• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Henrik8

151
Kamper / Sv: Godset - SK Brann lørdag 21.08.10
August 22, 2010, 09:46:11 AM
Etter at resten av laget har begynt å sette seg, blir det klarere og klarere hvor svake backer vi har. Uten å ha full oversikt over de øvrige i Tippeligaen, føler jeg meg ganske sikkert på at Branns er blant de svakeste.

Opdals feltarbeid i år har i tillegg vært helt horribelt. I går er han heldig som ikke blir straffet. Han virker generelt veldig tung i kroppen.

Bortsett fra backene mener jeg vi har et lag som kunne tatt medalje i år med en god start. Med utgangspunkt i gårsdagens oppstillint, kunne vi hatt følgende lag:
                    Opdal

Ny back Koscmar Austin Ny back

Guastavino Solli PVM Mjelde Huseklepp

                  Bakke/Ny spiss.

Det laget her er etter min mening veldig bra etter Tippeligastandard. Da blir ønsket ny kontrakt til PVM og Solli, to nye backer og en ny spiss. Kanskje utopi med tre ny spillere, men hvis Kalvenes holder nivået kan vi kanskje greie oss med en back. Da er det snakk om to nye kontrakter, benyttelse av e opsjon, og to nye spillere før vi kan kjempe i toppen allerede neste år. Det burde da være mulig å få til, RBH?
152
Brann / Sv: Positivitets-tråden
August 21, 2010, 09:33:05 AM
Positivt: RBH kan ikke lenger dyttes opp i systemet når han driter seg ut. Det betyr at neste gang alt går til helvete må han faktisk gå.
153
Brann / Sv: Sesongen 2010
August 02, 2010, 12:49:07 PM
Jaiteh har etter min mening vært så dårlig det siste halvannet året at det overhodet ikke er noe poeng i å sette ham inn. Han har rett og slett ikke tatt steget, og bør være ferdig i Brann i vinter med mindre det skjer store endringer. En av mange jeg per nå ikke vil ha i stallen i 2011, selv om han ikke er først i køen av de som bør ut.
154
Brann / Sv: Brannsupportere på bortebane
August 01, 2010, 15:35:48 PM
155
Jeg syns det er viktig at Brann skal spise pent.
156
Kamper / Sv: Kamptråd Sandefjord - Brann 25/7
July 26, 2010, 18:00:56 PM
Quote from: krakra on July 26, 2010, 12:55:22 PM
Jeg tror faktisk Hirchfeldt, Bugge eller Ramovic hadde tatt headingen som ble reddet på strek, men merker meg at forventingene til Opdal(og da spesielt rekkevidden) er veldig lave. Det ville ikke vært en keepertabbe, men at han er sjanseløs tilsier bare at han ikke er en toppkeeper. Opdal har ikke utviklet seg fra da han var TLs beste i 2007. Han har stagnert og falt i kvalitet og er nå en helt middels keeper. I tillegg gjør han stadig tabber. Det kan være så mange unnskyldninger for det og skadene har mye av skylden, men det forandrer ikke det faktum at han er så god som han er og jeg har ikke all verdens tro på at han skal finne tilbake til 2007-nivået. Da var han iallefall en toppkeeper som gjorde tabber.


Vi er delvis enige og delvis uenige. Jeg er ikke enig i at de nevnte keepere hadde tatt headingen som ble reddet på strek. Det jeg er helt enig i er at alle de tre nevnte keepere er bedre enn Opdal. Og jeg er enig i at Opdal ikke lenger fremstår som enn keeper med topp tippeliganivå. Jeg er også enig i at Brann ville blitt forsterket ved å hente en ny keeper. Derimot syns jeg ikke det skal prioriteres i den situasjonen vi er - det er steder vi kan forbedres enda mer ved å bytte ut bare en enkeltspiller.

Sånn generelt virker vi å ha helt samme syn på Opdal. Mine kommentarer gikk på at jeg syns du bedømte den konkrete kampen i går litt vel strengt, og det står jeg for. Hverken headingen eller igangsettingen før skuddet i tverrliggeren er noe Opdal kan lastes for.
157
Brann / Sv: Overganger 2010
July 26, 2010, 12:33:52 PM
Quote from: Nixon on July 25, 2010, 21:06:39 PM
Quote from: blobby winters on July 25, 2010, 20:38:09 PMDa gjelder resten av sesongen en forberedelse til 2011. Spiller lite rolle om vi ender opp på 7. eller 13. plass.


Haugen kan umulig være så veldig god dersom du tror at Brann faller seks plasser ved å la han få spille...

Nok om det. Jeg er helt uenig i at det ikke spiller noen rolle. Hvis det er noe vi har lært de tre siste sesongene er at vi er veldig avhengig av å vinne for å holde entusiasmen rundt laget oppe. Derfor må vi spille med det beste laget til enhver tid for å vinne kamper. Det er den beste forberedelsen til 2011 etter min mening!


Siste del av innlegget her kunne jeg fakisk ikke vært mer enig i. Det er ingenting som skaper entusiasme og stemning i Bergen som at Brann faktisk vinner kamper. Går vi inn vinteren med en god høstsesong bak oss kommer det til å ha enormt å si for forberedelsene. Entusiasmen og given vil være der, og det tror jeg har mye å si innad i klubben også. Jager vi en femte-sjette plass med en åtte-ni gode kamper på rad tror jeg vi kan se 16 000-tallet på noen av kampene mot de litt større klubbene mot slutten også. Husker tilsvarende fra de sesongene på 90-tallet hvor det var trått på våren, men medgang på høsten.

En annen ting er at det har mye å si for min egen entusiasme. Det er faen så mye morsommere å bruke tid på Brann de siste ukene enn før VM. I vår var det snakk om å dra seg på kampen, bli skuffet på nytt, og etter det bare kutte ut aviser, fotballextra, forum og alt annet negativt den neste uken. Nå er gløden tilbake, og jeg kan ikke vente til å lese avisen eller gå inn på forumet etter kampen. Det tripper med forvetninger til neste runde allerede dagen etter kamp. Jeg tipper jeg ikke er alene i å ha denne følelsen, og jeg tror ikke den skal undervurderes for hvordan stemningen blir innad i klubben også.
158
Kamper / Sv: Kamptråd Sandefjord - Brann 25/7
July 26, 2010, 12:16:31 PM
Quote from: krakra on July 25, 2010, 17:49:43 PM
Opdal gir meg magesår. Både fomlingen som endte med en felling av Sandefjordspilleren(ingen straffe forresten) og lobben som traff tvelliner var svakt keeperspill. Syns heller ikke han var sjanseløs når Sæv reddet på streken, selv om det var forståelig. Austin må kutte ut karatesparkene i bryst/hodehøyde. Han har allerede knukket en nese. OFfensivt er vi friske. Huseklepp er bra selv om han ikke scorer, PVM er strålende og Bakke fantastisk. Solli, Gustav og Mjelde bidrar også endel.

Bakke er forøvrig så sykt suverent vår beste spiller over 30. Den eneste av 30-åringene jeg kunne tenkt meg å se videre. Desverre ser det ut til at han forsvinner. Bakke med ny etårskontrakt med et greit lønnskutt hadde vært veldig gode nyheter


Jeg syns du er vel streng med Opdal. Lobben synes jeg PVM må ta på sin kappe, ikke Opdal. Opdal setter riktignok i gang spillet midt i banen, men PVM er upresset. Han mister ballen fordi han er upresis, ikke fordi han er presset. Skal vi kjøre kjappe overganger må man kunne regne med at spillerne har tilstrekkelig teknikk til å motta ballen i en slik situasjon. Når PVM mister ballen er Opdal veldig langt ute, og har ikke sjans til å nå tilbake. Jeg syns igjen han må kunne forvente at PVM ikke skal miste ballen med en gang, og dermed kunne ta sjansen.

Headingen som ble reddet på strek er Opdal sjanseløs på. Det er helt riktig at det står en mann på lengste stolpe, og jeg ser ikke at Opdal kan lastes.

Fomlingen helt i begynnelsen var ikke bra, men fikk heldigvis ingen konsekvenser.

Ellers igjen stor kudos til PVM, Bakke, Solli og Austin. Disse fire fremstår som våre fire desidert beste og viktigste spillere. I tillegg er det tydlig at kommunikasjonen mellom Austin og Yaw begynner å sitte skikkelig. Det var godt å se hvor bra de snakket sammen i dag.

Ellers virker det som hele stemningen er i ferd med å snu. Solli fleiper med fansen og viser humør igjen, PVM sto igjen etter resten i går da han ble hyllet alene, og man kunne se en virkelig glede over enda en seier. Særlig Austin og Amankwahs feiring varmet.

Nå må det bare skrives nye kontrakter. PVM og Solli skal være med videre. Bakke ett år til hadde heller ikke vært dumt, men der er det vel enighet om at han skal hjem til Sogndal.
159
Kamper / Sv: Kamptråd Sandefjord - Brann 25/7
July 25, 2010, 11:14:42 AM
160
Kamper / Sv: Kamptråd Sandefjord - Brann 25/7
July 24, 2010, 11:31:15 AM
Jeg tror dette skal gå. Etter at vi har fått litt innsats inn i laget, synes jeg vi begynner å se glimt av at vi faktisk har en del mer kvalitet enn de andre bunnlagene.

Tidligere har vi hatt mye lavere effort enn de lagene vi har møtt, i hvert fall tidvis. Forskjellen i effort har gjort at det ikke har fremkommer hvilket lag som fotballmessig er best.

De siste kampene har vi matchet motstanderlaget på innsats. Når begge lagene har samme innsats, har det kommet frem hvilket lag som har mest kvalitet. Det har stor sett vært oss. Er innsatsen til stede også mot Sandefjord, tror jeg dette vil komme frem igjen.

Nå skal det sies at når jeg snakker om høyere kvalitet, er det stort sett snakk om enkeltspilleres høyere kvalitet. De siste kampene tenker jeg på PVM, Bakke, Solli og Austin. For når det kommer til taktisk og strukturell kvalitet, er dette merkelig nok fullstendig fraværende. Selv ikke i de siste kampene har det vært helt enkelt å se hvordan Brann egentlig tenker at de skal spille.

Formelen resten av sesongen blir dermed å matche motstanderlaget på innsats. Da vil våre bedre enkeltspillere medføre at vi vil plukke poeng mot ganske mange lag, og i hvert fall mot de rundt oss. Så må vi etterhvert, senest i løpet av vinteren, få inn et spillemønster også. For taktikken "gi'an til Petter" holder ikke til mer enn å holde oss utenfor bunnstriden, uansett hvor dårlig de andre lagene er.
161
Brann / Sv: Overganger 2010
July 23, 2010, 13:53:42 PM
Etter min mening burde Trond Olsen vært hyperinteressant. Spesielt hvis PVM skal fortsette å spille mer sentralt i banen, forutsatt at han skriver ny kontrakt selvfølgelig.

Olsen gir oss en del ferdigheter vi ikke har fra før, med stor fart og en god skuddfot. Sistnevnte har PVM også, men vi vil helt klart få en ny dimensjon offensivt hvis vi har flere som kan skyte fra distanse.

Så kan det reises spørsmål om han vil passe inn i Branns spillestil. Han falt gjennom i LSK, selv om det riktignok er en del år siden. Han passer vel best i 4-3-3, og Brann har dårlig erfaringer med å kjøpe spillere fra det systemet tidligere. På den annen side er vårt eget system, i den grad vi har ett, mye mindre satt enn tidligere.

Totalt sett synes jeg Olsen bør være knallinteressant. En løsning hvor han brukes på venstre, PVM og Austin sentralt, Huselepp på høyre, Mjelde mellom midtbanen og spissen i den rollen som han hadde suksess med i SF, og en ordentlig spiss lukter det faktisk krutt av. 
162
Brann / Sv: Overganger 2010
July 15, 2010, 10:49:35 AM
Her tror jeg Fagermo har rett. Kjenner folk som har spilt på krets- og regionslag med Gulsvik, og de har sagt siden han "slo gjennom" i Odd at fyren har elendige holdninger, liten vilje til å stå på og tror han er en vesentlig større stjerne enn han egentlig er. Ikke en fyr jeg vil se i Brann.
163
Brann / Sv: Brannquiz
July 15, 2010, 10:37:04 AM
Som du sier, Nadderud har vært en bane for både oppturer og nedturer. Likevel synes jeg oppturene overskygger nedturene. Få kamper har vært så morsomme som sølvet i 97, semifinalen i 04, 2-1 i 06, for ikke å glemme starten på gullsesongen med 1-0 seier.

Så får heller 1-7, 0-3 og 0-6 gå i glemmeboken.
164
Kamper / Sv: Kongsvinger - Brann 04.07.10 18:00
July 04, 2010, 13:20:49 PM
Det gjør han selvfølgelig ikke nei. Greit å sjekke forsiden før man stiller dumme spørsmål om spillere som ikke kan være i troppen før overgangsvinduet åpner.
165
Er det noen som skal kjøre fra Oslo til Kongsvinger, og har ekstra plass i bilen?

Skulle egentlig kjøre selv, men plutselig var det bilmanko. Hadde satt stor pris på det dersom det var noen muligheter.
166
Kamper / Sv: Kongsvinger - Brann 04.07.10 18:00
July 04, 2010, 12:51:19 PM
Det er i hvert fall vesentlig at laget er skjerpet fra start. Ikke som mot Hønefoss.
Forresten noen som vet om Kalvenes starter?
167
Brann / Sv: Overganger 2010
June 14, 2010, 20:30:54 PM
168
Brann / Sv: Positivitets-tråden
June 11, 2010, 10:20:26 AM
Uansett hvor dårlig sesong vi har greier vi alltid å få Kjetil Rekdal til å rase på riksdekkende tv en gang i løpet av sesongen.
169
Brann / Sv: Eirik Bakke
April 26, 2010, 16:51:07 PM
Et spennende spørsmål er jo hva man gjør med erstatter til neste år? Tenker Brann at man kan basere seg på Guntveit et år til? Hva om Jaiteh fortsetter å stagnere. Blir da alternativet å sette Austin frem i banen igjen, og hente minst en stopper?

Jeg er redd dette kan medføre at vi igjen er minst en spiller for lite sentralt i banen - enten stoppere eller sentrale midtbanespillere. Det kan medføre en ny uendelig flytting av spillere til forskjellige posisjoner. Det er lite heldig. Personlig syns jeg det ville vært synd å bruke et år til å få Austin skikkelig inn som stopper, for så å måtte flytte ham opp på midten igjen. Da får verken spilleren eller laget satt noen skikkelig struktur.
170
Brann / Sv: Eirik Bakke
April 26, 2010, 16:46:31 PM
Det sparer oss for lønnsutgifter. Samtidig mister vi enda en sentral spiller fra førsteelleveren uten å få noen overgangssum. Situasjonen skiller seg en del fra situasjonene til eksempelvis Hanstveit og Andresen. På sikt kan vi likevel ikke basere oss på en situasjon hvor vi jevnlig mister førstelagsspillere gratis, mens vi alltid betaler for de vi henter inn. Det medfører store tap på overganger på sikt.

Jeg er litt skeptisk til å miste Bakke. Jeg tror ikke det vi sparer i lnnsutgifter på noen møte gjenspeiler det vi mister i kvalitet. Mao - det vi sparer i lønn er ikke tilstrekkelig til å skaffe en spiller med tilsvarende kvalitet. Dermer ender vi igjen i en situasjon hvor vi må hente en svakere spiller en den vi mister, eller at vi går i minus.

Skulle gjerne sett Bakke to år til i Brann på en ok lønn.
171
Herre så deilig å se Brann spille slik igjen. Har ikke ord for hvor deilig det er.
172
Mye fine kombinasjoner offensivt. Men vi må da for helvete passe på markeringene på defensiv dødball...
173
Total gåsehud. Herlige filmer.
174
Brann / Sv: Sesongen 2010
November 10, 2009, 07:29:54 AM
Noe av det viktigste før sesongen blir å få Opdal tilbake i skikkelig kampform. Ikke halvskadet, halvgod sommeren 2008-form, men noe tilnærmet 2007-nivå. I tillegg må vi vite før sesongstart at han kan spille hele sesongen, selvsagt med mindre noe helt uforutsett skjer.

Keeperparene Opdal-Udjus eller Opdal-Thorbjørnsen holder helt fint hvis Opdal kan spille hele sesongen. Verken Udjus eller Torbjørnsen er imidlertid gode nok til å være førstekeeper, noe de har vært nesten 50 % av tiden de to siste årene.

Hvis Opdal ikke blir skikkelig frisk bør vi se etter keeper. Udjus eller Thorbjørnsen kommer til å koste mange poeng over en halv til en sesong.
175
Brann / Sv: Overganger 2009
November 05, 2009, 07:34:36 AM
Det betyr likevel ikke at det kommer til å skje med alle. Myklebust har vært såpass svak over de to siste sesongene at han skal ha et enormt oppsving for å være god nok.

JGS hadde forøvrig vært på et høyt nivå før han stagnerte. Det har vel ikke Myklebust.
176
Brann / Sv: Billettsalgstall
September 13, 2009, 13:18:48 PM
Sørget ikke pølse-vipen på SPV for at noen bærumsklovner som feiret litt for heftig på feil tribune i fjor fikk klar beskjed?
177
Hadde vært interessant å se en statistikk på hvor mange dueller vi har vunnet i Sandefjords boks. Jeg har inntrykk av at Sandefjord må ha vunnet 90% av alle hodedueller i nærheten av boksen.
178
Enig. Ellers begynner dette å minne stygt om Start-kampen i 2006. Selv om vi har vært dårlige burde vi hatt flere mål nå.
179
Riktig bytte. Dette bør gi vesentlig mere trykk mot mål. Kanskje Huseklepp kan komme seg litt mer vekk fra oppasseren sin også nå.
180
Brukbar start på andre omgang. Vi må likevel være bedre på å få produsert hundreprosentssjanser ut av antydningene våre. Foreløpig blir det for tamt.
181
Quote from: Langhår on August 24, 2009, 17:37:51 PM

En strek regningen at Norges mest oppskrytte dommer skal dømme. Her blir det sikkert mye å hisse seg opp over.

Alt ligger til rette, så da blir det gjerne tap.
182
Inn i helvete så dårlig Sævarsson har vært i dag. Masse elendige balltap og lager unødvendige frispark. På ett dårlig lag har han greid å skille seg ut i negativ retning.
183
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Gua-sta-vino!
August 18, 2009, 15:04:34 PM
Litt dårlig opptak, men den høres i bakgrunnen etter ca ett minutt. 

West Ham United - Newcastle 2:2
184
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Gua-sta-vino!
August 18, 2009, 15:03:20 PM
Var vel samme som "That's why you're going down", "Paolo Di Canio" ol. Har tenkt det samme selv. Tror det kommer til å funke bra.
185
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Huseklepp
August 17, 2009, 20:50:55 PM
Sangen er da ikke tafatt i det hele tatt. Knallmelodi, og den runger skikkelig hvis folk trøkker. I tillegg er den enkel og med gjentagelse, hvilket bør være positivt for innlæring ettersom dette er minimumsvilkår for at noe nytt skal innføres. At de fleste har brukt ca ett år på å lære seg "Her kommer Bergen igjen" er jo bare ett bevis på hvor mye vi sliter med å få innført lengre sanger.
186
Brann / Sv: Svineinfluensa vs Brann
August 08, 2009, 18:51:10 PM
Uten aa gi min stotte til noen dommedagsprofeti skal man ikke se bort i fra at moderne, vestlige styresmakter ikke makter aa gripe inn i kriser man burde grepet inn i. Mange avfeier jo influensaen med at "dette er vel noe myndighetene har kontroll paa".

Paa den annen side skulle man tro at amerikanske myndigheter med sit tilnaermet paranoide forhold til egne innbyggeres beskyttelse skulle kunne komme til unnsetning hvis, la oss si ett voldsomt uvaer skulle sette titusener i ekstrem fare midt i deres eget land. I hvertfall etter at det tenkte uvaret hadde gitt seg. Likevel mener jeg aa erindre man ikke kom flere titusener av mennesker til unnsetning over en lengre periode for noen aar siden.

Det var det heller ingen som trodde var mulig.
187
Kamper / Sv: Odd - Brann kvartfinale cupen
August 08, 2009, 18:37:06 PM
Skjonner. Nettavisen rapporterte om duell mellom Fakiri og Opdal. Ser Opdal ble byttet ut naa. Kom maalet i mellomtiden som folge av at han var skadet?
188
Kamper / Sv: Odd - Brann kvartfinale cupen
August 08, 2009, 18:33:09 PM
Hva skjedde i duellen mellom med Fakiri og Opdal som gjor at det er saa krise? Paa nettavisen staar det at Opdal er paa bena igjen...
189
Kamper / Sv: Odd - Brann kvartfinale cupen
August 08, 2009, 18:27:32 PM
Hva har Sigurdsson med kontraktstilbud til Bjarnason aa gjore?
190
Kamper / Sv: Odd - Brann kvartfinale cupen
August 08, 2009, 18:22:52 PM
Hvordan var maalet? Sitter kun med nettavisens oppdateringer, og av erfaring er ikke de nodvendigvis de mest palitelige.
191
Kamper / Sv: Odd - Brann kvartfinale cupen
August 08, 2009, 18:08:17 PM
Optimismen er virkelig paa topp her inne, gitt. Riktignok har vi ikke vaert all verden i aar, men vi er bare noen faa poeng bak Odd paa tabellen. Vi spilte uavgjort mot Lyn, men det har blant annet Stabaek gjort ogsa. Lyn har vel ikke i noen kamp tapt med mer enn ett maal hjemme.

Tror ikke noedvendigvis vi vinner i dag, men tror vi har fair sjanse. Dommedagsstemningen her inne begynner aa ta litt overhaand. Skulle tro vi holdt med Lyn med tanke paa innleggene her inne.
192
Brann / Sv: Brann i utlandet! (Hvor se feriefotball?)
August 07, 2009, 20:17:02 PM
Pa ferie i Funchal pa Maderia. Noen som vet hvor det kan vises kamper her?
193
Kamper / Sv: Lyn - Brann mandag 3. August.
August 03, 2009, 19:31:50 PM
Latterlig filming av David Nielsen. Helt unodvendig. Sant bor forbeholdes Rosenborgspillere.
194
Kamper / Sv: Lyn - Brann mandag 3. August.
August 03, 2009, 19:22:29 PM
Faa naa satt inn seiersmalet mott dette drittlaget da!
195
Kamper / Sv: Lyn - Brann mandag 3. August.
August 03, 2009, 19:15:32 PM
Vi ligger faen meg under mot Lyn. Latterlig. Det er elendig av oss, men Lyn far samtidig sla frisparket tjue meter lenger frem enn det er, og pa rullende ball. Tenkte da det ble slatt at det ville irritere meg noe helt sykthvis det angrepet ble mal, fordi de aldri skulle fatt slatt det frisparket sann. Sa blir et selvfolgelig mal.
196
Brann / Sv: Overganger 2009
August 02, 2009, 01:05:18 AM
Har forresten en litt morsom historie om Guastavino fra en som jobber i administrasjonen til Lyn:

Etter en av de første kampene i fjor ønsket Henning Berg å gi beskjed til Guastavino at han ikke måtte skyte så mye, men måtte komme i bedre posisjon før han skjøt. Berg fikk et problem da han skulle gi denne beskjeden til Guastavino, ettersom Guastavino ikke snakker engelsk, og ingen i Lyns trenerteam snakket spansk. Dette ble løst ved at man kalte inn en fra administrasjonen som mente han snakket spansk.

Den påfølgende kampen skjøt Guastavino fra alle mulige og umulige vinkler, verre enn tidligere. Det visste seg at den ansatte i administrasjonen ikke var så stødig i spansk som han trodde, da Guastavino etterhvert fikk forklart på det bittelille han faktisk kunne av engelsk at han hadde fått beskjed om å skyte mer, og ikke vente til han kom i bedre posisjoner. Visste seg at Lyns ansatte på spansk hadde satt inn "ikke" på feil sted i setningen.

Noen i vårt trenerapparat som snakker spansk;)?
197
Brann / Sv: Overganger 2009
August 02, 2009, 00:59:05 AM
Ser forresten at kontrakten hans går ut etter 2010-sesongen. Bør vel være enda ett argument for en ikke altfor ublu pris.
198
Brann / Sv: Overganger 2009
August 02, 2009, 00:57:13 AM
Våger å komme med ett forslag mens vi holder pusten og venter på at Guastavino skal bestemme seg; hva med å legge inn ett skambud på Shane Stefanutto? Han er venstrebent, kan vel spille både back og kant, og bør ha en ok pris ettersom Lyn trenger alle penger de kan få. Ikke verdens beste spiller, men kanskje en spiller vi kan få med en gang, og som kan gi Holmvik/Sævarsson/PVM sårt tiltrengt konkurranse.
199
Brann / Sv: Overganger 2009
August 01, 2009, 11:15:43 AM
Quote from: storB on July 31, 2009, 18:53:27 PM
Quote from: Belfort on July 31, 2009, 18:41:23 PM
Quote from: storB on July 31, 2009, 18:09:36 PM

Guastav er ett engangstilfelle. Finnes ingen andre spillere som kan vurdere Brann som har:

- er bosman, ergo lav eller ingen overgangssum
- har bevist at han holder nivået i en nordisk liga
- fortsatt har ett vist utviklingspotensiale
- har ett stort videresalgspotensiale
- er unorsk i stilen, altså han innehar de grunnleggende tekniskeferdighetene
- og viktigst, fyren er en matcvinner. 7 mål for bunlaget Lyn er intet annet enn imponerende


Dette er da utrolig "gi opp holdning" Fotball er en av verdens største idretter og det er nok av spillere ute i verden, men klart det avhenger at man jobber godt gjennom året sånn at man ikke kommer på etterskudd.


Seyi George Olofinjana var vel en helt brukbar spiller for oss. Han hopper du kjekt og greit forbi i oversikten over spillere vi har hentet fra "den tredje verden".
200
Brann / Sv: Overganger 2009
July 29, 2009, 15:46:42 PM
Quote from: Markmus on July 28, 2009, 23:47:05 PM
Quote from: olebrann3 on July 28, 2009, 23:12:43 PM
kanskje brun hansen har funnet pengene han rotet vekk ifjor.

Håper ikke vi går med på noen videresalgsprosenter betal heller en halv mill mer for å slippe det


Hva skjer om vi går med på en videresalgsprosent og så går klubben (f.eks. Lyn) konkurs før et videresalg? Om de slår seg konkurs, så må de jo starte med blanke ark og om jeg ikke tar feil, vil all gjeld og fordringer slutte å eksistere.


En avtale om prosenter ved videresalg vil utgjøre et formuesgode på konkursdebitors (Lyns) hånd, og vil dermed gå inn i ett eventuelt konkursbo for realisering, hvoretter midlene fra realiseringen skal gå til dekning av konkurskreditorene.