• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Yngve

2401
Brann / billetter til 16 mai
May 14, 2004, 20:40:52 PM
Quote from: "abe78"PÃ¥lagt!  Hadde ikke fÃ¥tt tatt inn flere i klokkesvingen selv om sitteplassene ble fjernet. Herlig med slike uttalelser fra folk som er helt uten peiling pÃ¥ temaet.


Lika herligt med uttalelsar frå folk som er skråsikkre på at dei har rett og alle andre feil...:Tribunen vil holde cirka 1000 seter. I tillegg vil det være plass til rundt 2000 stående publikummere i svingen. Dermed vil kapasiteten i svingen reduseres fra 4000 til 3000. Henta frå "brann dått enno" som det er så trendy å skriva på denne sida.. http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=3250
2402
Brann / TV-kamper?????
May 13, 2004, 19:05:28 PM
I og for seg så er det jo ikkje noko gale med mange tv sendte kampar for Brann sin del. Spelar laget bra i ein bortekamp og to som er sendt på tv vil jo det berre forsterka interesso for neste heimakamp, så der er det opp til Brann å trekkje folk. Men det som vert heilt feil er å flytte publikumskampar som Brann- Vif, Viking -Brann o.l. kampar til måndag når det ikkje er mogleg for dedikerte suporterar å reise på bortekammp, det er jo synd og skam, det er slikt som verkjeleg er med på å trekkje ned stemmning og til sist den generelle publikumsinteresso. At klubbar som Brann ikkje har skjønt det, men velger å gå ut og seie at dei er intereser i måndags og tysdagskampar for at hyttefolket skal få sjå kamp ewr ein skam. Eg er sikker på at det er fleire klansfolk som er interesert i å reise på bortekamp i Bergen enn det er hyttefolk.

Ein kan jo berre spekulere i kvifor enkelte kampar vert flytta, slik som Brann- Vif og Viking- Brann, desse oppgjera har jo desverre fått eit dårleg rykte på seg etter bråk med casuals og andre i vif kampane og generelt bråk i viking kampane der no viking suporterane er byrja å drikka seg klare på os av alle plassar. I tillegg er det jo gode inntekter for reklamekanalane som er avhengige av slike kampar for å fra folk.

mi meining er at måndagskampar ikkje er noko problem i seg sjølv, men til dømes for Brann sin del er det berre eit par kampar som bør leggast til måndagar og det er dei to oppgjera nord for polarsirkelen der er det jo ikkje nokon som reiser organisert, i utgangspunktet er det vel berre studentar og folk som avtener verneplikta si som er å ser desse kampane. Generelt så kan jo kampar på austlandet som innbefattar laga vif, lyn, lsk, stabæk i alle tilfeller setjast opp på måndagar sidan reiseavstandane er så korte. Dette er kamapr som utan problem kan gå på måndagar. Eller så kan jo alle kampane til laga nord for polarsirkelen spelast på måndagr. For Brann sin del så om ein kamp skal flyttast så bør dei flyttast til laurdagar som er ein innarbeid fotballdag sia NRK starta med tippekampar på 60 talet så det bør ikkje vere noko problem. I alle tilfelle ikkje dei laurdagane det ikkje er kampar i England, då er det mogleg for bortesuportarane å reise og kome tilbakar i løpet av ei helg og dei fleste slepp å ta av arbeidsdagane sine.

Det var no det eg hadde å seie i denne omgang..
2403
Brann / Skyt, Haugen- skyyyt !!!
May 11, 2004, 23:38:56 PM
Eg er med! og eg forventar at du held det du lovar..hehe
2404
http://www.servecast.com/asx/celtic/mail/ynwa.asx

 Fy f*** til stemmnig!

For å få linken til å funka: klypp og lim, eller berre slett desse teikna:<br%20/><br%20/> etter add. så funkar den fint som berre det.
2405
Brann / GRATULERER!
May 09, 2004, 21:29:49 PM
? kan du oppdatera meg? eg såg kampen på fjernsyn (gjekk når det vart 3-1) men la ikkje merke til noko spesielt, utanom at det var usedvanleg stille der oppe.
2406
Brann / Angående klaging og syting om BBB...
May 08, 2004, 13:18:06 PM
Det er vel eigentleg ingen som har sutra, men folk har lurd på kvifor ikkje det er mogleg å melde seg på turar via mail, det burde jo verre den enklaste sak i verda.

Så om folk har sutra så er det pga BBB har vansklege rutinar for påmelding. De hadde sluppe å sitje så mange timar på fotikken om det hadde gjort det enklare, og då hadde me slupe sutring. Frå deg og andre.
2407
Er jo ein skam at det ikkje er ny stadion i bergen, men kvar skal me hente pengar frå? kan ikkje berre basere oss på stor bergen tur eg.

Og når det gjeld molde kan ein vel ikkje klaga? det er ein by med 23000 innbygarar ( 10% av bergen..) og dei trakk i fjor, som var den dårlegaste sesongen sidan dei fekk nye stadionet, 5900, ei auke på 2000 i snitt, eller det same som 10% av byens befolkning, det er imponerande. intet mindre.

Bergen er jo og full av gloryhunters, berre sjå mot molde var det 15000, nokre dårlege kampar og me er nede mot 10-11 000 som tidlegare nemt.

så ikkje våg å kritisere andre for at dei er interesert i å sjå nye stadionet.

skal me kritisere dei 60-70000 som ville sjå l'pool i kvarten i e-cup i 97 og då?

ikkje bry deg om andre klubbar slik kenneths, tenk heller på brann, bruk energien der.
2408
Brann / Brann - Odd Grenland
April 28, 2004, 21:39:25 PM
Me får satsa på at canal+ veit kva dei driv på med i dette tilfellet. -->

søndag 2/5 18.00  
Brann-Odd Grenland | TIPPELIGAEN
Direkteoverføring.

http://www.canalplus.no/page.asp?guid=A60D42FF-B00F-4440-A84F-A5E9B92CDEF8&category=A6A6020B-BB3F-4872-9EBD-09D9D75A09A8&showall=false
2409
Tifo, sanger o.l.... / Brann bilde
April 27, 2004, 14:14:43 PM
Er ikkje verst dei rbk tifoane nei, men om eg ikkje tar heilt feil så er det klubben som har sponsa dei, så då er det ikkje så imponerande, det er berre snakk om å ha økonomien, då klarar du det meste.
2410
Brann / Utbygging av stadion?
April 22, 2004, 23:27:14 PM
Uansett så kan ikkje Brann få klarare beskjed enn detta: http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article1089924.ece Så no gjeld det å slutte å sei at dei har planar, og at det jopbbast for fullt med planar, det må ligga noko konkret på bordet. Og då helst ikkje eit luftslott til 1 mrd kroner..

Men kvifor berre ta 2 av 3 tribunar? er klar over at økonomien er dårleg og at det er dyrt, men det vil jo verte like dyrt å ta igjen hovedtribunen om nokre år..er jo kun hansa tribunen som held mål i lengden.
2411
Tifo, sanger o.l.... / �rets kødd til VIF!!
April 22, 2004, 22:28:44 PM
Angåande det siste, laug han? nei det gjorde han ikkje, du sa eit mellom tal, han spesifiserte det.. Og angåande det fyrste, ALT du seier til ein journalist kan verte brukt. Det finnst ingenting som heiter off the record eller berre prate laust og fast, finn dei ei sak som dei kan bruke gjer dei det.

Dette er noko leiinga i bbb og forsåvidt andre og bør være veldig klar over..
2412
Brann / Fjortiser på store stå
April 19, 2004, 14:16:32 PM
Men då må dei synga, ikkje som dei jentene som stod bak meg i går " eg klarar isje å slutte å le, hihihi" "no må eg ta bilde av kampen" i heile 2omgang trur eg ikkje ein gong dei såg på banen.

Men rett skal vera rett, det var og overraskande mange 14tissar som song med og i går på felt A.
2413
Brann / Kanonstemning!
April 19, 2004, 14:14:43 PM
Viss detta er det nivået som var på nittitalet, så er nicået frå dei dagar oppskrytt!
På dei tider bude eg langt vekkefrå, og var berre på eit par kamper i året, men synest å hugse at stemmninga ver betre.

Slik stemmning som det var på siste kampen i fjor mot Vif, slik skal det være, då var det stort å stå på SS. Hugsar særleg etter kampslutt, alle sto igjen for å høyra resultatet og når me høyrde tromsø hadde tatt leiinga 5 min på overtid braut helvete laus, heile hansaen reiste seg og ropte " rykkar ne, rykkar ne, rykkar ne.." SS var kjapt etter og det var eit lydnivå som var deiligt!

Ein bør ikkje vere fornøgd med stemmninga i går, det er mykje å gå på.

Og t xminator som klagar på sutring: det er no i såtilfelle du som sutrar om du ikkje tåler litt konstruktiv kritikk.
2414
Brann / Re: Kanonstemning!
April 19, 2004, 13:30:53 PM
Quote from: "Stoffi"Så et innlegg av Yngve om at SS sang så lavt. Vel, du må enten høre veldig dårlig, eller sitte på feil sted.
Fikk "rapporter" fra noen venner som satt på forskjellige steder rundt omkring, og de sa at SS sang bedre enn på LENGE!


Eg stod på felt A, heilt opp til gjerdet mot BBB gjengen, og ja eg syns stemmninga var dårleg, det var kun i byrjinga det var skikkeleg stemmning. Eg og har høyrd frå folk på hansaen, og dei sa det var bra i byrjinga, men deretter tapte det seg.

Eg trur årsaka til dette er at me er alt for dårlege i medgang, då vert me heilt paff.. gje oss litt motgang, og det vert betre med ein gong, for potensialet er mykje bere lyd, og ikkje minst meir samstemt lyd
2415
Tifo, sanger o.l.... / TIFO - Se og lær!
April 19, 2004, 04:25:31 AM
Så enkelt kan det gjerast. Dette ser rimleg bra ut, tenk kor bra det hadde sett ut hadde det vore inne på SS!http://www.godsetunionen.com/video/lfsiftifo.wmv
2416
Brann / Winters
April 19, 2004, 04:21:35 AM
Klart me må behalda Robbie Winters! han er verd kvar ei krone han får, og kvar ei krone han vil ha. Han er kanskje ikkje den spissen som skårar mest, men måten han riv i stykker eit forsvar på er verd si vekt den og. Han spring så mykje at forsvararane ikkje veit kvar dei skal posisjonera seg i forhold til han, og det skaper rom for dei andre spisssane, på den måten er det ingen i norge som er i nærheita av han. Så om no berre dyan og ystaas klarar å bevise at dei er målskårarar, så er alt berre fryd og gammen!
2417
Tifo, sanger o.l.... / Lydnivå på Stadda
April 18, 2004, 22:37:49 PM
Det var elendig stemmning på stadion i dag. Det starta veldig bra, men etter 25 min var det heilt dødt. Masse av stemmningen var det hansa som stod for, ikkje at dei sang so mykje, men dei drog i gang klapping og heia brann fleire gonger. Ein gong var heile hansaen med på byen e bergen, og då var det VELDIG bra stemmning, ellers labert frå mitt ståsdtad, på felt a, nærast mogle bbb gjengen.. Der eg stod var me kanskje 10 stykk som sang, og høyrde generelt veldig lite frå bbb gjengen.

Syns og det såg veldigt tomt ut på bbb gjengen sitt felt.<-- etter å ha sett bildene her på sidene så trekk eg det tilbakar, såg ikkje så gale ut alikavel! Gler meg til neste kamp!
2418
Brann / Opplæring på Narvesen!
April 17, 2004, 16:09:44 PM
inngang 9 er det same som felt A. Bataljonen sitt felt er det same som inngang 8b (!) og felt c, der det skal stå vaksne og born er det same som inngang 8.

Dette lærde eg etter å ha lærd opp narvesen i olav kyrres gate i går.

Me må la dei få litt tid på seg til å lære alt, men det er ufatteleg dårleg opplegg dei har fått tak i. Dei sa det at ticnet.no hadde tilgang til fleire felt enn dei. Så det er viktig å presisere kva inngang ein skal gå i når det gjeld store stå. Resten er det jo ikkje begrensningar på, det har dei jo eit stort oversiktskart over, men der er ikkje store stå delt opp.
2419
Brann / rbk-Brann
April 16, 2004, 16:54:58 PM
Poenget er vel heller det at det må vere mogleg å stele songar frå utanlandske lag, ikkje songar som er i bruk i Norge frå før av. Greit nok at city, united og ein del engelske lag bruker songen, men i her til lands er dette bodø-glimt sin song, ikkje kjernen. Må sei eg reagerte når eg høyrde det eg og.

Om nokon hadde tatt melodien til ein av dei særmerkte Brann songane her i landet vitnar det om dårleg oppfinnsomheit.

Me har ikkje så stort suportar miljø her i landet, og dei relativt få songane som finns ør ein få ha i fred. Enkelte songar berre assosierar du med det laget, ikkje fleire andre lag.


Stel så mykje ein vil frå utlandet, ein plass må ein ha inspirasjon frå, men stel ikkje identiteten til suportargruppene.

Og foresten, trudde ikkje kjernen likte england og fotball kulturen der eg, i alle tilfelle detr inntrykket eg får når eg er inom sida dykkar..
2420
Brann / Billetter til enkeltkamper.
April 02, 2004, 17:39:31 PM
sånn er det overalt i verden, og er det utsolgt på midtfeltet så får du stilla deg opp på nabofeltet, er ikkje verre med det. Er lov å synga sjølv om du ikkje står midt på SS...det er jo dette som er problemet, om folk ikkje står midt på ss så kan dei ikkje synga...
2421
Brann / Utrolige tips
April 02, 2004, 10:02:26 AM
Lika gale er det i den "seriøse" avisa dagbladet, som har tippa molde pÃ¥ 5 og vif pÃ¥ 4!  Tydleg at dei ikkje har vore utanfor oslo pÃ¥ lenge...eg veit om minst 10 lag i norge som er betre enn vif..
2422
Brann / og Bataljonen blir tippet på 5plass
March 31, 2004, 11:52:19 AM
Quote from: "Blææ"Appropo han som lurte på om Brann har støtte i egen by:
Snittet i fjor var i overkant av 12200 pr kamp,med høydare som bla, 16 mai med 18-19000 innenfor murene.
Kunne vert mere men det er ikke plass.


Hilsner fra Hansaen.



Er jo godt klar over at Brann har god støtte i eigen by, til tider fanatisk. Men eg synest at sal av sesongkort pÃ¥ SS er ein god indikator pÃ¥ kor mange av dei mest fanatiske som finnst. Og der har jo GamleErik eit godt poeng med at dette er ein ny organisassjon, og deira fyrste forsesong. Men alikavel, ser ein pÃ¥ andre klubbar, som t.d "vÃ¥lerengen" sÃ¥ har jo dei seld 1650 sesongkort pÃ¥ "vestbredden", har ingen ide om kor mangen ellers, og det er jo forsÃ¥vidt uinteresant, for alle veit at utanfor klanen sÃ¥ er det ingen som bryr seg om dei, og det same i trondheim,  mens her i byen bryr alle seg. Men ville berre vete kor mange av dei som skrik høgast om at me er dei beste suportarane i landet, faktsik viser dette med Ã¥ kjøpe partoukort..
2423
Brann / Kor mange sesonkort...
March 30, 2004, 21:06:29 PM
300? er jo ikkje akkurat imponerande.. Var det meir før, når BST var i aksjon? slik at dette kan tolkast til at for få kjenner til bataljonen? Berre for å samanlikna med RBK så skulle me ha seld ca 1600 partoukort på SS.. samanlikna med klanen så skulle me ha solgd nærare 750 kort.. Og dette er klikkar me burde kunne samanlikne oss med..

Tykkjer dette er litt for dårleg, generelt sett..

Dette er ikkje meint som nokon kritikk mot bataljonen sitt styre eller noko, om nokon skulle tru det.. Berre luring frå mi side om kor sterk støtte Brann eigentleg har i byen, og om folk evt ser på gjengen på store stå som utskudd. For det er jo ei auke på 25% på partou kort på stadion totalt, så noko må det jo vere som gjer at det er så dårle sal..
2424
verdt å få med seg her er jo at det er trenarane i tippeligaen som har kome med namna, ikkje dagbladet.. Og blant dei trenarane som nemner flest RBK spelarar er jo Mons Ivar Mjelde, som jo har med både Brattbakk og karadas...

Berre for å ha nemt det, før ein slaktar alt og alle her inne...
2425
Brann / Kor mange sesonkort...
March 30, 2004, 18:07:52 PM
Er solgt på Store Stå i år? Hadde vore artig me ein oppdatering, for å sjå om me, som yndar å kalle oss norges beste suporerar kan samanlikne oss med suportargjengar som oddrane ( 84 solgte kort pr i dag), kjernen (1042 per idag(!)) og klanen (1650). Veit det er solgt omtrent 5000 på heile stadda, men som sagt, så lurer eg på SS..
2426
Brann / Bra oppladning
March 28, 2004, 20:38:53 PM
No må ein hugsa på at kvart år startar RBK dårleg, til og med til tider latterlegt dårleg, men som oftast kjem dei seg etter ein månad eller to..så me skal vel ikkje ta heilt av endå...
2427
Tifo, sanger o.l.... / TIFO
March 28, 2004, 20:07:05 PM
Betyr detta at det ikkje er nokon TIFO gruppei bataljonen lenger? Eller betyr det at det er nokre medlemmer i TIFO gruppa som er veldig einerådande og ikkje tar i mot andre forslag enn sine eigne?

Kva skjer?kvba konsekvensar får dette?
2428
For lag utan tilhengarar...   http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=219356
2429
Quote from: "Pi_Meson"
Quote from: "Yngve"Det er jo ein katastrofe det nye kravet frå NFF.

Nå er det så vidt jeg vet ikke NFF dette kravet kommer fra. Nytt er det heller ikke.


Nei, det kjem vel frå UEFA, men det er vel fyrste gong nff krever at det vert gjennomført, totalt utan dispensasjonar. For om eg ikkje tar heilt feil, så trur eg at noreg ikkje er pliktig til å ta i bruk dette regelverket så strengt, men nff ville vel lige litt i forkant..
2430
Det er jo ein katastrofe det nye kravet frå NFF. Dei kunne godt ha gjedd Brann dispensasjon, dei er ekstremt sneversynte i nff.

På den andre sida sett, så ser eg to ting som kan vere positive med dette. 1: det vert betre publikumsforhold i klokkesvingen, sidan dei kjem opp i høgda. greitnok at det ikkje er tak, men det er no ikkje så nøye, det regner ikkje her i byen alikevel...

2: dette kan kanskje få opp farten i ei fullstendig utbygging av Brann stadion..opp til politikarane no..dei klarde det i Trondheim ( fekk riktignok ein usedvanle stygg stadion, men alikevel) og dei har klart det i stavanger ( der dei får norges finaste stadion, garantert)

Men prinsipielt må eg seie eg er i mot forslaget frå nff. dei skjønar ikkje heilt kva dei gjer på der borte. skandale.
2431
Brann / Nye spillere til Brann
February 12, 2004, 17:28:58 PM
minst like mange tabbar som Rønnigen..

Og når det kjem til Rønnigen, så meiner eg og at han har kosta Brann mange paoeng, alt for mange poeng. Og hadde det vore opp til Rønningen haddeme spela i 1 divisjon no, kvem hugsar ikkje siste kvallik kampen mot sandefjord, der me leda og hadde sikra ny kontrakt, så gjer Rønningen alt han kan for å endre på dette..

EG seier ikkje det at om me hadde fått Arason eller nokon andre så ville det ikkje vore fleir tabbar på stadion, tvert om, men langt i frå så ofta som med rønningen. Då veit me at me er garantert å få ein tabbe og to i løpet av ein kamp..

Og ja,  Ã¥ berre ta utgangspunkt i spelarbørsane til avisene ikkje er noko Ã¥ basere fakta pÃ¥, ja det er folks meiningar. Men det viser jo berre det at folk meiner Rønningen spelar dÃ¥rlegt...
I Dagbaldet :            Ivar Rønningen Brann 4,9
I 100 % fotball, (som er samarbeidet til BT, Adresseavisen og Stavanger aftenblad)   :             Ivar Rønningen   4.41

Så det er jo ein peikepinn det som står i spelarbørsane..eller kanskje ikkje olofinjana var så god som dei skal ha det til heller..
2432
Brann / Brann får ikke dispensasjon av NFF
February 04, 2004, 16:20:21 PM
Quote from: "supporter78"Leste en plass at Brann allerede har setene. De kjøpte inn setene når de bygget hansaen.


Dei setene var kjøpt inn når Brann skulle bygge Hansa tribunen, berre for å ha klar til bygging av klokkesvingen. Det betyr dermed ikje at dei har konstruksjonen som dei skal stå på..det er ei helt anna historie...
2433
Brann / Lagoppstilling pr.dags dato??
January 11, 2004, 14:16:26 PM
Eg må berre få lov til å kommentera ein ting. Eg kjem på i farten ein annan og som har uttalt det at brann er favorittklubben, og at han er ekstremt glad for å være her. Eg trur han spelar i RBK no..ingen premie for å gisse namnet hans...
2434
Brann / Ny stadion
December 11, 2003, 21:05:16 PM
storbergen har vel 51% av stadion dei.
2435
Brann / Soma
December 11, 2003, 13:25:15 PM
2436
Brann / Toni Nhleko
December 05, 2003, 18:43:27 PM
Ein ting er sjokket han fekk av dritaværert her i byen, det får jo til og med folk frå aust og sør landet sjokk av, ein heilt annan ting er kva han viste i Dallas, der er det jo sommar og varmt store delar av året, og han har, etter som eg har forstått ikkje akurat imponert der borte heller. Så ut me mannen som kom som ei løva og nok reise som ein skinnfell.

Og alt er faktisk hans eiga skuld som ikkje er interesert i å ta vare på talentet sitt, som han uomtvisteleg har.
2437
Brann / Gull i siktet?
December 05, 2003, 03:12:45 AM
Tanken om nordisk liga er fantastisk, ,men alvorlig tala, kvem utan den harde kjerne (max 4 000) gidd møte opp på stadiopn mot lag me knapt har høyrd om før?

og kva med baneforholda? dei er jo nesten ubrukelig i april, så kva i februar? dette er dei tinga som gjer meg skeptisk til royal league ( latterlig namn og foresten..)

men tur til dejlige københavn eller stockholm for å sjå Brann spele, hadde vore genialt, same kva tid på året.

og alle laga som vert kvalifisert, garantert minst to nye lag frå kvart land (pga ustabilitet i serien) kvart år, noko som vil føre nye pengar til mange klubbar, noko som er sårt tiltrengt. Men då må klubbane klare å halde budsjetta på eit økonomisk forsvarlegt nivå som dei er i ferd med å klare no. Og heller rekne pengane frå kongeligaen som ekstra bonus. Uanset så gler eg meg til å kome i gang med prosjektet, tenk dykk BBB mot black army, det vert stort, då får me verkjeleg sjå kor me står her i verda med suporterane våre. Sjefs!!

Eg forventar me kvalifiserer oss allereie i år!

berre ca 120 dagar att til seriestart no...
2438
Brann / Ny høyreback!!!
December 05, 2003, 03:05:30 AM
Har ingenting i mot fakiri, faktisk så elskar eg han ( som fotball spelar..) men back? er det ikkje sentral midtbane som er forcen hans? ein ting er kva monaco har omskolert han til, ein annan ting er kva han duger mest til..

Ja til fakiri i Brann, men helst ikkje som back..bruk han der han høyrer heime..
2439
Brann / Ny spelar krise?
December 04, 2003, 02:34:44 AM
Er me i ferd med å oppleve ei ny spelarkrise i Brann? PFO er vekke, med stor sannsynlegheit forsvinn både Winters og Olofinjana i løpet av desember/januar,Winters pga kona ikkje vil vere her i landet, og olofinjana ved å spele godt i arfika cupen.
alex valencia og tommy knarvik har og signalisert eit sterkt ønske om å reise frå klubben og kva sit me igjen med av offansiv slagkraft då?

Desse spelaranae skåra i fjor 26 av 45 seriemål for Brann, og den einaste nye spelaren me har skaffa oss e defansiv, kor er det vorten av dette med å vere ute i god tid for å skape tryggheit osb osb osb? no er me i ferd med å oppleve mykje av det same som i denne sesongen, nye spelarar må kjøpast inn, laget vert ikkje samspeld før juli månad og då startar me klatringa frå plass nr 14 til 6. det held ikkje mål. Eg vil klatre frå plass nr 6 til plass nr 1 eg!

håpar leiinga har ein plan, og hugsar litt tilbake, sjølv om gullfisk hukommelse er godt utbredt i idretsveien..

Me kan ikkje basere oss på at det skal dette nokre gode fotballspelarar av bussen der oppe heller...
2440
Brann / Om kritikk og syting.... ;-)
December 03, 2003, 21:37:42 PM
EG kan kun snakke for meg sjølv, men Thorleif: eg har ALDRI ALDRI ALDRI kalla deg ein idiot.

FInn EIN plass der det står " thorleif er idiot" eller liknande i mine sitat, og eg skal skamma meg.
Eg har sagt i frå eit par gonger her inne på dette forumet at eg er ueinig i enkelte løysningar de har vald. bl.a. ved "ombygging" på SS, og på sensuren her på forumet.

Om du har oppfatta dette som personleg kritikk, så...

Eg har og skrevet at det er BRA at DU, thorleif, og kompisane dine står på for oss suportera.

Men, er det slik at dette forumet ikkje er for kritikk, men berre lovprising, så sei i frå.

Eg føler ikkje at eg har vore usaklig i min kritikk ovanfor deg, tvertom, eg har prøvd å vere så saklig som eg har klart.
2441
Brann / Azar
December 03, 2003, 21:33:49 PM
Klubbfølelse? klart folk bør ha det, men du kan ikkje forvente det frå andre enn folk i frå samme fylket/nærområde, for dei andre er det berre snakk om å gjera ein best mogleg jobb for sin noværande arbeidsgjevar. Hugs på at dagens trenar blant anna har spelt for bryne og lillestrøm, skal me hata han for det? iva rønninge har spela for vif, og logikken på detta forummet tilseier me skal hata han. For å ta azar karadas så er det som er laget hans mest sannsynleg sogndal, wassberg er fyllingen mann, winters er skotte, kan aldri tenka meg han hadde høyrd om brann før agenten hans nemnde dei osb osb osb.

Klart karadas gjorde eit feil val ved å gå til rbk etter å ha kyssa brann drakta, men som det er sagt før, det var ikkje han som valde å verte seld, det var bjørn dahl som måtte ha pengar i kassa, og då var det rbk som var viljuge til å betale 6 mill for fyren.

Lite han kunne gjort med det.

generelt så er jo ikkje mannen verdas smartaste, men i forhold til å spele med sutre knarvik (som i alletilfelle ikkje har klubbfølelse, var på banen i 22 kampar i fjor og alikevel vil han reise pga for lite speletid) og lund, så jah, karadas er velkomen tilbakar.

Alle kan dra inn følelses argument, men kom med nokre rasjonelle argument (ikkje god nok, me har betre alternativ, for dyr osb) kvifor me ikkje skal ha han, så skal eg/me høyre på dykk.

I staden for å stresse med å hetse, prøv heller å syng for eigne spelarar.
2442
Brann / Ny stadion
December 03, 2003, 16:58:08 PM
Ny stadion vert det, for dagens har sjarm men ikje så mykje anna.. Etter som eg har skjønt det tidlegare så er det berre to alternativ som er med fortsatt, det er solheimsviken og mindemyren, og siden det er dei forslaga som er, så kan me jo like godt berre fikse opp den stadion me har, sjølv om det betyr bygging av 3 nye tribunar..

Sjå på viking sin nye stadion, den virkar heilt utruleg fantastisk bra, hadde me fått ein slek her i byen og så hadde det vore genialt, men me ikkje byrje med alt slags tull som kjøpesenter og fjas. På nye viking stadion så skal til og med nsb plasera ein stasjon rett utanfor, det er jo genialt.

Men ny stadion bør heller ikkje verte som nye lerkendal, der media er dritfornøgd og skryt, mens stadion i realiteten er ein skandale, til og med suporterane til rbk er dritskuffa, og det kan eg skjøne, bruke så mykje pengar, og ende opp med så lite, det må vere nedtur.

Men uansett så må det skje noko fort, slik me har det i dag, kan me desverre ikkje ha det så lenge..
2443
Brann / Ny stadion
December 03, 2003, 01:19:11 AM
Branntilegdør og BL: Revande likegyldigt kva de synest...

Pussast opp må stadion uansett, for å følga nye reglar frå Nff, Uefa, fifa ottar og så vidare. Det er dette med berre 20 % ståplasar, i tillegg så skal me snart ut i europa, då må me ha bere fasilitetar, då er ikkje 11074 sittplassar nok. Dessutan er umbro tribunen gammal som alle haugar, ting må pussast opp veit de.. Og med nye fasilitetar, så kjem det garantert meir folk til stadion, og det vil me sjølvsagt ha.

Vidare mÃ¥ me ha kraftigare flomlys, me mÃ¥ ha undervarme. Dessutan er det eit problem at gressmatta vert pressa ned pga vekta pÃ¥ hansasvingen, hugs pÃ¥ at stadion er bygd oppÃ¥ ei myr,  og ei myr sig.

Og dei to største hindra, naboane i området og bergen kommune..

Ein må hugse på at frå neste år så spelar me på dispensasjon.. Har eigentleg ikkje lov til å ha meir eller 13500, men pga dispensasjon får me behalda dagens 19500 plassar..og det treng me.

P.s.:Og sjølv om det er betre stemmning på banar i europa, så hjelper ikkje det, me er på brann stadion i bergen, og må tenke på den..
2444
Brann / Ny stadion
December 02, 2003, 23:20:28 PM
klart stadion skal ligge der den er i dag.

Men det må jaggu invisterast nokre millionar kroner..Men når nye Brann stadion er ferdig oppe på minde då kan berre Westfalenstadion gå legga seg... :lol:
2445
Brann / Partoutkort og treningskamper
December 01, 2003, 20:37:04 PM
Seriøsiteten din må folk i alle tilfelle kunne stilla spørsmålstegn ved..

Hadde du trudd at du kunne gjere noko, samma kva det no var, utan å få kritikk? Det vil alltid finnast folk som er ueinig med deg, uansett kor god jobb du sjølv synest du gjer, men hugs på at den som teier samtykjer osb, og fleirtalet av BBB folket har ikkje uttalt seg. Tenk heller på at dei støttar deg, istadenfor å verte sur om eg eller ei and frå sotra kritiserer deg litt. Men at me er nokre folk som lurer på kvifor de ikkje gjore ditt men heller gjekk for ei anna løysning, så forventar me skikkelege svar, og ikkje dette tullet du kom med no. Dette har du gjort før.

Me er ALLE veldig glade for at nokon tok (no skal eg stave eit ord eg ikkje kan stave) initiativ til å starte ein klubb for brann suporterane, men me som er glade, reknar og med at du og dine kolegaer tar i mot kritikk, konstruktiv og ikkje konstruktiv.

Eg veit ikkje kva dine forventniogar var, men eg har skjønt sopass at enten det er du eller om det er dei to andr som er austlendingar, men det bergenske folkelynnet går jo ut på å diskutere til ein vert grøn. Det er jo difor me ikkje har nokon ny stadion bl.a...
Og har du 100 medlemmer i BBB så må du rekne med 100 forskjellige meiningar og. Og du kan då ikkje true med å slutte kvar gong du får kritikk, kva skal du gjere den gongen me kjem opp i 3 - 4000 medlemmer og nokre er ueinige med deg?

Så eg reknar med at du berre furtar litt no, og ikkje meinte så altfor seriøst det du sa.

Men ja, det hadde vore bra hadde nokon vore villige til å ta den mogligheita som no opna seg. Ikkje nødvendigvis for å verte kvitt deg, men for å få inn nokre nye meiningar.
2446
Brann / Stemningen fremover
December 01, 2003, 14:15:30 PM
Hugsar de Vif kampen? om ikkje Hansa var betre, så var dei i alletilfele minst like bra!
Og generelt så har jo SS vore labert i år, så å diskutere kvem som har vore best og ikkje best er unødvendig, diskuter heller kvem som skal være best neste sesong, og korleis de skal klare det!
2447
Brann / Partoutkort
November 29, 2003, 03:35:20 AM
Okei eg veit eg får svar frå leiinga i BBB at eg er ein negativ dust og at eg gjerne burde gjort noko før dette skjedde og blablabla..
Fyrst og fremst må eg seie eg synest det er bra at BBB i det heile gjere noko, og at dei høyrer på at suporterane klagar, men eg tykjer alikevel at det dei har gjort er heilt feil.

Eg fryktar dette vil drepe stemmninga på SS heilt.

Eg har sagt før, og eg seier det igjen, ha ein fast pris på SS, gjerne 120 kr, men ikkje ha nokon rabattar, uansett om det er student eller barn eller kva det no er. Ha ein fast pris, for då vil kun dei som er interesert i å værer på SS for synginga sin del vere der, dei andre tenkjer seg om både 1 og 2 gonger før dei kjøper bill. på SS. La heller klokkesvingen ta seg av dei rimlegare bill, med stud. pris osb. Eg sjølv er student, men eg vil, og skal stå på SS for eg vil synge!

Ein ting eg lurer på med avstenginga på SS, kva om det er meir enn 1000 mennesker som kjøper partou kort på SS? om då nokon står på felt a mens resten på felt b, kva skjer då? då vil jo mest sannsynleg stemmninga forsvinne endå meir, pga dei gjerdene er verre hondringar enn folk trur. det trur i alle tilfelle eg.

eit heilt anna spørsmål eg har er, kor mange hadde partou kort på SS i fjor? såg rbk hadde 859 i sin "kjerne" håpar SS hadde fleire..

uansett så skal eg kjøpe partoukort i år, for eg skal vere med å gjenskape stemmningha som var mot VIF, der tilogmed Hansa overdøyvde SS til tider, det var ein stoooor kamp stemmningsmessig! er det nokon som er ueinig??
2448
Brann / Bergen Casuals
November 04, 2003, 16:45:50 PM
Ein ting er kva ordet "casual" betyr, ein annan ting er kva samanheng det er satt inn i. Ordet "Trailer" betyr jo ikkje vogntog, eller lastebil som me bruker det i her i noreg, men tilhengar, altså den delen som heng etter på lastebilen.

Så at vanlege folk bruker ordet casual i forbindelse med voildsromantikk horene i bergen og enga casuals er heilt greit. Alle andre diskusjonar er fordreining av fakta og forsøk på å dra saken vekk frå det som saken faktisk handlar om.

Eg drit i om det betyr å gå vanlig, eller ledig kledd "casual wear". I norsk og engelsk smanaheng så betyr det ikkje anna enn "suporterar" som kler seg i vanlege, dyrare klede, held med ein fotballklubb og avtalar slåsskampar seg i mellom. Slike ting som er vanlege i Nederlanbd, der blant anna RBK suporterane valgte å halde seg heime etter at dei fekk ein mail frå Feyenoord "suporterane" trur eg det var lydande noko slik som dette :" hei, me er feyenoord suporterar, og gler os til å møte dykk. Sei i frå kor mange som kjem ned, så skal vi stille med like mange og så kan vi sloss" <-- riktignok ikkje så bra nynorsk, men de skjønar poenget mitt. Splitter pine galne!

Men dess mindre oppmerksomheit dei fer i media, dess mindre rekrutering får dei. Ignorer dei!

Er det nokon som kan bekrefte at det var 5 arresterte før kampen på laurdag?
2449
Brann / Partoutkort Store Stå 2004
November 03, 2003, 18:21:51 PM
Halvårskort må vere ei genial løysning. Det er mange som reiser frå byen etter vårsemester, for dei er det unødvendigt med eit kort for hausten. Omvendt er det mangen som kjem til byen om hausten for å studere (hugs på at det er over 25000 studentar i denne byen, og då kjem vidaregåande og ungdomsskule i tillegg!) og for desse er det unødvendigt med eit kort for vårsesongen. Klart dei berre kan bestille på bilettservice, men det må vere visse rabattordningar for dei som vil reise på nærare halvparten av kampane, og det er det ikkje ved kjøp på posten og bill.service.
2450
Brann / Stå fram rike mann!
November 03, 2003, 13:06:28 PM
Hah! me var best i 1963... :wink:  Men eg var Ã¥ las innlegga til Harry kure i gÃ¥r pÃ¥ kjernen si side, og eg og tolka det som at han henvendte seg til begge laga. Han gjer det samme i eit anna innlegg, hugsa ikkje om det var seinare i same trÃ¥den, eller i ein annan trÃ¥d, men det var lett Ã¥ tolke det slik...

og jah me har forutsetningane, men det har vore alt for mange sterke personligheiter i styre og stell her i byen og det har øydelagd mykje..

Men neste sesong kjem me sterkt!!