• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - steinbygger

1
Brann / Streik
May 21, 2011, 13:04:22 PM
Ikke bra med streik nå, men kanskje greit med en pause i ett tett kampprogram, selv om det bare betyr at det blir flere kamper senere. Tror nok at Austin ikke likte at han ikke klarte å få sitt tredje gule før han reiste.

Det positive er at Brann sparer tildels store lønnsutbetalinger siden de har mange som er i streik, hjelper på i ett stramt
budsjett, så for vi håpe at det kommer like mange og ser den utsatte kampen som det ville kommet på mandag.
2
Brann / Kjøp av spiller
February 02, 2010, 09:03:50 AM
Når ingen vil bidra så tar vi ta saken i egne hender. Jeg starter en hardball light i håp om at vi skal kunne hoste opp det som Brarnn mangler for å kjøpe korken. Jeg hoster opp 100.000 mot at Brann gir meg gratis partourkort de neste 20 årene og at vi skal ha en prosent av ett evt overskudd hvis korken blir solgt videre. De som ønsker å være med kan sende meg en PM så tar jeg kontakt med Brann hvis vi kommer opp i 1 mill. Jeg ønsker ikke PM fra folk som bidrar med mindre enn 50.000. Bidrar man med 50.000 så er mitt utgangspunkt at man skal ha gratis patourkort de neste 10 årene.
3
Tifo, sanger o.l.... / Den Store Tifo-tråden 2009
March 23, 2009, 23:16:02 PM
I mangel på bedre tråder (og med forbehold om at ingen har tatt det i kamptråden) Hvorfor er det noen idioter som driver og ødelegger bannerene som TIFO gruppen lager (og er det noen selvjustis som tar tak i den som ødelegger). Antar at det både koster mye tid og penger å lage de. Det som ble vist i går var utrolig stillig og jeg antar at det kunne vært brukt med flere anledninger og da er det helt utrolig at en person kan stå og rive det opp når det beveger seg opp over tribunen.
4
Brann / 100 år med gleder og sorger
October 12, 2008, 21:09:28 PM
Etter det "store" jubileumet, hvor Brann brukte kr 0 for å feire seg selv og supporterene kan det være greit at vi her inne kan oppsumere hva som har vært våre største opp og nedturer så lenge vi har fulgt laget.

For meg er faktisk den største oppturen cupfinalen i 2004, mange vil nok si seriegullet, men siden det hadde vært "klart" noen uker var det ikke den store utløsningen når gullet kom på lån som om vi hadde avgjort alt på en kamp. I tillegg var cup gullet også det første jeg var med på å vinne (cupfinalen i 82 var min første kamp, men husker ikke så mye av den)

Når det gjelder største nedturen er det uten tvil når Hore Andre Flo gikk som Bosman spiller. Hadde Brann fått markedsverdi for han på dette tidspunktet hadde Brann hatt andre økonomiske muskler på slutten av 90-tallet/begynnelsen av 2000 og vi kunne sluppet unna med mange av de mørkeste årene i Brann sin historie.
5
Brann / Seriestart
March 24, 2008, 22:25:11 PM
Fy f.... Det å finne gullet var en kjempeutladning, etter å ha gledet seg til jakten på gullet siden 64 (dvs siden 73 hvor jeg ble født), er jeg nesten likegyldig til årets seriestart. Jeg har fått oppleve det jeg ønsket å oppleve før jeg døde og det å kopiere det blir liksom ikke det samme. Det er tydelig at det er artigere å jakte enn å nå målet. Er nesten slik at jeg misunner de som holder med Tottenham og Newcastle eller andre "storlag" som aldri vinner noe.
6
Tifo, sanger o.l.... / Gullnummer
March 05, 2008, 23:17:43 PM
Er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt 07 i gull som jeg kan få trykket på drakten? Har spurt i en del butikker, men ingen hell så langt. Ser at det er noen som har det på draktene allerede så det bør ikke være umulig å få tak i.
7
Brann / Hardball
October 24, 2007, 08:49:12 AM
Fant til min store overraskelse ingen tråd om Hardball her inne.

Nå er den uansett opprettet. Jeg vil med dette sende en STOR takk til gutta bak selskapet som har gjort det mulig for oss å oppleve seriegullet og forhåpentligvis hjelper de Brann videre på veien mot CL gruppespill.

Nok en gang. Tusen takk.
8
Tifo, sanger o.l.... / Flaut
August 12, 2007, 01:19:51 AM
Det er mulig at jeg kunne tatt dette opp i en annen tråd, men jeg synes at dette er så viktig at det fortjener en egen tråd.

Først må jeg si at det som skjedde i dag var 90 herlige minutter både på banen og på tribunen, men hva f.... er det som skjer før kampene på Hansa?

I dag var det direkte flaut å være på BT og se at det var flere som var kommet på BT tribunen kl 18.00, kl 18.15, kl 18.30. Først kl 18.45 begynte man å fylle Hansa. Man lot rett og slett trønderene få styre stadion pga at folk ikke gidder å komme rett før kampen starter. Har lest her inne at man sier at man ikke gidder å komme for det blir spilt så høy musikk før kampen, til det har jeg bare en ting å si; pisspreik. I dag hørte jeg at det ble spilt to sanger den siste timen før kampstart.

Her er det bare en ting å si, skjerpings på Hansa hvis dere fremdeles skal være best i klassen...
9
Brann / Er Brann proff nok
April 09, 2007, 16:37:27 PM
Nå skal ikke jeg starte en ny stikker MA tråd, men en av de tingene jeg har notert meg er at flere og flere sier at han ikke signerer for han er usikker på om Brann er proff nok. For meg er svaret enkelt Brann er ikke proff nok i forhold til hva den organisasjonen burde være. Da tenker jeg ikke på det sportslige, men vel så mye på hele organisasjonen. Det er nok av eksempler på at klubben styres av tilfeldigheter og amatører (også vet jeg at det er blitt mye bedre de siste årene). Det er bare å nevne tilgjengelighet av biletter, uansett hvordan man snur og vender på det så er billettluka.no sine problemer noe Brann har ansvaret for ovenfor publikum. Brann skal ha laget profileringsmateriell hvor man har brukt Migen, hvor smart er det å bruke en spiller som ikke ville få spillt noe særlig. Det burde ikke komme som en overraskelse på markedsavd at han kunne bli solgt.  Det er heller ikke så lenge siden man hadde avtalt treningskamp i nederland mot feilt lag og på kunstgress noe som ingen viste om. Utstyret fra Kappa, burde vært på plass for lenge siden, både for supporterene og for klubben. Det er sikkert mange andre og bedre eksempler, men jeg lurer på om det er de riktige personene som sitter i adm på stadion med tanke på å gjøre organisasjonen proff i alle ledd. Brann burde sette standarden på alt de gjør i hele organisasjonen og når jeg ser på f.eks cv'er og lignende til de som er ansatt i markedsavd så blir jeg ikke overbevist om at dette er det beste Bergen har å by på. Nå som vi har tatt ett steg videre med ny stadion hadde Brann hatt en kjempemulighet til å markere at vi skal være nr 1 både på og utenfor banen i Norge, desverre så ser jeg ikke at Brann tar denne muligheten, men lar andre få lov å sette standarden. F.eks har Start fått tak en tidligere kokkeverdenesmester og en av norges beste kokker (Moi)  til å styre resturanten på sør arena. Jeg kunne tenkt meg å høre litt hva andre mener om apparatet som er på stadion og da tenker jeg ikke først og fremst på de som jobber med A-laget.
10
Brann / Gode sitater og historier
April 03, 2007, 12:35:25 PM
11
Brann / Oppsigelsestid og stillstand
December 11, 2006, 12:31:46 PM
Etter at POL sa opp stillingen sin så virker det som at det er stillstand på alt som heter sportslige aktiviteter i idrettsveien. Når det er snakk om nye spillere og forhandlinger av kontrakter så sier bare Dahl med magen at dette er ett prioritert område, men at han (Dahl med magen har så mye å gjøre frem til mr Brun er på plass) Det som har slått meg er hva har skjedd med POL, har ikke han som alle andre arbeidstakere 3 mnd oppsigelse? Han har tross alt vært ansatt i klubben og ikke vært valgt. Er du ansatt så skal du i utgangspunktet ha 3 mnd oppsigelse, har Brann sovet når de ansatte POL eller er han vingestekt som følge av at han tok sin hatt og gikk. Mener å huske å ha lest at POL skulle fortsette å gjøre en jobb for Brann til Brun var på plass, men hvor i alle dager er POL og hva gjør han på i oppsigelsestiden sin?
12
Brann / trener i Brann
October 19, 2006, 21:59:24 PM
Nå vil ikke jeg at dette skal bli en ny Mjelde må gå/Mjelde er riktig mann tråd, men det er en ting som har slått meg i det siste. De siste 20-30 årene så har Brann stort sett alltid hatt minst 1-2 spillere som har gjort det bra enten i klubber de har kommet fra eller klubber de har gått til, mao spillere som har gjort seg bemerket i andre klubber enn Brann, men på trener siden virker det som at man av en eller annen grunn har nøyd seg med trenere som ikke hadde noe å vise til før de kom til klubben og heller ikke etter de forlot klubben. Unntaket er muligens Teitur.

Hvem har vel hørt om Arve Mokkelbost, Per Vold, Endre Blindheim, Ivar Hoff, Kjell Tennfjord, Kalle Bjørklund og Harald Aarbrekk sine mange tittler som trener. Personlig så mener jeg at trener er den viktigste i klubben, men for Brann virker det nesten motsatt. de har tatt trenere som kanskje ville lykkes, men som ikke taklet presset i Bergen.

Hardball, neste investeringsobjekt, en profilert trener?
13
Kamper / storskjerm til BRANN-rbk
October 04, 2006, 09:50:29 AM
Ser at det snakkes om å lage en storskjerm til BRANN-rbk kampen på torvalmeningen, personlig så mener jeg at denne storskjermen burde stått på nymarksbanen slik at spillerene også får støtte fra de som ikke fikk billett og de som må stå og se kampen på storskjerm for oppleve atmosfæren fra stadion. Tenkt trøkket med 20.000 inne og 10.000 utenfor. Hadde blitt ett h.... trøkk
14
Brann / svartebørs
October 03, 2006, 19:51:22 PM
Jeg forsøkte å lage en tråd hvor jeg oppfordret alle til å legge ut linker hvis dere kom over svartebørsselgere slik at vi kunne spamme de og fortelle de hva vi synes om dette. Denne tråden ble slettet da dette mest sannsynlig ble oppfattet som en link til de som driver med svartebørs. Så istedfor å legge inn linker i tråden så oppfordrer jeg heller alle som kommer over svartebørsselgere, spam de med mail og fortell de hva dere synes. Antar at hvis det kommer 200-300 mailer så gidder de tilslutt ikke å gå gjennom alle mailene for å finne den ene som er interesert i å kjøpe på svartebørsen.

Til moderator  "Følgende står under BBB sin policy om svartebørs: Om du/dere kommer over svartebørs-haier her på forumet, så vær så snill å tips oss på mail. Det er ingen unntagen haiene som tjener på svartebørs"  Kan ikke se at tråden jeg ønsket å starte er i strid med dette.
15
Brann / Hva feiler det deg Charlie
August 27, 2006, 08:45:25 AM
16
Brann / før kampen
May 19, 2006, 12:46:34 PM
Det er en ting som jeg undret meg litt over og som jeg kunne tenkt meg å høre andre sine synspunkter på og det er følgende: Når kampen er i gang påstår de fleste spillerene at de stenger ute det som skjer rundt seg (atmosfæren på tribunen) for de lever seg slik inn i kampen, er ikke det da vår jobb som tribuneslitere å skremme vekk motstanderene så mye som mulig under oppvarming og før kampen begynner slik at de tar med seg en nervøsitet inn i garderoben? Det er vel og bra at SS står og synger litt før kampen starter, men jeg tror at dette på langt nok er godt nok hvis ønske er at motstanderene skal få oppleve stadiontrollet på sitt verste (evt beste). Da må hele stadion være med.


Nå vet ikke jeg hvordan det fungerer med den 12 mann om de tar betalt for å opptre på stadion eller om Brann har anledning til å la de opptre før kampen, men jeg ser for meg ett 10-15 minutters show fra de før hver kamp hvor de drar i gang litt allsang og setter standarden for hvordan stemningen skal være under kampen. Ingen skal komme og fortelle meg at ikke TIL spillerene følte seg litt liten når de kom ut til 2 omg og ble møtt av 18.000 som sang brann sangen.  Ideen er gratis og jeg håper at dere i Bataljonen har nok kontakter til at dere kan lufte den med de rette personene.
17
Brann / Terje Hauge
May 15, 2006, 13:13:02 PM
Dette har forsåvidt ikke så mye med Brann å gjøre, men jeg synes det er på sin plass å gratulere Terje Hauge som skal dømme CL finalen. Det er blitt skrevet mye om dommerene i tippeligaen i år og det er ikke å legge skjul på at mye av det som er skrevet er riktig. Det er er mange som mener at nivået er tippeligaen er for dårlig, den debatten skal ikke jeg ta, men det er ingen tvil om at nivået blandt dommerene er for ujevnt og desverre så er vi ett at lagene som virkelig for lide under det. Skulle ønske at NFF var tøff nok til å lage norges beste dommer få dømme norges beste lag foran norges beste publikum.

Lykke til Terje!
18
Brann / 1 serierunde
April 09, 2006, 18:49:29 PM
Tenkte det kunne være en ide å ha en tråd hvor vi kommenterer de andre resultatene for hver serierunde.

Er ikke slutt enda, men sålangt er jo resultatene som bestillt
19
Brann / Nå er godfølelsen tilbake
April 07, 2006, 08:16:52 AM
Kjenner det begynner å krible i hele kroppen. Det har vært en rar sesongoppkjøring. Tap, tap, tap, skader, skader, uro om treneren og salg av nøkkelspillere, men hva gjør vel det. Vi hadde ikke vært BERGENSERE hvis ikke vi hadde korttidshusk. Nå har vi vunnet en kamp, Martin er skadefri, Sæternes scorer mål og mannen med planen tror på seriegull (og jeg begynner å tror på planen). Det eneste som nå mangler er at vi, den tolvte mann også begynner å få tro på laget. La oss være ærlig og stikke fingen i bakken, ja vi har ikke resultater å vise til i treningskampene, men det er ingen av lagene som har flere poeng enn oss, og vi begynner å få alle spillerene skadefri og når vi har det er det ikke mange lag som har en bedre ellver enn det vi kan stille med. Hvis vi ser på laget som lå på sølvplass etter fjorårssesongen så vil jeg påstå at vi er styrket. vi vet alle hvorfor det gikk ræva i andre halvdel (det var ikke bare salget av Kvisvik, som nå er erstattet), men en hel drøss med skadete spillere som nå virker å være skadefri igjen.

Jeg tror de fleste av oss som er her inne, bruker forumet til å "bygge" seg opp til kampene så kom igjen, la tapte kamper være treningskamper, det er nå vi skal begynne å kjenne lukten av GULL og selv om ikke vi er ute og spiller kan vi være med å påvirke resultatene med å bygge opp selvtilliten til spillerene (og det har vi ikke gjort med den driten som har fremkommet både her og i media), vi kan også påvirke resultatene med å være den 12 mann og jeg tror også at vår tro på GULL påvirker atmosfæren og stemningen på stadion så jo mer negativ vi er jo dårligere blir stemningen og jo dårligere stemingen blir jo dårligere blir spillet og resultatene.

La dette være begynnelsen på tråden hvor vi skal få selvtilliten tilbake slik at vi kan hjelpe de røde til det vi har ventet på siden 63.