• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - DrMeland

301
Brann / Soma en ny Svante?
January 15, 2004, 16:16:06 PM
Det stemmer at Soma slo igjennom som venstreback, men jeg tror vi kan fastslå at han rett og slett er for god til å spille back...
302
Brann / Lagoppstilling pr.dags dato??
January 09, 2004, 11:08:02 AM
303
Brann / Ystaas eller andre spisser
January 06, 2004, 17:07:43 PM
Ser gjerne Ystaas i Brann-drakten... En ung og lovende spiller, vel verdt en million hvis Peddi'en har så mye konto da.

Vi betalte 1 mill for Koko Nhleko og hva gav det oss? 2 flotte mål og en helvetes masse trøbbel. Solis var ikke akkurat noe kjempekjøp heller...

Skal vi bli et topplag må det satses på unge lovende norske spillere det svarer seg garantert i lengden. Dessuten er vel argumentet med at Ystaas ikke scorer mål litt vagt, ettersom han har spilt på midtbanen hele sesongen for Sogndal.

1 mill i bytte mot en 4 års kontrakt. Svarer seg garantert!
304
Brann / Soma er klar!
December 19, 2003, 17:06:43 PM
I dag skal det feires!

Håper alle dokkar medsupportere e' klar over for en klassespiller vi har sikret oss! Han blir en yndling på linje med Svante (slapp av DrMeland... ingen grunn til å overdrive. Svante er tross alt Kongen enda!)
305
Brann / Profflisensen kan ryke !
December 19, 2003, 17:02:48 PM
Ingen som har skutt seg selv i foten her...

Klubbene må jo kunne forvente at deres eget forbund stiller seg bak seg med fotballen i Norge som et klart hovedmål. Det som skjer her er at NFF bedriver sitt vanlige regelrytteri mens klubbene må bruke enorme ressurser på å forklare NFF hvor landet ligger, anke på avslagene og true med rettsak (før NFF tar til vettet). Det hele blir jo litt ironisk når pressemeldingen til NFF sier "Målet er å få høyere tilskuertall og større entusiasme og engasjement rundt toppfotballen."

Vanskelig å få høyere tilskuertall når NFF setter ned grensen på antall tilskuere... Hvor skal entusiasmen og engasjementet komme fra når NFF jobber mot og ikke med klubbene? Hvor er logikken at Stabæk skal bruke millioner på flombelysning på et anlegg som snart er ute av drift? Hvor er egentlig logikken at et lag må ha like mange sitteplasser som snittet forrige sesong? Dette betyr jo at enkelte klubber ikke vil ha råd til at det kommer for mange tilskuere på kampene (da konsekvensen er at stadion må bygges ut)

Samlet har Eliteklubbene hundrevis av millioner i gjeld. Hadde NFF brukt like mye tid på å jobbe sammen med klubbene som de bruker på å sleike UEFA oppetter ræven så hadde vi vært ledende i Skandinavia!

Regler er vel og bra, men ikke som en erstatning for logikk og fornuft i en idrett som fotball!
307
Tifo, sanger o.l.... / forslag til ny sang
December 16, 2003, 09:04:33 AM
Teksten er jo grei, men kan vi virkelig ta en gammel Fyllingen-sang og gjøre om til vår egen?? Grøsser på ballene bare jeg tenker på pakket fra Dalen...
308
Brann / Ny spelar krise?
December 12, 2003, 08:28:30 AM
Nei, jeg er ikke bekymret for den midtbanen vi stiller med til seriestart, for som du sier er det den mest komplette lagdelen vi har. Det som bekymrer meg er den ensidige fokuseringen på defensive kvaliteter. Et lag må balanseres og når kreative spillere forsvinner ut Stadion-porten uten at nye hentes inn så blir jeg selvsagt bekymret.

Hvordan hadde sesongen vært i år uten Raymond, Olof og Winters? Vi hadde rykket ned! Winters er på vei vekk, det er et spørsmål om tid før Olof blir kjøpt av en utenlandsk klubb og da kan vi ikke stå igjen med Raymond på venstre og defensive slitere på de resterende plassene...
309
Brann / Ny stadion
December 12, 2003, 08:20:52 AM
310
Brann / Ny spelar krise?
December 10, 2003, 17:29:22 PM
Absolutt et legitimt spørsmål og jeg må si at det som bekymrer meg mest er den fokuseringen på defensive spillere. Det er hentet inn 2 forsvarsspillere, mens Peddien og Mons leter etter en defensiv midtbanespiller. Hva med det offensive? Hvis Winters, Knarvik og Alex forsvinner er vi ribbet for kreativitet! Da er det bare Super'n og Olof igjen på midten med offensiv slagkraft...

Midtbanen bekymrer meg, og det virker som om Mons e' mer opptatt av at denne lagdelen skal være defensivt god, enn kreativ og offensiv. Hvis en ser på topplagene for sesongen 2003 så har alle disse lagene typisk kreative, løpssterke midtbanespillere. Viktigheten av slike spillere har vi selv sett i Olof og Raymond som var innvolvert i mange av målene våre i år.

Når Mons går ut midt i sesongen (Brann på 14 plass) og sier han vil hente inn en midtstopper og bruke ham på midbanen for å tilføre lagdelen mer fysikk blir ihvertfall jeg skremt!

Gi oss kreativitet! Vi vil aldri vinne noe uten offensiv slagkraft!
311
Brann / Soma
December 08, 2003, 16:32:48 PM
Akkurat hvor Soma spiller er ikke så nøye for han er en KLASSE-spiller. En av de bedre spillerne i hele Eliteserien, ung og bortimot komplett. Definitivt en mann for Brann. Ble kåret til beste spiller (i Rogaland) av Stavanger Aftenblad foran samtlige av Vikings spillere. Ikke uten grunn at Viking er interessert...
312
Brann / Ironi på høyt nivå?
December 08, 2003, 16:25:51 PM
Hehe... Tipper det er noen svensker som blir skuffet når sesongen begynner! Han Espen Rørvik fyren må jo enten være blind eller mindre fotballfaglig intelligent...
313
Brann / Azar
December 05, 2003, 16:17:13 PM
Jeg vil ikke ha Azar tilbake av den enkle grunn at det er ikke verdt å betale flere millioner kroner for en spiller som ikke scorer mål... Han har scoret 5 mål på 22 kamper i år for Rosenborg. Som midtspiss på Rosenborg skulle jeg klart det samme sjøl (og jeg er verdens dårligste fotballspiller...) Han scoret ikke akkurat mye mål sist han var i Brann heller. En spiss skal score mål, det gjør ikke Dass'n, da er det bedre å bruke pengene på noen som gjør det!
314
Brann / Hvordan skal BBB bli best i Norge?
August 13, 2003, 15:42:56 PM
315
Brann / Ikke selg PFO!
August 12, 2003, 14:48:34 PM
Enig med Tom C. Alex kan absolutt bli en bra spiss. På kanten blir han altfor lite involvert i spillet. Var på Viking 2 - Brann 2 i går, der Alex spilte spiss. Ikkje tvil om at han får brukt ferdighetene mye bedre i en fri rolle på topp. Husk også at Alex har mange av di samme kvalitetene som PFO, med både fart og teknikk... I tillegg e' han Bergenser og tenker ikkje bare på penger. Vi Brann-supportere skriker oss til blods hver gang en spiller velger penger fremfor Brann, da er det bare rett og rimelig å gi litt ros når spillere opptrer tålmodig og lojalt!
316
Brann / Hvordan skal BBB bli best i Norge?
August 12, 2003, 14:32:59 PM