• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Bataljonen

801
Bataljonen.no / Klokkesvingen???
April 20, 2006, 22:05:31 PM
Quote from: "Yngve"
Visst kan de tvinge folk til å synge. De kan seie at dei to nederste felta på hansaen er KUN for dei som skal/vil synge, alle andre får trekke ut/vekk. Ei prisauke vil og hjelpe på. Noko ala det kjernen har gjort i bartebyen.


Nå snakket jeg om Store Stå pr dags dato. Men når vi flytter til Hansa vil vi at de 2 midterste feltene skal bestå av syngende supportere. Prøve å få den "harde kjernen" plassert her om man kan si det sånn.
802
Bataljonen.no / Klokkesvingen???
April 20, 2006, 19:36:05 PM
Quote from: "purolatino"Spørsmål til Bataljonen.

1.Har dere noen oversikt over hvor mange av medlemmene som er over 20.Ã¥r?


Vi har ikke noe rapporter på dette nei.
Quote


Vi har gått flere runder med Brann om tribuneplassering og det ble ytret ønske fra medlemmer om bla Hansatribunen. Det er allerede lagt et godt grunnlag på den tribunen som vi ønsker å videreutvikle. Frydenbøtribunen er ikke tema for oss, vil alltid være HANSA tribunen.

Quote
3.Ka ønsker egentlig SK Brann, ønsker de forsatt å ha ett "Store Stå" på stadion?


Både Brann og Bataljonen ønsker ikke et nytt Store Stå. Vi ønsker å komme vekk fra det negative stempelet det har gitt oss. Desverre forbinder veldig mange Bataljonen med Store Stå og faktisk tror dette ER Bataljonen.

MEN både Brann og Bataljonen ønsker et aktivt syngende supporterfelt/tribune og vi vil videreutvikle det som allerede er på Hansatribunen.
803
Bataljonen.no / Klokkesvingen???
April 20, 2006, 19:25:51 PM
Quote from: "MyWay"Men jeg har noen spørsmål til ledelsen i BBB.

Hva har dere egentlig tenkt å gjøre med problemene vi har, og hva er det dere ser for dere som "akseptert" når det kommer til steming på Stadda?


Regner med at du tenker på dagens problemer på Store Stå. Vi kan ikke tvinge folk til å åpne kjeften sin og synge men vi kan legge forholdene litt bedre til rett for at man vil synge. Det mest nærliggende er å tilrettelegge en "forsangergruppe" samtidig samle de som vil synge. I morgen vil det komme litt mer info om fremdriften på dette.

Når det gjelder hva som er "akseptert" stemning så blir det veldig vanskelig å svare på. Uansett blir man vel aldri fornøyd med stemningen, den-kan-alltids-bli-bedre, kommer nok til å gå igjen. Men det som er sikkert er at slik stemningen er nå så er det uakseptabelt i mine øyne. Brann stadion skal være en fryktet arena, både på banen og på tribunen. Og der har både Brann og vi supportere en lang vei å gå.
804
Brann / Re: Klokkesvingen....
April 20, 2006, 14:07:21 PM
Quote from: Hva er dette våset som står i BT om at SS/BBB har ytret ønske om å stå i Klokkesvingen neste år?
805
Trykk HER
806
Bataljonen.no / har du ikke kjøpt den enda ?
April 19, 2006, 21:04:02 PM
Da kan du gjøre det ved å trykke på DENNE LINKEN
807
Bataljonen vil også prøve å sende ut cd'er pr post. Mer info om dette vil komme.
808
Bataljonen.no / Kritikk av BBB!
April 19, 2006, 09:38:46 AM
Quote from: "UnnamedFeeling"



Nå kan jeg ikke uttale meg om denne episoden da jeg ikke kjenner til den og som du nevner at den kanskje var fra BST sin tid så blir det kun spekulering og synsing.

Men det jeg kan si når det gjelder billetter til bortekampene så pritoriterer vi våre medlemmer og garanterer billett til de som reiser organisert med oss, resterende billetter selges til ikke medlemmer eller medlemmer som bruker annen transport.
810
Bataljonen.no / Kritikk av BBB!
April 19, 2006, 08:22:06 AM
Quote from: "UnnamedFeeling"I mitt tilfelle er det ene og alene SS som er grunnen til at jeg ikke er medlem. For meg framstår SS som en gruppe fjortiser som er mer opptatt av å se og bli sett enn å hylle laget og se kampen. Dette er ikke en gjeng jeg ønsker å bli assosiert med, for å si det sånn. Jeg er jo fullt klar over at BBB er mye mer enn dette, men som du selv sier så frykter du at folk flest forbinder BBB med SS. Og jeg tror nok det stemmer for veldig mange.


Det er nettopp dette vi ønsker å komme bort i fra, at man assosierer og TROR Bataljonen KUN Store Stå. Til neste år har vi og mye bedre tribune å tilby våre medlemmer og vi får håpe bla. dette kan gi en ny "giv" for Bataljonen.

QuoteJeg opplever også BBB som en litt "uoppnåelig" organisasjon for de som ikke er medlemmer. Med det mener jeg bl.a. at man framstår negativ overfor ikke-medlemmer, på en måte som ikke akkurat innbyr til innmelding i BBB.
Selvsagt skal man som medlem ha fordeler ikke-medlemmer ikke får, det er jo mye av vitsen med en supporterklubb. Men det bør også være mulig å være åpen mot ikke-medlemmer - som kanskje ønsker å bli medlem?


Kan du utdype dette nærmere ? Fremstår negativ på hvilken måte og mer "åpen" mot ikke medlemmer ?
811
Bataljonen.no / Kritikk av BBB!
April 19, 2006, 08:14:08 AM
Quote from: "Pondan"Litt rart med fordeler.. Jeg som BBB medlem måtte betale full pris for og kjøpe billett til SS i går. Enda jeg viste det nye medlemskortet godkjente de ikke det.. Fordeler?


Var det på stadion dette skjedde ? Om det var tilfellet kan ikke Bataljonen klandres MEN jeg skal ta det opp med Jæger og be de informere de i billettluken om dette. Er overhode ikke godt nok !! Fint at man gir beskjed om slike ting slik at vi kan få tatt det opp med Brann. Forøvrig har det vært mye rot med partoutkortene i år samt problemer igår i billettbodene. Dette er Brann smertelig klar over og de har lovet bedring til neste kamp. Vi får se.
812
Brann / Hva kan gjøres ?
April 18, 2006, 23:35:50 PM
Diskusjonen om Store Stå og stemningen på stadion har blusset opp igjen, noe som forøvrig ikke var uventet etter dagens kamp.

Store Stå står for fall, det er det ingen tvil om. Neste år er Store Stå historie og godt er det.
Veldig mange fra Store Stå har flyttet på seg og funnet seg et sete på Hansa. Inneværende sesong vil bli en vanskelig sesong stemningsmessig. Det blir ikke lett å skape noe "sammen" når vi har 2 grupperinger, Hansa og Store Stå.

Men hva kan gjøres ?

Bataljonen har ikke løsning og svar på alt. Det er ingen tvil om at vi står foran en vanskelig sesong når vi ikke kan stå sammen, skape engasjement sammen og ikke minst synge ræven av oss sammen.

Håper med denne tråd å skape en konstruktiv debatt om hvordan vi kan gjøre denne mellomsesongen best mulig før vi samles på Hansa til neste år.
813
Brann / Store Staa ikke lenger best i landet?
April 18, 2006, 23:04:53 PM
Quote from: "Pondan"Store Stå kommer til og vere "dårlig" i hele sesongen er jeg redd for.. Skulle ikke BBB ordne opp en forsangergjeng? De var no ikke på store stå i dag.. Men hansa har tatt livet av SS.. Neste år er hele gjengen på samme tribune igjen.. Håper vi finner trykket og stemmningen igjen da..

Så må dere kutte ut og komme med unnskyldninger at det er jenter og unge folk som gjør ditt og datt.. Blir for dumt..


Som jeg skrev i et annet innlegg her inne så var/er planene å lage en sanggruppe/forsangergruppe fortsatt tilstede.
Hadde vi flyttet til Hansa inneværende sesong ville alt vært mye bedre for da hadde vi alle vært samlet.
Problemet er at de som skal være med i denne gruppen står ikke samlet idag, flere har allerede flyttet på Hansa og noen står på Store Stå og da blir det problemer å få noe skikkelig til desverre.
Kan lese mer om det i denne tråden http://www.bataljonen.no/forum/viewtopic.php?t=5849
814
Bataljonen.no / Kritikk av BBB!
April 18, 2006, 22:50:54 PM
Quote from: "Pondan"Hva tror BBB selv at det kun er litt over 2000 medlemmer i BBB? BBB har jo vert i 3 år snart.. Er ikke det litt ille at det er så få?



Hvorfor det er så få medlemmer i Bataljonen er vanskelig å si ekstakt grunn til. Med tanke på engasjementet som er rundt Brann skulle vi hatt langt flere medlemmer.
Grunnlaget for å ha en supporterklubb med langt flere medlemmer er absolutt tilstede her i Bergen og meg bekjent hadde vi ifjor flere medlemmer enn det som BST noengang hadde.
Jeg tror nok at Store Stå er en av grunnene til at enkelte ikke vil være medlem. De fleste forbinder og TROR at Bataljonen er Store Stå, noe som er helt feil.
Når vi til neste år flytter til Hansa vil vi tilby en helt annen kvalitet på tribunen enn hva Store Stå er og håper dette kan gi Bataljonen et løft.

Men det er helt klart viktig med tilbakemeldinger fra medlemmer/ikke medlemmer om nettopp dette emnet og ikke minst få en diskusjon, konstruktiv sådan, for vi i Bataljonen har ikke svar på alle spørsmål.
815
Brann / KÃ¥r landest beste arena:
April 17, 2006, 11:04:16 AM
QuoteDet er da ikke en for/mot avstemming dette. Om alt du skrev var "jeg stemmer for" så forstår jo jeg godt at det ble slettet. Bjartes arvtager trodde vel du var dritings når du holdt på.


Jeg er ikke Bjarte's arvtager på noen som helst måte. Bjarte er fortsatt aktiv på dette forumet som moderator.


QuoteJeg stemte for. Problemet er at hver gang jeg skriver, saa fjerner Tore det.

Jeg har overhode ikke slettet innlegg fra deg. Som jeg skrev over så gir jeg beskjed til vedkommende hvorfor innlegget ble slettet. Som jeg også skrev, send en mail til modikkene@bataljonen.no og forhør deg.

Jeg skal også gå en runde med moderatorene og påminne de om at eventuelle innlegg som blir slettet/tråder stengt skal besvares med hvorfor.
816
Bataljonen.no / Hva og hvorfor?
April 17, 2006, 10:57:08 AM
Quote from: "Plekter"Det at det kun er 3 personer som har innvolvert seg her om Stein på Stein er bekymringsfullt


Vi har ytret ønske om hjelp og vi har fått noen tilbakemeldinger men vi trenger absolutt flere skribenter både til Stein på Stein og til bataljonen.no
817
Bataljonen.no / Kritikk av BBB!
April 17, 2006, 10:55:24 AM
Quote from: "Motyka"En viss form for kontroll må jo vi ha her, kan jo ikke ende opp med Vebjørn Selbekk tilstander her inne.

Etter at Bjarte fikk en solid skyllebøtte for en stund tilbake har de skjerpet seg og ikke stenger og sletter tråder i vilden sky uten mål og mening.


Det er riktig at moderatorene er blitt flinkere, og dette er noe vi har gitt besked om. Det er ingenting som skal bli slettet fordi vi personlig ikke er enig i det som blir skrevet. Får man et innlegg slettet skal man ha svar på hvorfor, blir en tråd stengt skal man ha svar på hvorfor.
Innlegg som blir slettet eller sendt advarsler på, bryter med de retninglinjer og regler som er satt på dette forumet.

At enkelte ikke forstår dette eller vil følge de forumregler som er satt får stå for deres regning, dette kan vi desverre ikke gjøre noe med.
818
Brann / KÃ¥r landest beste arena:
April 17, 2006, 10:42:38 AM
Quote from: "runarnormann"
Quote from: "Bataljonen"
Da får du bevise at jeg har sensurert noen av de da ?? Det skal du slite med.


Kan ikke.   De 15 innleggene mine som stemte for                    er slettet.


Da foreslår jeg at du sender en mail til modikkene@bataljonen.no og forhører deg om hvorfor innlegg er blitt slettet. Om/når jeg sletter et innlegg får personen beskjed om hvorfor. I 100% av tilfellene det skjer er det pga overtredelse av forumreglene.
Kan kun svare for meg selv derfor bør du sende mail til overnevnt mailadresse.
819
Brann / KÃ¥r landest beste arena:
April 17, 2006, 10:20:43 AM
Quote from: "runarnormann"Helt uenig.  Disjusjonen om hvilken bydel er best aa bo i er mye bedre enn hvilken arena som er best.


Da foreslår eg at du tar den diskusjonen på PM om det er så viktig for deg.

QuoteAlle som ikke sier Brann Stadion er best blir jo sensurert av deg!

Da får du bevise at jeg har sensurert noen av de da ?? Det skal du slite med.
820
Brann / KÃ¥r landest beste arena:
April 17, 2006, 10:11:56 AM
Foreslåt at diskusjonen om hvor-det-er-verst-å-bo og min-bydel-er-bedre-enn-din slutter her og no. La diskusjonen spore inn på hva temaet egentlig omhandler for over 30 innlegg siden.
821
Brann / 12mann konserten
April 15, 2006, 16:20:53 PM
De skal spille ute så da er de vel bare å stå ved inngangen og høre.
822
Quote from: "TheRock"Blir "konserten"  avholdt pÃ¥ puben eller pÃ¥ stadion?


D12Mann spiller på puben fra kl 1600.
823
Quote from: "krøvel vellevold"Stemning skal ikke være organisert, planlagt og koreografert.


Og det er slik vi vil ha det på stadion i fremtiden ! Vi vil fortsatt drive den "engelske kulturen" videre med spontanitet og det frie engasjementet på tribunen.

Det vi ser et stort behov for er å utvikle oss på sanger og kamprop. De siste årene har det vært hakk i plata og kun et fåtall av nye sanger har blitt innført. Faktisk har veldig mange nye sanger som har vært foreslått vært veldig bra men det har skortet på å få innført disse på tribunen.
Nettopp dette kan en sanggruppe få til.

Når vi til neste år flytter til Hansa ønsker vi at de 2 midterste feltene skal bestå av SYNGENDE supportere og vi håper med tiden at de to ytterste feltene på nedre Hansa også vil utvikle seg til dette.

Vi ønsker å legge Store Stå bak oss og skape et nytt kapittel og en fryktet tribune på stadion og det tror jeg de fleste med fartstid på Store Stå er innstilt på.
824
Brann / BRUK FANTASIEN:
April 13, 2006, 22:07:01 PM
Send forslag til tifo@bataljonen.no !

Tror flagget med Heia Brann, der hvor ordet "heia" er skrevet med Hansa "font" kunne vært tøft å fått opp der :)
825
Da vi var på supporterseminar i Nordmarka for et par uker siden sto bla dette med stemningsskapende på agendaen.
Seinere sto vi å diskuterte disse tingene med bla Kanarifansen og en fra Enga. Det var blitt så bra med trommer og forsanger og walkie talkie osv osv og det var ikke måte på hva de gjorde. Så da spurte vi de et spørsmål etter å ha hørt på alt de gjorde på tribunen for å skape allsang og "synge kampen igjennom". Hva med det sportslige da ? Hvor kommer det inn i bildet ? Det som FAKTISK skjer på banen ?? På Brann stadion har det alltid vært "engelske tendenser" når det kommer til stemning. Det er det sportslige som bestemmer hva som skjer på tribunen, folk engasjerer seg og skriker og hyler spontant etter hva som skjer på matten. Store Stå er vokst opp med "den engelske kulturen" og dette er noe vi vil videreføre når vi flytter til Hansa.

En sanggruppe vil vi danne som skal ha i oppgave å lage nye sanger, tekster, rop for å fornye oss. Vi vil samle denne gruppen på tribunen som da bla skal innføre disse nye sangene på tribunen. Det er enklere for 20 mann å innføre en sang en 2-3 sjeler som står å skriker.
Vi ønsker ikke en forsanger som står på en kasse med ryggen til banen hele kampen og maner til allsang kampen igjennom. Det skal være spontanitet og innlevelse på det som skjer på banen og er det daft i perioder trår denne sanggruppen til å starter sanger.
826
Quote from: "Doc"Har du tacklisten, Tore?


"tacklisten" ? Er det takkelisten du mener:)

Nei har ikke sett cd'en enda og er vel like spent som alle andre. Platen har 18 spor så de fleste "schlägere" skal den nok inneholde !
827
Planen var å lage en sanggruppe/forsangergruppe da vi skulle flytte over til Hansa til denne sesongen, men etter at byggingen ble forsinket blir det ikke Hansa for oss før til neste sesong. Vi vil gjennom denne sesongen lage en slagkraftig gruppe som skal ta for seg det stemningsskapende på stadion men mye av dette ser vi for oss gjennomføres når vi samles på Hansa neste år. Problemet med de som er involvert er at flere allerede er flyttet til Hansa og resten er igjen på Store Stå, da blir det litt vanskeligere å gjennomføre ting vi har tenkt.
Så en sanggruppe skal vi få til og vi har flere som skal jobbe med dette.

Vi skal oppdatere og forbedre sangsiden vår, og gjerne få lagt ut lydfiler i tillegg, litt mer info om planene vil komme på bataljonen.no
828
Det blir sleppefest på cd'en den 18. april på Fotballpuben i forbindelse med kampen mot Lillestrøm. Da vil D12Mann by opp til fest kl 1600.

Les mer om det her  

Cd'en kan fåes kjøpt på Fotballpuben denne dag og det vil bli egen pris for medlemmer i Bataljonen. I tillegg vil cd'en bli solgt i platesjapper i byen.

Vi vil ogå se på muligheten for at man kan bestille og få tilsendt cd'en, enten i postoppkrav eller ved forhåndsbetaling, dette via bataljonen.no.
829
Brann / Store stå på tirsdag
April 11, 2006, 15:22:42 PM
Bataljonens medlemmer kommer til å sitte/stå på hele stadion inneværende sesong.
Ja det er mange som er flyttet fra Store Stå men Bataljonen tilbyr sine medlemmer enkeltbilletter til kr 100,- på denne tribunedelen.
830
Bataljonen.no / Medlemsfordeler i Bataljonen
April 09, 2006, 19:57:01 PM
Er det gode forslag til medlemsfordeler kan du sende en mail til tore@bataljonen.no
831
Bataljonen.no / Borteturer
April 09, 2006, 19:55:26 PM
Bussen er nå full. For å se info om flere turer kan du gå her : http://www.bataljonen.no/visnyhet.php?id=65
832
Brann / Re: Kickoff party
April 08, 2006, 13:36:13 PM
Quote from: "XPen"Har ikke sett noen tråder om festen, men skal alle "hengerne" her på festen?


Om du har fulgt med på forsiden de siste 3-4 ukene har det lagt info om festen her: http://www.bataljonen.no/visnyhet.php?id=542

I tillegg har det blitt sendt ut pÃ¥ mailinglisten. Om du ikke har  meldt deg pÃ¥ den kan du gjøre det her: http://www.bataljonen.no/lists/?p=subscribe
833
Brann / Sesongkort på SS
April 07, 2006, 16:11:54 PM
Quote from: "nesse78"Hva med de som har fått to sesongkort da? et på Hansa og et på SS? og kun betalt for et... kjenner to som har fått det... hehe...


Vi har informasjon fra Brann om at enkelte som har flyttet fra SS til Hansa kan ha fått dobbelt opp med sesongkort.
Vi oppfordrer de det gjelder til å ta kontakt med Brann.
834
Brann / Sesongkort på SS
April 07, 2006, 15:30:15 PM
Quote from: "Snublefot"13.03.06   
NETTG , BILLETTLUKA AS Nettgiro m/KID    
13.03.2006    1.250,00   


Og jeg gav klar beskjed om at jeg var BBB medlem, gav damen til og med medlemsnr mitt som hun sa jeg måtte gi...

tror det faktisk stÃ¥r pÃ¥ billettene ogsÃ¥,  medlemsnr mitt.



Bestilte man sesongkort 25 Januar var prisen 990,- ETTER 25 januar var prisen 1250,-
835
Brann / Sesongkort på SS
April 07, 2006, 14:48:40 PM
Vi har ingen intensjon om å "lure" noen. Det er 2 kategorier på sesongkort på Store Stå i år. En pris for de som er medlem og en pris for de som ikke er medlem.
Den listen vi har fått fra Brann er fra kategorien som er priset til 990,- dvs man må være medlem for å kunne kjøpe til denne pris.

Denne listen inneholder medlemmer som ikke har fornyet medlemskapet MEN som har bestilt partoutkort i denne kategorien samt personer som ikke er medlem MEN som har bestilt partoutkort.

Og når det gjelder inn og utganger jobber Brann med løsninger om å få en utgang/inngang til mot klokkesvingen. Vi vil få mer info når det foreligger.
836
Bataljonen.no / Mailingliste
April 06, 2006, 14:07:45 PM
Har du ikke meldt deg på vår mailingsliste er det sannelig på tide ! Dette kan du gjøre ved å trykke HER
837
Brann / Partoutkort???
April 06, 2006, 08:55:11 AM
De som er klarert i forhold til listen på SS skal ha vært sendt ut på onsdag så da er nok ikke partoutkortet langt unna. Vi sender oppdatert liste til Brann etterhvert som vi får registrert innbetalingene på de det gjelder og de aller siste blir sendt til Brann på søndag/mandag.
838
Brann / Pangstart på partoutkortsalget????
April 05, 2006, 19:16:06 PM
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=129481

Her er listen over antalle solgte partoutkort fra Eliteserieklubbene. Merke seg at de rappkjeftede siddisene har litt tilbakegang fra fjoråret mens vi her i Bergen er som alltid optimistiske og har meget pen økning:)
840
Brann / Ffk - Brann
April 04, 2006, 16:34:23 PM
Riktig, bruk oppstartet tråd.
841
Brann / Vær med å støtte Barneklinikken !
April 04, 2006, 08:53:35 AM
http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article601070.ece

Bataljonen vil gjennom hele sesongen samle inn penger til Barneklinikken slik at syke barn vil kunne få en lettere hverdag. Dette blir et storstilt prosjekt i regi av Bataljonen som vi har planlagt over tid og håper givergleden er stor blant folket. Vi vil legge ut mer informasjon på hjemmesiden vår innen kort tid.

Da håper vi at DU vil være med å bidra til at barna på Barneklinikken får en bedre hverdag.

Kontonummeret som kan brukes er : 3628.53.16752

Hjelp oss å hjelpe !



Om det er noen spørsmål kan du kontakte Tore på : tore@bataljonen.no
842
Brann / Billetter
April 04, 2006, 08:25:07 AM
843
Brann / Scharner og Wigan til sommeren?
April 04, 2006, 08:17:37 AM
Finnes allerede oppstartet tråd om emnet.
844
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
April 03, 2006, 08:31:20 AM
Vi får håpe dette går i orden !

http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2029563.ece
845
Riktig, bruk allerede oppstartet tråd.
846
Brann / Stilling ledig !
April 01, 2006, 09:58:11 AM
Om du ønsker å gjøre en innsats for Bataljonen, sjekk denne siden her : http://www.bataljonen.no/visnyhet.php?id=550

Og dette er IKKE en aprilspøk :)
847
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
April 01, 2006, 08:51:09 AM
Da er ihvertfall en eventuell streik foreløpig avverget : http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=129251
848
Brann / Husk Avsparksfesten !
March 31, 2006, 11:03:48 AM
Husk avsparksfesten lørdag 8. april kl 2000

http://www.bataljonen.no/visnyhet.php?id=542
849
Quote from: "Satan 3"Stemmer det at bataljonen stikker av med hele kvoten billetter til bortekampene?

Stemmer det at man ikke kan stå blant sine egne hvis man ikke er medlem av bataljonen?

Isåfall, hva i HELVETE er det for noe idoiti?

Jeg håper jeg er feilinformert.



Du er nok blitt feilinformert ja. Men det er et godt og viktig spørsmål du kommer med.

Bataljonen stikker ikke av med hele kvoten av bortebillettene. Vi sørger for at de medlemmene som reiser organisert med oss får kampbillett. Til feks. Fredrikstadkampen får vi tilsendt 250 billetter av ca 500.

Vi i Bataljonen vil selvfølgelig at både medlemmer og ikke medlemmer av Bataljonen skal stå samlet når vi er på bortekamper. Vi har aldri nektet noen dette heller. Vi har vel alle samme formål når vi er på bortetur, nemlig støtte laget vårt på best mulig måte.

Vi vet at det er diskusjoner i NFF akkurat om dette, hvem som skal ha ansvaret for billettene til bortesupporterne. NSA er også inne i bildet og følger nøye med hva som blir sagt. Vi vet ikke hva det endelige utfallet vil bli i denne saken men vil vil informere om dette på bataljonen.no når mer info foreligger.
850
Brann / Partoutkort???
March 29, 2006, 22:00:52 PM
Vi har fått svar fra Brann at utsendelsen av partoutkortene starter om et par dager.