• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Gubrask

451
Kamper / Brann - Dinamo Zagreb
November 14, 2007, 14:48:53 PM
Quote from: "grei"
Quote from: "Gubrask"Håper hvertfall at vi som stiller, klarer å holde "trykket" oppe, så vi ikke blir totalt utklasset på tribunnen av noen hundre dinamo zagreb supportere..

De færreste bergensere har hørt om verken Dinamo Zagreb eller deres supportere. Utover at dette er sesongens siste hjemmekamp oppfattes ikke dette som noen spesielt stor begivenhet, så ikke forvent noe særlig trøkk.


Er det jeg også tror, derfor skrev jeg "trykk" i anførselstegn, for jeg regner med det ikke kommer til å bli så veldig bra stemning (frå vår side hvertfall)
Jeg gleder meg uansett til å stille på stadion igjen, og gjøre mitt for å hjelpe guttene til seier.
452
Kamper / Brann - Dinamo Zagreb
November 14, 2007, 14:12:38 PM
Håper det kommer mest mulige Brann supportere på denne kampen. Det er siste mulighet på hjemmebane og hylle spillerne for en fantastisk sesong, og forventer at derfor mange tar turen. Men er redd disse medgangssupporterne holder seg hjemme pga. dårlig vær, lite interessant kamp, og dårlig markedsføring.
Håper hvertfall at vi som stiller, klarer å holde "trykket" oppe, så vi ikke blir totalt utklasset på tribunnen av noen hundre dinamo zagreb supportere..
i tillegg håper jeg vi kan gi Winters en verdig avskjed hvis alt rundt han er 100% sikkert på denne kampen.
453
Tifo, sanger o.l.... / Re: Lasagne Song - Vi E Fra Bergen
November 13, 2007, 21:49:39 PM
thesevs skrev:

"såfremt ikke en eller annen fotballekspert vet om at denne brukes i en eller annen klubb i ligasystemet"

Nå er ikke jeg noen fotballekspert, men mener å huske at lsk "sang" på denne melodien på søndag, om ikke jeg tar feil? Hvis ikke, så er det en fengende melodi som kunne blitt bra med en bedre tekst..

Edit: feil med quoten
454
Brann / Partoutkort 2008
November 12, 2007, 00:38:45 AM
Quote from: "weirus"mener å ha lest dette før. men....

nå eg har partoukort for 07, får eg da brev om fornyelse for 08 eller må eg bestille helt på nytt?


Du får brev om fornyelse.. Mener å huske at det skulle sendes ut i løpet av uke 45- 46 så det ligger nok i postkassen om ikke lenge;)