• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Texas

51
Kamper / Sv: Etter kampen LSK - Brann 1-1 (0-1)
September 22, 2008, 21:18:30 PM
Udjus får godkjent i dag, selv om gjorde en feil på målet til lsk. I tillegg får forsvaret og huseklepp godkjent. Resten av spillerene bør heve seg et par hakk til neste kamp. Spesielt skuffet over alle balltapene til austin. Hanstveit viser igjen hvor dårlig han er til å slå innlegg, men vi kan kanskje trøste oss med at det var lsk og ikke vi som hadde esidiri. Mannen slo jo ikke et eneste godt innlegg. Ludvigsen fikk seks minutter på banen og hadde to positive involveringer, hvor en av dem holdt på å resultere i mål. Personlig synest jeg TFL er god nok for en brann tropp, og håper han får kontrakten fornyet. Han og huseklepp kunne passet veldig godt i et system der de får være offensive kantspillere.
52
Kamper / Sv: Etter kampen: LSK - Brann 1-1 (22.09.08)
September 22, 2008, 20:49:15 PM
Udjus får godkjent i dag, selv om gjorde en feil på målet til lsk. I tillegg får forsvaret og huseklepp godkjent. Resten av spillerene bør heve seg et par hakk til neste kamp. Spesielt skuffet over alle balltapene til austin. Hanstveit viser igjen hvor dårlig han er til å slå innlegg, men vi kan kanskje trøste oss med at det var lsk og ikke vi som hadde esidiri. Mannen slo jo ikke et eneste godt innlegg. Ludvigsen fikk seks minutter på banen og hadde to positive involveringer, hvor en av dem holdt på å resultere i mål. Personlig synest jeg TFL er god nok for en brann tropp, og håper han får kontrakten fornyet. Han og huseklepp kunne passet veldig godt i et system der de får være offensive kantspillere.
53
Brann / Sv: Trond Fredrik Ludvigsen
September 14, 2008, 21:00:25 PM
Arman og huseklepp var bra i dag. Det kan ingen nekte for. Målene mangler selvsagt, men vi kommer ihvertfall til sjansene. Hadde håpet at brann skulle spille en formasjon noe ala det liverpool spiller. Da kunne vi brukt huseklepp, tfl og arman. 
54
Brann / Sv: Trond Fredrik Ludvigsen
September 14, 2008, 20:12:53 PM
Quote from: vebo on September 14, 2008, 19:28:02 PM
H
Quote from: Romarius on September 14, 2008, 19:11:47 PM
Herlighet. For første gang på år og dag hadde vi et spisspar som luktet mål og skapte sjanser. For første gang på lenge hadde vi et spisspar som kom til sjanser og som gjorde at jeg hele tiden hadde tro på at det kunne bli mål når vi kom over midtbanen. Håper vi fortsetter med dagens spisspar. Men Ludde kan gjerne være førsteinnbytter, han burde muligens fått noen minutter i dag og.


Han fikk vel noen minutter også :P


guntveit kom inn istedet da dahl var utkjørt. Håpet at ludde skulle få litt spilletid, men de to første byttene til brann var greie, og hvis dahl virkelig var helt ferdig, så får det være greit. Men ludde spilte seg absolutt ikke ut av laget med innsatsen mot glimt.
55
Brann / Sv: Overganger 2008
September 11, 2008, 16:30:33 PM
skulle likt å sett han i brann, men ganske greit å se en spiller som tenker på annet lønn.
56
Brann / Sv: Overganger 2008
September 03, 2008, 16:14:48 PM
Annan er en spiller jeg hadde likt å sett i brann. Men jeg lurer litt på hvem som skulle viket plass for ham. det rudy viste i forrige kamp virket svært lovende, og han bør brukes som offensiv midtbanespiller. Tror neppe Bakke ville akseptert å bli vraket, og i og med at han er kaptein hadde vel dette neppe skjedd. Tijan som er ung og fremadstormende ville stagnert dersom han ikke hadde fått kamptrening på øverste nivå.
57
Brann / Sv: Formasjonsendring på gang?
September 02, 2008, 06:59:57 AM
--------------------opdal--------------------
sævarson---ørn 1-----ørn2--------hanstveit
------------solli/bakke----Jaiteh---------------
TFL----------------Austin------------Huseklepp
------------------Demba/Karadas

Et lag som burde være meget slagkraftig offensivt. Karadas har ikke prestert som spiss i de kampene han har spilt, men huseklepp og TFL vil i denne posisjonen komme til mange innlegg, og da er Karadas mye bedre å ha i boksen enn demba.

58
Brann / Sv: Overganger 2008
September 01, 2008, 22:46:50 PM
Quote from: gitarbroiler on September 01, 2008, 22:35:06 PM
Stiller spørsmålstegn ved motivasjonen for at Holmvik skal signere for Brann nå. Han er så og si fast på Stabæk som ligger særdeles godt an til å vinner serien og er fremdeles med i cupen. Videre er det stor sannsynlighet for at Stabæk får spille minst UEFA cup neste år (kanskje CL kvalik), og dermed større mulighet for Holmvik til å vise seg frem for klubber utenlands.

Det lukter penger lang vei av signeringen, og i utgangspunktet er ikke det noe positivt. Nå spiller jo selvsagt de aller fleste for penger, men det er også bra med motivasjon av å vinne noe samt å spille attraktive kamper.

Brann hjemme i Bergen er selvsagt en mye større motivasjon enn Stabæk hjemme på Nadderud, men nå skal også Stabæk inn i ny stadion fra neste år og jeg tror det kommer til å bli bra publikumsoppmøte der. Kjenner flere som går på Stabæk kamper og stemningen og oppmøtet har blitt vesentlig bedre de siste 2 årene.

Men, velkommen skal du være (om du ikke tar en Ighalo da)....


spørsmålet blir vel da om holmvik forlanger mer penger enn det hanstveit forlanger. Jeg tviler på at han gjør det.
59
Kamper / Sv: Etter kampen: Bodø/Glimt - Brann 3-1
August 31, 2008, 20:21:38 PM
Quote from: Patton on August 31, 2008, 20:14:37 PM
Mange som skriver om hvem som ikke burde spille eller som burde vært byttet ut. Det store spørsmålet er hvem i h skulle kommet inn da? Og alt dette Mjelde maset har begynt å bli patetisk, han da for fan ikke trylle. De sportslige ambisjonene til en fotballklubb skal stå i forhold til de spillerne de rår over, og pr i dag er Brann fullt fortjent en middelhavsfarer. Mangel på kvalitetsspillere inn (og Helstad ut) er problemet til Brann, enkelt og greit.


sævarson burde startet istedenfor dahl, og rudy burde startet istedenfor en av de tre som startet på midten.
60
Kamper / Sv: Etter kampen: Bodø/Glimt - Brann 3-1
August 31, 2008, 19:52:52 PM
Jeg har sett langt flere begrederlige kamper enn denne de siste par månedene. Meget kritisk til at sævarson ikke startet på backen for å matche hurtigheten til trond olsen. Dahl ble for treig gang på gang, og vi skal være veldig glad for at glimt ble snytt for et straffe. Jeg har forsvart demba en del, men i dag er det ingen unskyldning. Mannen spilte meget svakt, og var skyld i at glimt fikk kontringen de scoret på.

Ser at det er mange som vil ha fakiri ut, men hva med pvm og solli? synest fakiri gjør en bedre kamp enn disse to. I tillegg gjør huseklepp en bra kamp selv om han bommer alene med keeper. TFL gjør også en bra kamp, men vi kan ikke regne med at en spiller som knapt har spilt eliteserie fotball de siste årene skal være branns redningsmann. Han viser ihvertfall meget god innsats, og leverte pasningen huseklepp scoret på, og stikkpasningen der huseklepp kom alene med keeper.

Brann leverte bedre angrepspill i dag enn de har gjort på lenge. Rudy viste positive takter og bør være selvskreven til neste kamp.
61
Brann / Sv: Avisene i bergen
August 31, 2008, 11:46:48 AM
Sunn fornuft er noe av det denne godeste  Bergo mangler. Hvis han ikke forstår at det ikke er hans arbeidsoppgave, eller noen annen i BA, å si opp en brann trener så bør han tenke seg om et par ganger til. Greit nok at den forsiden BA trykte etter kampet mot marseille var smakløs, og elendig timet, men det blir enda værre å prøve å forsvare den på denne måten i ettertid.

Det ser ut som Bergo har glemt at media skal formidle nyheter på en objektiv måte, og ikke skape nyheter selv.
62
Brann / Sv: Overganger 2008
August 30, 2008, 11:11:43 AM
Quote from: vebo on August 30, 2008, 10:57:16 AM
Vi må ikke glemme at Annan er et rumpehull..


ja, mannen virker ikkje som den mest sympatiske fyren man kan oppdrive. Men han er meget god, og ville helt sikkert gjort en god jobb på branns midtbane,og potensialet for videresalg er jo også tilstede. Men det vi virkelig trenger er midtbanespiller som har offensiv drivkraft, så vi får håpe at vår nye lånte spiller innfrir.
63
Brann / Sv: Overganger 2008
August 28, 2008, 21:24:34 PM
Reagerte på det jeg også. RBH sa jo i intervjuet at han skulle være på flyet fra usa til norge. Håper det går i orden.
64
meget fornøyd med spillet, men ørn 2 sine personlige feil ødelegger selvsagt mye. Imponert over huseklepp. finner det litt rart at karadas blir skadet akkurat da marseille scorer. Sitter med en følelse av at han ga litt opp. Men han kunne uansett vært veldig god å ha som midtspiss i en 4-3-3 formasjon.
65
Brann / Sv: Brann 2
August 25, 2008, 21:00:58 PM
Ludde leverte en sterk søknad for å starte neste kamp, men det skal bemerkes at follese forsvaret var noe av det svakeste som noen gang har gjestet stadion. Men til sammenligning jogget winters rundt på gresset og virket helt uinteressert i å spille fotball. Huseklepp kom inn i andre omgang og fikk veldig mye rom, og tråklet seg igjennom follese forsvaret gang på gang. Bjarnason spilte solid hele kampen, men fikk ikke alt for mye å bryne seg på. guntveit var sikker defensivt, men tok ikke mange initiativ offensivt.

edit: Både åbrekk og mjelde så kampen. Det så ut som mjelde storkoste seg.......enn så lenge.
66
Brann / Sv: støtt laget
August 25, 2008, 05:15:00 AM
Quote from: Lenemora_85 on August 25, 2008, 02:12:47 AM
nok er NOK!!!! blod er tjukkere enn vann!!!! DE trenger oss, og ikke ALL DEN DRITTEN de leser her!!!!''



byen er bergen aa laget er brann!!!


Hva skal vi skrive om på branns debattforum? Hvor strålende resultatene har vært i det siste? den gode innsatsen som vises av spillerene?
67
Kamper / Sv: Etter Kampen - Brann-RBK 0-0
August 25, 2008, 05:12:04 AM
Greit at man kan sette spørsmålstegn ved pipingen, men jeg skjønner de som piper. Det er for jævlig å se på en gjeng godt betalte spillere som yter langt mindre enn det som kan forventes av dem gang etter gang etter gang.
68
Kamper / Sv: Etter Kampen - Brann-RBK 0-0
August 24, 2008, 22:58:03 PM
Quote from: Joggi Bogga on August 24, 2008, 22:56:15 PM
Det var deilig vær på staddaen idag. Herlig og ikke akkurat vanlig med slike temperaturer så sent i August. Ellers gledet det at vi hevet oss noe når Winters kom inn for drita dårlige Demba. Får håpe Mjelde også registrerte dette.


Og winters tilførte hva?
69
Kamper / Sv: Etter Kampen - Brann-RBK 0-0
August 24, 2008, 22:55:41 PM
ørn 2 og Jaiteh var bra i dag, resten var helt elendige. Karadas burde blitt byttet ut istedenfor demba, og ludvigsen burde kommet inn istedenfor winters. Winters er ferdig, og det ser alle på tribunen, men mjelde fortsetter med idiotien gang på gang.
70
Brann / Sv: Overganger 2008
August 22, 2008, 15:02:56 PM
Sjansen for at disse blir ansett som gode nok av mjelde samt at de blir satset på er nærmest lik null.
71
Brann / Sv: Fem på landslaget
August 12, 2008, 12:03:02 PM
bakke har vel ikke vist så veldig mye han heller i det siste.....
72
Kamper / Sv: FK Ventspils - Brann
August 04, 2008, 22:59:43 PM
banen skal visstnok holde høy standard, så det tror jeg ikke blir noe problem.
73
Kamper / Sv: Etter kampen: Brann - Ham-Kam (4-1)
August 03, 2008, 16:28:16 PM
Quote from: weirus on August 03, 2008, 16:20:36 PM
Quote from: Texas on August 03, 2008, 16:14:22 PM
Quote from: weirus on August 03, 2008, 15:49:55 PM
Quote from: macbear7 on August 03, 2008, 15:20:58 PM
http://bildr.no/view/234668
Så det er ikke lov å takle ball først?


Så det spiller ingen rolle om du knekker beina på en fyr så lenge du tar ballen først??
latterlig...klart straffe!


knekker keeper beina til winters eller takler han på ball og winters snubler i beina hans? Vi hadde vært rasende hadde ham-kam fått et tilsvarende straffespark. Kan ikke fatte at noen kan mene at det var straffespark.

redigert pga skrivefeil


Dette var bare eksempelbruk på at selv om man tar ballen først kan måten man går inn på (i dette tilfellet knotter først) føre til frispark/straffe og ergo var vel dette riktig idømt


keeperens knotter peker ikke mot winters, og keepers fot er ihvertfall en halv meter fra winters fort. Men vi får rett og slett bare være enig om å være uenig.
74
Kamper / Sv: Etter kampen: Brann - Ham-Kam (4-1)
August 03, 2008, 16:14:22 PM
Quote from: weirus on August 03, 2008, 15:49:55 PM
Quote from: macbear7 on August 03, 2008, 15:20:58 PM
http://bildr.no/view/234668
Så det er ikke lov å takle ball først?


Så det spiller ingen rolle om du knekker beina på en fyr så lenge du tar ballen først??
latterlig...klart straffe!


knekker keeper beina til winters eller takler han på ball og winters snubler i beina hans? Vi hadde vært rasende hadde ham-kam fått et tilsvarende straffespark. Kan ikke fatte at noen kan mene at det var straffespark.

redigert pga skrivefeil
75
Kamper / Sv: Etter kampen: Brann - Ham-Kam (4-1)
August 03, 2008, 13:28:10 PM
denne kampen var et steg i riktig retning. Backene var offensive, tijan og hassan spilte bra, mens azar jobbet veldig bra på topp...Guntveit gjor også en bra jobb, selv om han selvfølgelig burde scoret på to av sjansene sine. Litt rusk i forsvaret til tider hvor vi er heldig og ungår frispark mot oss. Dessuten viser opdal igjen hvor dårlig han er i feltet. hans skyld ene og alene for at det blir mål på den corneren? Vi var vel også ganske så heldig da winters fikk straffe siden keeper var på ball. Der må vi vel være ærlig å si at dommeren ble feig.
76
Brann / Sv: Overganger 2008
August 02, 2008, 10:52:48 AM
Så et klipp av luton shelton på youtube, og selv om det er vanskelig å bedømme en spiller etter et par youtube video så virker det som vålerenga har gjort et bra kjøp. En slik spiller hadde jo vært en meget bra helstad erstatter. Håper det skjer noe i idrettsveien snart, ellers er jeg redd at det blir en 9 plass på oss denne sesongen.
77
Brann / Sv: Overganger 2008
August 01, 2008, 06:50:07 AM
78
Brann / Sv: Overganger 2008
July 30, 2008, 21:43:35 PM
Quote from: Innlandsmax on July 30, 2008, 20:44:20 PM
Quote from: Chrisstah on July 30, 2008, 19:34:22 PM
Winsnes (godset) byttehandel Fakiri/Winsnes? Ja takk, Winsnes har vært meget god på midtbanen til Godset i år, her er kanskje den Kreative midtbane krigeren folk ønsker?

Støtter den!


Winsnes har snakket om å legge opp da han holder på å fullføre medisin utdannelsen og skal ut i praksis.
79
Brann / Sv: Odion Ighalo
July 30, 2008, 13:50:14 PM
Leste for en stund siden en sak om en antropologi professor som var bosatt i nigeria, og han sa at nigerianere var gjennomført korrupt og uærlige. Det var nærmest forventet at man var dum hvis man ikke lurte eller utnyttet noen hvis man fikk sjansen. Og dette gjenspeiler seg så til de grader i saker med nigerianske fotballspillere og agenter.
80
Kamper / Sv: Brann - FK Ventspils
July 29, 2008, 09:48:20 AM
Noen som har en formening om hvordan køene foran billettluken blir i kveld? glemte å forhåndsbestille billetter, men rekker ikke opp til stadion før i halv ni tiden i kveld, men har lite lyst å stå i kø halve første omgangen.
81
Brann / Sv: Odion Ighalo
July 29, 2008, 02:24:37 AM
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=197373

rbh føler seg lurt av ighalo...
83
Brann / Sv: Odion Ighalo
July 28, 2008, 05:19:02 AM
ja, ser dessverre slik ut.
84
Brann / Sv: Odion Ighalo
July 27, 2008, 21:46:29 PM
Jeg ser bare ikke for meg hvordan avtalen rbh har med enten ighalo eller agenten hans kan være  vanntett. Ingen av partene har vel signert noe som helst. Det eneste brann sitter med er jo et løfte fra ighalo om at han vil spille for brann, men det kommer man ikke langt med. Nei, dette renner ut i sanden for brann. Vi får bare lete videre etter andre spillere...
85
Brann / Sv: Odion Ighalo
July 27, 2008, 21:32:06 PM
etter å ha sett intervjuet med ighalo tviler jeg sterkt på at han kommer til brann. forbanna irriterende.
86
Brann / Sv: Odion Ighalo
July 27, 2008, 18:50:38 PM
Håper dette er bare løse rykter, men frykter at det ikke er det. Blir utrolig skuffet hvis han glipper nå.
87
Kamper / Sv: Etter Kampen - FFK-Brann (0-1) 26/7-08
July 27, 2008, 02:51:43 AM
Har inntrykk av at spillerene prøvde å vise seg fra en bedre side når det gjaldt innsats, men det hjelper så lite når det hele er så planløst at det virker som spillerene spilte sammen for første gang i dag. forsvarsmessig gjor vi en grei jobb, men det irriterer at fredrikstad klarer å spille seg igjennom hele midtbanen vår ved hjelp av en eneste pasning. Det offensive spillet er en stor vits. Vi skapet tre sjanser ved demba der han skyter bra, og i tillegg hadde vi brassespark episoden. Kan ikke skjønne at vi ikke skal kunne komme rundt på kantene for så å legge inn til karadas.
88
Brann / Sv: Overganger 2008
July 25, 2008, 21:58:55 PM
Tror neppe at ighalo vil score like mye som helstad, men hvis brann blir flinkere å bygge opp gode angrep istedenfor å tre ballen igjennom til helstad hele tiden så kan det godt være at totalt antall mål vil bli høyere enn det vi scorer nå.
89
Brann har lagt opp hele sitt spill etter helstad. Ser ut som den eneste planen er å sende baller helstad kan løpe på, men man trenger andre strenger å spille på de dagene helstad ikke har dagen, eller når han er skadet slik som nå. Jeg har respekt for pvm fordi han blør for drakten, men jeg anser ham som for dårlig. Han har altfor dårlig fart og teknikk og avslutter ferdigheter. Jeg savner en persom som kan utfordre en mot en og komme rundt på kanten for å slå innlegg, og disse kvalitetene har definitivt ikke pvm.
Huseklepp kan gjøre en god jobb på venstrekanten,men blir litt for svar i det defensive arbeidet, og det bør han jobbe med. Skulle ønske at brann hadde tilbudt en kontrakt til alanzinho da han enda ikke hadde signert for stabæk. I ham hadde vi hatt en kreativ spiller som kunne påvirket kamper i mye større grad enn pvm evner.

forsvaret vårt på papiret ser meget bra ut, men vi er vel det laget som har sluppet inn flest mål. Kjør karadas frem som spiss og la islendingene fortsette bak. Da får vi også en kraftig spiss og en  eminent hodespiller fram for å heade innleggene som vi komme i mål.

Vil heller ikke avskrive demba enda. Han har ekstreme ferdigheter med ball i beina og et bra skudd, og med et par justeringer så kan han bli mye mer målfarlig. Og hvorfor tar ikke han frisparkene våre? Det er jo solli og pvm som tar hvert eneste frispark og det ender jo nesten aldri i mål.
90
Kamper / Sv: Før og etter skandalen mot Molde:
July 23, 2008, 22:05:58 PM
Quote from: Shine on July 23, 2008, 21:29:12 PM
River deep, mountain high - sportsklubben brann.


spot on. Ingen kan ihvertfall si at at Brann er et kjedelig lag.
91
Kamper / Sv: Før og etter skandalen mot Molde:
July 23, 2008, 20:29:53 PM
hvis bakke byttet seg selv ut uten noen annen grunn en skade eller tretthet så er det grav alvorlig.
Dette var så dårlig at det er ikke noe poeng å ta tak i alt som gikk galt. Det værste er at jeg ikke ser noen snarlig løsning på problemet heller.
92
Brann / Sv: Overganger 2008
July 23, 2008, 08:46:38 AM
Quote from: Xminator on July 23, 2008, 06:21:53 AM
Vi har bedre ryddegutter på midtbanen. Skal det handles noe på midtbanen så må det være ekstreme offensive egenskaper.

Det som taler mest for Brann i kampen om Ighalo er nok at vi er ett tryggere valg enn Udinese. Så selv om ett eventuelt bud fra Udinese vil gi mer penger til Lyn skal tross alt spilleren selv ha ett ord med i laget også. Det er ikke menneskehandel vi driver med, så får vi se om Lyn mener det samme...


du snakker om en klubb som går så langt som å forfalske kontrakter, så jeg har liten tro på at lyn setter spillerens ønsker særlig høyt.
93
Tifo, sanger o.l.... / Stemning
July 21, 2008, 08:17:06 AM
Jeg tenkte vi kunne trenge en egen tråd for å diskutere stemningen som har vært på stadion denne sesongen, samt hvordan den kan forbedres. Vi som tar mål av oss for å være norges beste supportere kan ikke være fornøyd med det vi har prestert på tribunen denne sesongen. For det første er det en del av oss på frydenbø som bør vurdere om de i det hele tatt bør stå (sitte) på denne tribunen da de ikke bidrar til stemningen i det hele tatt. Og av oss som synger, så er det mange som ikke trøkker til dersom vi ikke spiller mot vif, rbk, lsk eller viking, og det er for dårlig.
Bataljonsfeltene og felt z er forøvrig veldig lite samstemte. Har hørt en del av sangene som felt z har startet de siste kampene, og jeg mener at resten av tribunen burde slengt seg på. Blandt annet er jo sangen fra bergen munnspillorkester bra, selv om den nødvendigvis ikke nevner brann.

Og for all del, dette innlegget er på ingen måte ment til å være belærende, men de fleste er helt sikkert enig at noe må gjøres angående stemningen.
94
Brann / Sv: Overganger 2008
July 20, 2008, 23:55:23 PM
Folk svartmaler situasjonen veldig. ørn 2 gjor en tabbe som han selv rettet opp etter at han kom inn. Azar gjor en stor tabbe på det andre målet, men skal ha ros for jobben han gjør resten av kampen. Hoff plus en god spiss, så er vi med igjen. Per dags dato er ikke våre midtbanespillere kreative nok, og hoff ville derfor vært en bra signering.
95
meget dårlig gjennomført kamp. Bakke, bjarnason, opdal får godkjent av meg i dag. Azar jobber som alltid meget bra, men er skyld i begge målene. Winters jobber også bra, men får veldig lite til. Men noe av det som skuffer mest i dag er oss på tribunen. Skal vi bare gidde å synge når vi spiller mot rbk, viking, lsk eller vif? I dag var det MANGE som ikke sang med, og sånn som vi opptrer i dag er vi langt fra norges beste supportere.
96
Brann / Sv: Overganger 2008
July 19, 2008, 11:33:36 AM
positivt overrasket over dette budet. har sett ighalo i en del kamper denne sesongen, og jeg har blitt meget imponert. En spiller jeg faktisk har ønsket til brann. Må si at Lyn har is i magen. Her sitter klubben med et budsjett som viser røde tall, en eier som ikke vil spytte inn mer midler, og ingen kjøpere,men allikevel sjanser de på at de får mer hos en annen klubb.
97
Uavgjort mot Lyn er et ok resultat. Ludvigsen jobbet hardt, men mangler litt kamptrening på høyt nivå. Demba gjør det tidvis bra, men velger totalt feile løsninger mange ganger i løpet av kampen. Jeg går ut i fra at Mjelde har streset at Demba må bevege seg mer inn i boksen, men det ser ikke ut til å  hjelpe. Utrolig irriterende når han vet at karadas vinner hver hodeduell. Litt kritisk til at Jaiteh ble byttet ut. Han jobber for to, og midtbanen falt sammen når han gikk ut. Fakiri er ikke i nærheten av å kunne utføre samme jobb på midtbanen, og i tillegg var huseklepp helt ferdig. Ludvigsen bør få fortsette dersom Helstad ikke kan spille neste kamp. Winters er dessverre helt ute av form/ langt over toppen.
98
Kamper / Sv: Før kampen: Brann-Valdres
July 02, 2008, 05:41:07 AM
Quote from: peteE on July 01, 2008, 22:24:23 PM
http://fotball.bt.no/nm/article111732.ece

Helvete for noen lår Helstad har!

Hørt kvinner vel glade i svære lår..


mannen har meget bra fysikk, og derfor er det utrolig irriterende at han ikke tør gå i en eneste hodeduell.
99
Brann / Sv: Ludde
July 02, 2008, 05:37:22 AM
ludde gjor et elt greit innhopp. han kom seg rundt forsvaret ved to anledninger, men nølte litt med å legge ballen inn foran mål, men det virket  ikke som det var så stor bevegelse foran mål heller. Mener personlig at han bør komme foran armann i køen om spissplass.
100
Kamper / Sv: Etter Molde kampen
June 02, 2008, 12:33:46 PM
Quote from: LandåsKongen on June 02, 2008, 11:19:45 AM

2.Winters. Mannen er over toppen. Greit at han får prøve seg men jeg lurer på hvorfor i HELV... ikke Ludde får et minutt en gang?? Er han virkelig så dårlig? Eller er det bare Mjeldes mystiste mentalitet som gjør at han ikke får prøve seg?




Det virker nærmest som Mjelde har bestemt seg for at ludde skal få lov til å trene med Brann, og kanskje til og med få sitte på benken for syns skyld. det virker ihvertfall ikke at han får de samme sjansene som resten av troppen.