• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - roaldinho

2301
Kamper / Sv: Lyn - Brann mandag 3. August.
July 27, 2009, 23:51:05 PM
Svein Oddvar Moen er dommer i denne bataljen.

Angående Brann supportere på bortebane, så tror jeg oppmøtet til denne kampen vil bli bra. Er sikkert en del som har sommerferie igjen, eller tar ut for å dra mot Oslo for å dra videre på ferie til Sverige, Tyskland, etc. Samtidig er det sikkert en del som er kommet hjem fra ferie, og er klar til dyst igjen. Tror på positivt oppmøte og en veldig god stemning.

Lyn supporterne er om mulig enda mer negativt enn enkelte Brann supportere foran denne kampen. Det er ikke lett å være positiv foran en sånn kamp som under disse omstendighetene. Men jeg tror at med god innsats hele kampen, noe Lyn ikke har vist i det hele tatt, så tar vi 3 poeng. Viiging vant riktignok 5-2 mot Lyn, men Viiging var visstnok ikke noe særlig heller. Lyn var bare enda verre, og det sier sitt. Innsatsen er laber, og det virker (For lyn supporterne) at laget har gitt opp og dermed ikke klarer å yte noe særlig.

Ihugba er ute med karantene, mens Indridi Sigurdsson er tilbake.  Mener også at Kenny Stamatopoulos (Greske keeperen som har vært veldig god i år) også er ute.
Han var iallefall stor i cup-kampen, og gjorde noen gode redninger.
2302
Kamper / Lyn - Brann mandag 3. August.
July 27, 2009, 16:01:29 PM
Ny kamp på tapeten, og nok en gang er det en nedrykskandidat som skal få kjørt seg. Lyn står på den andre banehalvdelen, som tapte 5-2 mot Viiiging i Stavanger.

En veldig viktig kamp med tanke på medalje, og Lyn har samtidig mistet spillere pga deres økonomi. Håper på 3 poeng i denne kampen, men man skal ikke glemme at alt kan skje med Brann.

Azar Karadas sier de sjansen er god for å returnere, men Nilsen har friskmeldt Rodolph Austin i dag. Om Karadas ikke blir klar er spørsmålet hvem Huseklepp skal spille på topp med. Hvem mener dere han bør spille på topp med?

Unngår vi tabber i forsvaret og fortsetter å skape mange sjanser som mot Glimt og omsetter det i scoringer, er 3 poeng innenfor rekkevidde.

Lyns 100 supportere har ingenting å stille opp med, og å vinne på tribunen er vel allerede avgjort.

Kjør snor!

2303
Brann / Sv: Ny hjemmeside
July 15, 2009, 14:30:56 PM
Quote from: TCAC on July 14, 2009, 22:35:00 PM
Quote from: monzilla on July 14, 2009, 19:39:02 PM
Dette er helt klart RBH sin feil.


Ja, det er åpenbart at mannen pga manglende økonomi til sportslig satsing har stjålet nødvendige midler øremerket webutviklingen. Han må gå snarest.


Han får forhandle med en eller annen agent, og kanskje Bruuun får frem en god avtale :)
2304
Brann / Sv: Overganger 2009
July 14, 2009, 13:15:48 PM
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article4463050.ece

Vurderer bud på Moldskred igjen, men bare hvis Huseklepp blir solgt.
2305
Kamper / Brann - Bodø/Glimt 26/07
July 13, 2009, 13:46:17 PM
2306
Brann / Sv: Steinar Nilsen
July 11, 2009, 21:50:22 PM
Om noen husker Juventus og Milan på midten og slutten av 90-tallet, og spesielt Juventus, så ser jeg store likheter. Så stor Italiensk fotball fans jeg er, så burde jeg vel like måten Nilsen spiller på, men nei, det er ikke Brann. Taktikken handler om å få det første målet for så å legge seg tilbake og slå til når man kan. Det dreper mye av underholdningen, men om Nilsen og spillerne får skikk på det så er det en veldig god taktikk. Nå er ikke Brann noe Juventus og er ikke på samme nivå, men det handler om å forstå og bruke taktikken som den er, og da er mye gjort. Hele laget hjelper til, og er ikke sånn at en spiller er slapp og ikke gjør noe. Det er det Nilsen vil, at alle skal kjempe som ett lag, både i forsvar og angrep. Nilsen har vært i Italia og sett den taktikken virke veldig bra med topplag, og det kan den med Brann også. Nilsen har ennå ikke fått kjøpt spillere som han vil ha, og det legger en demper på måten han vil spille på, for det er ikke alle spillerne som mestrer den taktikken han prøver å få til. Det gikk mot Molde, og 2-0 er ett perfekt resultat for Italienske lag, spesielt om man har kontroll bakover. Nilsen håper jeg å få kjøpe/hente spillere han vil ha nå i sommer, men Huseklepp er veldig viktig i den offensive rollen og bør ikke selges. Da skal man iallefall ha en spiller med like kvaliteter på plass før overgangen er ferdig, og er ikke mange Brann kan få tak i som er like bra som Huseklepp.
Det ble litt langt, men jeg tror Nilsen trenger tid for å sette sammen SITT lag, og det kan dessverre ta tid. Er helt enig i at det dreper mye, og jeg også skulle ønske at Brann gikk fremover for å putte mer, og det også etter 75 minutter. Istedenfor ser det ut som å trygge 1-0 er viktigere, men også livsfarlig, mot alle andre lag enn Lyn i TL.
2307
Kamper / Sv: Molde - Brann 12 juli 09
July 09, 2009, 22:15:08 PM
Kjedelig!

Men, hvorfor ble det ikke leid båt? Det er jo sånne turer til Stavanger, og er en mye lettere ordning enn buss gjennom flere ferger mot I-folka.
2308
Kamper / Sv: Brann-Lyn 9. juli kl 19 cup-kamp
July 09, 2009, 03:31:09 AM
Sævarsson tråkket over mot Fredrikstad og er ikke med i troppen.  Dvs: Matias Møvik, Bjarte Haugsdal, Cato Guntveit, Johan Thorbjørnsen, Rodolph Austin og Sævarsson ikke er i troppen.

2309
Kamper / Sv: Brann-Fredrikstad
July 06, 2009, 14:12:21 PM
Haha, så jævlig dårlig! Mente selvsagt Gylfi, og hvordan Gylfason ble skrevet aner jeg ikke! La oss kalle det nervøsitet foran kampen!

Er Bakke klar? Leste ett sted at han var usikker, men det var riktignok på fredag.
2310
Kamper / Sv: Brann-Fredrikstad
July 06, 2009, 10:46:27 AM
Syntes Jaiteh blir for puslete noen ganger. Da er det fint med krigeren Bakke, som går inn 100%. Jaiteh var jo skyldig i baklengsmålet mot kriserammede Lyn da han løp ved siden av spilleren som fikk tillatelse til å score, uten at Jaiteh gjorde noe som helst.
Men Jaiteh har samtidig vist mye bra, men Bakke er klart førstevalget når det kommer til hvem som er sikker. Austin gjør en del feil, og spesielt når han er frustrert og ikke får det som han vil. Ingen av de sentrale midtbanespillerne har gode skuddfot, men Bakke er vel den som har best, etterfulgt av Austin. Jaiteh kan ikke skyte og kan like gjerne (Og aller helst) slutte med det med en gang.
Gylfason bør være benket til denne kampen, og da sier det seg selv at Bakke og Jaiteh danner midtbanen.

Dette er en særdeles viktig kamp, og 4. plassen er sikret om de 3 poengene blir igjen på stadion. Dette er nesten en ikke og ikke være kamp med tanke på medaljer, og med tanke på at det er nest siste kamp før ferien, så gir det en god selvtillit om vi ligger blant de 4 beste når spillerne legger vekk fotballskoene i to uker.

Råtipset: 4-2


2311
Kamper / Sv: Brann-Fredrikstad
July 03, 2009, 11:35:23 AM
David Nilesen er mest sansynlig klar til kampen på mandag. Bakke har også slitt litt, men også han stiller nok til kamp på mandag.
Guntveit ser også ut til å bli klar, og samme med Dahl, men ingen av dem er i nærheten av å få starte. Med kun Thorbjørnsen på skadelisten har vi en full tropp å ta fra, og man kan ikke akkurat klage på skader.

Håper på en god kamp, og for en gangs skyld håper jeg at de klarer å luke vekk de feilene som skjer i forsvaret. Nå har Huseklepp begynt å score jevnt, og da må vi få forsvaret til å gjøre jobben sin også. Blir vel samme lag som i gymsalen bare at Nielsen kommer inn for Karadas og muligens Jaiteh for Austin.

Råtipset: 4-2


2312
Kamper / Sv: Brann - Lyn, søndag 14.06 kl. 18.00
June 22, 2009, 01:03:05 AM
Jeg kan ennå ikke forstå hvorfor Jaiteh ikke taklet lenge før. Han løper ved siden av motspilleren, akkurat som tolken til Pavlyuchenko på Spurs-treningene, og lar han få skyte. Hele det målet er KUN Jaiteh sin feil, og han bør ta den på sin kappe.

Ellers vinner vi fortjent, og mye bra spill.
2313
Kamper / Sv: Kamptråd Godset - Brann
June 03, 2009, 13:45:02 PM
2314
2315
Quote from: Oppreist on April 30, 2009, 23:05:32 PM
 Forøvrig luktet det offside av målet til Nielsen - noen som har kommentarer?





Nei, det var ikke offside. Sett reprisen flere ganger, og det var ingen offside. Ingen LSK-spillere som protesterte heller, så den er soleklar :)

Ellers var Huseklepp stor, og til tider leker han med forsvaret til Lillestrøm. Målet til Riise var offside, riktignok på Kippe. Sigurdsson var levende vegg i forsvaret, og viser seg som en av de raskeste midtstopperne i  tippeligaen. Jaiteh var veldig bra, og hadde inne noen knalltaklinger som virkelig var både rene og klasse over. Austin var også bra, og lurer selv på hvorfor han ble byttet ut. Gylfi var en del involvert, samt en god avslutning som ble reddet mesterlig.
Nielsen jobbet veldig bra, og jobbet iherdig tilbake. Huseklepp gjorde veldig mye bra, og er en konstant trussel for enhvert forsvar. Håper han fortsetter å score, for teknikken sitter som vanlig.
Holmvik ser jeg sende lange baller opp hele tiden, og sjeldent man ser han spiller kort og på bakken. Var Branns dårligste, mens Sævarsson hadde en del gode raid på siden, og jobbet også bra hjem igjen.
Opdal gjorde også sine ting bra, og er vel kun en corner hvor han feilberegnet, men en Brann spiller fikk headet ut, og det ble ikke noe farlig ut av det.
Jeg mener at Nordtveit/Huseklepp situasjonen var mer rødt kort enn Huseklepp/Riseth. Men som Kniksen sa: Det var Riseth sin utvisning som forandret kampen.
Gresset var høyt, men det lå iallefall.

Gleder meg til fortsettelsen, og nå har vi opparbeidet oss selvtillit også. Håper på det laget som startet i kampen mot Odd neste kamp. El Fakiri kom inn og gjorde seg ikke bort i det hele tatt.
Huseklepp ble sliten på slutten, men det er heller ikke rart med tanke på hvor mye han løp.

Alt i alt en fortjent 3-1 seier :)
2316
2317
2318
Kamper / Sv: Cupen 2009
April 16, 2009, 01:46:39 AM
Han venter nok til over helgen, sånn at andre kan få sjansen til å rette det opp før han ;)
2319
Per Ivar Staberg er utnevnt til dommer i denne kampen.

Han har dømt Brann 12 ganger, der Brann har vunnet 5, tapt 5 og spilt uavgjort 2. 2-1-2 på bortebane med denne dommeren, noe som tilsier at han har dømt 7 kamper på stadderen.
Han har delt ut 31 gule kort, er ett snitt på 2,58 per kamp. Ni av kortene har endt til Brann spillere, mens 22 har endt til motstanderlaget.
En av de mest erfarne dommerne i Tippeligaen.

http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=7553
2320
Kamper / Sv: Kamptråd: Brann - Stabæk 22.03
March 23, 2009, 23:17:32 PM
Quote from: dudo on March 23, 2009, 22:52:35 PM
Quote from: bulldog on March 23, 2009, 22:16:56 PMdet er jo ingen som roper på straffe her for handsen til stabæk etter 10:00 min igår? den var like klar som fakiri sin. forskjellen er at ballen var på vei inn foran mål da vågan moen ble stoppet. ballen hassan fikk i hånden er på vei vekk fra mål...


Dette gikk meg hus forbi fra min plass på Hansa. Skulle det vært straffe?


Ja, det var straffe.