• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Yngve

2451
Brann / Med tanke på neste sesong.
November 02, 2003, 22:51:25 PM
Adrian Gashi hadde jo vert ein interesant spelar, han var jo heilt klart Vif sin beste spelar i går, og eg tvilar på at han er så interesert i å spele 1divisjon neste år..
2452
Tifo, sanger o.l.... / Norge ler av Brann-tifo
November 02, 2003, 19:19:42 PM
No er det opp til NFF, Vif hadde mange bluss på stadion (og det såg tøft ut!), såg og at Tromsø hadde ein del bluss på lerkendal. straffar ikkje NFF dei, så seier dei at me har lov til å ha det på stadion neste år.
2453
Tifo, sanger o.l.... / Norge ler av Brann-tifo
November 02, 2003, 18:17:22 PM
No er det opp til NFF, Vif hadde mange bluss på stadion (og det såg tøft ut!), såg og at Tromsø hadde ein del bluss på lerkendal. straffar ikkje NFF dei, så seier dei at me har lov til å ha det på stadion neste år.
2454
Tifo, sanger o.l.... / Norge ler av Brann-tifo
November 02, 2003, 16:25:12 PM
Eg må nesten få lov til  seie meg einig med deg der eivind. Det var jo latterligt i går, og i alle tilfeller ut i frå forventningane og kva som vart sagt frå tifo gjengen si side, der dei trong folk i dagesvis. Det kan då ikkje vere så vanskelig å spraye med to forskjellige fargar på eit kvitt laken. Det var sørgelig uprofft. Selvfølgelig reknar eg no med å få svar som manglar pengar, og at eg burde stillt opp om eg kan så mykje betre, men det er ikkje dette det handlar om no.

Det det handlar om no er om det skal være nokon vits å fortsette med det om det skal være på samme nivået som mot Vif. der dreit me oss ut.

Det må då være betre å opprette kontakt med andre klubbar ( gjerne svenske) og høyre korleis dei får til å lage kostnadseffektive og stilige tifos. inspirasjon må ein få frå ein plass, og svenskane er råe på tifos.

EIn annan ting, kvar var drakta i går, den burde om ikkje anna ha vore med, eller vert den berre dradd fram når det er tv kamp?

syns dykk burde brukt bl.a. mosaikk, slik som mot sogndal(?) trur eg der hansa skreiv Seyi, burde det vore geddi i går, brukt før, men betre enn ingenting.ser ganske så bra ut.

spør dykk meg, det er det ingen som gjere,mne eg svarar likevel: så meiner eg at bruk av skjerf og flagg burde vore meir aktivt inne på SS, det er stilig. oppfordre folk til å ta med seg skjerf og flagg,for dei finnst det mangen av rundt i heimane og bruk dei aktivt, det ser bra ut. Bruk stripes (trur det er det det heiter) hengande ned frå tribunetaket, i kombinasjon med profft laga flagg/plakatar ser det stiligt ut, og kan mest sannsynleg brukast om at i diverse kombinasjonar. og kor er alle flagga som var festa på hansa når den vart brukt, dei kan ein og bruke.

skal ein bruke konfetti, så må ein helst bruke meir enn i går, og helst og ikkje la alle småungane kasta det lenge før innmarsj.

Brann fekk mykje skryt for tifoen sin for eit par år sidan, kvem arrangerte dei? er det mogleg å starte eit samarbeid med dei, evt. plukke opp nokre tips?

og kva er planane for neste sesong? no har dykk 5 mnd på å samle inn pengar, rekrutere folk, få inspirasjon, og å verte betre. No funkar ikkje orsakinga om lite pengar, no har de alle moglegheitene til å komme opp på nivået til tvitullingane i Vif og lyn. dei er dyktige, dei ler av oss. det er flaut det!

og no kan det kun gå ein veg, oppover...
2455
Brann / PFO
October 31, 2003, 16:33:58 PM
Quote from: "C@Bøe_79"Start kronerulling for PFO med engang,han trenger 300kr slik at han kan sitte på med Klansbussene hjem over fjellet:)


Mel:Bergen til jeg dør!!
Petter vi er lei,Petter vi er lei.
Det er sikkert,det er sikkert
Petter er en blei!!!!


Petter er en blei er eit herlig uttrykk... kvifor ikkje endre litt på det som vart foreslått til :
"Mel:Bergen til jeg dør!!
Petter er vi lei,Petter er vi lei.
Det er sikkert,det er sikkert
Petter er vi lei!!!!"
2456
Brann / Til alle Hansa- og sitte-slitere
October 30, 2003, 20:16:09 PM
pri 1 må uansett vere å få med Hansaen på synginge, gjerne "vi e brann, bergens stolthet" men må og prøva å få med heile stadion på rop. visa oslo folke kvem som er best på stemmning og synging!
2457
Brann / Geddis avskjed
October 29, 2003, 23:41:09 PM
Gud var vel litt overdrevent... :lol:
2458
Brann / Mafia slår til igjenn??
October 28, 2003, 21:01:19 PM
Aabrekk fekk jo straff for fingergesten, han fekk skriftlig irettesetelse, noko som jo er ganske alvorligt, det er på veg mot sparken. ( No er ikkje det så farligt, sidan han ikkje har jobb i NFF etter kampane mot spania..)
2459
Brann / Stemningen på Stadion
October 23, 2003, 22:14:34 PM
innfør 115 eller kva som no er vanleg pris på SS, og la dei som vil reise bilig på Brann kamp reise i klokkesvingen til ei rimleg penge, det må være ein god avtal for alle..?
2460
Brann / Ivar Rønningen
October 21, 2003, 12:38:04 PM
Rønningen går det IKKJE til bakars med, han vil faktisk berre verte betre, alle keeperar når ein topp når dei passerer 30. Og om ikkje godaste Opdal skjerpar seg utruleg mykje, så er han ikkej noko å ta vare på, han er ikkje anna enn ein middels god keeper slik han framstår for tida. Han minne meg litt om Tommy Knarvik, masar om å få sjangsen, og når han får den , så er han i beste fall middelmådig...

Trur det rette hadde vert å leige han ut til ein 1divisjonsklubb, slik at han kan få utvikle seg. Problemet då er, kvem skal værer 2keeper til Brann i mellomtida..

EG meiner personleg at me bør få ny keeper til Brann, kva med Bolthof på vaalerengen eller Arason på RBK2? dei har bevist før (arason) og no ( bolthof) at dei presterer jamt på høgt nivå. Det gjer ikkje dei me har for tida...det har vore litt for mykje rart denne sesongen særleg...
2461
Brann / Stemningen på Stadion
October 21, 2003, 11:46:21 AM
Stoffi: Ta med deg brillenen neste gång du er på stadion! utsegn som : "3 kamper siden, da var jeg der en halvtime før, og jeg kune ikke se EN ENESTE person over 16 år på de 15 midterste meterene, ikke EN!! "  er berre tull,det veit du. Eg såg fleire der eg, eg fryktar at du alt for opptatt med å sjå på dei 14 år gammle jentene. Det er riktignok ikkje noko overtal av eldre gutar der, men dei finns, og det er fleire av dei, så sånn sett må du ikkje svartmale situasjonen heilt.

Men slik det virkar på meg så er konklusjonen på denne diskusjonen foreløpig: stemmingen er for dårlig på SS. Dei som tydlegvis er dei som har stemmningen med seg er dei som er på fotballpuben fram til kampstart. Ergo, må dei som er på fotikken komma seg opp på SS tidlegare, ELLER: dei som allereia er på SS i god tid, og dei er det og ein del av, ta litt meir ansvar. Og så må radio1 musikken kuttast ut, spel den fram til 30 min før kampstart, deretter kun Brann sangar for å få opp litt stemmning, rett å slett få i gang patriotismen til folk.

Ein annan ting eg vil seie er at det er ikkje gale at det er stemmning og synging på hansaen, det er derimot berre bra spør du meg. Hadde berre SS og Hansa respektert kvarandre lit meir, så kunne SS sunge med på sangar som Hansa startar og omvendt, for då sprer me stemmning, lydnivå og synging meir rundt på stadion, og dermed får me eit betre trykk. Noko som jo kun er til det gode spør du meg.
2462
Brann / Hvor vil dere Brann stadion skal vere??
October 06, 2003, 13:21:54 PM
2463
Einaste påstandane eg har kome med er at eg synest slettinga virkar overila. og ja, det virkar som det er pga de er ueinge med innlegga..som du sjølv skriv, det er ei vurderingssak, som vi må ta..(riktignok var det ang provosering, men det er vel samme med andre innleg og?)

Og at eg kalla det Thorleif og bjartes forum var pga det er dei som er dei leiarane.
2464
Brann / Hvor vil dere Brann stadion skal vere??
October 03, 2003, 16:03:05 PM
Dette med pengar er jo ein vesentlig faktor...og Brann må som dei fleste sikkert veit, bruke masse pengar på den stadion me har no uansett, pga krav frå NFF så eg meiner det at me heller bør bygge på den stadion me har idag, det kostar pengar det og, det er klart, men sjelen til Brann er på stadion. Så eg stemmer for å modernisere den, til å tilsvare hansa svingen... det vert konge..
2465
Trur Bergen sin gutt har eit poeng. Det er gale når "ledelsen" faktisk sletter innlegg frå andre lag sine suporterar, ser blant anna at dei klagar på dette på kjernen sitt forum, kvifor det?

Vedkommande som klagar mest, han pleier å skrive gode og velformulerte meiningar.

Syns til tider "ledelsen" drar denna slettinge vel langt, greit at me ikkje vil ha useriøse innlegg, men ALLE har lov til å ytra seg, om dei er Brann tilhengar eller noko anna. Noko anna er sensur, og det bør ikkje "ledelsen" driva på med, det bør dei halda seg for god til. Ellers så kan dei kalle det "Thorleif og Bjartes personlege forum for meiningar som samsvarar med våre meiningar" Det held ikkje mål.

Greit nok at useriøse innlegg bør fjernast, men ikkje alt som strider med deiran meiningar, det held ikkje mål. Skal det vere slik må dei seie i frå klart og tydlegt. Og det står at andre lags suporterar har lov å ytra seg, så lenge dei ikkje provoserer. Mitt inntrykk er at er dei andre lags suporterar så har dei nødvendigvis meiningar som er annleis enn "ledelsen" sine. Det er ein del av det å vere fan av eit anna lag. Men det er og eit flimrande utgangspunkt for diskusjonar, og ein debatt om fotball generelt, og Brann speseielt skal vere oppheita, det er halve sjarmen. Dette er ikkje stortinget eller noko. Dette er vanlege folk, med vanlege meiningar, og eg meiner at dei absolutt bør få komma på tryk, så lenge dei ikkje er på nivåe "brann suger" eller noko. Har dei andre meiningar og synspunkt, andre tolkningar av regglar og lover i NFF så la dei skrive dei, la innlegga stå, og heller svar dei velbegrunna, ikkje slett dei. Men svar dei. Når ein dric på å slettar slike innlegg, då synk "ledelsen" ned på  eit nivå som er flaut, og som "ledelsen" bør heva seg over.
2466
Brann / Mulig omkamp Brann-LSK
September 16, 2003, 22:50:16 PM
Greit nok at me sa det og det etter molde kampen. Men til deko LSK, RBK, VIF og andre moro lag: seier de no at de ALDRI ville protestert i liknande tilfeller? der de ligger under 2-1, har nettopp fått eit mål (feilaktigt) annulert, de presser på som berre det, det er 12 min igjen og er ein spelar mindre pga 4de dommar ikkje gjer jobben sin? Kan de ærlig og rederlig sei ja, og det er den gjengse oppfatninga i supporter miljøa? slik ein kan få inntrykk av i dag.. eller seier de berre dette for det er fint å drite ut Brann?  :roll:
2467
Brann / For dyrt og for ungt på SS!!!!
September 16, 2003, 22:45:33 PM
Det var mange unge på stadion i går, ikkje tvil om det.

Og stemmningen var tragisk, ikkje tvil om det.   Når det var synging, var det to forskjellige sanger. Det stod ein gjeng langt til høgre og sang, og ein gjeng, langt til høgre og sang. men ellers skuffande.  Men det eg vil sei, er: sjølv om det var få voksne der, så utmerka ikkje dei seg noko særleg positivt heller, einaste var han tullingen som stod og skreik gjennom heile kampen..

Men ein ting til alle deko ungar : ser de ikkje på kampen, og syns alt er tragisk, så hold kjeft! eg gjer faen i den nye stasjonsvogna til far din (som ein fyr på max 14 snakka om) eller "kor søt han der som eg isje kan navne på men som spilte bra på tv den gangen" som nokon jenter snakka om.  (Dette gjeld forsåvidt deko vaksne og, (vaksne i er definert som 25 og opp...))
2468
"NFFs dommerkonsulent Reidar Bjørnestad svarer Erlandsen med at det ifølge Fifas regelverk er spillerne og treneren som først og fremst skal kunne regelverket."  Dette svarar NFF sin dommarkonsulent i dagens BlaBla. Det er fyrst og fremst spelarane og trenaren som skal kunne regelverket!!! Då har eg eit spørsmål: Kva er jobben til dommaren då? syns det berre er deiligt å springe rundt blant 22 sveitte gutar, eller er det ei skjult meining med det han gjer som eg ikkje har skjønt endå?
2469
Brann / KFL på sitte
September 15, 2003, 13:20:08 PM
Skal innrømma det, det er ikkje mamge andre arenaer i Noreg eg har vore på. Men dei eg har vore på har alle hatt betre moglegheiter for å sjp kva som skjer på andre sida av banen... Utan at eg skal være skråsikker, så trur eg fakisk at det berre er stabækk som har dårlegare forhold enn me har..

Men no skal ikkje me bry oss så altfor mykje med det då.. Og når me får ny/oppgradert stadion, så vert alt så mykje betre..
2470
Brann / Aldersgrense
September 14, 2003, 18:49:21 PM
Takk! :lol:
2471
Brann / Re: Aldersgrense
September 14, 2003, 14:24:59 PM
Quote from: "Nei Per Arne, aldersgrense på SS er absolutt ikke et tema for BBB i diskusjoner med Brann. [size=18pxDet vi har til hensyn i diskusjoner med Brann, er å få til en slags regulering som kanskje kan legge forholdene til rette for tilskuere generellt av forskjellige alderstrinn i en form som er bedre enn i dag. [/size]Thorleif


Thorleif, det er dette Brann69 meiner ed ordet aldersreguleriing, du skreiv det ikkje direkte, men formulerte deg slik at det vert tolka slik. at BBB er for aldersregulering.
Dette må du utdjupe skikkeleg.
2472
Tifo, sanger o.l.... / ny kvisvik sang:
September 14, 2003, 14:18:25 PM
I dooooo?? kva er det for noko?? sången er sjefs den, bland ikkje inn i doooo. det er noko vetlesysera mi på 11 kunne kome på...
2473
Brann / Furuseth Olsen skrev under for brann, ikke enga
September 13, 2003, 20:17:05 PM
Hallo??? oppskrytt?? versta eg har høyrd på lenge...

han var jo toppscorar to år på rad, det seier vel sitt? det er ikje hans jobb å jobbe overalt på banen til ei kvar tid, hadde det det vert, så hadde han vore på landslaget eller noko.

Hans jobb var, og er, å skåre mål.
Om han er anonym i 97,32% av kampen, så drit eg i det. Så lenge han skårar dei måla som skal til for at Brann, eller kva lag han no spelar for, vinn kampen.

Det er det som er jobben til ein toppskårar. Klart ein kan sikkkert dra fram namnet til folk som både jobbar, OG skårer, men det er meir unntaket som bekreftar regelen.

Og det er ein slik spelar me treng på Brann. PFO skårar for lite. Winters, er jo ikkje akkurat ein garantist for mål han heller..men så klart håpar eg han spelar, for eg trur han vil vere Brann sin toppskårar i år, og neste år. Seyi forsvinn innan 12 mnd er gått...og han er defansiv midtbane... så ny spiss må me ha. Håpar Brann hentar ein som er garantist for mål, kvem det skulle vere er eg usikker på, men det er på tide å handle no Brann.
2474
Brann / KFL på sitte
September 12, 2003, 20:18:25 PM
Felt s er på motsatt side av banen i forhold til SS. Så det er ikkje nokon fare. Men holdninga til kfl er jo forståelig, me har kanskje noregs nest verste fasiliteter for borte suportarar.. og det er jo ikkje fyrste gong dei gjere noko slek, dei gjorde det jo på ein stabäkk kamp i fjor og.
2475
Brann / Forbannet!
September 12, 2003, 20:13:21 PM
Quote from: "KennethS"Hansa sponsor Rbk? tragisk!

Dette er eit ledd i ein större plan.... :lol:
2476
Brann / For dyrt og for ungt på SS!!!!
September 12, 2003, 20:10:29 PM
For dyrt på SS: definitivt, skandale prisar..

aldersgrense: skandale

gjerde: endå meir skandale

er det verkjeleg at dykk smågutar på 192 cm ikkje ser, så må de gå til opptikar!!
eller vurdera å gå högare opp på SS.
På sogndal kampen var me ein gjeng som stod på SS, bl.a fleire jenter mellom 155 og 165 höge, dei hadde INGEN problem med å sjå kampen ( no veit eg at fleire av dei bruker briller, men alikavel..) dei sto alle plasert bak meg, og eg er ca 198 cm hög..eg hadde heller ikkje nokon problem å sjå over/ i mellom desse småungane som satt på gjerdet.
Men eg hugsar godt frå semifinale i cupen i 1998, Brann- RBK då var det gjerde på SS, og mangen som klaga over at dei ikkje såg noko i det heile, pga så jevla mangen hang i gjerdet når det skjedde noko framfor måla, bl.a v dei to straffane som RBK bomma på i den kampen..

ville no berre nemne detta eg...
2477
Brann / Forbannet!
September 12, 2003, 19:56:30 PM
Hansa er, og vil alltid vera Brann og Bergen. Samma som blåmann byen er r*****s, bartebyen er dahls osb, så tenk deko kor forbanna supportarane til dei laga er! herrlig! klart det er (litt) forkastelig av Hansa å stötta lag utanfor byen, men dei tener på det, og tener Hansa på det, tener til slutt Brann på det, med betre sponsor avtale.

Og det er kun me som har Hansa tribunen!! dei andre har cola svingen og rema 1000 tribunen...
2478
Brann / Fullt mot Lillestrøm?
September 07, 2003, 22:53:55 PM
Brannfrik: gå eit hakk op, så ser du betre.. :P

Det bør jo i utgangspunktet verte 15 000 mot LSK, og med x antal inviterte idrettslag, så er vel ikkje dette urealistisk? men kvifor gidd me diskutere dette? må jo være tidenes verste diskusjon.. :roll:
2479
Brann / CL neste år allerede.
September 04, 2003, 14:56:26 PM
Dette er og årsaken til at me ser på dette som ein mellomsesong..det er neste år me skal kjempe om dei to øverste (les gullet) plassane.
I år skal me berre vise dei andre korleis me kan variere, slik at dei andre laga i tippeligaen tar lett på det når me me kjem på besøk neste år... :P
2480
Brann / Kvifor stikk pubikum 10 min før slutt?
August 26, 2003, 18:39:57 PM
Quote from: "Candyman"Enig med GhostDog, glemmesak at alle de som stikker bor på stord, austevoll eller fedje for den saks skyld..alle fra nordhordaland har fått bro!


Eg skal ikkje rippa opp i nokre dårlege minne du kanskje har hatt i geografi timane på skulen, men Austevoll og Stord er sör i fylket...

Uansett så har dei som skal til stord og den veien god fergeforbindelse. det er ytterst få plassar me så dårleg forbindelse at dei ikkje kan väre ti minutter ekstra på stadda.

som eg har skrevet tidlegare, det er f*** ikkje ofte me vinn 6-1 på stadion, det er ikkje ofte me vinn 6-1 i det heile...
2481
Brann / Gavepakke til Bataljonen??
August 26, 2003, 10:58:01 AM
Går ikkje alle heimekampane i opptak dagen etter på TVHordaland då? er vel berre til å sjå den der, og evt ta opp, få naboen, "vennen din", damo di, foreldre dine, besto di eller nokon andre til å ta den opp for deg..det kan jo være ein ide..
2482
Brann / Kvifor stikk pubikum 10 min før slutt?
August 26, 2003, 00:52:38 AM
det var utruleg magen som reiste idag. eg og fleire rundt meg, uavhengig av kvarandre la merke til dette og kommenterte det. men hovudpoenget mitt var ikkje at dei gjorde det i dag, dei gjer det kvar gong. kvifor??
2483
Brann / Kvifor stikk pubikum 10 min før slutt?
August 26, 2003, 00:06:36 AM
Det er heilt utruleg, og eg skjønar godt at andre lags supportarar ler av oss. I dag, når me knuser Sogndal 6-1, og viser at me er eit av laga som ikkje har minus i målfoskjellen, så går 20 - 30 % av folk på sitteseksjonane 10 min før kampslutt. kva er dette for noko? me er jo ikkje akkurat bortskjemd med gode kampar på stadion siste åra, så eg synst det er ein skandale at folk går før kampslutt berre fordi dei vil komme seg ut før det vert trafikk kork.

skandale spør du meg.

og det gjeld om det er fordi me tapar eller spelar gode kampar.
2484
Brann / Opdal v. Rønningen
August 25, 2003, 23:05:29 PM
Gre kvaer de du mer? sns d Rningen gjorde ein god kamp i dag? heilt alvorleg? Eg er langt frå nøgd med måten han opptrådde på i dag. Klart han hadde eit par bra redningar, men det er det som er jobben hans..det er forventa at han skal gjere det. det er ikkje slik at kvar gong han gjer ei reddning så oppveier det for tabbane hans. langt der i frå!

I dagens kamp kan me fyrst stille spørsmål ved opptredenen til Rønningen ved måøet til Sogndal, eg meiner han opptrådde feil. For puslete.

Og så hadde han ei utrusning som han har hatt i kvar einaste kamp som berre flaks gjorde at ikkje sogndal skåra på i dag. Så å sei at Rønningen overbeviste i dag,er eg sterkt ueinig i. Og for det andre så hadde han ikkje så mykje å gjere på..
2485
Brann / FANTASTISK KAMP !!!!!!!!!!!!!!
August 25, 2003, 21:16:31 PM
Quote from: "Fiore9"? Lost for words. Litt forsvarsrot var det i dag også, men det spiller ingen rolle i den store sammenheng.  
 Du kødda når du skreiv dette sant? er det noko som er viktig, så er det eit solif forsvar, og det er der, og på keeper plass me har mest å jobba med. Wassberg og Rønningen gjere mykje rart. Der må Mjelden ta skikkele tak!
2486
Brann / Sesongkort neste år ?
August 24, 2003, 22:43:42 PM
Dette er ting som er nemd i media i forbindelse med Brann sitt champions league "eventyr". då sto det store stykker om kvaliteten på Brann stadion.

Men det som overrasker meg mest er at Brann ikkje ser ut til å gjere noko med det. No må noko skje, enten det er snakk om bygging av byarena eller opprusting av dagens stadion.

For eg har hardt for å tru at dette kjem som ei bombe på styret. Og om det det gjer, så er det ein skandale.
2487
Brann / Opdal v. Rønningen
August 22, 2003, 15:39:18 PM
2488
Brann / Foran neste sesong (gull-sesongen)
August 17, 2003, 12:50:20 PM
Alt som vert kjøpt inn i forsvaret vil vere ei forbedring...

Men i angrep, er ikkje både tromsøs Kuvac og brynes Pavlovic bossmenn og?  Dei hadde klart vore forsterkningar, store og sterke, og det er tydlegvis slik mjelden likar dei...
2489
Brann / Snittet over budsjettert
August 15, 2003, 15:44:02 PM
Quote from: "smurfeslayer"med andre ord. du er fornøyd med 7-8000..


Definitivt ikkje. MEN(!) som andre har nemd, det var midt i fellesferien, og Brann har til tider speld rævva fotball, 1-6 tap hjelper ikkje på oppmøtet..

Ein får det publikum ein fortener, speler ein dårleg kjem ikkje folk, enkel matte..

Men når det er sagt, så meiner eg det at det er no folk må støtte opp om Brann, hjelpa laget til å overleva, mn det er vel meir ein ønsketankje..( publikumssnittet altso...)
2490
Brann / Snittet over budsjettert
August 15, 2003, 12:58:15 PM
Quote from: "smurfeslayer"ikke kom her og si at et tilskuertall på enkelte kamper ned til 7-8000 er bra. det er kun rosenborgkampen og 16mai som trekker snittet kraftigt opp. hadde vi kuttet ut de kampene så hadde vi sett at snittet hadde vært betraktelig mye mindre..


Det er difor dei budsjetterer med eit snitt... liksom for å finne ut korleis besøket er gjennomsnittleg, enkelte kampar drar opp som 16 mai og rbk og viking, mens andre kampar ikkje er så populære å gå på. for slik som brann har spela før i sesongen så har dei ikkje fortent eit så høgt snitt... alle er ikkje hardcore brann fans heller, og då må ikkje du rakka ned på dei, då finn dei heller ut at då gidd dei ikkje på stadda istadnefor..

så vær fornøgd med at det kjem så mange som det gjer, det er kun trøndarane som kan matche oss
2491
Brann / FLO?!
August 15, 2003, 12:50:19 PM
Quote from: "Bekkalokket"Visst tok han en Campbell....
Denne Xminator kan nå umulig sympatisere med Brann. Makan til naiv og godtroende supporter skal man faen lete lenge etter. Flo og Azar????? Nei, slike som deg trenger vi ikke.Ingen stolthet der i gården skjønner jeg...


At du er dom i hovudet skal eg ikkje seie, men meiner du det er betre med stolthet enn eiot lag som kan føre oss til medaljar? karadas likar eg ikkje av prinsipp, men eg har ikkje problem med å få flo på laget igjen. Me fekk jo ein spelar som ikkje holdt mål i austerisk toppfotball, og heva laget vårt, så då må vel ein som ikkje held mål i engelsk toppfotball heve laget??
2492
Brann / Opphaussing?
August 13, 2003, 13:43:26 PM
So mange meiningar so det er her. og alikavel gjer monsen ein god eff...hmmm..mrekjeleg...slutt å fantaser og fokuser på å støtta laget. no kritisere de jo 1/3 av troppen...fokuser på å støtta laget.
2493
Brann / Flaut
August 10, 2003, 21:36:42 PM
Quote from: "SotraandaOg ta f.eks Molde, de skiftet trener.
Kor ligger de på tabellen idag?
Joda, et par poeng unna direkte nedrykk.

Selfølgelig kan du komme med mange mottrekk nå, f.eks med Hareide og Halvorsen for eksempel, men som oftets blir ikke resultatene særlig forbedret over tid....[/quote


håpar eg har misforstått deg rett no, men foreslår du at me byttar trenar kvart år slik at me kan få nye gode resultat kvart år?   og så slepp me få spelargruppa inn i eit mønster... :?:

eller var det noko anna du meinte? for det er vel helst over tid resultata kjem, der var vel difor du blanda inn fergie o.l.?
2494
Brann / Fotballsko......, og tap!
August 07, 2003, 23:30:20 PM
Seriöst, trur de verkjeleg at eit par fotballsko frå eller til gjer at kviso ikkje var med i det heile i dag? den er dryg. veit han uttalte da til tv2, men eg syns den er dröy.  kvifor ikkje berre innrömmja at han var ubrukelig i dag, og at me kjem sterkt mot aalesund? dei knuser me!
2495
Brann / Flaut
August 07, 2003, 23:27:56 PM
Quote from: "Sotraanda"
Quote from: "Ricky"Mjelde og Steffensen tilfører ikke Brann noe! Ingen motiverende faktor, ingen taktiske genistreker... quote]

Kordan kan du si dette?

La Mons få tid og resultatene kommer...

Og kordan kan du si det etter de tre serie kampene no i høst?

Rundspilling av RBK på lerkendal, og overlegne seirer mot de to Oslo lagene...

Nei, la Mons få tid.

RBK vant ikke serien med en gang nils Arne Eggen kom inn!!!



Sorry sotra, men dar tar du usedvanleg feil.... Eggen vann faktisk med eingong han kom til Rosenborg....Cupen og, etter finale mot Brann..Det samme gjorde han med Moss og..Faktum er at av dei siste 16 sesongane hans som trenar, så vann han i 14 av dei..

Har eit råd til deg: ikkje byrj med ein jobb som motivator eller noko...der står du til stryk.... :lol:
2496
Brann / Faen For En Dårlig Kamp
August 07, 2003, 20:25:29 PM
Jah, bytte av Lund var latterli. Men det var lika latterlig av kvisvik og gunn tveit, dei spelde dårleg dei. det var årsverste. ingen som tok i eit tak. å byrja snakka om å bytta ut rönningen er latterlig. han spelde bra han. og målet hadde han ingen sjangs på, det var ei perla.

Men la merke til ein ting med tromsö, nett som når dei spelde på stadion så la dei seg ned å grein om brann spelarane var såvidt borti dei ( tenke på valencia situasjonen der han fekk pipekonsert mot seg resten av kampen) tromsö spelaren låg nede og ropte på mor si, sikkert i 10 min. men når båremannskapet kom innpå, då reiste han seg, og sto å gliste på sidelinja. det er usedvanleg provoserande å sjå på.

men me kan ikkje skulda på andre enn Brann. latterli dårleg kamp. la meg håpa att dette ikkje skjer igjen.
2497
Brann / Hvordan skal BBB bli best i Norge?
August 06, 2003, 17:30:05 PM
Fyrst og fremst, so har eg aldri sagt dirkete at du sletter innlegg pga du er ueinig, det var for å dra det litt langt.

Men generelt det eg meiner er: du seier du skal uttale deg på vegne av BBB og deg sjølv, adskilt. "Dersom vi blir spurt på vegne av Brann-supporterne så svarer vi ikke på vegne av alle Brann-supportere, men på vegne av oss personlig som Brann-supporter" Men kvifor trur du avisene spør deg? jo fordi dei veit du er ein av leiiarane i BBB og dermed Brann suporter. Du legg ut på ei farleg reise når du skal sjonglere slik med rollene. Det er farleg i fohold til media som ikkje tar 5 flate øre for å bruke sitata som dei vil. Det er og farlleg i forhold til supporterane som ikkje veit kvar dei har deg kasnkje.. Hugs på at når du er leiar for ein slik organisasjon så er du ikkje lenmger ein privatperson, du er eit maktmenneske (jah det høyrest teit ut, men det er faktum) Ein Brann supportar er ein Brann supportar om han er med i BBB eller ikkje. men skal media lage ein sak på brann supportarane så er det lett å ty til leiarane i ein organisasjon som er den største interesseorganisasjonen til Brann supportarane..difor det er vanskeleg å sjonglere rollane.
2498
Brann / Hvordan skal BBB bli best i Norge?
August 06, 2003, 13:38:05 PM
Quote from: "Bjarte"Så dersom dere ser at vi uttaler oss om noe Brann-relatert i avisene eller hører oss på radio, så skal dere vite at det vi sier, sier vi på vegne av oss selv og ikke på vegne av alle Brann-supporterne. Selv om vi har lang fartstid på Stadion er vi tross alt ikke noen guruer, som har rett i alt vi sier og gjør. Men det viktigste er at vi sier og gjør hva vi mener er rett.


Skal du/de uttala noko i avisene så er det på vegne av BBB. Di meining som privatperson gjer dei fleste ein god eff i. Men som ledarar/grunnleggarar av BBB så er det den meininga eg/me er interesert i. Skal du koma med dine meiningar treng me ikkje BBB. Då blir det som i dag, 4,5 mill meiningar om Brann, og ingen drar same vegen. Uttalar du deg på vegne av BBB så uttaler du deg i ein organisasjon..Ingen er einige heiletida, så at folk er ueinige er så, men det må vere visse køyrereglar som BBB jobbar etter. Og det er dei du skal uttale deg etter. Ikkje bløand inn private meiningar. Skal det vere seriøst, skal det vere seriøst. Eller er det det som skjer her på forumet og? at det er dine personlege meiningar som kjem fram i kva du/de slettar herifrå og...?
2499
Brann / Noe e gale
August 01, 2003, 16:30:06 PM
Quote from: "Pulekenn"Herregud.
Noen tok tydligvis det eg skrev helt bokstavlig.
Eg mener jo selvfølgelig ikke at publikumsoppslutningen skal ha noe som helst å si. Bare at de lagene som no ligger i toppen har i grunnen lite å gjøre der oppe. Ihverfall ikke i Europa. Bryne må vel spille kampene sine i Stavanger hvis det blir aktuellt.

Korleis ellersko me tolka det du skreiv då? når du skriv "spille europacupkamper, som etter min mening, regelrett tilhører lag med publikumsoppslutning? " uten antydning til humor. hugsa på at alleer ikkje lika lure som deg. me kan ikkje veta kva som surrer rundt i hovudet ditt... :lol:

Dessutan hadde vel bryne nesten lika mangen tilskodarar som me i forrige serierunde...

og å sei at bryne kanskje må spela sine kampar på stavanger stadion er så. men var det ikkje berre med nød og neppe brann fekk spela sine kampar i cl kvalliken på stadion?  
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=3791629

så eg trur ikkje me skal gidde å kritisere andre nei...
2500
Brann / Noen som gleder seg til i kveld?? :)
August 01, 2003, 16:19:01 PM