• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Rosenborg 20.03 kl. 20

Started by skuteviken, March 12, 2011, 18:35:21 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

KEO

Quote from: osoerli on March 15, 2011, 08:25:01 AM
Eller om han plutseleg lurte RBK med ein ny 4-4-2 formasjon.  Eg meiner vi blir for smale i bakre del av midtbanen med denne 4-2-3-1 formasjonen.  I tillegg ofte litt tynt pÃ¥ topp med berre ein spiss.  Dei fleste trur vel me tapar mot Rosenborg uansett.  Kvifor ikkje prøva denne:

                      Opdal
Sævarsson-Zsolt-Austin-Skage
Guastav-Haugen-Torp-Mjelde
                Ojo-Nico

God fart på begge backar.
SÃ¥rt tiltrengt trygghet med Austin i midtforsvaret.  Meir trøkk med 2 spissar.


Dette er det beste laget Brann kan stille med. vi vil nå få litt fart som vi kan true bakrommet med og kan bruke ojo som et opp spill punkt. Austin bør ned i forsvar ellers så kommer det til å bli stygt på søndag
Nu kør vi!

dudo

Quote from: Giles on March 16, 2011, 16:40:31 PM
Fakiri, Kalvenes og Zolt har det til felles at de mangler tempo. Det er blitt avslørt gang på gang mot middels, og også mot direkte dårlig motstand.


Når har Zsolt (og forsåvidt også Kalvenes) blitt avslørt på tempo mot middels og dårlig motstand?
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

ostraume

Bare sånn av nysjerrighet: Noen her som har sett Skage i aksjon? Han er rask skjønner jeg? Kan ikke si jeg har videre tro på tenåringer jeg knapt har hørt om, men gudene vet at back-plass er en posisjon der ethvert friskt blod faktisk kan etablere seg på 1. laget.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krakra

Han har da spilt to kamper for Brann og var med juniorlaget tidligere i vinter. Ser ikke hva vi har å tape på å satse ham. Hva er det Fakiri tilfører laget?

ostraume

Rutine og høvelig pasningssikkerhet.

Som sagt; Jeg har ingen aning om hva Skage står for, men at det finnes dårligere spillere enn Fakiri der ute er du sikkert enig i. Det vi har å tape er altså å sette inn en potensielt svakere back.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krakra

March 16, 2011, 17:54:49 PM #55 Last Edit: March 16, 2011, 17:58:04 PM by krakra
Rutine ja. Hva er det? Hvordan hjelper Fakiris rutine oss når han blir brukt som rundingsbøye, taper enhver duell og aldri tørr å ta med seg ballen forbi 16 meteren?

Skage står for enorm hurtighet, står ikke noe tilbake for Sævarsson der. Han har også et godt skuddbein og har en langt bedre venstrefot enn Fakiri.

Giles

March 16, 2011, 17:57:24 PM #56 Last Edit: March 16, 2011, 18:02:49 PM by Giles
Se på årets treningskamper, stort sett ikke spesielt god motstand. Når det er sagt så er både Zolt og Kalvenes smarte spillere som kan fungere så lenge andre kan kompensere for deres temposvakheter.
Det handler om å ha komplementære ferdigheter i et forsvar/ lag og når det gjelder de nevnte i midtforsvaret.
Forøvrig er rutine som en kvalitet i seg selv oppskrytt, da kan du jo heller stille med oldboyslaget.du må først og fremst være god nok. I et lag så trengs gode erfarne spillere men de bør da som sagt være gode nok.

ostraume

Han mister i alle fall ikke ballen så lett, og er samspilt med de andre forsvarsspillerne. Synes for øvrig argumentasjonen din er noe tynn. Fakiri er da ikke så svak at det å sette inn hva som helst ikke blir en svekkelse.

Ellers enig med deg i at de offensive bidragene er for få og for dårlige.

Men at denne Skage skal være bedre? Skeptisk.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krakra

Quote from: Giles on March 16, 2011, 17:57:24 PM
Se på årets treningskamper, stort sett ikke spesielt god motstand. Når det er sagt så er både Zolt og Kalvenes smarte spillere som kan fungere så lenge andre kan kompensere for deres temposvakheter.
Det handler om å ha komplementære ferdigheter i et forsvar/ lag og når det gjelder de nevnte i ei midtforsvar.
Men Zsolt og Kalvenes spilte også endel sammen i fjor og jeg kan ikke huske at de ble avslørt på farten noen gang. Iallefall ikke fraløpt. De sliter litt når ting går fort rundt sekstenmeteren.

Problemet med å sette Austin ned i forsvaret er at midtbanen blir enormt svekket. Vi kommer til å bli totalt overkjørt av Skjelbred, Henriksen og hvem enn som blir nummer tre. Hvem skal fylle Austins hull? Mjelde? Haugen? Haugsdal?

krakra

Quote from: ostraume on March 16, 2011, 17:58:52 PM
Han mister i alle fall ikke ballen så lett, og er samspilt med de andre forsvarsspillerne. Synes for øvrig argumentasjonen din er noe tynn. Fakiri er da ikke så svak at det å sette inn hva som helst ikke blir en svekkelse.

Ellers enig med deg i at de offensive bidragene er for få og for dårlige.

Men at denne Skage skal være bedre? Skeptisk.
Det er da ikke rart at han sjeldent mister ballen. Han tar den jo stort sett aldri med seg i farlig område og slår stort sett bare støttepasninger bakover. Når han innvolverer seg offensivt er ikke feilpasningene spesielt fraværende.

Hvorfor er du skeptisk til at Skage er bedre? Du har jo ikke sett ham.

Giles

Det handler om å ha komplementære ferdigheter i et lag, en lagdel og og i dette tilfelle et midtforsvar.
Hvis Austin trekkes ned blir det riktignok et tomrom på midtbanen men det kan kompenseres med en formasjonsendring slik at en også får plass til andre spillertyper som trengs for å kunne skape noe selv jmfr oeserlis forslag.
Formasjonsendring er ikke noe problem all den tid nåværende system ikke fungerer spesielt bra og en spillergruppe på dette nivået bør kunne takle en omlegging 442 eller 451 uten problemer

krakra

At vi mangler fart betyr ikke at vi ikke har komplimentære ferdigheter hos stopperne. Fart er en faktor, men ikke alfa omega. Zsolt og Kalvenes er dyktige til å kompensere for manglende fart med spilleforståelsen sin. Det er flere brukbare lag som vi stille med to treige stoppere: RBK, VIF, TIL osv.

Akkurat nå er behovet for Austin større på midtbanen. Uansett om vi kjører en formasjonsendring.

SK

Vi så i fjor høst hva som skjedde i de kampene da Zsolt ble skadet, og Austin måtte gå ned i midtforsvaret . All løpskraft og aggresivitet forsvant på midten, og vi ble overspilt i midtbaneleddet. Austin trengs sentralt på banen mer enn han gjør i midforsvaret.

Giles

Se på statistikken. Austin presterer bedre i midtstopperrollen og laget presterer bedre .
Forøvrig er den treeren som ligger bak spissen er et større problem enn en Austin eller ei. Uansett hvem som spilte på midten oppstod store huller ettersom de 4 fremste var/er utrolig lett å passere . Et annet problem med Austin på midten er at han på ingen måte er noen playmaker. Da vil Brann slite med å etablere noe eget spill, slik som hele sesongen viste i fjor. Riktignok kan han vinne ballen for laget men bidrar sjelden med annet enn standard enkle bidrag framover.
Med bedre komposisjon på midten kan likevel Austin være viktig som ryddegutt, men med det lagoppsettet som det ligger an til nå gjør han best nytte i midtforsvaret.

krakra

Syns du undervurderer Austins playmakeregenskaper. Han har vist prov på at han har tatt solide steg på området det siste halvåret. Spesielt langpasningene hans er topp klasse, men han slår også gode stikkere og har blitt langt bedre til å holde på ballen siden han kom til klubben.

Vi har en bra stopperduo med mye spilleforståelse og trygghet. Jeg ser ikke poenget med å svekke midtbanen såpass for å spille dem opp. De mangler fart ja, men som sagt så dekker de godt opp for dette. Austin hadde sikkert styrket forsvaret, men ikke mer enn det ville svekket midtbanen å fjerne ham derifra

Giles

Enig i at Zolt og Kalvenes er smart spillere og er forholdsvis flinke til å skjule svakhetene ,men da må i allefall backene inneha fart og det mangler i allefall på venstre side hvis ikke noe gjøres. Ellers er jeg opptatt av at et lag som ikke skaper problemer for motstanderen er nødt til å tape spesielt med den defensiven Brann viser for tiden. Derfor bør laget kanskje få større tyngde i front med to spisser og uansett system befolkes med spillere som kan behandle ballen og har selvtillit til nok til å "konfrontere" Rosenborg.
Da tenker jeg både på Haugen og Mesquida. Om Skage har det tempoet som beskrives bør han inn på back. Mange vokser med oppgaven.

Nixon

Quote from: krakra on March 16, 2011, 17:48:23 PMHan har da spilt to kamper for Brann og var med juniorlaget tidligere i vinter. Ser ikke hva vi har å tape på å satse ham.


To kamper? Er det ikke bare én kamp i 20 minutter som kantspiller?

Ellers enig i at Austin ikke skal ned på stopperplass. Ikke bare er Austin veldig viktig på midten, men å gjøre en slik stor endring på laget noen dager før kampen blir noe panikkartet, og jeg tror det vil gjøre med skade enn noe annet. Selv om det ikke har gått så bra i treningskampene har forhåpentligvis spillerne bygget opp en viss relasjon til hverandre.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

krakra

Han spilte mot Nest/Sotra også.

Ellers var han sammen med Birkelund Branns beste spillere på Elitejunior-turneringen i vinter.

Nixon

Ja, han var ikke på Brann sin kampoppsummering, men jeg ser at han spilte 11 minutter i den kampen. Noe som gir en total på 31 minutter for Brann. Ikke særlig betryggende.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

krakra

March 16, 2011, 21:46:37 PM #69 Last Edit: March 16, 2011, 21:49:41 PM by krakra
Omtrent like betryggende som at en spiller som Fakiri fikk over 2000 minutter i fjor. Han trenger vel ikke være noen Dorsin for å styrke oss? Er han bedre så er han bedre. Jeg tror han er bedre og håper han får sjansen til å vise det.

Vi burde ikke dyrke dårlige 34-åringer. Hadde Fakiri vært 15 år yngre og holdt samme nivået som i dag hadde han blitt leid ut til Løv-Ham.

Nixon

Dorsin hadde vært tingen. Men når vi ikke har han er Fakiri et bedre og tryggere alternativ etter min mening. Og så får jeg heller eventuelt bite i meg de ordene etter kampen på søndag.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

krakra

Jeg tar heller en som ikke har bevist noe enn en som i en lengre periode har bevist at han ikke er god nok.

Hatleking

Quote from: krakra on March 16, 2011, 22:15:54 PM
Jeg tar heller en som ikke har bevist noe enn en som i en lengre periode har bevist at han ikke er god nok.


Heilt klårt. Støttar opp om det. Fortsatt føretrekk eg Kalvenes på venstrebacken - spesielt sidan det er RBK og defensiv tryggheit er viktig, men Skage er iallfall framtida.

roaldinho

Enig med Krakra her. Heller denne unge venstrebacken enn Fakiri. Det er viktig med stabilitet og trygghet i forsvaret, og Fakiri har overhodet ikke tilført det på venstrebacken. Det er jo selvsagt en risk når man ikke helt vet hva Skage står for, men det er som krakra sier: Dyrk heller en ung en enn en dårlig 34-åring. Jeg føler meg iallefall tryggere med Skage på venstrebacken enn det jeg har sett av Fakiri der.

Ellers enig med alle som vil ha Austin på midtbanen. Han stabiliserer midtbanen og har en viktig rolle der. Om han flyttet ned på midtstopperplass kommer midtbanen til å bli voldtatt så det holder. En Austin på midtbanen gir en trygghet, gruer meg bare til han skal på landslagssamling i Juni.

Kalvenes på venstrebacken er en annen løsning, med Yaw og Zsolt sentralt. Det gir en rutine og fart til å stoppe vingspillet til Rbk. Jeg håper Skars har innsett at Fakiri ikke holder mål lenger, og går for Skage eller Kalvenes på venstreback. Ellers kommer venstresiden vår til å bli voldtatt så jævlig, og er sikker på at Rbk kommer til å utnytte det om Fakiri spiller.
Sitat RBH om høsten etter kontraktsforlengelsen til Skarsfjord: " Det er ikke helt rett, vi fikk seirer mot Odd og Sogndal og så lyset i enden av tunnelen. Så ledet vi også 3-1 mot Vålerenga..."

ostraume

Quote from: krakra on March 16, 2011, 18:01:39 PM
Quote from: ostraume on March 16, 2011, 17:58:52 PM
Han mister i alle fall ikke ballen så lett, og er samspilt med de andre forsvarsspillerne. Synes for øvrig argumentasjonen din er noe tynn. Fakiri er da ikke så svak at det å sette inn hva som helst ikke blir en svekkelse.

Ellers enig med deg i at de offensive bidragene er for få og for dårlige.

Men at denne Skage skal være bedre? Skeptisk.
Det er da ikke rart at han sjeldent mister ballen. Han tar den jo stort sett aldri med seg i farlig område og slår stort sett bare støttepasninger bakover. Når han innvolverer seg offensivt er ikke feilpasningene spesielt fraværende.

Hvorfor er du skeptisk til at Skage er bedre? Du har jo ikke sett ham.


Nettopp!
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krakra

Nettopp hva? Vi må bruke Fakiri fordi han er flink til å slå støttepasninger? Hadde resten av laget vært som ham hadde vi jo aldri beveged oss inn på motstanderens banehalvdel. Nei få ham ut!

Langhår

Det er en utbredt sykdom på dette forumet der symptomene er at man alltid tror at de som ikke spiller er bedre enn dem som spiller. Det er det samme hvert eneste år.

Her har man altså så godt som null kunnskaper om spilleren, men konkluderer likevel med at han bør starte kampen på bekostning av Fakiri. Jeg er nå ikke av dem med størst tillitt til verken trener eller apparat, men jeg anerkjenner det faktum at de følger spillerne daglig på trening.

Det er jo helt useriøst Ã¥ begrunne uttak av en spiller med at en annen er elendig.  Kanskje jeg skal bekle venstrebacken selv! Alt mÃ¥ jo være bedre enn Fakiri!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krakra

March 17, 2011, 15:50:53 PM #77 Last Edit: March 17, 2011, 15:52:36 PM by krakra
Jeg har ikke begrunnet det utelukkende på at Fakiri er elendig. Jeg baserer det også på innsatsen mot AaFK, som var bra, og innsatsen for juniorlaget i Oslo. Der var han også god. Jeg syns egentlig det er bra nok grunnlag til å la ham prøve seg på bekostning av førsteelverens dårligste spiller.

Hvor mye må en unggutt bevise før han får tillitt fra start på bekostning av en spiller som Fakiri? I hvor mange TL-innhopp må han være bedre enn Fakiri før han kan få spille fra start?

Edit:
Ja, trenerne ser spillerne hver gang på trening, men de gjør fortsatt feil i laguttakene. Skarsfjord virker å være ganske redd for å gi unge spillere muligheten med mindre han er 100% sikker på at de er gode nok. Jeg syns det blir en for feig holdning


ostraume

Quote from: krakra on March 17, 2011, 15:44:31 PM
Nettopp hva? Vi må bruke Fakiri fordi han er flink til å slå støttepasninger? Hadde resten av laget vært som ham hadde vi jo aldri beveged oss inn på motstanderens banehalvdel. Nei få ham ut!


Nettopp, jeg er skeptisk til Skage fordi jeg ikke har sett han.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

roaldinho

Sitat RBH om høsten etter kontraktsforlengelsen til Skarsfjord: " Det er ikke helt rett, vi fikk seirer mot Odd og Sogndal og så lyset i enden av tunnelen. Så ledet vi også 3-1 mot Vålerenga..."

krakra

Quote from: roaldinho on March 17, 2011, 16:32:37 PM
Safety first, det vil det bli masse av i år, sier Rune Skarsfjord.
Det tror jeg på:)

Nixon

Quote from: krakra on March 17, 2011, 15:50:53 PMHvor mye må en unggutt bevise før han får tillitt fra start på bekostning av en spiller som Fakiri? I hvor mange TL-innhopp må han være bedre enn Fakiri før han kan få spille fra start?


Du spør som at han allerede har bevist mye, og allerede har hatt mange TL-innhopp, men likevel ikke fått sjansen fra start. Det er jo langt fra sannheten. Så vi som er skeptiske er vel av den oppfatning at 20 minutter på slutten av en treningskamp mot en TL-klubb er litt for lite til å starte mot Rosenborg.

Men er han god nok, og Fakiri så dårlig som mange hevder, må han sannsynligvis ikke bevise så veldig mye før han får starte en kamp.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

krakra

March 17, 2011, 17:03:52 PM #82 Last Edit: March 17, 2011, 17:06:58 PM by krakra
Og hvor mange ganger må Skage, med det han har bevist, være bedre enn Fakiri i innhopp før han danker ham ut av førsteelveren?

Jeg syns det virker som at unge lokale spillere må bevise, utover enhver tvil, at de er gode nok før de får tillitt, men eldre spillere som Gylfi, Nielsen, Bjarnason, Fakiri osv. må bevise utover enhver tvil at de IKKE er gode nok før de blir vraket.

Jeg syns et bra innhopp mot AaFK og storspill for juniorlaget er nok fra en 19-åring til å erstatte Fakiri i førsteelveren. Om han er like dårlig eller bittelitt dårligere så får vi takle det ettersom muligheten for at han vil bli bedre med litt tillitt er stor. Er han helt ubrukelig så hva så? Vi hadde spillere som var ubrukelige på banen flere ganger i fjor og kommer helt sikkert til å gjøre det samme i år, men kanskje ikke med egne lokale spillere. F.eks. skal jo både Fakiri og Holmvik spille fra start.

Nixon

Quote from: krakra on March 17, 2011, 17:03:52 PM
Og hvor mange ganger må Skage, med det han har bevist, være bedre enn Fakiri i innhopp før han danker ham ut av førsteelveren?


Nå går du på tomgang her. Det er et umulig spørsmål å svare på.

Når det gjelder unge lokale spillere har nåløyet for en startplass for Brann tradisjonelt vært alt for trangt. Der er vi enige. Men jeg synes som sagt ikke at det han, med så lite spilletid, er i nærheten av å ha "bevist utover enhver tvil", så han har litt å gå på før han kan klage på trangt nåløye etter min mening.

Men jeg håper han kommer innpå.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

krakra

Quote from: Nixon on March 17, 2011, 17:11:32 PM
Quote from: krakra on March 17, 2011, 17:03:52 PM
Og hvor mange ganger må Skage, med det han har bevist, være bedre enn Fakiri i innhopp før han danker ham ut av førsteelveren?


Nå går du på tomgang her. Det er et umulig spørsmål å svare på.

Når det gjelder unge lokale spillere har nåløyet for en startplass for Brann tradisjonelt vært alt for trangt. Der er vi enige. Men jeg synes som sagt ikke at det han, med så lite spilletid, er i nærheten av å ha "bevist utover enhver tvil", så han har litt å gå på før han kan klage på trangt nåløye etter min mening.

Men jeg håper han kommer innpå.
Nei, han har ikke bevist noe utover enhver tvil. Men når vi snakker om å erstatte en såpass dårlig spiller som Fakiri så syns jeg ærlig talt det holder at man har vist potensialet til å gjøre det bedre. Og det syns jeg Skage har gjort.

Det er kanskje gambling, men vi gambler på så mye annet så hvorfor ikke gamble litt på de unge også? La Haugen og Skage spille fra start.

Jose Arrogantio

Synes det er greit Ã¥ la Fakiri stille fra start mot Rosenborg i første serierunde, spesielt siden Skage ikke bare er ung, men ny  klubben. SÃ¥ kan han heller fÃ¥ prøve seg fra start litt senere.

dons599


Gulløl

March 18, 2011, 10:03:12 AM #87 Last Edit: March 18, 2011, 10:15:24 AM by Gulløl
Brann bør utfordre RBK sin nykomponerte og lite sammspilte stopperduo Bjärsmyr/Larsen mest, istendefor backene som er blant eliteseriens beste. Larsen ser ut som en bra forsterkning men har bare hatt noen dager med klubben og er lite samspilt med laget. Bjärsmyr har så langt vært svak og ikke vist tippeliganivå. Ser for meg at det kan bli noen misforståelser mellom Bjärsmyr og Larsen på søndag om de blir lagt press på, noe som Brann kan utnytte til å prikke inn et mål eller to.
http://fotball.adressa.no/eliteserien/article195454.ece


De er lite fornøyde med at Bjärsmyr starter på RBK forumet
http://forum.rbk.no/viewtopic.php?f=9&t=2757
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

nero

Quote from: dons599 on March 18, 2011, 07:41:47 AM


Bare rolig, de er nok omtrent på samme nivå. Og RBH er en gud av en fotballeder.
Lions led by donkeys.

Rad 22

March 18, 2011, 13:23:33 PM #89 Last Edit: March 18, 2011, 14:31:36 PM by Rad 22
Quote from: roaldinho on March 17, 2011, 16:32:37 PM
Dagens formasjonstrening: Her er de elleve som startet for «førstelaget»: Håkon Opdal - Birkir Sævarsson, Yaw Amankwah, Christian Kalvenes, Hassan El Fakiri - Rodolph Austin, Carl-Erik Torp - Diego Guastavino, Erik Mjelde, Bjørnar Holmvik - Kim Ojo.

Med et unntak er dette samme startoppstilling som begynte mot Nest-Sotra i siste treningskamp. Unntaket er Yaw Amankwah som steppet inn for en småskadet Zsolt Korcsmár torsdag.



Hvis dette er lagoppstillingen på søndag, så ser det jo ut som om alle fagre ord om satsing på unge spillere kan kalles en total fallitterklæring. Ojo og Zsolt er 22, og neste ungdom på laget er Holmvik på 25. Snittalderen er 27. På benken vil ungdommen sitte, med eldstemann på 22.

Gulløl

Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Klaus_Brann

Quote from: Rad 22 on March 18, 2011, 13:23:33 PM
Quote from: roaldinho on March 17, 2011, 16:32:37 PM
Dagens formasjonstrening: Her er de elleve som startet for «førstelaget»: Håkon Opdal - Birkir Sævarsson, Yaw Amankwah, Christian Kalvenes, Hassan El Fakiri - Rodolph Austin, Carl-Erik Torp - Diego Guastavino, Erik Mjelde, Bjørnar Holmvik - Kim Ojo.

Med et unntak er dette samme startoppstilling som begynte mot Nest-Sotra i siste treningskamp. Unntaket er Yaw Amankwah som steppet inn for en småskadet Zsolt Korcsmár torsdag.



Hvis dette er lagoppstillingen på søndag, så ser det jo ut som om alle fagre ord om satsing på unge spillere kan kalles en total fallitterklæring. Ojo og Zsolt er 22, og neste ungdom på laget er Holmvik på 25. Snittalderen er 27. På benken vil ungdommen sitte, med eldstemann på 22.


Kan det virkelig det? Mener du vi skulle pøst på med unggutter i sesongens kanskje vanskeligste kamp? La det gå noen kamper før man dømmer satsinga.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Nixon

Nei, det er bare Haugen som har noe å gjøre på banen fra start nå. Men det bør være et mål at i alle fall en fra talent-gruppen får innhopp i hver kamp fremover. Gjerne flere. Og så startplass etterhvert dersom de er gode nok. Men ikke fra start i første kamp.

Dersom vi til sommeren kan telle spilte minutter på to hender på hele talent-gruppen kan vi heller snakke om fallitterklæring.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

krakra

Men Haugen får heller ikke starte. Skarsfjord gidder ikke rydde plass til ham på en offensiv midtbanertrio bestående av Mjelde og Holmvik

Til sammenligning stiller RBK trolig med to juniorer fra start i tillegg til en 91er. På midtbanefireren har de kun èn spiller over 25 år. Gjennomsnittsalderen er(regnet utifra fylte år) 24,6 år.

Klaus_Brann

Quote from: Nixon on March 18, 2011, 15:35:02 PM
Nei, det er bare Haugen som har noe å gjøre på banen fra start nå. Men det bør være et mål at i alle fall en fra talent-gruppen får innhopp i hver kamp fremover. Gjerne flere. Og så startplass etterhvert dersom de er gode nok. Men ikke fra start i første kamp.

Dersom vi til sommeren kan telle spilte minutter på to hender på hele talent-gruppen kan vi heller snakke om fallitterklæring.


Ja, det er kun han som hadde vært aktuell.
Vi får håpe Brann bruker den muligheten de faktisk har nå, hvor vi allikevell ikke spiller om gull og grønne skoger, og har råd til å bruke unggutter.

VIF klarer å kombinere det fint, det burde vi og kunne klare i fremtiden.
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Rad 22

March 18, 2011, 16:54:45 PM #95 Last Edit: March 18, 2011, 16:56:59 PM by Rad 22
Quote from: Klaus_Brann on March 18, 2011, 14:36:05 PM
Quote from: Rad 22 on March 18, 2011, 13:23:33 PM
Quote from: roaldinho on March 17, 2011, 16:32:37 PM
Dagens formasjonstrening: Her er de elleve som startet for «førstelaget»: Håkon Opdal - Birkir Sævarsson, Yaw Amankwah, Christian Kalvenes, Hassan El Fakiri - Rodolph Austin, Carl-Erik Torp - Diego Guastavino, Erik Mjelde, Bjørnar Holmvik - Kim Ojo.

Med et unntak er dette samme startoppstilling som begynte mot Nest-Sotra i siste treningskamp. Unntaket er Yaw Amankwah som steppet inn for en småskadet Zsolt Korcsmár torsdag.



Hvis dette er lagoppstillingen på søndag, så ser det jo ut som om alle fagre ord om satsing på unge spillere kan kalles en total fallitterklæring. Ojo og Zsolt er 22, og neste ungdom på laget er Holmvik på 25. Snittalderen er 27. På benken vil ungdommen sitte, med eldstemann på 22.


Kan det virkelig det? Mener du vi skulle pøst på med unggutter i sesongens kanskje vanskeligste kamp? La det gå noen kamper før man dømmer satsinga.


Rosenborg hjemme er vel ikke sesongens vanskeligste kamp. Nei, mener ikke at vi skulle pøst på, men en eller to burde det gå an å få plass til. På benken er det kun ungdommer, dvs at vi må bruke ungdommen enten vi vil eller ikke etterhvert. Skal vi vente med å bruke de til vi må pga skader eller lignende tror jeg det er uheldig. Bedre å la noen få smake på nivået, enn å plutselig stå i en situasjon der vi må hive innpå 3-4 debutanter sammtidig. Ihvertfall så lenge noen av de som starter heter Holmvik eller Fakiri.

Rad 22

Quote from: Nixon on March 18, 2011, 15:35:02 PM
Nei, det er bare Haugen som har noe å gjøre på banen fra start nå. Men det bør være et mål at i alle fall en fra talent-gruppen får innhopp i hver kamp fremover. Gjerne flere. Og så startplass etterhvert dersom de er gode nok. Men ikke fra start i første kamp.

Dersom vi til sommeren kan telle spilte minutter på to hender på hele talent-gruppen kan vi heller snakke om fallitterklæring.


Synes bare vi ikke har hørt annet enn at nå skal det satses på ungdommen helt siden siste seriekamp i høst. Skuffende derfor at det ikke er noen fra start.

Hvis det kun er Haugen blandt de som sannsynligvis sitter på benken som har noe på banen å gjøre fra start, så står det om mulig enda dårligere til enn jeg trodde.


Nixon

Quote from: Rad 22 on March 18, 2011, 17:05:52 PMHvis det kun er Haugen blandt de som sannsynligvis sitter på benken som har noe på banen å gjøre fra start, så står det om mulig enda dårligere til enn jeg trodde.


Nå vet jeg ikke hva du har trodd. Men slik jeg ser det står det veldig bra til med talentene i Brann, selv om de ikke får starte i morgen.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Klaus_Brann

Quote from: Rad 22 on March 18, 2011, 16:54:45 PM
Quote from: Klaus_Brann on March 18, 2011, 14:36:05 PM
Quote from: Rad 22 on March 18, 2011, 13:23:33 PM
Quote from: roaldinho on March 17, 2011, 16:32:37 PM
Dagens formasjonstrening: Her er de elleve som startet for «førstelaget»: Håkon Opdal - Birkir Sævarsson, Yaw Amankwah, Christian Kalvenes, Hassan El Fakiri - Rodolph Austin, Carl-Erik Torp - Diego Guastavino, Erik Mjelde, Bjørnar Holmvik - Kim Ojo.

Med et unntak er dette samme startoppstilling som begynte mot Nest-Sotra i siste treningskamp. Unntaket er Yaw Amankwah som steppet inn for en småskadet Zsolt Korcsmár torsdag.



Hvis dette er lagoppstillingen på søndag, så ser det jo ut som om alle fagre ord om satsing på unge spillere kan kalles en total fallitterklæring. Ojo og Zsolt er 22, og neste ungdom på laget er Holmvik på 25. Snittalderen er 27. På benken vil ungdommen sitte, med eldstemann på 22.


Kan det virkelig det? Mener du vi skulle pøst på med unggutter i sesongens kanskje vanskeligste kamp? La det gå noen kamper før man dømmer satsinga.


Rosenborg hjemme er vel ikke sesongens vanskeligste kamp. Nei, mener ikke at vi skulle pøst på, men en eller to burde det gå an å få plass til. På benken er det kun ungdommer, dvs at vi må bruke ungdommen enten vi vil eller ikke etterhvert. Skal vi vente med å bruke de til vi må pga skader eller lignende tror jeg det er uheldig. Bedre å la noen få smake på nivået, enn å plutselig stå i en situasjon der vi må hive innpå 3-4 debutanter sammtidig. Ihvertfall så lenge noen av de som starter heter Holmvik eller Fakiri.


RBK hjemme er i alle fall ikke sesongens enkleste kamp, den er grådig grei.
Hvem ville du hatt inn da, foruten Haugen?
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Rad 22

Quote from: Klaus_Brann on March 18, 2011, 17:17:17 PM
Quote from: Rad 22 on March 18, 2011, 16:54:45 PM
Quote from: Klaus_Brann on March 18, 2011, 14:36:05 PM
Quote from: Rad 22 on March 18, 2011, 13:23:33 PM
Quote from: roaldinho on March 17, 2011, 16:32:37 PM
Dagens formasjonstrening: Her er de elleve som startet for «førstelaget»: Håkon Opdal - Birkir Sævarsson, Yaw Amankwah, Christian Kalvenes, Hassan El Fakiri - Rodolph Austin, Carl-Erik Torp - Diego Guastavino, Erik Mjelde, Bjørnar Holmvik - Kim Ojo.

Med et unntak er dette samme startoppstilling som begynte mot Nest-Sotra i siste treningskamp. Unntaket er Yaw Amankwah som steppet inn for en småskadet Zsolt Korcsmár torsdag.



Hvis dette er lagoppstillingen på søndag, så ser det jo ut som om alle fagre ord om satsing på unge spillere kan kalles en total fallitterklæring. Ojo og Zsolt er 22, og neste ungdom på laget er Holmvik på 25. Snittalderen er 27. På benken vil ungdommen sitte, med eldstemann på 22.


Kan det virkelig det? Mener du vi skulle pøst på med unggutter i sesongens kanskje vanskeligste kamp? La det gå noen kamper før man dømmer satsinga.


Rosenborg hjemme er vel ikke sesongens vanskeligste kamp. Nei, mener ikke at vi skulle pøst på, men en eller to burde det gå an å få plass til. På benken er det kun ungdommer, dvs at vi må bruke ungdommen enten vi vil eller ikke etterhvert. Skal vi vente med å bruke de til vi må pga skader eller lignende tror jeg det er uheldig. Bedre å la noen få smake på nivået, enn å plutselig stå i en situasjon der vi må hive innpå 3-4 debutanter sammtidig. Ihvertfall så lenge noen av de som starter heter Holmvik eller Fakiri.


RBK hjemme er i alle fall ikke sesongens enkleste kamp, den er grådig grei.
Hvem ville du hatt inn da, foruten Haugen?


Den e grei. Haugen og feks Haugsdal fra start ville sendt ut signal om at vi satser pÃ¥ ungdommen. 

Go Up