• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann - Molde søndag 1. august kl 20:00 - Kamptråd

Started by Spelaren, July 26, 2010, 14:57:32 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Chrisstah

Quote from: skuteviken on August 02, 2010, 20:18:22 PM
Bare for å avslutte Molde-saken, det er særdeles få som kommer til Stadion og regelrett synger oss ut som i at de skaper noe stemning på Stadion. Molde-fansen er iallefall ikke blant de.

Uansett var i helt elendig i går, utenom koking mot Hoseth.


På Brann stadion skal det være umulig å synge oss ut om kampen er jevn, uansett hvem som kommer.
Mjelde: Her i Brann har vi det kjekt og det må han bare forholde seg te

krøvel vellevold

Quote from: Ewen on August 02, 2010, 20:13:12 PM
Blir nesten litt oppgitt her nå. Hadde vært greit om vi hadde kunnet sett oss selv i speilet å tatt selvkritikk og gjort noe med den elendige stemningen. Hjelper jo ikke om Molde fansen sitter og hvor tv teamet plasserer mikrofonene. Saken er det er en kan se en trend til at stemningen på stadion blir dårligere og dårligere. Før kunne en skylde dette på dårlige resultater og dårlig oppmøte av publikum. Men nå er både resultatene og oppmøte akseptabelt og da ser jeg ingen unskyldninger lenger...

Stemningen blir ikke dårlige og dårligere. Den er hakket bedre enn i fjor, og det til tross for at Brann er mye dårligere - spesielt på hjemmebane. Og det blir ikke kanonstemning av at Brann har hatt "akseptable resultater i det siste", når vi likevel er i bunnen.  Stemningen styres av den pågående kampen (som ikke var bra), motstanden (som det ikke var noe spesielt med), konkurransen fra motstanderens fans (som var 10 syngende) og tabellsituasjon (som altså er bunnstrid). Oppmøtet er heller ikke "akseptabelt". Det er åpenbart masse folk fra Nedre Hansa som er bortreist på ferie, for det er mange ledige plasser innimellom.

For all del: Stemningen er altfor dårlig, men å si at den burde vært bra fordi vi i forkant har vunnet noen kamper mot de desiderte bunnlagene - syns jeg blir rart. Tidligere seire blir fort glemt så snart den pågående kampen er en nedtur.
Legg ned hele klubben!

Go Up