• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Torvanger

3801
Brann / Heter det bare "Bataljonen" nå?
December 14, 2006, 13:17:18 PM
I så tilfelle er det en soleklar forbedring fra Brann Bataljonen Bergen, som er så grammatisk feil som man kan få det, med tanke på orddeling.

Det er aldri for sent å snu og særdeles hyggelig om det stemmer at man har foretatt en "trimming" av navnet. Gir automatisk mer kredibilitet både internt og utad. Skal ikke se bort fra at et så enkelt grep kan være med på å få litt dreis på medlemstallen igjen.

For en uten peiling: Hvor mange medlemmer teller Bataljonen nå?
3802
Brann / Brann får drakter fra Kappa!
December 01, 2006, 15:42:30 PM
Toro-merket på brystet må de bare gjør noe med. I tillegg til å stjele unødvendig my oppmerksomhet fra hovedsponsor Sparebanken Vest, ser den malplassert ut.

Matvarereklame er noe av det verste som finnes, og skal de først ha det på drakten bør den i det minste plasseres på ryggen.
3803
Brann / Brann får drakter fra Kappa!
December 01, 2006, 10:41:30 AM
En eneste stor nedtur å se de blasse, reklamebefengte draktene. Spesielt hjemmedraktene, med hvit shorts og røde overdeler virker ufattelig, ufattelig blasse og kjedelige.

Hvorfor ikke i helrødt?

Personlig kommer jeg aldri til å ikle meg en fotballdrakt, uansett hvordan den måtte se ut, men det er forbasket viktig at spillerne på banen er representative.
3804
Brann / Overgang vinteren 06/07
November 26, 2006, 20:20:08 PM
Kanskje Brann snubler over noen spillere under sin ferd i Royal League. Afrikanerne på topp hos Helsingborg idag, holdt for eksempel meget høy klasse.
3805
Brann / Den oppvoksende Brannfansen
November 26, 2006, 19:57:53 PM
Quote from: "Stoffi"Flott det :)

Men sangen er allerede oppfunnet.


Tenkte meg det, men uansett morsomt å høre på den noe usynkrone hyllesten til Memeli.
3806
Brann / Den oppvoksende Brannfansen
November 26, 2006, 19:50:52 PM
På BT-tribunen satt det idag en gjeng med guttunger på 8-9 år, som bannet, skrek, hylte og kommenterte. Litt irriterende selvsagt, men også ganske sjarmerende når de dro igang følgende sang: (mel: Ro, ro, ro din båt)

Migen - Migen - Migen Memeli!
Me-me-li - Me-me-li - Me - me - li - Me - me - li
Migen Memeli!

Jeg har nada innsikt i hva som synges av spillersanger til Memeli blant den syngende delen av publikum, bortsett fra Memeli-ropene, og må bare gi disse podene kreditt dersom de har lansert denne fornøyelige hyllesten til Memeli.

Psykisk terror drev de også med. disse rabbagastene, i form av at de konstant sparket i setene foran seg, med sekunders mellomrom, kampen gjennom. Her burde ordensmaktene ha trådt til.  :lol:  :shock:  :lol:
3807
Jeg har null dekning for å påstå dette, men magefølelsen tilsier at det Bruun-Hansen er et riktig valg. Han virker som en klokkeklar og tydelig leder, som ikke lar se pille på nesen. Tror også mannen er såpass kynisk at dersom Mjelde og Steffensen på ny sørger for at Brann slipper inn mål i bøtter og spann, gjør nødvendige grep før det har gått for langt.

Hva sier magefølelsen til folket ellers?
3808
Enkelt og greit en herlig innstilling på denne spilleren:

http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article800472.ece
3809
Brann / Steffensen på vei ut?
November 09, 2006, 16:06:34 PM
Man kan mistenke Mjelde for å heve 5 mill i lønn, for det er ikke måte på hvor hellbent han er på å beholde trenerjobben. Så sent som ifjor og i forfjor var det såvidt han hadde interesse av å trene Brann, mens nå klorer han seg fast og nekter å slippe taket.
3810
Brann / Migen Memelli er sint (dagens BA)
November 09, 2006, 16:00:21 PM
Mjelde er et skummelt menneske å ha som trener. Jeg tror nærmest det må ha tiltet for mannen, for han graver sin egen grav gang på gang.

Noe må gjøres for å fjerne denne jævelen.

(før noen drar konklusjoner, vil jeg presisere at dette ikke er noen trussel, men en liten indikasjon på irritasjonsnivået)
3811
Brann / Ut med Sæternes og Winters, inn med to nye
November 08, 2006, 21:33:19 PM
Dette evinnelige duellmaset. Er Nannskog og Pall duellspillere? På ingen måte. Er de mer målfarlig enn Sæternes og Winters? Milevis. Man trengler ikke å krangle med midtstoppere for å score må! Bruk det som et mantra i tiden fremover.

Enkelte på dette forumet er så naive og sentimentale (pga cupfinalen) at man kan ikke annet enn å le.
3812
Brann / Ut med Sæternes og Winters, inn med to nye
November 08, 2006, 12:04:14 PM
Quote from: "Xminator"Nå er du sort/hvit. Sæternes har ikke vært elendig. Han har tross alt rotet seg til 4 6'ere og 5 5'ere siden (og inkludert) fadesen på Hamar.

Pall Gunnarson har i samme perioden 6 4'ere og Nannskog 7 kamper mer 4 eller dårligere.


Sæternes og andre "has beens" får karakterer pga navnet, ene og alene. Sjelden toppkarakterer, men jevnt over midt på treet uansett hvordan de presterer.

Hva er alt dette pjattet om at Sæternes kommer til å slå ut i full blomst når han får en vinter med grunntrening. Hva er det grunntreningsmaset? I andre ligaer spiller de fotball året rundt og har en noenlunde intensiv periode før en ny sesong. I Norge må vi pga klimaet ta pause i 5 måneder og har derav mulighet til å trene styrke og utholdenhet i større grad. Men det er ikke dermed sagt at en som har vært med siden november presterer bedre enn en som først gir 100% i mars/april.

En spiller som Sæternes skal ha fotball i ryggmargen. Mannen fyller 32 til neste år og skal ha nok år på baken til at han kan tåle å ikke ha en optimal oppkjøring. Andresen har tålt det, da bør også Bengt tåle det.

Brann har valgt å kjøre en risikolinje med spillere med en viss skadehistorikk. Bakke, Andresen, Sæternes, Winters, TFL og Guntveit har alle et betent rulleblad, på tide å bytte noen av dem ut med friske og målrettede spillere.
3813
Brann / Ut med Sæternes og Winters, inn med to nye
November 08, 2006, 09:39:44 AM
Quote from: "KEO"
Quote from: "jako"
Quote from: "Xminator"Da er det kanskje ikke så dumt at Winters reiser. Han har ikke akkurat vært noen storscorer. God spiss ja, men det virker ikke som han har 15 mål i kroppen.

Om neste års spisspar blir Sæternes/Helstad tror jeg fortsatt ikke Sæternes vil score mer enn 10-12 mål. Mest fordi han så lenge vi spiller med to spisser vil få en defensivoppgave også. Helstad er som de fleste vet alergisk mot ting som kan skitne ut drakten.

Nå er det bare å krysse fingre og tær og håpe Andresen og Sæternes tåler en hel vinter med grunntrening og kunstgress. Ikke fordi Sæternes blir vinn/forsvinn for 2007, men fordi han var en av dem som ikke trente skikkelig forrige sesongoppkjøring.


Winters har vært langt mer skapende enn Sæternes i år. Så jeg skjønner ikke helt poenget ditt. Er det virkelig slik at du ikke er i stand til kritisere noen av Mjeldes valg? Hvorfor forsvarer du Sæternes uansett? Han har jo vært elendig i høst! Dårligere enn Miller forøvrig og klart dårligere enn Winters. At Winters ikke er en storscorer vet vi alle. Han er ikke en slik type spiller. Han er mer tilrettelegger. Sæternes er en targetspiller, ergo en spiller som har en oppgave nemlig å score mål. Dette har han ikke vært i nærheten av å oppfylle i år.

Og dette med grunntrening virker veldig vagt. Trodde det var nettopp derfor vi gjorde det så dårlig i vinter. At spillerne trente så hardt og at de skulle kom i form til seriestart. Nå når sesongen er over skylder de på manglende grunntrening for at høsten ble en fiasko. Forstå det den som kan.

Hvis Sæternes ikke scorer mer enn 10-12 mål har han ingenting i Brann å gjøre. Denne mannens måltørke har vært blant de viktigste grunnene til at Brann mistet gullet i år.


Lett å kritisere spillere etter sesongen er over! Sæternes ble faktiskBrann sin toppscorer i år så noe bra må jo han ha gjort. Memelli tja?? potensiale? meget mulig men jeg ser ikke treningene hver dag. Og han har vel spilt litt på Brann2 uten å bemerke seg nevneverdig. Brann har nok brukt de beste spissene denne sesongen, men jeg skal være enig at ikke de presterte noe særlig i høst sesongen, men der har vi en lang liste med navn. Mjelde? har nok en god tone med de fleste i stallen men så klart de spillerene som blir benket klager, dette er jo helt naturlig og vil alltid oppstå uansett hvilken trener som leder laget. Men tilbake til utgangs punktet! Winters har nok ett par år igjen av toppfotball men at han forsvinner fra Brann er ikke negativt. Sæternes har forsatt mye å bidra med i Norsktoppfotball bare han blir brukt på rett måte.


Memeli er en spiller som leverer 110% i kamp, og ja, jeg vet heller ikke hvordan han presterer på trening. Men heller en spiller som leverer passe innsats på trening og full pinne i kamp, enn spillere som Sæternes og Ystaas, som sikkert løper bakene av seg når det ikke er publikum som forstyrrer, men som fryser til is, som et rådyr som får lyskastere på seg, når de spiller foran Brannpublikummet.

Og til posteren som mener at "vi" lar oss blende av en spiller som kysser klubbemblem etc: Har Memeli noensinne kysset klubbemblemet? Og skulle det ha noe å si for vår oppfatning av ham? De som lar seg rive med av denslags er stort sett fjortisser og evige fjortisser.

"Vi" er begeistret for Memeli pga at vi ser et enormt potensiale i ham. Vel kan han ruse til litt for mye i enkelte tacklinger, men heller det enn en spiller med betongbein som ikke når frem til tacklingene.

Jeg stiller store spørsmålstegn ved både Mjeldes dømmekraft, og de av Brannpublikummet som ikke ser at Migen er en uslepen diamant. Under en ny og BEDRE trener vil han blomstre enda mer.
3814
Brann / Ut med Sæternes og Winters, inn med to nye
November 07, 2006, 22:43:56 PM
Klippekortene til Winters og Sæternes er en av hovedgrunnene til at jeg ønsker Mjeldes avgang. Etter min mening har det kostet oss flere poeng og muligens gullet.

Mjelde & co kan ikke holde et oppegående publikum for narr over lengre tid.
3815
Brann / Ut med Sæternes og Winters, inn med to nye
November 07, 2006, 21:46:47 PM
Quote from: "Xminator"
QuoteDet kommer aldri til å skje. Andresen har hatt en enda mer amputert oppkjøring enn Bengt, og har han underprestert?


Ja, Andresen har prestert langt under nivået denne høsten. Du kan gjøre narr av Sæternes og fotfeste, men da må du jo også ha lagt merke til hvor kjapt Andresen har gitt opp å følge mann i det defensive arbeidet. Det har bare vært 70% Andresen denne høsten og akkurat det har vi tapt en del poeng på.


Andresen har fått merke kjøret mot slutten av sesongen, ja, men ser man sesongen under ett, er han hovedgrunnen til at Brann var med å kjempe om medaljer.

Mjelde har til gode å vinne en kamp uten Andresen på banen (etter Andresens inntog), noe som forteller mye både om Andresen og Mjelde. Mjelde skal være den sterke lederen, ikke Andresen!

Andresen er en klassespiller, Sæternes er knapt god nok for 1 divisjon, dersom han fortsetter i den samme tralten som han har vist i år.
3816
Brann / Ut med Sæternes og Winters, inn med to nye
November 07, 2006, 21:21:24 PM
Quote from: "Falkman"no e det vel svært sjelden at et lag har hatt to spisser som har scoret over 15 i samme sesong..Stabæk hadde det rikgtignok i år, men ellers må man vel tilbake til av slutten på 90-tallet for å finne noe lignende.. hvis Bengt får en skikkelig sesongoppkjøring (les holder seg skadefri), kan han utmerket godt score 15 neste år.. i år spilte han vel knapt en kamp før sesongen begynte.


Det kommer aldri til å skje. Andresen
3817
Brann / Ut med Sæternes og Winters, inn med to nye
November 07, 2006, 21:09:36 PM
Quote from: "jako"
Quote from: "Xminator"Sæternes er langt fra ferdig i Brann. Jeg vet det er "pop" å disse Sæternes om dagen, men han er langt fra ferdig som fotballspiller på topp tippeliganivå.


Jeg håper du har rett. Han er utrolig god når han er i slag. Men det har han ikke vært på lenge, kanskje han aldri kommer tilbake?

Har ingenting med at det er pop å mobbe Sæternes. Men han har ikke prestert godt nok. Og han spiller kun fordi Mjelde tenker mer på defensive enn offensive.
3818
Brann / Ut med Sæternes og Winters, inn med to nye
November 07, 2006, 20:42:10 PM
Quote from: "Corran"så har underet skjedd Eg e enig med Marek om noe nemmelig at Memelli ikke har bevist noe enda.

Han kan bli god og han kan stoppe helt opp. Synes at om han ikke blir bedre fra til sesongstart så bør han leies ut gratis til løv-ham og Brann betaler lønnen Så kan han overbevise der og komme tilbake
3819
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
November 07, 2006, 16:00:34 PM
Quote from: "hocey"Det er ofte blitt hevdet at Mjelde i det minste er en ganske sympatisk kar noe som jeg har tildels vært enig i. Det ser dessverre ut som noe av denne egenskapen har fosvunnet. Det er ikke spesielt sympatisk å legge skylden på spillerne og snakke om konsekvenser når han ikke tar selvkritikk selv. Det er heller ikke spesielt sympatisk å ikke sette innpå Armann når forsvaret stinket så sinnsykt som i går slik at han kunne ha fått medaljen. Dessuten er det heller ikke spesielt sympatisk å utlevere Miller på tv. Mjelde var nok en sympatisk kar men den enorme oppgaven med å lede Brann har nok fått frem arrogansen for å skjule usikkerheten som tydligvis preger han.


Jeg er også møkk lei av at Mjelde hver gang skal skjule seg bak spillerne når det går dårlig. Vi må slutte å gi mannen applaus når han forteller at han skal la det gå en kule varmt i garderoben. Er han ikke i stand til å få laget i gang fra start av, har han ingenting i trenerstolen å gjøre.

Mjelde kan bare glemme å ødelegge 2007 for oss også.
3820
Brann / Ut med Sæternes og Winters, inn med to nye
November 07, 2006, 15:53:55 PM
Helstad og Memeli er Branns fremtid på spissfronten (med forbehold om at ikke Mjelde har fratatt Memeli all glød og selvtillit), og nå som Winters er på vei ut, er det på tide å kvitte seg med det resterende daukjøttet, i form av Bengt Sæternes.

Ser at Egersunderen var ute og advarte om han kun ville vurdere forlengelse av kontrakten dersom Andresen forlenger. Har ikke mannen gangsyn? 9 fattige mål på 26 opptredener og jevnt over bedritent spill i hver eneste kamp? På Brann Stadion skal vi ha spillere som SPILLER fotball og spisser som scorer mål, ikke melkesyrebefengte angripere som glimter til en gang i skuddåret.

Jeg er veldig glad for at Brann vurderer Mifsud, sleng gjerne ut noen snører etter Thegstrøm, Låstad, Sakkariassen m.fl.

Skjønner fortsatt ikke hvordan Brann og andre topplag kunne sitte i ro og se på at Tippeligaens to suverent beste spisser fikk forlenge med Stabæk.
Mye pussig som har skjedd, både i Brann og i TL i 2006.
3821
Brann / Trekk deg Mons Ivar Mjelde!
November 07, 2006, 13:31:46 PM
Mjelde har en lavere terskel enn noensinne før, etter den siste tids hendelser. Hverken Mjelde eller Brann kan levere resultater når tilliten ikke er til stede.

Jeg har ingenting imot å ha Mjelde i trenerteamet på en eller annen måte, eller i det sportslige apparatet, men de taktiske avgjørelsene og ledelse under kamp bør forbeholdes en merittert trener.
3822
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
November 07, 2006, 13:21:59 PM
Quote from: "purolatino"Har lest endel i tråden, det snakkes mye om at kapasiteten blir på rundt 17.000 tilskuere, er dette avgjort?, hvor kommer egentlig dette fra?
Kapasiteten på 17.000 blir hvis man bygger Søndre Tribune lik Nordre Tribune med VIP bokser? Synes det er en katastrofe hvis kapasiteten blir bare på 17.000, må jo være bedre for Brann og få inn mere cash for VIP boksene på Nordre enn å få mindre pga. det er for mange VIP bokser på stadion.


Har faktisk fått et kjapt og hyggelig svar av Bjørn Dahl vedrørende dette (for en stund tilbake) og han kunne fortelle at kapasiteten ville bli på 20.000 +,+, uavhengig av om de bygger ekstra VIP-er eller ei. Tror det kan bli noe mindre donete enn på Nordre. (Dahl indikerte også at BA-journalisten kan ha tatt litt ekstra i)

Spørsmålet blir også hva de gjør med den ledige plassen i hjørnene til Hansa, en gang i fremtiden, om de bygger  ekstra tribuner der. Det er heller ikke utenkelig at Brann ser det formålstjenlig å rive Hansa (med kapasitet 3900) og erstatte med en ny og større sving, i samme stil som resten av oppgraderte Brann Stadion. (rundt 6000 +/- i kapasitet)
3823
Brann / Trekk deg Mons Ivar Mjelde!
November 07, 2006, 12:44:37 PM
Det at Mjelde har latt daukjøttet Sæternes okkupere en spissplass i hele 2006, på bekostning av Memeli, forteller alt om hvor fullstendig ute i tåkehavet Mons og tenerteamet har vært og muligens fortsatt er i. Opptil flere ganger har man nærmest hatt lyst til å storme ned til benken og fortelle Mjelde noen sannhetsord, eventuelt entre banen og geleide egersunderen av banen.

Sæternes har ødelagt utallige angrep med sitt bedritne ballmottak, fravær av teknikk og evne til å falle omkull.

Mjelde har gjort kloke valg, fra keeper til midtbane, men når det gjelder spissplassene virker det som om han har hatt en naiv idè om at Sæternes og Winters skulle slå ut i full bloms, ved å gi dem ubegrenset tillit.

Til og med i siste oppgjøret mot Viking kjørte Mjelde Sæternes fra start, og byttet ham ikke ut med Memeli før kampen var kjørt.

Mjelde gjør meg harmdirrende forbannet til tider med sine taktiske feilvalg. Brann kan simpelthen ikke beholde Mjelde pga medmenneskelige hensyn (Mannen blir garantert ikke gående arbeidsledig om han må fratre), nå er det på tide å sette klubben foran enkeltpersoner, jeg ønsker ikke å se at alt går til helvete i 2007.

Treningskampene i vår var et forvarsel om hvordan det kan gå....
3824
Brann / brann interesse i tegstrøm (tegan)??
October 31, 2006, 20:04:23 PM
Quote from: "Xminator"Ikke god nok.


Har du røykt et eller annet? Thegstrøm ikke god nok? Han er milevis bedre enn slaktet vi har slitt med i år, Sæternes og Winters.

En klassespiss, enkelt og greit.
3825
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
October 31, 2006, 14:17:04 PM
Hvis Brann ikke tar medalje i 2006 kommer nok ting til å skje, så Mjelde har vel heller 2 betingede år på seg.
3826
Brann / Medaljeutdelinga
October 31, 2006, 14:12:11 PM
Quote from: "jako"
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "jako"
Quote from: "Torvanger"Mitt inntrykk er at Winters og Miller ikke viser Brann og Bergen den respekten de bør. Skulle nesten tro at de kom fra et land med 50 millioner innbyggere og at forholdene i Norge og Bergen ikke er store nok for dem. Men faktum er at Norge og Skottland er mer eller mindre for jevnstore å regne (4.6 mill vs 5 mill), samt at Glasgow er jevnstor med Oslo.

Brann har ikke bruk for spillere som gir blaffen, og dasser rundt og drikker utepils istedenfor å fokusere på det de er ansatt til. Sikre kilder kan bekrefte at det hadde vært alvorlig med festing på Brannguttene under fotball-VM i sommer, og man kan jo bare tenke seg til at skottene nok var en drivkraft i så måte.

Miller og Winters har gjort nytten sin, det er nok best for alle parter at det stopper her.


Hva gjør det at folk går på byen og har det gøy. Så lenge de leverer på banen driter nå jeg i hva de gjør. Regner med at du kun går ut to ganger i året?


Jammen de leverer ikke på banen!!!!!!


Ikke drit deg ut din idiot. Miller og Winters har vært Brann sine viktigste bidragsytere offensivt denne sesongen.

Hadde gjerne sett de hadde scoret enda flere mål og at Miller hadde vært bedre i høst. Men det endrer ikke totalinntrykket.


Her snakker jako om at man må være saklig og så tramper han rundt som den berømmelige elefanten i glasshuset. Det kunne vært sjarmerende, men med oppkomlinger som ham blir det bare lett irriterende.

Jako er sikkert en av dem som drikker seg så skitings at han pisser og skiter seg ut, 3-4 ganger i uken. Utelivskongen.....
3827
Brann / Medaljeutdelinga
October 30, 2006, 23:21:24 PM
Quote from: jako
Quote from: "Torvanger"
Quote from: "jako"
Quote from: "Torvanger"Mitt inntrykk er at Winters og Miller

Hva gjør det at folk går på byen og har det gøy. Så lenge de leverer på banen driter nå jeg i hva de gjør. Regner med at du kun går ut to ganger i året?


Hva i himmelens navn har min utelivsfrekvens å gjøre med toppidrettsutøverne Miller og Winters aktiviteter i den sammenhengen?

Vi snakker om høyt gasjerte spillere som mer eller mindre har forpliktet seg til å holde seg i skinnet så lenge sesongen er igang. Miller og Winters har benyttet Brann som en feriekoloni siden sommeren, på høy tid å få inn spillere med vilje til å bidra.


Denne jako virker å være en ganske enkel klovn. Måtte gudene være med ham...
3828
Brann / Medaljeutdelinga
October 30, 2006, 22:04:40 PM
Quote from: jako
Quote from: "Torvanger"Mitt inntrykk er at Winters og Miller

Hva gjør det at folk går på byen og har det gøy. Så lenge de leverer på banen driter nå jeg i hva de gjør. Regner med at du kun går ut to ganger i året?


Hva i himmelens navn har min utelivsfrekvens å gjøre med toppidrettsutøverne Miller og Winters aktiviteter i den sammenhengen?

Vi snakker om høyt gasjerte spillere som mer eller mindre har forpliktet seg til å holde seg i skinnet så lenge sesongen er igang. Miller og Winters har benyttet Brann som en feriekoloni siden sommeren, på høy tid å få inn spillere med vilje til å bidra.
3829
Brann / Bør Mjelde byttes ut?
October 30, 2006, 20:40:23 PM
Registrer at Brann har forlenget med Mjelde i 2 nye år, er ikke enig, men innser at det er mest formålstjenlig å droppe kritikken og heller fokusere på de positive aspektene.

Mjelde har definitivt både kjeften og hodet med seg, får han i tillegg mer dreis på det taktiske kan han heve seg opp blant landets beste.

I og med at vi i nok en sesong slipper inn over 30 mål, er det på tide å få inn nye krefter på den defensive organiseringen. Kanskje få inn en ny mann i trenerteamet med spisskompetanse på dette området. Nils Arne Eggen måtte finne seg i å bli påtvunget det, etter at RBK lakk mer og mer defensivt, Mjelde er mye mer åpen for nye idèer og vil neppe ha problemer med å få inn en ny forsvarssjef.
3830
Brann / Medaljeutdelinga
October 30, 2006, 20:30:41 PM
Mitt inntrykk er at Winters og Miller ikke viser Brann og Bergen den respekten de bør. Skulle nesten tro at de kom fra et land med 50 millioner innbyggere og at forholdene i Norge og Bergen ikke er store nok for dem. Men faktum er at Norge og Skottland er mer eller mindre for jevnstore å regne (4.6 mill vs 5 mill), samt at Glasgow er jevnstor med Oslo.

Brann har ikke bruk for spillere som gir blaffen, og dasser rundt og drikker utepils istedenfor å fokusere på det de er ansatt til. Sikre kilder kan bekrefte at det hadde vært alvorlig med festing på Brannguttene under fotball-VM i sommer, og man kan jo bare tenke seg til at skottene nok var en drivkraft i så måte.

Miller og Winters har gjort nytten sin, det er nok best for alle parter at det stopper her.
3831
Brann / Medaljeutdelinga
October 30, 2006, 16:40:43 PM
Quote from: Xminator
QuoteWinters så at Miller gikk i garderoben og var fullstendig klar over at det kom til å bli ballade. Jeg reagerte også på Winters laffet rundt og så ut som han ville i garderoben. Helt til jeg hadde vareopptelling og ikke fant Miller... Uten Winters hadde Hanøy listet opp Miller i samme slengen og kaoset hadde vært komplett...

You can not the rules!


Hva har Ystås med dette å gjøre?
3832
Brann / Medaljeutdelinga
October 30, 2006, 16:32:06 PM
Etter Millers skandaløse opptreden mot Rosenborg, der han vraltet rundt i 82 minutter, innenfor en radius på 10 meter, i SAKTE KINO, kan ikke fjolset forvente å få spilletid mot Ham-Kam. Det var intet annet enn en hån det Miller gjorde forrige søndag.

Må si at det irriterte meg grenseløst da deler av Store Stå satte igang fjollete og ugjennomtenkte Miller-rop. Er dere bare opptatt av navn, har det ikke noe å si hvordan spillerne presterer?

Memeli er den spilleren som fortjener mest av alle spilletid. Når denne spilleren slår ut i full blomst, vil folk fort glemme både Miller og Winters. For med den demonstrative holdningen Winters viste under medaljeutdelingen igår (ved å stå i ro i midtsirkelen, uten å delta på runden rundt banen), det hører simpelthen intet steds hjemme.

Dersom ikke spillere gidder å ofre blod, svette og tårer kan de dra til helvete for min del. Da har det nada å si om de heter Miller, Winters eller Andresen.

Skottene har utspilt sin rolle, rydd vei for Memeli, Huseklepp og Helstad.
Send gjerne Sæternes avgårde i samme slengen, han har tydeligvis gjort sitt.
3833
Brann / VELDIG BRA AV BATALJONEN!
May 02, 2006, 12:30:56 PM
All er til dere og Z-gjengen. Suggesjonen dere i fellesskap startet smittet til og med over til oss på gamletribunen. Vi stemte i av full hals vi også. Kom dere over til nedre del av Hansa til neste år, så vil vi få en av de mektigste supportersvingene i Norge. Med forbehold om at man rensker bort alle skitungene selvsagt.
3834
Brann / Brann - Sogndal.
February 09, 2006, 13:20:33 PM
Quote from: "abe78"


Kan meddele at jeg stod på delen over sittetribunen, og alle som stod der fikk med seg det patetiske opptrinnet. Det er rett og slett ikke folkeskikk å stå og gaule til en kar i 40-årene, som hadde med seg sin far (70+/-), på den måten flaggbæreren gjorde. Hva du og andre nyfrelste hvalper måtte mene om å sitte vs å stå er meg revnende likegyldig. Håper og tror på en kvalitetshevning av den syngende supporterskaren når SS blir jevnet med jorden og man oppsøker nye områder av tribunen.
3835
Brann / Brann - Sogndal.
February 06, 2006, 10:04:21 AM
BigDipper: Dette ble lagt merke til av andre på samme tribune. Plutselig aste denne flaggbæreren seg opp og gaulte et eller annet jeg ikke fikk med meg. Stod der og følte seg tøff med resten av skitungene, som i fellesskap ignorerte de høflige forespørslene om å sette seg fullstendig. Store Stå-gjengen er ikke hva den var....
3836
Brann / Brann vil ha Riseth!
January 23, 2006, 10:34:58 AM
Dette er nok taktikkeri av Riseth, og av den eventuelle agenten han måtte ha, for å sikre seg en god løsning med RBK de siste årene av sin karriere. Men at han hadde styrket forsvaret slik det er pr idag er det ingen tvil om. Det hadde ikke vært meg imot.
3837
Brann / Karadas
January 17, 2006, 15:21:13 PM
3838
Brann / Det store selvbedraget
January 17, 2006, 12:05:41 PM
Interessen rundt Brann, blant de som er involvert, er sterkere enn andre steder i Norge. Men Krøvel har et poeng med at den kvantifiserbare interessen ikke er veldig mye større enn andre steder i landet. Kvaliteten derimot...
3839
Brann / Karadas
January 17, 2006, 12:02:29 PM
I London forlot Campbell et økonomisk oppegående Spurs, til fordel for et økonomisk oppegående Arsenal. I det tilfellet har jeg forståelse for at Spursfansen reagerte (og fortsatt reagerer). I tilfellet "Azar til RBK" var det helt andre forutsetninger til grunn. Naive, nyfrelste supportere, samt de få rutinerte som ikke tenkte seg to ganger om, dret Brann og andre Brannsupportere ut med sitt patetiske Azar-hat. Fjolsene bør holde kjeft og annet i sjakk dersom det viser seg vi er heldige nok å få styrket forsvarsfireren.

Velkommen tilbake Azar! :D
3840
Brann / Magnus Johansson ny ViF trener???
December 07, 2005, 12:51:12 PM
Virker som om det er flere som ikke helt begriper hvilke kvaliteter Johansson besitter. Vel-vel, tiden får vise.....
3841
Brann / Send avgårde takke-mailer til Brann!
October 01, 2005, 18:37:58 PM
Quote from: "KennethS"
Quote from: "Torvanger"Takk for enorm innsats med 10 mann på banen, mot Russlands beste lag foran 36000 hjemmefans? 1-0 og 2-1? Må det inn med teskje?


Skal vi samtidig takke de for latterlig dårlig innsats i 2005 sesongen totaltsett da? nei tenk og gjøre jobben sin.


Fælt så mange negative kverulanter i BBB, hva har skjedd med den oppvoksende slekt :?:
3842
Brann / Send avgårde takke-mailer til Brann!
September 30, 2005, 08:27:20 AM
Quote from: "NorthsideFCDH"Kampen var god ja, samme med kampen de leverte hjemme. Men resultatet i begge kampene ble negativt for oss, dvs Brann ikke gjorde en kjempe jobb egentlig! Hadde de derimot vunne så skulle eg vurdert tanken litt...

Men er det noen her som tror Monsemann eller noen av spillerene leser mailene? Nope, det er nok bare hun sure kontordamen som blir endå mer sut når hun må trykke x antall ganger på deliete message knappen sin...


Hold deg til TIFO Northside, noe du og dine til gjengjeld har fått opp på et akseptabelt nivå. Slengkommentaren om summetonen vitner vel også mer om at det er en arena du følger nøyere med på enn jeg. Tror du virkelig at 20000 fans sender inn mailer til Brann? Kanskje noen hundre som følger oppfordringen, og det bør ansvarlige i Brann takle. :shock:
3843
Brann / Send avgårde takke-mailer til Brann!
September 29, 2005, 21:03:47 PM
Man trenger ikke å ha rundet 40 for å ha opplevd de "harde" 80-årene, bare så det er nevnt.
3844
Brann / Send avgårde takke-mailer til Brann!
September 29, 2005, 20:18:27 PM
Quote from: "jako"Kunne ikke vært mer enig. Det varmer a\lltid å se at folk bryr seg. Spesielt i tider hvor laget sliter.

Jeg er temmelig sikker på at spillerne også er ekstremt skuffet nå. Så send mail og hvis at du bryr deg.

Synes helder ikke du skal være for hard med fjortissene torvanger. Det er ikke lett å være ung og uerfaren.


Jeg har vel forsåvidt kommet denne Rasmus litt i møte, men kunne ikke dy meg når jeg fikk servert surmaget oppgulp som svar på mitt forsøk på positivitet.
3845
Brann / Send avgårde takke-mailer til Brann!
September 29, 2005, 19:54:57 PM
Riktig Johsmag, ENKELTE nyfrelste supportere som ikke har fulgt Brann siden de harde 80-årene vet ikke hva de snakker om når de ikke er i stand til å se at Brann har levert langt over det en kunne forvente, med alle odds mot seg. Jeg var selvsagt også skuffet umiddelbart etter kampslutt, men følte samtidig en enorm glede over at vi er i ferd med å komme opp på et høyt sportslig nivå.
3846
Brann / Send avgårde takke-mailer til Brann!
September 29, 2005, 19:28:55 PM
Sakelig, veldig sakelig.. beklager at eg ikke tar meg god til til å skrive saaaaakte... Det blir ofte nokken bommerter når en skriver fort.... Men det e greit det mr. norsk-lærer.... Skriv den derre mailen du!! Men husk å bruke ordbok då!![/quote]

Er du tøff i trynet, må du forvente å få tilbake med renter. Er klar over at det kan bli en del skriveleifer når man taster engasjert i vei, men det skader ikke å legge litt flid før man poster. All respekt til dem med dysleksi, men for ditt vedkommende heller det vel mer i retning av slurv.
3847
Brann / Send avgårde takke-mailer til Brann!
September 29, 2005, 19:24:28 PM
Quote from: "NorthsideFCDH"
Quote from: "Torvanger"Nivået er som vanlig ikke på det høyeste planet her inne, mye kjekkaseri fra mennesker uten evne til å vise glede over det faktum at Brann leverte en innsats det står stor respekt av. Brann (pust) Bataljonen (pust) Bergen....


skulle vi sent mail hver gang de gjør en god kamp så hadde de lukket alt som har med mail å gjøre i Brann, ingen som gidder å ansette 20 personer for å lese 20 000 mailer fra ville brann supportere.

Post heller her eller i summetonen du :wink:


Northside har i det minste en tanke bak sine innvendinger, som jeg ikke har noen problemer med å ta ad notam. Det kan selvsagt bli en smule hett for Dahl/Ludvigsen å delete x antall meldinger. Ta heller innlegget mitt for det det er, en hyllest til et mannskap som kriget og gjorde oss stolt. Heia Brann!
3848
Brann / Send avgårde takke-mailer til Brann!
September 29, 2005, 19:20:30 PM
Quote from: "Rasmus_brann"Korti ble det en vane?? Oi var det foran 36.000 tilskuere, såååå syyyykt....!!! men då må vi jo nesten sende to hver!!!




ps. ( litt sarkastisk, for de som ikke skjønte det )


Sarkasme fra en som knapt er tørr bak ørene og som åpenbart trenger skrivetrening kaller ikke jeg sarkasme. Hold deg til sms lillegutt.
3849
Brann / Send avgårde takke-mailer til Brann!
September 29, 2005, 19:15:05 PM
Nivået er som vanlig ikke på det høyeste planet her inne, mye kjekkaseri fra mennesker uten evne til å vise glede over det faktum at Brann leverte en innsats det står stor respekt av. Brann (pust) Bataljonen (pust) Bergen....
3850
Brann / Send avgårde takke-mailer til Brann!
September 29, 2005, 19:09:41 PM
Takk for enorm innsats med 10 mann på banen, mot Russlands beste lag foran 36000 hjemmefans? 1-0 og 2-1? Må det inn med teskje?