• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - runarnormann

201
Brann / Mjelde må gå
May 19, 2006, 12:18:42 PM
Foer vi lanserer Mjelde paa Livstid kampanjen, minner jeg om at vi paa dette tidsrommet i fjor ogsaa snakket om seriegull.  Haaper selvfoelgelig ikke at historien gjentar seg, men med mindre vi faar en sterkere trener snart, saa frykter jeg nok en sjette plass.  Borte mot Odd og RBK kan snu den positive starten.
202
Brann / Mjelde er rett mann
May 19, 2006, 08:33:47 AM
Quote from: "Knasen"det ble sakt på forje side at det var Mjelde sin feil at folk gikk til andre klubber? Det kan da f"""n meg ikke være han sin feil at KVisvik vil til en annen klubb. Da kan en trener bare gjøre en ting, og det er å la han gå. Kan ikke la en spiller spille for et lag han ikke vil?


Da maa vi stille spoersmaalet hvorfor ville han gaa?
204
Brann / Terje Hauge
May 18, 2006, 08:23:31 AM
Derfor er ikke han VM dommer!
205
Brann / Linker
May 15, 2006, 15:06:31 PM
Nyt plasseringen til Vaalerengen her.  La oss all haape det varer...

http://fotball.bt.no/eliteserien/index.jsp?stats=true&type=seasontable
206
Brann / Terje Hauge
May 15, 2006, 13:16:59 PM
Gratulerer Terje.  Kanskje folk naa kan snakke om annet enn det straffe du ga som sendt Viking opp til eliten... Oooops I did it again!
207
Brann / Kjaere Haakon Opdal
May 15, 2006, 12:52:29 PM
Saa var han i landslagstroppen!
208
Brann / Kjaere Haakon Opdal
May 14, 2006, 22:30:30 PM
Quote from: "Xminator"Vi venter vel snart på "Kjaere Mons-Ivar Mjelde" tråden ;)


Tvilsomt, i og med at jeg ikke tror at Branns plassering har noe med Mjelde aa gjoere.  Men hvis jeg forandret mening, saa ja, jeg ville vaert mann nok til aa innroemme det.  Du derimot, hadde antagelig vaert for pysete til aa innroemme at du tok feil om Mjelde selv ved et eventuelt nedrykk.

Men dette var ment som en hyllesttraad til HO, ikke nok en evinnelig debatt om bonden.  Saa den traaden faar du fortsette i din egen lille verden, mens jeg og andre folk klarer aa hylle noen andre enn den helten din.

Gratulere med innsatsen Haakon, og jeg er sikker paa at Xminator mener det ogsaa, selv om han valgte aa bruke traaden din for aa starte nok en traad mot en mann som lot deg staa alene da det herjet som verst i din foerste sesong.  Igjen beklager at jeg var blant dem som kritiserte deg.  

Noe du vil si om Haakon X?
209
Brann / Kjaere Haakon Opdal
May 13, 2006, 21:14:19 PM
Greit at folk vil krangle om ting her, men var det mulig aa skrive svar paa innlegg fra i dag (13.05.06), istedenfor innlegg jeg skrev 25 juni i fjor?
210
Brann / Kjaere Haakon Opdal
May 13, 2006, 19:45:38 PM
Mener det er paa sin plass aa dra denne traaden i gang igjen.  HO spiller nok en stor kamp for Brann.  Ka e det som feiler Hareide som ikke vurderer ham?  Hadde han spilt for Rosenborg, hadde han sikkert hatt hullklokke alt!
211
Brann / idiotiske dagbladet
May 11, 2006, 08:26:52 AM
Quote from: "C@Bøe_79"runarnormann skrev:
QuoteWassberg er jeg med paa. Alle andre var mye svakere.


Du skal få mene det du vil,uten at jeg skal tvinge deg til noe annet.
Men her skal jeg tvinge på deg Mjelde,han scoret 19 mål på 15 kamper første sesong etter hjemkomsten og var vel på 15 mål sesongen etter.
Første perioden scoret han 7mål?


Et lite tips til deg.  Les andres innlegg foer du kommenterer dem.  Jeg sa retur til Norge, de kan godt ha spilt for andre klubber enn Brann.  Mjelde ble toppscorer i eliten med LSK foer han gikk til utlandet.  Husker ikke hvor mange maal det var snakk om, X eller Kroevel kan nok komme med den opplysningen.
212
Brann / idiotiske dagbladet
May 10, 2006, 19:16:39 PM
Quote from: "C@Bøe_79"runarnormann skrev:
Quote2) Han har slitt med aa komme med paa laget til et middels godt foerste divisjon i England. Kan det vaere at utviklingen til Olof har stagnert siden han dro fra Brann? Kommer ikke paa mange spillere, foruten Per Egil Ahlsen og Raymond Kvisvik, som har vaert like stor sukssess da de kom tilbake, som da de dro fra Norge.


Kan nevne Geddi,Roy Wassberg,Cato Guntveit,Mons Ivar Mjelde og Sæternes.

Alle her utenom Sæternes var vel like god(Geddi) eller bedre(Wassberg,Guntveit og Mjelde) etter de kom hjem!?!


Wassberg er jeg med paa.  Alle andre var mye svakere.  Geddi var jo en blek kopi av seg selv, og selv foer han dro var jo han rimelig oppskrytt.  Men jeg skal vaere enig i at Berg broedrene har vaert bedre etter de kom hjem.  Men skal dette veie opp for flopper som Per Edmund Mordt og Roger Nilsen?

Men ikke misforstaa, jeg oesnker gjerne Seyi tilbake, mener bare vi ikke skal ha altfor store forhaapninger.
213
Brann / idiotiske dagbladet
May 10, 2006, 15:41:13 PM
Var selv en stoooor fan av Olof da han spilte her sist, men jeg mener det er to ting vi boer tenke litt paa her:

1)  Mannen har vaert ute lenge med en ryggskade.  Trenger vi flere skadde spillere til Brann?

2)  Han har slitt med aa komme med paa laget til et middels godt foerste divisjon i England.  Kan det vaere at utviklingen til Olof har stagnert siden han dro fra Brann?  Kommer ikke paa mange spillere, foruten Per Egil Ahlsen og Raymond Kvisvik, som har vaert like stor sukssess da de kom tilbake, som da de dro fra Norge.
214
Brann / Kun for spesielt interesserte
May 10, 2006, 15:02:28 PM
Mens vi er inne paa fotballhurositeter, saa kan jeg nevne denne som ikke har noe med Brann aa gjoere.

I diise tider snakkes det mye blant Newcastle supportere om at Glen Roeder boer overta som manager paa permanent basis.  Ikke for aa skremme noen Geordier her, men Roeders manager karierre er foreloepig som foelger:

Watford:

1. sesong, 7. plass
2. sesong, nedrykk (sparken ved sesongslutt)

West Ham:

1. sesong, 7. plass
2. sesong, nedrykk (sparken ved sesongslutt)

Newcastle:

1. sesong, 7. plass
2. sesong, ????

Noen som kan lignende ststistikker.

Saa et spoersmaal til Kroevel:

Hvem er den eneste som har spilt paa begge Liverpool klubbene og begge Manchester klubbene?
215
Brann / Mjelde må gå
May 09, 2006, 16:24:08 PM
Det er i alle fall godt at denne traaden er mer populaer enn traaden hvor vi Mjelde hatere ikke faar lov aa skrive noe.  Det maa vaere et maal aa alltid la denne traaden vaere hoeyere oppe enn traaden med det idiotiske og misvisende navnet 'Mjelde er rett mann'
216
Brann / Mjelde må gå
May 08, 2006, 16:26:18 PM
Quote from: "Mr_Soma"
Quote from: "hocey"Miller/Martin har aldri fungert sammen. Likevel starter Mjelde med de.
Bengt er elendig i går


Du skrev vel en "g" der som ikke skulle vært... for Bengt har vært eledig i år.
Men Mjelde tenker vel som så at han kan finne på det mest utrolige når du minst forventer det.
Så kommer spørsmålet...

- Hvor lenge skal vi vente Bengt?


Akkurat her har vel Mjelde et poeng.  Hvis Bengt spiller elendig i 15 kamper, er vel det siste motstanderne venter at han gjoer noe bra i kamp 16?

Men dette er jo ment aa vaere en side mot Mjelde.  Kan ikke noen starte opp en traad mot Saeternes?
217
Brann / Mjelde må gå
May 08, 2006, 14:42:23 PM
Quote from: "Snublefot"Jeg ser flere klager over at folk skriver i denne tråden..


Det er litt viktig å se hva vi skriver og..

Motyka og hocey som har vært noen av de største mjelde-haterne har jo ikke åpnet kjeften på lenge (hvis ikke jeg har oversett noe), og de som skriver her inne nå er for det meste folk som har litt fryd over at Mjelde og Brann faktisk gjør det så bra..


Jeg er ogsaa skuffet over at folk som Motyka har sluttet aa skrive i denne traaden.  Mener at det legges et stort ansvar for oss konsekvente til aa fortsette aa kjempe for Branns sak om aa fjerne denne mannen snarest.  Nok er nok!
218
Brann / Mjelde er rett mann
May 07, 2006, 00:09:58 AM
Quote from: "tormi"[
Uansett så var dette tråden for de som synes Mjelde gjør en god jobb så gå å diskuter i den utdøende "Mjelde må gå tråden". Så blir vi kvitt dere som bare ødelegger for Brann med sutring og klaging!


Jeg tror du har misforstaatt litt av poenget med et forum.  Har man startet en traad om Mjelde, saa maa man pine med akseptere at folk sommisliker ham skriver der ogsaa.  Har ikke giddet aa sjekke, saa du faar unskylde meg hvis jeg tar feil, men jeg er sikker paa at du har skrevet flere innlegg som forsvarer Mjelde i Mjelde maa gaa traaden.  Er ikke det litt dobbeltmoral naar du da blir irritert naar jeg skriver paa denne traaden?
219
Brann / Mjelde er rett mann
May 05, 2006, 12:12:48 PM
Et stort svakhetstegn paa Brann er at de sliter med aa forsvare en ledelse.  Ga vekk poeng baade mot Fredrikstad og LSK og holdt paa aa miste poengene mot Start og Molde ogsaa.  Under Mjelde har Brann utviklet en egen evne til aa legge seg bakpaa med en gang de faar maal, det virker som om de blir rett og slett redd for aa miste ledelsen og da gaar det ofte rett i dass.  Som Nils Arne Eggen sier 'Man maa toerre aa tape for aa vinne!'

Er overlykkelig over tabellen, men hvis man ser lenger enn resultatene, saa er det likevel mye aa rette paa.  Mjelde er ikke rett mann.
220
Brann / Mjelde må gå
May 01, 2006, 19:46:37 PM
Hadde egentlig ikke tenkt aa skrive mer paa denne traaden, i alle fall ikke paa en gledens dag som denne, men siden andre har gjort det, saa slaar jeg foelge.  For det foerste var det bra gjort av hele Brann, inkl. Mjelde i gaar.  For det andre har Brann hatt en bra start paa sesongen, ingen som nekter for det.

Men naar det er sagt, saa er det fremdeles de av oss som er skeptisk til at Mjelde er dyktig nok til aa ro dette i land.  Hvis Mjelde elskerne gotter seg etter hver seier, er det opp til dem.  Hvis vi Mjelde skeptikere skriver noe etter et tap saa sier folk at vi bare skriver fordi Brann har tapt.

Jeg mener at Mjelde maa vekk, tross resultatet i gaar.
221
Brann / Klassikere
April 30, 2006, 20:20:41 PM
Quote from: "BRANN gutten fra Os!"
Quote from: "Superjack"Jeg har Semien til Brann-LSk på DVD :D


Mulig å få ein kopi?


Ja er det mulig?
222
Brann / Klassikere
April 28, 2006, 11:37:13 AM
Kan ogsaa nevne 4-0 seieren borte mot Rosenborg i 93.
223
Brann / Klassikere
April 28, 2006, 08:26:30 AM
Har tidligere bedt om Lillestroem kampen paa DVD.  Er klar over at den er tilgjengelig over nettet, men hva hjelper det for de av oss som bare slaar paa PCen for aa sjekke Bataljonen?
224
Brann / Klassikere
April 28, 2006, 08:12:31 AM
Mener det er duket for en traad som diskuterer klassiske Brann kamper.  Foreslaar den legendariske semifinalen mot Lillestroem som tidenes Brann kamp.  

Noen andre forslag?
225
Brann / Kvisvik tilbake?
April 27, 2006, 15:35:35 PM
Quote from: "Tom C"Synes faktisk det er en så god ide at noen burde ta tak i det og starte en slags kampanje.

Hadde vært sykt stilig dersom stadion var like stille som det vanligvis er under ett minutts stillhet, når motstanderne blir lest opp (seff med unntak av de tilreisende supporterne) Dersom man får mange nok med seg på alle tribunene på denne "gimmicken", så tror jeg det vil bli en ny god tradisjon på linje med Bergenssangen.

Tror motspillerne vil bli mer satt ut av et fullstendig musestille stadion når navnene deres blir lest opp enn av dagens piping...


En meget god ide.  Det er foroevrig blitt gjort foer i Bergen av Tertnes Haandballlag av alle(!)  Deres tidligere storspiller Natalia Koudriavtseva gjestet Haukelandshallen med Byaasen, og ble moett med oeredoevende stillhet.

Husker ogsaa da Chris Waddle forlot Newcastle til Spurs, hvor alle Geordiefansen jublet for hele Tottenham laget for saa aa pipe naar Waddles navn ble lest opp.  Noe for Viking kampen med Soma?
226
Brann / Meget bra sagt av 12mann!
April 26, 2006, 16:45:43 PM
Strilen (ikke Mjelde altsaa) har jo et poeng naar han nevner at man ikke trenger aa vinne mesterskap for aa ha glede og semifinalen mot LSK er vel tidenes Brann kamp.  (Mulig for en fremtidig DVD utgivelse?)  Personlig likte jeg ogsaa 7-3 tapet mot Lyn i 1993, da Lyn maatte vinne med fem maal for aa holde plassen.
227
Brann / Mjelde må gå
April 26, 2006, 16:37:31 PM
Quote from: "Nixon"

Personlig har jeg vært på to foredrag som Mjelde har holdt om Brann og merkevaren Ekte lidenskap.


Heldiggris.  Jeg har aldri vaert paa Mjelde pressekonferanse.  Det var noe maling jeg maatte se toerke.
228
Brann / Meget bra sagt av 12mann!
April 26, 2006, 16:12:19 PM
Man kan sikkert telle paa en finger antall ganger Nixon og jeg har vaert enige, men der stoetter jeg ham fullt ut.  

Synes det er et merkelig tidspunkt aa starte denne traaden paa ogsaa.  Vi har jo hatt en rimelig god start paa sesongen, saa det burde vaere helt mulig aa vaere optimistiske og ikke ha denne 'glad for det som skjedde for to aar siden' holdningen.
229
Brann / Meget bra sagt av 12mann!
April 26, 2006, 15:58:52 PM
Quote from: "C@Bøe_79"Tror et par folk må ta på seg brillene her og spise hattene sine.
Dette utsagnet er kommet før sesongen har startet skikkelig,og med treningskampene i bakhode..
Vi levde lenge på 1982,og vi kan leve lenge på 2004..
Folk må ha høy nok iq til å skjønne det utsagnet,hvis ikke så la vær å svare på det..
Om ikke alt går som du vil,så har du alltid de gode minnene.

Og en ting: Vri dette til noe som andre lags supportere kommer til å le av? Hva er det for noe?

Hvis de ikke har noe bedre å le av så,hahahahahahahahahhahahahahahahahhahhahahahahahahahahhahahahahahahahaha.
Da ler jeg også av alle andre lag..

Christian


Er det virkelig noen her inne som har levd lenge paa 1982 triumfen???  Greit nok at vi synger '...som i 1963', men det er da virkelig selvironisk ment.  Det blir deprimerende aa tenke paa at vi skal liksom vaere fornoeyde med denne ene cuptriumfen i nye tyve aar.  

Skjoent, det kan jo fort bli tilfelle hvis vi beholder Mjelde...
230
Brann / Meget bra sagt av 12mann!
April 26, 2006, 15:36:48 PM
Dette sitatet og det faktum at en eller annen idiot har startet en hyllest-traad til det, er med paa aa gjoere oss til latter blant andre lags supportere.  Tenk hvor patetisk det hoeres ut.  'Dere i klanen kunne kanskje feire seriegull i fjor og dere bartefolk vant serien 13(?) aar paa rad, men vi vant cupen for to aar siden, saa det saa...'  

Innstendig boenn til moderator:  Slett denne traaden foer noen andre forum faar vite om den!
231
Brann / Meget bra sagt av 12mann!
April 26, 2006, 08:24:03 AM
Naar alt kommer til alt er det vel snakk om hva folk er fornoeyde med.  Den 12. mann og Stalin er tydeligvis storfornoeyd med middelmaadige plasseringer saa lenge de blir beloennet med en tilfeldig cupseier naa og da.  

Personlig har jeg hoeyere ambisjoner og mener at det ledende laget fra Norges nest stoerste by, boer ha hoeyere forventninger.
232
Brann / Meget bra sagt av 12mann!
April 25, 2006, 21:17:48 PM
patetisk
233
Brann / Mjelde må gå
April 20, 2006, 18:08:28 PM
Noen som egentlig har et noenlunde godt argument for aa beholde Mjelde?  Kontinuitet og cupgull holder ikke lenger!
234
Brann / vil Helstad spille fast i Brann?
April 20, 2006, 16:42:05 PM
Hva med aa bruke Soma millionene paa Helstad?  Eller er ikke mannen skadet ofte nok for Mjelde...
235
Brann / Mjelde må gå
April 17, 2006, 17:40:17 PM
Som alle er enige teller en seier mot Molde i en privatkamp like mye som et tap mot Loev-Ham i privatkamp.  Altsaa, helt uviktig.

Med andre ord er grunnlaget for at denne debatten holdes i live, uavgjort mot Fredrikstad.  Det er jo umulig aa si for mye basert paa en kamp, men hvis vi tar sikte mot en plass midt paa tabellen, kanskje snuse paa Royal League, saa er det et brukbart resultat.  Hvis vi haaper paa aa henge med i toppen, saa er nok svaret nei.  Jeg understreker at det er som sagt, veldig tynt grunnlag med bare ett resultat aa se til, men det er jo tross alt det eneste grunnlaget vi har.

Da er spoersmaalet, hva vil vi ha fra en trener i Brann.  Er vi fornoeyd med aa havne midt paa tabellen, saa boer vi satse videre paa ham.  Motyka, jeg og andre har hoeyere ambisjoner for Brann.
236
Brann / Kår landest beste arena:
April 17, 2006, 11:13:13 AM
Quote from: "Motyka"
Quote from: "Bataljonen"
Jeg er ikke Bjarte's arvtager på noen som helst måte. Bjarte er fortsatt aktiv på dette forumet som moderator.



Det var da som pokker, trodde vi kunne sove trygt om natten nå.
Jeg tør ikke diskutere mere med deg RunarNormann, redd for å få flere advarseler fra O'Store Bjarte.


Ja vi faar vaere litt mere forsiktige her.  Noen som vet hva som skjedde med han der jeglo fyren forresten?
237
Brann / Kår landest beste arena:
April 17, 2006, 11:09:50 AM
Quote from: "Motyka"
Quote from: "runarnormann"
Quote from: "Motyka"Om alt du skrev var "jeg stemmer for" så forstår jo jeg godt at det ble slettet.


Ja!  For det er jo ekstremt viktig for oss alle at du forstaar ting her inne.


Igjen så har du ett lite fruktbart innlegg.
Mistenker deg for å være sur og grinete fordi du er fyllasyk fra i går kveld når du skrev alle disse tullete innleggene som ble korrekt fjernet.


Ber om umskyldning av forumet for at mine argumenter ikke er saa godt formulerte som ''Mistenker deg for å være sur og grinete fordi du er fyllasyk fra i går kveld når du skrev alle disse tullete innleggene som ble korrekt fjernet.''
238
Brann / Kår landest beste arena:
April 17, 2006, 11:03:24 AM
Quote from: "Motyka"Om alt du skrev var "jeg stemmer for" så forstår jo jeg godt at det ble slettet.


Ja!  For det er jo ekstremt viktig for oss alle at du forstaar ting her inne.
239
Brann / Kår landest beste arena:
April 17, 2006, 10:39:41 AM
Quote from: "Motyka"
Quote from: "runarnormann"
Quote from: "Bataljonen"
Da får du bevise at jeg har sensurert noen av de da ?? Det skal du slite med.


Kan ikke.   De 15 innleggene mine som stemte for                    er slettet.


Stemte for hva da?


Jeg stemte for.  Problemet er at hver gang jeg skriver, saa fjerner Tore det.
240
Brann / Kår landest beste arena:
April 17, 2006, 10:32:23 AM
Quote from: "Bataljonen"
Da får du bevise at jeg har sensurert noen av de da ?? Det skal du slite med.


Kan ikke.   De 15 innleggene mine som stemte for                    er slettet.
241
Brann / Kår landest beste arena:
April 17, 2006, 10:16:28 AM
Helt uenig.  Disjusjonen om hvilken bydel er best aa bo i er mye bedre enn hvilken arena som er best.  Alle som ikke sier Brann Stadion er best blir jo sensurert av deg!

Stemmer paa Fyllingsdalen som beste bydel, selv om jeg ikke regner meg selv som slaurepakk...
242
Bataljonen.no / Kritikk av BBB!
April 16, 2006, 19:17:05 PM
Quote from: "Scally"

Om du mener meldingen du skrev om at begge to kunne dra te h.... tilbake til dalen og endel til, så er det nok den meldingen ja...


Ser at Bjarte sensurerer Scally ogsaa....
243
Brann / Mjelde må gå
April 16, 2006, 19:14:04 PM
Quote from: "krøvel vellevold"

Jeg hadde ikke skrevet på denne tråden på lang tid (13 dager), og hadde heller ikke tenkt til det om du ikke kom trekkende med enda et motinnlegg lenge etter diskusjonen var glemt!


Du kan da ikke tro denne diskusjonen er glemt bare fordi vi fikk ett poeng mot Fredrikstad?
244
Brann / SOMA SVIKER
April 07, 2006, 12:00:52 PM
Etter dette haaper jeg det er slutt paa at noen ekte Brann supportere forsvarer Soma.  Det er jo opplagt at han har holdt oss for narr.  Mannen har villet gaa til Viking og han har spilt paa POL sin naivitet.

Naar Gary Lineker sin soenn var kreftsyk, reiste han ikke fra Tottenham til Leicester for aa vaere med familien, han tok perm, og saa spilte for Spurs etterpaa ogsaa.  Dette kunne Soma gjort hvis det var saa forbasket viktig no.
245
Brann / Mjelde må gå
April 05, 2006, 14:51:39 PM
Quote from: "tormi"
Quote from: "runarnormann"
Quote from: "Atlet Orvanger"
Jeg stiller meg fullstendig bak Mjeldes uttalelser om at det er i litt tunge tider som dette apparatet rundt Brann må stå sammen.



Det er jo bare det at Mjelde er den som er skyld i de tunge tidene!


Det der er f... meg en skikkelig svimete kommentar.

Mjelde har i år stilt med sin beste stall i totalt 2 kamper. I de andre kampene har det vært MYE rokkeringer.

Fatter ikke folk det at om Mjelde hadde toppet laget i alle treningskampene så hadde vi garantert vunnet flere kamper, men vi kunne kanskje ikke stille toppet lag til seriestart?!?!!

Er det vanskelig for folk å forstå at å sende Bengt Sæternes og Martin Andresen med flere ut på et jorde av en bane ikke er heldig når de har nærmest gått kronisk skadde i lengre tid?

Mjelde har HELE tiden sagt at de har en plan som ikke nødvendigvis gir gode resultater i treningskamper men at det gir større sjans for resultater i SERIEN.

Nå får vi se om den har funket. Det vil våren vise. Og resultatet vil vi se når vi teller opp skadene til sommerpausen.



Hvis du i det hele tatt gadd aa lese det andre skriver foer du kritiserer det, saa ville du vite at jeg er helt enig med deg at treningskamper ikke har noe aa si.  Det jeg tenkte paa var en sjetteplass i en sesong der vi skulle slaass om gullet.  Der synes jeg det er paa sin plass aa skylde paa Mons Ivar.
246
Brann / Mjelde må gå
April 05, 2006, 11:19:01 AM
Quote from: "Atlet Orvanger"
Jeg stiller meg fullstendig bak Mjeldes uttalelser om at det er i litt tunge tider som dette apparatet rundt Brann må stå sammen.



Det er jo bare det at Mjelde er den som er skyld i de tunge tidene!
247
Brann / Mjelde må gå
April 04, 2006, 20:38:39 PM
Quote from: "Langhår"
Quote from: "runarnormann"
Legger merke til at du ikke klarer aa svare innlegget ditt.  Evnt. ikke forstod det.  Det jeg mener her er at man maa fortjene aa faa sitte i lang tid.  For aa vende ditt innlegg paa hodet, tror du Rekdal ville fortsatt vaert i VIF hvis de hadde saa tydelig stagnert under ham?  

Jeg sier det jeg har sagt siden Brann slo RBK i fjor (Sjekk traad:  Mjelde- rett mann?) at jeg ikke er Mjelde tilhenger.  Men jeg mener at aa fjerne ham foer sommeren er tull.  Han faar kampene frem til sommeren aa bevise seg.  Naa har han ikke skader aa skylde paa.


Legger merke til at du ikke klarer å svare på et eneste av spørsmålene mine. Eventuelt at du ikke forstod dem.

Forøvrig skriver jeg at jeg mener at Mjelde har fortjent å få sitte, i førsteomgang ut kontraktstiden. Dersom jeg ikke mente det ville jeg jo vært enig med deg. At du mener at han ikke har gjort seg fortjent til det er din mening, ikke en vedtatt sannhet.

Det samme gjelder din påstand om stagnasjon under Mjelde. Det er et premiss jeg ikke godtar. Litt merkelig at du sier at "Nå har han ikke skader å skylde på". Betyr det at du innser at høsten ifjor ble ødelagt av skader på nøkkelspillere? I så fall har jo Mjelde vist jevn stigning fra en middelmådig førstesesong, via bronse og cupgull til en meget god vårsesong ifjor. Det er ikke stagnasjon i min bok. Dersom du mener Mjelde burde tatt gull med de spillerne han hadde tilgjengelig ifjor høst, overrasker du meg.

Forøvrig er jeg Branntilhenger, ikke Mjelde-tilhenger slik du insinuerer. Jeg ønsker det beste for Brann, det kan av og til virke som om det for noen er viktigst å fjerne Mjelde.


En ting faar vi vaere enig om i hvert fall.  Hele denne traaden er meningsloes frem til Brann har spilt noen viktige kamper.  Naa blir det bare til at de samme argumentene kommer hele tiden, dette gjelder begg parter.

Foreslaar vi stenger denne traaden naa.  To-tre hundre fjern Mjelde traader blir jo startet uansett hvis Brann faar en daarlig start.

Enige?
248
Brann / Mjelde må gå
April 04, 2006, 20:06:19 PM
Quote from: "Langhår"
Quote from: "runarnormann"
Det er jo selvfoelgelig vel og bra, men kan du nevne et eksempel paa en trener som har vaert i flere sesonger og saa plutselig tatt dem til toppen?  Rekdal er jo kanskje et eksempel, men ogsaa her har det jo vaert en gradvis stigning fra opprykk til soelv (via nesten nedrykk) og til slutt gull.  Som regel blir jo folk paa samme sted en lang stund fordi de gjoer det bra.  Det blir altsaa kontinuitet p.g.a. resultater vel saa mye som resultater p.g.a. kontinuitet.


Det er jo fristende å besvare dette med to spørsmål i retur:

1. Hvor har Brann`s stadige skifte av trenere opp gjennom årene brakt oss? Hvor er resultatene av denne stadige hoderullingen?

2. Du nevner Rekdal. Hans karriere har svingt fra fiasko til suksess. Tror du Rekdal hadde fått sitte som trener etter dersom han hadde hatt en slik kurve i Brann? Er ikke sjansen overhengende for at de samme som nå forlanger Mjeldes avgang ville gjort det samme da?

Mjelde har etter mitt syn mange gode resultater å vise til. Vi har bronse og cupgull i tillegg til en glitrende vårsesong ifjor. Høsten ifjor var begredelig, men å ekskludere skadene som en sentral årsak til dette er tullete. Mjelde har etter mitt syn gjort seg fortjent til å få jobbe ut kontraktstiden sin. Først da skal evalueringen tas.


Legger merke til at du ikke klarer aa svare innlegget ditt.  Evnt. ikke forstod det.  Det jeg mener her er at man maa fortjene aa faa sitte i lang tid.  For aa vende ditt innlegg paa hodet, tror du Rekdal ville fortsatt vaert i VIF hvis de hadde saa tydelig stagnert under ham?  

Jeg sier det jeg har sagt siden Brann slo RBK i fjor (Sjekk traad:  Mjelde- rett mann?) at jeg ikke er Mjelde tilhenger.  Men jeg mener at aa fjerne ham foer sommeren er tull.  Han faar kampene frem til sommeren aa bevise seg.  Naa har han ikke skader aa skylde paa.
249
Brann / Mjelde må gå
April 04, 2006, 15:27:58 PM
Quote from: "Langhår"
Hva med å forsøke noe nytt? Det kalles kontinuitet.....


Det er jo selvfoelgelig vel og bra, men kan du nevne et eksempel paa en trener som har vaert i flere sesonger og saa plutselig tatt dem til toppen?  Rekdal er jo kanskje et eksempel, men ogsaa her har det jo vaert en gradvis stigning fra opprykk til soelv (via nesten nedrykk) og til slutt gull.  Som regel blir jo folk paa samme sted en lang stund fordi de gjoer det bra.  Det blir altsaa kontinuitet p.g.a. resultater vel saa mye som resultater p.g.a. kontinuitet.
250
Brann / KA tipper du???
April 03, 2006, 18:11:10 PM
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "runarnormann"
Quote from: "krøvel vellevold"Er du helt idiot eller?


Stans diskusjonen!  Vi har funnet vaar overmann!


Er det dette du på en annen tråd kaller å være kvikk i replikken?


Nei, dette er det man kaller sarkasme, men det viktigste er jo aa delta.