• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Kagain

3601
Jeg er ikke glad for å si det, men jeg synes vi (brannfansen) bør se litt på hva vi sier. Her har vi anklaget RBK for å støvsuge det norske markedete for unge spillere, og vi har sagt det at RBK er så "fullskjeten" i penger at de setter dem bare på backen.

Selv om Brann nå har fått noen penger grunnet Olof håper jeg ikke at de går i samme fellen, kjøper stortalenter og reduserer dem til stallfyll mens de spillerne som har spilt på de aktuelle plassene fremdeles beholder plassen i laget...
3602
Brann / Norges svar på Zlatan i Tønsberg
August 01, 2004, 15:08:58 PM
Hehe, joda, knotten kunne mikse trikse og fikse med ballen. Likte spesielt godt den ene kombinasjonen med hælspark og slikt... Om han klarte det i et strekk så er han i det minste over kurant...
3603
Brann / Ringnes har klaget på Hansa
August 01, 2004, 13:44:32 PM
Det aller ALLER verste er ikke det faktum at Ringnes herjer med Hansa, det er slik det foregår i bedriftsverdenen. Problemet er jo det at Hansa er ikke bare et øl. Bryggen var vel kalt Hansabryggen? Hanseatene holdt på hardt her i Bergen i tidligere tider, og det er en vital del av vår historie, dette med hanseatene. At Hansa valgte navnet Hansa som sitt varemerke var jo først og fremst grunnet det faktum at det ble sett på som noe Erkebergensk.

Hvorfor skal man sette seg opp på avholdets store hest og dømme Brann for at Hansa (som støtter dem) en gang for en stund siden valgte et bergens begrep som sitt varemerke?
3604
Brann / Iversen & Myhre
August 01, 2004, 13:36:32 PM
Ja, nå gikk nå litj-Ivers til Enga da. Det kan fort bli spennende. Vi får se om dette er et tap for brann eller om de gjorde rett når de sparte seg for det kjøpet...
3605
Brann / Seier på elendig dag
August 01, 2004, 13:33:23 PM
Det som imponerte meg mest med den kampen var det at Robbie Winters, som jeg alltid har ansett som noe "pinglat" (som de sier her oppe), taklet en spiller og småskadet han, kom i duell med en annen spiller (Keeperen) og skadet han...

Herlig røft...
3606
Brann / Re: Polakker på gang?
June 20, 2004, 22:21:12 PM
QuotePersonlig så håper jeg dersom POL skulle gå til det skritt å hente inn polakker, at han da evnt henter to stk. Og da forhåpentligvis to lovende ungdommer. Dette kan være en viktig trivselsfaktor, og gjøre det lettere for disse å tilpasse seg.


Personlig hadde jeg svært gjerne sett Brozek-brødrene i Norge da. Dette burde ha vært ideelt for Brann, to polakker som attpåtil kjenner hverandre svært godt. Men for all del, prøvespill først, så avgjørelse.

Stiller meg fremdeles uforstående til hvordan Brann kunne overse denne Nunez eller noe som var på prøvespill samtidig med Solis.
3607
Brann / Trond Fredrik Ludvigsen
June 05, 2004, 21:03:12 PM
Quote from: "Xminator"
QuoteDet hadde ikke vært meg imot om det kom et tilbud fra Brann. Min mor og far er fra Bergen. Jeg har masse familie i byen. Klubben har et fantastisk publikum og en god trener, og laget er ikke minst på god gang, sier han til Bergens Tidende.


Ludvigsen. Hmm. Kanskje peddelusken har noen slektsbånd han deler med denne karen? Eller kanskje han har slektsbånd med noen andre nordnorske Ludvigsener jeg hadde til lærere for rundt regnet 12 år siden? På Ulveseth Ungdomsskule..
3608
Brann / Stemning?
June 05, 2004, 19:32:31 PM
Quote from: "Branntilegdør"
Problemet med at folk ikke går i rødt så mye som før er vel fordi det er så mange som er på stadion pga det er kult eller hva faen. De vil tydeligvis ikke assosieres med Brann.


Beklager fransken, men det der er tøys og tull. Pølsevev om du vil. Jeg har aldri gått i rødt på stadion og kommer nok ikke til å gjøre det heller. Det er ikke fordi at jeg synes det er så kult og henge med crewet på stadda, men rett og slett for at jeg ikke kler rødt. Og fotballdrakt? Er man vittig? Jeg som ikke har spilt fotball siden 2 klasse?
3609
Brann / Joiking
May 30, 2004, 03:10:12 AM
Joik er en ting, men om man hadde skreket til disse "samene" noe ala følgende gloser:

"Hælvvettes reinsdyrskjendende mindreverdige samepakk, måtte dere alle dø, eller i alle fall skade dere stygt, kanskje en løk eller noe kunne truffet dere midt i planeten"

Eller en hadde plukket ut den av motstanderens spillersom var ETNISK same (og ikke bare bodde i nord liksom), for så å spytte på han og overstrømme han med ukvemsord, ja se da kunne det vært grunn til i alle fall å vurdere en reaksjon.

Dessuten har jo en TIL-supporter selv sagt at det ikke gjør dem noe, og at det faktisk kan virke litt underholdende på dem.

Edit: Leif
3610
Brann / Stemning?
May 30, 2004, 01:08:17 AM
JEg registrerer at det er en del som snakker om at de ikke "turde" ta turen over på Store Stå før de var blitt "litt eldre". Jeg registrerer også at de samme menneskene klager over dette med at det er så mange unge der nå i forskjell til da.

VEL. Det er vel ikke helt sannferdig. Det kan hende at det stemmer litt fremdeles, men det er da svært mange "småfolk" som ikke tør begi seg bort på Store Stå nå også.

I min familie har vi svært liten fotballkultur som sådan, jeg følger brann og Wolves i England. Min onkel er ihuga Newcastle fan, men følger ikke noe videre med på norsk fotball. De siste årene har jeg hatt vansker med å gå på så mange brannkamper som jeg gjerne kunne ønsket, grunnet en jobbsituasjon med svært mye helgejobbing i tillegg til skift-arbeid. Stor var derfor min forundring når jeg var i "familieselskap" for å feire at min yngste fetter var blitt 10 år. Jeg satt jo og snakket litt med hans bror, som er 3-4 år eldre.

Denne guttevalpen har av uvisse årsaker blitt en stor brannfan, han sto og hyllet stemningen og brann og hele greien i store deler av selskapet. Min andre onkel fyrte litt opp under han og kritiserte fotball for alt det var verdt, og naturligvis blir min fetter noe forbannet. Han sto fremdeles på det han sa og kunne bl.a. fortelle at han til tider hadde tatt til tårene av begeistring, og begynte å legge ut om hvor mye gåsehud han hadde under kampen. Men han turde ikke gå på store stå ennå.

Poenget i dette noe langtrukne innlegget er det at selv om det kanskje for dere fleste virker som at stemningen er heller laber, så er det mange unge gutter som ikke er så blaserte som oss/dere, og de synes det er en helt utrolig stemning. Når disse etterhvert vokser til så blir det noe de har lyst å gjenskape og man kan fort forestille seg at det kan bli bra. Eller ikke. Men la nå de få leve i troen da...
3611
Brann / Stallen
May 29, 2004, 20:43:42 PM
Quote from: "Ole Brom"Walde gjorde et solid innhopp, ingen tvil om det ! Håper Brann kan holde på denne gutten !


Walde har i sannhet imponert meg. Sist på B/G kampen. Tror han kan bli en dyktig spiller om Mjelden fortsetter å gi ham slike innhopp. Og ikke lar han forfalle slik som enkelte andre talent har gjort.
3612
Brann / Knudsen ute resten av sesongen?
May 29, 2004, 20:36:29 PM
Quote from: "Ole Brom"Ja no koser vel alle "anti Knudsen" seg glugg ihjel !


Nå skal vel det sies at Knudsen har fått bedre rykte i Bergen etter siste halvdel av forrige sesong og så langt som vi er kommet i årets sesong?

Jeg vet ihvertfall at han har fått en høyere stjerne hos meg enn når han begynte å tjene til livets opphold i Idrettsveien. Joda, jeg omtalte han som Salmonella-Knudsen når jeg diskuterte spilte kamper med venner og kjente.
3613
Brann / Re: Stallen
May 17, 2004, 17:58:11 PM
Quote from: "KennethS"
Nå skal det sies at Ivar Rønnignen har vært stabil og god iår, hjelper på at han har et knallgodt stopper par forann seg.


Ja, my point exactly... Men vi får nå se videre i sesongen...
3614
Brann / Re: Stallen
May 17, 2004, 16:54:21 PM
Quote from: "Sotraanda"Det som har slått meg den seneste tid er at brann ikke har så sterk stall som eg hadde trodd før seriestart.

Greit, keeper og forsvar er strekt, antageligvis eliteseriens sterkerste spør du meg!


Nååå. Forsvaret er meget sterkt ja, med unntak av høyreback. Men Rønningen i mål, ja han er skamgod når han har dagen, men han kan like godt hjelpe til med å søle vekk mål når han ikke har dagen, hans stabilititetsproblemer er verre enn noen andre på laget.

Men igjen, deenne sesongen har han gjort det godt. MEd enkelte unntak,
3615
Brann / 16 mai
May 16, 2004, 01:36:47 AM
Quote from: "Stoffi"Poenget mitt her, er at folk som vanligvis sitter, eller som ikke går på stadion, nå vil komme ned på SS for å oppleve stemningen, eller pga at det er fullt på sitte.
Dermed får vi et SS fullt av "lite" dedikerte mennesker, kanskje.

I fjor var det stappfullt på SS på 16. mai, selvfølgelig. Det var en av de kampene det var dårligst stemning på SS gjennom hele sesongen.

Prøv å forstå hva jeg prøver å si, uten å bli sint og starte usaklige diskusjoner.
3616
Brann / Skyt, Haugen- skyyyt !!!
May 16, 2004, 01:14:25 AM
Tja, en lovnad om øl kan en fort ruinere seg på. Men jeg synes trådstarter har et poeng jeg (eller faktisk flere). Men det er vel gjerne bedre at Haugen prøver å få servert ballen til en som er litt støere på skuddfotene enn han føler seg selv?
3617
Brann / Litt amatør av dere da!
May 16, 2004, 00:51:26 AM
Jeg blir totalt kokkelimonke av hele greien jeg. Har stort sett aldri sett slik en overtagelse av dette forumet fra supportere fra andre lag sin side, som etter den fatale "klysa i Sogndal".

Det er vel og bra og si ifra, men det bør jo være mulig å se det at dette er ikke noe som den gjengse brannsupporter holder nært til sitt hjerte.

Den gjengse brannsupporter farter ikke rundt og sjikanerer vilt fremmede men mørkhudede mennesker på gaten, gjør han/hun vel?

Personlig har jeg ikke sett disse tendensene og jeg har kun vært på store stå de siste årene. Jeg er heller ikke en av de som kler meg i drakt (kall meg gjerne sviker om det gjør dere glad), men jeg føler det at det blir fort en stor sak av noe slikt.

Skandaler selger, det vet vi alle. Brann har de siste årene vært takknemlig stoff for enhver middelmådig avis. Det siste året har det vært heler lite skandaler, da igjen før den før nevnte spyttklysen og de rasistiske skjellsordene.

Er det NOEN av bortesupporterne som kan tenke seg at dette kanskje har blitt blåst "litt" vel opp i Media?

Jeg sier ikke det at man skal tilgi de som kommer med slike utsagn, SELV om det er utslag av at hverdagsrasismen har blitt stadig mere utbredt her i Norge de siste årene (merkelig nok så har FrP blitt stadig større i den samme perioden). Kan det hende at noen ikke klarer å holde seg selv kontrollert nok til å tenke over hva de faktisk ytrer på en fotballkamp?

Det synes personlig JEG høres sannsynlig ut. Men igjen, jeg er jo bare en intetanende wannabebrannsupportersviker jeg, så hvorfor tenke over det jeg sier.

Nei for all del, det er greit med rettferdig harme, og det er nok viktig også, men likefullt, en burde tenke litt over hva en sier. Jeg mener, det er vel og bra og være supporter, men det gir en ikke rett til å sette seg på ens høye hest for å fortelle alle hvor gode ens egen supporterklubb er.

Og for ordens skyld; Jeg er ikke rasist, jeg er heller ikke en sånn-ikkerasist som bare ikke liker utlendinger og mener at de burde holde seg til der de ble født (for det er en del slike ute og går).
3618
Brann / Ã?kra-Brann
May 01, 2004, 15:56:40 PM
Quote from: "sekto"Fint tiltak.. Fristet absolutt mer å reise nå.. ;0)


Ja ikke sant? Greit nok at det skal være litt konflitker og slikt innad i supporterverdenen, men det er og greit med ting som tja, respekt og lignende?
3619
Brann / Ã?kra-Brann
May 01, 2004, 06:26:23 AM
Om det ikke kommer Brann-supportere eller om det kommer, dette er nå en av de bedre velkomstene jeg har sett.
3620
Brann / Re: Ler av klanen
May 01, 2004, 06:15:18 AM
Quote from: "KennethS"http://www.klanen.no/forum/index.php?t=msg&goto=36550&#msg_36550
[Snip deler av innlegg]
skal kose meg i dag når Dylan knekker han på hodet og header inn 3-0 målet, etter at Runar "Kødd" Normann nettopp har scoret selvmål :)


Vel, synd det ikke gikk slik. Vært inne og sett på tråden etter kampen var spilt? Der var det mange sjarmerende kommentarer ute og gikk, som regel ala "surfer og home and away-lookalike".

Og så avslutter de med at de gleder seg til returoppgjøret der "Panzer" avslutter karrieren til Maccah for godt. Vi får se... VI får se HVEM som avslutter HVEM sin karriere...

Edit: Litt ekstra
3621
Brann / Tom Sanne til Brann?
April 30, 2004, 17:33:11 PM
Tja, vi får se om det er mer hold i ryktene nå enn det var sist det var oppe...
3622
Brann / Winters
April 17, 2004, 21:05:58 PM
Hmm. Dette kan fort bli en kinkig situasjon for Brann. De vil ha Winters, da han er en dyktig spiss, men de må gi han en "superlønn". Så langt så greit, men om de nå går til det steget med å innfri kravene hans, så kan det fort bli nye problemer.

Vi har jo sett at familien til Winters er ekstremt viktig for han (og all ære til han for det), så sett om de nok en gang snur og ønsker seg hjem. Hva da, Brann, hva da? Man må få solgt han, og siden det er få klubber i Skottland som har økonomi til å løse ut kontrakten hans (selv om de har penger til å lønne mannen) vil dette jo bety at Brann må la han gå ekstremt billig igjen. Faktisk kanskje gratis. Jeg antar at han får en Sign-On fee om han godtar en "superkontrakt" med Brann, dette kan jo gjøre slik at Brann må la han gå med tap.

Og vil de egentlig det? Problemet er det at de ikke finner dyktige spisser som kan erstatte han heller. Som sagt, en meget kinkig situasjon. Lykke til med å løse den floken...
3623
Brann / Kvaliteten på postene...
April 09, 2004, 14:15:14 PM
Quote from: "grei"Idiotisk forslag rett og slett. Men det med kvaliteten på innleggene stemmer bra. Veldig mange innlegg er preget av en fjortiss-stil (det hjelper ikke akkurat på når folk skriver dialekt) og det gir i det hele tatt et useriøst preg, ganske forskjellig fra det man finner på skbrann.org. Kremeksempelet er jo sangforumet der en bruker virkelig slår seg løs med fargestiftene når han skriver.
3624
Brann / Razanauskas
April 09, 2004, 13:44:48 PM
Jeg tror det kan bli meget interessant jeg å se hva disse to (Razza og Moen Hansen) kan yte. Føler vel egnetlig at Razza kunne blitt god med de rette treningsmetodene, men men.
3625
Brann / Dagbladet :)
April 09, 2004, 13:28:03 PM
Quote from: "bergenpetter"Det virker som om spesielt dagbladet prøver å fremstille bergensere som noen utskudd i norges befolkning! det var jo tydelig at det var de såkalte ekspertene i dagbladet ikke likte bergenserne. de seier jo rett ut at de syntes alle bergensere er ufordragelig.


Hehe, vi (eller dere egentlig, jeg er fra Sotra og har egentlig ikke stemmerett) sier jo at vi e nokke for oss sjøl...

En skal ikke tro en er noe vettu, og ihvertfall ikke mot byer og steder som er større enn Bergen. Egentlig bekymrer meg dette lite, jeg vet at det er mange som synes Bergensere er slitsomme og enevrerende, men men, de om det. Snakket med en jente fra Gøteborg (tror jeg det var) og hun sa at hun følte seg mye mere hjemme her enn i Oslo, fordi Bergensere var mye mer lik de i den byen hun kom ifra.
3626
Brann / Winters ny PFO?
April 09, 2004, 13:23:25 PM
Quote from: "Ben Dover"PFO gikk p.g.a. supporterhets, selv i kamper han var god fikk han hets for liten arbeidsvilje. Hadde han vært bedre behandlet av oss, ville han ha blitt.

Men han hadde ikke væærdens største arbeidskapasitet....

Vi mÃ¥ lære oss Ã¥ bygge opp spillerene, i steden for Ã¥ bryte de ned  :wink:


Ja, poenger der, men det forsvarer jo litt den tittelen bergensere har da, som Nordens LAtinere. Har fått en viss forståelse av at det med hets av egne spillere er litt mere utbredt i steder som Sør Amerika og slikt
3627
Brann / Seyi ønsket av barca!!!
April 09, 2004, 13:21:34 PM
Quote from: "Bergen Sin Gutt"
Varga ville ikke Brann ha. Han storspilte over to kamper for heltene i grønt og hvitt mot Barcelona. Og Seyi hadde ikke gått inn på laget til Barcelona? Jo det tror jeg han hadde gjort...

Ikke pÃ¥ grunn av Vargas gode spill nødvendigvis, tror du skjønner hva jeg mener. Hadde Barca hatt Seyi pÃ¥ torsdag  hadde de nok slÃ¥tt Celtic. Takker høyere makter for at det ikke skjedde.
3628
Brann / Haugesund-Brann 1-3
March 26, 2004, 16:13:45 PM
Hmm, Knudsen scorte nok en gang. Han begynner jo å se ut som han er en meget god spiller, og ikke bare stallfyll. Fortsett slik :)
3629
Brann / ikke salgsobjekt allikavel ?
March 26, 2004, 16:11:56 PM
Ja jeg kan ikke si at jeg tar til tårene fordi at Seyi ikke er et salgsobjekt. Men, rykter er rykter, og det er kanskje noen som ser på han som ikke har blitt omtalt. Vi får se.
3630
Brann / Seyi ønsket av barca!!!
March 23, 2004, 16:05:24 PM
3631
Brann / Hvis Olofinjana stikker til sommeren?
March 11, 2004, 18:56:40 PM
Quote from: "Xminator"Ikke for å være partykiller, men han spilte også fadesen mot Stabæk :p

Joda, Chess har mange ideer, så får vi se hva som skjer nå :p Det beste hadde vert om Chess "kjøpte" Olofin :)


Tja... Hehe, det hadde vært noe det, men du vet, problemet er at det skal en del spenn til før noen kunne ha konkurrert med hva utenlandske klubber har muligheten til å gi.

Det er klart at Chess har mange planer, og det må sies at det gir meg en litt emmen smak i munnen. På den ene siden er det jo glimrende for det at Brann kan få gode nye spillere, som igjen kan heve denne klubben til topps, problemet er at Brann i den prosessen kan komme til å bli oppfattet som et "kjøpelag som ikke hadde kommet seg noen vei uten rike onkler", et stempel som vi, Brann-supporterne, har yndet å klistre utover andre klubbers renomme.
3632
Brann / Hvis Olofinjana stikker til sommeren?
March 10, 2004, 16:10:08 PM
I et intervjue med han Chess-gründeren (Er det Ivar Vollvik han heter) så jeg at han fabulerte om å kjøpe ny spiller til Brann, og da en skikkelig god en, og at han kunne tenke seg å legge en del penger i det. Er det noen som har noen teorier om hvem han har i kikkerten, siden han allerede nå hadde en i kikkerten, men ønsket å holde kjeft om hvem, etter Azar Fadesen?

Er det Flo? Helstad? Mykland? Hassan? Gascoigne? Hvem vet?
3633
Brann / Hvis Olofinjana stikker til sommeren?
March 07, 2004, 19:17:51 PM
Ja altså, det er egentlig for lavt med 20 millioner i forhold til verdien fyren har, men problemet er at det nå etterhvert er skikkelig sjeldent at norske spillere fra andre klubber enn RBK går for over 10 millioner.

Fortsetter det slik så blir det omtrent sånn som når det tok av med norske spillerkjøp i første omgang. De beste blir visket vekk for null og niks penger helt til klubbene ser at de kan begynne å kreve litt mere enn de har gjort fra før av.
3634
Brann / Myggen?
February 28, 2004, 18:03:29 PM
3635
Brann / Nye spillere til Brann
February 10, 2004, 18:13:30 PM
Tja. Keepere. Må ærlig innrømme at jeg ikke har satt meg for meget inn i disse. At Brann kanskje burde ha forsøkt seg på Arni er en ting. De var trege og gjorde det ikke. Synd for dem. Og oss.

Spørsmålet er vel egentlig hvor mye lønn tror folket at Arni ville ha krevd? En del? Eller en GOD del? Og jeg er nesten sikker på at Branns velgjørere Chess ikke hadde puttet penger for en eventuell sign on fee.

Man vil jo ha en spiller som kan vise seg frem, og keepere er ikke de som viser seg aller mest frem (med mulige unntak i Higuita, Grobbelaar og Jorge Campos, som viser seg frem ikke bare på bakgrunn av egenskapene deres, men også oppførselen)

Kvisvik er en hurragutt som på sitt beste i tillegg er nærmest en magiker med ballen. Han viser seg frem og er en god representant rent personlig for Chess.

Ifølge BA så er Chess interessert i å hjelpe med å betale for kjøpet av MacAllister. Dette er også en spiller som kommer til å være synlig på laget. Ikke et vondt ord om Chess (snarere tvert imot, de skal ha mange takk for de pengene de legger igjen i Brann. Uvurderlig støtte) men om Brann skulle ønske seg en keeper må de regne med å betale det gildet selv. Disse er vel heller ikke så lette å ha på prøvespill heller vil jeg tro, så det er noe de må følge over lengre tid.

En interessant ting kunne vært å lånt Kasper Schmeichel fra City (siden de er mer eller mindre sikre på keeperfronten) for å ha sett han. Men han er gjerne litt for ung enda.
3636
Brann / Hjemreisen utsatt for Olofinjana
February 09, 2004, 09:57:42 AM
Hehe, det ser ut som han får vist seg frem som den diamanten han faktisk er. Godt er det.
3637
Brann / Brann får ikke dispensasjon av NFF
February 07, 2004, 17:33:30 PM
Quote from: "KennethS"eller vip tribunen pÃ¥ koengen under elton john konserten  :shock:


Det kan være. Var ikke på på den, ville heller ikke, og gadd ikke lese om den heller. Ser frem til David Bowie konserten jeg.
3638
Brann / Brann får ikke dispensasjon av NFF
February 07, 2004, 10:14:10 AM
VEl, det som skremmer meg er vel om Brann faktisk får hamret opp noen provisoriske tribuner slik at NFF får kravet sitt igjennom. Er de skikkelig uheldige da så kan disse være for svake til å bære tilskuerne, og vi får vår egen lille fotballkatastrofe ala det som skjedde i England på 80-tallet. Jeg husker desverre ikke hvilken bane dette skjedde på, men det må være den absolutt ydderste konsekvens for regelrytteri.
3639
Brann / Re: Runar Normann, "konge" på venstrebacken..
February 07, 2004, 10:10:08 AM
Quote from: "GhostDog"La oss håpe at Runar Normann slår til og blir like god på ViF som på Brann.. Regner med at han vil få gjennomgå av Klanen da! Synes egentlig litt synd på fyren.. ehh nei..! Gjør egentlig ikke det.. Han er jo fyllt 5 og skulle egentlig ha kommet over trassalderen... :P

Måtte han bli et "ankerpunkt" - en rundingsbøye av dimensjoner!

Heia Brann!


Amen!

Men jeg er nå spent, jeg vet ikke, men muligens klarer Rekdal å holde den storsnutede nordlendingen litt mere i tøylene enn vår egen Monsamjelde klarte. Det ble jo sagt at han var for lite sjef.

Men men, om Runar er Runar så klarer han vel å bæsje på leggen med en slik eleganse at synkronsvømming blir ingenting i forhold.
3640
Brann / Kenneth Store-Judas
February 03, 2004, 03:40:55 AM
Quote from: "Baitle"
Kan ikkje samenligna vanlig arbeid og fotball uansett om det er jobben hans


Nja kanskje ikke. Jeg vet ikke, men jeg har egentlig aldri skjønt fotballspillere i England som syter og klager over at de ikke før spille når de kan sitte på benken og koste inn penger.

Men jeg mener fremdeles det at kunne jeg valgt mellom å begynne i "vanlig" arbeid eller cashe inn penger for å spille fotball i et år til, så hadde jeg valgt det siste. Da kunne jeg ha brukt det året til å øke mine sjanser for å komme ut i det "vanlige" arbeidslivet.
3641
Brann / Ny Afrikaner på gang
February 01, 2004, 22:10:56 PM
Det kan jo være så enkelt som at han rett og slett er litt for ego og primadonna vet du. Personlig tror jeg en av grunnene til at Seyi ble slik en suksess, springr utifra at han i tillegg til noen rent ut sagt fenomenale egenskaper faktisk er rimelig ydmyk. Det finnes jo spillere med gode egenskaper men primadonna-nykker, og det er ikke alltid disse blir så store.

Apropos primadonnaer, jeg ser at Normann skal til ViF nå. Det blir "spennende" gitt. Skal vi vedde på hvor lenge han holder seg der?
3642
Brann / Kenneth Store-Judas
February 01, 2004, 21:57:30 PM
Vil ANTA at Storvik som dere sier sa nei til Brann FORDI de ikke kunne love han noe som kunne minne om fast førstelagsspill. Så ombestemmer Brann seg og finner ut at det er alltid plass for en midtbane-elegant, men da gidder ikke Storvik mere.

Der holder jeg faktisk litt med han, om jeg ført hadde fått beskjed om at det ikke var trang for min tilstedeværelse, for så å snuble seg til at vi kan nå ha han for sikkerhets skyld, i tilfelle den vi satser på istedet havner på sykehus med dobbelsidig lungebetennelse... Han kan jo sikkert gjøre et minstemål av arbeid...

Dernest tror jeg at mr. Storvik fikk litt godfølelsen igjen for å spille fotball og synes det var litt leit å gi seg med det. Derfor så han etter andre og grønnere gressmarker. JEg hadde gjort det samme hadde jeg hatt valget mellom å begynne på en snackbar eller få ansettelse i et mye mere krevende og, rett skal være rett, bedre betalt firma. Da hadde jeg gjort en Storvik

Men bevares, han har nok kanskje ikke oppført seg helt skikkelig npr han hadde sin storhetstid. Kanskje kanskje ikke.
3643
Brann / Ystaas eller andre spisser
January 02, 2004, 21:23:26 PM
Tja, det skulle ikke forundre meg om lundefuglen selv klarte å putte minst like mange mål som PFO klarte, og kanskje klarer Knarviken å plukke fingen ut av rumpen, lukke munnen og spille god fotball igjen.

Dette må vel og merke skje om det ikke kommer noen nye spisser til Bergen denne sesongen, aller helst burde det nok ha blitt investert i to spisser til for at det skal være noe å spille på-
3644
QuoteHåvard Flo er vel av den typen de søker, men han er gammel og kommer aldri i livet. Andreas Lund er en annen, men spiller han fotball i det hele tatt lenger?


Tja, mener Andreas Lund la opp grunnet skader. Men det hadde jo vært en smålig frekk spissduo da, Andreas Lund og Thomas Lund. En stor Lund og en liten lundefugl. [/quote]
3645
Brann / Ny spelar krise?
December 10, 2003, 16:50:55 PM
3646
Brann / Soma
December 10, 2003, 16:43:53 PM
JA det kan på meg virke som om GMK er litt for glad i penger og ikke så overvettig glad i den norske tippeligaen som sådan. Det er et trist faktum.
3647
Brann / Vi har mistet Robbie Winters... :'(
December 08, 2003, 22:46:58 PM
3648
Brann / BrannBataljonenBergen
December 08, 2003, 22:16:56 PM
Enig enig. Det har blitt gjort mange tak de siste månedene etter at BST gikk nedenunder og hjem, mye mere enn det jeg så BST gjøre. Det er godt at noen har den nødvendige "frekkhet" (dårlig ord) til å be om å få møter med Brann og klarer å få Brann til å gi etter litt også...
3649
Brann / Royal League
December 08, 2003, 22:14:59 PM
Det er sant, sikkert og visst at RBK har vært nr 1 i Norge nokså lenge nå, men de tre plassene bak der derimot, disse er det mere spenning om. Dermed kan det fort bli til at en del klubber blir bedre forspent på den økonomiske delen , og det er jo ikke negativt. Så kan det hende at Brann kanskje ikke ender opp på nr 4 og oppover, men da får ebn bare putle videre. Jeg tror at Royal League kan bli en tøff ting jeg.
3650
Brann / Gi Mjelde en tiårskontrakt!
November 09, 2003, 15:02:59 PM
Synes ikke man bør gi mannen en 10-års kontrakt. Som en annen bruker sa det, er det INGEN som kan historien sin? Tennfjord fikk jo livstidskontrakt og det gikk jo fort i do etter det. Personlig er jeg fremdeles skeptisk til Mjelden, men jeg ser ikke bort i fra at han KAN ende opp som en trenerlegende. Dette er minst like sannsynlig som at han ender opp som en "falitt" (ja, jeg vet, dårlig ordvalg, men men).

Jeg har ikke fulgt juniorene så nøye, men jeg ser det er et trekk med den norske tippeligaen at en sjelden tør gi de aller yngste talentene sjansen, og at det heller ikke er uvanlig at folk først får spille når de er over 20 liksom. Mens i England og slike steder har man folk som Rooney som er på det nærmeste fast på et "topplag" som 17-åringer. Jeg tror at Mjelde har gjort en feil når han lar juniorer som Kjerrgård vandre stille av sted.