• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - DrMeland

101
Brann / �degård valgte Rosenborg
November 30, 2004, 10:01:47 AM
102
Brann / FC LÃ?V-HAM BERGEN og Flyers.
November 27, 2004, 16:59:24 PM
No har eg sett mer intelligente diskusjoner på dette forumet men eg slengar meg på...

At Løv-Ham skal skifte navn til FC Løv-Ham Bergen har eg ingen tro på. Det må være en dårlig spøk fra trådstarter. Ellers e' eg glad for at Løv-Ham rykket opp, for dette vil gi Brann og Bergensfotballen flere fordeler, inkludert høyere sportslig nivå.

Angående diskusjonen om hockey velger eg elegant å heve meg over sånt og konstatere at "fisk er fisk, kjøtt er mat" (sitat ikke fra meg)
103
Brann / k.walde på plass i Bergen!
November 26, 2004, 09:58:55 AM
Godt å ha Knut'n tebake!

Han e' en midtstopper helt etter mitt hjerte: gir alt i hver duell, og knekker nesen 2 ganger i året! Du køddar ikkje med Knut'n...
104
Brann / Grindheim klar for Brann?
November 24, 2004, 08:40:16 AM
Det virker på som om Grindheim står langt nede på Branns liste, og da velger han nok Viking. Trist men sant.

Hva er snittalderen vår? Det er jo knapt en mann under 25 snart, og når et av landets største talenter banker på Stadion-porten takker vi nei! Rimelig talentløst! Hvis Hassan takker nei, står vi med en Skotte (med mye å bevise) og tre defensive slitere sentralt på midten. Blir ikke seriegull av sånt!
105
Brann / Nick Garcia
November 24, 2004, 08:35:00 AM
Quote from: "KennethS"Høiland for 2-3 mill? glemmesak. Malmø FF e svensk seriemester og selger nok ikkje sin beste spiller for småpenger.

Er Jon Inge Høiland Malmø FF sin beste spiller? Da kommer vi til å gruse de i neste kamp. Høiland er en bra spiller, men ingenting mer. Jeg tviler på at han vil koste så veldig mye mer enn 2-3 mill i rene kroner, men må nok regne med en høy andel av et evt videresalg.

Det er vel kun her i Norge vi tror han er briljant fordi han har spilt et par-tre landskamper. Men hvem har ikke det under Hareide? Han tar jo ut alt som kan gå og krype. Når Thomas Holm kom inn i troppen er vel Martin Knudsen neste:)
106
Brann / Nick Garcia
November 23, 2004, 09:57:07 AM
107
Brann / Nick Garcia
November 22, 2004, 16:17:29 PM
Quote from: "Ricky"Alt i alt er det ikke noe i veien for at Brann henter utlendinger så lenge de forsterker laget, og det ikke er tilsvarende norske spillere tilgjengelige for en sunn pris.

Men hva er da en sunn pris? Det er et uomtvistelig faktum at kvalitet koster. Hvis vi skal forsterke laget må vi betale for det. Av de spillerne du nevner er det kun Olofinjana og Winters som virkelig har hevet laget, resten har enten vært middels bra eller floppet.

Vi har de siste år betalt millioner for etablerte spillere som Soma, Sæternes, Kihlstedt, Svante og de har vært verdt hver krone. Videre har vi hentet unge spillere som Hassan (Lyn), Kvisen (Moss), Helstad (Ham-Kam) og KaraDass (Eid) som alle har vært store talenter, for småsummer. Disse har blitt viktige spillere for oss og som vi har solgt videre for millioner.

Enten må det satses på talenter eller kjøpes inn kvalitetspillere og dermed betale regningen for hva de koster. Nå vil vi ha et topplag uten å satse på talentene og samtidig etablere dette topplaget med å hente inn utlendinger som ikke koster oss noe... Det er som regel en grunn til at spillere ikke koster noe, og er de så god som det hevdes hadde aldri spilt i Norge i det hele tatt.

Jeg ser gjerne at utlendinger på Brann fører oss til seriegull i 2005, men da må vi være villig til å betale for det sånne spillere faktisk koster og ikke tråle verden rundt etter lykketreffet som Olof var. For hver billig utlending som har vandret suksesfull ut Stadion-porten har det vært 10 som har dratt med halen mellom beina eller blitt lempet ut! Kvalitet koster, så enkelt er det.
108
Brann / Nick Garcia
November 22, 2004, 14:16:59 PM
109
Brann / Koppinen til RBK
November 19, 2004, 09:44:27 AM
Koppinen er en bra spiller men ingenting mer. Fordelen er at han kan spille på de fleste plasser både i forsvar og på midtbaen og dermed er veldig allsidig. Jeg regner Basma, Andersson, Dahl og Aas som bedre høyrebacker enn Koppinen, så i mine øyne er han hypet opp. Skal vi hente inn en ny høyreback burde vi sikte høyere...
110
Brann / �degård klar i løpet av fredag?
November 19, 2004, 09:24:15 AM
111
Brann / Kan vi tilgi Flo ?
November 12, 2004, 16:11:21 PM
Enig.

Flo sitt overtramp er kanskje det styggeste vi har sett på Stadion noensinne. Han løy klubben rett opp i trynet, og sopte inn millioner. Eg vil ALDRI se den mannen i Brann-drakt igjen. Det samme gjelder for en viss tyrker-faen også.
Jeg vil ha spillere som blør for klubben, og som føler den samme ære og begeistring som meg hver gang jeg trer drakten over hodet!
112
Brann / sæternes scorer mål!
November 11, 2004, 09:45:08 AM
Noen som vet hvor melodien kommer fra?

Den minner mistenkelig om melodien som synges av sirenene (kvinnene ved elven) i filmen "O' brother... " av Cohen-brødrene

Eller er jeg helt på villspor?
113
Brann / Bengt!!!1
November 11, 2004, 09:32:59 AM
Quote from: "Toa"Kjekt at han er ydmyk og beskjeden, men syns det var gøyere med Nhleko som var det motsatte. Haha! Den fyren fikk meg til å le! Nhleko var konge! "I'm a lion!" wohoo! :)

Haha! Koko var konge!

"Iff jo wanna bi king, jo hæff to wørk laik a sleeivv!",

sa mannen og la seg på stranden i 2 måneder:) Klassiker...
114
Brann / Bastionen når nye høyder.
November 10, 2004, 17:43:37 PM
Kanskje vi skal innføre et nytt slagord for Lyn-folket: "Bitterhet gjør blind"

Må være kjipt å bli slaktet på sin egen hjemmebane, ydmyket på egne tribuner og gjort til en parantes midt i sentrum av sin egen hjemby...

At Lyn-folket slenger litt med kjeften får vi tåle. De har ikke så mye annet å fare med. Vi derimot er Norgesmester! :)
115
Brann / Strålende show!!
November 10, 2004, 09:10:20 AM
Var kanskje mest overrasket over Spetakkel. Synes de var et friskt pust, og skapte variasjon utover de "tradisjonelle" sangene.

Nedturen var Njøten-tullingen, rævva lyd og en rævva artist. At han fikk synge den bedritne sangen sin 2 ganger irriterer. Ove Thue var også altfor dryg, og hva har "Reidar-sangen" med cupfinalen å gjøre? Tror han ble litt revet med, for det virket som om han nektet å gå av scenen:)

Alt i alt veldig bra! Og stor takk til arrangørene!
116
Brann / Haugen spiller - Miller på benken
November 05, 2004, 15:38:08 PM
Enig.

Problemet er ikke Haugen men Haugen - Scharner - Knutsen.
Lyn kommer garantert til å ligge litt bakpå, og kontre med kantspillerne. Da trenger vi mer enn bare Kvisens pasningsfot til å etablere skikkelig offensivt trøkk. Haugen og Knutsen har teknikk som en middels 2 div. spiller. Begge er slitere som aldri gir seg, men i en kamp hvor vi styrer spillet er det for like spillertyper.

I verste scenario kan faktisk en feilpasning fra en av disse to forårsake en avgjørende kontring...

Burde vel kanskje også minnes at Lyn kommer til å prøve å sette venstresiden vår ut av spill. Klarer de det kan det bli dårlig med sjanser, så mer kreativitet enn bare Kvisen er det nok flere enn meg som setter pris på.
117
Brann / Haugen spiller - Miller på benken
November 05, 2004, 12:55:16 PM
Quote from: "satan"Haugen skulle holdt seg til orientering. Eneste han har bidratt med for Brann er to lykketreff som utrolig nok ble mål av. Skandale hvis Miller blir vraket til fordel for gampen Haugen.
Aner jeg nok en blunder av Mjelde?

Lukter litt "må trygge det defensive" her...

Et viktig poeng er at frykten for å tape ofte overskygger lysten til å vinne i slike kamper. Synes vi bør kjøre Miller fra start og feste grepet fra første minutt.
118
Brann / NFF sensurerer Lyn-video
November 05, 2004, 12:26:51 PM
Quote from: "klovn"Sensur er et onde uansett!

Klart vi må tåle såpass!

Verre er det med han Bastion-tullingen som påstår at Brann-supportere ikke skal klage fordi vi er dårlige supportere. Han hevder i Dagbladet at på Stadion står 500 supportere og klapper mens på Lyns kamper er det 3000 hvor 1000 står og synger og heier.

Tydelig at han tok det personlig, for er det noe Brann-supportere ikke trenger så er det å bli lært opp i supporterkultur av en klubb ingen bryr seg om med supportere ingen verken ser eller hører...
119
Brann / "Ullevål igjen" mp3 med Njøten&Thue her:
November 03, 2004, 09:40:21 AM
Quote from: "Nixon"Utenom det legendariske partiet fra gode gamle Saft var dette en skuffelse. Lite kreativt med både tekst og melodi.
120
Brann / Tv 2 hjelper deg søker Brann-supportere
November 02, 2004, 16:15:50 PM
Quote from: "Nixon"Han er ekte.
http://www.mtv.se/no/employees.asp?companyId=5
121
Brann / Tull om publikumstall...?
October 27, 2004, 11:23:01 AM
Synes enkelte er litt smålig her...

Vålerenga kjemper om seriegull og da skulle det bare mangle at ikke de trekker fullt hus. Og om Hafslund kjøper opp noen billetter så er det til syvende og sist norsk fotball som tjener på det. Ser gjerne at Vålerenga blir seriemester for jeg rimelig møkk lei alt gnålet om bartebyen.

Og spiller det egentlig noen rolle om Vålerenga får høyere snitt enn oss? Vålerenga har i en årrekke slitt med 5-6000 i snitt, og når det lukter gull kommer som kjent medgangspakket snikende. Vi kjenner til det vi også... Neste år blir det fulle hus på Stadion når vi kjemper om seriegullet. Da håper jeg at andre lag unner oss den suksess vi bergensere historisk sett har krav på!
122
Brann / Re: Mitt køppfinalelag!
October 25, 2004, 12:06:00 PM
Quote from: "villaksen"
Quote from: "Xminator"Opdal
Ophaug - Bjarnason - Soma - hanstveit
Knudsen - Miller - Scharner - Kvisvik
Winters - Sæternes

Laget som skal gi oss bronse og cupfinalegull!


Dette laget bør vel være en selvfølge.....

Martin K. fra start er aldri en selvfølge...
123
Brann / Fredrikstad Vil Ha Kvisvik!!!
October 25, 2004, 11:58:39 AM
Hele denne tråden er latterlig. Kvisen er en av våre beste spillere og er selvfølgelig under kontrakt. Brann kommer aldri til å selge han for under et "profftilbud" dvs ca 10 mill og det kommer FFK aldri til å betale. Skulle det ramle inn et tilbud på 10 mill er det bare å selge og bruke pengene på en ny og bedre venstreving.

Men seriøst: hvorfor skulle Kvisen gå fra et topplag som Brann med alle forutsetninger for å vinne serien neste år, til et bunnlag som FFK?

To sesonger til i Brann så kan han dra hjem til FFK og avslutte karrieren sin der. En ordning som passer alle parter...
124
Brann / ELENDIG STEMNING
October 25, 2004, 08:17:06 AM
Quote from: "Xminator"Det er foresten kjempebra at minibussen blir å engasjert att han registrerer seg og poster sitt ENESTE innlegg på dette forumet.

Ha en ting å si Trådstarter er ett klassisk troll

Enig med X'n!
Hver kamp på Stadion blir alltid etterfulgt av syting over stemningen. Nå var ikke jeg på stadion i går, så det skal jeg ikke uttale meg om, men å høre de samme argumentene om og om igjen begynner etterhvert å bli tåpelig.

Hadde vært moro og fått en av mod'ene til å gå igjennom trådene og finne ut hvor mange "stemningen stinker"- tråder som er blitt startet etter hver hjemmekamp.

Eneste klisjeen jeg savnet fra minibussen var denne: "Stemningen var mye bedre før!"
125
Brann / 11000 builletter solgt (Brann-Viking)
October 22, 2004, 14:28:50 PM
Snodig det der med uvitende nordmenn som alltid skal syte over litt regn. Bor (dessverre) i Stavanger og siddisene klager konstant over hvor mye det regner i Bergen... Det regner ikke like mye i Stavanger, men at det blåser som faen - konstant - 24 timer i døgnet bryr de seg ikke om. Når det regner i Bergen regner det ihvertfall loddrett. I Stavanger er det motvind uansett hvor du går og paraplyene må ha titaniumslegering for å nå en levetid på 13 dager!

Nok om det. Etter at Hodgson overtok Viking så er det ikke akkurat festfotball de leverer så det blir vel 9 mann bak ballen mens Brann trykker på og leter etter åpninger...
126
Brann / Koffor BBB
October 22, 2004, 08:09:01 AM
Quote from: "Pascal Simpson"Eg e 100% brann fan, men har vel lov til å være kritisk til en del ting eg mener er feil, og Pascal Simpson er vel en av norges historiens største flopper så det er jo ironisk ment, dokkar sier jo at dokkar e SMART ha ha få meg ikke til å le. Må vite!!!


Ironisk ment å bruke Pascal Simpson som nick? Du ikkje helt god... Ironi er å mene det motsatte av det du faktisk sier. Det skulle vel da bety at du synes Pascal Simpson IKKE var en av norgeshistoriens største flopper det da?

Bare dette utsagnet her kombinert med 3 skrivefeil i hver setning tyder på at du er en liten nysgjerrig og usikker sjel (13-16 år?) som finner glede i å provosere andre fordi det ikke får konsekvenser for deg (les: pryl!)

Ang billettfordelingen så er det selvsagt at de med partoutkort skal få billetter sammen med medlemmer av SKB og BBB. Synes derimot at Brann bør ta selvkritikk på fordelingen til sponsorer som er altfor høy, og har sansen for at styret tar opp dette i dagens BT. Flott å se at styret står på kravene og ikke er redd for å konfrontere sportsklubben.
Supporterne skal ikke være nikkedukker for Brann og forhåpentligvis lærer Brann av dette til neste cupfinale i 2005:)
127
Brann / koffor må ALLE kritisere Opdal??
October 19, 2004, 07:37:29 AM
128
Brann / Cupfinale med Kurt Nilsen
September 30, 2004, 21:18:05 PM
Haha! Fy faen for en tråd! Har ledd meg skakk i snart 15 min!

Takk til alle pessimister som gjør livet mitt lysere på en torsdags kveld, og en stor takk til fottballjento som bare er genniall! Haha!

Cupfinaleshowet blir bra, så jeg tror alle kan slappe av. Og skulle det bli noe tull er det en ypperlig anledning til å kjefte på arrangøren (les: dommeren) og varme opp stemmen til kampen.
129
Brann / Billetter til cupfinalen...
September 23, 2004, 14:59:38 PM
Problemet med billett-tilgangen e at NFF gir vekk 60 % av billettene til uinteresserte sponsorer, supportere av landslaget, ansatte og annet pakk!

Tullinger som meg som sitter fast i en bedriten by langt fra Bergen, kan bare håpe på at julenissen stikker innom med en billett, for det er den beste sjansen jeg har!

Men ka faen, vi reiser vel fordet?
130
Brann / Stig Rune Krokdal uønsket i Bergen
September 23, 2004, 09:22:56 AM
Ikke helt enig med deg Legomann...

Synes ikke det skal bli slik at en dommer (etter å ha sett tv-bildene) kan stå og lyge fotball-norge opp i trynet i frykt for å miste ansikt. Enhver person med to øyne så at det ikke skulle vært blåst straffe. Skal vi bare sitte med hendene i fanget og se en dommer opptre så arrogant som overhodet mulig uten konsekvenser? Det er ytringsfrihet i Norge og den må brukes!

Hadde Krokdal sagt sannheten hadde ikke dette vært en sak, og den dagen Brann-tilhengere passivt ser på at en dommer pisser på klubben blir en trist dag for oss bergensere og andre sympatisører (eks fra Levanger).

Engasjement og temperatur er kjennetegnet til SK Brann. Da blir det både på godt og vondt.
131
Brann / Stig Rune Krokdal uønsket i Bergen
September 22, 2004, 17:18:00 PM
En ting er sikkert: Krokdal får ingen sympati hos meg. Han kunne lagt saken død for lenge siden. Tilbud har det ikke stått på, både Ragnvald'n og MonsaMjeld'n har sagt at de godtar en unnskyldning. Og hva skjer? Kødden er redd for å miste ansikt og lyger hele Norge opp i trynet ved å hevde at avgjørelsen var riktig, når selv svaksynte kan se at tacklingen var ren.

Da hjelper det lite å syte i etterkant for at mange supportere reagerer. Drapstrusler synes jeg lite om, men han må gjerne "koke i drit" for min del. Og neste gang han viser trynet sitt Stadda skal han få høre det.

PS! Han var i hardt vær sist helg også når han ga Start to b-b-billige straffespark mot Bryne. Holdt på å le meg ihjel når jeg så den ene situasjonen på tv. Mannen er åpenbart uskikket til å dømme, det bør NFF ta konsekvensene av og sende han tilbake til 3 div.
132
Quote from: "enavgutta"Jeg tror ikke Brann visste så mye om løkkefotballnivået på Australsk fotball for å si det sånn. Gi heller noen av gutta som fighter for lokale lag, trener beinhardt på gress og gruss hver eneste ukedag, muligheten. Se på Tenden f.eks, dette er spiller med fysikk!


Hehe... Det går vel til midten av neste sesong før du vil sparke han og! Dylan har vært i klubben i 6-7 måneder, hvorfor skal du gi Tenden mer tid? Begynner å bli moro dette her!
133
Det jeg ikke skjønner er hvorfor en spiller skal sparkes fra klubben hvis vedkommende ikke har slått igjennom innen 6 måneder?

Hvilken signaleffekt gir dette til andre spillere som vurderer en overgang til oss? Vi har ingenting å tjene på å sparke Dylan. Pr. i dag er han 5. valg som spiss. Dette kan fort snu seg. Hvis han fremdeles er 5. valg etter neste sesong kan vi heller begynne å snakke...
134
Brann / Herlig av Guntveit og spillerne :D
September 19, 2004, 14:21:32 PM
Pamer er en idiot. Målsettingen er den samme. Tidligere var målsettingen kvalitativ: "vi skal bli bedre enn i fjor". Dvs femteplass ELLER BEDRE!

Nå er målsettingen kvantitativ: "4. plass eller bedre" Hvis Pamer tror at Brann kommer til å rase oppover tabellen fordi målsettingen er forandret en smule blir han skuffet. Målet til Mjelde var jo ikke en 5. plass. Det var en femteplass eller bedre altså gjerne 4. plass, veldig gjerne 3. plass, forbanna fornøyd med en 2. plass og tar vi gullet setter vi fyr på Stadion og fester til jul!

Målsettinger har aldri vunnet kamper, det er prestasjoner som gjør det derav gamle klisjeèr som: en kamp av gangen", telle opp poengene etter sesongen etc.

Drit i de jævla målsettingene! Vi må begynne å prestere! Da kommer poengene og Pamer/Strand/Langeland og resten av journalist-pakket kan finne andre måter å pirke i uvesentlige detaljer på.
135
Brann / I dag forventer vi seier...!
September 19, 2004, 14:12:10 PM
Eg forventer at vi gjør en bedre kamp enn mot Stabæk. Eg forventer at spillerne kjemper om hver eneste ball og at de gir alt for å ta med seg poengene hjem til Bergen. Gir de alt er jeg fornøyd!
136
Ystaas og MacAllister ble kjøpt inn i et langsiktig perspektiv. At de skal sparkes ut stadionporten fordi de ikke har slått til de 8 mnd de har vært i klubben blir i en sånn sammenheng komisk. Priser meg lykkelig over at folk som dere aldri noensinne kommer til å få innflytelse på Stadion.

Synes karakteristikker som "kenguru" på en ung spiller som prøver å slå igjennom er latterlige. Er det slik at spillere som sliter i Brann-trøyen skal skjelles ut, latterliggjøres og sendes hjem? Eller skal de gis tid, motta vår støtte og bygge opp selvtillit?

Får bare håpe at ingen Brann-spillere noengang forviller seg inn på disse sidene og leser all den møkka som skrives!
137
Brann / Tromme
September 15, 2004, 14:51:36 PM
Quote from: "Bekkalokket"Genialt forslag fra Meland når det gjelder samkjøring mellom trompet og tromme, men synes det med triangel virker litt useriøst.


Useriøst for faen!? Har bare en ting å si: du har aldri hørt meg spille triangel ...

*bling*
138
Brann / Tromme
September 15, 2004, 14:03:37 PM
139
Brann / Miller vil vekk!
September 15, 2004, 13:44:32 PM
140
Brann / Begynner og bli lei av Mjelde!!!!!
September 15, 2004, 13:34:37 PM
Quote from: "moffe"Personlig tror jeg vi uten problem hadde vunnet kampen mot Stabæk med en annen startoppstilling.


Nå var det en klok kar her sist som sa at etterpåklokskap er en eksagt vitenskap, det beviste du akkurat nå. At vi "uten problem" hadde vunnet med en annen oppstilling, er flåsete. Stabæk var i perioder veldig god og presset høyt, slik vi ofte gjør på hjemmebane og sånn sett falt vi kanskje litt for eget grep. Vi ble utspilt på midten, og at Martin K. skal være løsningen er mer enn morsomt fordi han har lært seg å treffe på 7-meters pasningene. Er enig i at vi trenger Miller på banen og Mons'n har mye å lære som trener men...

Det er faen meg langt å gå fra at Mons'n gjør enkelte taktiske blundere til å si at fyren bør fjernes! Er det noe vi ikke trenger nå så er det trenerbytter, store utskiftninger i troppen etc. Kontinuitet er lett å snakke om men vanskelig å gjennomføre, og det blir ikke lettere når Brann-supportere skal sparke treneren i skuffelsen over et tap samtidig som journalistene kvesser kniven fordi redaktøren i BA/BT vil selge flere aviser. (Bikkjen vil sikkert ha penthouseleilighet ved Bryggen)

Synes vi skal heve oss slikt journalistisk makkverk, og Ken Hasle sin hentydning til mongoloid (tabloid) er både morsom og urettferdig (for de mongoloide). Etter et tap er vi alle frustrert, synd at ikke alle klarer å holde hodet kaldt.

PS! Har ikke fått svar på spørsmålet mitt: Hvem mener dere i Spark-Mjelde-Klanen skal overta etter Mons'n? (Foreslår dere Ivar Morten Normark nå så hyler jeg av latter! Eller hva med Ivar Hoff?)
141
Brann / Begynner og bli lei av Mjelde!!!!!
September 15, 2004, 08:10:18 AM
Det er vel få personer så er så patriotiske og samtidig blinde som bergensere. "Vi har den nest beste spillerstallen i landet". Hva faen for påstand er det? Vi har 5-6 spillere med internasjonalt snitt (Soma, Hanstveit, Kvisen, Scharner, Sæternes og Winters, ihvertfall min mening) Det er alt. Tromsø og VIF har mist like gode spillerstaller som oss, og jeg vil heller sette oss i samme gruppe med Lyn og Lillestrøm.

Nå er altså hylekoret begynt igjen og jeg undres om jeg noengang får oppleve et seriegull i min levetid. Branns verste fiende er oss bergensere, det må vi bare innrømme. Det finnes ingen tålmodighet, resultater skal leveres umiddelbart og klarer du ikke det er det rett ut stadionporten! Jeg lurer på hvorfor vi ikke har vunnet serien på 41 år!?

At spillerkjøpene er lite gjennomtenkt er bare tull. Vi trengte en høyrekant som klarer å løpe opp og ned i 90 min og fikk det i Sanne. Vi trengte en ballfordeler på midten og fikk det i Miller (utrent som faen, men det vil endre seg) Vi trengte et fyrtårn på midten som vi har savnet siden Svante og fikk det i Scharner og vi har manglet en fysisk robust spiss ved siden av Winters og fikk det i Sæternes. At disse spillerne skal føre Brann til heder og ære i løpet av 2 måneder er så til de grader urealistisk at en kan begynne å lure på om noen brukere av dette forumet bruker for mye av fritiden på managerspill på PC'en.

Det som er interessant med sånne mongo-påstander at MonsaMjelden skal sparkes er å spørre hvem som skal overta. I 9 av 10 tilfeller heiser de på skuldrene og svarer "en annen". Noen svarer Nils Arne Eggen, noe som er totalt urealistisk og noen hønsehoder kommer alltid trekkende med trenere som Jan Halvor Halvorsen (som fører et nytt lag ned i først'n), Tom Nordli (som er konge i først'n og vaksinert mot Eliteserien) eller Knut Torbjørn Eggen (har trent lag i 15 år og aldri utrettet noe annet enn å kjempe mot nedrykk)

Nå hønsehoder!? Hvem vil dere ha inn?
142
Brann / Mjeldes ambisjoner
September 13, 2004, 07:37:05 AM
At Mons'n sier seg fornøyd med 5. plass betyr ikke at han ikke ønsker å komme høyere. Det er et velkjent fenomen at i Bergen er det enten himmel eller helvete. Kommer vi på 4. plass er det himmel, 5. plass betyr helvete. Tror Mons'n e' mer opptatt av at Brann skal vinne kamper fremover enn hvilket mål de har skriblet ned på et dokument oppe på kontoret til Peddi'en.

Vi har et ustabilt lag, og skal være fornøyd med en 5. plass. Neste sesong blir "vår" sesong!
143
Brann / Kjønnsfordeling
September 13, 2004, 07:28:34 AM
Quote from: "Lefty"


Hva faen er det for et spørsmål? Nei, gjør ikke det :D
144
Brann / Kjønnsfordeling
September 12, 2004, 12:08:45 PM
Synes det er flott med jenter som følger Brann. Det er ikke i alle sammenhenger vi mannfolk er like intelligente, så mangfold er nødvendig.

Madammen er fotballinteressert selv, men etter at Ivar dreit seg ut i fjor i kampen mot Viking (og det svartnet kanskje litt for meg, og skjellte ut både Ivar og Madammen) har vi det Madammen definerer som et "fotballfritt forhold"! Hehe...

Stå på jenter!
145
Kan ikke se at  Heslstad i RBK skulle spille noen rolle fra eller til. Han er best som midtspiss og den plassen er opptatt. Han kommer til Ã¥ ende opp pÃ¥ benken sammen med spillere som Solli, George, Braathen og andre som heller burde vært en profil pÃ¥ et annet lag istf Ã¥ sitte benken i Trondheim. Helstad er ingen kantspiller, verken i Brann, RBK eller andre steder. Hvis Helstad ønsker Ã¥ sitte pÃ¥ benken i RBK ser jeg gjerne at Bartepakket bruker 6-7 mill pÃ¥ ham.

Vi burde konentrere oss om oss sjøl. Vi sa nei til Helstad og ja til Bengt'n. Vi ligger på tredje i serien og er klar for semi'en i cupen. Kan vi be om mer?
146
Synes det er litt rart at Brann er villig til å blåse et par millioner på en defensiv midtbanespiller, men å bruke det samme beløpet på en høyrekant er utelukket! Er det noe vi har nok av så er det defensive midtbanespillere!

Enig med Xminator i at Helstad er best som midtspiss i 4-4-2, men det hadde faen ikkje vært meg imot og satt Helstad på høyrevingen til Brann.
Med Kvisen/Helstad på kantene og Winters/Bengt'n på topp hadde vi for en gang skyld hatt grunn til å håpe på gull i serien.

Vi tar ikkje gullmedalje med Martin Knutsen på høyrekant!
147
Brann / Re: ....
August 24, 2004, 13:24:47 PM
Quote from: Alle vet hvilken effekt det nye stadionet til Viking har gitt. De har gått fra et snitt på 6700 i 2003 til et snitt på over 12000 i år!! Nå skal det sies at Stavanger Stadion var elendig, men dog.


Statistisk sett går snittet ofte opp med 40-50 % første sesongen etter at en ny stadion er bygget. Molde hadde et snitt på ca 3500 før de bygget ny stadion, i dag er snittet litt over 5000. Viking kommer garantert til å få færre tilskuere neste sesong og tipper det vil stabilisere seg på rundt 9-10000. Alltid spennende med ny stadion og da kommer nysgjerrige folk luskende...
148
Brann / HÃ¥kon igjen!
August 24, 2004, 08:22:01 AM
Ivar'en var akkurat begynt å bli "varm" når Brann hev han på dør. Tror han virkelig kunne bevist for fotball-norge gjennom denne høstsesongen at han er Fomle-Kongen av alle Fomlere. Det får vi vel aldri svar på nå...

Knut Borch gå hjem og legg deg! Du vil aldri nå Ivar'en til knærne uansett...
149
Brann / HÃ¥kon igjen!
August 23, 2004, 07:44:53 AM
Det er Tom Sanne som mister mannen "sin". At en lyre fra 50 meter får dette ned til en umarkert Sogndal-spiller på vår 5-meter kan ikke lastes Opdal. Sanne følger ikke spilleren sin, og hva mannen tenker på der og da er ikke godt å si.

I en kamp hvor vi vinner burde vi ikke lete etter syndebukker, men glede oss over 3 poeng. Og hvis dere på død og liv skal ha en syndebukk så burde det være Sanne og ikke Opdal.

For å snu på spørsmålet: hvis Sogndal-spilleren hadde truffet ballen rent og scoret, hadde det da vært keepertabbe? Nei! Sogndal er heldig, og vi ditto passive på nok en dødball. Noe som garantert kommer til å koste oss medaljene hvis ikke noe skjer på dødball imot.
150
Brann / Paul Scharner aktuell, igjen
August 22, 2004, 12:10:29 PM
Han er sikkert en knallgod høyreback, men sist ble det spekulert i at han ville spille på midtbanen, og som PonroPung sier har vi nok defensive midtbanespillere allerede. Svakheten på Brann-laget er høyresiden, venstresiden med Hanstveit/Kvisen er kanskje den beste i landet mens på høyre er det heller dårlig.

Håper ikke Peddi'en kjøper bare for å kjøpe...