• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Redgjørelse fra Bataljonen...

Started by Nixon, December 14, 2010, 19:29:06 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Nixon

http://www.bataljonen.no/?page=26&news=447

Bataljonen har lagt ut en høyst etterlenget artikkel der de imøtekommer noe av den kritikken de har fått. Veldig bra!

Av ting jeg merker meg er forklaringen på at Bataljonen har vært så unseelige i pressen i forhold til forholdene i Brann. En av grunnene til at de ikke kritiserer Brann offentlig er fordi det er flere meninger blant medlemmene. "Det samme gjelder også i forhold til den senere tids navnesalgs-forslag. Der muligens største delen av våre medlemmer var sterkt i mot, finnes det allikevel medlemmer som mener at dette rett og slett er en positiv ting siden det vil bedre klubbens likviditet. Dette viser at det er vanskelig å enes om noe som helst." Hadde alle lag og organisasjoner hatt denne innstillingen hadde det vært svært få standpunkter her i verden for å si det slik. Og jeg synes det er litt feigt å vri seg unna meninger på denne måten!

En annen ting som skurrer er unnskyldningen når det gjelder RBH-banneret der tifo-gruppen etter sigende fikk beskjed om dødsfallet for sent til å droppe banneret. "I ettertid ser vi selvfølgelig at timingen kunne vært bedre, siden dette skjedde dagen etter det tragiske bortfallet til Bruun-Hansen sin mor. Dette var selvfølgelig ikke tilsiktet, og vi har beklaget dette til Brann. Når beskjeden vedrørende dødsfallet nådde tifogruppen, var det 3-4 minutter til kampstart og altfor seint å gjøre noen endringer på den planlagte arrangementet." Greit nok, selv om 3-4 minutter selvsagt er mer enn god nok tid til å fjerne et banner dersom en person hadde tatt en kjapp avgjørelse. Men hva med "RBH må gå-banneret" som ble hengt opp av de samme personene langt ute i kampen? Det skurrer som sagt litt.

Men ellers gledelig at styret i Bataljonen vil fokusere mer på informasjon og ikke minst kommunikasjon til neste år med en person som skal ha det som arbeidsoppgave. At styret er mer aktive her inne er det mange som har etterlyst. Bra!:)
Rød makt på Hansa

Markmus

Feigt å ikke ta et standpunkt, ja. Når de fleste er i mot RBH og mener et navnesalg er uaktuelt, så er det standpunktet Bataljonen må ta.
Ka du ve?

Joggi Bogga

Overskriften lyser skrivefeil. Akkurat som i noe annet fra den kanten. Litt amatørmessig, men bra de viser at de ikke sover hele tiden.
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!

Stoffi

Min bestemor er tilgjengelig som Branntrener, løp og kjøp!

C@Bøe_79

Tifo-Gruppen er så vidt jeg husker uavhengig av styret, og står som en egen gruppe.
Målet med å starte gruppen var medlemmene skulle få sitte farge og liv på tribunen uten at BBB blandet seg inn.
At styremedlemmer har vært del av Tifo-Gruppen er pga at de har brent for dette arbeidet, og som jeg har skjønt har styremedlemmene som har deltatt i Tifo-Gruppen "distansert" seg mer de senere år (Skyt meg om jeg tar feil).
De har mer eller mindre bare deltatt på tifodugnader, og heller hele styret på dugnad enn kun 2-3 stk utenfra.
I bunn og grunn har Tifo-Gruppen og BBB kun hatt en økonomisk link, noe som har kommet opp og frem på flere årsmøter i Bataljonen.

Når det gjelder resten av det du skriver, så sier vel artikkelen at de tar kritikk for at de ikke har vært klarere i "presset" ovenfor Brann. Og som det skrives (og du sikkert har merket på intervju av Frode, og Henk i sin tid) er svarene til Bataljonens leder gjerne litt i overkant generell, men dette for at minst mulig skal bli støtt av uttalelsen. Tror nok det er mange ganger  Henk, Tore Larsen, Morten, Frode, Bakeren, Einar, Paf,  Kjell Morten, Thorleif og andre som har uttalt seg for BST og BBB oppover i årene, helst ville sagt sin mening.
Husker Paf sin uttalelse om Azar i 2002(husker ikke om han satt i styret) fikk mye oppmerksomhet og blest, både positiv og negativ. Så er nok ikke lett for styret heller å vite hvor man skal tråkke uten å treffe noen tær..
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

abe78

Litt merkelig å boikotte kampen i morra samtidig som man forteller hvilken pub en kan møtes på i Lillestrøm?
.og husk!

Straffe!!!

Ikke mer merkelig enn at Bataljonen har gått ut i media og sagt at man boikotter kampen ved å ikke sette opp organisert tur.

Likevel ønsker vi selvsagt å legge best mulig til rette for de som likevel tar turen!

Står litt om dette i Stig sin redegjørelse fra forrige uke.

Langhår

Quote from: Straffe!!! on April 04, 2011, 08:27:46 AM
Ikke mer merkelig enn at Bataljonen har gått ut i media og sagt at man boikotter kampen ved å ikke sette opp organisert tur.

Likevel ønsker vi selvsagt å legge best mulig til rette for de som likevel tar turen!

Står litt om dette i Stig sin redegjørelse fra forrige uke.


Men ser ikke bataljonen at det gjør hele "boikotten" meningsløs? En boikott som ikke er en boikott der man legger til rette for dem som likevel drar?

Skal dette ha noe for seg så må man jo jobbe for at alle bergensere lar vær å dra. Ellers blir jo tribunen fyllt opp likevel og aksjonen vil ha null effekt. Snarere vil den vel virke mot sin hensikt når  forbund og Tv ser at de bare kan drite i hva Bataljonen sier fordi man ikke merker at de er borte.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

stig

Nettsideansvarlig

Go Up