• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - DrMeland

51
Brann / Spark Mjelde naa!
October 05, 2005, 09:41:26 AM
Quote from: "jegløh"
For å konkludere synes jeg at Mjelde har skuffet. Bør han skiftes ut uansett? NEi. Bør han skiftes ut for en merittert trener med den rette Brann/Bergens- personligheten? Ja.

Så hvem er denne "meritterte treneren med den rette Brann/Bergens- personligheten"? Jeg har mange ganger bedt folk som vil fjerne Mjelde å komme opp med noen navn. Hvem kommer de med?

Hans Backe, Jørn Andersen og Knut T. Eggen!? Herregud! Og disse skal gjøre alt så mye bedre? Trenere som aldri har utrettet noenting? Og så kommer det iblandt et geni som sier "Tom Nordlie"! Jadda! Etter en sesong (av 10) med suksess så skal vi altså bla opp millioner av kroner for å få en trener som ikke er bedre enn den vi har.

Jeg er åpen for å fjerne Mjelde jegløh, men da får du hoste opp noen kandidater som faktisk har både CV og pokaler på peishyllen, og som vi vet vil gjøre enn bedre jobb enn Mons'n! Hvem vil DU ha som ny trener?
52
Brann / Spark Mjelde naa!
October 04, 2005, 14:16:43 PM
Quote from: "jegløh"Synes mesteparten av det du skriver er tull!!!

Hehe... Du ba om å få noen argumenter på hvorfor mange av oss vil ha Monsamjeld'n som fortsatt Stadionhøvding fremover. Dette er mine argument, enten du er enig eller ikke.

Mjelde er en type trener jeg liker, og jeg synes han har gjort en god jobb. Jeg hadde ikke tro på gull før sesongen hovedsaklig pga reservebenken (ta en titt på benken i kampen mot Viking så skjønner du hva jeg mener), og ikke tok vi gull heller så alt i alt er jeg skuffet over at vi ikke tok medalje. De som trodde på gull levde i håpet men laget vårt strakk ikke til. Men neste år har jeg tro på gull med noen forsterkninger...
53
Brann / Spark Mjelde naa!
October 04, 2005, 10:22:26 AM
Quote from: "jegløh"Gode argumenter for skifte:
-Tilsynelatende mangler han nødvendig taktisk innsyn. Viktig poeng.
-Ikke autoritær nok overfor sterke personligheter som Andresen/Scharner. Han er sikkert et hyggeligere menneske enn Nordlie og Rekdal, men Start og VIF spillerne har mer respekt for lederen deres.

Argumenter for MIM:
-Kontinuitet på trenersiden

Hvor har du det fra at han ikke er autoritær nok? Scharner har hatt en veldig god sesong, Andresen har stort sett vært skadet. Tror Mjelde har både autoritet og respekt i spillergruppen ellers hadde han ikke vært trener.

Angående argumenter for Mjelde så kan jeg godt gi deg mine grunner til at jeg vil Mjelde skal fortsette:

- Kontinuitet (som allerede nevnt og noe vi ikke har hatt på trenersiden de siste tiår, og grunnen til at siste seriegull kom i 63)
- Han er lokal, og har spilt på Brann i årevis.
- Han er fotballfaglig dyktig, og har en spillestil som ALLE elsker når vi får det til.
- Han har begge beina på bakken, er høflig, behersket og inkluderende (eks alt Rösler ikke er).
- Han har bred erfaring som spiller, både som proff og på landslag.
- Han er tålmodig og tenker langsiktig. Det tar enkelt og greit tid å bygge opp et stabilt topplag (i motsetning til hva mange på dette forumet tror)
- Han har "tekke" for å trekke gode spillere til klubben.
- Han har allerede gitt oss vårt første trofè siden 82 og det blir garantert ikke det siste.

MonsaMjeld'n er enkelt og greit en investering som vil betale seg på sikt. Svakheten er at han er for uerfaren, men det gjelder alle trenere (bare se hvordan Rekdal har rotet det til i Vålerenga).
I fjor tok vi sjansen og investerte i Opdal, og vi fikk en toppkeeper. I år skal vi la Mjelde få styre og resultatene kommer allerede neste år i form av seriemedalje.
54
Brann / Spark Mjelde naa!
October 04, 2005, 08:07:35 AM
Quote from: "Kruxleiven"

Viking fikk tak i Hodgson fordi ingen andre ville ha ham. Hodgson er sjelden mer enn 1-2 sesonger i hver klubb og er allerede tapt for Viking (blir Finsk-landslagstrener til sommeren). Ikke mye kontinuitet å få der i gården.
Bosse Johansson har en imponerende CV, men Molde har fremdeles kjempet mot nedrykk hele sesongen.
Hans Backe har vært trener i Norge før, uten suksess.
Ola By Riise ble kjeppjaget fra Trondheim, og har ikke vist noe som topptrener.

Og hvordan kan Tom Nordlie karakteriseres som topptrener? Han har trent lag i nærmere 10 år uten annet enn å bli sparket i Odd, rykke ned med Vålerenga og tape kvalikk-kamper med Sandefjord. Ser faktisk ut til at Sandefjord måtte hente inn en gammel kjenning av oss (Tor Todesen) for å klare å rykke opp. Tom Nordlie har den samme flyten i år som genierlærte Rekdal og Solbakken i fjor. Nå er Rekdal skyteskive og Ham-Kam ligger og støver på nedre del av tabellen til tross for forsterkninger.

Poenget mitt er: det tar tid å bygge et stabilt topplag og det trengs kontinuitet. Det er lett å snu seg etter suksess og hyle på Nordlie fordi han for en gangs skyld har en bra sesong eller etter Henning Berg siden Lyn ligger på 3. plass. Vi trenger langsiktighet og Mjelde kan gi oss dette. Om han kan føre oss mot seriegull får vi først svar på neste sesong.

PS! I fjor så rettet hylekoret skytset mot Opdal. Hvor pokker er kritikerne nå? Opdal har vært en av våre beste spillere i år, og beviser bare hypotesen om at hvis "hylerne" fikk det som de ville så hadde samtlige mann på Stadion vært byttet ut to ganger i året.
55
Brann / Knut Langeland - bergensernes talsmann #1
September 19, 2005, 14:14:38 PM
Sitter her og lurer på om Langeland seriøst mener at det ville vært bra for Brann å rykke ned... Vet han egentlig hva han snakker om? Leste et sted at direktøren i Molde uttalte at et nedrykk ville koste klubben minst 15 mill i tapte inntekter. Hva vil det koste oss som har over dobbelt så mange tilskuere, bedre sponsoravtaler etc. Vi snakker sikkert om et inntektstap på langt over 20 mill i året ved et nedrykk (spesielt etter den nye TV-avtalen) og dette skulle gjort oss bedre!? Og at Mjelde har ført oss langt opp på tabellen på kort tid skal brukes imot ham?

Tror kanskje Yngve er inne på noe her. Han var inhabil før og med mindre datteren har gitt Mac'en en fot i ræven og alle partner er 100% fornøyd med det, er Langeland fremdeles inhabil. Kan det rett og slett skyldes bitterhet?

Jeg har ingenting imot at enkelte vil ha Mjelde fjernet så lenge det argumenteres saklig for det, men når en rutinert sportsjournalist ikke klarer å hoste opp noe bedre enn dette er det vel bare å gjøre som X'n sier å ønske MonsaMjeld'n lykke til i 2006.
56
Brann / Mjeldes i avgang?
September 13, 2005, 07:45:38 AM
Quote from: "TERD"- Hans Bache (FC København), aktuell for både RBK og Viking
- Tom Prahl (Malmø),
- Kjell Jonevret, har gjort det bra med Djurgården.
- Ståle Solbakken, kan helt sikkert lurest til en større klubb enn Ham-Kam
- Knut Torbjørn Eggen, absolutt mulig
- Jørn Andersen

Gode kandidater

Tja, du kom ihvertfall opp med noen kandidater. Den som frister mest er vel Hans Bache, han har gjort det bra i Danmark. Men han har trent lag i Norge tidligere og imponerte ingen den gang.

Ståle Solbakken er også en god trener men spiller Drillo-fotball. Det er jeg prinsippielt motastander av, spesielt etter enkelte kamper vi har hatt under Mjelde hvor vi har spilt vakker fotball (kampen mot Fredrikstad sist er et godt eksempel). K. T. Eggen har ingenting å vise til etter 15 år som trener så han er for dårlig etter min mening.

Det er mulig at noen av disse kan gjøre det bedre enn Mjelde men jeg er ikke overbevist av noen av dem. Det blir et sjansespill uansett, som det vanligvis er når en skal bytte trener. Ideelt sett hadde vi hatt en spenstig assistenttrener i klubben som kunne tatt over nå Mjelde ga seg og som kunne sikret kontinuiteten, men med Espen Steffensen på sidelinjen er det enkelt og greit uaktuelt!
57
Brann / Mjeldes i avgang?
September 12, 2005, 14:45:01 PM
Quote from: "TERD"Hvor har du dette fra? Og hvilke trenere er det du sikter til? Trenerskifte i Brann har jo ikke vært et tema på lang tid, så det ville jo være underlig om man gikk rundt og avslo en ikke-eksisterende trenerjobb i Brann.

Igjen noterer jeg at en del av de Mjelde-vennlige menneskene her er ekstremt usaklig. Jeg fatter ikke hvordan man kan ta kritikken mot Mjelde så utrolig personlig.

Jeg tar ingenting personlig, og usaklig er jeg ihvertfall ikke. Jeg argumenterer for mine meninger.

De siste 13 årene så er det 4 trenere som har tatt gull i Tippeligaen: Eggen, Sollied, Hareide og By Rise. Eggen er pensjonist. Sollied er i utlandet, Hareide trener landslaget og By Rise ble kjeppjaget. Ellers har vi Tom Nordlie (har trent lag i 10 år og har sin første sesong med suksess, han har forøvrig signert ny 3-års avtale med Start om jeg ikke tar feil). Kjetil Rekdal har suksess med Vålerenga og drar vel utenlands om kort tid. Ellers har ingen trenere utrettet noen verdens ting over tid de siste 15 år.

Det er lett å sitte å skrive inn på et diskusjonsforum at treneren må gå, men hvem vil dere skal overta? Hvis det er så mange gode trenere rundt omkring så må dere vel ha noen navn? Kom med noen forslag!

Jeg ønsker på ingen måte å frede Mjelde, men pr. i dag er det ingen reelle alternativer. Og skal vi sparke en middels trener (dere er sikkert enig i at Mjelde minst fortjener den betegnelsen) så må vi ihvertfall kunne erstatte ham med en bedre. Hvem?
58
Brann / Mjeldes i avgang?
September 12, 2005, 12:50:05 PM
Quote from: "Leffen"det er hvertfall håpløst å si at mjelde bør få sitte, fordi man ikke ser noen klar arvtager. det er jo en prosess som må påbegynnes den dagen mons eventuelt får fyken.
det finnes flere bra trener i norge, og enda flere bra i utlandet.

Så vi skal altså sparke treneren vår og deretter sette oss ned og tenke!? Handle først, tenke etterpå? Dette burde jo være morgedagens slagord på Stadion så er vi i 1 div før noen rekker å ... nettopp tenke!

Ja, det er noen gode trenere i Norge og mange gode trenere i utlandet men de har en ting felles: de vil ikke trene Brann. Så da står vi der med en trener som totalt sett ikke har innfridd forventningene men som tross alt har gitt oss vår første medalje siden 1982. Alt i alt, ikke så verst...
59
Brann / Mjeldes i avgang?
September 12, 2005, 10:53:25 AM
60
Brann / Slovener på prøvespill
July 14, 2005, 07:48:28 AM
Quote from: "Nixon"Opp med hånden alle som hadde hørt om Scharner...:)
61
Brann / Hva gjør vi nå?
July 05, 2005, 07:31:00 AM
62
Brann / Spillerbørs
June 20, 2005, 07:55:36 AM
63
Brann / Brann sluttforhandler med Fredrikstad!
June 14, 2005, 12:10:34 PM
64
Brann / Redd Raymond Kvisvik!
June 14, 2005, 07:34:09 AM
Synes det er helt greit å selge å selge Kvisen nå for 5 mill. Han begyner å bli gammal og klarer ikke prege kampene slik om før. i tillegg synes jeg at han er for enkel å ta ut, eksempelvis hvordan B. Dahl tok ham ut av kampen i går.

For 5 mill kan vi hente inn en like god (og yngre) erstatter og kanskje ha noen kroner til overs attpåtil...
65
Brann / Ka e d med brann og ta vare på talenter?
June 10, 2005, 09:14:14 AM
66
Brann / Forslag til nye Brann spillere
June 02, 2005, 08:55:11 AM
67
Brann / Kontraktforhandlinger
May 31, 2005, 12:29:56 PM
Som en kuriositet: Hvordan er det mulig å signere en spiller for 5 millioner og deretter bare gi han en 2,5 års kontrakt? Har Peddien hørt om Bosman-dommen eller synes han det er festlig å sitte i kontraktsforhandlinger?

Virker som om de på Stadda'en har for mye penger mellom hendene akkurat no...
68
Brann / Bengt S oppskrytt?
May 31, 2005, 12:25:48 PM
Quote from: "Kandahar"Kor har det blitt av optimismen til folk? Brannsupportarar e kjent for å ta av, ikkje grave seg ned etter ein seier og heng på teten...

Foreslår at denne diskusjonen blir avslutta...

Nå er vel han jegløh-fyren sannsynligvis ikke Brann-supporter heller, så her er det ingen som graver seg ned...
69
Brann / Høyresiden!!
May 23, 2005, 11:01:00 AM
70
Brann / Re: sannhetens ord i avisen ta
January 10, 2005, 12:27:54 PM
Quote from: "Haugen"Kan du være så vennlig å komme med navn RBK har gjort til flopper?


Jeg kan godt komme med flere:

Tom Kåre Staurvik - kjøpt for flere mill, råtnet på benk.
Karl Oscar Fjørtoft - Kjempetalent, fikk aldri tillitt og ble satt flere år tilbake
Morten Knutsen - Største vingtalentet i landet, kjøpt for 10 mill. I dag knapt god nok for Odd.
Christer George - Kjøpt for 12 mill, har han noengang spilt en hel kamp for RBK?
Tor Trondsen - Kjøpt for mange mill, gikk til 2 div.
O. I. Olsen - kjøpt for 5 mill, totalfiasko.
Sibaya - Landslagsspiller fra Sør-Afrika, spilte knapt en hel omgang
Bent Inge Johnsen - Toppscorer i Bodø/Glimt, allroundspiller, i dag på benken i Odd
Dagfinn Enerly - Kjøpt for 10 mill. Satt enten på benken eller gikk skadet
Hassan El Fakiri - lånt inn for å holde flere av de ovennevnte med selskap

Kan komme med mange flere, men stopper der. De fleste over har enten vært kjempetalenter eller etablerte spillere, felles er at de har ødelagt karrieren sin på benken i Trondheim. Totalt sett har vel de nevnte spillere kostet 70-80 millioner!

Synes det er tragisk å høre bitre trøndere klage over at konkurrentene betaler mye penger for de beste spillerne, når Bartepakket har gjort det samme i årevis og attpåtil plassert dem på benken.

Martin skal ikke bare spille fotball i Bergen, han skal føre oss trygt frem til vårt første (av mange) seriegull, mens sånne som deg sitter og skjelver av frykt!

Gjør oss alle en tjeneste Haugen - stikk!
71
Brann / Ingen pengestøtte fra Brann?
January 04, 2005, 10:35:19 AM
Hva pokker har dette med Brann å gjøre? Denne diskusjonen passer bedre på VGD så jeg foreslår at dere flytter dere bort dit.

Brann er en Sportsklubb og BBB en supporterklubb. Skulle disse ønske å gi noen kroner så vil pengene sikkert bli tatt vel imot, men å diskutere dette her er FEIL!

Dessuten har vel denne tråden allerede vist at både Brann og Bataljonen har gitt penger (og uten å brøle i pressen om det) så da er alle fornøyd!
72
Brann / Azar vil avslutte i Brann og Bergen!
December 24, 2004, 11:40:33 AM
Quote from: "Røde Mor"Nei, folk er kanskje ikke alltid like lekne :)

Men som sagt. det kan hende jeg er naiv, men jeg forestiller meg at det er slik det fungerer i verden...

Slik fungerer det IKKJE!

En verden som er så svart/hvit ("æhh, hjelp Azar du må redde klubben og byen") eksisterer heldigvis kun i hodet på historieløse kverulanter som jevnlig frekventerer diverse diskusjonsforum på nettet:)

Brann hadde vært akkurat der vi er i dag om han hadde blitt i Brann eller dratt til Bartebyen. Han valgte bartebyen, og å unnskylde ham med penger, press, agenter etc er bare tåpelig.

Azar var en voksen mann som tok en avgjørelse. Derfor forbeholder jeg meg retten til å "pisse" på hans ettermæle på samme måte som han "pisset" på min klubb! Herlig!
73
Brann / Azar vil avslutte i Brann og Bergen!
December 23, 2004, 14:25:16 PM
Jeg regner meg sjøl som en oppegående og tolerant person, MEN: det er noen spillere jeg ALDRI vil se i Brann-drakten igjen. Disse er Flo, Normann, Ivar Fomlekopp og KaraDass.

Dette er alle spillere som på en eller annen måte har pisset på klubben, og det kommer jeg aldri til å godta. Jeg ser heller Vingle-Petter tilbake i klubben enn KaraDass (vil helst ikkje se han heller)...
74
Brann / Knut`en..
December 22, 2004, 12:17:18 PM
Quote from: "Roffarne"Det er vel et fåtall av de som bruker dette forumet som hadde hørt om Brann i `97..

Rolig no...

Var ikke spesielt imponert av Knut'n sine krumspring i '97, men tror samtidig vi må se mulighetene og ikke begrensningene. Han har et omfattende kontaktnett og så lenge han ikke skal sitte i administrasjonen er det ok å hyre ham inn sålenge dette er noe vi kan dra nytte av.

Bør vel legge til at Liverpool-hendelsen på mange måter ødela for helheten av det han gjorde for klubben. Det har vært langt verre ledere på Stadion enn Knut'n, og den dagen Lambert dukker opp i korridorene igjen er det tid for bekymring...
75
Brann / Iversen forsvinner?
December 20, 2004, 10:01:38 AM
Quote from: "pusuren"Hele sesongen e 26 kamper så då spillte isje han i hele sesongen..

Hva er det dere snakker om!?

Han har spilt HELE sesongen for Fredrikstad, og har vært på banen i 21 av 26 kamper! (De siste 5 kampene var han vraket/ skadet)
76
Brann / Iversen forsvinner?
December 19, 2004, 14:14:41 PM
Quote from: "RC"west spilte ikke hele sesongen for ffk

Jo, det gjorde han. 21 kamper i serien. 19 fra start, 2 som innbytter
77
Brann / Iversen forsvinner?
December 17, 2004, 15:35:56 PM
Quote from: "Røde Mor"Og det er flere som jeg ikke husker navnet på nå. Så det er nok ikke bare bæsj ute og går.
78
Brann / VÃ¥lerenga mister Hagen?
December 17, 2004, 15:06:37 PM
Quote from: "the_bjarne"Men du kan ikkje nekte for at Iversen og Hagen har vert avgjerande for den suksessen Vålerenga har hatt i år, og att dette kommer til å ha stor innvirkning på laget neste år?! Trur nok og dei kjem til å gjere det bra, men dei har mista to veldig sentrale spillarar...

Det jeg skal frem til er at vi burde kosentrere oss om oss sjøl, det er ikke gitt at vi vil kjempe helt i toppen bare fordi vi har forsterket laget. Sesongen kan like gjerne bli en laang nedtur på linje med 2001-sesongen.

Dessuten er dette et Brann-forum og at det startes tråder i hytt og pine om alle mulig motstanderlag hver gang de kanskje mister en spiller synes jeg ikke noe om. Vi Bergensere er alltid verdensmestere fra november til april, og dessverre er det noen som aldri lærer!
79
Brann / VÃ¥lerenga mister Hagen?
December 17, 2004, 08:36:26 AM
Prinsipielt synes jeg alt dette gnålet om Vålerenga og Bartepakket er meningsløst. Vålerenga kommer til å gjøre en god sesong enten det er med eller uten Pudding-Hagen og Iversen. Og selv om Bartepakket akkurat nå minner mer om Alta enn en serievinner på banen, vet vi at når serien er i gang begynner bartene å plukke poeng.

Tror dere virkelig at vi får noe gratis? Situasjonen akkurat nå minner meg mye om oppladningen til 2001 sesongen, vi skulle spille kvalifisering til CL og endelig ta seriegullet hjem. Vi endte på 7. plass og sesongen ble en gedigen fiasko! Vi har ikke tatt et eneste poeng enda, men vi feirer gullet allerede fordi Vålerenga mister en spiller eller to, og bartene har ansatt assistenten til assistenten til treneren som nå er assistent, som trener (ikke assistent).

Bartepakket har den desdert beste spillerstallen i landet (ville Martin K. spilt fast i Trondheim som han gjør hos oss?) og Vålerenga har allerede forsterket med to klassespillere (Amund Skiri og Ishizaki).

Tror vi skal jekke oss ned noen hakk og innse at vi er en medaljekandidat, ingenting mer. Og gullet? Det er som vanlig vårt frem til første hjemmekampen, noen baklengs i trynet, null poeng og den helvetes sørge-sangen til han Eldøen!
80
Brann / Iversen forsvinner?
December 17, 2004, 08:17:34 AM
Quote from: "_owenz_"Denne spilleren ser ut som et warp på papiret iallefall. USA ligger på 11 plass på FIFA rankingen, og hvis det stemmer at han spiller fast som KANT/BACK så ser jo dette bra ut for Ham-Ham.


Sitter med en følelse av at jeg har hørt dette tusen ganger før. En såkalt "stjernespiller" som skal ta Tippeligaen med storm...

Det er vel ikke mer enn 2 år siden arvtakeren til Platini spilte for oss, Razalapskaus ble han kalt. Trehåvve var en fantastisk ving som skulle gjøre livet surt for back'ene i landet:) Koren (LSK) var den nye Zahovic, og selv en spiller som Sibaya (RBK) med fast plass på landslaget til Sør-Afrika klarte knapt å fullføre en kamp i norsk serie. Og la oss ikke glemme Edmilson som var et kupp for Lyn, jaaada!

Hvert år handler klubbene inn 1-3 "kjempespillere" fra utlandet, tipper ca 20 % klarer å hevde seg. Han her nye spilleren til Ham-Kam er sikkert en solid spiller, som holder bra TL nivå. Men en klassespiller? Da hadde han sikkert ikke valgt å flytte til landsbygden i det lille landet Norge...
81
Brann / Gammelt, men morsomt (1962)
December 16, 2004, 12:56:45 PM
Quote from: "Xminator"Jeg vil foresten forslå ett nytt for DrMeland: Suspen til Opdal om han ikke slipper inn mer enn 20 mål.

Rooolig no, gutten min...

At Opdal slipper inn mindre enn 20 mål, er fullt mulig! At Martin K. begynner å briljere på høyresiden er så usannsynlig at litt sokkespising kan loves bort uten bekymringer:)
82
Brann / Gammelt, men morsomt (1962)
December 15, 2004, 07:23:44 AM
Quote from: "Xminator"Ok, så ikke bare skal du spise drakten din om Brann vinner serien med MK på laget (joda, du skrev det her for ett par uker siden), du skal spise sokkene til Knudsen om han runder motspiller på sokkelesten i siste serieomgang?

hehe, denne skal sendes videre til Brann :D

Skal si du følger med...

Faen, må begynne å passe på hva jeg sier:)
83
Brann / Gammelt, men morsomt (1962)
December 14, 2004, 14:05:57 PM
Quote from: "Xminator"Martin Knudsen i sokkelesten? Og DrMeland drøvtyggende på branndrakten sin? ;)
84
Brann / Startoppstilling 2005 sesongen.
December 13, 2004, 12:26:08 PM
85
Brann / Livet som Brannsupporter er Herlig for tiden!
December 13, 2004, 09:23:22 AM
Quote from: "Stoffi"
Ja, han har jo bare kostet oss 8 poeng denne sesongen, så det er kanskje bedre enn Rønningen forrige sesong.....

Han er et talent, og blir god i fremtiden, men han er IKKE en stabil topp keeper som vi trenger. Det viser hans tabber og usikkerhet.

8 poeng? Har lyst å se tallene bak det regnestykket.
86
Brann / MARTIN ANDRESEN KLAR FOR BRANN!!!
December 11, 2004, 17:17:00 PM
Akkurat nå koser eg meg noe inforjævlig!

Spesielt Bedehus Bratseth sine uttalselser over at overgangssummen var hinsides all fornuft. Dette kommer fra en mann som har brukt 150 mill på de siste sesongene i spillerkjøp (og stort sett kjøpt boss!) og som i sin tid ikke hadde noe problem med å betale 23 mill for en spiss fra Vålerenga.

Indianerne brukte begrepet "å tale med to tunger" men de manglet sikkert et ord for å beskrive den bitterhet Bratseth føler akkurat nå! Haha!
87
Brann / Høyrekanten.
December 10, 2004, 15:59:55 PM
Quote from: "Xminator"Du mener ikke at brann hadde god utelling? ;) Fakta er at vi hadde middels uttelling og en god del mindre enn de mest effektive lagene i eliteserien.

Jeg mener at Winters, Kvisen og Sæternes (den tid han var her) scoret bra med mål i TL.

At vi hadde vunnet serien med bedre uttelling, kan alle lagene si (ikke minst Vålerenga!). Vi vant ikke serien fordi ikke fortjente å vinne den. Både RBK og Vålerenga var bedre enn oss, og minner om at vi tok bronsen på målforskjell! 30 min før slutt var vi helt nede på 5. plass. Da blir snakk om manglende utteling litt skjevt.

Av høyrekantene vi har i stallen i dag, er det godt mulig at Martin K. er den minst dårlige, men det sier mye om vår høyreside. Den fungerte ikke hele sesongen, og var også (etter min mening) forsvarets svakeste ledd. Dette har selvfølgelig med at Ophaug egentlig er bedre i midten enn på back'en, men uansett er dette vårt gedigne svakhetspunkt. Verken, Knudsen, Sanne, Guntveit eller Ophaug hadde noen spesielt god sesong. Enig i at vi trenger en kreativ sjel på midten, men høyresiden vår må styrkes uansett for at laget som helhet skal bli komplett.
88
Brann / Re: Martin Holder mål!
December 10, 2004, 14:55:29 PM
Quote from: "Superjack"Og martin har vært god i hele høst!
Martin spiller stort sett godt, og blir han satt på benken så klager han aldri. En lagspiller! Tror han og sharner kommer til å bli en slager i neste sesong, med tilsvarende med Andresen og Kvisvik på andre siden.

Det der mener du ikke!

Martin K. har vært god i hele høst? Som spiller er han brukbar og defensivt er han god, men offensivt? Komisk. Han er en backtype som duger bra der, på kanten har han ingenting å bidra med.
At sesongen ble bra skyldes Soma, Kvisen og to spisser med høy uttelling, ingenting annet. Kampen mot Odense viste hvor "gode" vi er når venstresiden svikter og Winters er ute. Da er vi dessverre et middels TL-lag.

Et topplag krever at vi har kreative spillere i alle faser, og vi kommer ALDRI til å vinne serien med en handlingslammet høyreside!
89
Brann / Haugen
December 07, 2004, 14:01:24 PM
Quote from: "satan"Syntes det er ganske utrolig at du kan forsvare Haugen sine fotballferdigheter.

Tror både du og jeg vet godt Haugen ikke har hatt noen utviklingskurve.
Kan tenke han er like håpløs nå som da han var guttespiller.
90
Brann / Lønningen spiller sin første kamp
December 07, 2004, 10:10:26 AM
Quote from: "KennethS"koffor bryr folk seg så mye om ka Rønningen gjør? vi har Håkon Opdal som allerede e en mye bedre keeper en Rønningen noen gang har vært i Brann.

Alle som velger innbytterbenk og stor lønningspose fremfor spill i SK Brann fortjener noen spark av og til...
Dessuten er det gøy å mobbe Hadelandsalkisen:)
91
Brann / Lekepolitiet kan dra til helvete!
December 06, 2004, 10:04:55 AM
Nå var ikke jeg på stadion (bor i feil by) så jeg uttaler meg på generelt grunnlag.

Bråk på SS har no aldri vært et problem så lenge jeg har gått der, men det som mange finner provoserende er når vektere oppfører seg som lovens håndhevere. Vi må huske på at vektere er vanlige tullinger som deg og meg, men ofte med et ønske om å være noe mer. Hadde vektere fått bestemme hadde de gitt seg selv politimyndighet...

Har møtt flere vektere som ser på seg selv som småkonger, "her kommer gutta som skal rydde opp"... Vektere benyttes på stadion for å unngå alvorlige hendelser, vektere skal ikke bidra til dem. Om en mann hopper inn på banen, skal en vekter snarest jage fyren tilbake igjen. Det er ikke slik at en sak som denne skaper presedens. Vaktene skal vise hvor grensene går, og prøve å opprettholde dem, ikke hoppe over gjerder og "hevne" at en supporter gikk over grensen.

Vektere er vanligvis folk som blir vektere fordi de ikke kan brukes til noe annet. Det eneste kriteriet for å bli vekter er plettfri vandel. Ka faen, eg har vekterkurs sjøl! Enhver idiot kan bli vekter, å bli politi derimot er det verre med. Heldigvis!
92
Brann / Opdal igjen
December 06, 2004, 09:36:16 AM
Hver gang Brann har tapt en kamp så startes det en tråd på dette forumet med Opdal må vrakes. Begynner å bli morsomt etterhvert...

Hva med å faktisk være så voksen å innse at vi spilte elendig og tapte fortjent? Han danske jævelen hadde en suser av et frispark som fortjener all ære og honnør, da blir det patetisk å sutre over Opdal.

Og kommentaren om at vi hadde vunnet serien med en annen keeper er jo så tåpelig, at det er vanskelig å tro at den er seriøs. Vi har gitt vekk poengene til det ene bunnlaget etter det andre, og skal være glad at vi klarte bronsen i det hele tatt! Pr. i dag har Vålerenga et mye mer stabilt og komplett lag enn oss.

Ydmykhet kommer vanligvis med alderen, og dette er vel de to største utfordringene på dette forumet..
93
Brann / Lønningen spiller sin første kamp
December 02, 2004, 13:57:57 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "DrMeland"Det tar sikkert ikke mange minuttene før han e ute på en av sine vanlige skovturer... Når først Ivar Fomlekopp har bestemt seg, e det få som gjør liknende tabber etter han!


Hva? Jeg trodde han var en av Norge sine beste keepere. Han var i alle fall det da han ble solgt til Rosenborg. Og da Opdal gjorde noen små tabber. Da var det ikke måte på hvilken tabbe Brann-ledelsen hadde gjort...:)


Jeg var en av mange (men klart i undertall) som var strålende fornøyd når Rønningen ble solgt. Og en av Norges beste keepere har han aldri vært... Opdal har stort sett hatt samme tabbefrekvens som Rønningen, bortsett fra tabbene er mindre og Opdal er ung og urutinert.

At folk var rasende på at Rønningen ble solgt kan nok skyldes to grunner: 1) Han ble solgt til Bartepakket 2) Han stod en bra vårsesong

Men samtidig må det vel sies at vi Bergensere er kjent for å være historieløse. Ivar sendte egentlig Brann egenhendig ned i 1 div i 2002 etter to sinnsyke tabber, men vi ble reddet av en udugelig dommer. Flo pisset på klubben og snøt oss for millioner, men har heltestatus fordi han scoret 2 mål i siste kampen. Rart hvordan folk alltid husker det siste best:)
94
Brann / Lønningen spiller sin første kamp
December 02, 2004, 10:37:56 AM
Det tar sikkert ikke mange minuttene før han e ute på en av sine vanlige skovturer... Når først Ivar Fomlekopp har bestemt seg, e det få som gjør liknende tabber etter han!
95
Brann / Island fyren e klar.....
December 02, 2004, 09:10:22 AM
Quote from: "enavgutta"Så får vi vente å se da, om denne fyren ikke bare tilfører mer islandsk miljø, men også litt ferdigheter på banen.
96
Brann / LYN-spillere dreit i Cupfinalen
December 01, 2004, 13:02:27 PM
Ja, det får du meg til å tro på...

"Vinne Cupfinalen? Nei takk, tar heller helgen på hytta i Lom"
"Gull i cupen? Tja.. nei tror ikke det. Ikke i dag"

Eller hva med denne:

"Vinne noe? Hehe... Nei, jeg bare spiller fotball jeg!"
97
Brann / Ingen ny høyrekant!
December 01, 2004, 10:56:53 AM
Eg har sett mor til Kenneth S spille, og sammenliknet med Martin K. e' hon ikkje så verst...

At Martin K. "herjet på flanken i cupfinalen" er vel å ta hardt i, men for en gangs skyld va han ikkje usynlig. Han er back, og sjøl når han spiller på kanten spiller han back. To back'er på høyresiden er en for mye!
98
Brann / Christer George
December 01, 2004, 09:46:16 AM
99
Brann / Mangel på gode alternativer til �degård
December 01, 2004, 08:39:23 AM
Quote from: "Xminator"Vi kan jo gjøre som før og håpe Knudsen endelig finner formen? :p Både innleggene og frisparkene de siste kampene i høst har jo vært gode ;)

Du må kødde...

Den dagen Brann vinner serien med Martin Knudsen på laget skal jeg spise Branndrakten min! Mens våre utfordrere altså stiller med den ene høyrevingen bedre enn den andre skal vi altså stille med Martin K. !??
100
Brann / En gledens dag!
November 30, 2004, 16:04:26 PM
En ting er ihvertfall sikkert. Det er at Peddi har skjønt hva andre ikke har skjønt: Hvis du er interessert i en spiller, prøver du og holde det hemmelig så lenge du kan.

Hvem forutså Sæternes? Ikke jeg ihvertfall... Og mens andre tullinger som Otto Ulseth og Kjetil Siem står med trynet i tv 2 nyhetene hver dag, jobber Peddilusken vår med å hente inn noen godbiter til neste sesongs matfat i det skjulte...

Jeg føler på meg at en kanon blir klar for klubben før jul. Peddi svikter ikke, vent og se:)