• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - viks

1651
Brann / Borteturer -lite folk!
June 03, 2004, 12:02:38 PM
Det er mulig at pallespikrerne fikk denne prisen, men de har vel slik jeg har forstått det leid et helt tog.

Dette er jo en rimelig stor risiko og ta, men interessen der nede er jo eventyrlig.

Apropos FFK. Mitt klare inntrykk (og jeg tror dette er rimelig nærmt sannheten) er at ALLE er med på tur, både gamle som unge...

Da blir spørsmålet: Kan noe lignende la seg gjøre i Bergen (utenom en cupfinale)? Og i så tilfelle hvordan, og med hvilke virkemidler?
1652
Brann / Borteturer -lite folk!
June 03, 2004, 10:05:49 AM
Det er jo greit at overnattingsturer er et bra forslag, men er det noen som har flere forslag til hva som kan øke oppslutningen?
1653
Brann / Borteturer -lite folk!
June 02, 2004, 22:34:24 PM
Ikke et dumt forslag det der!

Vet også om en del meget vellykkede overnattingsturer. Selv har jeg bare en bak meg i Stabæk 97, men det var tilg gjengjeld en knalltur.

Tror heller ikke at det hadde kostet så enormt mye ekstra i pris, samt at man hadde fått med en del andre aspekter ved turene. Tenker da på at man faktisk hadde fått sett og oppleve mer der man var, samtidig som dette nok er mer "miljøskapende" enn de vanlige heseblesende bort-tilbake turene..

Absolutt noe som burde prøves til enkelte turer!
1654
Brann / Borteturer -lite folk!
June 02, 2004, 21:54:24 PM
Men gud hjelpe meg...

Det er jo ikke din jobbsituasjon som er problemet her, ei heller er ikke alle unnskyldnigene relevant.

Vi må forsøke å være litt løsningsorienterte...

Hva kan gjøres for å bedre oppslutningen? Hadde du feks meldt deg på en flytur om dette hadde vært aktuelt istedenfor? Kom med forslag, helst realistiske..
1655
Brann / Brannsupporterane har tapt seg!
June 02, 2004, 21:50:51 PM
Jeg stiller meg 100% bak deg her.

Men igjen vi tilbake til det som jeg syntes er litt trist på dette forumet. Folk er så utrolig lite løsningsorienterte. Istedenfor å komme med konstruktive konkrete forslag, så maler man i vei med den ene unnskyldningen etter den andre.

Som jeg sa tidligere, så er dette, dårlig oppslutning rundt borteturer, samt lite "fornyelse generelt" (nye sanger, ny tifo osv) noe som må, og bør utredes slik jeg ser det.

Jeg sa også at sannsynlligheten for at BBB skal ha kapasitet til dette er liten. Spør du meg, så burde mann satt ned en gruppe fra både SS og partoukort innehavere fra andre steder på stadion, og sett på mulige løsninger på probemet, for et problem er det spør du meg.

BBB kunne også gått ut og laget en spørreundersøkelse på hjemmesiden, uten at det hadde kostet for mye resurser. Selv skulle jeg gjerne tatt 5 minutter til å svare på noen spørsmål, for å hjelpe en god sak.

Det siste jeg vil understreke at en slik debatt må være inlkluderende for alle. Man burde forsøkt å få noe PR, og skape blest rundt dette for å få folk til å synge ut, stor som liten, om hva de mener kan gjøres bedre.

Man bør begynne å fokusere litt mer på løsninger, fremfor stadig fokus på problemer/unnskyldninger.

Derfor er jeg glad for at noen har tatt initiativ og startet denne tråden. Alt begynner jo i det små...
1656
Brann / Brannsupporterane har tapt seg!
June 02, 2004, 21:29:49 PM
Forstår ikke helt hvor du vil hen her fiore (hva er egentlig poenget ditt?)..

Uansett så syntes jeg denne diskusjonen er alt for lite løsningsorientert. Er det ikke noen som har noen forslag til hva som kan gjøres for at stemningen på SS igjen skal nå nye høyder?

Syntes i tilfelle dette er mer interessant enn å høre bortforklaringer på hvorror den har tapt seg...
1657
Brann / Borteturer -lite folk!
June 02, 2004, 21:26:07 PM
Syntes uansett det blir for enkelt å skylde på kamptidspunkter. Er likevel enig i at en del kamptidspunkter, så som kommende viking kampen er et stjerneeksempel på er idiotiske. Men dette bestemmer ikke vi.

Søndagskamper har vi hatt i snart 15 år (med arbeidsdag påfølgende dag), og føler at vi kan legge den ballen død.

Er det ingen som har noen ideer om tiltak som kan få opp interessen for å dra på bortetur?

Det er jo gledelig å høre om folk som har planer om å dra, men det hjelper jo ikke når det er 25 som gjør det...

Venter spent på kreative svar..Tror vi har fått frem de vanligste unnnskyldningene nå i hvert fall

[/quote]
1658
Brann / Brannsupporterane har tapt seg!
June 02, 2004, 20:27:49 PM
Enig i din konklusjon her "brom" hva angår flere spørsmål enn svar.

Uansett så mener jeg at det er på tide at det skjer noe, og blir reist en debatt rundt dette temaet såvel som den dårlige oppslutningen rundt borteturene.

Deler oppfatningen om at stemningen er dårligee nå enn for noen år siden. Syntes også at vi er mindre nyskapende hva anngår nye sanger, tifo etc.

Syntes absolutt at vi på et eller annet vis bør prøve å få gjort noe med dette..Prøve å få svar/indikasjoner på en del av disse problemstillingene.

Problemet blir jo hvem som skal gjøre en slik jobb. Tror gutta i BBB har mer enn nok å henge fingrene i, men dette burde vært utredet....
1659
Brann / Borteturer -lite folk!
June 02, 2004, 20:00:34 PM
så tendenser mot stabæk i hvert fall, me då gikk det jo riktignok ikke buss...samme mot Lyn...

En god del folk fra Bergen der då til tross for innstilt buss. Var faktisk flere enn i fjor...
1660
Brann / Borteturer -lite folk!
June 02, 2004, 19:16:54 PM
Kamptidspunkt er vanskelig å gjøre noe med..

Har full forståelse for det du sier. Syntes det er interessant å høre hvorfor folk ikke er med, og at debatten er dagsaktuell. Kanskje greit for arrangørene (BBB) og få noen feedbacks og?
1661
Brann / Borteturer -lite folk!
June 02, 2004, 19:11:35 PM
Generasjonsskiftet kan være en årsak. Men SS har vært igjennom generasjonsskifter før uten at dette har påvirket oppslutningen om borteturer (meg bekjent)

Selv om SSgjengerne er blitt yngre, tror jeg egentlig ikke at dette er en direkte årsak til at oppslutningen rundt borteturene har vært så dårlig. Unge folk er vel fortsatt de som er mest glad i busstur/fest, og som orker å sitte 8-10 timer på en buss?
1662
Brann / Linker
June 02, 2004, 18:28:13 PM
1663
Brann / Borteturer -lite folk!
June 02, 2004, 18:01:39 PM
Brann hadde jo ikke hatt noen imponnerende sesongstart før Glimt kampen heller (og egentlig ikke etter det heller), men vi ligger no uansett an til en solid økning i tilskuersnitt på stadion (ca 14100), uansett så kommer jo det mye folk på stadion.

Meningen med innlegget var ikke å glorifisere meg selv eller de som drar på borteturer, men heller å starte en debatt som kanskje kan belyse hvorfor en så mange ikke velger å dra.

Jeg registrerer at du "grei" mener at folk ikke drar pga Brann har gjort det dårlig, men må innrømme at selv har jeg liten tro på at forklaringen er så enkel.
1664
Brann / Borteturer -lite folk!
June 02, 2004, 17:07:18 PM
har forståelse for d..men det er jo noe som ligger utenfor noens makt å endre på..Fotball er blitt business og då blir d gjerne sånn...

Uansett så syntes no eg at 25 stk er latterlig i en pinsehelg...
1665
Brann / Borteturer -lite folk!
June 02, 2004, 16:57:12 PM
På de to siste bortekampene, har en buss blitt instilt (Nadderud), samt at kun 25 dro avgårde med buss til Ullevaal (var jo lenge fare for at denne måtte instilles og...)

Syntes dette er skuffende. Spesielt på bakgrunn av den utrolig gode jobben Bataljonsstyret gjør for å legge til rette for at folk skal kunne reise.

Hvorfor er det slik? Kan noen gi meg en forklaring på dette?

Syntes det er merkelig at når laget ikke har vunnet borte på fire kamper, skulle en tro det trengte all den støtten det kunne få, men likevel er det jo nesten rekordlav oppslutning på turene..

Min påstand er denne: Der laget nå begynner å innfri, der svikter BBB medlemenne (bortekamper)

Det er mulig denne påstanden er i drøyeste laget, men uansett så syntes jeg det hadde vært interessant med en debatt på dette temaet. Har forøvrig skrevet en lenger artikkel vedrørende temaet på http://home.no.net/bstost/