• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Godset - SK Brann lørdag 21.08.10

Started by football, August 18, 2010, 16:35:03 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Langhår

Jævla bittert å tape to poeng på den bedritne måten der. Svært urutinert gjort av Sævarson, samtidig vil jeg påpeke at resten av laget ikke akkurat er flinke til å forflytte seg heller. Vi ledet tross alt på bortebane. Det er lov å være litt mer forsiktig med hvem man sender framover.

Ellers er det utrolig merkelig at ikke Skarsfjord ser behovet for friske bein fra 70 min og ut. Jeg tror vi alle så hvor mange slitne typer vi hadde utpå der mot slutten. Ikke bare vi, men Godset virket enda mer kjørt en oss, og det er jo nok en grunn til å bytte inn ny energi.

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Torvanger

Sævarsson gjør ikke for mange grove blundere, men dagens var grov, så grov at han burde væry ute av elleveren for 2010. Ellers feig taktikk av Skarsfjord og ubegripelig at han ikke gjør bytter. Alt annet enn 3 poeng hjemme mot Viking er uholdbart, hjemme må nordlendingen gutse mer. Opdal klarte heldigvis ikke å surre det til, selv om han prøvde ved et par anledninger. Feltarbeid, hva er det for noe?

Tom C

Er helt uenig med de som mener at Guastavinho var bra i dag. Han kan jo umulig ha mer enn 3-4 vellykkede involveringer av de par-og-tjue gangene han har ballen. Stort sett står han i ro til han blir løpt opp, prøver på sine evinnelige driblerier, eller elendige skudd (vel og merke bortsett fra den han scoret på) Enten har han svært dårlig kondis, eller så er det viljen det står på. Og uansett hvilket det er, så kan jeg ikke fatte og begripe at det ikke er bedre å få inn noen friske bein, i det minste de siste 20...

Og at Sævarsson ikke er smart, det viste han vel med all tydelighet i dag. Ellers er jeg mest skuffet over avslutningene i dag. Både Huseklepp, Guastavinho, Bakke m.fl har store sjangser i dag, uten at det ender i mål. Må være lov å spørre om det er lenge siden vi har hatt avslutningstrening?

Grepene fra benken i dag var også noe av det mest tafatte jeg har sett. Ingen bytter i en kamp der det er åpenbart flere spillere som er totalt tomme. Kanskje vi trenger en mann ved siden av Skarsfjord som kan minne ham på i løpet av kampen at det er lov å gjøre lure ting iblant?

Ellers var dette noen av de mest irriterende kommentatorene på lenge. Steike for en løk han Løken er...
Aldri mer Obos....

blubbin

Sævarsson viser fair play med tanke på at han legger ballen ned på bakken når Strømsgodset får frispark, og blir slaktet.  Ja, kanskje Peter Kovacs sin måte å gjøre ting på og lignende ikke er å forakte for Brannspillere likevel?

Huff

Quote from: Torvanger on August 21, 2010, 18:04:01 PM
Ellers feig taktikk av Skarsfjord og ubegripelig at han ikke gjør bytter.


Enig i det meste du skriver, samt dette med byttene som er ubegripelig, men rent taktisk ser jeg ikke hva som var så galt med kampen i dag fra Skarsfjords side foruten de nevnte byttene og litt for defensivt de siste ti. Ellers passer Branns inngang til kampen fint, Godset har ballen mest men vi har mange flere store sjanser enn dem og burde ledet minst to null ved deres redusering. Taktikken synes jeg fungerte utmerket, dety var spillerne som sviktetDessuten er det fryktelig mange spillere som ikke har dagen i dag, av de offensive spillerne er det vel kun Klepp som får til noe særlig, med unntak av enkeltew glimt fra Solli. Ellers klarer  begge stopperne seg meget bra, men de resternede syv spillerne var vel ikke akkurat imponerende. Opdal, Bakke, Fakiri, Sævarsson og Guastavinho synes jeg var svake alle mann.

Dette betyr ikke at ''no subs'' Skarsfjord frikjennes, men han traff etter min mening nesten perfekt med taktikken.

eivhelle

August 21, 2010, 18:18:01 PM #55 Last Edit: August 21, 2010, 18:24:21 PM by eivhelle
Quote from: vekkreist on August 21, 2010, 17:58:42 PM
Birkir Sævarson.. for en Urutinert spiller! ka søren tenkte han på da han glapp ballen der, på foten til Storflor?? herregud så irritert eg ble....  >:(


Det verste er at han som landslagsspiller burde være rimelig rutinert og har derfor ingen unnskyldning
for å gjøre en slik junior feil. Han kunne lett ha halt ut tiden ved å snu ryggen til eget mål gått sakte
bakover og kastet ballen tilbake i en fin bue mens ha samtidig sperret passningsmuligheten uten at
dommeren skulle ha noen grunn til å gi han kort av den grunn.

blobby winters

Vi tar med oss det ene poenget vi fikk. La oss håpe på at det er nok for å unngå nedrykk for vi er helt klart et bunnlag med svakheter overalt. Ooopsdal var veldig heldig i dag. Beckene!!! de verste i TL. Scoringen til Godset er åpenbart dårlig, men Godset kom til utrolig mange innlegg. Heldigvis hadde vi cntrebeckne som kunne rydde opp. Storfloor er ikke akkurat TL,s beste høyere kant heller. Guastavino scoret mål men alt annet han gjorde i kampen var dårlig utført. Bakke opp topp som alene spiss - mmm trenger ikke å si noe. Og til slutt en trener som ikk har fått med seg at det er lov til å bytte ut opp til 3 spillere i løpet av en kamp! Det blir en lang høst.

vekkreist


Markmus

Det er med bismak vi gir dagens (og sikkert rundens) fair play-pris til Sævarsson. Det var i overkant sportslig det han gjorde der...

Midtforsvaret; ser solid ut. Korken plasserer seg litt rart av og til, men det er vel fordi han ikke kjenner dem rundt seg så godt enda. Gjør en god kamp ellers. Austin er suveren - den eneste som gidder kan det virke som.

Backene; piss piss piss. El-Fakiri lar gang på gang være å støte opp i Storflor (tror jeg?) på kanten når han VET at han har sikring i ryggen om det skulle gå galt. Sævarsson lar seg ta på sengen flere ganger (aka rundingsbøye). Ellers var begge to godt med offensivt når sjansen bydde seg. Sævarsson burde dog ikke skutt på tampen av kampen, men sentret ut til Huseklepp som var alene rett innenfor 16m-streken.

Midtbanen; Guastavino blandet. Scorer et lett mål, driter seg ut alene mot keeper, moser et par baller over mål, driter seg ut når han får gult kort. Solli god offensivt og defensivt. PVM likedan. Huseklepp brukes feil når han ligger i forsvar når han burde vært oppe på offsidegrensen.

Angrep; Bakke gjør en helt grei kamp. Skjønner fortsatt ikke hva han fikk gult kort for (eller frispark i mot) på tampen. Skjønner heller ikke hvordan han klarte å bomme på målet som var vidåpent (ville blitt annullet uansett, da).

Treneren; som vanlig handlingslammet. Burde fått Huseklepp opp på topp (meningsløst å la ham ligge i forsvar). Bruker ikke engang et eneste bytte!
Ka du ve?

eivhelle

August 21, 2010, 18:29:56 PM #59 Last Edit: August 21, 2010, 18:40:14 PM by eivhelle
Quote from: blubbin on August 21, 2010, 18:12:40 PM
Sævarsson viser fair play med tanke på at han legger ballen ned på bakken når Strømsgodset får frispark, og blir slaktet.  Ja, kanskje Peter Kovacs sin måte å gjøre ting på og lignende ikke er å forakte for Brannspillere likevel?

Jeg vil vel være mer tilbøyelig til å kalle det målgivende passning til motstanderen forran fair play.
Skal du blande inn fair play i denne situasjonen vil det være på nivå med å kalle det usportslig å
hindre motstanderen i å lage mål.

Ellers synes jeg at Huseklepp godt kan prøve litt oftere å sette balle høyt i stedet for hele tiden forsøke
å skyte gjennom keeper. Han hadde nok sjanser i dag til å ha avgjort kampen.

Langhår

Quote from: Tom C on August 21, 2010, 18:06:29 PM
Kanskje vi trenger en mann ved siden av Skarsfjord som kan minne ham på i løpet av kampen at det er lov å gjøre lure ting iblant?


Nå må du ikke gi Moldestad flere glupe idèer ellers sitter vel snart BruunH på benken og bestemmer byttene også!
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Ricky

Dobbelt kjedelig er det jo også at Espen Berntsen velger å la spillet gå, selv om ballen ikke ligger død når Godset-spilleren tar frisparket.

Men men, Brann kan nå uansett bare skylde på seg selv at det (som vanlig) ikke ble 3 poeng.

blubbin

Quote from: eivhelle on August 21, 2010, 18:29:56 PM
Quote from: blubbin on August 21, 2010, 18:12:40 PM
Sævarsson viser fair play med tanke på at han legger ballen ned på bakken når Strømsgodset får frispark, og blir slaktet.  Ja, kanskje Peter Kovacs sin måte å gjøre ting på og lignende ikke er å forakte for Brannspillere likevel?

Jeg vil vel være mer tilbøyelig til å kalle det målgivende passning til motstanderen forran fair play.
Skal du blande inn fair play i denne situasjonen vil det være på nivå med å kalle det usportslig å
hindre motstanderen i å lage mål.


Selvsagt er det usportslig å hindre motstanderen å sette i gang et angrep etter at man har fått frispark mot seg.  Denslags bør straffes hardere.  I håndball gir dette utvisning umiddelbart, noe som er fornuftig (uten at resten av sporten har så mye positivt over seg).
Slakter man Sævarsson her, så støtter man ikke fair play.  Det er et helt greit standpunkt, men da er det ingen vits å komme og grine om spisser tar en Kovacs mot Brann, eller lignende.

olebrann3

Hver eneste gang vi tar et raskt frispark blir det blåst imot. Denne gangen lå ballen 1 meter lengre framme da ballen ble slått i tillegg lå ikke ballen i ro. Men denne gangen var det greit for da var det mot Brann!

eivhelle

August 21, 2010, 18:44:05 PM #64 Last Edit: August 21, 2010, 18:52:32 PM by eivhelle
Quote from: blubbin on August 21, 2010, 18:37:34 PM
Quote from: eivhelle on August 21, 2010, 18:29:56 PM
Quote from: blubbin on August 21, 2010, 18:12:40 PM
Sævarsson viser fair play med tanke på at han legger ballen ned på bakken når Strømsgodset får frispark, og blir slaktet.  Ja, kanskje Peter Kovacs sin måte å gjøre ting på og lignende ikke er å forakte for Brannspillere likevel?

Jeg vil vel være mer tilbøyelig til å kalle det målgivende passning til motstanderen forran fair play.
Skal du blande inn fair play i denne situasjonen vil det være på nivå med å kalle det usportslig å
hindre motstanderen i å lage mål.


Selvsagt er det usportslig å hindre motstanderen å sette i gang et angrep etter at man har fått frispark mot seg.  Denslags bør straffes hardere.  I håndball gir dette utvisning umiddelbart, noe som er fornuftig (uten at resten av sporten har så mye positivt over seg).
Slakter man Sævarsson her, så støtter man ikke fair play.  Det er et helt greit standpunkt, men da er det ingen vits å komme og grine om spisser tar en Kovacs mot Brann, eller lignende.


Hadde Sævarsson bare sluppe ballen forran seg og løpt tilbake hadde det vært mer enn fair nok.

Det er ikke nødvendig å gi motstanderen to sekunders forsprang ved å legge ballen til rette i tillegg. Jeg fatter ikke hvordan dette i det hele tatt kan sammenlignes med Kovacs. Det er forskjell på fair play og ren dumhet.

Det er heller ikke unfair å plassere seg i ballbanen mens en flytter seg de 9 meterene en skal være fra
ballen før frisparket blir tatt. I det hele tatt så er det ingenting unfair med å forholde seg til reglene så
sannt det ikke er åpenbart at motstanderen ikke har mulighet til å spille som normalt slik tilfellet var
mellom Opdal og Kovacs.

Hadde Berntsen latt være å blåse av Bakke da keeper og forsvareren til godset dummet seg ut på slutten
ville de heller ikke vært usportslig av Bakke å sette ballen i mål. Det er tross alt forskjell på tabber og det å
være skadet og ikke kunne spille videre.

blubbin

Quote from: eivhelle on August 21, 2010, 18:44:05 PM
Quote from: blubbin on August 21, 2010, 18:37:34 PM
Quote from: eivhelle on August 21, 2010, 18:29:56 PM
Quote from: blubbin on August 21, 2010, 18:12:40 PM
Sævarsson viser fair play med tanke på at han legger ballen ned på bakken når Strømsgodset får frispark, og blir slaktet.  Ja, kanskje Peter Kovacs sin måte å gjøre ting på og lignende ikke er å forakte for Brannspillere likevel?

Jeg vil vel være mer tilbøyelig til å kalle det målgivende passning til motstanderen forran fair play.
Skal du blande inn fair play i denne situasjonen vil det være på nivå med å kalle det usportslig å
hindre motstanderen i å lage mål.


Selvsagt er det usportslig å hindre motstanderen å sette i gang et angrep etter at man har fått frispark mot seg.  Denslags bør straffes hardere.  I håndball gir dette utvisning umiddelbart, noe som er fornuftig (uten at resten av sporten har så mye positivt over seg).
Slakter man Sævarsson her, så støtter man ikke fair play.  Det er et helt greit standpunkt, men da er det ingen vits å komme og grine om spisser tar en Kovacs mot Brann, eller lignende.


Hadde Sævarsson bare sluppe ballen forran seg og løpt tilbake hadde det vært mer enn fair nok.

Det er ikke nødvendig å gi motstanderen to sekunders forsprang ved å legge ballen til rette i tillegg. Jeg fatter ikke hvordan dette i det hele tatt kan sammenlignes med Kovacs. Det er forskjell
på fair play og ren dumhet.


Ja, det ville vært utrolig dumt av Kovacs om han ikke hadde lagt ballen i åpent mål, når han ikke hadde gjort noe som helst galt for å havne i den situasjonen.

olebrann3

Men alle vet at på en død ball skal ballen ligge død!

eivhelle

Quote from: blubbin on August 21, 2010, 18:48:11 PM
Quote from: eivhelle on August 21, 2010, 18:44:05 PM
Quote from: blubbin on August 21, 2010, 18:37:34 PM
Quote from: eivhelle on August 21, 2010, 18:29:56 PM
Quote from: blubbin on August 21, 2010, 18:12:40 PM
Sævarsson viser fair play med tanke på at han legger ballen ned på bakken når Strømsgodset får frispark, og blir slaktet.  Ja, kanskje Peter Kovacs sin måte å gjøre ting på og lignende ikke er å forakte for Brannspillere likevel?

Jeg vil vel være mer tilbøyelig til å kalle det målgivende passning til motstanderen forran fair play.
Skal du blande inn fair play i denne situasjonen vil det være på nivå med å kalle det usportslig å
hindre motstanderen i å lage mål.


Selvsagt er det usportslig å hindre motstanderen å sette i gang et angrep etter at man har fått frispark mot seg.  Denslags bør straffes hardere.  I håndball gir dette utvisning umiddelbart, noe som er fornuftig (uten at resten av sporten har så mye positivt over seg).
Slakter man Sævarsson her, så støtter man ikke fair play.  Det er et helt greit standpunkt, men da er det ingen vits å komme og grine om spisser tar en Kovacs mot Brann, eller lignende.


Hadde Sævarsson bare sluppe ballen forran seg og løpt tilbake hadde det vært mer enn fair nok.

Det er ikke nødvendig å gi motstanderen to sekunders forsprang ved å legge ballen til rette i tillegg. Jeg fatter ikke hvordan dette i det hele tatt kan sammenlignes med Kovacs. Det er forskjell
på fair play og ren dumhet.


Ja, det ville vært utrolig dumt av Kovacs om han ikke hadde lagt ballen i åpent mål, når han ikke hadde gjort noe som helst galt for å havne i den situasjonen.

For det første var det åpenbart at Opdal var skadet. For det andre var det Kovacs sin skyld at
Opdal ble skadet. Så selvsagt hadde Kovacs gjort noe galt for å havne i den situasjonen.

vebo

Quote from: eivhelle on August 21, 2010, 18:18:01 PM

Det verste er at han som landslagsspiller burde være rimelig rutinert og har derfor ingen unnskyldning
for å gjøre en slik junior feil.

...



Landslag og landslag, vi snakker om et land med 318 006 innbyggere, over 150 000 mindre enn Hordaland.
Tiocfaidh ár lá

eivhelle

Quote from: vebo on August 21, 2010, 19:01:34 PM
Quote from: eivhelle on August 21, 2010, 18:18:01 PM

Det verste er at han som landslagsspiller burde være rimelig rutinert og har derfor ingen unnskyldning
for å gjøre en slik junior feil.

...



Landslag og landslag, vi snakker om et land med 318 006 innbyggere, over 150 000 mindre enn Hordaland.


Og som har vært helt på høyde med det norske landslaget ved de siste møtene.

Markmus

Quote from: olebrann3 on August 21, 2010, 18:39:42 PM
Hver eneste gang vi tar et raskt frispark blir det blåst imot. Denne gangen lå ballen 1 meter lengre framme da ballen ble slått i tillegg lå ikke ballen i ro. Men denne gangen var det greit for da var det mot Brann!


Berntsen (Brann-hateren historisk sett) klarte seg greit i forhold til tidligere kamper han har dømt Brann (spesielt de mot Stabæk).
Ka du ve?

eivhelle

August 21, 2010, 21:34:48 PM #71 Last Edit: August 21, 2010, 21:45:38 PM by eivhelle
Quote from: Markmus on August 21, 2010, 19:29:47 PM
Quote from: olebrann3 on August 21, 2010, 18:39:42 PM
Hver eneste gang vi tar et raskt frispark blir det blåst imot. Denne gangen lå ballen 1 meter lengre framme da ballen ble slått i tillegg lå ikke ballen i ro. Men denne gangen var det greit for da var det mot Brann!



Berntsen (Brann-hateren historisk sett) klarte seg greit i forhold til tidligere kamper han har dømt Brann (spesielt de mot Stabæk).


Han gjorde mindre skade enn i bortekampen mot Molde, men etter litt nøyere gjennomgang av
kampen på SUMO er det helt klart at han nok en gang har snytt oss for et klart straffespark.

Glenn Andersen kjører knottene i leggen på Solli nå han skal sette ballen i mål etter ca. 35 minutter. Helt uavhengig av om han treffer ballen eller ikke er dette farlig spill og da skal det dømmes frispark og gis gult kort.
Det er bare flaks at Solli ikke blir mer skadet i den duellen.

Og det var definitivt feil av Berntsen å blåse og gi Bakke gult kort to minutter før slutt. Der er det en rein
feil av godsets keeper som løper inn i egen spiller og mister ballen. Jeg er usikker på om Bakke bommer
på mål fordi dommeren blåser, men vi her nok en avgjørende situasjon som går i disfavør av Brann.

Yngve

Du ser det som du vil Eivhelle.

Solli skulle ikkje hatt straffe. Kanskje viser godset-spelaren knottar, men det som skjer er at Solli sparkar borti foten hans. Ingen straffe.

Det er heller ikkje Adam Larsen som spring rett i sin eigen spelar. Sjå på nevane til Bakke. Dei er heilt strake. Han dyttar bevist godsetspelaren inn i sin eigen keeper. Kvifor skjønar eg ikkje.

Det gule kortet kan diskuterast. Men ikkje noko å laga baluba over slik eg ser det.

nero

August 21, 2010, 23:40:46 PM #73 Last Edit: August 22, 2010, 09:42:04 AM by nero
Quote from: Yngve on August 21, 2010, 22:29:33 PM
Du ser det som du vil Eivhelle.

Solli skulle ikkje hatt straffe. Kanskje viser godset-spelaren knottar, men det som skjer er at Solli sparkar borti foten hans. Ingen straffe.

Det er heller ikkje Adam Larsen som spring rett i sin eigen spelar. Sjå på nevane til Bakke. Dei er heilt strake. Han dyttar bevist godsetspelaren inn i sin eigen keeper. Kvifor skjønar eg ikkje.

Det gule kortet kan diskuterast. Men ikkje noko å laga baluba over slik eg ser det.


Jepp. Vi bør slutte med den ønsketenkningen/paranoiaen som tilsier at hele verden er ute etter å ødlegge/snyte oss. Bakke dytter jo spilleren inn i keeperen med strake armer så den avgjørelsen er jo helt grei. Skjønner  godt at landets dommere har et våkent øye til hva Bakke foretar seg.

Forresten så ble vel SIF også snytt for en straffe eller to.
Lions led by donkeys.

Joggi Bogga

Det blir ganske virkelighetsfjernt hvis vi skal fremstille dette som om vi ble snytt for en fortjent seier.

Uten at dette må tolkes som noe angrep på Skarsfjord (som jeg synes gjør en god jobb ut fra de forferdelige forutsetningene Nilsens skrekkregime gav ham) så var det nettopp denne manglende evnen til å analysere kampene noenlunde nøytralt som gjorde at det tok all for lang tid før Nilsen fikk tilstrekkelig med press mot seg. Fans og administrasjon trodde vi var en hel del bedre enn det resultatene viste.
Brann trenger en moralbooster. Alle mann til prøvespill!


gladiporno

Quote from: eivhelle on August 21, 2010, 18:18:01 PM
Quote from: vekkreist on August 21, 2010, 17:58:42 PM
Birkir Sævarson.. for en Urutinert spiller! ka søren tenkte han på da han glapp ballen der, på foten til Storflor?? herregud så irritert eg ble....  >:(


Det verste er at han som landslagsspiller burde være rimelig rutinert og har derfor ingen unnskyldning
for å gjøre en slik junior feil. Han kunne lett ha halt ut tiden ved å snu ryggen til eget mål gått sakte
bakover og kastet ballen tilbake i en fin bue mens ha samtidig sperret passningsmuligheten uten at
dommeren skulle ha noen grunn til å gi han kort av den grunn.


Han hadde nok sannsynligvis fått kort om han hadde gjort dette. Det er vel kun i PL man ikke har for vane å gi advarsler for slik sabotasje av spillet.

1908

Skarsfjord gjør jo større feil byttemessing osv enn Mjelde gjorde i sine glansdager.. Håper Skarsfjord forsvinner etter 2010. Han har ikke NOE å gjøre som hovedtrener i Brann..

TheRock

August 22, 2010, 09:16:21 AM #78 Last Edit: August 22, 2010, 09:17:52 AM by TheRock
Brann slutter aldri å fascinere. Vi har sullet vekk 4 poeng på de 3 siste kampene pga kontringer imot når vi leder. At man driter seg ut en gang, som nå mot Molde hjemme sist er nesten greit nok (man kan jo nesten ikke forvente for mye av Brann heller), men at man ikke lærer av feilene sine er jo helt fantastisk idiotisk. Vi kunne lagt på 10. plass, 7 poeng over nedrykk (men med en kamp mer spilt), om man hadde unngått å sende alle mann fram i angrep når vi leder.

Henrik8

Etter at resten av laget har begynt å sette seg, blir det klarere og klarere hvor svake backer vi har. Uten å ha full oversikt over de øvrige i Tippeligaen, føler jeg meg ganske sikkert på at Branns er blant de svakeste.

Opdals feltarbeid i år har i tillegg vært helt horribelt. I går er han heldig som ikke blir straffet. Han virker generelt veldig tung i kroppen.

Bortsett fra backene mener jeg vi har et lag som kunne tatt medalje i år med en god start. Med utgangspunkt i gårsdagens oppstillint, kunne vi hatt følgende lag:
                    Opdal

Ny back Koscmar Austin Ny back

Guastavino Solli PVM Mjelde Huseklepp

                  Bakke/Ny spiss.

Det laget her er etter min mening veldig bra etter Tippeligastandard. Da blir ønsket ny kontrakt til PVM og Solli, to nye backer og en ny spiss. Kanskje utopi med tre ny spillere, men hvis Kalvenes holder nivået kan vi kanskje greie oss med en back. Da er det snakk om to nye kontrakter, benyttelse av e opsjon, og to nye spillere før vi kan kjempe i toppen allerede neste år. Det burde da være mulig å få til, RBH?
Kjør over pakket 09`

Xminator

Quote from: blubbin on August 21, 2010, 18:12:40 PM
Sævarsson viser fair play med tanke på at han legger ballen ned på bakken når Strømsgodset får frispark, og blir slaktet.  Ja, kanskje Peter Kovacs sin måte å gjøre ting på og lignende ikke er å forakte for Brannspillere likevel?


Eller spillerene på eget lag som blir slaktet for å falle lett og få straffe? Scharner ble vel hudflettet for noe slikt. Hvor går grensen for hva man kan gjøre utenfor reglene for å skaffe laget poeng?

nero

Quote from: Xminator on August 22, 2010, 09:57:51 AM
Quote from: blubbin on August 21, 2010, 18:12:40 PM
Sævarsson viser fair play med tanke på at han legger ballen ned på bakken når Strømsgodset får frispark, og blir slaktet.  Ja, kanskje Peter Kovacs sin måte å gjøre ting på og lignende ikke er å forakte for Brannspillere likevel?


Eller spillerene på eget lag som blir slaktet for å falle lett og få straffe? Scharner ble vel hudflettet for noe slikt. Hvor går grensen for hva man kan gjøre utenfor reglene for å skaffe laget poeng?


Zsolten falt rimelig lett et par ganger, og Guastavino har noen ganger litt "problemer" med å holde seg på benene.....
Lions led by donkeys.

krakra

Hvis Skarsfjord driver og vurderer Kalven som stopper blir jeg skremt. Vi har i dag to solide stoppere i Zsolt og Yaw og en fantastisk, superstopper i Austin. I tillegg har vi adeccoligabacker. Kalven må selvfølgelig ut på venstrebacken, så må Fakiri over på høyre hvor han forhåpentligvis vil klare seg bedre enn på venstresiden. Det må gjøres grep nå. Hvis Guntveit blir spillerklar i år bør også han vurderes som back. Det blir treigt, men litt rutine og spilleforståelse iallefall.

eivhelle

Quote from: nero on August 21, 2010, 23:40:46 PM
Quote from: Yngve on August 21, 2010, 22:29:33 PM
Du ser det som du vil Eivhelle.

Solli skulle ikkje hatt straffe. Kanskje viser godset-spelaren knottar, men det som skjer er at Solli sparkar borti foten hans. Ingen straffe.

Det er heller ikkje Adam Larsen som spring rett i sin eigen spelar. Sjå på nevane til Bakke. Dei er heilt strake. Han dyttar bevist godsetspelaren inn i sin eigen keeper. Kvifor skjønar eg ikkje.

Det gule kortet kan diskuterast. Men ikkje noko å laga baluba over slik eg ser det.


Jepp. Vi bør slutte med den ønsketenkningen/paranoiaen som tilsier at hele verden er ute etter å ødlegge/snyte oss. Bakke dytter jo spilleren inn i keeperen med strake armer så den avgjørelsen er jo helt grei. Skjønner  godt at landets dommere har et våkent øye til hva Bakke foretar seg.

Forresten så ble vel SIF også snytt for en straffe eller to.


Dere kan gjerne mene hva dere vil, men det går ikke ann å nekte for at Andersen beveger seg mot
Solli med knottene først. Dette ville ha vært et klart frispark alle andre steder på banen. På den
annen side skal jeg samtidig gjerne innrømme at Brann hadde tilsvarende marginer med seg mot
Haugesund da Austin knekket nesa på en Haugsund spiller i tilsvarende situasjon. Poenget er at
de samme reglene skal gjelde over alt på banen. Det skal ikke være høyere terskel for straffe enn
frispark.

I situasjonen der Bakke får gult mister ganske enkelt keeper ballen. Han kollidere faktisk ikke med
egen spiller slik det så ut først. Uansett så sender Bakke ballen avgårde før dommeren blåser og
da blir det vel drøyt å gi kort.

SIF ble forøvrig definitivt ikke snytt for straffe så det er bare pisspreik. I såfall skulle begge
svalestupene til PVM også kvalifisere til straffe.

Markmus

Enig i at Solli hadde fått frispark om det hadde skjedd utenfor boksen, men innenfor hadde det blitt veldig strengt (selv om man ifølge boken ikke skal gjøre forskjell). Et uhell.
Ka du ve?

krøvel vellevold

Legg ned hele klubben!


Henrik8

Quote from: krøvel vellevold on August 24, 2010, 14:58:24 PM


Jeg har jobbet et par år på Marienlyst, og Godset må ha norgesrekord i jævlige klubbsanger. Den du nevnte er absolutt ikke den verste. En har teksten "byen er byen, og Drammen". Noe mer innholdsløst skal man lette veldig, veldig lenge etter.

Det anlegget er i tillegg helt forferdelig, ja.
Kjør over pakket 09`

dex1974

Og som de fleste andre lagene i ligaen musikk når hjemmelaget scorer. Men dette var jo enda jævligere enn det pleier. Som Krøvel sier stod anlegget altfor høyt på og kunne ikke høre hva som ble spilt engang. Bare sprakte så trommehinnene nesten sprengte.
Takk Gud for at vi ikke har den driten på stadda...er jo publikum en skal høre på scoringer ikke musikk eller annen ulyd!!!
Ekte lidelse fra 1982 frem til no!

Langhår

Musikk under kampene er en vederstyggelighet. Dessverre er det flere og flere som tyr til dette i den tro at det et substitutt for stemning.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

monzilla

Helt enig. Selv klubber som VIF gjør det etter scoringer. Publikumsbruset etter en scoring på stadion må jo være noe av det beste som fins, forstår ikke hvorfor klubber vil kue denne.

Det værste jeg noensinne har vært med på var på en Knicks-kamp i statene. Var så mye som skjedde underveis i kampen at kampen ble et slags bi-produkt av arrangementet. På toppen av det hele belønner de hetsing av spillere med utestengelse. Makan!

skuteviken

Quote from: krøvel vellevold on August 24, 2010, 14:58:24 PM


Det står som slår meg er alle disse klubbene rundt om i landet som synger om "Heltene våre" "Guttane" osv. Hadde det vært så vel... Du finner ikke mye Brann-musikk som forguder spillere, generelt er spillerdyrking litt tabu i Bergen.
Mange ville drept for å få denne jobben. - Mons Ivar Mjelde

Go Up