• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - fetfisk

51
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 18, 2008, 22:59:15 PM
Quote from: osoerli on November 18, 2008, 22:56:15 PM
Håpar RBH tør å ansette Troels tross all skråsikker kritikk her inne.
Trur det blir bra.
Men gjerne med 3 månaders oppsigelse og resultatbasert løn.


Enig. Det ville ha vært svært modig, for ikke å si/gjenta interessant. Den dagen det evt. skulle koke over for krakra og resten av kråkene, er sikkert markedet for klubber på trenerjakt bedre enn i dag, uansett.
52
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 18, 2008, 22:57:35 PM
Quote from: Xminator on November 18, 2008, 22:32:53 PM
Pussig måte å overprestere på. Eller mente du kanskje at klubbene overpresterer årene før og etter Bech er i klubben? Da burde strengt tatt Brann ha kartlagt trenerene fra sesongene før og etter Bech i de klubbene.


Ingen har sagt noe om å overprestere. Når det gjelder regningen på klubbers resultater før og etter Bech, så er den altfor enkel til å være det grann pålitelig. Man må studere dette nærmere hvis det skal ha noe for seg, se på hvilke faktorer som kan ha gjort at det har gått som det har gått, osv., og det er det ingen som verken har tid eller lyst til. Kan hende blir det bare med flørten for BH-en. Jeg skal bestille dansk tv2 og være klar til neste gang. Både overforenklede framstillinger fra Bergen og danske lovord er i grunn like lite tilfredsstillende, i hvert fall dekkende og pålitelige, selv om jeg holder en knapp og vel så det på danskene i denne sammenheng. Nå må vi få inn en. Helvete.

Noen har ikke fått med seg at TB også er aktuell for Aab. Jeg skulle likt å høre hvorfor de slår til på SN først - kanskje fordi de vet Brann allerede har gitt han et tilbud.
53
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 18, 2008, 22:00:33 PM
Quote from: Xminator on November 18, 2008, 20:39:41 PM
Hvorfor underpresterer alltid klubbene til Bech?

Det er solid dokumentasjon på plasseringer både før og etter trenerperiodene hans, det er ett ubestridelig faktum at han får fyken hver gang også.


Hakk i plata?

Svaret står mellom linjene: De underpresterer ikke, men yter etter evne. Jeg har ikke fulgt Efb, men blir altså nødt til å gjenta det som brukes som hovedforklaring fra dansk hold, at ledelsen har solgt unna spillerne som han har utviklet. Spillerne sørger etter sigende etter at han "fikk fyken"; det gjør også mange av supporterne, mens flere river seg i håret over at OP er ansatt igjen. Det hører med at de ble enige om at han skulle gå av, for å gi rom for nytt blod, nei simpelthen fordi noe måtte gjøres. Sånn er det ofte i fotballen. Det er unntakene av trenerne som ikke "får fyken hele tiden".

Beste hilsen Vidar, 59.
54
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 18, 2008, 21:53:43 PM
Quote from: krakra on November 18, 2008, 21:40:48 PM
Personlig tror jeg ikke RBH og hjelperne hans har noen forutsetning til å gjøre en bedre jobb på trenerjakten enn meg. De ender nok med Nilsen, som jeg foreslo som den sterkeste kandidaten dagen Mjelde annonserte sin avgang:)


Si fra den dagen du får stillingen, så skal du få høre det.
55
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 18, 2008, 21:51:43 PM
Quote from: osoerli on November 18, 2008, 21:28:04 PM
Quote from: krakra on November 18, 2008, 21:09:15 PM
..........Enkelte tror også at Bech endelig skal få Demba til å fungere på Brann. At Demba skal få spille litt på sine styrker, men også  bli mer rettvendt og mer inn i boksen. Dette tviler jeg på. Demba kommer til å spille på samme måte som han gjorde i år. Stå feilvendt og holde på ballen. Forskjellen blir bare at resten av Brannlaget nå blir bygget rundt denne spillestilen.
Oppbyggende kontinentalfotball er typisk dansk, i motsetning til det raske overgangsspillet vi er vant til i Norge. Demba falt totalt igjennom med sin spillestil i Norge. Hva kommer til å skje hvis Bech prøver å få hele Brann til å spille på samme måte?

Veit ikkje, men det skal bli veldig spanande å sjå.


Helt klart. Risky, men riktig. For Brann er det kanskje drøyt å ta sjansen, men det er ingen tvil om at det fotballfaglig ville kunne ha blitt svært interessant. Føles dog mer safe å få inn Steinar, som kjenner den norske ligaen bedre og har vist at han evner å få resultater; det skal sies. Imidlertid skal TB være bedre rustet, etter alt han har vært med på.
56
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 18, 2008, 20:07:56 PM
Jeg synes det er merkelig at flertallet henger seg opp i noen sin framstilling av resultatene han har oppnådd framfor å lytte til danskene som uttaler seg. Sistnevnte har fulgt fyren fra Fyn i flere år, og gir inntrykk av å vite hva de uttaler seg om. La meg sitere CH fra tidligere, for det har nok gått flere hus forbi. Han later til å representere den jevne danske fotballinteresserte (for øvrig Brøndby-fan).

CH:

1.: selv om aviserne i de sidste 3 måneder har jagtet T.B. er det ikke lykkedes at finde noget som helst negativt om i Esbjerg. Alle i og omkring klubben mener har har udført et topprofessionelt arbejde.

2.: det er helt urimeligt at gøre trænerne ansvarlig for elendig indkøbspolitik, og spillernes manglende evner. Det er meget tydeligt at taktikken i kampene er at Esbjerg altid forsøger at dominere kampene og vinde dem.

3.: selv efter han er fyret har aviserne ikke kunnet finde noget dårligt om ham, tværtimod ville spillerne hellere have beholdt ham fremfor den nye træner!!!

4.: det korte af det lange er: materialet i Esbjerg er for ringe, de har solgt og solgt og solgt, uden at købe kvalifiseret erstatning. (og ledelsen siger ærligt at den nye træner "skal finde billige spillere", og indkøb af spillere har ikke været T.B. ansvarsområde).

5.: at der er nogen der her på siden surfer rundt på nettet og finde nogle gamle negative artikler, helt ærligt, det kan i da ikke tage seriøst. og iøvrigt syntes jeg der er helt vildt mange indlæg som helt tydeligt bæger præg af at man overhovedet ikke ved hvad man udtaler sig om.


57
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 18, 2008, 19:35:24 PM
Quote from: Juve on November 18, 2008, 18:54:36 PM
Til deg Vidar59!
Synes du resultatene til Bech er gode?


Du har åpenbart ikke skjønt det. Her har både dansker og nordmenn lagt ut om omstendigheter, resonnert rundt og forklart hva dette kan skyldes utover Bechs egenskaper som trener. Men det siger liksom ikke inn! Hverken for deg eller andre.

Når det er sagt, så har han blant annet vært i cupfinalen to ganger i løpet av de siste tre årene med Esbjerg. Tidligere har han vunnet cupen. Det kan også nevnes at han vant ligaen med et damelag her tidligere, hvis jeg ikke husker feil.

Men våkn opp! Jesus Kristus. Stå opp! Dette handler om mer enn resultater og statistikk; halve problemet er at folk er for firkantede. Det er sørgelig, men synes sant.
58
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 18, 2008, 18:17:11 PM
Quote from: Langhår on November 18, 2008, 17:57:40 PM
Jeg begriper ikke hvordan noen kan ha klokketro på at en komitè ledet av BruunH vil komme opp med de kandidatene som er best for Brann, men det er nå bare meg da.


Hvordan har han forsømt seg i denne prosessen; hvem mener du at han burde ha hatt under lupen, som ikke har vært der?

Mitt inntrykk er at han har gått ryddig og greit til verks, uten å slå seg til ro med det første og beste. Han har satset både høyt (Hareide, osv.) og bredt (Bech, osv.), men omstendigheter (primært kontrakter) har gjort at det ikke er mange å velge mellom for tiden. At han likevel prøvde (lang prosess med Hareide, som av en eller annen grunn glapp), skal han ha for. Hvis Nilsen går til Aab, kan det imidlertid diskuteres om ikke Brann burde ha gått for han tidligere (les: huket tak i han med en gang), men da ville BH fått kritikk for ikke å ha prøvd godt nok på bedre rustede, for ikke å ha saumfart markedet tilstrekkelig. For en jævla jobb!
59
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 18, 2008, 16:07:41 PM
Det er svært interessant med danske innspill, noe fra de innvidde. Som det ble spurt om over, lurer også jeg på hvem det er Esbjerg har solgt av gode spillere samt hvem TB har vært med å utvikle til landslagsspillere.

Kanskje du har en kommentar, CH?