• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - runarnormann

51
Brann / Hvem ønsker vi som Brann trener
July 15, 2007, 22:03:21 PM
Quote from: "tauraren1"Holder på Mjelde eg og han er lokal og det skal mye til at han stikker etter å ha fått et nytt tilbud i en annen klubb!

Hodgson  stakk med en gang han fikk tilbud i en annen klubb det gjør også andre utenbys trenere mest sansynlig fort som f.........


Kongeargument!
52
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 13, 2007, 14:44:03 PM
Quote from: "Chris*"
Mener du det samme dersom Brann vinner serien i år?



Et latterlig spoersmaal.  Kan snu det om og si mener du at Mjelde skal beholdes hvis Brann rykker ned i aar?  Vi kan ikke synse om hva som kan komme til aa skje eller ikke.  Det eneste vi kan diskutere er situasjonen i dag.  Stoffi, Hocey og flere andre deriblant undertegnede, er bekymret over at flere og flere spillere er misfornoeyd med situajonen.  X/Nixon er uenig med oss.
53
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 13, 2007, 10:48:19 AM
Quote from: "Xminator"
QuoteMEN, om de kjøper sesongkort eller kjøper enkeltbillett på alle kampene har ingenting å si for undersøkelsen.Resultatet er like mye feil!


Feil? Du kan jo ikke vite om det er feil så lenge du ikke vet hvilket geografisk område intervjuene ble stilt, om det var ett undersett av svarene (det vil si, intervjueren stiller bare spørsmålet til de som svarer "Er du intressert i Brann?"). Undersøkelsen gav % som kunne tenke seg å gå på Stadion alle kampene.
Det kan jo heller ikke sies å være feil med mindre antall plasser faktisk balanserer med tallet du gjetter deg frem til. Det er ikke 25000 seter på Stadion. Det var ikke 52000 billetter til Dylan. Det som er fakta er at setene forsvant raskt og at Dylanbillettene ikke akkurat var vanskelig å omsettet til overpris.
Om Stadion hadde 25000 seter og bare 20000 kom, ja da hadde du kunne sagt at "det var feil". Om det var 52000 dylanbilletter, og bare 10000 ble solgt, ja da kunne du også sagt at "det var feil".

I ditt tilfelle VELGER du å tolke det som feil siden det passer ditt syn på saken. Og det kjære det er feil bruk av statistikk.


Gidder dere ta denne i egen traad?

mvh Tore den store
54
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 12, 2007, 15:51:08 PM
Quote from: "Xminator"Eller hva med Ludvigsen ut mot RBK, ett bytte som strengt tatt sikret oss 1 poeng der oppe i fjor?


Eller kanonbyttene mot det svenske niende divisjonslaget i fjor?
55
Brann / Få POL tilbake til Idrettsveien ASAP!!
July 12, 2007, 08:51:02 AM
Quote from: "Nightfox"
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Nightfox"Nixon, er du bilinteressert?


He he, bare sånn for å skeie helt ut av tråden?:)
Ikke så veldig bilinteressert egentlig. Men har drømmebilen!:)


Porsche? Da tror jeg jeg vet hvem du er.


Og du vet hva folk sier om menn som absolutt maa kjoere store biler...
56
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 11, 2007, 08:13:31 AM
Quote from: "Xminator"
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "enavgutta"Ikke flere nå. Du er et juletre og jeg en bråkmaker, snakkes.


Hva skal liksom poenget være her?


Enavgutta er en av fjortissene som satt på felt å i fjor og nå har sett antydning til hår rundt pikken. Blir fort tøff bak tastaturet av slikt.


Hvis enavgutta er fjorten, har han/hun i allefall en unskylding for aa skrive slike usaklige innlegg.  Hva er din unskyldning?
57
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 11, 2007, 08:10:19 AM
Quote from: "eivhelle"

Så lenge jeg ser fremgang i måten Mjelde styrer Brann på ser jeg ingen grunn til å bytte ham ut.


Med andre ord, hvis ikke Brann vinner serien i aar, saa maa Mjelde gaa?  Da er vi enige eivhelle.
58
Brann / Hvem skal erstatte Sæternes?
July 10, 2007, 21:05:48 PM
Hvordan gaar det med Azar naa for tiden?
59
Brann / Linker
July 04, 2007, 17:40:43 PM
http://fotball.bt.no/eliteserien/article84972.ece

Dette maa jo vaere noe for Brann.  Kan jo ikke la VIF pakket faa ham
60
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 04, 2007, 16:28:32 PM
Quote from: "C@Bøe_79"Ekte svik har et navn,Bosman!


Aa kalle Andresen for Bosman spiller er aa fornaerme Bosman.
61
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 04, 2007, 16:09:56 PM
Quote from: "Xminator"Brann hadde vunnet minst 3 gullmedaljer fra 1995 til dags dato om ikke Gullhårene i barteland hadde begynnt å vinne serien akkurat da det ble penger i år gjøre akkurat det. Og Mjelde hadde ikke blitt trener i 2003.


Vet det er tillatt aa droemme, X, men dessverre, det er sant, Mjelde er trener i Brann.
62
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 04, 2007, 16:07:24 PM
Quote from: "Nixon"Så hva er løsningen da? Selge Andresen nå for relativt sett småpenger?


Ja.  Det ville i hvert fall vist litt muskler.  Og et annet problem er at Hardball antagelig kommer til aa vaere skeptisk til aa hjelpe Brann igjen hvis Brann bare gir bort investeringen deres.

Vet at du hater aa si noe kontroversielt om Brann ledelsen, men selv du maa jo innroemme at dette har vaert den daarligst behandlet saken siden eieren av White Star Line sa 'Trenger vi livbaater?  Skipet kan jo ikke synke!'
63
Brann / Andresen og Sæternes forsvinner
July 04, 2007, 15:59:23 PM
Quote from: "BRANN - FOR ALLTID"


Helt enig.  Kan dere tenke dere Per Ove Ludvigsen gjoere noe slikt?  Eller Rune Bratseth?  Martin Andresen faar rett og slett gjoere hva han vil.  Kunne kanskje skjoent det i fjor, da han var gud, men i aar har jo han vaert middels for aa si det mildt.  Hadde RBH hatt baller, ville denne saken blitt loest for lenge siden, enten med ny kontrakt eller at han ble solgt.  

Ser for meg at han returnerer til Stabaek.  La oss forestille foelgende situasjon:  Siste serirunde.  Stabaek ligger ett poeng foran Brann.  Begge lag spiller uavgjort.  Saa i siste minutt, faar Brann straffe mot TIL.  Martin Andresen gjoer seg klar til aa ta straffe.  (Og ikke engang tenk paa at Mjelde er mann nok til aa velge en annen til aa ta den!)  Seriemesterskapet hviler ene og alene paa MAs skuldre...

Vet det er en litt fantastisk situasjon, men det er faktisk mulig det skjer.  MA er en stoerre Judas enn baade Flo og Azar og RBH kan bare dra tilbake til AAsane.

Vrak Martin Andresen og gjoer Vaagan Moen kaptein.
64
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 04, 2007, 08:50:05 AM
Quote from: "C@Bøe_79"
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Langhår"Og for å opplyse noen med hukommelsesproblemer er det slettes ikke første gang at stallen har blitt omtalt som bred og god og "Norges beste" det har den blitt med jevne mellomrom både på 80 og 90 tallet. Dengang med andre trenere som heller ikke "fikk ut maks av stallen". De fikk fyken, ny ble ansatt og det gikk jo som vi vet jævla bra.


Riktig, det virker som om mange tror at vi nå er i en enestående situasjon som vi aldri har vært i nærheten av når det gjelder spillerstallen.
Har vi blitt tippet til gull av tabloidene før sesongen under Mjelde?
Det skjedde på 90-tallet da Rosenborg herjet som verst.


Og Rbk vant faktisk 10-11 seriegull på kontinuitet, og det bør vi kanskje tenke mer på enn resultat pronto..
Vi har også hatt mange gode resultat i Mjelde-perioden,Serie-bronse,serie-sølv og cup-gull..
Og etter 2002 er jeg meget fornøyd med tingenes tilstand, men håper på mer og bedre..
Og vi er på vei tror jeg..


Forskjellen er jo at RBK vant serien foerst aaret i Eggens andre epoke som Rosenborg trener, i 1988 sesongen.  Da hadde han allerede vunnet serien med Rosenborg, paa 70 tallet, og Moss.  Hvis Rosenborg hadde ikke vunnet serien i loepet av de fem foerste sesongene Eggen trente dem, tviler jeg sterkt at de hadde beholdt ham, kontinuitet eller ikke kontinuitet.
65
Brann / Walde til Brann
July 03, 2007, 15:31:41 PM
Quote from: "Nightfox"
Quote from: "runarnormann"
Quote from: "Nixon"
Quote from: "runarnormann"Men du har rett, resten av landet ler av oss.  Hvilke andre klubber betaler tre millioner for en spiller de allerede har vraket tre ganger!


Er det noen som ler? Skal dagens ledelse i Brann ta hensyn til hva forgjengerene gjorde? Synes ikke det er noe poeng i det hele tatt. Er han god nok i dag spiller det ingen rolle hva som har skjedd før.


Greit nok, men var ikke Mjelde sjef forrige gang vi kvittet oss med Walde?  Vil det si at du ogsaa aksepterer at Mjelde ikke har peiling?


Vel, jeg haaper selvsagt du har rett.  Og tar jeg feil, skal jeg uten aa noele komme med en beklagelese, a.la. det jeg gjorde med Opdal.

Problemet mitt er at Walde broedrene er de desidert daarligste spillerne jeg har sett paa et Brann lag.  Og jeg har sett Ken Hasle og Lars Moldestad!
66
Brann / Walde til Brann
July 03, 2007, 08:52:19 AM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "runarnormann"Men du har rett, resten av landet ler av oss.  Hvilke andre klubber betaler tre millioner for en spiller de allerede har vraket tre ganger!


Er det noen som ler? Skal dagens ledelse i Brann ta hensyn til hva forgjengerene gjorde? Synes ikke det er noe poeng i det hele tatt. Er han god nok i dag spiller det ingen rolle hva som har skjedd før.


Greit nok, men var ikke Mjelde sjef forrige gang vi kvittet oss med Walde?  Vil det si at du ogsaa aksepterer at Mjelde ikke har peiling?
67
Brann / Walde til Brann
July 02, 2007, 19:23:48 PM
Quote from: "steinbygger"Hva er det som feiler folk her inne. I den ene tråden så raser man over at Huseklepp som en lokal spiller går fra Brann og at Brann ikke satser på talenter. Når Brann så henter den beste lokale spilleren så er det panikkkjøp, farvel til gullet og amatørmessige ledere.

Walde er en bedre spiller enn Huseklepp var når Brann hentet han (og ja jeg vet at Huseklepp var yngre)

Er ikke rart at folk fra andre deler av landet ler av oss.


Naa er det ikke de samme som klager over Huseklepp salget som klager over denne handelen.  Personlig, kommer jeg ikke til aa savne Puseklepp noe saerlig.  Men du har rett, resten av landet ler av oss.  Hvilke andre klubber betaler tre millioner for en spiller de allerede har vraket tre ganger!  

Dette minner litt om naae Everton ansatte Howard Kendall som manager etter aa ha sparket ham to ganger.
68
Brann / Walde til Brann
July 02, 2007, 19:09:43 PM
Quote from: "sveines"
SAVNER DEG POL!!!


Som stopper eller sportssjef?  Begge spoer du meg.  Under POL fikk vi Bakke, Andresen, Helstad og Saeternes og vi kvittet oss med Walde

Under RBH mister vi Andresen, Saeternes og vi faar inn... Walde!

Men gratulerer saa mye til Loev Ham ledelsen.  De klarte altsaa aa selge vrakgodset vaart tilbake til oss!
69
Brann / Mjelde må gå anno 2007
July 02, 2007, 19:01:44 PM
Quote from: "Langhår"
At enkelte mener at han ikke får nok ut av stallen er forsåvidt greit nok. Det deler han jo forøvrig med Mourinho i Chelsea og stakkars Capello i Real Madrid  som ikke vant La Liga "godt nok".



Vet at Mjelde ofte blir betenget som den nye Mourinho/Capello.  Forskjellen er jo imidlertid at de har vunnet serien med sine lag.
70
Brann / Walde til Brann
July 02, 2007, 18:54:45 PM
Aa Nei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
71
Brann / Mjelde må gå anno 2007
June 29, 2007, 15:01:38 PM
Quote from: "grei"Sølv med feiende flott angrepsfotball? Heller det enn gull med antifotball a la Drillo.



Det spilles jo ikke akkurat samba-fotball med Mjelde.
72
Brann / Billig straffespark?
June 28, 2007, 20:22:17 PM
Quote from: "Doffen85"
Quote from: "runarnormann"
Quote from: "Doffen85"Og regelen med straffespark og rødt kort i mot, som Opdal i vårt velsignede 0-6 derby mot Lyn, syns jeg bør gjøres noe med. Straffespark og maks gult kort burde være straff nok imot!


Ser ingen problemer med utvisninger sammen med straffe.  Hvis det ikke kan vises ut, har jo ingen noe aa tape paa aa klippe ned en spiller med klar maalsjanse.  Straffer blir jo bommet paa (les T.A. Flo).


Straffer blir bommet på ja?


Ja?
73
Brann / UEFA cupen 2007
June 28, 2007, 13:50:37 PM
Det er allerede en traad om dette
74
Brann / Mjelde må gå anno 2007
June 28, 2007, 13:41:47 PM
Quote from: "eriksen_30"Capello ser ut til å være ledig på markede no...


Ja og ryktene vil ha det til at Madrid snuser paa Mjelde...
75
Brann / Billig straffespark?
June 28, 2007, 13:35:08 PM
Quote from: "Doffen85"Og regelen med straffespark og rødt kort i mot, som Opdal i vårt velsignede 0-6 derby mot Lyn, syns jeg bør gjøres noe med. Straffespark og maks gult kort burde være straff nok imot!


Ser ingen problemer med utvisninger sammen med straffe.  Hvis det ikke kan vises ut, har jo ingen noe aa tape paa aa klippe ned en spiller med klar maalsjanse.  Straffer blir jo bommet paa (les T.A. Flo).
76
Brann / UEFA CUP 2007/08
June 26, 2007, 21:01:17 PM
Regner med at E-cupen er grunnen tilat Mjelde henter tilbake den ene Walde klovnen.
77
Brann / Mjelde må gå anno 2007
June 25, 2007, 10:36:42 AM
Quote from: "Roald"Javel. Men hvem vil vi ha inn?


Dette argumentet har blitt brukt i to aar naa.  Det var vel faktisk brukt allerede da Mjelde fikk jobben.  Han har med andre ord alltid blitt sett som 'i mangel av et bedre alternativ'.  

Problemet er at i den tiden har flere topptrenere vaert ledig og faatt ny jobb uten at Brann har gjort noe.  Nordlie, Roesler, Eggen Jr for aa nevne noen.  (Foer du sier noe EX, nei jeg mener ikke noedvendigvis at noen av de tre ville vaert glimrende i Brann, men er rimelig sikker paa at de hadde vaetr bedre enn Mjelde.)  Er helt sikker paa at det er andre navn der ute ogsaa.
78
Tifo, sanger o.l.... / Jan Gunnar Solli
June 22, 2007, 11:03:03 AM
Quote from: "fortune"Ikke for å ødelegge moroa nå, men det er vel begrenset hvor mange sanger med rimet Brann-Mann man bør ha... Supermann kan vel gå an..


Er det forskjell paa de to mannene i 'e vaar mann' og supermann'?
79
Brann / Topplag?
June 19, 2007, 08:40:48 AM
Quote from: "steinbygger"Runar Norman er vel ikke den rette til å uttale seg om IQ nivået til spillerene ;=) Tror ikke det er mange som kommer ned på hans nivå.


Herregud!
80
Brann / Topplag?
June 18, 2007, 20:43:21 PM
Hvis vi legger til side hvorvidt spillerne broet noen regler eller ikke, det sier jo litt om IQ-nivaaet til spillerne naar de, etter aa ha tabbet seg ut foran hele Norge, er ute paa byn.  Tror rett og slett de er for dum til aa vinne gatecupen en gang.  Man maa tross alt ha det et annet sted enn beina ogsaa.  Men med han klovnen som trener, kan man ikke vente noe annet.
81
Brann / Mjelde må gå anno 2007
June 18, 2007, 10:49:05 AM
Quote from: "Xminator"De reagerer fordi det passer deres agenda. Verre er det ikke Nixon.


Akkurat slik som du og Nixon gjoer etter hver gang Brann vinner.  Sier ikke at Mjelde maa faa sparken etter Lyn kampen, men hvis dere skal latterliggjoere kritikerne naar det gaar bra med Brann, kan dere ikke klage hvis det motsatte skjer.

Merker foroevrig at i BT sier Mjelde at
Quotedet ikke var noe i veien med planen, spillerne fulgte den bare ikke.
 Han fraskriver seg med andre ord alt ansvaret nok en gang.
82
Brann / Skandale på Flesland i sommer
June 14, 2007, 13:31:12 PM
Hvorfor skal vi oedelegge det?  La Vif leve i fortiden hvis de vil.  De har ikke mye bedre aa tenke paa.  Sjekk tabellen!  Hvis maa gjoere noe, la oss skrive noe saant som 'Tidligere storklubb', eller 'Hvil i fred'.  Det er Brann det gjelder naa!
83
Brann / Ludde på vei inn i første 11`ern?
June 08, 2007, 20:00:52 PM
Helt greit.  SIF er neste stopp paa ferden for en av de mest overvurderte spillerne de siste tiaarene.  Har floppet i Rosenborg, Brann og en eller annen tysk klubb og vaert middelmaadig i Glimt.
84
Brann / Dahl Landslagsspiller
March 23, 2007, 15:38:32 PM
Da er det bare aa gratulere Bjoern Dahl med plass i troppen.  Ekstra goey er det vel at Soma ikke er med i troppen!
85
Brann / Mjelde må gå anno 2007
March 22, 2007, 14:16:38 PM
Quote from: steinbygger
Quote from: "runarnormann"
Quote from: "steinbygger"
Quote from: "Belfort"

De ryktene skal vistnok også stemme. Tror ikke det er så mange klubber som vil ansette Sollid etter det han gjorde når han var trener i Glimt


Nei det er klart.  Det er jo helt elendig aa ta et lag fra 2. divisjon til soelv i serien og gull i cupen paa tre sesonger.


Det er ikke snakk om det sportslige, men hva han gjorde utenfor banen som er Sollid sitt problem.


Okei, hvis kriteriene skal vaere 'den snilleste gutten i klassen', saa har dere rett.  Vi maa beholde Mjelde.
86
Brann / Mjelde må gå anno 2007
March 22, 2007, 12:19:30 PM
Quote from: steinbygger
Quote from: "Belfort"

De ryktene skal vistnok også stemme. Tror ikke det er så mange klubber som vil ansette Sollid etter det han gjorde når han var trener i Glimt


Nei det er klart.  Det er jo helt elendig aa ta et lag fra 2. divisjon til soelv i serien og gull i cupen paa tre sesonger.
87
Brann / Mjelde må gå anno 2007
February 26, 2007, 17:08:13 PM
Quote from: "Marek"
Quote from: "Xminator"Det er februar Marek. Etter 5 kamper på 14 dager med skadeproblemer i forsvar og sykdom på flere spillere i starten av perioden. Jeg stilte før La Manga spørsmålet ved å spille så mange kamper på så kort tid.

Jeg stiller spørsmål ved utbyttet av å ha en 14 dagers periode tidlig i sesongoppkjøringen der det kun er kamper og restitusjon og ikke grunntrening som har fokus.

Jeg vet du liker å fyre opp til "diskusjon" Marek, men dette handlet ikke bare om motivasjon. Om ikke annet synliggjør det behovet for flere spillere og gjør det vanskeligere for de som sitter på pengesekken å ignorere problemet.


Ser ikke ut til at MIM er enig med deg, han derimot er skuffet over spillerne sine siden manglet motivasjon i denne kampen. Han nevner at tett kampprogram sikkert er en medvirkende årsak, men hva er da poenget med å gå ut og klage på spillerne sine?
Det noen må spørre ham om er om han er fornøyd med sin egen innsats.


Det er i det hele tatt beklagelig at han gjoer dette igjen og det minner om en svak personlighet, som har ikke baller til aa ta sin del av skylden.  For et par sesonger siden kunne man unskyldt ham for aa vaere urutinert, men naa er Mjelde den av dagens eliteserietrenere med nest lengst ansenitet (AS i Odd Grenland) og man forventer en litt mindre pysete holdning.
88
Brann / Brann supporter funnet død
February 26, 2007, 09:59:19 AM
Kondolerer.
89
Brann / Udjus
February 19, 2007, 11:22:04 AM
Saa ikke kampen, saa kan ikke kommentere om spillet til Udjus.  Det er uansett for tidlig aa avskrive en keeper etter en daarlig kamp.  Tenk paa hvordan Opdal var for bare et par aar siden.  Gi Udjus tid, saa viser han nok at det bor en topp keeper i ham.
90
Brann / Homohets
January 30, 2007, 22:48:38 PM
Quote from: "NorthsideFCDH"Tok stein-saks-papir med Marek, han tapte.


Greit, hvem satset penger paa at det tok til side 6 foer Northside lanserte teorien om at hvis man er uenige med ham, maa man vaere homofil?  Selv satset jeg paa side 4.
91
Brann / Homohets
January 30, 2007, 21:21:21 PM
Hvis dere vi setter uenighetene omkring hvorvidt det er et berettiget skjellsord til side, saa er velhovedpoenget her at enkelte foeler at det er stoetende aa hoere 'homo', 'homse' etc. bli brukt som skjellsord.  Er det da saa vanskelig for dere aa la vaere aa bruke dem?  Det finnes da gud hjelpemeg nok av andre ting dere kan rope, eller enda bedre; bruk tiden paa aa heie paa Brann guttene, baade de homofile og den heterofile.
92
Brann / Homohets
January 29, 2007, 23:01:41 PM
Kjaere Kroevel.

La meg fortelle deg en liten historie om en mann ved navn Alan Turing.  Han var et geni til aa knekke koder.  I andre verdenskrig var han hjernen bak knekkingen av enigmamaskinen til tyskerne, noe som snudde krigen.  Fikk han beloenning for dette?  Nei.  Etter krigen ble handoemt for aa vaere homofil.  Begikk selvmord noen aar senere.

Derfor er det annerledes aa bli mobbet for legningen sin enn aa vaere tykk, troender eller bli kalt fitte.

Meg bekjent har aldri noen blitt arrestert for aa vaere troender. De har aldri begaatt selvmord for aa vaere troender.  Aa ikke forstaa at homofile er pisslei denne hetsingen er aa vaere totalt historieloes.

Alan Turing er dessverre bare et av mange eksempler.  Justin Fashanu er vel det mest kjente fra fotballen, men det finnes garantert flere.  Jeg tror ikke det er et stoerre problem paa Brann stadion enn andre steder, men at folk her inne er saa insisterende paa sin rett paa aa fortsette denne nasistiske hetsingen, er jo mye mer skremmende enn noe annet.
93
Brann / Homohets
January 29, 2007, 11:18:07 AM
Quote from: "krøvel vellevold"


Noen som gidd ta et ord eller to med barneskole-laererne i Bergen?  Begynner aa bli oppriktig bekumret over tilstanden til alle 9 aar gamle jenter.
94
Brann / Re: Homohets
January 25, 2007, 09:55:57 AM
Quote from: "YadaYada"http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2543500.ece


Naar jeg leser innleggene til Yadayada, foeler jeg meg plutselig som om jeg har reist tilbake til steinalderen.  Det er ca 5% av befolkningen du snakker om (Ikke helt sikker paa statistikken, regner med at altforbrann kan det eksakte tallet).  Dette betyr at en av tyve tilskuere foeler seg direkte brydd av utbruddene til ignorante folk som Yada.
95
Brann / Stikker Andresen?!
January 12, 2007, 09:35:26 AM
Quote from: "Marek"
Quote from: "runarnormann"Mener hvis man ser paa rullebladet til KT, med unntak av den siste sesongen i Brann, saa er det ganske utrolig.


Hvis man ser på rullebladet til Adolf Hitler, med unntak siste året, så er det også ganske utrolig.


Til og med Bryne fans, vil vel synes det er litt droeyt aa sammenligne KT med Adolf Hitler.  Men det faar vaere opp til deg aa doemme.  Seks millioner joeder drept, tape noen fotballkamper.  Det er vel stort sett det samme i grunnen.
96
Brann / Stikker Andresen?!
January 11, 2007, 20:44:07 PM
Quote from: "Ingo"Noen av de mest underholdende kampene eg sett på stadion var i 96 med Tennfjord som trener.
For en høyre side vi hadde med Geddi og Bakkerud.


Igjen minner jeg om semien mot LSK.

Dette maa jo vaere tidenes avsporing.  En traad om Martin Andresen, blir plutselig til en mimre traad om Kjell Tennfjord.
97
Brann / Stikker Andresen?!
January 11, 2007, 13:27:14 PM
Quote from: "nummer9"Såvidt jeg husker var vel Kjell Tennfjord en av de ansvarlige bak de ulovlige spillerkontraktene (bla Løvik sin), så seriøsiteten kan vel diskuteres...


Maa vel gjoere Marek oppmerksom paa at nummer 9 her ikke antyder at han vil ha Loevik tilbake til Brann.  (Du vil ikke det sant?)

Noen som har noe nytt omAndresen forresten?
98
Brann / Stikker Andresen?!
January 11, 2007, 10:23:39 AM
Quote from: "Marek"Prøver RunarNormann virkelig å si at han vil ha Kjell Tennfjord tilbake?


Naa er dette sikkert nytt for deg, Marek,men alle traadene her handler ikke om aa skifte ut Mjelde.  Denne, f.eks.er om Martin Andresen.  Jeg mener absolutt ikke at Tennfjord boer tilbake til Brann, selv om jeg mener han er bedre enn Mjelde, men det var hevdet at Tennfjord var en userioes trener, og jeg hevder det motsatte.  Mener hvis man ser paa rullebladet til KT, med unntak av den siste sesongen i Brann, saa er det ganske utrolig.
99
Brann / Stikker Andresen?!
January 10, 2007, 22:08:51 PM
Quote from: "BRANN - FOR ALLTID"
Quote from: "jako"
Quote from: "Speedy"
Quote from: "KEA"Finnes det overhodet noen seriøse trenere som vil jobbe under Morgan Andersen?


Kjell Tennfjord :)


Aabrekk


Snakket ikke vi om seriøse trenere?


Kjell Tennfjord:

Tok Fyllingen fra davaerende 3' divisjon til fornyet eliteserie kontrakt og cupfinale tur.  Uten aa bruke de store beloepene.  

Reddet Brann fra nedrykket som Thoresen var i ferd med aa foere dem til.  Samme sesong tok han dem til cupfinale etter aa ha vunnet tidenes kamp mot LSK.  Kvartfinale i Europacupen.  Brann's foerste seriemedalje paa over tyve aar.  (Aksepterer at det gikk gale i det siste aaret hans.)

Nei Brann for Alltid.  Tennfjord er ikke en serioes trener.

Kan vi ikke snart innfoere IQ test for aa skrive her? Og ja Nixon, jeg vet at jeg maa ta en selv.
100
Brann / Trekk deg Mons Ivar Mjelde!
December 27, 2006, 22:00:43 PM
Quote from: "amenhotep 4"Hva med å sende ham på trenerkurs? Be han bruke mer tid på fotball? Eller be han tenke? En kraftig oppdatering er kanskje å foretrekke fremfor en dramatisk utskiftning.


Men er ikke det litt skremmende at vi trenger aa sende ham paa trenerkurs, bruke mer tid paa fotball og tenke?