• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - blubbin

101
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 14, 2007, 10:51:49 AM
Det er ikke rart Andresen og Sæternes mangler tillit til treneren, når treneren velger å la to som spiller temmelig dårlig få klippekort(les: Andresen og Sæternes).

De hadde nok hyllet Mjelde begge to dersom Mjelde hadde hatt baller nok til å la dem gro fast på benken.
102
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 10, 2007, 19:02:52 PM
Hva er dette for vås? Sæternes er blitt en B-spiller, og det er mye bedre at han stikker enn om han hadde blitt værende 3-4 år til.  Null mål i fjor høst, var det det? Mål i to av 13 kamper til nå?  Hadde selvsagt vært best å beholde ham ut sesongen, men er det Mjelde sin feil at så ikke skjer?
Ut sesongen har man Helstad, Winters og Sjøhage som spissalternativer - neppe noen forverring.  Millioner sparer man også.
103
Brann / Helge Haugen - Evig helt
July 04, 2007, 14:41:01 PM
Synd navnet hans var for dårlig.
104
Brann / Storspiller på vei til Brann!!:D
July 02, 2007, 14:25:11 PM
Helt enig, for TFL var virkelig konge.  Erstatter man ikke ham får man store problemer.  
Nei, tror nok Mjelde vil satse på 4-2-3-1 dersom man skulle komme i en situasjon hvor man bare har én av spissene tilgjengelig.  Men han kan sikkert hente inn en ny spiller til å varme benken utover høsten også, hvis det vil blidgjøre fansen.
105
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 01, 2007, 14:56:05 PM
Quote from: "krøvel vellevold"


Kan love deg at hvis vi hadde lagt der VIF ligger, ville Mjelde må gå ropene runget fra tribunene på Stadion. Også hvis det var Mjeldes første sesong!


Hvilken plass lå Brann på etter vårsesongen i Mjelde sin første sesong? Var det ikke sisteplass?
106
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 01, 2007, 13:10:32 PM
Spark Mjelde og hent Jan Jönsson i sommerpausen, ja.  Det er det nok ingen tvil om at sistnevnte vil takke ja til.

Brann har levert mye bra siden den elendige 2002-sesongen.  Dessverre har det ikke blitt seriegull - bare nesten, og alle vet jo hva som er verst av en 2.plass og en 12.plass i serien.  Det verste er naturligvis å være så nære gullet som mulig.
107
Brann / Mjelde må gå anno 2007
June 21, 2007, 21:42:57 PM
Tabellen:

Brann   11   22-19   23
Stabæk   11   18-11   22
Viking   11   17-15   18
LSK   11   19-12   18
RBK   11   21-15   18
.
.


Dette ser stygt ut, karer.  Hadde vi bare visst før seriestart at man kom til å ligge så dårlig an etter 11 serierunder, så kunne Mjelde fått fyken da.   Med en annen trener på plass - who cares who - så hadde laget hatt minst 30 poeng, det vet alle.  
Nei hvis ikke det blir seier mot Viking på søndag, så har vi alle fått nok! Da må et trenerbytte gjennomføres, slik at plassen kanskje kan reddes!
108
Brann / Mjelde må gå anno 2007
June 21, 2007, 11:05:29 AM
Quote from: "Superjack"
Hvorfor i H. skal vi sparke Mjelde?




Fordi en del Brannsupportere ikke tåler nesten-suksess.  De er livredde for å bare nesten vinne serien - igjen - for det er som kjent det verste en supporter kan oppleve.  Derfor ønsker man at Brann må komme seg ned fra toppen og heller kjempe på midten av tabellen eller kjempe for å unngå nedrykk, og den enkleste måten å få oppnå dette scenarioet på er om Mjelde får fyken.  Kan vanskelig tenke meg noen annen grunn - men sikkert mulig noen tror at en hvilken som helst annen trener enkelt vil lede Brann til over 70 poeng i sesong etter sesong.
109
Brann / Helge Haugen til Tromsø?
June 20, 2007, 13:54:26 PM
Hiv ham inn på laget i stedet for å gi ham bort til Tromsø.  Skjønner jo at det er vanskelig med tanke på antall millioner hans konkurrenter kostet, og hvilke "stjernenavn" de har - men jeg er nå ganske trygg på at den sentrale midtbanen ville blitt alt annet enn svekket.
110
Brann / Hvor god spillerstall har egentlig Brann?
June 18, 2007, 22:27:40 PM
Quote from: "jako"Uansett er jeg fullstedig uenig med deg.

De fleste av Brann sine spillere ville kommet inn på hvilket som helst førsteellever hos våre rivaler. At du ikke synes de er gode spillere for stå for din regning, men klarer du å plukke ut så veldig mange andre spillere i samme posisjon som er bedre? Jeg tviler.

[...]og at laget eventuelt presterer dårlig grunnet dårlige innkjøp bør ikke brukes i Mjeldes forsvar.


Hva er du uenig i egentlig?  Du mener Brann har de soleklart beste spillerne overalt på banen?
Hvem på Brann ville kommet inn på f.eks. Rosenborg og Stabæk? De fleste? Ser jeg ingen grunn til.  Ingen forsvarsspillere.  Ikke Sæternes.  Ingen av midtbanespillerne til Brann ville styrket noen av disse lagene nevneverdig(sier ikke de ville ha svekket lagene heller!).

Sier jeg at de ikke er gode spillere, som du påstår jeg gjør? Nei.  Jeg sier at de ikke er de soleklart beste spillerne - som enkelte ser ut til å mene da de er misfornøyde med at man ikke leder serien med mange nok poeng.

Jeg har allerede skrevet at Mjelde har sin del av ansvaret for hvilke spillere som er i troppen, så der er vi jo enige.  Mjelde kan naturligvis kritiseres for mye og mangt. Ingen trenere er perfekte.
Brann har brukt mye penger.  Det samme har f.eks. Rosenborg, Lillestrøm og Viking.  Viking rykket nesten ned i fjor etter å ha brukt minst like mye penger som Brann.  Brann ligger over alle disse lagene på tabellen.  Ja alle ligger faktisk bak Brann.  Branns spillerstall er etter min oppfatning ikke bedre enn at man ikke skal forvente å vinne serien suverent med den.  Kjempe i toppen og muligens vinne seriegull - ja visst kan man klare det om alt går veien, men å se på det som katastrofalt av treneren om man ikke greier det blir tull etter min oppfatning.
111
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
June 18, 2007, 15:25:45 PM
Rar posisjon på armene til Huseklepp på det bildet.
112
Brann / Hvor god spillerstall har egentlig Brann?
June 18, 2007, 14:58:31 PM
Quote from: "steinbygger"Jeg er kun delvis enig med deg i dette. Du tar utgangspunkt i at stallen ikke er så veldig bra. Der er jeg helt uenig med deg.


Jeg må bare presisere litt det jeg skrev.  
Jeg mener ikke at stallen ikke er så veldig bra.  Den er bra.  Den er blant de beste i Tippeligaen.  Men ikke så god som enkelte skal ha det til! Jeg mener altså at den ikke er så bra at det man har prestert til nå er katastrofe.  Hadde Brann lagt på nedre halvdel av tabellen ville jeg vært enig i at man har underprestert kraftig, og at man måtte vurdert blant annet trenersituasjonen.
113
Brann / Hvor god spillerstall har egentlig Brann?
June 18, 2007, 13:23:29 PM
Får Mjelde lite ut av det fantastiske spillermaterialet?
Eller får han faktisk mye ut av et på mange måter begrenset mannskap?

Ser at nesten alle går mot førstnevnte alternativ, men jeg heller mer mot det andre.  Mjelde må naturligvis ta sin del av ansvaret for hvilke spillere som er i stallen, la nå det være klart.

Håkon Opdal er blant de beste keeperne - helt greit.

Bjørn Dahl, hvor god er han? En helt grei back, verken mer eller mindre.

Stopperne - jeg vil si de tre islendingene er nokså midt på treet i Tippeligaen.  Sigurdsson var god i fjor men har ikke vært helt det samme i år.

Verken Hanstveit eller Corrales er etter min mening topp klasse.

Forsvaret er altså temmelig middels, vil jeg påstå.  Ikke rart at man har mange baklengsmål.


Midtbanen skal liksom være så fantastisk.  Er den det? Nei.  Andresen har hatt sin svakeste sesong i Brann, og bør ikke få flere sesonger.  Gashi(benkesliter i Vif før han kom hit) og Jaiteh har kanskje vært bedre, men hvor gode er egentlig disse tre? Jeg savner faktisk Haugen på midtbanen - en spiller som aldri lar motstanderne få gå ufortstyrret rundt omkring.  Mjelde kan sikkert velge bedre enn han har gjort, men uansett hva han velger har vi ikke akkurat den beste sentrale midtbanen i ligaen.

Tre kantspillere kjemper om to plasser.  Jeg synes det er dumt at man bruker millioner på millioner på å kjøpe spillere for at en lokal spiller som ikke er noe dårligere skal sitte på benken.   Kantspillerne er blant de bedre i Tippeligaen, men ingen av dem som spiller er noen Alanzinho for eksempel.  Han som er nærmest det spiller ikke.

Spissparet vårt.  Sæternes har scoret i én kamp.  Han er ikke hva han var det første året.  Helstad er en av de beste spissene i ligaen - og han kom nesten gratis.  Hvor godt er dette spissparet? Det er blant de bedre i ligaen, men f.eks. Stabæk er nok bedre forspent her.



Er det skandaløst at Mjelde ikke klarer noe mer enn å lede serien med ett poeng etter ti serierunder med denne stallen? Nei, jeg synes ikke det. Mange mål både for og i mot, helt naturlig med den spillerstallen som er.
Brann er og skal være et topplag, som skal være blant de lagene som skal kjempe om gullet.  Og det er man jo.
Jeg registrerer at det verste med fotball er ikke å være dårlige og ligge i bunnstriden - det verste er å NESTEN være best, og den skuffelsen som kommer dersom man bare nesten lykkes.
114
Brann / Mjelde må gå anno 2007
June 18, 2007, 13:07:52 PM
Brann leder serien etter 10 serierunder.  En masse Brannsupportere vil sparke treneren.  Jeg må le!!
Hadde skjønt om situasjonen hadde vært lik den til f.eks. Vålerenga.  Hadde man slitt på nedre halvdel ville disse diskusjonene vært helt på sin plass.
"Fy søren Mjelde, vi leder serien med bare ett poeng! Det holder ikke! Ut!"

Jeg frykter at Mjelde får sparken, og at laget etterpå går tilbake til å slite på midten av tabellen eller enda verre, mens alle lengter tilbake til "storhetsperioden" under Mjelde.

Min mening er den samme som den har vært - ser ingen grunn til å sparke Mjelde så lenge Brann er et topplag.  Naivt å tro at man automatisk vil bli serievinner år etter år bare ved å få inn en eller annen ny person på trenerbenken.
115
Kamper / LYN-BRANN
June 16, 2007, 18:50:28 PM
Quote from: "Speedy"DRA TIL HELVETTE BERNTSEN!!!!!!


Enig.  Med en annen dommer ville det antakelig blitt en lett seier til Brann her.
116
Kamper / LYN-BRANN
June 16, 2007, 18:29:26 PM
Det er rett og slett et faktum at forsvaret ikke akkurat er av de beste i Tippeligaen.
117
Brann / Mjelde må gå anno 2007
June 10, 2007, 20:56:59 PM
118
Brann / Mjelde må gå anno 2007
May 16, 2007, 22:49:13 PM
Quote from: "Erlend"greit, jeg går tilbake til din side blubbin.  Skal slutte med Mjelde-kritikken igjen.  Men du kan vel ikke nekte for du blir grundig irritert av mannen av og til?


Jeg sier jo ikke at Mjelde gjør alt rett, man kan gjerne kritisere ham når man mener han burde gjort ting annerledes - jeg mener bare at Brann ikke har noe å tjene på å sparke ham så lenge man kjemper i toppen.  Hva om vi får inn en ny trener, og laget begynner å slite på midten av tabellen?  Det er slett ikke usannsynlig.  Da er jeg redd vi i framtiden vil se tilbake på Mjeldetiden som den beste i nyere tid, og angre på at vi kvittet oss med ham.
119
Brann / Mjelde må gå anno 2007
May 16, 2007, 22:30:58 PM
Tror folk overvurderer stallen.  Hvor god peiling har vi egentlig på hvor god stall vi har sammenlignet med andre lag?

Hvor god er egentlig forsvarsfireren vår for eksempel?

Er det slik at man er inkompetent hvis man ikke fører Brann til seriegull på seriegull med dette laget?  Må man lede tabellen suverent hele tiden for å unngå sparken?

Min mening om saken er at det er for tåpelig å sparke Mjelde så lenge Brann er et topplag som kjemper om gullet.  Skal han ut så må man i det minste ha en god erstatter, som ikke er av typen som gjerne forsvinner etter et par år.  Mjelde er lokalt forankret, noe som gir kontinuitet(så lenge man vil beholde ham da).  Først om Brann skulle få en sesong der man ender opp på midten av tabellen eller under vil jeg la være å protestere mot et trenerskifte.
120
Kamper / Brann - Ffk 16.mai
May 16, 2007, 22:24:48 PM
Opdal kunne stått i ro på streken, løftet armene og enkelt tatt den andre scoringen i fast grep.  I stedet skal han kaste hele kroppen opp i luften i håp om å gjøre en redning som skal se imponerende ut, og han blir dermed for sein og ballen går gjennom ham som om han var et hologram.  Hvorfor gjør keepere sånt?

Det som skjer på den første scoringen er utrolig vanskelig for en keeper, nærmest umulig å beregne skikkelig og det er tilfeldigheter som gjør at det til slutt blir scoring.
121
Brann / Mjelde må gå anno 2007
May 16, 2007, 22:22:17 PM
Poenget mitt er at jeg skjønner de som evt ville sparket Tørum i RBK dersom RBK hadde kommet 12 poeng bak i dag.  Eller at Prahl i Viking, som brukte like mye penger som oss i fjor minst, fikk sparken etter at laget lå an til nedrykk over halvveis i sesongen.  Men å sparke treneren når vi ligger på 2.plass to poeng bak tabelltopp? Folk må slappe av.
En dårlig periode har alle lag i løpet av en sesong.  Forhåpentligvis har vi hatt vår nå, og likevel er det bare to poeng opp til toppen.
122
Brann / Mjelde må gå anno 2007
May 16, 2007, 22:15:32 PM
Helvette. Nå kan det umulig bli seriegull.  2 poeng bak tabelltopp med 19 kamper igjen å spille.  Som kjent deles det ut kun 0,1 poeng for seier, slik at vi selv ikke i teorien kan bli mestere i år heller.  Fortsetter det slik, med kun 2 poeng i snitt per kamp, blir det usle 52 poeng til slutt, noe som - selv om det fint kan gi gull - er langt under målsetningen på 75 poeng som var kravet for fornyet kontrakt til den tjukke treneren vår. Ut med MatMonsen!
123
Brann / Mjelde må gå anno 2007
May 13, 2007, 19:59:56 PM
124
Brann / Mjelde må gå anno 2007
May 12, 2007, 22:23:07 PM
Nei nå må faen meg Mjelde gå! Vi kan nå maksimalt bare få 73 poeng! Tenk om det blir UNDER 70 poeng!!  Hvis ikke vi vinner minst 19 av de 20 siste kampene, så er det på tide å få inn en annen trener!   En trener som enkelt vil lede Brann til ti strake seriemesterskap, minst! Det eneste som skal til for at så skal skje er å gi MonsaMjelden sparken, så hva venter Brannstyret på egentlig??  Sparke Mons=seriegull, dette vet alle!
125
Brann / Martin Andresen unnerbetalt?
May 01, 2007, 23:09:34 PM
Det er i hvert fall tull å tro at det er lønna som er avgjørende for om MA vil bli i klubben eller ikke.
126
Brann / Martin Andresen unnerbetalt?
May 01, 2007, 22:58:18 PM
Ja, det er nok lønna det står på for fattige Andresen.
127
Brann / Stikker Andresen?!
April 30, 2007, 14:52:56 PM
Andresen har vært svak.  Likevel spiller han vel fast så lenge han er i Brann, og han kommer nok til å være fast for landslaget også en stund framover - utrolig nok.  Fortsetter dette er det ikke snakk om _han_ vil signere ny kontrakt men om _Brann_ vil tilby ham en.
128
Brann / Mjelde må gå anno 2007
April 30, 2007, 14:50:48 PM
Ja, nå må Mjelde gå.  Den eneste måten han kunne beholde jobben på var dersom det ble 26 strake seiere i serien, men nå er jo det toget gått. 9 poeng på 4 kamper - fortsetter det slik blir det UNDER 60 poeng til slutt!
129
Brann / Stikker Andresen?!
April 16, 2007, 23:28:23 PM
Var kveldens kamp Martins svakeste for Brann? Inn med Haugen? Mener det var bortimot 15 ballmiss på Martin i dag, og det holder bare ikke til fornying av klippekort.
130
Kamper / Brann - Strømsgodset i reprise?
April 16, 2007, 21:57:22 PM
Går på TV2 Sport på nettet når som helst.
131
Kamper / Stabæk-Brann 10. april 2007 (Seriestart)
April 11, 2007, 11:32:25 AM
Quote from: "1963"Samt Nils Johann klovn sin konstante Brann fientlige  holdning. Kom deg hem å pløy åkeren eller melk kuene, fotball vet du åpenbart ingen ting om!


Han vet mye om fotball. Dessuten føler han seg nok forpliktet til å nøytralisere Alsaker litt - det er ikke vanskelig å høre at Florøgutten åpenbart har store Brannsympatier.  Helt grei kommentering av Semb.
132
Brann / Jan Gunnar Solli
March 17, 2007, 15:38:10 PM
Det blir i hvert fall feil å kalle ham ung og lovende!
133
Brann / Jan Gunnar Solli
March 17, 2007, 15:24:23 PM
Quote from: "sydnes76"Jeg registrerer at Rbk har mistet en ung og lovende midtbanespiller


Hvem er denne unge og lovende midtbanespilleren Rosenborg har mistet?
Han som fyller 26 år neste måned?
134
Brann / Jan Gunnar Solli
March 17, 2007, 09:14:14 AM
Eneste grunnen til at RBK lot Solli rullere i - faktisk fire - forskjellige posisjoner var jo fordi han ikke greide å overbevise i noen av dem! Alternativet ville vært å benke ham tidligere. Det var faktisk snilt gjort av klubben.

Synes det er litt rart at du mener det var lumpet gjort av Rosenborg å hente inn to afrikanere for slik å skyve Solli ned fra å være et 6.valg til å bli et 8. valg.  Hva er moralen? "Nei vi kan ikke hente inn nye folk nå - det er sleipt gjort mot vårt 6. valg som følgende vil bli et 8.valg!"
135
Brann / Jan Gunnar Solli
March 17, 2007, 00:33:14 AM
Er Strand, Sapara, Tettey, Skjelbred og Klyseth billige afrikanere? Solli var bak alle disse i køen.  Rosenborg har mange midtbanespillere og det er derfor kamp om plassen.  Siden Solli nylig har blitt vurdert som en av de som vil være lengst unna en plass på midtbanen hos RBK, er det naturlig at han ønsket seg bort, og naturlig at klubben valgte å selge.
På hvilken måte ble han behandlet råttent? Ved å si at han er dårligere enn de jeg nevner i første setning?

Jeg har ikke den største troen på Solli, men vi får nå vente til sesongen er omme før vi kan felle noen dom over dette kjøpet.
136
Brann / Skottene forsvinner gratis
January 05, 2007, 15:59:30 PM
De snakker ikke om Miller, de snakker om begge - selv om beskrivelsen kun passer på Miller i virkeligheten.  Er ikke mye riktig som står i dette makkverket.
137
Brann / Skottene forsvinner gratis
January 05, 2007, 15:37:16 PM
Ellers morsomt å lese sportsboken, hvor det gjentatte ganger blir gjort en stor sak ut av at "både Robbie Winters of Charlie Miller ønsker å forlate Brann, fordi de begge var meget misfornøyde med spilletiden og i hvilken posisjon de spilte i."

Litt rart at Robbie, som spilte fast hele sesongen i sin favorittposisjon spiss, skulle være misfornøyd med spilletid og posisjon.
139
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 06, 2006, 03:04:58 AM
140
Brann / Trekk deg Mons Ivar Mjelde!
November 06, 2006, 02:53:43 AM
Ja visst.  Mjelde må BORT! Tenk at han ikke greide å føre Brann til seriegull.  Bare andreplass.  Elendig.  Og Brann som har sløst så mye penger i det siste!  Siden i fjor sommer har Brann solgt Scharner(30 mill, men Hardball satt vel igjen med en del av dette), Kvisvik(6 mill), Soma(6 mill pluss en spiller i retur).
Inn har PVM kommet(10 mill), Helstad(3 mill), Gashi(6 mill), Bakke(??).

Klubben har altså solgt for MYE mer enn hva den har kjøpt for.  

Spådommene før sesongen var alt fra medalje til nedrykk.  Kan ikke huske at andre enn naive optimister nevnte seriegull.  Mjelde ledet laget til en fantastisk vårsesong, hvor han perfekt greide å time formen til seriestart.  2,45 poeng per kamp før VM, noe som ville gitt 64 poeng og ny poengrekord med samme snitt ut sesongen.  Etter VM har Brann tatt beskjedne 1,27 poeng per kamp, som ville gitt 33 poeng og 8.plass over en hel sesong.

Totalt ble det andreplass, med like mange poeng som fjorårets gullvinner fikk i fjor.   En bra sesong av Brann, naturligvis kunne og burde høsten vært  bedre, men alt i alt - sparker man treneren så blir Brann GARANTERT Norges nye superlag som kommer til å vinne serien de neste ti årene på rad!! Ja!  Der er løsningen!