• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - sekto

21
Brann / Viking hater hele Brann
April 05, 2005, 14:02:03 PM
22
Brann / Kvisvik tett på nett fredag
April 05, 2005, 13:45:17 PM
Ser at BT skal ha Kvisvik tett på nett fredag mellom 13-14.. Om du har noen brennende spørsmål, så kan det kanskje være en idé å sende dem inn allerede nå..

http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=76070

Er vel sannsynlig at Raymond kan komme med et par artige uttalelser her..
23
Brann / Laget mot Enga
March 16, 2005, 14:46:45 PM
Laget mot Enga er klart:

Opdal; Sigurdsson, Bjarnason, Soma, Hanstveit; Knudsen, Miller, Scharner, Kvisvik; Macallister, Sæternes

På benken: Thorbjørnsen, Klock, Kalvenes, Storesund, Sanne, Spurkeland

Gleder meg til å se Miller på midten. Tror han kommer til å balansere Scharner fint. Mac og Sæternes sammen på topp kan bli en artig kombinasjon. Men synd at det ikke er noen Winters med i troppen.
24
Brann / BT tipper tabellen?
March 13, 2005, 22:01:12 PM
Er kanskje bare meg som er gammeldags, men ka er det BT holder på med? Gikk inn på sidene deres, for å se om det var noen nytt når det gjaldt kampen som etter planen skal gå på torsdag. Legger merke til at de har satt opp tabellen for kommende sesong, men har tydeligvis ikke gjort som alle andre og satt den opp alfabetisk.

Aalesund  
Start  
VÃ¥lerenga  
Brann  
Lillestrøm  
Molde
Odd Grenland
Tromsø
Bodø/Glimt  
Lyn  
Rosenborg  
Viking
Fredrikstad
Ham-Kam

Er dette BT sin tipping av tabellen, eller er det bare ingen som bryr seg om å sette opp ting i en naturlig rekkefølge? Uansett meget skuffende at de ikke klarte å plassere Brann først, og kanskje enda mer forferdelig er at vi ikke får medalje OG vi blir slått av VIF.

På pluss siden, Rosenborg kommer tydeligvis til å slite i år.. :P
25
Brann / Tredeling av BBB
March 01, 2005, 13:14:38 PM
26
Brann / Samme gamle tråder
February 19, 2005, 14:37:38 PM
Etter å ha vært på dette forumet en stund, så har jeg merket meg noen gjengangere i hvilke tema som alltid dukker opp. Er kanskje bare meg, men syntes at disse temaene begynner å bli utdebatert:

- Opdal er elendig!
Etter annenhver kamp, så kommer det en ny tråd der halvparten klager på at Håkon Opdal er den verste keeperen i Norge, og resten forsvarer han med at han er ung og trenger tid. Begynner å bli uendelig kjedelig med de samme argumentene. Om noen kan tilføre diskusjonen noe nytt, strålende, kom med det, men etter 25 tråder om vår førstekeeper, så er det meste skrevet.

- Dylan er en fiasko!
Gjenganger gjennom hele fjortåret og i sesongoppkjøringen. Stilnet kanskje litt nå, men kommer helt sikkert til å dukke opp igjen. Samme som med Opdal. Halvparten mener han kan reise hjem og surfe, andre halvparten mener han er ung og må få tid. Ingenting nytt kommer ut av dette.

- Fjortiser på SS
Evig diskusjon mellom de etablerte på SS og den neste generasjonen. Ender som oftes opp med at fjortisene senker nivået på diskusjonen ned til drittslenging, så følger de godt voksne etter. Totalt meningsløs diskusjon, når ingen ser ut til å kunne respektere den andre parten.

- Stemningen var elendig!
Nok en veldig artig diskusjon etter hver kamp. Alt var bedre før, mener noen og andre syntes stemningen er helt grei. Det som kanskje kunne gjort at vi slapp denne diskusjonen var at alle de som klager over elendig stemning, gjorde noe for å bedre den. Jeg vedder kone og bil på at de er folk som klager over stemningen, som ikke gjøre noe som helst for å bidra til å bedre den.

Er fullstendig klar over at dette er et diskusjonsforum og at vi skal diskutere det som er aktuelt før og etter hver kamp. Begynner bare å lure på om vi ikke like godt kunne etablert noen faste tråder på i hvert fall de nevnte temaene, for de dukker jo alltid opp igjen. Og det kommer jo ingenting ut av diskusjonen. Alle skal få ha sin mening, min er at en ny tråd om samme tema hver uke, er totalt meningsløst. Man kan jo like godt bare klippe ut kommentarene fra forrige gang diskusjonen var oppe da..

Det jeg håper inderlig nå er at om folk skal først klage over de samme gamle tingene, bruk de samme gamle trådene som dukker opp. Vi trenger ikke starte diskusjoner på nytt og kjøre reprise på alt for å vise at vi holder oss oppdatert.
27
Brann / Ã?rets midtbane?
January 17, 2005, 22:54:07 PM
28
Brann / Dagen verden forandret seg
December 13, 2004, 20:36:19 PM
29
Brann / Mange landslagsspillere nå
December 13, 2004, 00:28:35 AM
30
Brann / �rets mål
December 09, 2004, 03:54:12 AM
31
Brann / Scharner sin film?
December 06, 2004, 21:32:21 PM
Scharner.. mannen e gal.. Og det er ikke å underdrive.. han hopper i strikk og driver rundt med han der psykologen sin.. Men den siste nå tok kaka..

"- For to uker siden stoppet filmen om meg, sier Paul Scharner."

"Filmkuttet startet en uke etter Halmstad-kampen. Jeg har ikke vært meg selv på banen siden. Min jobb er å snu en negativ trend på laget. Det klarer jeg ikke i dag, sier han."

Denne filmen pågår tydeligvis i hode hans, men jeg vet ikke helt hva den handler om.. Noen som har sett noe om denne innspillingen som har pågått?

Fyren virker litt på kanten av det som er normalt, men er vel ikke stor nok kunstner med ballen til å kunne bli kalt eksentrisk helt enda..

Link til artikkelen: http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml?articleID=71186
32
Brann / Ingen tur til Odense
November 17, 2004, 15:09:56 PM
Så først nå at det står på forsiden at det ikke blir noe oragnisert tur til Odense.. Kanskje ikke veldig overraskende, men synd likevel..

Håper vi klarer å stille med noen folk på kampen uansett..
Noen som har regnet på hva en slik tur vil koste?
33
Brann / Likestilling uansett?
November 17, 2004, 14:35:05 PM
Det har jo vært stor sak i dag med at nå er RBK meldt inn for Likestillingsombudet for at Kanal 24s reporter Line Oddekalv ikke fikk være i garderoben etter en kamp.
Rosenborg spillerne syntes tydeligvis det var ubehagelig at kvinner så på dem sprette naken rundt og såpe hverandre inn.

Brann ville jo aldri diskriminert sånn, men de har vel også flyttet intervjusonen ut av garderoben allerede.

Uansett, det skal vel være likt for alle.. Likestilling er jo så utrolig viktig å ta vare på, men det slo meg også da, at likestilling funker vel begge veier?

Vi ser altfor sjeldent på sporten av mannlige reportere tråkker inn i garderobene der sportslige jenter står å skifter, og er på vei inn og ut av dusjen.

Lurer på hva saken hadde vært om sitausjonen var omvendt.. Da hadde nok det vært forslag om lov som utestengte mannlige reportere fra garderobene. Da er det kjekt å vite vi har noe som heter likestilling.
34
Brann / For mange gode spillere?
November 15, 2004, 14:41:45 PM
35
Tifo, sanger o.l.... / Fikk blussing konsekvenser?
November 10, 2004, 16:08:51 PM
Det ble jo før cupfinalen diskutert mye frem og tilbake om dette med blussing. Det jeg lurer på nå er hva som skjedde med et par ting.

1. Ble det noen straff fra NFF til Rosenborg etter blussingen under siste seriekamp?
2. Skjedde det noe med de som blusset på Ullevaal?

Jeg så flere som slapp greit unna med det, men en rett foran meg ble i hvert fall fratatt blussen og så ut som han ble tatt med ut, men vanskelig å si.

Får ikke blussing på tribunen konsekvenser ved store anledninger, så kommer i hvert fall folk se på det som en liten tillatelse til å blusse når laget gjør det bra.

Og om noen blir straffet og andre slipper unna, så er det jo bare nok et bevis på hvordan NFF forskjellsbehandler..
36
Brann / Høsting av spillere
October 31, 2004, 16:11:43 PM
37
Brann / Inntekter fra RL
October 31, 2004, 00:44:14 AM
Sett litt på det som er å hente av penger, og selv om det ikke er vanvittig mye, så er det en god del for Brann..

For Ã¥ ha kvalifisert oss fÃ¥r vi  1.250.000 kr!

For kampene i gruppespillet så er det følgende satser:

Uavgjort: 125.000 kr
Seier: 250.000 kr.

Om Brann skulle gå videre fra gruppespillet, så vanker det 1.500.000 kr.

For kampene i andre gruppespill så er det enda mer å hente:

Uavgjort: 250.000 kr
Seier: 500.000 kr

At vi kommer til finalen er vel ikke så realistisk, men kan no ta med pengene her også

Tapende finalist: 1.000.000 kr
Vinner: 3.000.000 kr

I tillegg, så kommer jo ekstra billettinnteker og litt annet oppå dette.. Kan bli en fin måte å starte 2005 sesongen med noen millioner ekstra i pluss..
38
Brann / Ystaas inn for Haugen.
October 30, 2004, 16:37:58 PM
Ser på FotballXtra at Ystaas skal inn for Haugen. Greit nok at Haugen ikke har vært god i det siste, men Ystaas har vel ikke vært god hele sesongen.
Får satse på at det kanskje ikke stemmer..
39
Brann / Billetter auksjoneres bort
October 20, 2004, 20:36:22 PM
Ser på forsiden at 2 billetter skal auksjoneres bort i forbindelse med noe veldedighetsgreier i Grieghallen.

De som ikke har billett burde jo kanskje tenke på å ta seg en tur her. Kanskje man er heldig og får det billigere den på svartebørsen. Bør jo selvfølgelig høre om hvor disse billettene er plassert. Er jo sponsorbilletter, så ender vel ikke blant Brannsupporterne, men uansett, er en mulighet for dem som fortsatt ikke har sikret seg adgang til årets fotballopplevelse.
40
Brann / Berntsen dømmer cupfinalen
October 18, 2004, 15:12:26 PM
Ser at Espen Berntsen er den heldige dommeren som får dømme cupfinalen i år. Kan ikke si jeg har noe særlig minner fra han tidligere.
Har vi grunn til å hate han allerede? Har han syndet mot Brann før eller har NFF gjort en bra ting??