• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Red Rabitt

101
Brann / Sv: Bjarne Berg er død
May 09, 2010, 21:47:35 PM
Sjokkerende!

Hvil i fred.
102
Brann / Sv: Sesongen 2010
April 18, 2010, 22:42:16 PM
Fantastisk kamp og en herlig stemning i dag! Virker lovende med de siste endringene Nilsen har foretatt:) At supporterene var med og stottet Brann hele veien, er sjeldent , men tydeligvis veldig effektivt. Virker som om stadiongjengerene har forstaat at sytingen maa settes paa hold og at laget maa stottes 100%. Herlig!
103
Brann / Sv: Håkon Opdal
April 16, 2010, 20:29:31 PM
Eneste gangen opdal har gjort det bra var naar han spillte paa Norges beste fotball lag..i 2007.
104
Brann / Sv: Medgangssupportere...
April 16, 2010, 20:26:57 PM
Har aldri forstaat dette med medgangssupportere, for meg har det alltid vaert en selvfolge at naar det er kamp paa stadda , saa gjor jeg min plikt og stiller opp med stotte til laget mitt. Det er ikke alltid like goy, men Brann trenger oss syngende, hylende supportere for aa vedlikeholde den eletriske for aa ikke si magiske stemningen med stadion.

Et kjaerlighetsforhold er ikke ekte om en kun stiller opp naar ting gaar bra.
105
Kamper / Sv: Brann - Vålerengen 18.04 20:00
April 15, 2010, 15:35:57 PM
Trodde selv at Bakke  var ferdig, frem til de siste to kampene, da har han vaert enorm og Branns desidert beste!
106
Brann / Sv: Steinar Nilsen
April 15, 2010, 09:47:33 AM
En kan jo bli litt betenkt over Nilsens kvaliteter som trener, naar en ser at TIL fortsatt holder stand i Nord.
Har vel beholdt samme defensive struktur og gjort faa utbyttninger i forsvarfirer samt har fortsatt Norges beste keeper.

Ser ut som at Nilsen kunne disponere et meget godt mannskap der oppe.
107
Brann / Sv: Bjørn Dahl gir seg
April 15, 2010, 09:39:19 AM
Quote from: Tore Larsen on April 15, 2010, 08:09:25 AM
Quote from: Red Rabitt on April 14, 2010, 21:29:26 PM
Bjorn Dahl har hatt hovedrollen i prosessen med aa omforme Brann fra graastein til gull. Han har vaert fantastisk!
Det eneste jeg har aa sitte fingen paa er ansettelsen og tilliten han har utvist ovenfor RBH. Kanskje nettopp det aa vaere del-ansvarlig for den ansettelsen er noe han angrer og igjen er en stor del av grunnen til at han trekker seg?

Angaaende Hardball; var det ikke slik at de skulle skaffe til veie disse beromte 30-40 millionene om enten styret eller B.Dahl trakk seg? Isaatilfelle bor jo de pengene komme til veie ganske kjapt, slik at avdeling sport(for all del uten RBH) kan starte planlegging og realistisk kartlegging av potensiellt nye Brann spillere.




At Dahl nå har trukket seg har ingen ting å si for Hardball. Det var styret med Brandtun i spissen som Hardball ville ha vekk. Bjarne Berg er lite lunken til å bidra med penger til Brann etter at Dahl har fratredt.




Ok,takk.. vet ikke hvor jeg leste det, men..men..
108
Brann / Sv: Medgangssupportere...
April 15, 2010, 09:30:10 AM
Quote from: skuteviken on April 15, 2010, 08:53:02 AM
Jeg har en hjemmeoppgave som står for 50% av karakteren min dette semesteret som skal leveres inn, og det eneste som står i hodet mitt nå er å komme seg til søndag slik at vi kan slå Engen.


Samme her, passet utrolig daarlig dette:)
109
Brann / Sv: Sesongen 2010
April 14, 2010, 23:15:26 PM
Helt enig at hylekoret mot styret og RBH maa fortsette, men det er og soleklart at naa maa de gode gamle ekte Brann supporterene vaakne og stotte Brann for fullt fremover!
Vi er kjent for aa vaere Norges beste supportere og naa maa vi vise oss som nettopp det.
Ingenting hadde vaert mer stilig og opploftende for Brann og Bergen en full trokk fra tribunen mot vif. Det vil garantert  paavirke spillerene positivt. Kanskje tilogmed skremme vif spillerene litt:)
Kjenner paa meg at det e paa tide aa vaakne.
Kom igjen folkens, fin balansegang kreves.
110
Brann / Sv: Medgangssupportere...
April 14, 2010, 22:57:15 PM
Er ihvertfall klar for aa gi alt for Brann mot vif og haaper at alle Brann supportere, medgangs eller ei, skjonner at tiden er inne for aa vaakne og stemme i for klubben i vaare hjerter!
111
Brann / Sv: Positivitets-tråden
April 14, 2010, 22:54:11 PM
No er jeg mokkalei av aa bli ledd av og pisset paa, av resten av norges fotball supportere. Er paa tide at vi Brann supportere samler oss og stotter laget maks fremover, er tross alt det vi er kjent for. Aa vaere norges beste supportere, er paa tide at folk henter frem entusiasmen og stoltheten igjen og kommer seg paa stadion for aa synge med full hals.
Brann er ikke verdt en dritt uten oss(Norges beste supportere med evne til aa inspirere Brann til aa vinne og skremme bortelaget til tap),det er naa vi maa vise hva som bor i oss!
Kom igjen folkens! Heia Brann! :D
112
Brann / Sv: Bjørn Dahl gir seg
April 14, 2010, 21:29:26 PM
Bjorn Dahl har hatt hovedrollen i prosessen med aa omforme Brann fra graastein til gull. Han har vaert fantastisk!
Det eneste jeg har aa sitte fingen paa er ansettelsen og tilliten han har utvist ovenfor RBH. Kanskje nettopp det aa vaere del-ansvarlig for den ansettelsen er noe han angrer og igjen er en stor del av grunnen til at han trekker seg?

Angaaende Hardball; var det ikke slik at de skulle skaffe til veie disse beromte 30-40 millionene om enten styret eller B.Dahl trakk seg? Isaatilfelle bor jo de pengene komme til veie ganske kjapt, slik at avdeling sport(for all del uten RBH) kan starte planlegging og realistisk kartlegging av potensiellt nye Brann spillere.

Hatte fordeling: Om det er umulig aa sparke RBH ut, saa spark han oppover og ansett Mjelde eller POL som sportssjef.
113
Brann / Sv: Kuppe Brann?
April 12, 2010, 09:46:41 AM
Dette er bra! Kjor T-skjorter, et sted maa vi begynne.Kjoper lett til hele familien!:)
114
Brann / Sv: Noe må skje!
April 12, 2010, 09:40:59 AM
Aa si at supporterne ikke har makt er bare tull!

Selvfolgelig kan vi gjore noe hva gjelder "sparking" av styret. Det er flere muligheter:

Oppfordre flere supportere til aa melde seg inn i Brann for saa aa kreve ekstraordinaer generalforsamling.
For saa aa avsette styret.

Oppfordre til boikott av Brann frem til styret skjonner hvem som egentlig eier klubben. Absolutt ikke aa foretrekke, men her maa det kjores hardt mot hardt.

Demonstrasjon som etter Soltvedt fadesen paa 90-tallet.

Bannere og supporter sanger,la hele byen og landet faa vite hva vi supportere synest om styrets avgjorelser samt deres logner og bedrag.

Det skal aldri vaere noen tvil om  hvem som eier og bestemmer i Sportsklubben Brann.

Om ikke det skjer noe snart vil Brandthun styre Brann mot Adecco ligaen, en divisjon Brann ikke har vaert i paa 20 aar!
115
Kamper / Sv: Kamptråd: Viking - Brann 21.3 kl 20
March 22, 2010, 00:35:25 AM
Mulige Losninger:
-Nytt styre inkludert penger fra Hardball.
-RBH byttes ut med POL
-Startellveren byttes med denne:

Opdal
Birkir-Amankwah-Bjarne-Vaagan Moen!
JGS-Red Rudi-Jaiteh/Haugsdal-Mjelde
Huseklepp-Movik/Nielsen

Hassan bor aldri naerme seg en tippeliga arena igjen, er demotiverende baade for motspillere og medspillere aa se at han faktisk spiller paa samme nivaa,,porselens-dukkeligaen neste!
116
Brann / Klikk for Brann!
January 24, 2009, 08:53:48 AM
Ettersom at ca 30 millioner av den nye tv avtalen blir fordelt utifra antall klikk paa klubbenes hjemmesider bor vi Brann supportere begynne aa klikke! Ser at Rosenborrg og Vif leder klikke tabellen takket vaere kreativitet fra innvolverte supportere og ledere.

Vil oppfordre alle Brann supportere til aa legge opp Brann.no som startside og bruke linken paa brann.no for aa komme inn paa bataljonen. Har en tilgang til flere datamaskiner, feks kontor , familie, eller nett cafe er det et glimrende sted for aa samle klikk, bare ligg Brann.no inn som startside paa hele bunchen. Her gjelder det aa vaere kreativ.

Med tanke paa at antall klikk teller saa skader det jo heller ikke aa gi Brann.no noen ekstra klikk om en har tid til det.

Brann er det mest populaere tv laget , saa naa maa vi kreve vaar rett i dataverden og!
117
Brann / Sv: Hvor god var egentlig Kniksen?
December 10, 2008, 03:17:30 AM
Quote from: krøvel vellevold on December 05, 2008, 07:00:36 AM
Quote from: storB on December 05, 2008, 06:09:12 AM
Nok et soloraid av Krøvel i mangel på bedre ting å skrive om...Kniksen var Kongen over alle konger, og hans likemann kommer vi aldri til å se i Brann drakt igjen..Dette er ett faktum som du BØR slå deg til ro med snart Krøvel.


Tydeligvis vanskelig for enkelte at det stilles kritiske spørsmål til det som oppfattes som sannheter. "kongen over alle konger", sies du. Men andre sier at han ikke ville kommet med på dagens Brann-lag. Han er nok historiens beste Brann-spiller ut i fra sin samtid. Men hvis dagens spillere er bedre, så er han jo ikke tidenes beste spiller. Forskjellen er jo bare at i samtiden var de andre spillerne mye dårligere. Men det var nå bare en digresjon. Ikke mitt hovedpoeng.

Mitt hovedpoeng er: Hvor god var han egentlig i et internasjonalt perspektiv? Helt utrolig at folk skal være så forbanna hårsåre på at det stilles spørsmål om det!


Eg som mange andre e jevla haarsaar naar det gjelder akkurat det og synest at det e ekkelt aa se at det paagaar en diskusjon om det. Lurer paa hva som er meningen , er vel ikke mulig aa vaere misunnelig paa en avdod mann?

Er det virkelig janteloven vi ser et eksempel paa her, det blir for mye heder og eare for en person. Fatter ikke poenget med det, kan aldri bli for mye Kniksen.

Tipper dette bare forer til at det blir enda mer hylling av Kniksen. I mine oyne er det aa  vaere kritisk til Kniksen det samme som aa pisse paa Brann og hele den eldre garde som forteller om han som on det er noe av det storste de har opplevd i livet.

At kvisete datagutter som knapt har sett video av kniksen skal sitte og dra historien i tvil blir bare meningslost og latterlig.

Om Brann er en Religion  er Kniksen Guden.
118
Brann / Sv: Overganger 2008
November 23, 2008, 22:45:13 PM
Quote from: Xminator on November 23, 2008, 21:56:59 PM
Våt drøm eller ikke, får ikke Tromsø solgt så brenner det skikkelig i regnskapene deres. Jeg regner det ikke som sannsynlig, men det er lang fra ett umulig scenario. Spilleren selv er nok også mer enn klar for å ta ett mellomsteg videre til proffeventyret.

Og igjen, vi trenger ikke keepere. Vi har 3 stykker som kan gjøre en like god jobb som landslagskeeperen. Det er jo også utrolig viktig med ett par gode midtstoppere. VI trenger to nye om samme vurdering som for Ramovic skal legges til grunn. For ikke snakke om ett par nye backer, ett par kantspillere, en ny sentral midtbane og to nye spisser...

Når det er sagt, så tror jeg vi skal klare oss noenlunde uten forsterkninger også. Det forutsetter at Karadas og Huseklepp holder seg friske og/eller at Demba faktisk begynner å spille fotball med laget og ikke bare seg selv. Det hadde likevel vert mye bedre for sesongen om det ble hentet en målgarantist, om noe slik finnes.


Laget begynner fort aa vingle naar en del av grunnstammen blir revet ut. Andresen som var selve hjertet forsvant og ingen kom inn, Opdal gikk tilbake til sin vanlige vingling, noe som nok skapte usikkerhet hos ornene, sammen med Karadas inntog, Helstad forsvant og grunnstammen raatnet da paa rot.

At det maa bygges opp en ny grunnstamme er det ingen tvil om, at det skal gjorest med opdal er jeg sterkt tvilende til.
119
Brann / Sv: Overganger 2008
November 23, 2008, 21:38:28 PM
Quote from: Red Rabitt on November 23, 2008, 21:15:05 PM
Quote from: Xminator on November 23, 2008, 11:34:04 AM
Spørsmålet er om vi har råd til noe annet.
Og er Reginiussen helt utenfor rekkevidde? Om Tromsø trenger penger og overgangsmarkedet er så tregt som det virker, så er det ikke sikkert de får solgt ham utenlands. La oss si prisen i januar ligger på rundt 15 mill, da er han ett åpenbart hardball-prosjekt. Brann kan ha ett helt annet tidsperspektiv på ett salg for å få pengene igjen.



15 Mill maa vaere i Fantasy football ihvertfall, aa dromme om at TIL skal selge Reginiussen til Brann for samme prisen som de nektet aa selge Moldskred for kan i beste fall kalles en vaat drom
120
Brann / Sv: Overganger 2008
November 23, 2008, 21:33:04 PM
Quote from: Xminator on November 23, 2008, 07:39:31 AM


Vel du faar ha dine krasse meninger om det du, men enhver person som har litt dybde kunnskap innenfor fotball vet hvor mye en stabil keeper har aa si for selvtilitten til et lag. Noen maa selvsagt ut om nye skal inn og det vil skape rom  okonomisk for en ny keeper. Av de som er der i dag er det hoyst usikkert om noen av de er stabilt gode nok for en klubb som onsker aa vaer blandt de beste. Aa kjope en som har vaert stabil over flere aar vil selvsagt vaere gambling det og, men i mindre grad en aa satse paa ustabile Opdal eller uerfarne Udjus,Thorbjornsen. At Nilsen kommer inn kan selvsagt paavirke klubbens naavaerende keepere positivt mtp nytt trener team og nye maater aa gjore tingene paa i forhold til fysisk trening osv. Dette kan i sum vaere grunn nok til aa utsette valget av fremtidens keeper en stund. Forovrig; skulle de to keepergigantene som er ledig paa markedet gaa til Viking eller en annen "storklubb" vil det vaere vanskelig aa faa tak i de senere.

At vi trenger store forsterkninger paa resten av banen harmonerer ikke helt med at vi hadde en meget sterk tropp for sesongen 08, vi har mistet Helstad. Vi har og faatt in nye. En ny spiss  og Nilsens spillerutviklings egenskaper bor kunne gjore godt.
121
Brann / Sv: Overganger 2008
November 23, 2008, 21:15:05 PM
edit
122
Brann / Sv: Overganger 2008
November 23, 2008, 05:47:11 AM
Har ikke vaert mye opp for opdal, utenom gullet i 2007, den eneste sesongen hvor han var stabil. Utenom det har han vaert ustabil. At han har vaert skadet i aar er en ting, men aa bruke det som en unnskyldning og satse paa at alt ordner seg og at han er tilbake til 07 nivaa i 09 ville eg ikkje kjangset paa.

Aa faa inn sead Ramovic hadde vaert veldig bra i mine oyne, utifra hva jeg har sett er han tippeligaens beste keeper og kunne hjulpet oss mot stabile prestasjoner, fremfor det mer ustabile og usikre bladet opdal.

Uansett er jeg glad vi har faat inn en trener som ikke deler ut klippekort, men som paastaar at han velger de spillerene som til enhver tid er i best form.

Om vi da ikke skulle faa inn en ny konkurent til opdal vil Nilsens tankegang med tanke paa form gjore veien enklere for Udjus om Opdal nok en gang underpresterer.

( Sorry for skriften, bosatt paa oyen litt sorvest for Bergen:)
123
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
November 07, 2008, 02:29:43 AM
124
Brann / Sv: Takketråd - Mons Ivar Mjelde
October 07, 2008, 19:58:51 PM
Takk for å ha stablet klubben på beina igjen Mons. Tiden din i Brann får seg en pause nå og forhåpentligvis kommer du tilbake en dag med lassevis av erfaring som topp trener og kan igjen tilføre Brann nytt blod, akkurat som vi trenger det no. Det er ikke verre en det. Takk for at du har gitt meg og hele Vestlandet store øyeblikk, det vil gå gjetord om deg som treneren som brøt forbannelsen. Det er litt trist dette, selvom det nok er det rette.

Takk for alt Mons! ;)
125
Brann / Sv: Treneren etter Mjelde
October 07, 2008, 11:29:02 AM
Ut : RBH! Mjelde er vel og klar for en pause fra trener hverdagen. RBH maa definetivt gaa!
Inn: POL, uten tvil om mjelde gaar. Steinar Nilsen for Mjelde.
DO IT!
126
Brann / Sv: Avisene i bergen
August 30, 2008, 16:50:13 PM
Quote from: Oppreist on August 30, 2008, 16:07:38 PM
Quote from: vebo on August 30, 2008, 10:55:23 AM
Flott å se at BTs leserombud er enig med oss.




Vebo - ref tidligere diskusjon er det mange av oss som er totalt uenig i leserombudets konklusjon.  Forøvrig er det fint om du bruker linker fremfor å gjengi hele artikkelen her på forumet. 
Quote from: Oppreist on August 30, 2008, 16:07:38 PM
Quote from: vebo on August 30, 2008, 10:55:23 AM
Flott å se at BTs leserombud er enig med oss.




Vebo - ref tidligere diskusjon er det mange av oss som er totalt uenig i leserombudets konklusjon.  Forøvrig er det fint om du bruker linker fremfor å gjengi hele artikkelen her på forumet. 


Ja, du må passe på så du ikke bruker opp all plassen her inne!
127
Brann / Sv: Avisene i bergen
August 29, 2008, 05:10:27 AM
Quote from: Kai-Olai on August 29, 2008, 00:24:02 AM
Hva med denne på neste hjemmekamp?

Melodi: Tore Tang

Tore Strand, er håpløs han! 
Hele byens klovne-mann!  La han leve på bare brød og vann! 
Hvor han tar det fra vet bare han, Tore Strand..


Etter det følger vi opp med ; se mons ivar spellar som en konge osv:) Hadde vært herlig om stadion kunne gitt mons støtte nå.Har faktisk stor tro på mjelde og aabrekk sammen.
128
Ser ut som om sms auksjonene som er satt i gang funker! Salget har jo tatt av i dag:)
Har troen på magi i kveld, skal synge til eg må krype ut  skam!
129
Definisjonen på en dårlig supporter: En som ikke gidder å møte opp mot Marseille i tredje kvallik runde i CL! Kan egentlig ikke kalle seg Brann supporter om du dropper noe sånt!
130
Brann / Sv: Billettsalgstall
August 12, 2008, 22:49:10 PM
Quote from: Herr Smed on August 12, 2008, 22:43:41 PM
Når klubben ikke bryr seg kan man heller ikke rope skandale når den labre entusiasmen sprer seg.
131
Brann / Sv: Billettsalgstall
August 12, 2008, 22:45:02 PM
Quote from: Herr Smed on August 12, 2008, 22:28:42 PM
Quote from: Red Rabitt on August 12, 2008, 21:47:09 PM
Skam og Skandale! Her stiller Brann til historiens viktigste kamp også er det ikke solgt 10.000 engang!

Utrolig. Folk må faen meg slutte å syte og grine og se til helvette og våkne opp!
Her skal Brann spille historiens viktigste kamp, og så viser de som styrer klubben at de ettertrykkelig driter i det ved å ikke hente en eneste erstatter for han som muligens kunne skutt oss igjennom kvalifisering ---Utrolig. Folk må faen meg slutte å syte og grine og se til helvette og våkne opp!
en! Skam og Skandale!
132
Brann / Sv: Billettsalgstall
August 12, 2008, 21:47:09 PM
Skam og Skandale! Her stiller Brann til historiens viktigste kamp også er det ikke solgt 10.000 engang!

Start sms auksjon alle mann med budskapet om at folk må våkne og pelle seg på stadion til historiens viktigste kamp for brann så langt. Et par sms auksjoner  rundt om med send videre til hele telefonboken vil nok hjelpe på noe. Folk må forstå at det skjer noe stort 20.45 på stadion i morgen.
133
Brann / Sv: Overganger 2008
August 07, 2008, 23:04:52 PM
prica må jo ha gått til en av klubbene, kommer vel noe snart.
134
Brann / Sv: Overganger 2008
August 07, 2008, 23:01:06 PM
Venter bare på en bekreftelse om at det ikke kom noen, bør komme raskt.
135
Brann / Sv: Overganger 2008
August 07, 2008, 22:42:11 PM
17 min..
136
Brann / Sv: Overganger 2008
August 07, 2008, 22:32:10 PM
Quote from: Belfort on August 07, 2008, 22:31:22 PM
Ingenting på tv2 nå. Jeg tror toget er gått,helvete.
28 min med håp..
137
Brann / Sv: Overganger 2008
August 07, 2008, 22:25:39 PM
Quote from: Kararay on August 07, 2008, 22:23:59 PM
JADDA!!!!! Brann og RBH gjør nok en god jobb...
138
Brann / Sv: Overganger 2008
August 07, 2008, 22:15:58 PM
Ingen som har fått noen rykte updates? (Steinbygger?)
139
Brann / Sv: Overganger 2008
August 07, 2008, 22:12:21 PM
Nei, Huseklepp får bli den nye bakrom spissen vår sammen  med azar på topp.
141
Brann / Sv: Overganger 2008
August 07, 2008, 21:45:03 PM
Burde ikke RBH gått ut i kveld og avklart 100% at det ikke kommer nye inn, om det så ikke gjør det?
142
Brann / Sv: Overganger 2008
August 07, 2008, 21:25:52 PM
Quote from: steinbygger on August 07, 2008, 21:02:41 PM
Fikk en kryptisk sms fra kilden min " det jobbes på stadion" Han ville ikke si om det er RBH eller vaskedamen. Vi for vente å se om det skjer noe.


Da er det ihvertfall noe på gang. Må jo være noe konkret da vel? Ellers ville jo meldingen vært helt meningsløs.
143
Brann / Sv: Overganger 2008
August 07, 2008, 05:16:29 AM
18 to go!
144
Brann / Sv: Overganger 2008
August 06, 2008, 17:40:51 PM
Stemmer dette må bruun gå på dagen. Her skal vi opp i den viktigste kampen i Branns historie også presterer han å ikke ha klart å skaffe en eneste forsterkning på et halvt år ! Her har vi altså muligheten til å tjene 50 mill og utrolig mye markedsføring over to kamper mot Marseille som er utenfor sesong også velger en gi opp på forhånd? Dette kan ikke stemme! Om det gjør; bye bye Bruun!
145
Brann / Sv: Overganger 2008
August 05, 2008, 19:19:42 PM
Det store problemet vårt er junior spillerene Hassan, Hanstveit og Håkon. De tre H ene som gjør at ting går til Helvette! Hassan er en stor vits, at han starter foran Jaiteh og Einarsson er en enda større vits! Hanstveit er en av de mest veikeste mannfolkene du finner på banen, uansett bane! Opdal har hatt en god sessong, det var i fjor, alle de andre har vært fyllt med tabber! Bytt disse ut med energiske klassespillere + en klasse spiss så har vi et superlag.
146
Brann / Sv: Overganger 2008
August 01, 2008, 06:01:12 AM
Problemet her i tippeligaen er at småklubbene tydeligvis har for mye penger. Pengene fra tv avtalen blir jevnt fordelt og tippeligaen blir jevnerere og jevnere. Dette selvom brann er det soleklart mest populære laget og burde dermed fått mest penger. Vet at det ikke blir hundre prosent jevnt fordelt, men hver enkelt klubb burde fått nøyaktig det de er verdt i den tv avtalen, ikke en tier mer!
Hvordan gjør de det i england? Er det samme opplegget som i Norge? Der ser vi jo en enorm forskjell fra de fire store og resten. I Norge går møkkaklubbene tromsø,molde og fredrikstad rundt og tror de er toppklubber året etter at kjempet mot nedrykk. Det må være noe som gjør at det er slik i Norge. Kanskje det er tv pengene som er problemet.

Når det først nå er slik at disse småklubbene er så storforlangende som tromsø og tydeligvis molde har planer om å være , ja da bør Brann drite i å handle i Norge i det hele tatt! Hvorfor skal vi gidde å spe på økonomien deres. Vi må komme med et mottrekk  til denne galskapen og det må være å ta pengene ut av Norge og gjøre de andre klubbene fattigere.
147
Brann / Sv: Overganger 2008
July 31, 2008, 12:52:09 PM
Regner med at brann er på to fronter her. De snakker om Prica, satser på at de er i kontakt med Sunderland allerede. Får vi begge, ja da kan det bli vanskelig å slå oss i høst. Blir ikke mye heia tufte då nei!
148
Brann / Sv: Billettsalgstall
July 05, 2008, 01:04:03 AM
Quote from: krøvel vellevold on July 04, 2008, 04:20:37 AM
Quote from: Xminator on July 03, 2008, 18:38:43 PM
Brann sier 1100 ledige. Så da kan vi passere 17000 enda en gang. Blir neppe langt fra.

Alt skal ligge ute nå.http://www.brann.no/index.php?mapping=312
149
Brann / Sv: Overganger 2008
July 03, 2008, 18:54:16 PM
Quote from: Gepard on July 03, 2008, 11:58:13 AM
Hansa Rostock,, Twente Nijmegen og  Stabæk skal være de klubbene som er ute etter Brøndbys Retov. Bohinen har alt vært i møte med klubbledelsen til Bif, det skal være enighet om overgangsum, rundt 7-8 mill.. Men de andre klubbene kommer muligens til å snappe Retov foran nesen på Stabæk. Kan ikke tenke meg at han heller vil til innendørs kunstgresshall, og samtidig få dårligere betalt enn hva som ville være tilfellet i tyskland eller nederland.

Veldig flott i så fall, da det hadde vært fryktelig om Stabæk fikk hente en så solid spiller. Litt skremmende at de ser ut til å være mer attraktiv og aktive på overgangsmarkedet enn oss, vi scouter på sagaøyen mens Stabæk er interessert i topp kvalitet.


Nå er det ikke sikkert at Brann er ferdig med å handle enda.
150
Brann / Sv: Overganger 2008
June 12, 2008, 22:16:41 PM
Quote from: steinbygger on June 10, 2008, 08:49:03 AM
Quote from: tonynord on June 09, 2008, 22:01:39 PM
Quote from: Frøken Solli on June 09, 2008, 21:50:54 PM
Re: SILLY SEASON - RYKTER
Dato: 28. May 2008 - 14:54
"Det går et rykte om at Espen Hoff har vært muntlig klar for Brann siden i vinter. Dette skal etter sigende offentliggjøres etter at Brann formelt har lov til å forhandle med andre klubber."
Henter fra Brannforumet.

Noen som har hørt dette??? I hvertfall intressant. Kan jo være derfor Monsen sier at de har alt klart på hvem som skal ut og hvem som skal inn. Eller?


Ikke utenkelig at det er noe i dette ryktet. Det er Steinbyggeren som har kommet med dette ryktet her på forumet, og han har hatt rett tidligere i sine påstander! La oss håpe det er noe i dette og at Brann kjøper han fri i Sommer.


Det er ikke noe nytt her. Brann vil ha Hoff og Hoff vil til Brann. Utfordringen er at Brann ønsker Hoff i sommer, mens Lyn ikke vil selge. Den uavklarte situasjonen på eiersiden i Lyn gjør at den sportslige ledelsen nå styrer mye av det som går på bossmanspillerene og ikke eierene som naturligvis vil ha litt igjen for pengene sine. Det diskuteres også internt i Brann å evt legge Demba som en offensiv midtbanespiller hvis Hoff kommer til klubben.


Hva er grunnen til at media sier at Brann er bak i køen i forhold til Hoff ?