• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Candyman

951
Brann / Politi?
August 29, 2003, 13:04:04 PM
Ikke at jeg er for storming av banen, men jeg trodde ikke gjerdet kunne komme opp igjen uansett om hele SS hadde stormet banen i hver kamp...trodde det forsvant fordi det er blitt forbudt med gjerder pga. klemfare...

Tipper vi kunne stormet alt vi ville, gjerdet ville ikke kommet opp allikevel, MEN tipper SS ville blitt stengt for publikum :( , som hadde ført til kun sitteplasser.

Men fikk vannvittig lyst etter sogndal kampen, var så høyt opp som det går an å bli...fikk lyst å være litt sprø, men så er jeg jo ikke 11 år lenger, slik som de var de som stormet!!!

(hmmm, har vi en kommende generasjon med profesjonelle stormere i brann??)  :lol:
952
Brann / Linker
August 29, 2003, 08:00:37 AM
Bra ide Bjarte. Dette kan bli en tråd hvor vi snakker/presenterer løst og fast om fotball, men ikke nødvendig vis handler direkte om Brann...
953
Brann / Alex til Sogndal!!!?
August 29, 2003, 07:47:37 AM
Helt enig, bra at han får spilletid, og som sagt av en annen, Sogndal har ofte vist seg flinkere enn Brann med talentutvikling. Sogndal kan jo bli vårt nye farmerlag, hehe...
954
Brann / FIFA-Hall of fame!! (Kniksen??)
August 28, 2003, 08:41:13 AM
Klart det blir Kniksen, har avgitt min stemme i god sportselig bergensånd, og kårer ikke jurien han med et slikt forsprang, er det mafa ja...da blir det lynsjing! Hehe

Klart at norges beste spiller gjennom tidene måtte komme fra Bergen...
955
Brann / Ny stadion
August 28, 2003, 08:35:35 AM
Selv om jeg for alltid bare ville hatt gamle stadda (minner minner), så må jo til og med eg se at vi må utvikle oss.

Da er det helt klart at Nygårdstangen er det beste...lett tilkomst for alle som bruker kollektivtransport, pluss at det er gode veier fra alle kanter. Pluss at alle som kommer til Bergen ville sett vår "storstue" Nye Stadion når de kom kjørende i trafikkspagettien ved bystasjonen. Kan ikke fatte ka vi skal med enda et såkalt plaskeland....

Bygg heller en fin stadion, med masse grøntareal rundt og gjerne en fin lang strandlinje mot store lung'eren. Da kan de som vil sole seg i sentrum ved vannet gjøre dette, og dra til loddefjord dersom de vil være inne.
956
Brann / Teitur er ferdig i Lyn
August 28, 2003, 08:14:53 AM
Jeg var på ferie i Talinn i Estland i sommer, der er han jo blitt folkehelt, fått det estiske landslaget på kartet....rart at det kan gå så jævlig opp og ned for den mannen!

Tror ikke bildet er så svart som det ser ut som, at lyn var så gode ifjor var nok ett lite blaff. Eliteserien vår er ikke stabil i det hele tatt. Se på bodø/glimt, "alle" tippet de ad dundas, men de har jo gjordt det suverent bra. Ellers har vi sogndal som har imponert (måtte jo være et klasselag som utklasset de...hehehe). Hvor er det blitt av Molde og LSK som skulle ta medaljer?

Det eneste stabile er dessverre RævBK. Også er det jo ganske stabilt at vi er ustabile! Eg va heispassasjer.....tra la la la la
957
Brann / Kvifor stikk pubikum 10 min før slutt?
August 27, 2003, 07:36:46 AM
Quote from: "Yngve"
Quote from: "Candyman"Enig med GhostDog, glemmesak at alle de som stikker bor på stord, austevoll eller fedje for den saks skyld..alle fra nordhordaland har fått bro!


Eg skal ikkje rippa opp i nokre dårlege minne du kanskje har hatt i geografi timane på skulen, men Austevoll og Stord er sör i fylket...


Ehh, ja...det var da ment som en tilleggsopplysning (har friskt i minne gamledager når nordhordalendingene stakk for å rekke fergen). Siden jeg alltid har bodd her i Bergen og omegn, og de siste tre årene arbeidet deltid som taxisjåfør tror jeg ikke jeg trenger geografitimene dine...ellers takk! :wink:
958
Brann / Kvifor stikk pubikum 10 min før slutt?
August 26, 2003, 12:29:15 PM
959
Brann / Gavepakke til Bataljonen??
August 26, 2003, 09:45:47 AM
Hvem viste kampen? TV2, NRK, Canal+ ??? Kan man kjøpe av disse? Eventuellt Bataljonen tar opp bestillinger, slik at når man har mange så får man bestille?
960
Brann / Hva er god nok avskjed for "Geddi"??
August 26, 2003, 09:43:50 AM
Bra forslag med Geddi børser før kamp på SS, og andre plasser forsåvidt...

Bra forslag med fly oxo,  kan jo gjerne få en sponsor med...f.eks:

Hansa og Brannsupporterne takker Geddi!
BA og Brannsupporterne takker Geddi!
BT og Brannsupporterne takker Geddi!
Chess og Brannsupporterne takker Geddi!
(gjerne i omvendt rekkefølge, helst uten sponsor)

Får de navnet sitt med betaler de kanskje for det!
961
Brann / Gavepakke til Bataljonen??
August 26, 2003, 09:20:09 AM
Håper dette ikke bare blir med tanken. Jeg var på stadda, og vil gjerne kjøpe den. Kommer til å se om og om igjen til båndet blir like slitt og tynt som Sogndalforsvaret...hehe.

Kom på banen med dette forslaget!!!
962
Brann / FANTASTISK KAMP !!!!!!!!!!!!!!
August 26, 2003, 09:17:47 AM
Dette var det sykeste eg har vært med på på det eg kan huske....SINNSYK stemning. fint vær, festfotball......rett og slett:

EN KVELD EG ALDRI ALDRI GLEMMER!!!

Føler at eg var med på noe stort i går. Så mange glade ansikter kan eg ikke huske å ha sett på stadda på lenge. Får fremdeles frysninger når eg tenker på gårsdagen.

Tusen takk til: Ivaren, Erlend, Ophaug , Egil og Roy. Til Martin K, Helge Haugen, SuperRay og Olo"zidane"finjana. Til Robbie og PFO. Til Knarvik, Storvik og GunnTveit, og til slutt MonsaMjelden!!!!
Takk for en fantastisk kveld! Hell og lykke videre, men dere reddet selvfølelsen min!

Stolt av å være Brannsupporter!
963
Brann / Hva er god nok avskjed for "Geddi"??
August 25, 2003, 11:14:57 AM
Vet ikke jeg? Tidligere? Når da?

Ser at forslaget er kommet tidligere, ville bare si at det ville blitt bra!
964
Brann / Hva er god nok avskjed for "Geddi"??
August 25, 2003, 11:11:25 AM
Tenk å få lagt ut plakattifo på setene på hele langsiden ABCDE, slik at TV hadde fått flimet GEDDI over hele stadda, eller på hansatribunen......hadde blitt vannvittig stilig!!!
965
Brann / Sesongkort neste år ?
August 25, 2003, 11:01:53 AM
Må ærlig innrømme at dette visste jeg ikke noe om. Var klar over reglene i CL og i andre europeiske cuper, men at dette latterlige kravet kommer til norge? Til eliteserien?

16 mai med 13.500......for ikke snakke om andre storkamper i løpet av året; sogndal rosenborg viking vif....dette går til helvete med sjumilssteg...brann regner jo med høye tilskuertall og inntekter fra disse kampene.

PAF: Har de (jæger og kompani) kommet med noen offisiell uttalelse om dette?

SKANDALE SKANDALE SKANDALE SKANDALE SKANDALE SKANDALE
966
Brann / ny spiller?
August 19, 2003, 14:57:08 PM
Hey....det gjør jeg og. Vel, Atle har lagt skoene på hyllen, men han var jo ganske flink!
967
Brann / Møtested i Stavanger?
August 15, 2003, 15:27:58 PM
Blir det ikke som alltid da!?!
Vi sidde nerre på kaia...spise lidd reger og greie...
968
Brann / Geddi legger opp, Walltin får nytt tilbud
August 15, 2003, 15:20:30 PM
Quote from: "smurfeslayer"med andre ord han sliter for brann..


og Brann sliter med han...
969
Brann / Takk for ALT GEDDI !
August 14, 2003, 11:22:58 AM
Må henge meg på den mest positive tråden på lenge. Dette viser at selv om det ofte har vært turbulent og mange meninger rundt Geddi, så er han verdsatt utrolig høyt av de ekte supporterne som har fulgt Brann i årevis.

Jeg husker han som et lokomotiv på siden, fra da jeg ble tatt med på stadda som liten av min far. Mange gode minner fra den tiden. Skulle ønske flere spillere kunne ta etter den lojaliteten Geddi har vist gjennom 13 år i klubben i hans hjerte, BRANN!!!

Takk for alt Geddi! Du skal hylles som en konge når du går på banen i siste kampen!
970
Brann / GullBrann!
August 13, 2003, 14:00:16 PM
Man kan si mye om Geddi, men han har iallefall mye lengre fartstid i Brann enn Gullbrann! Er ikke mange som har vært så trofast mot Brann som Geddi, den skal han ha. Husker han fra da min far dro meg med på stadda da jeg var liten. Gode minner...
971
Brann / GullBrann!
August 13, 2003, 10:36:18 AM
Enig med Daniel. Han blir som en klovn for den yngre garde. For min del kan han bare styre på, jeg trenger jo ikke se på han i pausen, jeg går for å se kampen, så diskuterer jeg heller første omgang med kameratene i pausen. Har dere ikke større problemer enn GullBrann! så er dere heldige!
972
Brann / BBB logo
August 12, 2003, 12:20:58 PM
Enig med deg her. Denne logoen trenger en revisjon!
973
Brann / Ikke selg PFO!
August 12, 2003, 12:16:53 PM
Ser det er mange her som forsvarer at PFO får bli, pga. hva lagkameratene sier...hvor naive er dere eller? Hva ellers skulle de sagt! At de ikke trives på topp med han? At han har innsats rundt 80% og at de er lei hele han? Tror dere det?
Robbie Winters uttaler: Må ærlig talt si at jeg mistrives på topp med Petter, han er jo en slappfisk som ikke jobber.....

Misforstå meg rett, jeg synes han har startet høsten bedre enn våren, men å ta lagkameratenes utspill til pressen for god fisk....hahahaha! De er i en situasjon hvor de er tvunget til å lyge. Ellers blir det inn på teppet for utdriting av lagkamerater!

Face it folks!!
974
Brann / Winters på benken
August 11, 2003, 07:59:56 AM
HAHA, som jeg sa, PFO er en vits, Winters er fremtiden. Vi har den lille raske spissen vi trenger!
975
Brann / Winters på benken
August 08, 2003, 15:13:48 PM
PFO som joker 25 min før slutt, hahaha....jaja, PFO er iallefall en ekte joker, slik som de var i gamledager, narrer, som folk stod rundt og lo av. På en måte som en klovn!

Blir jo nesten som å gå på stadda for tiden. Eneste lyspunktet i år for min del var første omgangen mot Rosenborg på Lærkendal no sist. Var gøy og se Brann igjen. De var raskt inn i situasjonene, taklet og lot ikke RævBK få ro til å spille sitt spill. Det stod det respekt av. Da kjempet de.

Brann har alltid spillt tøff og hard fotball, alltid hatt flere store sterke spillere som trakker til, blir ikke det samme lenger, med masse smågutter utpå der. Blir ikke mye respekt av det. Folk hadde nok mindre lyst å prøve seg på Per-Ove i gamle dager enn Gunn Tveit! Det var ikke gøy å komme til Bergen før, alle visste at der ble det tøft, som om vi hadde vår egen "løvens hule".

Uten innsats, glød og fighter-vilje, ingen seier! Som fortjent!

Lenge leve minnene!!!
976
Brann / Sang til Olofinjana?
August 08, 2003, 14:51:49 PM
Hva med:

Say you, Seyi
why don't any of you
take some fuckin' responsability