• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Candyman

101
Brann / Mjelde må gå anno 2007
June 26, 2007, 22:32:24 PM
Quote from: "Stoffi"

Nils Arne og Drillo. Håper jeg aldri ser noen av disse på stadion. VIl heller ha ti sølvmedaljer enn gull med Nils Arne. Fy faen, da skulle vi fått hørt på bartepakke ta æren for gullet i de neste 100 årene. Semb suger jo bigtime, og Høgmo er jo forferdelig. Men for all del, du kommer jo med forslag, så kjør på... Noen flere?
102
Brann / Mjelde må gå anno 2007
June 26, 2007, 00:03:13 AM
Quote from: "Marek"
Quote from: "Candyman"TL er knallhard, og dersom noen av dere mener treneren er det viktigste, så gjerne for meg. Spillerne kommer alltid til å være viktigere. Alltid. Jeg kunne ikke tatt med meg 10 kompiser og vunnet Premier League selv om Sir Alex trente oss i 100 år. Men jeg kunne vært trener og vunnet TL med mannskapet hans. Uten tvil.


Men du hadde aldri vunnet PL med mannskapet hans. Uten tvil!

Treneren er den viktigste brikken.

Aldri i livet. Han er kanskje den 12 eller 13 mann. Altså godt under 10%.

Som BRANN - FOR ALLTID skrev noen innlegg før her: Treneren skal ta ut det lille ekstra.

Og om han er for dårlig til det så vipper det kanskje av og til i feil favør. Og om det er tilfelle, så javel. Det kan jeg diskutere med deg Marek. Men at treneren er viktigst? Nei, da er til og med Hr. Midtbanegeneral Andresen viktigere!

Og BRANN - FOR ALLTID: Ja, forøvrig er jeg enig i at du hadde ledet Brann til seier over meg og kompisene. Selv om du hadde hatt ti styrepils på fottiken først. Men vi hadde ikke gitt oss uten kamp ;-)
103
Brann / Mjelde må gå anno 2007
June 25, 2007, 21:45:01 PM
Quote from: "Texas"har nettopp sett rbk tape i dag. I går klarte lsk klarte så vidt å slå et start mannskap bestående av 10 mann. Dette er to lag som har omtrent like god spillerstall som det vi har, men som ligger bak oss på tabellen. Greit nok, Mjelde burde kanskje fått litt mer ut av laget, men vi er ikke det eneste laget som ikke spiller god fotball for tiden. Jeg har også vært litt skeptisk til Mjelde, men jeg ser ikke vitsen med å sparke ham uten at vi vet at vi kan hente en bedre erstatter.

Helt forbanna enig.
104
Brann / Mjelde må gå anno 2007
June 25, 2007, 21:44:29 PM
Quote from: "Janki"Ja fordi vi ligger på 2.plass???

Skjerpe seg!

Enig. Men er jo godt å se at dere i "Mjelde må gå" gjengen akkurat nå er en plass på tabellen ifra RBK's fantastiske tankegang. De sparket treneren når de vant serien. Vi skal sparke vår når vi ligger på andre.

Og når vi ledet tabellen så det sang i fjor, så var det spillerne som var gode, og når vi ikke fikk gull så var det Mjelde som var dårlig?

Virker som om folk glemmer at andre spillere kan være bedre i virkeligheten, enn våre er på papiret. TL er knallhard, og dersom noen av dere mener treneren er det viktigste, så gjerne for meg. Spillerne kommer alltid til å være viktigere. Alltid. Jeg kunne ikke tatt med meg 10 kompiser og vunnet Premier League selv om Sir Alex trente oss i 100 år. Men jeg kunne vært trener og vunnet TL med mannskapet hans. Uten tvil.

Ja, jeg hadde gjerne sett at vi fikk Trond Sollied, men når valget er Mjelde, galehvalen til fula, en sinnsyk tysker eller lignenede, så ja, Mjelde!
105
Brann / Mjelde må gå anno 2007
June 25, 2007, 17:11:03 PM
Quote from: "Stoffi"
Quote from: "monzilla"Det er urimelig å bruke argumentet "hvem skal inn i stedet for Mjelde". Det handler ikke debatten om. Debatten handler om vi mener Mjelde gjør den jobben han skal gjøre.



Riktig. Mjelde har nå fått ro i mange år til å bygge et bra lag, og har bygget et lag ingen branntrenere noensinne kunne drømt om. Likevel spiller laget som et middelmådig lag.
Problemet er åpenlyst, i hvertfall for meg. :)
106
Brann / Bort med kynismen
June 25, 2007, 17:01:25 PM
Akkurat det der med formasjonen irriterer meg litt og. Brann spiller 4-4-2 og sånn er det. Drit i diamanter og 4-2-3-1 og alt det tåpelige greiene. Vi har vinger i PVM og Solli/Huseklepp som må klare og fore Sæternes og Helstad med innlegg. Utrolig provoserende med alle disse forskjellige lagoppstillingene og formasjonene. Kontinuitet for faen.
107
Brann / Branns vei mot gullet 2007
June 25, 2007, 16:45:53 PM
Fikk ikke rett på mye, men fikk rett på Viking-Brann H. Og Stabæk tok 2 poeng mer enn jeg hadde trodd, uten og imponere med 0-1 borte mot TIL.

Så nå er de to foran skjema, som jeg tippet Stabæk kom til å lede ved halvspillt serie.

Så kan jo vi håpe at Brann har en knallhøst, etter en egentlig dårlig vår (men med mye poeng). Vi spiller jo som regel en jævli god halv sesong og en kjip, der gullet glipper. Men vi taper jo sikkert etter ferien...fikk ikke noe statistikk på første kamp og andre kamp etter ferien krøvel...)
108
Brann / Branns vei mot gullet 2007
June 22, 2007, 16:11:51 PM
Quote from: "Klaus_Brann"Når ble Enga utfordrer til gullet?De klarer jo ikke å score mål...

De har jo slått både rbk og lsk, og u mot stabæk, så da klarer de jo å score mål. Scoret jo mot oss og, selv om vi puttet fire. De kan jo ha hatt utur mot dårlige lag slik vi pleier. Tror det er for tidlig å avskrive de helt, selv om jeg håper de må ut i kvallik... Vil ikke at de rykker ned, for det er så deilig å knuse de!!! ;-)

Hmm, eller er jo digg å se de rykke ned og...hehe! Faen, vet ikke helt!
109
Brann / Branns vei mot gullet 2007
June 22, 2007, 15:22:44 PM
Runde 12
Aalesund - VÃ¥lerenga B
Lillestrøm - Start H
Tromsø - Stabæk U
Viking - Brann H
Lyn - Rosenborg B

Runde 13
VÃ¥lerenga - Viking U
Sandefjord - Lillestrøm B
Brann - Tromsø H
Stabæk - Strømsgodset H
Rosenborg - Aalesund H


Da blir tabellen slik etter halvspilt serie.

Stabæk (26)
Brann (26)
LSK (24)
RBK (24)
Viking (22)
VIF (17)

Stabæk foran på målforskjell pga. den jævla Liiiin-kampen!

Men tar gjerne imot en statistikk på hvordan Brann har taklet første kamp etter sommerpausen...(føler du kallet krøvel...)
110
Bataljonen.no / Billett til Viking Stadion
June 22, 2007, 00:45:03 AM
Du kan jo bare si: Helvede hellår! Eg skal ha tri billettår, ein te meg, og to til buddiane mine, tryllekonstaren Per-Inge og Ole Lukkøye!

Men seriøst, de river bare av billetten i døren, ingen som har tid til å forhøre deg om du kommer i sivil. Og prøv å ikke gå i rødt...
111
Brann / Helge Haugen til Tromsø?
June 21, 2007, 18:20:40 PM
Andresen er forøvrig flink å skyte over. Irriterer meg grenseløst at man skyter meg "ølkasse" på ryggen som gamletreneren min sa. Ligger man langt bakpå så går den over. Dette bør man vite. Legg heller ett innlegg enn å skyte over når muren skygger for mye! Han har værken ekstrem power eller teknikk når han skyter, så er en gåte at han tar mesteparten av frisparkene. Syns PVM er bedre!
112
Brann / Helge Haugen til Tromsø?
June 20, 2007, 11:31:02 AM
Folk må ikke glemme at det var Helge Haugen og Andresen som stod for tidenes seriestart i Brann i fjor! Må ikke miste han.
113
Kamper / Brann-Ã?lesund
June 18, 2007, 22:31:28 PM
Quote from: "Brannfrelst"Ser noen faktisk presterer å foreslå Risnes i mål? Håper dette er ironisk ment..

Hva med Vidar Valium? Har han profflisensen sin liggende i hanskerommet på bussen enda? Er det mulig å få dispensasjon for han?
114
Kamper / skjerf på stadion
June 18, 2007, 22:28:21 PM
Quote from: "lekestuee"
Quote from: "stiasoer"Hva med å holde skjerfene oppe når Nystemten runger Stadioen før kamp!

Flott å se alle holde på hjerte når Nasjonalsangen vår synges, men hva med å holde oppe alle skjerfene slik som dette.

http://www.youtube.com/watch?v=Xfgqi-UahE8

Hadde vært fantastisk!!!!!!!



frysninger!

Her og. Fy faen. De som ikke liker fotball har ett fattigere liv!!!
115
Kamper / LYN-BRANN
June 18, 2007, 22:22:16 PM
Eg så Steffen på ravende full på TMP for en uke siden. Han var i Bergen for å sjekke opp en 19 år gammel jente med falsk leg som han hadde truffet på nettby. Helt sant. Mange som har fortalt det samme.
116
Kamper / LYN-BRANN
June 17, 2007, 19:33:23 PM
Quote from: "sveines"
Quote from: "JOHNNY67"En ting å si Mjelde må gå,har jo ikke greit å få stabilt Brann,uansett hvor
gode spillere han har hatt tilgjenglig nå i 5 sesonger.


AMEN!!

Han har klart å lage gråstein av gull!

Ufattelig tragisk kommentar av dere begge.

1. Det er no faen meg ikke en eneste trener noen gang i historien som har klart å lage ett stabilt Brann. Hvor mange trenere har gjort det bedre enn Mjelde da? Usakelig Johnny!

2. Vi leder jo serien...så gråstein?? Og av gull?? Vi ligger jo an til gull, hvordan det går er ikke godt å si, men kollapsen i går må spillerne ta ¨på seg selv.

Og ang. kampen i går, så fikk vi rett og slett juling av spillere som ville mer. Og av Edu. Han var rett og slett stor. Man kan si masse om at han kanskje filmet eller ikke, men han laget hakkemat av forsvaret vår gjennom hele kampen. Det bor utrolig mye fotball i den gutten, klasseforskjell dessverre. Er ikke lenge til han tar turen over dammen og til PL. Fart, steg og teknikk som overgår nivået i TL.

Og nå leder "heldigvis" enga...det er pest og kolera å ønske en av enga og fugla å vinne, tar helst 1-1. Men enga er for dårlig til å vinne serien, så håper de tar poeng fra disse trommende kanaribøndene!
117
Brann / Skandale på Flesland i sommer
June 11, 2007, 23:00:19 PM
Tragisk. Først pisser Flesland på byen ved å selge Ringnes til alle verdens turister som kommer for å oppleve Hansastaden Bergen. Vårt eget bryggeri blir plassert i skyggen for å spare en krone per halvliter. Selg no for faen øl en krone dyrere da!

Og så dette...Flesland utvikler seg til en skam for byen! Sitter vel en østlandstulling i styret! UT MED PAKKET!
118
Kamper / Brann - Lillestrøm 10.06.2007
June 11, 2007, 22:46:06 PM
Og hvem i alle dager var han karen som lot Tom Nordlie skrible autografen sin utover Branndrakten?? Blasfemi, BLASFEMI sier jeg!!!
119
Brann / Terje Bøe 70 år
May 28, 2007, 15:28:17 PM
Grattis med dagen! Du er sjefen over alle speakersjefer! Stemmen minner om sommer, grønt gress, store stå, barndomsminner....selve definisjonen av Brann!!! Ha en fantastisk feiring.
120
Kamper / Brann - Ffk 16.mai
May 18, 2007, 18:46:16 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "krøvel vellevold"Så hvorfor i h... skal folk hylle ham mer nå TREDJE gangen?


Noen ser ut til å være mer opphengt i enkeltspillere enn i laget. Om det går på alder eller ikke vet jeg ikke. Det er folk i alle aldersgrupper over hele Hansa. Men det var et klart skille mellom feltene på den pinlige hyllesten.
121
Kamper / Brann - VÃ¥lerengen
April 22, 2007, 23:39:24 PM
Quote from: "Tore Larsen"
Quote
Jøss, visste ikke at brann hadde ei kjerring på laget. Hvem er denne Gunn Tveit? Er hu bra?

Quote from: "Candyman"
Og Gunn Tveit da? Hva har han spist i vinter?


Sikkert spist hormonpiller :)

Mest sannsynlig, og i dag var hun skikkelig digg ;-)

Sitter og koser meg og leser gjennom vpn.no (klanen ja...) sitt forum. En ting som går igjen er at de følte at de ble "pissa" på av de folkene de hater mest av alle...oss! En god følelse!! Og så tenkte eg...pisset på ja...vi pisset jo Hansaøl, så de skal bare være glad de fikk litt!

SÃ¥nn klapper Enga.....Mohahahahaah!
122
Kamper / Brann - VÃ¥lerengen
April 22, 2007, 23:17:33 PM
Fantastisk kamp! Rett og slett enormt å kruse pakket i hærlig vårregn i Bergen. Bønda ble skyllt av banen.

Sæternes...helt utrolig. 4 mål i en kamp! Utrolig. Og hvordan? Jo, nå har vi to kanter som begge kan legge inn. Solli og PVM er grunnen til at Sæternes putter. Jeg har sagt det i alle år. Kantspill er så ufattelig viktig i den fotballen som Brann spiller.

Og Gunn Tveit da? Hva har han spist i vinter? Gratulerer med ett flott "comeback". Og Gashi jobber som en helt. Når Martin A nok en gang spiller en relativt svak kamp, så står andre frem. Og se hva vi har i bakhånd...er jo gode spillere i alle ledd.

Armann, Corrales, Dahl, TFL, Bakke, Huseklepp, Winters....fy faen...er så digg!!
123
Brann / Litt spesielle supportere ...
April 22, 2007, 23:07:23 PM
Hehehe...fantastisk bra. Hærlig gjeng...

Gul løk klapp klapp klapp
Gul løk klapp klapp klapp
Ooooooooooooooooooooooooog hvitløk!!!
124
Tifo, sanger o.l.... / Sang - Gullet skal hjem
April 17, 2007, 18:48:03 PM
Quote from: "Hoppetuss"Snodig at det er så mange som sier det var bra stemning i går da.. Husk at det er forskjell på jenter og jenter.

Ja, og jenter fra Bergen e nokke for seg... Folk ville jo lage "sanggruppe" og der er alltid flest jenter. Lett å være etterpåklok.

Men de er jo fine å se på, og så lukter de så godt... :-)
(....fokker oppunder litt....)
125
Brann / Norges 10 beste spillere
April 10, 2007, 15:39:14 PM
Quote from: "C@Bøe_79"Hegentlig utennom Hareide mener seriøst at man kan vinne kamper med en midtbane bestående av Strømstad-Hæstad-Andresen-Gamsten?

Hvis du virkelig mener at man ikke hadde vunnet ekstremt med fotballkamper i Norge med den midtbanen der, så vil jeg påstå at du skriver i sterk pillerus. (Tar selvsagt høyde for at du skrev det ironisk, selv om jeg ikke kunne se det gå klart frem).
126
Tifo, sanger o.l.... / Ny BRANN sang.....
March 28, 2007, 22:37:09 PM
Quote from: "positiv"noen som vet kor d går an å høre hele sangen?

Da må du vel gå å kjøpe singelen......
127
Tifo, sanger o.l.... / Ny BRANN sang.....
March 27, 2007, 12:04:32 PM
"Mitt hjerte står i Brann" heter den visst.....når iallefall ikke opp på leggen til orginale "Så lenge hjertet står i Brann" med eminente 12 mann...
128
Tifo, sanger o.l.... / Ny BRANN sang.....
March 26, 2007, 19:14:22 PM
Ikke akkurat det jeg vil kalle en Brannsang!! Hørtes rart ut ved første "ørekast"... Platen hans er rimelig bra om man liker sørstats rock n' roll...men hvor Brann kommer inn i bilde kan man jo spørre seg om...
129
Kamper / HSC21/Breim - Brann
March 13, 2007, 20:13:49 PM
Quote from: "Belfort"Typisk Brann dette. Trening på en potetåker,rot rundt en treningskamp. Det er slik vi skal erobre europa...
Husker en gang vi reiste ut i Europa og slo ut selveste PSV (som dessverre slo ut Arsenal)... Nå spiller vi åkerfotball mens PSV er i CL....shit happens...
130
Kamper / HSC21/Breim - Brann
March 13, 2007, 20:09:32 PM
Quote from: "olebrann3"brann skulle gjort som aalesund eller kem no en e, å dra til brasil å spille mot toppklubbene der. Gode treningsforhold god matching. godt vær...
...nydelige damer...kunne lett blitt noen Soma-jeg-får-ikke-være-borte-fra-konemor historier etter en sånn tur. Iallefall i roteklubben vår!!
131
Kamper / HSC21/Breim - Brann
March 13, 2007, 20:00:24 PM
Hahaha....klubben i mitt hjerte!!

Jaja, er vel det beste som kunne skje. Ikke noe særlig vits å utsette de skjøre spillerne våre for kunstgress (sikkert ikke beste utgaven) for å få 90 minutt mot noen amatører. Blir lett skader av sånt.
132
Kamper / HSC21/Breim - Brann
March 13, 2007, 18:57:32 PM
Quote from: "Erlend"
Quote from: "Candyman"3 div??? Galematias spør du meg! Her bør vi vinne......mildt sagt....


Jepp... Derfor taper vi sikkert

Sant nok....har dette laget noe med countryfestivalen på Breim å gjøre??
133
Kamper / HSC21/Breim - Brann
March 13, 2007, 18:53:42 PM
3 div??? Galematias spør du meg! Her bør vi vinne......mildt sagt....
134
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
March 01, 2007, 17:21:59 PM
Quote from: "Petter Puddefjord"JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! ! ! ! ! !


Fantastiske nyheter på BAs forside. 24.000 tilskuere! Nå begynner vi endelig å snakke!

Glimrende Bjørn Dahl. Du sviktet ikke.

Jeg er så glad at jeg detter av stolen!

YES - YES - YES ! ! !

Endelig har de forstått hva fremtiden bringer. Med 24.000 sitteplasser er jeg strålende fornøyd. Da kan vi konkurrere med RBK på et bra grunnlag, og alle som vil se Brann kan komme seg inn på de fleste kamper. Dette er gullnyheter før sesongstart. HERLIG!

Tenker meg at du fikk en fuktig flekk i undikken no ja...bare husk kortikken så du slipper å gå på benneren i badikken!!

Men for all del...godt å høre at vi får inn masse folk! Men får vi 24.000 i kapasitet og snitt under 20.000 så blir jeg forbanna!!!!!! Få folk dere kjenner til å møte opp (99% av oss som er her inne kommer jo så ikke vits å kjefte på dere)....
135
Brann / Ramiro Corrales er klar
January 05, 2007, 21:26:10 PM
Corner er ALLTID måååååååååål super...ALLTID, hehe :-)
136
Brann / Ramiro Corrales er klar
January 05, 2007, 18:15:25 PM
Quote from: "bulldog"dette var kanon! at vi velger å styrke forsvaret er et godt tegn. og så kan vi vente på neste kanin opp av hatten...

Hmm...er det flere utenom POL som kan kunsten å trekke spillere opp av hatten? Har han holdt kurs i idrettsveien? Har han lært de poker og v75 også?

Er jo knall og få en venstrebent spiller inn i troppen. Innlegg er alfa og omega i fotball, og han kan jo dette...

Godt jobbet Brann.
137
Brann / Brazilian fan
November 20, 2006, 02:31:06 AM
Quote from: "Red Rabitt"Var ikke klar over at det var en engelsk utgave av medlemsregistreringen her.
Må jo nesten være det siden denne brasilianeren har klart å registrere seg.
Noen som har tenkt på det?

Dette er ett standardforum som ser likt ut både på norsk, engelsk, fransk, spansk, portogisisk som vår venn her prater, og så videre...
Knappene er på samme plass overalt!
138
Brann / Brazilian fan
November 16, 2006, 00:12:20 AM
Quote from: "arntf"Denne traaden sklir rett ut men visst faen; Pilsner Urqell er godis.

Gjør visst det.Hehe

Sorry Mr. Brazil... We started discussing beer. Please continue with what you were talking about. Unless you want to discuss Brazilian beer.... :-)
139
Brann / Seter gis bort?
November 16, 2006, 00:09:48 AM
Satan, ler meg ihjel.....
Takk folkens for denne timen med agresjonspsykologi!
140
Brann / Stem på klubben i ditt hjerte!
November 16, 2006, 00:00:58 AM
Men du giddet og skrive "gidder ikke". Det vasje så luddi...
141
Brann / Brazilian fan
November 15, 2006, 23:57:52 PM
Quote from: "arntf"PLUSS en tjekker! Det er dagens deal, kis! :-D

Tja, da skal han jaggu ha med noen paller Pilsner Urquell! Det eneste ølet utenom Hansa jeg kjøper i butikk. Kan anbefales.
(Og på polet når vi er inne på temaet, Singha fra Thailand! Knallbra!)
142
Brann / Brazilian fan
November 15, 2006, 23:47:24 PM
Quote from: "arntf"Jeg har to tyskere og en tjekker... bytte?  ;-)

Skulle vi bytte en slepen Brasse mot to ølmarinerte surkålspisere??? Godt dere har humor, men vi bytter aldri! ;-)
143
Brann / Gratulerer Raymond
November 15, 2006, 23:39:46 PM
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "KennethS"http://fotball.bt.no/bildegaller/article69116.ece

Sjekk bilde 7 av Kvisvik, sammen med Ffk skjerfet har han Brann skjerf :)

Zoom inn for og se det skikkelig.

Dette hadde han jo ikke trengt å gjort. Han spiller jo ikke for oss lenger. Han har rett og slett dype følelser for Brann enda, og at noen ikke vil se det får stå for deres regning.

Kvisvik er trygt plassert på hedersplass i historieboken min iallefall.
Gratulerer og takk for alt. Vi glemmer aldri!
144
Brann / Gratulerer Raymond
November 15, 2006, 00:39:33 AM
Quote from: "Langhår"
Quote from: "Corran"Forskjell på å ikke ha heltestatus og bli kalt sviker
Må ærlig innrømme at ingen spillere får heltestatus hos meg. er klubben jeg holder med og ikke spillere


Veldig enig i siste setningen din. Det er til syvende og sist klubben som betyr noe. Spillere kommer og går og er ikke annet enn redskaper for å bringe ære til klubb og by.

Totalt uenig med dere begge. Hva ville fotballen vært uten helter? Klart er klubben viktigst, men å si at ingen spillere får heltestatus? Nei, det var dagens. Tror dere blir ganske ensomme med det sitatet der.

For meg kommer Kvisvik, sammen med veldig mange andre til å stå som helter for klubben i årevis. Sånn er det med spillere man ikke klarer å glemme. De som har tilført klubben og supporterne noe helt spesiellt.


- Har ikke Kniksen heltestatus i Brann? Eller var han en sviker som spillte for andre lag?

- George Best i ManU. Ser de på han som en helt? Ikke noe tvil der...han ble fulgt til graven av over 100.000 mennesker 30 år etter hans storhetstid.

- Maradona i Napoli? Tror du han har heltestatus der? Han er vel så og si Gud! Fremdeles!

Fotball uten helter ville være en trist verden!
145
Brann / Opdal står mot Serbia
November 12, 2006, 05:01:00 AM
Geografi er en fin bil.
146
Brann / Klagemail til TV Norge!
November 10, 2006, 00:13:59 AM
Jojo, syns jo i grunn det er verre at TVN går til reklame før kampslutt, enn at Tvedt og Nordmark forteller Roar Strand vitser.... De får si hva de vil egentlig, det er på en måte bakgrunnstøy. Jeg ser det jeg ser, og det er det jeg ser. Noen ganger så ser jeg på, andre ganger ser jeg ikke på. Sånn er det ser du. (Måtte bare, fritt etter John Carews flotte uttalelser..."det blir som det blir, og sånn blir det)...
147
Brann / Ystaas mobbet av fansen!
November 10, 2006, 00:06:11 AM
Quote from: "Falkman"
Quote from: "Candyman"Altså...rolig i svingene her. Vi har sett han spille elendig ett utall ganger. Får han får noen velsignelse av meg trenger han mer enn dette...
Selv en blind høne finner korn en gang i blant var det noen som sa!


absolutt ingen grunn te Ã¥ ta av , Ystaas e neppe Brann-spiller i 2007.. men ikkje desto mindre e det hyggelig Ã¥ kunne  gi han noen rosende ord etter et innhopp som i  dag.

Joda, for all del. Ros fortjener han. Han var jo og virkelig GLAD når han scorte. Tviler ikke på at han vil Branns beste, men noenganger er viljen større enn evnene. Men super kamp Ystaas. Måtte det fortsette!
148
Brann / Klagemail til TV Norge!
November 09, 2006, 23:57:28 PM
Martin...les dagbladet. Du kan trygt drite hjemme hos deg selv. De har lagt seg paddeflat!
149
Brann / Ystaas mobbet av fansen!
November 09, 2006, 23:56:01 PM
Altså...rolig i svingene her. Vi har sett han spille elendig ett utall ganger. Får han får noen velsignelse av meg trenger han mer enn dette...
Selv en blind høne finner korn en gang i blant var det noen som sa!
150
Kamper / Rosenborg-Brann (Royal League)
November 09, 2006, 22:35:51 PM
Quote from: "eksilbergenser"
Quote from: "Candyman"
Quote from: "eksilbergenser"Kem faen bryr seg om naboen din? :P

Satser på at det var ironi! Hvis ikke har du bodd FOR LENGE i eksil :-)

Du vet han trener nedi kjellaren, kaller seg for hevnaren. Han har hjelm med hakekors, han er ikke en av oss.
Ville du hatt han som nabo?

Nå får tydligvis Migen starte, håper han putter ett par, så kan Mjelde angre!! Respect Migen!



Trodde du visste hva ":P" betydde! Det var ironi ja...

Betyr samme som smilefjeset mitt etter FOR LENGE i eksil
:P