• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Gepard

51
Brann / Re: Treneren etter LAN
May 08, 2019, 10:38:15 AM
Quote from: osoerli on May 08, 2019, 10:31:13 AMKjetil Knutsen med Erik Huseklepp som assistent.

Det verkar som LAN er i si eiga boble for tida og nektar å sjå realitetar, eller motta innspel utanfrå bobla.

Der har du en spennende resept på ny heistilværelse.
52
Brann / Re: Treneren etter LAN
May 07, 2019, 10:02:11 AM
Brann spillerne må ta seg sammen og putte ballen i mål, og store deler av Bergen må ta noen dype pust med magen og innse at realiteten er at marginene har vært EKSTREMT mot Brann så langt i vår, ikke til å tro faktisk, og det er vel det som gjør at folk må ha noe å skylde på

Jeg tror det snur
53
Brann / Re: Treneren etter LAN
May 06, 2019, 13:44:35 PM
LAN er for meg den perfekte branntrener, han holder beina på jorden når det går bra og har autoritet blant spillerne til å holde deres bein også på jorden. Ha har klart å jobbe inn en holdning i spillergruppen om at fotball er toppidrett, samt fått til en sammensveiset spillergruppe. Vi ser lite av daffhet blant brannspillerne, og de kan sjelden eller aldri taes for innsatsen de legger ned, dette er for meg det aller viktigste en trener må få til

Det eneste minuset jeg ser er samhandlingen offensivt, som fort er toppen av kransekaken, om det hadde vært perfekt i tillegg til alt det andre, hadde vi vært en gullkandidat hvert år.

Mulig han trenger noen med seg i trenerteamet med spisskompetanse på angrepspill\avsluttnigner ?

Kan ikke se for meg at vi kunne fått en bedre trener en LAN, spesielt når en tenker på at det er svært gunstig å ha en trener med lokal tilhørighet som ikke stikker med en gang en større klubb evt skulle ville hente han. Se for deg en spansk ung trener, med ambisjoner. Brann spiller herlig tikitakka fotball i en sesong, Fck får opp øynene for ham, selvsagt stikker han videre , og det kjapt. Klubben står på bar bakke, må hente inn en helt annen type trener og alt ender i kaos.

Kontinuitet er alfa omega på trenersiden, se på hva Fagermo nå får til i Skien, det skjer pga klubb\spillermateriell\trener har fått holde på i noen år.

LAN er inne i en vanskelig periode, spillerstallen er utvidet og man skal prøve å bruke dens bredde for å delta i europa samt holde formen på høsten. Dette er per nå kinking, for en har ikke fått satt spillet enda. Men jeg tror det kommer, hvis spillerne skjerper seg litt på siste tredjedelen

Det aller siste man bør gjøre er å så tvil om LANs kvalitet som Branntrener, etter min mening er han det aller beste vi kan ha, hvis en ser  det i et litt lengre perspektiv enn en sesong eller to.
54
Holmen Johansen må tilbake i mål. Han er viktig i oppspillsfasen og har et potensiale som langt overgår Opdal, nå som sesongen omtrent allerede er spolert hva gjelder gullkamp, er det bare å få inn Johansen og la han bli litt tryggere. Meningsløst å stå med Opdal, han vet vi hva vi får av, helt flatt keeperspill, som hvertfall ikke vinner kamper for en.

Så må spillerne begynne å putte på sjansene sine. Første jeg ville gjort er å benke Gili, som ser ut som han aldri kommer til å score et mål igjen, knapt sett en spiller med mindre selvtillit i avslutningsøyeblikket, og sette Berisha på kant , Bamba inn på topp. Haugen eller Barmen (avhengig av kampbildet ) inn for Løkberg. Da disse to traverne fort er våre mest mål farlige spillere.
55
Brann / Re: Treneren etter LAN
May 05, 2019, 23:23:31 PM
Personlig mener jeg LAN er en glimrende trener for Brann, men at han trenger en bedre sportslig leder over seg. Overgangene som soltvedt har stått for de siste vinduene er helt krise, har knaåt f¨tt til noe som helst, kun gått for navn. Vi mangler en Thomas berntsen til å serve LAN sin trenergjerning. Kan også virke som om han kunne trengt litt hjelp med det offensiv spillet.
56
Er litt delt i kritikken av LAN. Personlig mener jeg de offensive spillerne må ta skylden i dag. Burde scorer 3-4 mål i dag, og da hadde vel ingen kritisert treneren ? Fatter ikke hvordan det er mulig å være så lite presis og klinisk i innlegg og avslutninger. Helt horribelt dårlig av absolutt alle offensive spillere i dag.
57
Her har LAN en soleklar mulighet å sette Strand inn sentralt, for å dekke inn Haugen sine pasningskvaliteter og kreativitet, så går han for Løkberg sammen med Barmen sentralt. Sjokkerende
58
Lan feiger ut mot Pamer og co ja. Strand og Løkberg burde vært indreløperne borte mot Tromsø, om målet er å presse høyt. Bamba inn for Berisha, og Veton på venstrekanten. 
59
Kamper / Re: Dommeren
April 21, 2019, 11:45:58 AM
Situasjonen mot strand er også et klokeklart straffe ja, etter 71 min ca, men så vidt jeg ser blir han ikke sparket i foten, derimot tar Vikstøl et solid grep på fotbladet til strand, som hindrer han i å tuppe ballen forbi keeper og i mål.
60
Skj;nner ingenting, for meg var Bamba sin den mest soleklare, ikke sett i så mange repriser, men han klinker jo ned Bamba ?
61
Quote from: Eivind on April 13, 2019, 21:28:33 PMMan kan syte så mye man vil om tre straffer,bortdømming,osv.


Faktum er at Brann ikke klarer å skape EN  målsjanse mot et lag de er totalt dominerende mot.

Lan ut. Nå!

Slutt.
62
Bare helt tom. Normalt ville jeg kokt over av sinne av at brann ikke utnytter et enormt spillemessig overtak. Men dette blir for dumt. Totalt skandale.

Full sympati med LAN og guttene i kveld. Håper LAN fråder i intervjuet nå. For dette er IKKE ok
63
Quote from: Brann_ruler on April 13, 2019, 21:02:17 PMI dag gidder jeg ikke analysere spillere eller kampen. Dommerprestasjoen er det absolutt mest elendige som noensinne har vært gjort i norsk fotball. Er så hårreisende dårlig at korrupsjon er eneste logiske forklaring.

Dersom NFF vil fremstå som en profesjonell organisasjon må denne jævelen slippe å dømme igjen i Tippeligaen i år. Burde vært 2 røde kort til og 3 straffer til brann.

Vil bare avslutte med å konstatere at viking supportere og spillere er historisk usportslig.


Helt fullstendig enig.
64
Det er ikke mulig.  2 soleklare straffer. 1 kan skje, men 2...? Dette er kriminelt
65
Noe av det sykeste jeg har sett. Ola Hobber Nillsen velger altså å dukke hodet i sanden som verdens største struts. På tide å teppebombe nff med krav om å skjerpe seg
66
Berisha må legges seg helt flat på banen han, så lenge han scorer
67
Synes det er et helt kokkkkos laguttak. Barmen som Dm, Komsoom på kant og Opdal i mål. Rulleringens mester , ønsker altså LAN å bli, jeg tviler på han lykkes med det..
68
Det viking forsvaret er ekstremt skjørt, ergo bør brann sette de under et voldsomt trykk fra start. Men samtidig åpner det opp for farlige kontringer imot så man må virkelig klare å låse de høyt. Spent på om Strand/Løkberg vurderes som så fitt at de kan starte 3dje kampen på en uke...

Det kan være at lan igjen kommer med en første elleveren ingen kan tippe, men jeg tror på det vanlige forsvaret i 4-3-3 og Berisha høyrekant, Strand venstrekant, Haugen Jensen og Løkberg sentralt. Bamba på topp.
69
Ekstremt viktig med mye antijinx

Man er notoriske jinxere i denne byen, da må noen ta ansvar
70
Det aller aller viktigste er å ikke sette Barmen som anker, han mangler totalt kvaliteter for å styre opp det offensive spillet med raske nok vendinger, det går forferdelig sent og gjør ting lett for motstander laget sin buss. Kan vil nok ha han på banen for sin luftstyrke , bør kun være aktuell som indreløper. Haugen som anker mm Jensen er klar
71
Sitter med følelsen av at LAN  sin førstemann i lagopstillingen etter Vito, er Løkberg. Eneste som virkelig bruker kjeften i dette laget, utrolig viktig for et lag som skal være tøffe i presset. Ergo tror jeg nok en gang Strand havner på kanten for å gi plass til Haugen sentralt. Usikker på om det er lurt. Veldig utypisk LAN om Bersiha går rett inn, tipper Bamba starter på topp

72
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
March 29, 2019, 17:24:44 PM
Skjer mye rart i fotballen, så sitter med en liten følelse at noe mer er i gjerde, enten at viking kommer på banen, eller kanskje mer sannsynlig(?) at Bamba i samme slengen selges
73
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
March 26, 2019, 21:41:28 PM
Steike så nitrist de økonomiske musklene til brann/bergen er.
74
Brann / Re: Tabelltips - 2019
March 26, 2019, 12:25:35 PM
1: Molde
2: Vif
3: Rbk
4: Brann (kan bli høyere om kvalitet hentes inn til spiss\ving - Berisha )
5: Lillestrøm
6: Viking
7: Sarpsborg
8: Kristiansund
9: Strømsgodset
10: Tromsø
11: Odd
12: Mjøndalen
13: Ranheim
14: Haugesund
15: Bodø Glimt
16: Stabæk
75
Kamper / Re: Treningskamper 2019
March 23, 2019, 14:46:25 PM
Er ikke akkurat noen tillitserklæring til Bamba som enslig spiss denne formasjonsendringen
76
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
March 21, 2019, 11:52:12 AM
Berisha er full mulig å sette på kanten og ikke ? Ergo kan man omtrent garantere han spilletid. I rosenborg er han en mil unna spissplass og på kantene fighter han mot Helland,Adegbendro De Lanley og sikkert mer

Tror det eneste som stopper berisha til brann er om Maaseide og co skraper sammen noen millioner der nede, og det kan vel fint skje
77
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
March 19, 2019, 22:24:58 PM
Er jo langt tøffere konkurranse i  Molde, i Brann er han relativt bankers i laget, all den tid Bamba har vist fint lite i vinter og han kan vel fint spille kant, og dermed spille der hvis Bamba skjerper seg

Fatter ikke alle disse spillerne som flyr til molde, er fryktelig mange av dem som blir erstattet med nye spillere så fort de er komt til klubben.
78
Kamper / Re: Treningskamper 2019
March 15, 2019, 16:01:52 PM
ahh, savner Kim Ojo, han var til tider helt ubeskrivelig god
79
Kamper / Re: Treningskamper 2019
March 15, 2019, 15:09:17 PM
Det jeg sier handler om at Bamba ikke er bra nok, ikke at Azar skal spille spiss sesongen 2019 for Brann. Det må handles
80
Kamper / Re: Treningskamper 2019
March 15, 2019, 14:11:43 PM
Azar har vist mer intensitet i spillet sitt i løpet av fem min enn Bamba har gjort i løpet av en omgang. Valget mellom de to bør være enkelt
81
Kamper / Re: Treningskamper 2019
March 15, 2019, 13:57:26 PM
Noen skråsikre ;) konklusjoner etter en omgang mot Bodø

1.Vito MÅ spille

2.Barmen fungerer IKKE som anker for Brann anno 2019, fullstendig usynlig og ikke i nærheten av å fylle Ruben sine sko som dirigent. Hovedgrunnen til at Brann ikke klarer bygge opp noe spill bakfra i 1ste omgang

3. Gilbert er helt ute. Men av en eller annen grunn er han førstemann LAN setter i lagoppstillingen.

4. Bamba er ikke effektiv nok, og jobber ikke hardt nok. Brann bør hente ny spiss, alla Berisha og enten selge eller være villig til å benke 8 millioners mannen

5. Strand og Løkberg er per nå klare førstevalg som indreløpere

Dette, om brann skal være i medaljekampen i årets sesong. Rosenborg-kampen var et typisk Brann/Bergen øyeblikk, hvor alle går av skaftet og tror Brann skal vinne gullet. Men ser ikke at Rbk var komplett uinteressert i å vinne den kampen
82
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
March 14, 2019, 13:35:37 PM
Feller ikke noen tårer over at det ikke blir noe av Kabran, virker ikke som en fyr du tar med deg i krigen, sutrete holdning
83
Brann / Re: Sesongen 2019
March 11, 2019, 14:57:34 PM
https://video.eurosport.no/fotball/asen-det-er-litt-mer-defensivt-enn-jeg-har-vaert-vant-til_vid1173480/video.shtml

herregud, se på aasen da. Har alle rbk spillerne gått inn i en mild derpresjon over horneland-fotballen ? Er i så fall helt gull. Dette kan potensielt gå mot fullt opprør i spilelrgruppen, mm Horneland legger om taktikken
84
Brann / Re: Sesongen 2019
March 11, 2019, 12:46:40 PM
Ser faktisk ut som om Horneland prøver å få til haugesund-fotball i rbk, en fantastisk nyhet i så fall, for det kommer aldri i verden til å bli godtatt av verken spillergruppe eller supportere, her snakker vi trenerbytte etter halvspilt sesong og mer deilig kaos

85
Brann / Re: Sesongen 2019
March 10, 2019, 22:44:10 PM
Problemet er Bamba, han er relativt ufarlig og ikke god nok i jobbingen sin. En Berisha på topp der, og jeg skulle begynt å tro på medalje hvertfall
86
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
March 08, 2019, 14:22:18 PM
iåm at Berget røk for Rbk kan nok de være favoritt til å lande Berisha, er nok en spiller Horneland liker. Men hadde vært en fin forsterkning for Brann og tror han hadde spilt mer her enn i Rbk. Hadde gitt sårt tiltrengt konkurranse til Bamba og spesielt på kantene
87
Brann / Re: Sesongen 2019
February 26, 2019, 13:45:43 PM
Tipper en 6-7 plass per nå. Utrolig konkurranse om indreløperrollen (men kanskje FOR sterk konkurranse, noen kommer til å bli sure) bra dekning i forsvar, om Acosta blir. Ekstremt usikkert på topp, Bamba eller ingenting, og Bamba ser ikke særlig lovende ut

Heldigvis har vi norges beste trener, så det er selvsagt lov å drømme om medaljekamp sånn sett
88
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
February 14, 2019, 14:55:48 PM
Jeg tror desverre at Bamba fort kan vise seg å være et feilkjøp

Tror ikke han er riktig spiss i et LAN-lag. Derimot hadde Vilhjamsson vært ideel, men han gikk til Vif..

Tror Brann har malt seg opp i et hjørne med å bruke 8 mill på bamba. for dyr til å hente en reell utfordrer.

Spissen i Lan sin still må være en hardarbeidende signalspiller. Bamba daffer for mye, og har heller ikke en uttellingsprosent som er bra nok når en spiller i et system som gir spissen relativt få sjanser per kamp.

Men håper jeg tar feil, om ikke blir nok dette fort en tung sesong som middelhavsfarer
89
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
February 06, 2019, 16:09:51 PM
Kabran virker som en sutrete type med mye elendig kroppsspråk ute på banen. Det må han i så fall få skjerpet om han skal spille i et brannlag hvor pri en er å løpe sokkene av seg for hverandre

Ikke levert i det hele tatt som forventet i start, men påståes jo å være en meget talentfull spiller
90
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
February 05, 2019, 15:24:54 PM
Tror ikke Brann er på jakt etter venstrekant. plassen dekkes inn av Strand (som jeg tror kommer til å brukes mest som kant) og Gilli.

Tipper LAN er ekstremt keen på å få brukt Løkberg\Haugen\Strand mest mulig, da må strand en del ut på kanten. Henter de et ny førstevalg på kanten blir det forferdelig vanskelig å få nok bruk for alle midtbanespillerne våre, de kan ikke bare kjempe om de to indreløperplassene.

Brann ser forhåpentligvis på en murbrekker til dm-rollen og evt på en ny klassestopper om Acosta\ Vormgoor er på vei ut

91
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 30, 2019, 23:47:17 PM
Føler det er en liten melding til Liseth oppi dette, "du sier nei ?, No problem , vi har mange andre i samme kategori på listen"

Personlig tror jeg Liseth kan komme til å angre på sitt valg. Fra å hadde vært andrevalg i brann til nå å hvertfall være langt fra åpenbar i oppstillingen til Mjøndalen
92
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 30, 2019, 16:16:56 PM
Det skinner vel ganske klart igjennom at Brann ikke ønsker å hente en reell utfordrer til Bamba. Kjelsrud; Mehnert, Azar og denne Hustad. La meg si det slik, håper Bamba holder seg skadefri og bøtter inn mål..
93
Brann / Re: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
January 24, 2019, 15:46:56 PM
Dette er vel det beste brann kunne få til, men synes fremstillingen av at nye langsiden blir så utrolig bra (brann selv som har fremført dette  budskapet) bør modereres endel

masse vinduer ut mot banen og en altfor høye mur fremst (som ødelegger totalt tettheten til banen og muligheten for å skape en skikkelig intim stadion)

ja det er bra det er komt en ny langside, og dette er vel noe av det beste de kan få til , slik økonomien er i klubben, men langt fra fantastiskt
94
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 18, 2019, 17:46:06 PM
Quote from: Superjack on January 18, 2019, 17:35:35 PMVil ha Åsen.

Og løsningen ligger rett i dagen for å få Åsen inn også. RYJ mot Åsen. Kanskje pluss noen kroner.

Ser faktisk ikke hvor RYJ vil passe inn i Brann og da kommer RYJ seg hjem slik han ønsket også.

God ide !
95
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 18, 2019, 16:26:02 PM
Hvis Brann virkelig ønsker an, bør de jo klare å bla opp de to millionene til. Ba-artikklen fremstiller det dog som om Brann etter Strand overgangen ikke er så interessert mer.At det stod mellom Åsen og Strand.

Gjør det ikke det er det tullete å maks skulle by 2 mill for Åsen, er selvsagt verdt 4 mill.
96
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 18, 2019, 15:04:13 PM
https://www.ba.no/sk-brann/sport/fotball/brann-dropper-trolig-asen/s/5-8-967979

på en måte synd, på en annen måte forståelig. For hvordan få plass til alle disse midtbanespillerne ? Betyr forhåpentligvis at Haugen ikke skal noen steder
97
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 18, 2019, 12:57:26 PM
Vil defintivt ha Glesnes foran Carvalho, costa ricaneren svinger voldsomt i prestasjonene.


Forøvrig nydelig art i Ba om Nest sitt oppgjør med talenthausende BtPamer
98
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 17, 2019, 17:07:48 PM
Gjermund Åsen, om det skal være lov å drømme litt, kan vel også brukes på topp ikke ? Som en backup for Bamba, samt førstepri som venstrekant og enda mer backup som indreløper. Herlighet for en dekning vi hadde fått. Om Haugen blir da..
99
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 17, 2019, 15:31:53 PM
Soltvedt må ha spilt en del Fotball manager, for her går det unna! Håper virkelig ikke på serberen, lukter, eller rettere sagt, stinker flopp
100
Brann / Re: Overganger vinteren 2019
January 15, 2019, 21:19:53 PM
Åsen kan da umulig komme også, blir altfor vilt. Da må det bety at haugen er på vei vekk i så fall