• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Christian

1501
Brann / Uff da Kamma
May 15, 2004, 11:34:19 AM
Er vel fornuftig det, ja.

Vi får heller ta opp igjen dopinghets om HamKam skulle komme tilbake til Stadion neste år. ;)
1502
Tifo, sanger o.l.... / de e' full av boler!
May 14, 2004, 12:58:29 PM
En vet jo aldri. Norsk presse er som sagt rar.
Alt annet enn snille, generelle slagord mot dop kan sikkert kritiseres.

Kanskje "Dop er bæsj, fysj og æsj!" er snilt nok ;)
1503
Tifo, sanger o.l.... / de e' full av boler!
May 14, 2004, 12:52:56 PM
Hihi. Eg syns det, men vi hadde sikkert fått pepper for dette òg.
"Stakkars naive fotballspilleren, ikkje mobbe for slikt..."
1504
Brann / Uff da Kamma
May 14, 2004, 12:11:36 PM
Hehe. Solbakken er i alle fall dopa, men det spørs om det hjelper på prestasjonene hans...

Syns Bataljonen no skal ta i mot doping akkurat som mot rasisme. Her har vi jo et alldeles deilig utgangspunkt for hets og latterligjøring av motstanderne. Hva med en fin liten sang pÃ¥ samme melodi som linjedommeren fÃ¥r høre?  :wink:
1505
Tifo, sanger o.l.... / Nye sangen til soma her?
May 14, 2004, 09:59:59 AM
Vær så snill å få den til!
Skal gjøre mitt for at den rekker ut over gjerdet.
1506
Brann / Skyt, Haugen- skyyyt !!!
May 13, 2004, 13:39:34 PM
1507
Brann / Nå må pressen snart slutte
May 13, 2004, 08:47:17 AM
No har pressen sluttet. De har gått til streik. HURRA!!!


Bladde i gårsdagens(?) Dabladet til frokost og de brukte bla en hel side på å formidle at den Pepsi-sponsede Britney Spears var forelsket og drakk Coca Cola i parken. Tror ikkje eg kommer til å ha problemer med denne streiken sånn med det første...
1508
Brann / TV-kamper?????
May 13, 2004, 08:42:25 AM
Enig i at det har gått langt no, men det kan nok ikkje fortsette inn i evigheten. Fotballkamper på tv er et produkt som skal selges og kvaliteten på dette produktet daler om supporterne svikter. Klart det er hjemmepublikum som dominerer, men fotballkamper er langt bedre med to supporterleirer som virkelig gir alt og faktisk konkurrerer.

Ta cup-finalen. Den går jo midt på blanke formiddagen. Ser ikkje helt for meg den bli flyttet til kveldstid en ukedag ;) Men det blir kanskje en drøy linje å dra. En kan kanskje heller spørre seg korfor ikkje flere TV-kamper kan gå kl fire på lørdager. Viking - Molde gjorde i alle fall det og tidspunktet er godt innarbeidet som fotballtid, òg i Norge. Dessuten gir det kjempemulighet for supportere å reise til kampene.
1509
Brann / Olo til Monaco
May 13, 2004, 08:34:41 AM
Tror ikkje Brann selger til Monaco uten garanti for alle pengene på bordet. Salget av Hassan gikk vel ikkje akkurat smertefritt. Klart at suksessen i CL gir penger i kassen, men eg vil tro det fremdeles står kreditorer inne på kontoret til klubbdirektøren. Klubben var tross alt på randen av konkurs for et år siden.

Dessuten; Radio1? Bry de seg om Brann lengre, då?
1510
Brann / Sparebanken Vest og rasisme
May 12, 2004, 13:10:04 PM
Boots og blank skalle er allerede pÃ¥ plass. Synd vi spiller i røde drakter, kanskje Mjøndalen vil bytte for anledningen.  :roll:

Nei, no får det bli en slutt på dette maset. La fotballen komme tilbake i sentrum og så skal ingen kunne slenge rasistisk drit på Stadion uten å få klar beskjed heretter.
1511
Vel talt, Thorleif.
Du gjorde forøvrig ellers en god jobb på Redaksjon1. Håper alle innser kor Brann, Bataljonen og supporterne står i denne saken no.


No skal vi konsentrere oss om å drive Brann fram til brakseier mot Ham-Kam!
1512
Vil du være vennlig å forklare kordan Bataljonen er ansvarlig for enkeltmenneskers oppførsel? Hva Bataljonen kunne gjort for å hindre det som skjedde?

Eg vil òg gjerne få nærmere forklart hva som ikkje er tydelig i Bataljonen sin uttalelse på forsiden, hvilken innsikt du har som gjør deg overbevist om at de er rasister.

For ordens skyld:
BST og Bataljonen er ikkje samme ting. BST eksisterer ikkje lengre.


Sjøl er eg temmelig rød både på ene og andre måten og ikkje reint lite tolerant i egne øyne. Likevel har eg ikkje problemer med å være medlem av Bataljonen og eg er heller ikkje flau av å være Brannsupporter. Det som skjedde i Sogndal skal ikkje skje og er langt over streken for hva eg tolererer, men så var det som sagt heller ikkje Bataljonen eller Brannsupporterne som stod bak. Det var enkeltmennesker som i altfor stor grad lot seg rive med.
1513
Vel talt Dr. Meland.

Der satt du ord på det eg har følt hele veien. Det er ikkje snakk om rasisme i så måte. Det er som du sier snakk om flytting av grenser. Det gjør ikkje det som skjedde mer akseptabelt, men det setter fingeren på noe media og fotballekspertene der ute ikkje klarer å se. Kanskje med unntak av Erik Thorstvedt som på Canal+ i går som spøkte med at han sjøl var blitt spyttet på i England.

Eg gir gjerne Russel applaus før hjemmekampen mot Sogndal, men det blir det hele. Når kampen er igang er han Sogndalspiller og motstander. Så får vi vise at vi er mer kreative enn at vi må ty til kroppsvæsker og rasistisk grums.
1514
Tifo, sanger o.l.... / Nye sangen til soma her?
May 07, 2004, 11:10:43 AM
Skal ikkje begi meg utpå å identifisere melodien, men bra var den. Nytt og friskt på Stadion? Her må noen kline til og være kreativ.
1515
Tifo, sanger o.l.... / Nye sangen til soma her?
May 07, 2004, 08:54:47 AM
Greit. Det kan bli veldig bra. Hørte nettopp Twente-sangen og forstod kordan den skal gå. Satser på at denne kan runge ut fra SS på 16. mai.
1516
Brann / Dylan skadet ?
April 23, 2004, 09:14:26 AM
Den scoringen var så deilig! Tar gjerne en reprise på den, ja.

Synd om Dylan ikkje skulle bli klar. Han vil nok være i stand til å kjempe godt mot forsvaret til Vålerengen.
1517
Brann / Endelig grei beskjed......
April 23, 2004, 09:12:01 AM
Ja, denne Molde-spilleren slutter aldri å imponere. Godt det dreier seg om spill utenfor banen. Vel talt!

Så får vi se hvor lang tid det tar før NFF kommer på banen og irettesetter denne oppvigleriske fotballspilleren, som både kan lese, skrive og tenke sjøl.
1518
Brann / Kanonstemning!
April 21, 2004, 12:46:21 PM
Jøsses. Her er det vel ikkje annet å gjøre enn å takke og bukke.

Men det er sant. Den ene gangen hele Hansa (og kanskje andre tribuner òg) virkelig stemte i på Byen e' Bergen var det fantastisk. La oss håpe vi får oppleve det samme mange ganger iløpet av året.
1519
Brann / Utbygging av stadion?
April 21, 2004, 09:44:26 AM
1520
Brann / Utnytt delingen av Store Stå
April 21, 2004, 09:31:03 AM
1521
Brann / Hanstveit med brukket nese
April 19, 2004, 11:28:56 AM
Jævlig synd for Hanstveit er det i alle fall. Den fyren er jo forfulgt av skader. Heldigvis er ikkje dette så alvorlig som den han pådro seg tidlig i fjor. Viser i alle fall at spillerne gir alt.

Erstatningsmessig går det nok bra, men samspillet til Kvisvik og Hanstveit får vi nok ikkje se på er par uker, nei.
1522
1523
Brann / Kvaliteten på postene...
April 06, 2004, 11:04:54 AM
Dumme folk burde avlives, eh?

Kem er idiot og kem er værdig? Kordan skal en bestemme kem som får poste kor? Først må en ha kriterier, så må en ha tekniske løsninger. Ingen enkel oppgave.

Nei, forumet bør være åpent for alle som oppfører seg. Folk som mener de har noe bra å fare med får heller gå foran med et godt eksempel og vise kordan det skal gjøres.

Sensur og klasseskille er ingen løsning.
1524
Brann / Brann - �lesund på mandag
April 05, 2004, 12:58:07 PM
På Brann.no står det at kampen på Stadion er avhengig av værforholdene eller noe i den duren. Vel, no øser det ned ute. Er den sjans for at kampen blir flyttet eller er det sikkert at det blir på Stadion?
1525
Ser no (etter å ha leitet litt) at det på forsiden finnes link til en samling av supportsanger for Brann. Alle er rettet mot laget generelt.

Hva med å tilføye en side med spillersanger? Har blitt kastet mange forslag frem og tilbake her på forumet og noen må da holde mål. Vil tro at om Bataljonen/Tifo-gruppen går i spissen og publiserer noen av de, så får vi etablert sangene. Når de bare svirrer rundt på forumet er det vel lett for at de blir glemt. Vil òg tro det er vanskelig å ta de frem når vi skal gaule guttene frem i de første kampene.

- Winters-sangen bør være bankers etterhvert - selv om den er på engelsk.
- Mjelde sin gamle sang har vært omdiktet til trenersang på leveligvis.
- Olofinjana har fått flere ok forslag til sang.
- Thomas Lund har jo sin litt snodige variant.
- Rønningen er grei.
- Guntveit har vel blitt foreslått bør adoptere Helstad-sangen (We're not gonna take it...)
- Valencia-sangen burde taes i bruk - Dylan kanskje?

Føy gjerne til flere om noen kommer på noe.

Ja, og så håper eg det blir trykt opp flyers med tekster til første hjemmekamp. Det må det vel være ressurser til.
1526
Brann / Kor mange sesonkort...
April 01, 2004, 09:23:21 AM
Tenkte bare eg skulle gi uttrykk for et senario ang sesongkort og den nye inndelingen av SS.

Eg har sjøl hatt sesongkort på SS de siste årene, men i år ble det ikkje til pga av den nye oppdelingen. Går gjerne på Stadion med venner som ikkje er like engasjert som meg i ny og ne. Disse ville da ikkje være medlemmer i BBB og heller ikkje få adgang til midtfeltet. Eg var då usikker på korleis det ville fungere om eg hadde sesongkort her - om eg kunne bruke billettene mine på de andre feltene på SS om det var ønskelig innimellom.

Resultatet ble at eg droppet sesongkortet. Eg er likevel medlem i BBB og kan då gå på midtfeltet når eg vil det og andre steder når det måtte passe bedre. Kan jo godt tenkes at andre òg har det på denne måten...
1528
Det med dommeren før kampen er eg enig i og det går tildels på bortelaget òg. Det er så mykje mer virkningsfullt om alt dreide seg om Brann under "oppropet".

Syns eg merket tendens til at folk gjorde dette i forige sesong. Vedvarende generelle heiarop til Brann gjennom hele presentasjonen av bortelaget og dommeren. Syns det er måten å gjøre det på.

Spontan reaksjon undervegs er noe helt annet og har min fulle støtte og tilslutning. Sånn skal det være!
1529
Brann / Nye Brann Stadion:
March 03, 2004, 11:15:13 AM
Ny tilskuerrekord?

Trodden tilskuerrekorden på Stadion var rundt 30.000 eg... Kan blir hardt å slå. Først må vi ha en så stor arena, og så må Brann klare å lokke 30.000 dertil...

Mulig eg er på bærtur her...
1530
Brann / Myggen?
February 28, 2004, 14:28:15 PM
Har alltid hatt en liten drøm om å få Myggen til Brann. Han må jo være en av norges desidert herligste fotballspillere.

God, laidback og ikkje akkurat sjølhøytidelig. Velkommen skal han være.


Men vi bør vel ikkje akkurat begynne å dikte sanger til han helt enno...
1531
Brann / Dylan klar!
February 19, 2004, 12:07:43 PM
Har tidligere foreslått at Olofinjana tar over Hasund-sangen. Forslaget ligger i sang-tråden på TIFO-forumet.

Tror det kunne blitt bra.
1532
Brann / Dylan klar!
February 16, 2004, 11:19:22 AM
Alex sin sang kan fint brukes. Det er få melodier som er så gøy å synge. Bra forslag!

Har tenkt litt på dette med Dylan og sang sjøl og prøvde meg litt med noe på Waltzing Mathilda, sånn i australsk ånd. Var ikkje helt enkelt, siden eg blant annet ikkje klarte å få med hele melodien. Blei kanskje bare teit...

Ett mål av Dylan
Ett mål av Dylan
Vi får nok fler mål av Dylan i dag!

Eller på engelsk (sånn for hans egen del):

One goal by Dylan
One goal by Dylan
We'll get more goals from our Dylan today!


Det mangler som sagt litt for at sangen skal bli hel, men kanskje andre kan hjelpe om utgangspunktet var bra.

Ellers kan det jo nevnes at det er lett å fortsette sangen ettersom han putter gang på gang: To mål av Dylan, tre mål av Dylan. Scorer han mer enn tre i én kamp har det vel likevel rablet såpass for oss at vi ikkje bryr oss med at "fire" ikkje passer helt inn. Fem og seks går derimot helt fint ;)
1533
Brann / Det er ganske utrolig at...
February 16, 2004, 11:05:51 AM
Hør hør!

Vi har faktisk to goder keepere i Brann. Heldige er vi.
1534
Brann / Brann - Molde
February 15, 2004, 19:09:01 PM
Kjedelig var det, ja, men syns de virket forholdsvis trygge bakover. Det var det offensive som manglet. Midtbanen var jo helt vekke i første omgang, med untak av Knudsen, som var bra.

Hjalp på når Soma kom opp i andre. Han viste fine tendenser på midten, uten at det ble mål av den grunn.

Ystås må trene på avslutninger.
1535
Brann / Hjemreisen utsatt for Olofinjana
February 09, 2004, 10:36:27 AM
Nei, det er det ikkje. Da blir han jo solgt :(
1536
Brann / Hanstveit
February 06, 2004, 12:20:29 PM
Han er en bra mann. Absolutt.

En synd og skam i grunn at han ikkje har sang. Har vel vært en av de absolutt mest stabile Brannspillerne de siste årene. Om vi ser vekk ifra skadene :(
1537
Brann / Olofinjana starter for Nigeria.
January 29, 2004, 10:17:26 AM
Nettopp!

Vi har mer bruk for Seyi enn for 10 mill. Syns no eg i alle fall.
Mulig Bjørn Dahl er uening...
1538
Tifo, sanger o.l.... / Popeye the sailorman Brannsang?
January 26, 2004, 10:09:02 AM
Ricky sitt siste forslag er bra.

Den første blei jo litt ensformig, men kanskje det er det som skal til for at folk synger med :p
1539
Brann / Knarvik som spiss.
January 19, 2004, 14:49:33 PM
Her skytes det friskt fra hoften, ser eg.

Knarvik sin innsats i fjor var ikkje mykje å skryte av, sier noen. Så spilte han fint lite og heller ikkje på spissplass, så vidt eg husker. Gi han en sjanse som spiss, med ro og trygghet i ryggen.

Kjenner heller ikkje igjen Knarvik som en medgangsspiller med hoftefeste i dårlige kamper. Eg husker han mer som et arbeidsjern og en terrier på banen, men jøss, kanskje eg er helt på jordet.

Sutringen i media kunne han kanskje ha spart seg. Alle bør tåle å sitte på benken innimellom, sjøl om de har spilt i England. Men å være fornøyd med egen innsats må da være lov. Positivitet tror eg kanskje det kalles. Enkelte her kunne kanskje lære noe der ;)

Eg syns, som sagt, at Knarvik bør få sjansen til å vise seg fram som spiss for Brann. At han er en god avslutter er det vanskelig å benekte.
1540
Brann / Knarvik som spiss.
January 16, 2004, 10:06:07 AM
Ser i dagens BT at Knarvik satses på som spiss i kommende sesong. Kva syns folk om det?

Eg tror det kan bli bra. Knarvik har gang på gang vist seg som en god avslutter med bra teknikk. I motsetning til feks. PFO er han heller ikkje redd for å gå på mål og avslutte. Skal bli fint å se skudd fra mer enn 11 meter fra andre enn Waltin ;)

En annen ting er at Brann på denne måten er klar i forhold til Knarvik. No vet han at han vil bli satset på og nok vil få spilletid. Tror han trenger litt ro og tillit for å blomstre som spiller igjen. Han ér for god til å la gå...
1541
Brann / Soma en ny Svante?
January 15, 2004, 10:52:46 AM
Haugen hadde en veldig god periode og vil bli god for Brann i kommende år. MEN han var vel ikkje akkurat fast på laget i sesongavslutningen, var han? Soma og Olofinjana gjør jobben, så får Helge ta til takke med å være superreserve og innhopper på misten. I alle fall denne sesongen.
1542
Brann / den nye drakten?
January 15, 2004, 10:48:17 AM
Akkurat når de gjelder draktsalget er dette litt uvesentlig. En får drakt uten reklame. Det har i alle fall eg.

Prinsippet er eg derimot veldig enig i.
1543
Brann / den nye drakten?
January 08, 2004, 13:29:55 PM
Føler meg vel fotballidiot no, men sponsorlogoer er jo òg noe...

Tror sparebanklogoen vil gjøre seg bra på drakten. Likten den veldig godt, faktisk. Enkel og stilig. Litt Nike-vinge, på en måte.

Andre synspunkt?
1544
Brann / Profflisensen kan ryke !
December 22, 2003, 21:28:56 PM
Blir klappstoler fra IKEA i klokkesvingen dette. Ta med paraply :p

Ordner seg nok.

Og NFF...? Makan til tullinger.
1545
Brann / Ny spelar krise?
December 12, 2003, 11:35:24 AM
Tror ikkje det er tid for å krisemaksimere helt enno. Winters forsvinner gjerne, men tror nok vi skal klare oss fint gjennom kommende sesong likevel. Mykje kan skje på et år - bare tenk på kor fort det gikk med Kvisvik.

Når det gjelder Olofinjana er det tåpelig å lage en stor sak ut av at han ikkje ville underskrive ny kontrakt. Takk til BT :p Han har jo kontrakt ut 2005! Ingen i hans posisjon ville gjort det. Betyr derimot ikkje at han forsvinner iløpet av våren. Han blir denne sesongen og kanskje neste òg. Er ikkje akkurat kjøpefest på spillermarkedet fortiden, og selv om han er god tror eg han har tid til å vente på et virkelig interessant tilbud. Blir nok ikkje Austria Wien for å si det sånn...
1546
Brann / Azar
December 04, 2003, 11:59:26 AM
Om Azar dukket opp på Stadion igjen ville han i alle fall prestere for å få tilbake tilliten og statusen hos publikum. Det vil bli et ganske annet gjensyn enn med Kvisvik. Tror faktisk det i seg sjøl kunne blitt artig: Azar vet ikkje helt ka han skal gjøre og heller ikkje publikum.

Når det er sagt; Eg vil aldri trygle og be Azar om å komme tilbake, og om han likevel gjør det må han virkelig innfri. Tror ikkje eg sånn i farten kommer på spillere eg absolutt ikkje vil ha på Stadion. En god spiss er en god spiss. Dessuten er det vel ikkje så mykje å gjøre med det om han dukker opp. Ser ikkje for meg demonstrasjonstog fra sentrum til Stadion i denne saken.

Ka vil dåkkar som hater Azar sterkest gjøre om han faktisk kommer tilbake? Slutte å støtte Brann? Hetse en Brann-spiller på Stadion? Gå hjem til han og søle ketchup i oppkjørselen...?
1547
Tifo, sanger o.l.... / Nye Brann-sanger
November 25, 2003, 10:55:18 AM
Hoi! Her er litt klipp og lim fra tidligere i høst. Bare for å spre det glade budskap og støtte opp om sang-tråder:


Eg tar sjansen og omdikter og lar Olofinjana ta Hasunds plass.

For vi har Seyi
Olofinjana
Han finter alle
på vei mot mål
Vi vinner alltid
når Seyi putter
SÃ¥ kom og syng for Seyi igjen!

Olofinjaaanaa. OH! Olofinjaaanaa. OH!
osv...

SÃ¥ kom og syng for Seyi igjen!


Og en til Mjelde:

Se Mons Ivar leder Bergens stolthet!
C-kurs D-kurs trenger ikkje han!
Det er fordi han tror på dette laget
og fordi han elsker SK BRANN!
1548
Tifo, sanger o.l.... / Nye & Gamle Brann-Sanger
October 28, 2003, 20:33:25 PM
Kor ble det av alle forslagene til omdikting av sangen til Mjelde, som verserte før sesongstart? Han fortjener en skikkelig takk på lørdag, han òg.

Ka med:

Se Mons Ivar leder Bergens stolthet!
Det ble/blir seier i hele Norges land.
Det er fordi han tror på dette laget
og fordi han elsker SK BRANN!


Godt mulig eg stjeler fra andres forslag no, men pokker heller. Trener-Mons bør òg hylles!
1549
Tifo, sanger o.l.... / Olofinjana - på Hasundsangen
October 28, 2003, 20:27:33 PM
Merkelig ka en stille ettermiddag på jobb gjør med deg- eg ble i alle fall et oppkomme av ideer og melodier. Kan godt være dette bare funker for meg og at kvaliteten er så som så, men ta meg i så fall ikkje for hardt. Må jo være lov å prøve seg ;)

Til stadighet blir det sagt at Hasund-sangen er for bra til å forsvinne fra Stadion, samtidig har vi fått en ny midtbanejuvel. Eg tar sjansen og omdikter og lar Olofinjana ta Hasunds plass.


For vi har Seyi
Olofinjana
Han finter alle
på vei mot mål
Vi vinner alltid
når Seyi putter
SÃ¥ kom og syng for Seyi igjen!

Olofinjaaanaa. OH! Olofinjaaanaa. OH!
osv...

SÃ¥ kom og syng for Seyi igjen!


Kan jo fint beholde originalrefrenget med Lalalalalaa. OH! eller kanskje tilogmed bytte mellom de to. Eg syns i alle fall dette burde kunne funke.
1550
Brann / PFO
October 28, 2003, 11:47:05 AM
Sant sant.

Det hele utvikler seg jo til rene farsen. No er jo agenter og rådgivere òg lei av vinglingen.
Men jøss; han må gjerne bli i Brann en sesong til. Litt liv og røre er jo greit å ta med, no når Brann har fått så god orden ellers ;)