 17:13:56 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

StuckedPaaOstlandet

Quote from: Gulløl on June 14, 2012, 19:22:57 PM
0-0 mot et sammenrasket Firda lag med 3-4-5 divisjonsspillere, jo nå tror jeg jammen gullet skal hem igjen :P. Hadde Brann møtt et lag av Brann 2 og Brann 3 spillere hadde de sannsynligvis møtt et sterkere lag. Dette Firda laget hadde vel ikke hatt en eneste trening i lag heller, og de fleste hadde vel vært på jobb og skole før kampen. En kan spørre seg om verdien av en slik langhelg der oppe i forhold til effektive treninger i Bergen. Men det har vel noe med det sosiale og sammensveising som blir "utrolig bra".


I følge bt artikkelen skulle de ikke slå langt i dag, men heller spille ut motstanderen. Noe må være feil om det ikke er mulig å vinne en kamp mot ett sammensatt drittlag fra Sogn. Brann 2 hadde nok vunnet denne ganske greit. Lurer litt på hvordan motivasjonen til spillerene er, dette er vel i grunn hovedoppgaven til treneren.

Ricky

Branns ungdommer (pluss Erik Huseklepp, visstnok) møter Feyenoords U19-lag til treningskamp på Stadion fredag kl 18:30. Nederlenderne slo for øvrig Nest Sotra 2-1 i går.

Feyenoord har et av Europas beste ungdomsakademier. De gjør rett og slett sakene sine litt for bra, for de beste spillerne blir konstant snappet opp av enda større klubber når de skal skrive sin første proffkontrakt. Dermed blir Feyenoord kun sittende igjen med en treningskompensasjon for sine største talenter.
Noe å tenke på nå når vi skal finsikte og utvikle stadig yngre talenter, og samtidig skal drøye til de er 18-19 før vi begynner å tenke på proffkontrakt :)

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Go Up