• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - TheRock

51
Brann / Sv: Overganger 2012
July 03, 2012, 22:05:12 PM
Quote from: Markmus on July 03, 2012, 16:16:41 PM
Hvis det ikke går, så burde jo Brann forsøke å få i gang en samtale mellom Brann, Portsmouth og Bari. Bari skylder Brann penger og Portsmouth skylder Bari penger. Bør da være en lett sak å slette all gjeld ved å la Huseklepp gå gratis til Brann.

Det betyr jo i praksis at vi betaler for Huseklepp. Hvordan Bari betaler oss er ikke vårt problem, og har ingenting med dagens Huseklepp-situasjon å gjøre. Om vi knapt har råd til å lønne fyren, og Hardball ikke vil bidra, vil jeg heller at vi avventer til Portsmouth blir tvunget til å la han gå gratis, enn å selv gi avkall på utestående inntekter.
52
Quote from: Kruxleiven on June 30, 2012, 14:59:18 PM
Mjelde som off midt. Jeg har sett en del kamper med han i år og han spiller ganske ok kamper med tanke på skudd, involveringer og lagarbeid. På papiret virker det å bruke han som off midtbane helt latterlig. Vi får håpe han overrasker idag.

"Helt latterlig". Vi har i år vunnet 3/3 kamper der Mjelde har startet som OM. Han er mye mer involvert enn hva Haugen og Nordkvelle er i samme posisjon, og gjenvinner ballen, samt har andreassist, før 2-0-scoringen i går.
53
Brann / Sv: Overganger 2012
June 06, 2012, 18:38:21 PM
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hordaland/1.8182343

Ser denne har lagt ute siden 12, men enda ikke funnet veien inn her. Brann vil altså ikke kjøpe ut Huseklepp, men må enten hente han gratis eller ha hjelp utenfra, ikke overraskende.
54
Quote from: roaldinho on May 28, 2012, 21:21:05 PM
Mens mot Sogndal, Fredrikstad og Lillestrøm ble han satt som OM

Mjelde var DM mot Fredrikstad. Klarte seg riktignok bra der også, med assist til Bentley på 1-0 blant annet. Haugen var da usynlig OM, igjen.

Hvem vi møter føler jeg ikke er så relevant ift hvordan vi skal spille. Starter defensivt i dag, fungerer ikke overhodet. Er klart best i siste tredjedelen når Nordkvelle kommer inn og vi legger om til to utpregede DMer.
55
4,5 mål i snitt med Mjelde som OM. 0,9 ellers. Kan han ikke i det minste få lov til å feile en kamp i posisjonen før vi prøver noe annet, f.eks møkk som 4-1-4-1?
56
Brann / Sv: Fredrik Nordkvelle
May 21, 2012, 23:22:41 PM
9 mål på 2 kamper skapte vi de to kampene Mjelde fikk som hengende spiss. Da er det litt krasst å hinte til at Larsen kan være et bedre alternativ. Mjelde er den eneste som til nå i noen grad har gjort det Guastavino fikk til i fjor, nemlig å komme opp på siden, og gjerne forbi Ojo, slik også Tjærnås skrev. Han gjorde det på scoringen mot Sogndal, og på stillingen 4-0 i samme kamp da han og Askar var alene igjennom, samt den gangen han ble avblåst for offside i første omgang.

Vi skal ikke prøve Mjelde en gang til som OM mot FFK, synes du? Før vi skifter taktikk til noe vi ikke har fått øvd på i det hele tatt? Evt. hiver innpå en 19-åring som ikke har bevist noe som helst på A-lags nivå på snart ett år?
57
Quote from: Hatleking on May 18, 2012, 11:29:47 AM
Han la jo inn til første målet til Bentley i tillegg til målet og assisten òg, så der er det ikkje å ta han.

For all del, jeg var ikke ute etter å angripe Askar, jeg var storfornøyd med samtlige involverte i denne kampen. Han ble bare brukt som et eksempel på hvor rar denne "bortsett fra ett mål og en assist, hva gjorde Mjelde?"-kritikken ser ut.
58
Quote from: Leffen on May 17, 2012, 15:13:23 PM
Jeg skulle egentlig ikke si mer, men må svare. Han scoret på åpent mål. Assisten var et dårlig skudd som tilfeldigvis traff hodet til Barmen. Bortsett fra det kunne jeg ikke se hva Mjelde gjorde som var bra i denne kampen. Når det er sagt var ikke Haugen særlig god da han kom inn, så kan hende vi ikke har noe bedre alternativ.

Herlighet så lite creds man skal gi en spiller da... Tror du det er tilfeldig at Mjelde står akkurat der han gjør? Han driver helt bevist og dytter Sogndal-spilleren unna rett etter skuddet til Ojo går for å kunne komme seg foran når en evt retur kommer. Pasningen til Barmen så fra tribuneplass ut som et sleivskudd ja, men etter å ha sett reprisene mener jeg at den er med viten og vilje.

"Bortsett fra det kunne jeg ikke se hva Mjelde gjorde som var bra i denne kampen."

Det kan man jo si om hvem som helst? Askar hadde "bare" 5-0-målet, ellers kunne jeg ikke se hva han gjorde som var så bra denne kampen... Han også bommet jo alene med keeper i andre omgang, når Mjelde kom på løp ved siden av...en enkel pasning til sides der fra Askar ville gjort Mjelde sin jobb med å øke til 5-0 rimelig grei.

Har man bidratt til 2 mål i en fotballkamp som OM har man gjort en god jobb, enkelt og greit.
59
Quote from: Markmus on May 17, 2012, 10:36:06 AM
Quote from: TheRock on May 17, 2012, 10:26:44 AM
Quote from: Leffen on May 16, 2012, 21:09:59 PM
Og Mjelde i første? Herregud, at den mannen får starte er et forbannet under.

Vi vinner en kamp for første gang i manns minne mot LSK


Mitt minne er i alle fall i så godt behold at jeg vet at vi vant mot dem i fjor også :P

Kan tolkes på to måter, og du skjønner selvfølgelig hvilken av de jeg mente.
60
Quote from: Leffen on May 16, 2012, 21:09:59 PM
Og Mjelde i første? Herregud, at den mannen får starte er et forbannet under.

Vi vinner en kamp for første gang i manns minne mot LSK, og så mener du at det er et forbannet under at vi beholder den eneste markante endringen i startelleveren fra den kampen?

1 mål og 1 assist i går, og er sammen med Barmen som nevnt flink til å komme seg i scoringsposisjoner. Når vi har et kantspill som endelig fungerer blir det mål av sånt. Har etterlyst Mjelde som OM en god stund nå, og er utrolig herlig å se at det fungerer, bare å kjøre på med det.
62
Quote from: Lasaron on May 14, 2012, 13:21:22 PM
Jeg syns Haugen, Mjelde og Nordkvelle har vært jevndårlige/jevnmiddelmådige sålangt i år. Og av de tre mener jeg Haugen har størst potensiale. Derfor vil jeg starte med Haugen.

Mjelde har bare fått 1 kamp i serien som OM i år, da vant vi og skapte mye framover, og han var sterkt involvert i ett av de målene som "teller", nemlig 2-0. Jeg synes det er argument nok for at han skal få en ny sjanse der hjemme mot Sogndal.

Cupsammenheng er selvsagt ikke like relevant pga svakere motstandere, men også her spilte han OM med 2 mål og 2 assists.

Argumentet for Haugen er alder som du nevner, og at han muligens er mer uthvilt som følge av det tette kampprogrammet, men om Mjelde er 100% føler jeg han bør få starte som OM.
63
Kamper / Sv: LSK - Brann 13.05.2012
May 13, 2012, 20:52:52 PM
Mjelde - matchvinner.

;)
64
Brann / Sv: Overganger 2012
May 09, 2012, 10:38:42 AM
I Centro Atletico Fenix i følge engelsk og spansk Wikipedia, sammen med blant andre Bajter.
65
Quote from: bernu on May 07, 2012, 20:46:04 PM
Quote from: TheRock on May 07, 2012, 20:39:00 PM
I dag er jeg merkelig nok fornøyd med hver enkelt spillers prestasjon. Synes de fleste gjør det bra hele veien, og spesielt Haugen, Demir og Bentley løfter seg fra tidligere kamper. Så når alle enkeltspillere gjør det greit er det enten uflaks eller planen bak spillet som svikter, og jeg synes ikke vi er særlig uheldige i dag...

Jeg tror ikke nødvendigvis Skarsfjord ut er løsningen, men når vi kommer til sjanser på kant så ofte som vi gjør er han faktisk nødt til å gi beskjed om at det skal fylles på i feltet.


???
Jeg gjentar: Hæ ???

Er fornøyd med det spillerene gjør med ballen, og løpene som taes rett rundt ballfører, i hvert fall til tider. Men for eksempel når en kommer til innleggsposisjoner virker det som om planen er ferdig gjennomført, og folk står enten gjemt bak bakre stolpe eller utenfor 16. En sentral del i planen om å rulle opp på kant må jo være å fylle på i boksen, men dette er tydeligvis utelatt fra Skarsfjords peptalk.
66
I dag er jeg merkelig nok fornøyd med hver enkelt spillers prestasjon. Synes de fleste gjør det bra hele veien, og spesielt Haugen, Demir og Bentley løfter seg fra tidligere kamper. Så når alle enkeltspillere gjør det greit er det enten uflaks eller planen bak spillet som svikter, og jeg synes ikke vi er særlig uheldige i dag...

Jeg tror ikke nødvendigvis Skarsfjord ut er løsningen, men når vi kommer til sjanser på kant så ofte som vi gjør er han faktisk nødt til å gi beskjed om at det skal fylles på i feltet.
67
7 poeng opp til 10. plassen med tap, 2 poeng hvis vi vinner... Skulle vi greie sistnevnte med et så redusert mannskap håper jeg vi snakker om et vendepunkt i sesongen.
68
Igjen, at jeg mener Mjelde bør få sjansen fra start som OM har svært lite med dagens kamp å gjøre, det har med å gjøre at de som spiller der nå er usynlige og ikke presterer.

Jeg hadde heller aldri skrevet det innlegget der om det ikke hadde vært skrevet noen negative slengkommentarer om Mjelde, som faktisk redder oss fra total ydmykelse i dag, i forkant.

Så om Nordkvelle eller Haugen hadde fått samme behandling etter en tilsvarende kamp ville jeg forsvart dem, ja.
69
Quote from: krakra on May 01, 2012, 20:29:35 PM
Quote from: TheRock on May 01, 2012, 20:25:14 PM
Quote from: dudo on May 01, 2012, 20:18:33 PM
Haugen, Kvelle eller Mjelde - ingen presterer godt i den rollen i år.

Ingen presterer, men om Haugen hadde scoret 2 i dag regner jeg med "Endelig funnet nivået sitt"-kommentarene hadde haglet her inne.
Kunne vi regnet med innlegg fra deg hvor du argumenterte for at han burde startet neste kamp?

Da måtte en annen spiller gjort det dårlig i den posisjonen fra før av. Akkurat nå er det den samme spilleren som gjør det.
70
Quote from: dudo on May 01, 2012, 20:18:33 PM
Haugen, Kvelle eller Mjelde - ingen presterer godt i den rollen i år.

Ingen presterer, men om Haugen hadde scoret 2 i dag regner jeg med "Endelig funnet nivået sitt"-kommentarene hadde haglet her inne.
71
Quote from: krakra on May 01, 2012, 19:33:29 PM
Mjelde fikk en halv sesong som OM i fjor uten å overbevise. Men han burde helt klart få innhopp der han er best og gjør han det bedre enn konkurrentene da bør han få starte der igjen. Innhoppet med FKH var ikke bra nok tho.
Haugen har ikke overbevist, ei heller Kvelle, men ingen av dem har fått den samme tilliten som Mjelde fikk og et par kamper til bør nok Haugen få på å bli varm i trøyen. Noe annet hadde vært urettfetdig

Mjelde fikk 8 kamper, det er drøyt en kvart sesong, og da klarte han seg bra slik jeg husker i alle fall. Vi vant også som tidligere nevnt halvparten, og hadde en uavgjort utav disse 8 kampene. Men bra å se at du er enig i det med innhopp og favorittposisjon i alle fall.

Quote from: roaldinho on May 01, 2012, 19:38:05 PM
Uenig at han skal starte en Tippeligakamp fordi han scorte 2 mål mot et 3. divisionslag.

Jeg skrev ikke at han burde få starte pga dagens kamp, men mer som en generell uttalelse. Har nevnt det før i dag også.

Quote from: roaldinho on May 01, 2012, 19:38:05 PM
Det som vises på trening og i Tippeligakamper og cup-kamper mot lag fra samme division mener jeg man skal se på.

Enig, og til nå har ikke Haugen eller Nordkvelle vist noe som kan forsvare plassen deres. Brann begynte ikke å spille fotball mot VIF før Haugen ble tatt av. Tenk på det. Vi skapte mer med 10 mann på banen enn med Haugen på...
72
Quote from: roaldinho on May 01, 2012, 18:22:14 PM
Quote from: Hatleking on May 01, 2012, 18:21:39 PM
Mjelde? Skandale av Skarsfjord å sette han ut av laget i TL!


Haha, vet at ironi ikke er lett på nett, men denne tok jeg :p

Flink du. Mjelde får endelig spille i sin favorittposisjon og redder oss med sine to mål i dag. Så ikke kampen, så vet ikke hvordan han greide seg ellers, men tallene snakker for seg selv på akkurat det området. Da er det på sin plass med litt "funnet sitt nivå"-stikk når ingen andre greier å putte... Nordkvelle eller Haugen har byttet på å vise minimalt på OM, kanskje det er på tide at Mjelde får prøve seg der?
73
http://www.brann.no/nyheter/gronner-og-vindheim-fra-start/

                                   Hannes Halldórsson

Andreas Vindheim - Jonas Grønner - Christian Kalvenes - Erdin Demir

                             Rodolph Austin - Fredrik Haugen

                  Kristoffer Larsen - Erik Mjelde - Bentley

                                            Oumar Niasse
74
Kan sees i kampoppsummeringen på Brann.no.
75
Jævla Mjelde...
76
Kommer til å stille meg rett nedenfor BGG på søndag. Om det kjøres Odd-stemning i det området da er jeg den første til å slenge meg på. Hadde vært helt fantastisk.
77
Quote from: roaldinho on April 20, 2012, 22:14:10 PM
Mjelde fikk hele fjorårsesongen på sin favorittplass uten å imponere. Haugen fortjener mer tid.

Takk, mye greiere å argumentere mot deg når du kommer med løgn.

Mjelde fikk kun spille sesongens 8 første kamper som OM, bare å sjekke VG Lives arkiv. På disse fikk han 1 assist og 2 mål, mens Brann fikk 4 seire, 1 uavgjort og 3 tap. Blant disse RBK og Molde hjemme og Godset, Haugesund og VIF borte. Etter dette fikk Guastavino overta ettersom han løste rollen greit i de kampene Mjelde måtte overta for Austin på DM, selv om vi hadde en 0-1-2-statistikk fra disse kampene. Dette kan dog settes på kontoen for Austins fravær i mine øyne.
78
Var med en viss ironi jeg skrev det innlegget der...

Følte bare jeg måtte arrestere roaldinho på punktet hvor han sammenligner prestasjonene til Haugen og Mjelde uten å ta hensyn til posisjoner. Blir litt søkt å forsvare Haugen sine dårlige prestasjoner de siste to kampene med at Mjelde har vært like dårlig, når sistnevnte tross alt spiller i en posisjon han ikke har lyst til, mens Haugen har fått 180 minutter i drømmeposisjonen sin og vært helt anonym.
79
En annen måte å se det på er at Haugen har fått mange sjanser i posisjonen både han og Mjelde selv mener de er best i, og det uten å imponere det grann...

Gang på gang får han favorittrollen sin uten å vise noe som helst, vi har da andre som vil spille i den posisjonen og som sikkert er bedre? Klippekort! ;)
80
Brann / Sv: Sesongen 2012
April 16, 2012, 00:18:59 AM
Akkurat som den skal være... Du støtter altså å bue på spillere som gjør det middels i en posisjon de helst ikke vil spille i? Bue på Mjelde fordi at han takker ja til å spille kant selv om han helst vil inn i midten? Bue på Mjelde fordi treneren hans velger å la han starte i hver eneste kamp?

Nordkvelle har startet alle kampene til nå, og har i likhet med Mjelde gjort det helt ok, selv om han altså har fått starte i sin favorittposisjon hovedsaklig. Han fortjener derfor den høflige applausen han fikk ved bytte, en støtte jeg mener Mjelde også burde fått.
81
Brann / Sv: Sesongen 2012
April 16, 2012, 00:06:00 AM
Quote from: Markmus on April 15, 2012, 23:53:30 PM
Quote from: Hatleking on April 15, 2012, 23:38:03 PM
Kva har forresten skjedd med Sævarsson?

Han hadde Mjelde foran seg. Askar spilte jo på venstrekant hele kampen.

Mens han mot Ulf, RBK og Molde med Askar foran seg var like toneangivende som i fjor? Mjelde snakket sikkert med både Ojo og El Fakiri i pausen, så da er han nok skyldig i 2-0-målet også. Mjelde-hetsen toppet seg med det utrolig flaue jubelbruset, etterfulgt av buing(!) etterpå. Sånn skal vi behandle enkeltspillere, kom til oss!

Noterer meg nok en gang at Mjelde havner midt på treet på de som har lagt de ut, altså TV2 og VG. Solid grunnlag for å bue ut en egen spiller, og gi Nordkvelle, også middels på alle børser, en høflig applaus.
82
Ja, men er Ojo som ikke presterer å heade vekk ballen selv om han er foran. Skal man først hovedsaklig kjøre soneforsvar på dødballer er man nødt til å ta den der.
83
Branns offisielle Twitter-konto bekrefter det sinnsvake: Leciejewski-Sævarsson, Kalvenes, Korcsmar, Demir-El Fakiri, Nordkvelle-Askar, Haugen, Mjelde - Ojo.
84
Quote from: Gepard on April 13, 2012, 11:06:26 AM
Kovacs skal nok få høre det.

Husker første seriekamp mot Odd etter episoden, elektrisk stemning der det ble buet hver gang Odd hadde ballen og man brøt ut i jubel hver gang Brann stjal den. Synd man ikke har det sånn hver gang, og blir dessverre ikke det samme nå med bare en mann, selv om det er hans første kamp her siden den cupkampen.
85
At man har så offensive backer som vi har betyr jo at selv om vi har innoverkanter utelukker det all mulighet for dobling på kant og innlegg?

Quote from: roaldinho on April 12, 2012, 04:17:39 AM
Quote from: Klaus_Brann on April 12, 2012, 02:57:42 AM
Drit i Bentley, aerlig talt. Naar man ser hvor bra Askar trives paa venstre er i alle fall ikke min prioritet Bentley.


Akabueze kan fint spille på høyre, og kan passe fint sammen med Birkir der. Enig i at Askar skal spille venstre.

Jeg tolker det dithen at du anser Bentley som en bedre høyrekant enn Nordkvelle? For etter Nordkvelles andreomgang mot Sandnes Ulf ser jeg ikke hvorfor vi skal ha noen andre der enn han om Askar først skal flyttes over på venstre. Lurer forøvrig på hvor du har grunnlaget til å påstå at Bentley "fint kan spille på høyre". Når viste han det sist?
86
Har tidligere tatt Mjelde i forsvar ved flere anledninger. I går var han svak defensivt, og i likhet med flere svak offensivt. Ingen venstrekant på noen måte, selv om jeg mener at mye av de defensive problemene skyldes Demir.

Jeg ser mer enn gjerne at Askar får starte neste kamp på venstresiden da laget fungerer best med han der, mens Haugen får en ny sjanse til å vise noe i samme setting som forrige gang han brilijerte: På hjemmebane med Nordkvelle på høyresiden sin og Askar til venstre. Barmen framsto dessverre litt mer usikker enn jeg hadde håpt på i går med enkelte feilpasninger, så om Austin blir klar er jeg ikke sikker på om jeg vil ha han eller Mjelde som DM-makker, selv om det var Mjelde som spilte der i vår beste omgang til nå i sesongen, nemlig andreomgangen mot Sandnes Ulf. Hviler Austin håper jeg på et helbergensk midtbanepar.
87
Quote from: Jose Arrogantio on April 09, 2012, 22:05:55 PM
Hvorfor vil folk ha Mjelde som DM? Vi har minst 3 bedre DMer i stallen, kanskje 5. Austin, Sokolowski og Haugen er bedre DM enn Mjelde. Barmen har vist gode takter og er nok sannsynligvis også bedre DM, selv om han bare har hatt to halve kamper så langt. Nordkvelle er også muligens bedre som DM, under de rette omstendighetene kan han få gjort bra ting derfra. Mjelde er ikke sterk, pasningsterk og sikker som Austin, har ikke pasningskvalitetene til Sokolowski eller Haugen, er dårligere defensivt enn Barmen og dårligere på å komme på offensive løp. Han er heller ikke like god på offensive løp som Nordkvelle. Er faktisk ikke en eneste ting jeg kan komme på som han kan tilby som DM som ikke hvilken som helst av våre andre midtbanespillere kunne gjort bedre.

Mjeldes styrke er offensivt. Han har en viss målteft hvis han først gidder å gå inn i boksen og skaffe seg rom, og han er ikke så aller verst på innlegg.

Sokolowski er skadet. At jeg vil ha Mjelde som DM er fordi at Nordkvelle er bedre enn han som høyrekant. Dette så vi i andre omgang mot Sandnes Ulf, da spilte Mjelde DM og Nordkvelle høyrekant, med Haugen i midten og Askar på venstre. Dette fungerte glimrende.

Som jeg skrev i Sokolowski-tråden skulle jeg gjerne sett Barmen fra start i dag, han har vist mye bra, og selv med et par feilskjær i dagens kamp klarte han seg helt greit. Men vi ser igjen at også de defensive midtbanespillerene kommer seg i scoringsposisjon, og sjansene som Barmen bommet på i dag er det godt mulig at Mjelde hadde satt, selv om også han har bommet på lignende tidligere.

Mjelde har klart seg flott de gangene han har spilt DM, senest mot Sandnes Ulf, men også i fjor. Haugen har aldri vist noe som helst i den posisjonen i Tippeligaen.
89
Satser bare på at lysene ryker i år også, så har man i hvert fall litt underholdning med Davy før kampen.

EDIT: Lå på YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=cAD9kh2Z5tE
90
Brann / Sv: Stemningen
April 03, 2012, 02:36:25 AM
Kan også være greit å nevne at den teksten der starter fra toppen 6 sekunder uti, altså at videoen starter på "ekje fra Norge"-delen. Takk for tekst og link forøvrig, slet med å oppfatte "fra fotballrepublikken" når jeg sto til høyre på felt B. Trekker litt på i'en som i linken der? Altså, "Fra fotballrepubliiiiikken" ?

91
Brann / Sv: Stemningen
March 31, 2012, 20:26:44 PM
Vekselropet ble litt svekket av at BGG sto midt på, i stedet for litt til høyre som de har gjort tidligere. Da var det på en måte Felt Z mot resten, og det ble nærmest en konkurranse om hvem som greide å rope høyest. I går var det helt spredt.

Ikke akkurat lett å gjøre noe med, for jeg så at BGG i alle fall i starten prøvde å synge mot Felt Z, men bare en liten observasjon.
92
Brann / Sv: Overganger 2012
March 29, 2012, 00:07:26 AM
Ok, var ikke klar over det. Så bare at Skarsfjord brukte det i argumentasjonen sin.
93
Brann / Sv: Overganger 2012
March 28, 2012, 18:36:35 PM
Quote from: Utmedsnolken on March 28, 2012, 08:03:46 AM
Quote from: TheRock on March 27, 2012, 21:09:14 PM


For det hadde jo ikke blitt noe hylekor her om øvretveit hadde stått og gjort noen giganttabber..
94
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Tips til tifo-gruppen
March 27, 2012, 22:29:04 PM
95
Brann / Sv: Overganger 2012
March 27, 2012, 21:09:14 PM
96
Som nevnt, det er holdt utenfor og står i parentesen fordi det tross alt var særdeles kritikkverdig dersom det stemte.
97
Quote from: krakra on March 26, 2012, 10:19:32 AM
Rett under middels, også får han kritikk?! Stakkars fyr.
Mjelde er ikke den som fikk mest pes etter gårsdagens kamp.. Begge stopperne hae blitt mer kritisert og Demit og Kvelle har fått minst like mye pes.

Men enkelte får jo fnatt hver gang fyren kritiseres. Det er ikke verre enn at han spiller bra tre-fire kamper og dermed forsvarer klippekortet sitt

Nå underbygger jeg på en måte det du sier om fnatt, ettersom jeg telte over ganger de forskjellige spillerene har blitt kritisert, men jeg følte for det ettersom jeg visste det du skrev der var ren løgn. Mjelde nevnes i flere tråder her, men har for enkelhetens skyld bare telt i denne, og mens Mjelde var på banen. Det med spyttingen står i parentes og er ikke talt med, ettersom det sannsynligvis er kritikkverdig uansett spiller...eller?

Mjelde 15 (4)
Soko 7
Grorud 7
Ojo 4
Demir 2
Kvelle 2
Askar 2

Over dobbelt så mye som nestemann, og i alle fall ikke like mye som Demir og Kvelle. Ikke i nærheten faktisk.
98
Tja, hva skal man si? Som forventet, på absolutt alle punkter. Jonssons fravær og et revansjesugent RBK var mer enn nok til å sende oss hjem igjen med 0 poeng. Mjelde spiller en helt ok kamp og får selvsagt huden full her inne som vanlig, allerede etter 10 minutter. Sjekker så spillerbørsene der han har fått rett under gjennomsnittlig karakter i BA og er blant en håndfull spillere som har fått best karakter i BT. Begynner å bli så forutsigbart etterhvert at jeg nesten har gitt det opp. Får bare håpe for hans del at han ikke leser innpå her, må være utrolig demotiverende for den eneste lokale spilleren i nærheten av førsteelleveren å være en helt gjennomsnittlig spiller med gjennomsnittlige prestasjoner og bli refset gang på gang av sine egne.

99
Quote from: roaldinho on March 21, 2012, 19:33:56 PM
Akabueze burde startet istedenfor Mjelde, ingen tvil om det. Vi vet at Rosenborg kommer til å prøve å styre spillet og Brann legger seg bak og satser på kontringer og kjappe overganger. Det er helt greit, forventer ikke at Brann skal styre spillet på Lerkendal. Mjelde vet vi ikke har tempo, han er treg og man vet hva han skal gjøre med ballen lenge før han vet det. Vi vet at Akabueze er kjapp, han har iallefall vist det i Odd og det har kommet seg i Brann i løpet av oppkjøringen. I mine øyne bruker man da ikke Mjelde foran Bentley når man skal kjøre overganger og kontringer, fordi Mjelde kommer til å ødelegge det pga tempoet.
100
Brann / Sv: Partoutkort 2012
March 13, 2012, 11:54:27 AM
http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article5968165.ece

Og her i byen er det supporterene selv som må ta tak for å få folk til Stadion...