• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Overganger sommer 2023

Started by haak, April 30, 2023, 20:36:25 PM

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Go Down

Superjack

Om vi, og enda viktigere, SKBrann, har tro på at de nå har en god måte å utvikle spillere til å spille Brannfotball (slik den fremstår nå) så kan Rasmussen selges.

Erstatt med en 3-4 år yngre spiller som kan ta steg og utvikle Brann videre.
Brannsupporter.

Churchill

Quote from: Lasaron on June 21, 2023, 15:02:50 PMJeg merker meg uenighet med flere av de siste talerne her. Rasmussen husker jeg som direkte dårlig, han og Sander Svendsen, når de kom. Den var til Churchill.

Pyton: Med den linjen du forfekter så kunne Wolfe aldri blitt god. Det blir LAN på nytt.

Rasmussen var litt utrent og kamprusten, som naturlig er. Men han brukte relativt kort tid på å spille seg til fast plass på midten. Sander Svendsen derimot var sjanseløst dårlig.
...we shall never surrender.

Pete05

Quote from: Lasaron on June 21, 2023, 15:02:50 PMJeg merker meg uenighet med flere av de siste talerne her. Rasmussen husker jeg som direkte dårlig, han og Sander Svendsen, når de kom. Den var til Churchill.

Pyton: Med den linjen du forfekter så kunne Wolfe aldri blitt god. Det blir LAN på nytt.

Wolfe var god nok når han fikk sjansen. Det blir ikke LAN på nytt fordi man hevder at ikke alle navn som kommer opp her i tråden ikke er gode nok. Mest sannsynlig blir kun noen få av disse gode nok til å spille på Branns 1- lag i løpet av sin karriere. Når man ramser opp mange navn som kan gå rett inn og erstatte Rasmussen er det utopi. Rasmussen og de to andre på midten utgjør et ekstremt god team og det er vanskelig å plukke ut en av dem og sette inn noen andre.

Men så sier jeg ikke at man ikke skal selge, man må bare være inneforstått med konsekvensene. De aller aller fleste blir ikke gode nok for ES før de er 20-24 år. Det er kun unntak hvor spillere i tenårene faktisk er gode nok. Våre nestbeste spillere har en god arena i 2 div. Selv der er nivået bra om dagen. Og det er ikke riktig overfor spiller å forvente at de skal ta nivået i ES på "noen få kamper". Det kreves tid og modenhet.

Nå kjemper Brann i toppen av ES, de skal ut i Europa og da trenger man spillere som kan levere nå. Iflg alle solemerker så må vi levere sportslig på et høyt nivå mer enn en kort periode og er ennå kun i startfasen Da får vi også bedre betalt for våre spillere. De skal selges pga sportslige resultater primært, ikke som talent. Dette innebærer at de fleste kan fases inn i en mer normal alder fra 20-21 år, enkeltvis og forsiktig. Men det gjelder kun de enkelte som trener mener er god nok for nivået. Her virker det som Horneland er ganske bestemt om hvem og hvor mange som pt er der.

Ja, vi har mange talenter men jeg er veldig forsiktig med å tro at mange av dem faktisk blir ES-spillere. Og av de som blir det, så kommer kanskje noen først til å slå igjennom som 23-26 åringer. Ikke noe unormalt med det. Så må man selvfølgelig teste ut flere på både trening og i kamp og la de få en sjanse. Men det er igjen noe helt annet enn å forvente jevne prestasjoner i kamp etter kamp hver helg. Horneland virker som sagt å ha god kontroll rundt dette. Eller mener du han også er for lik LAN?

krakra

June 21, 2023, 18:51:24 PM #703 Last Edit: June 21, 2023, 18:58:56 PM by krakra
Men flere argumenterte for at han ikke var god nok før han fikk sjansen. Blant annet ble det påstått at han skulle være veldig svak bakover, noe man ikke har sett noe til etter gjennombruddet.

Så kanskje man skal være forsiktig med å kategorisk avvise at noen er gode nok før de har fått sjansen. Og nei, sporadiske innhopp er ikke å få sjansen.

Jeg er forresten villig til å godta at Hjorteseth eller Wassberg ikke erstatter Rasmussen på direkten og fortsatt gi dem tillit. I henhold til klubbens strategi.

Forresten rart at noen som for under et år siden argumenterte ganske hardnakket for at vi skulle selge Wolfe til en konkurrerende klubb for 9 millioner er så skeptisk til å selge Rasmussen for minst 12. I motsetning til Wolfe er det god grunn til å forvente at verdien på Rasmussen forsvinner raskt og Wolfe var også en nøkkelspiller. Kanskje enda viktigere enn Rasmussen.

Brann må for all del ikke tro se på seg selv som et «topplag som skal til Europa» og styre klubben deretter igjen, slik man gjorde under LAN. For det er vi ikke. Vi er fortatt et heislag som akkurat nå har en opptur. Det må bygges noe mer solid denne gangen istedenfor å legge alle pengene i Europa-potten.

SeLyren

Erstatt Rasmussen og Wolfe internt og la det stå til. Enten flyter de eller kan vi hente inn forsterkninger i januar. De bør få sjansen, i flere kamper på rad til å bevise at de har noe i en startoppstilling å gjøre. Nå har klubben en ganske tydelig og innarbeidet spillestil, der de ulike spillerene har en ganske klar arbeidsinstruks, da er det lettere å komme inn i et lag.

Spennende tider uansett. La MR gå, og innkasser de millionene en kan.

krakra

Selges Rasmussen innen noen uker så har man en måned på å vurdere interne løsninger før man eventuelt må ut å handle. Det syns jeg er en sjanse som er verdt å t. I verste fall må begge erstattes eksternt, men det med 30-40 millioner forventer jeg at Jimmy klarer det og sitter igjen med et overskudd også.

En kortsiktig prestasjonsdupp må man uansett akspetere, hvis potensialet til klubben og laget løftes.

Superjack

Brann skal alltid strebe etter å bli best mulig.

Å selge Wolfe og Rasmussen kan bety at Brann blir dårligere på kort sikt.
Men det skal bety at Brann blir bedre på lenger sikt.

Nå må Brann og spesielt Jimmi være flink med pengebruken.

Om han finner en ekstremt god indreløper, som umiddelbart vesentlig forsterker Brann, så er det jo mulig at det er å foretrekke. Men da må det nesten garantert blåses mye penger, og uansett med begrenset garanti for suksess.

Kanskje det ikke er en venstreback klubben behøver mest? Kanskje det et en høyreback? Kanskje det er det klubben har mest å hente på
å bruke noen penger?

Jeg vet ikke, men jeg tror at indreløperposisjonen er bra dekket opp. Mathisen er en spennende type, Kniklas en av landets desidert mest lovende midtbanespillere, så er også Hjorteseth. Så for meg blir det å selge Rasmussen være å gjøre rom for og muligheter for at disse kan utvikles. Og å bruke store midler der(om noen i det hele tatt) bli veldig rart.
Brannsupporter.

pidre

Men «oppmot 12 mill» (som det står i BT) er lite for ein så god og viktig spiller. Går han nå svekker det oss sportslig - og økonomisk.

Vi er med i cupen, europa og kjemper om medalje i es - og europa 24. Vi har ein tynn stall, og mye står på spill her.

MR trives og har stiftet familie, kanskje er han ikkje så hyppen på utlandet nå. Et alternativ er å tilby han ny forbedret kontrakt. Han har sine beste år foran seg.
Saludar a los monos!

Giles

Quote from: esp123 on June 21, 2023, 09:29:47 AMEtter min mening vil dette være en klar svekkelse av Brann. Spesielt hvis overgangen skjer umiddelbart. Vi skal ut i Europa, vi skal kjempe om fremskutt plasseringer i Eliteserien. 12 mill er da egentlig relativt dårlig betalt når det faktisk er en av våre beste og viktigste spillere. Klart mest skapende offensivt, også viktig i det defensive.

Det svekker mulighetene våre betraktelig for å lykkes i Europa og i Eliteserien hvis vi selger Rasmussen nå, all den tid Hjorteseth knapt har spilletid i Eliteserien og Wassberg egentlig ikke kan regnes med (er også en helt annen spillertype).

12 mill er ganske lite når man tenker på inntektene man får fra plasseringer i øvre sjikt av Eliteserien og kvalifiserer seg til Europa.


Edit: Man kan si hva man vil, men Rasmussen har skapt 34 sjanser så langt denne sesongen. Det er mest i Eliteserien, og nesten dobbelt så mye som nummer to på listen i Brann (Horn Myhre).

Bra oppsummert, kan likevel være riktig å selge, men da skal det også komme kvalitet inn. Rasmussen kan gå inn i sine beste år og det behøves klubbspillere i den kategorien. Derfor bør Kartum hentes.

esp123

12 mill er ingenting! Forskjellen mellom 4. plass og 7. plass er fort 6-7 mill i premiepenger for plassering alene.

Superjack

I dagens fotball er opp mot 12 millioner tøysepenger.

Iallefall om en erstatter av samme kvalitet skal handles inn.

Jeg forutsetter at det beløpet minst økes med 50% før det er aktuelt.

Men om Brann har inngått en avtale med Rasmussen at ha får gå, om det er rett for han og Brann. Og Rasmussen helst vil gå. Så bør det veientungt.

Jeg tror at det beste for Brann på kort sikt er at han blir. Og er han forskjellen på å komme inn i Confernce league,
eller 4 vs 2 plass i ES så er det jo elendig butikk å la han gå.

Så denne er ganske vrien å vurdere.
Brannsupporter.

pidre

Quote from: esp123 on June 21, 2023, 20:44:45 PM12 mill er ingenting! Forskjellen mellom 4. plass og 7. plass er fort 6-7 mill i premiepenger for plassering alene.

Enig - «opptil» 12 millioner er useriøst. Nedsiden er stor.
Saludar a los monos!

Lasaron

Mye bra treningsfasiliteter kan bygges for dette. Å oppgradere det fra bunn til topp vil nok generere mange poeng i mange sesonger fremover.
Tren på langskudd

esp123

June 21, 2023, 21:51:11 PM #713 Last Edit: June 21, 2023, 21:53:06 PM by esp123
Quote from: Lasaron on June 21, 2023, 21:48:30 PMMye bra treningsfasiliteter kan bygges for dette. Å oppgradere det fra bunn til topp vil nok generere mange poeng i mange sesonger fremover.
Ja, men hvis Brann tjener mer penger på å beholde Rasmussen i form av fremskutte plasseringer i Eliteserien, Europa både i år og neste år, så er jo dette salget et tapsprosjekt til 12 mill.

Gulløl

June 21, 2023, 22:19:21 PM #714 Last Edit: June 21, 2023, 22:21:09 PM by Gulløl
Bosman status fra FKH. Haugesund Avis skriver i kveld om Kevin Martin Krygård, Mads Sande og Ulrik Fredriksen som er på utgående kontrakter og som fritt kan forhandle med nye klubber fra 01 juli.

Noen klipp:
- Ut fra det jeg har registrert er det ingen interesse for Kevin per nå, forteller FKH sportslige leder. Før sesongen takket FKH nei til et bud fra Vålerenga på Krygård, et bud som var anslått å ha en totalramme på nærmere 10 millioner kroner.- Angrer du på at dere ikke solgt i vinter?- Nei, slår Opedal fast. Selv har Krygård noe særlig nytt å meddele rundt sin egen framtid. - Nei, det er ikke noe nytt å fortelle, sier han.

- Mads har takket nei til tilbudet vår om ny kontrakt. Nå ligger det ikke noe tilbud fra bordet. Og så vidt jeg vet er det ikke noe interesse rundt Mads, sier Opedal.I motsetning til Krygård, tror Opedal at Sande forlater FKH når året er omme.- Mads ønsker seg nok ut på eventyr en annen plass enn FKH. Slik jeg ser det, spiller han for oss ut sesongen. Så tror jeg han i utgangspunktet er tapt for FKH. Så kan det jo hende at han kommer på bedre tanker, sier FKHs sportslige leder. Heller ikke Sande er spesielt meddelsom om sin egen framtid. - Det er ikke noe nytt her. Vi får se hva som skjer. Jeg har heller ikke hørt noe mer fra Brann, sier 25-åringen.

- Ulrik har ikke fått tilbud om ny kontrakt hos oss. Vi avventer den situasjonen, sier Eirik Opedal.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Quote from: esp123 on June 21, 2023, 21:51:11 PM
Quote from: Lasaron on June 21, 2023, 21:48:30 PMMye bra treningsfasiliteter kan bygges for dette. Å oppgradere det fra bunn til topp vil nok generere mange poeng i mange sesonger fremover.
Ja, men hvis Brann tjener mer penger på å beholde Rasmussen i form av fremskutte plasseringer i Eliteserien, Europa både i år og neste år, så er jo dette salget et tapsprosjekt til 12 mill.

Vi trenger en enorm oppgradering i går. Og Brann har ikke sagt et kvekk om det på lenge, så det er gode grunner til å tro at det fortsatt er litt i det blå. Om vi ikke har penger nok etter salget av lokaler likevel, eller om ikke det skal prioriteres likevel, eller hva det er, så er det iallfall lenge siden det er blitt snakket om. Og treningsanlegget er like elendig.
Tren på langskudd

esp123

Jeg er helt enig i at vi trenger nytt treningsanlegg, men jeg er uenig i at man skal selge sine beste spillere på billigsalg for å få det finansiert.

SKBCPH

JP Hauge i Brann-drakt på ferie. Kan man håpe han har lyst på et eventyr i byen han har røttene sine fra? :-D
- Vi har den treneren vi har.

Superjack

Da blir de sure i Bodø.

Men ja, om Blom selges så kan vel denne Hauge komme inn?
Brannsupporter.

gladiporno

En journalist fra Moldova skriver på Twitter at Brann har stilt et motkrav på 2 mill € for Rassen.

Superjack

Spennende
Så da kan de ta hverandre i hånden på 1,5 = 17 mill
Brannsupporter.

SKBCPH

Da begynner vi å snakke, Jimmi er på jobb!
- Vi har den treneren vi har.

Nixon

Den norske kronen styrket seg etter renteøkningen i dag, så to millioner euro er noen hundre tusen kroner mindre verd i dag enn i går. Man kan ikke stole på noen!
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Falkman

June 22, 2023, 11:22:06 AM #723 Last Edit: June 22, 2023, 11:28:13 AM by Falkman
Saint-Gilloise er  jo en eventyr-historie av en klubb, høyst sannsynlig det laget i Europa som har hatt størst fremgang de siste par sesongene, hadde gått fra belgisk 2. divisjon  til CL på et  drøyt år, hvis det ikke hadde vært for  det  merkelige sluttspills-greiene  de holder på med der nede,  så det bør være mulig å skvise noen ekstra euro ut av dem.

Gulløl

June 22, 2023, 13:19:44 PM #724 Last Edit: June 22, 2023, 13:26:47 PM by Gulløl
Quote from: gladiporno on June 22, 2023, 10:04:34 AMEn journalist fra Moldova skriver på Twitter at Brann har stilt et motkrav på 2 mill € for Rassen.
Går ut fra at det er en spøk. Eller har du en link ?
Men absolutt ikke usannsynlig at Brann sitt første krav er i nærheten av det beløpet.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

Lasaron

Interessant at dette bildet av Jens Petter Hauge i Branndrakt har versert såpass lenge, uten å ha blitt tatt opp her.
Tren på langskudd

Superjack

Også litt interessant at det dukket opp i media først etter å ha vært delt her...
Brannsupporter.

Nixon

Quote from: Superjack on June 22, 2023, 15:28:14 PMOgså litt interessant at det dukket opp i media først etter å ha vært delt her...

He he, tror nok at dette Twitter har vært viktigere i så måte.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Superjack

Quote from: Nixon on June 22, 2023, 16:24:58 PM
Quote from: Superjack on June 22, 2023, 15:28:14 PMOgså litt interessant at det dukket opp i media først etter å ha vært delt her...

He he, tror nok at dette Twitter har vært viktigere i så måte.

Før det er tydelig motbevist så velger jeg å tro at Tormod og Anders har sin største kilde til nyheter og rykter her på forumet. 😉
Brannsupporter.

ChristianC????

Prøvd å finne dette bildet med Jens Petter Hauge i Brann drakt. Finner verken noe på medier eller instagram.

Noen som har en faktisk link/bildet eller er dette bare noe som har blitt funnet på.

ChristianC????

Glem det, så ikke at han satt rundt bordet.

Nixon

https://www.tv2.no/sport/fotball/eliteserien/sluttet-med-fotball-for-a-bli-fallskjermjeger-na-vurderes-han-av-brann/15796323/

Sak om denne Hiim på tv2.no i dag der det blant annet står: Forrige måned fikk TV 2 Sport bekreftet at han står på ønskelisten til Brann.

Det har vel vært hevdet tidligere at interessen først og fremst kom fra Ulf som trenger et salg for å få inn litt penger i kassen.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Dickens

June 22, 2023, 22:40:00 PM #732 Last Edit: June 22, 2023, 22:44:04 PM by Dickens
Helt utrolig at BT skriver "Utenlandsk klubb med kjempebud på Brann-talentet". Så for meg 25-30 millioner (som han selvfølgelig ikke er verdt.) Men usle 12. Skulle tro vi var Sogndal. Og ikke minst: "Brann-talentet" på en som er nærmere 30 enn 20. Klovner.

krakra

June 23, 2023, 09:08:25 AM #733 Last Edit: June 23, 2023, 09:11:15 AM by krakra
Nærmer seg et Rasmussen salg - Vikingkampen blir trolig hans siste melder BT.

Brann burde jo kunne få lov å beholde ham ut juli, men samtidig er det kanskje greit å bruke juli til å teste ut de interne alternativene og vurdere om det er behov for å erstatte ham eksternt. Noe dårlig timing at Hjorteseth og Kniklas skal spille mesterskap da. Kanskje man burde forhandlet seg fram til at Rasmussen blir her til 16. juli i det minste.

Lasaron

Belgia vil vel ha ham i oppkjøringen.
Tren på langskudd

krakra

Og Brann vil vel ha ham fram til de kan erstatte ham?

Nixon

Spår at Rasmussen kommer til å slite. Et lag som har overprestert etter opprykk, får gjerne en vanskeligere andresesong. Og klarer Rasmussen å være med å dra lasset da?
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Gulløl

June 23, 2023, 09:27:44 AM #737 Last Edit: June 23, 2023, 09:36:35 AM by Gulløl
Forsvinner Rasmussen etter Viking kampen bør Brann vurdere sterkt å holde Hjorteseth hjemme fra G19-EM i det travle kampprogrammet, selv om det er synd for unggutten å ikke få med seg EM. Om det ikke har vært stor fremgang med Wassberg i det siste formmessig er Hjorteseth  formspilleren av de to på indreløperplass for tiden. Selvsagt kan Børsting og Mathisen også brukes på indreløperplass men de har spilt ganske lite indreløpere i år og trengs når Castro og Blomberg har løpt seg tom på kantene. Hjorteseth er ellers mer i nærheten av gjennombrudds pasningskvaliteten til Rasmussen. Det i første omgang å starte med Hjorteseth mot Brattvåg og HamKam bør vel gå fint så får vi ser hvordan han tar nivået, den sjansen til å vise seg frem bør han få om Rasmussen forsvinner.
Livet blir ca. en milliard ganger morsommere når man heier på Brann

venstresleggen

June 23, 2023, 09:29:53 AM #738 Last Edit: June 23, 2023, 09:34:37 AM by venstresleggen
Det er høyrisiko det Brann velger å gjøre nå, og kan komme til å koste mer enn det smaker. Håper de har en klar plan.

Dette må være sistemann ut i sommer. Å fjerne to mann fra startelleveren svekker nok mer enn man tror, og relasjonene som er bygget opp over 2 år tar lang tid å få på plass igjen. Laget er garantert svakere resten av året.

Falkman

Quote from: Nixon on June 23, 2023, 09:25:45 AMSpår at Rasmussen kommer til å slite. Et lag som har overprestert etter opprykk, får gjerne en vanskeligere andresesong. Og klarer Rasmussen å være med å dra lasset da?

Det blir isåfall en  vanskelig  3.sesong.  De gjorde en kanon-sesong i år også, til toss for at  toppscorer Undav forsvant til Brighton, litt dodgy opplegg siden de har samme eier. kvartfinale i EL, og fryktelig nære å kvalle til CL, dette er folk som vet hva de driver med, helt rå på å plukke opp talenter som "ingen" andre ser. Om Rasmussen havner i den kategorien er  en annen sak.

Nixon

Quote from: Falkman on June 23, 2023, 09:40:53 AM
Quote from: Nixon on June 23, 2023, 09:25:45 AMSpår at Rasmussen kommer til å slite. Et lag som har overprestert etter opprykk, får gjerne en vanskeligere andresesong. Og klarer Rasmussen å være med å dra lasset da?

Det blir isåfall en  vanskelig  3.sesong.  De gjorde en kanon-sesong i år også, til toss for at  toppscorer Undav forsvant til Brighton, litt dodgy opplegg siden de har samme eier. kvartfinale i EL, og fryktelig nære å kvalle til CL, dette er folk som vet hva de driver med, helt rå på å plukke opp talenter som "ingen" andre ser. Om Rasmussen havner i den kategorien er  en annen sak.

Var ikke forrige sesong den første i øverste divisjon? Da kan det være håp om at de har etablert seg litt og ikke bare blir en døgnflue.
https://datesnow.life"]Actual Women[/URL]

Billy Elliott

Quote from: krakra on June 23, 2023, 09:08:25 AMNærmer seg et Rasmussen salg - Vikingkampen blir trolig hans siste melder BT.

Da tenker jeg at han like greit kan stå over denne også, slik at vi ikke risikerer at en skade velter overgangen.

Både Kniklas og Hjorteseth er vel enn så lenge tilgjengelige - så vi kan like gjerne bare hoppe i det, og la en av disse ta over plassen.

Vi har en spennende tid foran oss. Utviklingsklubben utvikler seg.
- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

esp123

June 23, 2023, 10:11:00 AM #742 Last Edit: June 23, 2023, 10:12:40 AM by esp123
Dette er _ikke_ måten en utviklingsklubb utvikler seg. En utviklingsklubb har allerede erstatteren og planen klar, slik at man får en mest mulig sømløs overgang uten at det går for mye på bekostning av resultatene. Nå risikerer vi å havne relativt langt nede på tabellen, og reduserer sjansene for å kvalle til Europa betraktelig.

Hvis vi summerer opp etterpå, så er jeg ikke sikker på at vi går i pluss. Der vi i år kunne fått en fremskutt plassering i Eliteserien, som igjen vil gitt oss sjanser i Europa neste år, i tillegg til et potensielt eventyr i Europa til høsten, så har vi nå redusert sjansene for dette betraktelig.

Jeg tar for gitt at ihvertfall Hjorteseth kalles tilbake fra U19.

fortune

Jeg tenker det er greit å selge Rasmussen nå, både for å overholde avtalen med han og for å gi Kniklas/Hjorteseth muligheten til å overta plassen. Jeg er fremdeles nokså sikker på at Kniklas hadde forlatt oss i sommer dersom konkurransesituasjonen forble uendret og nå får klubben hjelp til å rydde plass. Men de kan naturligvis ikke spille EM nå.

I mine øyne på vi prioritere knallhardt i de posisjonene hvor vi faktisk har unge talenter, som indreløper og venstreback. Og så kan vi heller fylle på med spillere utenfra der de lokale alternativene ikke finnes.
First is first, second is nothing

Billy Elliott

- You always get what you deserve.

Bill Elliott, Brann-trener 1974-1978

glimt

Veldig rart om Brann selger Rasmussen for den prisen som er nevnt. Vi snakker om en pris som tilsvarer differansen på prispengene mellom 2. og 4. plass. Dere er med i medaljekamp, cup og europacup, og trenger bredde i stallen selv om Kniklas eller en annen er klar til å ta nye steg. Her kan dere utnytte momentum og bygge videre på cupsuksess og europacupspill til høsten. Salget av Wolfe er jo veldig bra men dette? 2023 kan bli et historisk godt år med cupgull mulig grupespill i conference league og serieg...sølv. Da gjelder det å satse litt. USG bør heller få kjøpe for halv pris etter sesongslutt. 

andreas1989

Tenker dette er et bra og riktig salg av Brann selv om 12 millioner totalt kanskje er litt lite, hadde det vært garantert så hadde vi snakket men vi vet jo ikke hva som ble den endelige dealen.

Tallene tilsier jo at Rasmussen har hatt en god sesong selv det ikke har blitt så mye målpoeng og dominante opptredner. Vil nok bli et savn i en overgangsperiode selv om cornerne han slår ikke vil bli savnet.

Spennende klubbvalg men jeg må ærlig innrømme at jeg tenker dette er en for bra klubb for Rasmussen men Union er en seriøs klubb og suksessen deres er ikke tilfeldig så de har nok studert tallene nøye når de legger pengene på bordet.

Så skal det bli spennende å se hva Brann gjør både på kort og lengre sikt. Nå er jo scenen klar for Wassberg men er han klar? Og kontraktsituasjonen spiller selvfølgelig inn mtp om Brann skal satse på Wassberg eller ikke. Skal bli spennede å følge den situasjonen gjennom sommeren, det er jo lov å håpe at Wassberg & co ser muligheten nå og gjerne binder seg til Brann ut 2026.


Corran

quote author=esp123 link=msg=600382 date=1687511460]
Dette er _ikke_ måten en utviklingsklubb utvikler seg. En utviklingsklubb har allerede erstatteren og planen klar, slik at man får en mest mulig sømløs overgang uten at det går for mye på bekostning av resultatene. Nå risikerer vi å havne relativt langt nede på tabellen, og reduserer sjansene for å kvalle til Europa betraktelig.

Hvis vi summerer opp etterpå, så er jeg ikke sikker på at vi går i pluss. Der vi i år kunne fått en fremskutt plassering i Eliteserien, som igjen vil gitt oss sjanser i Europa neste år, i tillegg til et potensielt eventyr i Europa til høsten, så har vi nå redusert sjansene for dette betraktelig.

Jeg tar for gitt at ihvertfall Hjorteseth kalles tilbake fra U19.
[/quote]
Ingen kommer til å bli tilbakekalt fra landslaget og ingen bør tilbakekalles.
De unge har godt av denne opplevelsen og vil vokse på dette. Å kalle noen av dem tilbake er litt som å pisse i buksen for å varme seg.
Det som er dumt er at det Norske vinduet ikke er åpent samtidig som utenlandske klubber henter fra ES klubber.
At det skal gå 1,5-2 mnd fra spillere blir solgt til en kan hente erstattere er for dumt.
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Hickok

Horneland bekreftet vel i Fotballfeber nå mer eller mindre at han omtrent er klar for overgang, og at Vikingkampen antakelig blir den siste for Brann. Han sa det ikke rett ut, men antydet det veldig tydelig.

krakra

Rasmussen bekrefter det ovenfor BA i alle fall.

Go Up