• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Sesongen 2011

Started by krakra, September 11, 2010, 20:15:20 PM

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Go Down

Nightfox

Quote from: Markmus on March 01, 2011, 12:53:01 PM
Quote from: Nightfox on March 01, 2011, 12:48:52 PM
Fordi jeg tenker lenger enn deg: I og med at han er en av våre beste spillere kommer han også til å spille noen lunde fast, og det er veldig viktig for en kaptein. Ingen av de du nevner bør få tildelt et såkalt "klippekort". Dersom nevnte spillere har et problem med autoritet er ikke det Haugens skyld, men åpenbart en feilkobling i hodet på nevnte spillere. Mange spillere har opparbeidet seg respekt før de har fylt 20 år. Av ypperste klasse kan man jo nevne Rooney og Beckham. Eneste grunn til at de ikke ble kapteinsemner før de ble er jo at de spilte på et av verdens beste lag. Det gjør ikke Haugen.


Austin er da en langt bedre kandidat enn Haugen, selv med eventuelle språkproblemer. Det er mer sannsynlig at Austin spiller fast enn at Haugen gjør det.


Vel, som ærlige og rederlige debattanter er det lov å være uenig. Men tenk på det. Jeg er helt enig i at det ville vært helt på trynet å gitt kapteinsbindet til en som Haugen dersom det hadde vært store forventninger ala 2007. Men nå er vi i 2011 og har helt andre forutsetninger, og jeg er ikke så sikker på at valget hadde vært helt på trynet. Der du mener signaleffekten hadde vært negativ mener jeg at signaleffekten hadde vært tilsvarende positiv. Det viser at man satser på de unge, det viser at "er du god nok, er du gammel nok" samtidig som at dersom du er seriøs nok, får du også mer ansvar.

En bekjent av meg ble tillitsvalgt i en relativt stor bedrift 8 måneder etter han ble ansatt, og har løst det på en strålende måte. Ung, nyutdannet og blodfersk i arbeidslivet.

dudo

Zsolt bør også tas i betraktning, men Skarsfjord har et vanskelig valg å ta. Jeg krysser dog fingrene for at det ikke blir Mjelde.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Nightfox

Selvfølgelig, og jeg håper for Zsolts del at han går på engelskkurs mens han er her i Bergen. Tviler på at han gidder å lære seg norsk siden Brann er et springbrett. Hadde han kunnet snakke bedre engelsk enn han gjør så er han også en klar kandidat.

Gulløl

Rosenborg sliter med en tynn stall de også, men har ihvertfall 17 utespillere.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.7528550
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

KEO

Quote from: Nightfox on March 01, 2011, 12:56:15 PM
Valget hadde vært soleklart dersom vi hadde visst at Kalvenes kom til å spille fast, som det var når Soma og Bjarnason var i klubben. Det har vi ingen garanti for, det er jevn kamp om plassene der, og ærlig talt foretrekker jeg Yaw på stopperplass foran Kalvenes. Så det er mine favoritter for kapteinsbindet. Egentlig ønsker jeg Yaw Amankwah som kaptein, men siden han er noe usikker angående spilletid så slår Haugen han på målstreken.

Håper du kødder med dette utspillet, ellers så kjøper jeg gjerne litt av det du røyker til dagen.-)

En 18 åring til kaptein med 0 tippeliga erfaring, ingen respekt hos motstanderen og dommerene vet jo knapt noe om han.
Zolt ellr fakiri bør vel ta den rollen, tror desverre ikke Mjelde takler det
Kaptein: Haugen
Visekaptein: Amankwah
Andre alternativer når begge ikke spiller: Kalvenes, Mjelde, Fakiri. I den rekkefølgen.
Nu kør vi!

Nightfox

March 01, 2011, 17:51:27 PM #1305 Last Edit: March 01, 2011, 17:55:45 PM by Nightfox
Håper du kødder angående Quote-ferdighetene dine..

Forøvrig relativt useriøst å ymte at man må røyke noe for å komme med et slikt utspill. Hvorfor er Zsolt et mye bedre alternativ? Han har knapt vært i klubben et halvt år, faktum er at han ble signert ca samtidig som Haugen, mens Haugen var utleid. Han har vært Branns eiendom i mye kortere tid enn Haugen har vært, og har ikke "MYE" bedre erfaring enn Haugen. Haugen er tre år yngre, Haugen kan kommunisere bedre enn Zsolt kan, begge er talenter som har fremtiden foran seg. Dersom man sier Zsolt, bør Haugen vurderes på lik linje.

dudo

Zsolt er eldre, har vært i a-lagstroppen vesentlig lengre enn Haugen (Brann eiendom eller ikke), og har også kapteinserfaring. Så enkelt er det.

Quotingen her inne er ikke bra lagt opp. Jeg har mast litt om det, uten noensinne å få svar.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Nightfox

Jeg har aldri hatt problemer med Quoting. Hvordan får man kapteinserfaring dersom man ikke blir valgt som kaptein? Han har ikke vært i alagstroppen vesentlig lenger. Han har vært her et halvt år. Det er ubetydelig. Da bør kommunikasjon med medspillere veie tyngre.

Spelaren

Quote from: dudo on October 28, 2061, 05:18:09 AM
(...)
Quotingen her inne er ikke bra lagt opp. Jeg har mast litt om det, uten noensinne å få svar.


Pff, det er då berre å halde tastaturet beint i munnen...
Gå av.

dudo

Jeg sier ikke at quotingen er vanskelig, men antallet innlegg som blir skrevet midt inne i quotet tekst tyder jo på at det tydeligvis ikke er bare-bare.

Ellers har vel Zsolt et titalls kamper etterhvert. Det har mye å si. At Haugen kan bli et kapteinsemne om et par år er så, men jeg synes ikke vi skal belemre han med det nå.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Nightfox

Men da er vi enig da. Jeg sier jo lenger oppe at egentlig ønsker jeg Amankwah som kaptein, men jeg er usikker på hvor fast han er på laget. Og dersom Amankwah er ute av laget, mener jeg at Haugen seiler opp som en klar kandidat. Haugen kan godt være visekaptein for min del, men spørsmålet er om det bare blir på "papiret" dersom Amankwah er inn og ut av laget..

esp123

Akkurat nå ser det ut som om vi går mot en seriestart med Fredrik Haugen på benken....

krakra

Skuffende isåfall. Haugen burde være i førsteelveren.

Hatleking

Quote from: krakra on March 02, 2011, 00:47:28 AM
Skuffende isåfall. Haugen burde være i førsteelveren.


Spørjemålet er om det vert for mykje med fire spelarar som utelukkande er offensive. Mjelde har vel meir defensive fibre i seg enn Haugen. Like fullt synst eg vel kanskje at Haugen burde få starte.

ostraume

Ingen tvil om hvem som blir årets Cato Hansen/Migen Memelli om det blir benk på Haugen i alle fall... Mot Bartepakket så vil en Mjelde, med bedre duellstyrke og arbeidskapasitet være å foretrekke. 

Haugen vil uansett få masse spilletid i år, han trenger ikke 30 kamper fra start for å bli satset på.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Nixon

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article5511772.ece

Ingen av de fire prøvespillerne får tilbud om kontrakt.
Rød makt på Hansa

vebo

Kanskje like greitt, er nok fisk av den størrelsen i havet.
Tiocfaidh ár lá

Langhår

Jaja. Det var verdifull tid kastet bort på noen som vel ganske åpenbart ikke var gode nok. Ikke minst historien til flere av disse spillerne tydet vel på det. Jeg er stor tilhenger av å hente inn prøvespillere, men spillere som ikke har fått napp i Adecco bør man gjerne styre unna når det er tre uker til seriestart.

Jeg har rett og slett ikke ord for å beskrive hvor elendig jobb Brann har gjort på kartlegging. Hadde de virkelig ingen plan for en situasjon som de visste med 99,7 % sikkerhet ville oppstå? Forkastelig.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Kjell249

Helt bortkastet tid var det ikke. Brann trengte ekstra spillere for å bedre kvaliteten på trening, og med to så tette treningskamper, var det greit med litt ekstra spillere for å avlaste de andre. I tillegg var det en liten mulighet for at en av spillerne skulle overraske.

Uansett er det positivt at Brann ikke bare henter spillere for å gjøre det. Spillerne vi har nå må dra lasset i starten av sesongen. Nye spillere får melde seg på etterhvert.
Chuck Norris and Superman once fought each other on a bet. The loser had to start wearing his underwear on the outside of his pants.

Langhår

Jeg etterlyser "litt" bedre forarbeid. Såpass må man vel kunne forvente når tiden er i ferd med å renne ut? Hva i all verden skal vi for eksempel med en prøvespiller som floppet hos Nybergsund? Hva er sjansene for at han skal overraske?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krakra

Quote from: ostraume on March 02, 2011, 08:47:28 AM
Ingen tvil om hvem som blir årets Cato Hansen/Migen Memelli om det blir benk på Haugen i alle fall... Mot Bartepakket så vil en Mjelde, med bedre duellstyrke og arbeidskapasitet være å foretrekke. 

Haugen vil uansett få masse spilletid i år, han trenger ikke 30 kamper fra start for å bli satset på.
Nå er Mjelde en pusling da. Jeg tar heller kreativitet, teknikk, pasningssikkerhet og tempo foran løpskraft.

Nei, man trenger ikke 30 kamper for bli satset på, men det gir et dårlig signal hvis han blir vraket til første kampen, det er dumt å bruke en dårligere spiller fra start og hvis Mjelde blir kaptein ligger det ikke akkurat ann til mye spilletid for Haugen.

krakra

Også enig i at Brann ser ut til å ha gjort et slapt forarbeide. Hvorfor man ikke har hatt prøvespillere på besøk før nå er uforståelig. Et Huseklepp-salg burde vært ventet og man burde vært klar. Potensielle erstattere burde vært kartlagt og prøvespillerne burde vært med til Tyrkia, eller kommet til Bergen etter Tyrkia-leiren.

Nå¨nærmer seriestart seg med stormskritt og vi har fortsatt en veldig tynn stall.

dudo

Jeg antar at Bentley er primærerstatteren, og han fikk de jo i boks til denne treningsleiren, selv om han ikke kan bidra med noe enda.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

krakra

Quote from: dudo on March 02, 2011, 14:18:41 PM
Jeg antar at Bentley er primærerstatteren, og han fikk de jo i boks til denne treningsleiren, selv om han ikke kan bidra med noe enda.
Joda og det er greit nok, men med så mange endringer i stallen så syns jeg den burde vært komplett allerede for en god stund siden.

Langhår

Quote from: dudo on March 02, 2011, 14:18:41 PM
Jeg antar at Bentley er primærerstatteren, og han fikk de jo i boks til denne treningsleiren, selv om han ikke kan bidra med noe enda.


Men alvorlig talt. Vi er uker unna seriestart og Brann benytter treningsleiren til å bruke tre spillere som absolutt ikke holder mål. Det kunne vel alle se. Den eneste som jeg synes bidro overhodet littegrann var Cisse. Og han var ikke i nærheten. Resten var bås i høyeste potens.

Brann har en syltynn stall og er etter eget utsagn på jakt etter forsterkninger. Da er det utilgivelig og gjøre slike disponeringer som de har gjort med hensyn til dette. Det virker som om Brann ikke gjør noe selv men tar imot overskuddslagrene til agenter som et siste forsøk. Hvor er Branns egen kartlegging?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

dudo

Jojo, kommentaren min var utelukkende om jakten på Huseklepp-erstatteren. Han er i boks. Det vi trenger nå - og som har vært grovt forsømt - er resten.
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

Langhår

Quote from: dudo on March 02, 2011, 14:42:52 PM
Jojo, kommentaren min var utelukkende om jakten på Huseklepp-erstatteren. Han er i boks. Det vi trenger nå - og som har vært grovt forsømt - er resten.


Da er vi helt og holdent enige. Bentley er et lite spørsmålstegn mht om han klarer jobben, men jeg er absolutt glad for den signeringen.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Hatleking

Quote from: Langhår on March 02, 2011, 15:37:25 PM
Quote from: dudo on March 02, 2011, 14:42:52 PM
Jojo, kommentaren min var utelukkende om jakten på Huseklepp-erstatteren. Han er i boks. Det vi trenger nå - og som har vært grovt forsømt - er resten.


Da er vi helt og holdent enige. Bentley er et lite spørsmålstegn mht om han klarer jobben, men jeg er absolutt glad for den signeringen.



Einig. Bentley er god nok som Huseklepp-erstatter. Sjølvsagt ikkje like god, men så god så me kunne håpe på. No treng me ein offensiv og ein midtbanespelar.

dudo

Vi blir tippet på øvre halvdel av tabellen av et knippe bookier: http://www.nettavisen.no/sport/article3095560.ece
And it's a moral to this story! Or at least it was supposed to be a moral, but since I'm dyslectic it is in fact - a marble!

vebo

Ser ut som Betson får mine penger i år :)
Tiocfaidh ár lá

Hatleking

Quote from: vebo on March 02, 2011, 17:08:45 PM
Ser ut som Betson får mine penger i år :)


Haha. 1000 i odds på Sarpsborg 08. Viss du satsar 1000 på Sarpsborg og dei vinn, er du millionær.

KEO

Quote from: Hatleking on March 02, 2011, 17:13:56 PM
Quote from: vebo on March 02, 2011, 17:08:45 PM
Ser ut som Betson får mine penger i år :)


Haha. 1000 i odds på Sarpsborg 08. Viss du satsar 1000 på Sarpsborg og dei vinn, er du millionær.



Da er det lettere og billigere å satse 40 kr i lotto:-)  Større mulighet å vinne millionen der!
Nu kør vi!

krakra

Nei, Sarpsborg vinner aldri gull, men hadde det vært livebetting hadde jeg blitt fristet til å sette en tusenlapp på at de vant serien med håp om mulighet til å cashe ut hvis de lå høyt på tabellen til sommeren.

Hatleking

http://www.youtube.com/watch?v=4zc4LcNZGb0

Nøytral gjennomgong av Brannstallen for komande sesong. Litt skuffa over spæssialpøænga.

Nightfox

Har ikke de tippet oss på nedrykk mange år på rad nå?

krakra

Nei, de tippet oss på 5. plass i fjor.

Langhår

Kaffør trur vi det da!?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Nightfox

Jeg forstår det slik at isbergets tabelltips normalt sett bare blir publisert på tekst gjennom en oppdatering daglig på internettsiden deres, og at de laget et videoinnslag siden de trodde tipset deres var oppsiktsvekkende og kom til å skape reaksjoner. Da har de åpenbart fulgt dårlig med. Hvis de virkelig tror det går dårlig kan de bare stille seg i køen som alle oss andre...

Markmus

haha, for et dråg. Hvem er den karen?
Ka du ve?

GlennK


Hatleking

Quote from: Markmus on March 02, 2011, 23:03:19 PM
haha, for et dråg. Hvem er den karen?


Tydelegvis eit troll ...

Langhår

Jeg synes det er veldig kjekt å se at det finnes en plass for alle i Isberget. Tydeligvis en inkluderende gjeng som ikke går av veien for å la en mentalt handikappet gutt representere dem. Det må vi respektere.

Et veldig sympatisk trekk fra Isberget.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Markmus

@ Hatleking

I så fall må jeg si han gjør en dårlig jobb som troll :P
Ka du ve?

Hatleking

Quote from: Markmus on March 02, 2011, 23:52:47 PM
@ Hatleking

I så fall må jeg si han gjør en dårlig jobb som troll :P


Joda, han ser no ut til å vera litt seriøs, men mykje er rart òg. Viss det er ein klubb som har ein slags X-factor eller skal få 'spesialpoeng', er det Brann. Han seier det er tynt bak, noko som seier det meste.

Red Rabitt

Er jo og noget interessant at nærmeste relaterte video fra youtube bærer tittelen: Retarded Test..., kanskje det var nettopp det  innslaget fra Nord inneholdt.
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

Klaus_Brann

Nesten bare defensive midtbanespillere??
Hva har han drukket?
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Xminator

Holmvik er i dagens BA strålende fornøyd med tilliten han har fått i oppkjøringen. Og begynner å rable om ny kontrakt...

For å kaste litt stein på glasshuset, han spiller bare fordi Brann ikke har spillere. Hadde han vert en av de 4 prøvespillerene hadde han blitt sendt videre til Nybergsund med klapp på skulderen.

At Holmvik har fått tillit sier veldig mye om kvalitet og bredde i årets Brannlag.

Vi bør klare å havne over Sarpsborg. Men klarer vi Sogndal? Vi kan vel ikke skryte av å være bedre enn Fredrikstad heller, og da består tippeligaen ellers av lag som kom over oss i 2010. Ett 2010-lag som objektivt sett nok var bedre besatt på flere plasser og mindre skadeutsatt.

Vi er faktisk i en slik situasjon at jeg vil tippe Brann på en 15. plass pr dags dato. Selv om Bentley skulle spille opp mot nivået til Huseklepp.

Mitt tips for 2011:
VIF
RBK
.
.
.
Resten
.
.
.
15. Brann
16. Sarpsborg

Straffe!!!

At Holmvik rabler om ny kontrakt får stå for hans egen regning, slik jeg ser det kommer dette veldig mye ann på realismen i summer etc i forhold til fantasikontrakten han sitter på idag.

Når det er sagt har jeg faktisk store forventninger til Holmvik i år! (Eller i  realiteten kan dette muligens modifiseres til å faktisk å ha forventninger i det tatt til fyren etter Brannkarrieren så langt).

Synes vi i oppkjøringskampene har sett en Holmvik som virker både slankere, mer fit og bedre trent enn noen gang i Brann, og i en posisjon hvor han slipper å drite seg ut for mye som treig rundingsbøye i forsvaret.

La oss være enig i at det er en ny sesong nå og gi han en mulighet til å vise seg frem på nytt, mener jeg.

Så får vi diskutere ny kontrakt når den tid kommer.

ostraume

Holmvik står vel frem som første alternativ i to posisjoner (v.back og v.kant), så han får sikkert godt med spilletid i år. Kontrakt bør selvsagt avventes.
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

krakra

Holmvik rabler ikke om ny kontrakter, men svarer bekreftende på spørsmål om han ønsker å spille for Brann også neste år. Ingen tvil om at det er en friskere Holmvik vi har sett i vinter. Kanskje kaprer han venstrebacken?

Go Up