• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Bossmann

101
Brann / Partoutkort 2008
March 01, 2008, 19:13:54 PM
Var der oppe for 3  timer siden. Ikke sjans i havet om man kommer for seint om 4 timer. Tipper man fÃ¥r om man gÃ¥r opp der kl 6-7 i morgen tidlig.
102
Brann / NY BRANNDRAKT
February 28, 2008, 12:41:21 PM
De spilte med de gamle draktene mot OB. Derav gammelt logo.
103
Kamper / Odense- Brann
February 27, 2008, 18:13:08 PM
Da har jeg vært på kamp.

Ikke allverdens, eller rettere sagt, dårlig. En sinsykt forblåst bane. Spørs hvor mye utnytte vi fikk av denne kampen.

Vi tar det som jeg syntes var positivt. Gylfi spiller til tider bra. Petter likeså i første omgang. Jan Gunnar er brukbar i andre omgang. Innsatsen er ikke helt på topp. Dette gjelder hele linjen. Til pause var det jevnt. De første 10 av andre omgang er det beste vi presterer i kampen. Da er vi gode. Resten båss.

Torstein er katastrofal. Mangler touch, innsatsvilje og tæl. Hva har fyren gjort i vinter? En Torstein i slag hadde scoret 4 mål. Hjemmepublikummet lo tilslutt av han, og det med rette!

OB vinner fortjent.
104
Kamper / Overnattinger i Liverpool, (+ tog-linker)
February 12, 2008, 16:18:38 PM
Quote from: "magnusat69"Du får tog billetter på www.ticketservice.no


Skriver under på denne. Jeg har bestilt og betalt. Billettene er meg allerede i hende.
105
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
February 11, 2008, 22:36:25 PM
Quote from: "robbie A"
Quote from: "Bossmann"Men prisene pr. sete du anslår er likevel feil. Du skal huske på at Brann får nye store flotte næringslokaler til utleie, utenom dette vil de nok satse på flere vip losjer. Dette er nok uungåelig så lenge de Brann har nå ble fort utleid. Det er, for Brann sin del, heldigvis et bra marked for vip boksene og disse boksene generer godt med penger.

VIP Hvermansen konseptet fra SPV tribunen vil nok også brukes på søndre, kanskje de modefiserer/utvikler det også. 5000 plasser à 18000,- kr gir f.eks svimlende 9.000.000,-. Om dette skulle la seg gjøre er jo over halve tribunen en realitet.


Ja, jeg legger ikke skjul på at tallene "mangler" minst et par elementer.

Det jeg prøver å få frem her er at byggingen av denne delen av stadion kan vise seg å være den minst lønnsomme delen av alle stadion delene. Bl.a. fordi man slet med å selge alle Vip Hvermansen plassene og etterspørselen etter Vip losjer kan være mettet når man har bygget 6 stk til i svingen SBV og Frydenbø.

Debatten så langt har dreid seg om hvor stor,dvs kapasitet, skal stadion være, ikke hva er realistisk for økonomien til Brann.

Jeg tror ikke vi kommer til å bygge noe mer etter at svingene er tatt.

Hvorfor det?
1) kapasitetsmålet var opprinnelig satt til 19k- der er vi snart.
2) Søndre er en betongfestning fra 30 tallet som er dyr å rive og inntekten på de ekstra setene og de nye tjenestene fra denne delen av tribunen dekker kanskje ikke kostnaden ved investeringen?
3) Branns handlinger tyder ikke på at de vil bygge på Søndre - Hvor er da den nye reguleringsplanen vi har hørt om i 2 år nå? Det tar ikke så langt tid å lage et forslag, selv for Brann.


vh
r.


Svarer igjen jeg.

Svar på påstand 1.

Brann sin opprinnelige plan var vel 19, enig i det, men det var før det ble realisert planer om å tette igjen svinger. Eller? Uansett, så er de opprinnelige planene over 3 år gamle og er omgjort opp til flere ganger. Snittet på stadion har økt med noen tusen etter dette og ikke minst så er det stabilt høyt. Kapasitet bør være over 20000, men ikke opp på Petter nivå:-) Dette skjønner til og med Brann.

Svar på påstand 2.

Søndre er bygd i 3 faser. 30 tallet, 60-tallet og i 1997. Ja, av betong. Hvorfor skulle det være så vanskelig å fjerne dette? Bislett ble revet på 3 dager! Dyrt var det heller ikke å rive, verre med byggingen av det nye. Men det er jo en annen debatt.

Svar på påstand 3.

Hva vet vi om de har en reguleringsplan klar? Med tribunetegningene av nye søndre som er vist tidligere her i tråden så hadde nok Brann langt på vei en plan på gang. Mitt andre svar på påstand 3 er. Hvorfor lage mer problemer av ting enn det nå engang er?
106
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
February 11, 2008, 20:38:53 PM
Du har noen gode poenger robbie a. Jeg og tror at det er finansene som stopper utbygging pr. dags dato, ikke CL-kval.

Men prisene pr. sete du anslår er likevel feil. Du skal huske på at Brann får nye store flotte næringslokaler til utleie, utenom dette vil de nok satse på flere vip losjer. Dette er nok uungåelig så lenge de Brann har nå ble fort utleid. Det er, for Brann sin del, heldigvis et bra marked for vip boksene og disse boksene generer godt med penger.

VIP Hvermansen konseptet fra SPV tribunen vil nok også brukes på søndre, kanskje de modefiserer/utvikler det også. 5000 plasser à 18000,- kr gir f.eks svimlende 9000000,-. Om dette skulle la seg gjøre er jo over halve tribunen en realitet.

På et eller annet tidspunkt vil Brann stadion bli ferdig, og da vil vi være enda stoltere av den enn det vi er i dag.

At de tar svingene i denne omgangen er jo også mye bedre enn at ingenting blir gjort.

Og til sist. For Guds skyld. La det bli naturgress!!!
107
Tifo, sanger o.l.... / Everton-kampen
February 11, 2008, 17:53:11 PM
Flagg e digg. Kanskje vi kan imponere tvtittere på balløyen.

Tifo: Vi kan bruke tråden "tifo-dugnad". Om det blir tifo får folk vite ved kampstart.
Håper også flest mulig tar med flagg :wink:

*stengt*
108
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
February 09, 2008, 10:41:40 AM
Quote from: "naitsirk"med denne utsettelsen er stadion i ferd med å bli eit lappeteppe igjen.


Igjen? Den er allerede ett lappeteppe. Fakta er jo at uansett hvor langt de hadde kommet på søndre langside så måtte de "lappe" i svingen mellom Frydenbø og SPV, det så måtte være i 2008 eller 2018.

Når det gjelder forlenging av svingen mellom BT og søndre så behøver ikke den å bli noe mer "lappete" enn det er i dag. Regner det som en selvfølge at de bruker samme stil og samme materialer som de brukte på SPV og BT.

Jeg er egentlig bare glad for at de ikke sover der oppe og at noe skjer. Når det gjelder selve utsettingen av Søndre, så er dette trist. Regner ikke Brann med å spille E-Cup høsten 2009? Frykter vi havner i situasjon som gjør at vi aldri får bygget ny tribune.
109
Kamper / Brann - FCK/Helsingborg
February 07, 2008, 23:39:20 PM
Quote from: "Bruiser"



Om du tror at vi har noen mulighet med å styre kampen og dermed vinne mot Everton, så er det endelig bra at det er Mjelde og ikke du som er trener for Brann. Dette var øving før møte med Everton.
110
Kamper / Everton - Brann: Kamptråd
February 07, 2008, 17:42:36 PM
Enig. Diskuter kamp!
111
Kamper / Brann - FCK/Helsingborg
February 07, 2008, 16:48:49 PM
Kampen bærer som forventet preg av at det er treningskamp. Ingen av lagene imponerer, men FCK har vel vært hakket hvassere enn oss.

Vi har gode cornere og helt på tampen moser Bakke en corner direkte i mål fra et meget godt sparket corner av Petter.
112
Kamper / Everton - Brann: Kamptråd
February 06, 2008, 17:25:38 PM
Hvor har folk fått billetter? Jeg har fått på Block uv1. Altså øverst.
113
Brann / Ryktebørsen !
February 03, 2008, 12:09:44 PM
Quote from: "Xminator"Magefølelsen sier at han sendes videre med ett "veldig intressant spiller", og vi hører ikke om han igjen før han er på prøvespill i Molde eller Aalesund en gang i juli. Var jo en islending som ble snakket opp i skyene her for en stund siden, og som vel fortsatt leter etter klubb...


Enig. Skal veldig mye til for at han kan konkurere mot Torstein, Robbie og Demba. Om han har et godt stykke opp til de, kan vi like godt la være og heller se innenfor bygrensen, eller iallefall innenfor fylkesgrensen.

Er han derimot en spiller som virkelig kan kjempe om en plass i første elleveren kan vi gi han kontrakt. Men som sagt tidligere i denne tråden så skal han være hos oss en hel uke, og vi har ingenting å tape på det iallefall.
114
Brann / Spillertråd: Nicolai Misje
January 30, 2008, 20:06:07 PM
Nja, strengt tatt så gjør vi vel ikke det. Derimot hadde det vært særdeles hyggelig og veldig kjekt om han hadde slått igjennom. Jo flere bergensere som kan etablere seg i Brann, jo bedre er jo det.

Men at vi, for laget sin del, trenger en Misje i form. Det er jeg uenig i.
115
Bataljonen.no / medlemskort
January 30, 2008, 15:22:12 PM
I god tid før seriestart.
116
Tifo, sanger o.l.... / Sang - Gullet skal hjem
January 29, 2008, 14:08:49 PM
Quote from: "millermania"2vers??

Da azar stanget an inn
I siste sekundet mot Lyn
visste hele Bergen at no kom det hem

Gullet kom hem
Gullet kom hem
Hem te Bergen
Gullet kom hem


Haha.

Den der likte jeg. Morsom. Tviler på den virker, men meget bra forslag.
117
Vi åpner med hovedkamp på TV2 søndag kl 20.00. Skulle vel bare mangle.

http://www.tipsgaming.com/default.asp?menu=6&id=2234
118
Brann / Ramiro Corrales
January 27, 2008, 18:11:04 PM
Quote from: "Knasen"Beklager hvis jeg er litt dum. Men hvis han legger opp. Kan han ikke da komme ganske snart tilbake med et comeback, og dermed gå inn i en klubb uten at Brann får noe...eller?


Nei. Man går automatisk i karantene. 2 år om jeg ikke tar helt feil.
119
Kamper / Overnattinger i Liverpool, (+ tog-linker)
January 27, 2008, 18:03:49 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "hansagutt1"Drar bortover aleine onsdag ettemiddag via torp. Pakker kun tannbørste, ekstra par sokker og en boxer på innerlommen. Satser på å ordne meg noen damer på byn i liverpool så overnatting bestilles selvfølgelig ikke.

Noen som kan anbefale et bra sted å spise egg&bacon dager derpå?


Så du pleier erfaringsmessig ikke å gjøre deg fortjent til frokost?



Hahaha. Dagens Nixon.
120
Kamper / To kjappe spørsmål
January 27, 2008, 18:01:19 PM
Da ville jeg dratt dagen før. Tipper det vil være kø fra tildig fredag morgen. Noen galninger vil nok også stå natten over i kø.
121
Kamper / Neste kamp mot FC Nordsjælland???
January 27, 2008, 16:14:42 PM
Ser at det står på forsiden av www.bataljonen.no at neste kamp er mot FC Nordsjælland den 11.02. Det er feil. Neste kamp er den 30.01 mot Helsingborg.

Dette til orientering.
122
Brann / Partoutkort 2008
January 27, 2008, 11:52:41 AM
Quote from: "2007"Jada, skjønner alt det der.
Vet at Tøsse er Brann sin mann.
Vet at de må forholde seg til frister.
Vet at det er Bataljonen som har brukt lang tid på å få fordelt kort til søkere på de ledige plassene.
Vet at de jobber i fritida og alt det der.
Likevel er det utrolig surt å få vite at nå må en avgårde og stå i kø for å få seg billett igjen fordi fristen for å betale var gått ut før jeg fikk sjansen til å betale kortet.
Jeg har gått på kamper i mange år, men har alltid fått kjøpt meg enkeltbilletter på en noenlunde grei måte - helt til sist sesong når det begynte å dra seg til, og en måtte ut i stadig lengre køer. Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe partoutkort for 2008 selv om jeg har to og en halv time reisetid en vei for å komme meg på kamp, og vet at enkelte kamper så klarer jeg faktisk ikke å kunne stille.
Noen som skjønner at jeg ble skuffet når jeg ikke kunne sikre meg billett til Brann-Everton, og prøvesitte - ehemm jeg mener prøvestå den nye plassen min...?



Slutt å syt. Eg bor i Danmark og har partoutkort.
123
Kamper / Overnattinger i Liverpool, (+ tog-linker)
January 26, 2008, 15:51:51 PM
Quote from: "ludokongen"Vi er 5 stk så reise fra Oslo til East Midlands på onsdagen. Tog til Liverpool samme ettermiddag. Overnatting hos Premierinn Liverpool city centre. Retur fredag formiddag. Flere som har samme reiserute/overnatting?


Samme overnatting begge dager.
124
Brann / Ryktebørsen !
January 25, 2008, 22:44:05 PM
Quote from: "sydnes76"Michael Helegbe er blitt omskolert til venstreback og er i Branns søkelys. Skal i følge ryktene være interessert i en retur til Brann. Tror ikke dette er noen lur investering, men han har en klausul i sin franske klubb som sier han kan gå for 30 tusen Euro. Han var vel aldri noen hit som venstrekant, men eg e positiv og åpen for denne ballvirtousen.


Hahahaha. Utrolig om så hadde vært sant. Helegbe er jo en legende.
125
Kamper / Overnattinger i Liverpool, (+ tog-linker)
January 25, 2008, 22:42:28 PM
Jeg og en kompis flyr Bergen-Kjøpenhavn med sas onsdag morgen. Fra kjøpenhavn flyr vi med Easyjet til London t/r- 400 kr pr person, med retur fredag ettermiddag. Og så hjem igjen med SAS fra Kjøben fredag kveld. Tog London-Liverpool betalte eg 8.60 pund den ene veien og 13 pund den andre veien. Alt bestilt i dag.

Bor på premierinn midt i sentrum av Liverpool.
126
Brann / Partoutkort 2008
January 25, 2008, 16:31:55 PM
Quote from: "bbbmartin"
Quote from: "alexandergaugstad"
Quote from: "Vebjørn"
Quote from: "alexandergaugstad"Sånn ca. hvor lå grensen for hvem som fikk partoutkort og hvem som ikke fikk? ... alstå hvor lenge måtte man ha vært medlem for å få partoutkort?

Har ikke vert hjemme på to dager så har ikke sjekket posten, men må si meg skuffet viss anseniteten min er for liten... :(


Utifrå at dei delte siste året opp i måndar, reknar eg med at alle som har eit år anseitet har fått partoutkort ;-)


ja, vil tro det jeg og. men hadde vært kjekt om noen kunne bekrefte hvor lenge en må ha vært medlem?


De som melte seg inn fra medio setember 2007 har ikke fått tildelt partoukort. Dette omfatter imidlertid en god del.

----------------------------------------------------------------------------
Jeg meldte meg inn i mai og fikk. Den e enormt grei.
127
Brann / Overganger før seriestart 2008
January 24, 2008, 11:43:41 AM
Quote from: "Doffen85"Spennende dager for Brann dette her, kommer som vanlig signeringer litt senere enn hos de andre klubbene.

Noen som vet hvordan det ligger an med Rasmussen, denne venstrebacken fra Brøndby? Er det fortsatt aktuelt? Vi trenger jo en ny venstreback nå som Corrales heldigvis forlater oss.

---------------------------------------------------------------
Brann dropper Rasmussen.

http://www.bold.dk/nyt/?vis=78878
128
Brann / Overganger før seriestart 2008
January 24, 2008, 10:32:45 AM
Martin Retov ryktes å være på vei til Brann. Står i dagens papirutgave av danske BT.

"Træner Mons Ivar Mjelde ønsker omgÃ¥ende fortærkninger til den centrale midtbane. Kilder i Brøndby bekræfter den norske interesse for midtbanespilleren. der har været blandt Brøndbys bedste i efterÃ¥ret"  :)
129
Brann / Overganger før seriestart 2008
January 23, 2008, 21:23:55 PM
Enig med Sydnes76. Han vil koste oss minimalt. Han vil dessuten bli grundig testet gjennom en treningsuke og han var god engang i tiden. Slutt å syte folkens. Vi er seriemestre i Norge, en bakgårdsliga. Vi er ikke akkurat verdensmestre.
130
Brann / Partoutkort 2008
January 13, 2008, 14:30:20 PM
Det kan du banne på at de gjør.
131
Brann / Partoutkort 2008
January 12, 2008, 16:12:31 PM
Jeg har ikke fått noe fra Brann.
132
Brann / Terminlisten 08
January 03, 2008, 17:30:31 PM
Nå tar vel uansett Ullevåll 25000, så vi får uansett mer enn 1000 billetter. Du skal også huske på at det bor veldig mange bergensere i Oslo og VIF har heller aldri fullt opp Ullevåll stadion.

Utenom det så er serien avgjorte lenge før dette.
133
Kamper / FLY TIL LONDON
December 24, 2007, 14:14:57 PM
Ryan air går direkte til Liverpool fra Torp.
134
Brann / Partoutkort 2008
December 17, 2007, 11:29:21 AM
Hiver meg på den. Uansett så er det jo ingen annen mulighet til å få seg fast plass, så da er det vel bare å smøre seg med tålmodighet og vente.
135
Bataljonen.no / Medlemsfordeler i Bataljonen
December 10, 2007, 13:02:48 PM
Quote from: "Klaus_Brann"
Quote from: "Vebjørn"Apropos gullboka, nokon av dåke som har bestilt som veit noko om kor tid den blir sendt ut eller høyrt noko anna?

Har sjølv bestilt, men føler eg ikkje har fått nokon speiell bekreftelse utenom sida som dukka opp etter eg bestilte.


Send en mail eller ring BA.



Din bestilling er helt sikkert registrert. Jeg gikk innom BA på lørdag for å sjekke. Da fikk jeg ut bøkene med engang.

SÃ¥ de er klar til avhenting i BA`s resepsjon.
136
Brann / Ramiro Corrales
December 06, 2007, 12:07:19 PM
Fyren er jo amerikaner. Say no more.
137
Brann / Kaptein 2008
November 26, 2007, 09:29:50 AM
Dette er uansett gode nyheter. Nå gjelder det å få denne mannen frisk. Bakke hundreprosent frisk har enda ikke forekommet i Brann. Skjer det, så kan vi med all sannsynlighet ha lukket "hullet" etter Martin A. Gi mannen bindet om han signerer ny kontrakt.
138
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 20, 2007, 21:58:10 PM
Sorry Fabregas. Ingen link, og jeg vet at alle er drita lei av at de kjenner noen som kjenner noen osv.

Og det hjelper vel heller ikke at jeg sier det, men Sigurd Rushfelt vil til Brann, men Tromsø nekter å selge.

Så får vi se på det når det står i avisene. Kommer fra journalister i bergenspressen ihvertfall.
139
Brann / Overganger før seriestart 2008
November 20, 2007, 21:31:51 PM
Merkelig dette her. GÃ¥r rykter om at Rushfelt er i dialog med Brann.
140
Brann / Partoutkort 2008
November 17, 2007, 21:40:35 PM
Oi, en økning på 17300 kr. Hva blir det i prosent Krøvel?
141
Tifo, sanger o.l.... / Re: Ny Brann-cd?
November 06, 2007, 19:23:25 PM
Quote from: "Klaus_Brann"Det har jo dukket opp noen nye sanger nå i gullrusen, og ikke minst den herlige låten til Ove Thue om Erik Huseklepp!

Er det noen som vet om det kommer til å bli sluppet en "gull-cd" e.l. med flere av disse sangene?Kanskje en ep?


Skal gi deg herlig eg. Dass sang. Intet mindre. Ove Thue har "melket" sportskubben nok. Spille jobben på festplassen er nok hans eneste i 2007. Hold deg til 80-talls slagere du Ove!
142
Tifo, sanger o.l.... / Cato Guntveit.
November 05, 2007, 19:08:45 PM
Han fortjener ihvertfall en sang. Bra forslag,
143
Kamper / Tromsø - Brann
November 03, 2007, 19:11:11 PM
walde tilbake til løvene fortest mulig
144
Brann / ERSTATTER TIL M. ANDRESEN og NY KAPTEIN
November 02, 2007, 17:15:56 PM
Quote from: "klysa"Halo.

Vi har Eirik Bakke, Tijan Jaiteh og Hassan El Fakiri, 3 klassespillere.


Helt enig. Hassan ble nok hentet i sommer med tanke på at Martin skulle stikke. Folk glemmer at vi har erstatterne klar i egne rekker. Vi trenger ingen nye på midten.
145
Kamper / 13000 tilskuere, flaut er ordet!
October 26, 2007, 10:04:39 AM
Tror argumentet med at folk bor utenbys kan gjelde litt her. Jeg bor I Danmark, men reiser på hver hjemmekamp. (Takk gud og sjefen min for at jeg får fri mandager.) Vurderte lenge denne kampen også, men jobben krevde sitt.

Utenom det, så selger nok odd, stabæk osv osv bedre enn Hamburg, så lenge det er i UEFA-cup. Desverre, men sånn er det bare.
147
Brann / Ã?sane Inferno!
October 16, 2007, 10:33:17 AM
Den e grei. MÃ¥ le, all oppmerksomhet munner ut i misunnelse. God sak.

Ps. Arilds Minigrill og Per og Pål går Pizzawood en høy gang.
148
For å korte ned debatten her. Spørsmålet er vel om vi noen gang hadde mulighet til et fly nr 2? Dette har vi ikke fått svar på.
149
Bataljonen.no / Billetter til Brann-Viking
October 11, 2007, 09:54:59 AM
Sjekk forsiden. Egen link til "Kontakt oss". Eventuelt vent til den 17 oktober kl 12. Da starter billettsalget.
150
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
October 05, 2007, 09:53:58 AM
20-30 mill i overskudd i år gir ihvertfall Brann noen flere penger i kassen til å bruke på stadion. Det er vel her pengene fra UEFA bør brukes?