• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger 2012

Started by Lasaron, September 03, 2011, 17:13:55 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Gepard

Kan ikke tenke meg at Odd er interessert i noe slikt, de må utvikle en ny spiller dersom Børven skal ut. Hadde vært veldig kjekt, med tviler Brann-hater Fagermo er interessert i å holde Børven varm for oss i et år.

Sindre32

Quote4 - 5 mill, så billig  ! !

Quote4-5 Millioner for Børven i følge tv2 ! Skampris


Vet det er fredag, men det er lov å roe ned alkoholinntaket noe, klokka er ikke mer enn 17. Med mindre dere er ironiske da, usikker på hva jeg skal tro. Så god er ikke Børven.

Her er forresten litt statistikk:

Spilte kamper:19
Spilte minutter:1515
Antall spilte minutter pr mål i snitt:216
Snitt på børsen:4.21
Plassering på børsen:98

- Det er ikke det at Børven nekter å dra til AAFK. Han vil ikke forlate Odd.
- Hva skjedde med edruelig økonomi? Børven har 1 kamp på aldersbestemte landslag, 4-5 mill er galskap. Skampris? Håper du mente skammelig dyrt.
- Vi har Niasse, som viste takter på spissen - og Barmen, som har vist at han kan fungere der som en kriseløsning i Ojos fravær.
- Jeg tror det helt sikkert er alle unge spilleres drøm å sitte på benken og se på Ojo score mål.

krakra

Børven står med 16 mål og fire målgibende i TL. Han var ikke fylt 20 år da fjorårets TL var ferdig og har også slitt endel med skader. Håpløst å krangle på at han er et meget stort talent. 4-5 millioner hadde vært veldig rimelig

Sindre32

March 02, 2012, 17:35:47 PM #3053 Last Edit: March 02, 2012, 17:41:54 PM by Sindre32
Du mener vi har mer enn god nok råd til det, å kjøpe et helt brukbart talent til 4-5 mill? Jeg synes ikke det er noen spesielt rimelig pris heller, men jeg kan akseptere at enkelte ikke er enig i akkurat det. At det ville være et fornuftig kjøp, det kan jeg derimot ikke se noen rimelige argumenter for, ikke i dagens situasjon.

Det er da hinsides å bruke 4-5 millioner på en 20-åring som garantert kommer til å slite benken!

krakra

Jeg mener at Børven er langt mer enn et helt brukbart talent og at vi burde.prøve å få Hardball med på et kjøp

Gepard

Børven er en av de mest spennende spillerne i TL. Så ja, 4-5 mill er han lett verdt. Prisen lå på 10 mill for 1 sesong siden, og han har kontrakt ut 2014.

Eneste grunnen til at han går på billigsalg er at Odd er i alvorlige problemer.

Ingen som har sagt at Brann selv har råd til dette heller, her måtte evt Hardball involveres.



Sindre32

For en spiller som helst ikke vil ut, og som vi ikke har bruk for? Hva er argumentasjonen bak å kjøpe en slik spiller? Han må jo lønnes også. Mulig han er bedre enn statistikken tilsier, men noen wonderkid er han ikke. Det er ikke Henriksen heller, for den saks skyld, uansett hva lister påstår. Uten sammenheng forøvrig.

For all del, hvis Hardball kaster seg på så er det absolutt en god deal. Finnes det noen vilje derfra for tiden da? Trodde de var relativt kalde jeg.

Til sammenlikning kostet vel Demir omtrent 3?

krakra

March 02, 2012, 17:54:55 PM #3058 Last Edit: March 02, 2012, 17:56:34 PM by krakra
Noen wonderchild? Han er en bra TL-spiss og nettopp fylt 20. Han har potensialet til å bli en dominernde spiss i TL før han drar til en større liga. Ikke bruk for? Hva slags verden er det du lever i? Vi har bruk for backup til Ojo, vi har bruk for et alternativ til Ojo og vi har bruk for en spiss som kan ta over når Ojo forsvinner.
Statistikken viser at han er et svært stort talent hvis du bare har litt kunnskaper om hva som ligger bak.

Sindre32

Han har kanskje potensialet. Det er ingen ting han har vist hittil som tilsier at han er noe sikkert kort.

Hvilken verden lever du i? Vi har backup på nesten alle plasser, og har spillere som kan steppe inn og gjøre en jobb også i Ojos posisjon. Vi har Barmen, som har uttalt at han håper å kunne kapre noen kamper når Ojo er utilgjengelig, i tillegg til Niasse som viste svært gode takter den lille tiden han fikk i forrige kamp. Men jeg vet jo du ikke liker egne talenter, så å nevne Barmen er nok et skudd i blinde.

Vi har nettopp fått økonomien på rett kjøl, jeg regner med at Børven ikke har tenkt til å spille for kost og losji. Den stallen vi har nå bør være mer enn bra nok til å hevde seg foreløpig.

Hvis Hardball kommer på banen, og virkelig kliner til med å dekke hele overgangssummen og halve lønna, så for alle del. Men er det noen signaler som tyder på det?

dudo

Få Hardball med, sett han på venstre i en David Villa-rolle. Ferdig arbeid. Hvis ikke HB er med kan vi bare glemme det. Eller kjøpe han og håpe Mohn plukker opp etter oss.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krakra


Sindre32

For all del, jeg skulle gjerne sett at vi støvsugde det som er av gode talenter rundt om i landet jeg, men vi er da absolutt ikke i en slik situasjon.

QuoteFår Brann muligheten til å spleise med Hardball på Børven for 4 mill er det selvsagt mer enn nok plass til ham. Og vi betaler selvfølgelig lønnen selv.


3 mill i ekstra utgifter, selvfølgelig er det en smal sak! Du er klar over at vi ikke snakker om en Snickers på 7/11 her?

krakra

Quote from: Sindre32 on March 02, 2012, 18:20:28 PM
For all del, jeg skulle gjerne sett at vi støvsugde det som er av gode talenter rundt om i landet jeg, men vi er da absolutt ikke i en slik situasjon.

QuoteFår Brann muligheten til å spleise med Hardball på Børven for 4 mill er det selvsagt mer enn nok plass til ham. Og vi betaler selvfølgelig lønnen selv.


3 mill i ekstra utgifter, selvfølgelig er det en smal sak! Du er klar over at vi ikke snakker om en Snickers på 7/11 her?
Ingen har sagt at vi skal støvsuge markedet for talenter. Det er tynt på topp og TLs største spisstalent er til salgs. Da bør vi slå til. Totalprisen ville.neppe nært særlig høyere enn for Askar.

Sindre32

March 02, 2012, 18:29:44 PM #3064 Last Edit: March 02, 2012, 18:31:32 PM by Sindre32

krakra

Det får være din mening. Jeg syns vi behøver en spiss når vi ikke har et eneste alternativ for Ojo som er naturlig spiss eller har bevist noe i TL. Det er også greit med en annen spillertype, som gir oss flere strenger å spille på.

krakra

Hva slags statistikk er det du naserer deg på? Børven har meget gode tall for en spiss som ikke fylte 20 før etter sist sesong og som fikk ødelagt sesongstarten av skader.

Sindre32

QuoteHva slags statistikk er det du baserer deg på? Børven har meget gode tall for en spiss som ikke fylte 20 før etter sist sesong og som fikk ødelagt sesongstarten av skader.


Han spilte 1515 minutter i fjor, og scoret ett mål per 216. minutt. Det må nevnes at den statistikken er vesentlig bedre de to sesongene før, der han også spilte mindre.

QuoteDet får være din mening. Jeg syns vi behøver en spiss når vi ikke har et eneste alternativ for Ojo som er naturlig spiss eller har bevist noe i TL. Det er også greit med en annen spillertype, som gir oss flere strenger å spille på.

Gulløl

March 02, 2012, 18:50:39 PM #3068 Last Edit: March 02, 2012, 18:58:55 PM by Gulløl
Børven har en god statistikk på mål og målgivende i eliteserien, spesielt når en tar alderen i betrakting.
Men i tillegg kan det nevnes at han som 17 åring i 2009 sesongen scorte over 40 mål for andrelaget til Odd. Viser bare den ekstreme målteften han har. Han noen juniorspiller i Brann noen gang vært i nærheten av dette for Brann sitt andre lag ?? Den beste junioren i fjor var vel bare oppe i 12 - 15 mål for andrelaget.

Når en sammenligner med at Even Hovland gikk for 8 mill i vinter er 4-5 mill for Børven billig. Greit at Hovland har en noe bedre merittliste men gode spisser koster normalt mer en gode midtstoppere.

Trond Mohn som er hovedaksjonær i Hardball støttet både TIL og Brann med 10 mill hver i fjor. Han sier i artikkelen linket nederst at han holder like mye med begge lagene. I denne artikkelen antyder han mer penger til TIL, går ut fra at det samme gjelder Brann. Jeg vet at han er imponert og veldig fornøyd med snuoperasjonen i Brann og hvordan klubben i dag drives. Han og RBH har også et svært godt forhold. Derfor tror jeg ganske sikkert at Brann hadde fått penger til Børven og de nå hadde bedt om det. Det jeg tviler mer på er Brann sin ståpåvilje til å sikre seg Børven, det økonomiske løser seg lettere. Et lag som ønsker å kjempe helt oppe i medaljestriden trenger to målfarlige spisser, i dag har Brann bare en. Hva om Ojo blir langtidsskadet ? Niasse er et stort talent men har ikke den goalgetter bakgrunnen som Børven har, og er klart mer en kantspiller en spiss. Han kan kanskje slå til som spiss men høyst usikkert. Det samme gjelder Barmen.
http://www.nordlys.no/sporten/til-magasinet/article5943179.ece
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

ostraume

Alle vil vel ha Børven, men er det ikke rimelig råflott, og totalt urealistisk, at vi skal bruke 5 millioner for en backup-spiller?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krakra

Ett mål hvert 210. minutt er bra for en 19-åring med en så trøblete start på sesongen. I 2010 brukte han halvparten så mye tid pr. mål. Holder han seg skadefri er han god for 12 mål ++

gladiporno

Quote from: Gulløl on March 02, 2012, 18:50:39 PM
Men i tillegg kan det nevnes at han som 17 åring i 2009 sesongen scorte over 40 mål for andrelaget til Odd. Viser bare den ekstreme målteften han har. Han noen juniorspiller i Brann noen gang vært i nærheten av dette for Brann sitt andre lag ??



Ikke det jeg kan komme på i farten. Men Eivind Iversen scoret angivelig 42 mål for Tornado før han kom til Brann foran 97-sesongen. Det ble med fem minutters A-lagsfotball på ham i løpet av Brann-karrieren.

Sindre32


GlennK

Litt off topic, men det tok neimen ikke lange tiden før Birmingham fikk økonomiske problemer etter at Huseklepp ankom!  :P

http://www.ba.no/sport/fotball/article5954711.ece

krakra

Det er ingen som har sagt at VI skal betale alt. Du derimot sier at det kun skal være aktuelt med mindre Hardball dekker hele overgangssummen og halve lønnen. Noe jeg mener er temmelig fjernt.
Får vi sjansen til å hente TLs største spisstalent for 2 mill så bør vi gjøre det

Sindre32

QuoteDet er ingen som har sagt at VI skal betale alt


Jeg sa det er vanvidd, jeg nevnte ikke hvordan regningen fordeles. Det er ikke mindre vanvidd bare fordi noen andre betaler halvparten.

QuoteDu derimot sier at det kun skal være aktuelt med mindre Hardball dekker hele overgangssummen og halve lønnen. Noe jeg mener er temmelig fjernt.


Jeg tror da absolutt ikke Hardball gjør det, men jeg ser ikke at vi skulle hatt råd på noen annen måte - det er to forskjellige ting. Det er omtrent like fjernt å betale millioner av kroner for et talent som skal være reserve for Ojo når vi har alternativer, og slet kraftig med økonomi for kort tid siden. En klubb som prøver å drive fornuftig og ikke ta av har ikke råd til å betale millionbeløp for en spiller som skal være reserve. Det må da være åpenbart nok, i hvert fall for alle som ønsker bærekraftighet?

Giles

Børven er et stort talent, men har ingen grunn til å gå til Brann. Branns formasjon med en spiss, og Ojo som førstevalg tilsier at han bør bli der han er om han ønsker utvikling. En annen sak er at han i utgangspunktet ikke passer spesielt godt sammen med Ojo om Brann skulle velge å spille med to spisser.
Når det er sagt, om han selv skulle ønske å komme til Brann så ja takk.

dudo

Quote from: Giles on March 02, 2012, 19:28:55 PM
En annen sak er at han i utgangspunktet ikke passer spesielt godt sammen med Ojo om Brann skulle velge å spille med to spisser.


Hvorfor ikke?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Giles

Han har ikke komplementære ferdigheter som ekstremfart og er heller ikke spesielt bevegelig. Goalgetteregenskapene er likevel av klasse og han kunne selvfølgelig også fungert med Ojo. Det ser uansett ut til at Skarsfjords oppskrift kun gir plass til en spiss om gangen.

krakra

Det som er åpenbart er at det ikke er vanvidd å sikre seg TLs største spisstalent for fire-fem millioner selv om vi har TLs beste spiss allerede. Det som er åpenbart er at Ojo trenger en backup, avløser og av og til en makker. Det som er åoenbart er at vi ikke har noen bak Ojo som har vist noe i TL eller som gører hjemme som spiss. Det som er åpenbart er at Ojo trolig blir solgt snart hvis han fortsetter som i fjor og at det ikke er vanvidd om erstatteren allerede er i stalken.

Giles

Det er åpenbart at Brann bør sikre seg Børven, men det er like åpenbart at han ikke har noen grunn til å gå til Brann. Han er åpenbart opptatt av egen utvikling. Eller?

Gulløl

March 02, 2012, 19:58:11 PM #3081 Last Edit: March 02, 2012, 20:03:02 PM by Gulløl
Er overrasket over den store troen mange har på at Ojo skal holde seg helt skadefri gjennom nærmere 40 kamper i år (serie, cup og treningskamper). Og hva med kampkarantener, han er rimelig flink til å samle seg kort ? Synes det er grov rovdrift på mannen pluss at forventningspresset på han kan bli for stort. Han får garantert også et par formsvikt perioder  gjennom sesongen, der han trenger avløsning. En fordeling på 65 % kamper på Ojo og 35 % prosent på Børven i debutsesongen hadde vært fornuftig. I tillegg en god del innhopp av Børven der Brann må avslutte med to spisser for å jage mål. Ojo kan også bli solgt i sesongen og veldig tvilsomt om det da er en tilsvarende spiss av Børven sitt kaliber klar til å kjøpes.

En 2012 sesong der vi har både Børven og Ojo som målgarantister gjør oss til en klar medaljekandidat, selv om en av spissene er ute halve sesongen.

En 2012 sesong med kun Ojo som målgarantist og ute med skade halve sesongen gjør at vi vil slite med å holde oss på øvre halvdel av tabellen.

Stor gambling om en skal basere på at Niasse eller Barmen skal forvandle seg og bli målgarantister om Ojo blir ute med langtidsskade. Derfor må alt prøves for å sikre seg Børven nå mens muligheten er der.

Et argument for Børven å gå til Brann er at han som tildels skadeutsatt spiller kommer inn under det beste medisinske apparatet i eliteserien som blant annet driver grundig skadeførebyggende.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Sindre32

QuoteDet som er åpenbart er at det ikke er vanvidd å sikre seg TLs største spisstalent for fire-fem millioner selv om vi har TLs beste spiss allerede.


Hvis man ikke har økonomi til det, så er det selvsagt vanvidd. Hvis man er i en økonomisk situasjon der man har råd til å betale 4-5 mill (eller omtrent 60 % av dette, hvis man tar med lønn) for en backup i tilfelle en annen spiller blir solgt, så kan man kanskje tillate seg det. Jeg aner ikke hvor du har vært de siste årene, men Brann er ikke i en slik situasjon.

QuoteDet som er åpenbart er at Ojo trenger en backup, avløser og av og til en makker.


Noe det er sjanser for at kan løses uten å kjøpe inn flere. Garantert er det ikke, men få lag har hundre prosent bunnsolide og sikre alternativer på alle plasser.

QuoteDet som er åoenbart er at vi ikke har noen bak Ojo som har vist noe i TL eller som gører hjemme som spiss.


Hva de har vist på trening aner jeg ikke, men ingen har hittil bevist det i kamp. Men det er det få som har fått sjansen til også.

QuoteDet som er åpenbart er at Ojo trolig blir solgt snart hvis han fortsetter som i fjor og at det ikke er vanvidd om erstatteren allerede er i stalken.


Meget gode sjanser for det, ja. Men det er mer sannsynlig at det skjer etter sesongen enn i sommer, da Ojo spilte i Adecco i fjor er det nok mange lag som vil se at han presterer en full sesong til før de slenger opp et beløp Brann vil være fornøyde med.

Det som i hvert fall er helt åpenbart, det mest åpenbare av alt, er at Børven trives i Odd, og har tillit der. Han har ingen som helst grunn til å gå til en benketilværelse i Brann.

Sindre32

Quote from: Gulløl on March 02, 2012, 19:58:11 PM
Er overrasket over den store troen mange har på at Ojo skal holde seg helt skadefri gjennom nærmere 40 kamper i år (serie, cup og treningskamper). Og hva med kampkarantener, han er rimelig flink til å samle seg kort ? Synes det er grov rovdrift på mannen pluss at forventningspresset på han kan bli for stort. Han får garantert også et par formsvikt perioder  gjennom sesongen, der han trenger avløsning. En fordeling på 65 % kamper på Ojo og 35 % prosent på Børven i debutsesongen hadde vært fornuftig. I tillegg en god del innhopp av Børven der Brann må avslutte med to spisser for å jage mål. Ojo kan også bli solgt i sesongen og veldig tvilsomt om det da er en tilsvarende spiss av Børven sitt kaliber klar til å kjøpes.

En 2012 sesong der vi har både Børven og Ojo som målgarantister gjør oss til en klar medaljekandidat, selv om en av spissene er ute halve sesongen.

En 2012 sesong med kun Ojo som målgarantist og ute med skade halve sesongen gjør at vi vil slite med å holde oss på øvre halvdel av tabellen.

Stor gambling om en skal basere på at Niasse eller Barmen skal forvandle seg og bli målgarantister om Ojo blir ute med langtidsskade.


For ett år siden hadde vi nesten ikke lag, og vi har hatt elendig økonomi i flere år. Skal vi ha en backup, så er vi nok nødt til å se etter langt billigere alternativer.

dudo

Quote from: Giles on March 02, 2012, 19:41:05 PM
Han har ikke komplementære ferdigheter som ekstremfart og er heller ikke spesielt bevegelig. Goalgetteregenskapene er likevel av klasse og han kunne selvfølgelig også fungert med Ojo. Det ser uansett ut til at Skarsfjords oppskrift kun gir plass til en spiss om gangen.


Jeg er uenig. Av den enkle grunn at Ojo har disse egenskapene. Kanskje ikke ekstremfart, men absolutt bra. Bevegelig er han i aller høyeste grad. Det vi trenger er en spiller som er vanvittig god i boksen. Der er Børven veldig, veldig bra. Ojo skaffer både plass og rom for gode avsluttere.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krakra

Det du sikkert forstår, men ønsker å vri fokus fra, er at det ikke handler om en hvilken som helst backup for en yvilken som helst spiller. Det handler om å ha en plan b hvis lagets største salgsobjekt og kanskje viktigste spiller skulle forsvinne. Dette alternativet kan være TLs største spisstalent, hvor vi spleiser med investorene.
Jeg vet ikke om mange lag med medaljeambisjoner uten et enrste bra alternativ back sin viktigste og hetste spiller

Gulløl

Quote from: Sindre32 on March 02, 2012, 20:05:27 PM
For ett år siden hadde vi nesten ikke lag, og vi har hatt elendig økonomi i flere år. Skal vi ha en backup, så er vi nok nødt til å se etter langt billigere alternativer.


Ikke basert på hvilke midler Brann har i sin egen kasse. Virker som du ser totalt bort fra at Trond Mohn og Hardball skal gi oss noen midler til et større kjøp i år. Trond Mohn og Hardball sa i fjor at Brann bare måtte spørre om det er gode "prosjekter".

Mitt avsnitt lenger oppe på nytt:

Trond Mohn som er hovedaksjonær i Hardball støttet både TIL og Brann med 10 mill hver i fjor. Han sier i artikkelen linket nederst at han holder like mye med begge lagene. I denne artikkelen antyder han mer penger til TIL, går ut fra at det samme gjelder Brann. Jeg vet at han er imponert og veldig fornøyd med snuoperasjonen i Brann og hvordan klubben i dag drives. Han og RBH har også et svært godt forhold. Derfor tror jeg ganske sikkert at Brann hadde fått penger til Børven og de hadde bedt om det.
http://www.nordlys.no/sporten/til-magasinet/article5943179.ece
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Nixon

Hva har Softball å rutte med? Børven må vel komme innefor deres mandat? Et spleiselag her måtte være en mulighet.

Så spørs det jo om han anser Brann som et stort nok steg opp. Han gjorde jo ikke det med Aafk siden han også ser på Odd som en medaljekandidat.
Rød makt på Hansa

Lister

Ingenting hadde vært bedre, men tviler på at softball er på det nivået at de kan kaste seg inn i kampen om spillere i den prisklassen.

Er de forresten ferdig med alle avdrag på Haugen?
Guinness - Makes you drunk

ostraume

No må folk roe bæret her.

Selv om HB plutselig skulle dra opp 5mill, hvorfor i all verden skulle Børven velge å gå til Brann? I Odd er han klart førstevalg og sist jeg sjekket var de, minst, på samme nivå som Brann. Hvorfor skulle han ville sitte på benken og vente på at Ojo samler seg tre gule kort?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Nixon

Nei, de skal betale 250.000 når Haugen runder 30 kamper for Brann, så de har kanskje ikke så mye å bidra med at det vil monne noe særlig.
Rød makt på Hansa

Nixon

Quote from: ostraume on March 02, 2012, 20:54:57 PMSelv om HB plutselig skulle dra opp 5mill, hvorfor i all verden skulle Børven velge å gå til Brann? I Odd er han klart førstevalg og sist jeg sjekket var de, minst, på samme nivå som Brann. Hvorfor skulle han ville sitte på benken og vente på at Ojo samler seg tre gule kort?


Nei, det er høyst usikkert. Et moment kan være at han føler seg forpliktet for å "redde" klubben sin. Men det var jo ikke nok til å velge en klubb uten et klart førstevalg på spissplass. På plussiden er også at det er hjemfylket hans i nærheten av familie og gamle venner. Men jeg er også redd for at spisskonkurransen vil vippe det gale veien.
Rød makt på Hansa

Gepard


Lister

Jeg tror nok Brann følger med, er tross alt en spiller de har prøvd seg på tidligere som også har uttalt at han ønsker å gå til Brann.

Problemet er nok økonomien, uten HB har nok Brann lite handlerom igjen i dette vinduet. I neste derimot kan det nok bli mer aktuelt.

Jeg tror Brann kunne, hvis de ønsket, gravd frem 4-5 mill for børven på minuttet, men ikke uten konsekvenser og ringvirkninger.

Skal en drive sunn økonomi må en akseptere at det er ikke alt man bør ta seg råd til, sånn er det bare.
Guinness - Makes you drunk

Belfort

Børven er et meget stort hordalands talent. Han bøttet vel inn over 40 mål i 3 divisjon som 17 åring. Han er en spiller som besitter spisskompetanse på det å score mål. Kan ikke se at hordalands fotballen har noe i nærheten av en sånn spiller pr i dag. Det vil være en sportslig katastrofe hvis ikke man nå benytter seg av muligheten til å hente han.

storB

"Ojo er en stor mann, og idag spillte han mot to kvinnfolk" Mjelde etter RBK kampen.

Nixon

He he, det er vel slik det er med Brann. Enten er det bra eller så er det katastrofe!:)
Rød makt på Hansa

Xminator

Quote from: ostraume on March 02, 2012, 20:54:57 PM
No må folk roe bæret her.

Selv om HB plutselig skulle dra opp 5mill, hvorfor i all verden skulle Børven velge å gå til Brann? I Odd er han klart førstevalg og sist jeg sjekket var de, minst, på samme nivå som Brann. Hvorfor skulle han ville sitte på benken og vente på at Ojo samler seg tre gule kort?


Hvorfor? Fordi en god spiller, ung spiller, på toppen av alt lokal spiller, i en posisjon der vi er tynt besatt er tilgjengelig på markedet for en sum som i aller høyeste grad er overkommelig.

Om Børven selv vil komme og hva det vil koste i lønn? Det finner ikke Brann ut før man har fått lov av Odd til å snakke med spilleren. Jeg har en følelse av at planen til Børven er å gå ut kontrakten i Odd og forsvinne til en middels europeisk klubb og en lønningspose på 5-10 millioner i året.

roaldinho

Børven sa vel i en BT artikkel i går at han ikke kommer til å gå til Brann heller. Han vil til utlandet, og da blir han heller værende i Odd der han kjenner medspillerne, taktikken og alt annet. Han trivdes der, og et klubbskifte mellom klubber i Norge kan ødelegge mer enn det hjelper. Så tipper han spiller i Odd denne sesongen også, om han ikke blir solgt i sommer. Spiller han bra og scorer en del så er det ingen umulighet.
Sitat RBH om høsten etter kontraktsforlengelsen til Skarsfjord: " Det er ikke helt rett, vi fikk seirer mot Odd og Sogndal og så lyset i enden av tunnelen. Så ledet vi også 3-1 mot Vålerenga..."

Sindre32

Brann-fans er seg selv like. Skriker etter å bruke større pengesummer på et talent, som åpenbart ville vært reserve for Ojo, i tilfelle Ojo kanskje selges eller blir skadet. Bedrifter, noe Brann først og fremst er, kan ikke belage seg på fiktive scenarier. Dekning er viktig, men man må samtidig forholde seg til de rammene man har. Hvorvidt 5 mill (der Hardball dekker halve og Brann selv må ut med 3-4 mill inkludert lønn) ville vært en god pris eller ikke er irrelevant hvis Brann ikke har råd til å bruke slike pengesummer.

Hadde Brann kjøpt Børven nå, og havnet i pengeproblemer igjen om 2 år, ville det nok en gang blitt skreket like høyt om hvorfor Brann ikke klarer å moderere seg.

Go Up