• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Torvanger

3751
Brann / Sv: Overganger 2008
August 06, 2008, 22:13:22 PM
Har en følelse av at vi får en hyggelig pressekonferanse imorgen. Hvis så, så er det nesten et pinlig lurendreieri MIM og RBH har sullet rundt med idag. Posteren på AAB-siden bløffer neppe.
3752
Brann / Sv: Tickets of SK in UEFA competitions.
August 06, 2008, 17:36:51 PM
Sorry, my mind was blank earlier today, I didn`t understand that you were a collector, of old tickets.
Can some good Karma help?  ::)
3753
Brann / Sv: Overganger 2008
August 06, 2008, 17:29:59 PM
Quote from: Gull63 on August 06, 2008, 17:18:19 PM

Hvorfor var han på ferie i Danmark i slutten av juni, når Brann burde kjøpe spillere, feriene kan tas i sommerpausen eller vinterhalvåret. Hvorfor er han så åpen i media, både navn på spillere, og hvor mye penger man har til rådighet kommer jo ut.

Og sist men ikke minst, hvorfor klage på ressursene, og at det er umulig å ha spillere kartlagt! Dette blir bare flaut, det finnes flust med eksempel på klubber som får det til med mindre ressurser enn Brann. Klubben burde være forberedt på situasjonen og ha en liste på 20 spillere som burde være aktuelle og som kan hentes den dagen det trengs ( I dag!) Midlene finnes tydligvis.

I stedet virker det som om at RBH og Aabrekk bruker tiden på FM 2008 eller her på forumet for å få tips til spillere, dette kan ikke fortsette om Brann noen gang skal bli en virkelig nordisk storklubb.

Faktum er at Brann står ovenfor den største sportslige utfordringen og muligheten i klubbens histore, med mulighet for enorme økonomiske ringvirkninger for klubben, denne utfordringen skal vi møte med det som kan betegnes som den svakeste troppen på lange tider. JA vi har fått inn Karadas, Hassan og Bakke, men ut er gått de to viktigste grunnene til at vi har fått denne muligheten til å nå CL, nemlig Martin og Helstad, ingen fullgode erstattere er kommet inn.

Skulle gutta mot all formodning gjøre jobben og slå Marseille over to kamper så skal jeg så absolutt ta av meg hatten, men RBH har mistet endel stjerner i min bok den siste uken! Kommer det inn en spiss i løpet av morgendagen skal jeg heller sette inn noen nye stjerner:-)


Dette er som om jeg skulle ha skrevet det selv. Reagerte med vantro da jeg kunne lese at RBH avbrøt sin Danmarksferie da han fikk vite om Molde-flausen. Hva i helvete gjorde han der nede? Brann er ikke klubben man jobber i dersom man ønsker å jobbe ordinært 8 - 16, med obligatorisk ferie i juli. Her får både RBH og andre legge seg i selen og ofre det de kan, mens sesongen er på sitt heteste. Det er jo i forkant av ovegangsvinduene at man skal jobbe for i helvete!

Det blir som med alt arbeid, at dersom man utsette det til tett opp under deadline, da går det veldig ofte skeis.

Brann anno 2008 minner mer og mer om en en dårlig kalkunfilm, med klovner i fleng der den enge overgår den andre med tullball.

Når skal tirsdagsklubben og klubbens styre ta affære? Noe må skje, dette kan man ikke bare sitte stilltiende å se på!

PS! Det forteller meg litt om hvordan holdningen og gangsynet er på bruket når arrangementsansvarlig Guntveit forteller avisene at han ville pålegge seg selv 2 uker ferie dersom ikke tilskuertallene mot Ventpils rundet et visst antall.
Vær for pokker sjeleglad for at du får jobbe for Bergens viktigste institusjon og dropp leflingen!
3754
Brann / Sv: Overganger 2008
August 06, 2008, 17:06:51 PM
Hoder mÃ¥ rulle dersom fasiten blir ingen nye innkjøp før til vinteren.  Kan noen i det minst tipse sporslig ledelse om muligheten for Ã¥ leie inn spillere, med opsjon pÃ¥ kjøp?

Koker av raseri her jeg sitter.
3755
Brann / Sv: Overganger 2008
August 06, 2008, 14:09:41 PM
RBH er en kjernekar, en intelligent og garantet dyktig kar som må innfinne seg med at han har gjort en slett jobb i sommer. Utrolig uprofft at de har satset alt på en hest, Ighalo, uten at de har hatt flere alternativer. Greit nok at større klubber har flere ansatte som kan overvåke enkeltspillere i månedsvis før man slår til, mens for Brann og andre blir det mer ullent og uoversiktlig. Men andre klubber i Branns kategori får det til og kanskje det ganske enkelt har med evnen til å bygge kontaktnett. RBH har heller neppe hatt tid til å bygge dette kontaktnettet og har nok trengt litt tid til å komme seg inn i Brannmaterien etter å ha tilbrakt tid i NFF-kvernen. POL har/hadde nok en vesentlig større force der, med sin gatesmarthet.

Kanskje Brann burde kjørt RBH og POL som parhester?

Dersom ikke Brann evner å få tak i nye spillere innen imorgen blir jeg for andre gang i løpe av to døgn fly forbannet.
3756
Brann / Sv: Tickets of SK in UEFA competitions.
August 06, 2008, 10:32:30 AM
I don`t know if one should tell you to go stuff yourself or what? Are you working in the black market? If so you can totally go stuff yourself. And that also goes for those who sell their tickets to away fans, as many did on Brann - Everton.
3757
Til dem som ønsker å ha færrest mulig dager borte fra jobb: (kun fri onsdag og torsdag)

Utreise :  Oslo-Alle flyplasser - Nice Onsdag 27. aug 2008

Avgang Ankomst
Reisetid Fullflex Lavpris
06:45 Oslo-Gardermoen 09:45 Nice

3:00 -  948 kr

Opp igjen torsdag 28/8 enten fra Paris, Marseille eller Toulon.
 

3758
Må bare få sagt at Felt Z er uvurderlig og en hovedårsak til at Brannfansen igjen fremstår som Norges mest innovative og genuine fans. De har noen personer blant seg som åpenbart har en utrolig teft for å finne frem til sanger som i løpet av en sesong blir udødelige for all fremtid. "Her kommer Bergen igjen" er et genialt funn. Hvem hadde tenkt at sanger fra Bergen Munnspillorkester skulle passe inn i fotballsammenheng?
3759
Ryan Air fra Sandefjord mandag 25/6, avgang kl 20:10, i Marseille 23:00 kr 185,- inkl avgifter.

Opp igjen må man uansett nå booke inn torsdag, i og med at det enda ikke er avgjort om kampen spilles tirsdag eller onsdag, og da må man vurdere Nice - Oslo med Norwegian, Toulon - London med Ryan Air, eller Marseille - London med Ryan Air, og tilbake med Norwegian fra Stanstead. Sjekk også melkerute med Lufthansa via Munchen eller Schiphol, eller KLM via Schiphol.

NB! Paris - Bergen med Norwegian, tilbake 28/8 kl 13:10, kr 619! Ta nattog fra Marseille til Paris onsdag kveld, eller TGV om morgenen torsdag.
3760
Dersom man ikke har noe imot melkeruter vil jeg anbefale mulighetene for å reise via Sandefjord, Oslo, London, Schiphol eller Munchen, både opp og ned. Aktuelle flyselskaper er Ryan Air, Sterling, SAS, Norwegian, Easy Jet, Lufthansa, KLM. Man kan for eksempel reise ned med Ryan Air fra Sandefjord til Marseille og tilbake med Easy Jet fra Nimes, via London og med SAS tilbake fra Gatwick til Bergen. Bruk fantasien. NB! Må også minne på om muligheten til å fly fra Bergen til Paris med Norwegian og videre til Marseille med TGV eller fly.
3761
Kamper / Sv: FK Ventspils - Brann
August 05, 2008, 21:33:04 PM
Jeg må le når jeg tenker på at Mjelde kjørte trening uten formasjonsøving grunnet to antatte latviske spioner. Hva i himmelens navn var poenget med det? Trodde virkelig MIM at det ga ham noen ess i ermet?
3762
Brann / Sv: HÃ¥kon Opdal
August 05, 2008, 21:07:25 PM
Opdal har enda ikke lært hvordan han skal opptre på dødball og corner. Ruser ut som en full sjømann og slår i blinde gang etter gang. Han sprer så mye utrygghet rundt seg at han, etter min mening, er en stor årsak til at Brannforsvaret rakner gang etter gang.

Det kryr av gode, utenlandske keepre i TL for tiden, ta deg gjerne en liten runde med dem nå i august, RBH, samtidig som du gjør jobben din og skaffer oss nytt blod på venstreback og på spissplass. (gjerne to spisser) Mulig at vi også burde få fatt på en ny stopper.

3763
Brann / Sv: Overganger 2008
August 05, 2008, 19:41:42 PM
Hanstveit er terror å ha med på laget når Brann har motgang. Ikke en spiller du har med i krigen. Opdal må bare erstattes, jeg har alltid hatt sansen for typen, hyggelig og grei, men rett og slett en tikkende bombe. Fakiri har ikke kommet seg etter skaden i vår og bør få hvile til sesongstart 2009. Dahl og Guntveit er heller ingen innertiere for tiden og Karadas bør fjernes fra klubben dersom han insisterer på å å spille stopper, for der holder han Adecco-nivå.
3764
Kamper / Sv: FK Ventspils - Brann
August 05, 2008, 18:17:03 PM
For min del er det en flott måte å avreagere på, når det går så til de grader åt skogen.
3765
Kamper / Sv: FK Ventspils - Brann
August 05, 2008, 18:07:26 PM
Mailman, har du hørt om posting via mobil?
3766
Kamper / Sv: FK Ventspils - Brann
August 05, 2008, 18:03:48 PM
Skammelig kamp av Brann, og hovedansvaret hviler hos MIM. Noe skjer forhåpentligvis etter sesongen. Ellers: Selg Karadas dersom han fortsatt insisterer på å spille stopper, og dropp Fakiri - Bakke for all fremtid.
3767
Kamper / Sv: FK Ventspils - Brann
August 05, 2008, 17:02:18 PM
Vi skal ikke ha noe av at inkompetente, dumsnille menn i sentrale posisjoner i Brann vokter over hverandre. Her må styret gå inn med hard hånd
3768
Brann / Sv: Champions League trekning (01.08.08)
August 01, 2008, 16:57:33 PM
Quote from: storB on August 01, 2008, 16:32:03 PM
Ben Afra spiller på Lyon, Samir Nasri var den som spillte på Marseille. Han spiller nå på Arsenal.

Dette er ett lag vi kan slå folkens..holder vell bare nesten Hamburg klasse, samtidig som de ikke er i form. Fransk fotball er generellt veldig overvurdert, med unntak av Lyon.

Da vi spillte borte mot Rennes ifjor, var de på det tidspunktet, Frankrikes beste hjemmelag. Det ble 1-1, der vi spillte med ikke akkurat toppet lag;)


Helt riktig, storB, Marseille er definitivt et lag Brann kan slå, i og med at vi møter dem på et gunstig tidspunkt.
3769
Brann / Sv: Champions League trekning (01.08.08)
August 01, 2008, 12:03:02 PM
Av familiære årsaker ferierer jeg i området ved Marseille en til to ganger årlig og har derfor en del tips for hvordan man kan komme seg ned til Marseille:

Fly til Stanstead t/r med Norwegian, deretter med Ryan Air til Marseille, Toulon eller Nice. Fra Nice kan du ta tog, fra Marignan (Marseille) og Toulon blir det enten buss, taxi eller leiebil. (betydelig billigere med leiebil enn i Norge) Et annet altenativ er å komme seg til Gatwick med SAS og Easy Jet til Maseille. Dersom man av en eller annen grunn skulle komme seg til Luton Airport flyr Easy Jet derfra også til en by ved navn Nimes, 1 time unna Marseille. Fra England flys det daglig.

Man kan også ta Lufthansa via Tyskland, eller KLM via Schiphol.

En annen mulighet er Norwegian til Orly, Paris, og TGV videre til Marseille. (lyntog, 3 timer til Marseille)

Teoretisk bør det være mulig å komme seg ned dagen før eller på kampdagen og tilbake dagen etter kampp. 2-3- dager m.a.o.

Ellers er Marseille en undevurdert by. Det finnes selvsagt områder man bør unngå å ferdes i på sen nattetid, alene, men generelt sett er det en nokså trivelig og velholdt by. Sentrumsområdet, rundt havnen, er yrende både på dag- og kveldstid. Folketallet i Marseille teller 1.3 mill, men byen er sentral i et område som huser mellom 3-4 mill.

Dersom man varmer opp i havneområdet er den enkleste måten å komme seg til Stade Velodrome på å ta undergunnen derfra og opp til kamparenaen. Det anbefales også å ta en tur til Corniche, Marseilles strandområde. (har vært avholdt VM i sandfotball der flere ganger) Da jeg var i Marseille ifjor, samtidig med rugby-VM var det flere All Blacks-fans der, som varmet opp med øl og grilling forut for kamp.

Får neppe mulighet til å dra ned selv dessverre, men til de som får muligheten (og dersom Brann gjør jobben mot Ventspils), gled dere!

NB! Vedrende Olympique Marseille, så trenger laget alltid flere kamper i starten av sesongen før spillet sitter. Det er noe ganske annet å møte Marseille i august enn i oktober/november. Jeg tror vi har en god mulighet.
3770
Brann / Sv: Overganger 2008
August 01, 2008, 10:20:47 AM
Er det noen storheter fra dansk og svensk liga man kan leie ut 2008? Henke Larsson m.m? Et kjøp av spiss og en leieavtale på en ytterligere spiss kan være nøkkelen.
3771
Brann / Sv: Mjelde snakker Huseklepp ned
July 31, 2008, 17:11:20 PM


Kan ikke annet enn Ã¥ le nÃ¥r jeg ser dette bildet av Huseklepp og Demba.  ;D

(beklager avviket fra tema)
3772
Brann / Sv: Overganger 2008
July 31, 2008, 13:18:54 PM
Brann har et kortsiktig mål, som kan gi ringvirkninger på lang sikt, og det er å komme med i gruppespillet i årets CL. Da kan man ikke være snever og tviholde på at man ønsker spillere i maks den og den alderen. Her må Brann ta det man får og jeg er uansett mye mer bekvem med rutinerte 27-28-åringer enn ustabile og umodne 19-åringer. Rushfeldt hadde faktisk vært å foretrekke, dersom man utelukkende skal tenke på årets CL.
3773
Brann / Sv: Odion Ighalo
July 30, 2008, 14:53:08 PM
Quote from: Stian on July 30, 2008, 14:43:17 PM
Det virker faktisk som om Brann kan ha en god sak!


Noen og enhver bør kanskje gi RBH en delvis unnskyldning.
3774
Brann / Sv: Odion Ighalo
July 30, 2008, 14:28:56 PM
Quote from: Xminator on July 30, 2008, 14:13:33 PM
En eller annen jusprofessor mener Brann bør skvise Lyn. Bruun-Hansen har i følge P4 gitt opp i Ighalo-saken.

Det er ett moment her som er utrolig viktig:
Brann hadde en skriftlig avtale med Lyn. Ingen andre enn Lyn kunne gi Udinese lov til å snakke med spilleren.

Her har i aller høyeste grad Brann ett krav mot Lyn. Bare så synd de har trikset med tallene og lagt hele overskuddet fra Ighalo over i denne 17-åringen. Juks og bedrag kalles det på god norsk.


Lyn er desperate og har åpenbart benyttet seg av de skitne triksene som er mulig å benytte. Dette er siste gang at storklubben Brann lar seg bruke og bli holdt for narr av ubetydeligheter som Lyn. Måtte Osloklubben gå så til de grader konkurs en gang i fremtiden at de opphører å eksistere. 2100 på tribunene mot Godset forteller alt om hvor lite denne klubben er ønsket. Ryk og reis Bjarmann & co!
3775
Brann / Sv: Mjelde snakker Huseklepp ned
July 30, 2008, 12:45:22 PM
I og med at Mjelde har forsøkt 4-4-1-1 og 4-3-1-2 tidligere går jeg ut fra at han er fullstendig klar over muligheten for å benytte Huseklepp i en formasjon a`la dette. Jeg går ut fra at vi ikke trenge å minne ham på alternativene. Men jeg tror faktisk at det kan ha sin misjon å debattere det her, for budskapene finne fort veien til de rette pesone, fortere enn vi aner.

Etter min mening er Huseklepp den spilleren, ved siden av PVM, som har den giftigste målgivende pasningsfoten. I tillegg har han også vist hvor målet står. Laget skiker et denne spillertypen, vær så snill og rydd plass til ham på permanent basis, Mons!

PS! MIM må heller ikke nøle med å gi Mathias Møvik muligheten. 17-åringer ha debutert tidligere i TL med bravur og jeg er temmelig sikker på at MM er av en slik støpning at han ikke trenger å skjermes.
3776
Brann / Sv: Mjelde snakker Huseklepp ned
July 29, 2008, 23:54:06 PM
Quote from: 28966mustang on July 29, 2008, 23:46:52 PM
Quote from: Torvanger on July 29, 2008, 23:32:29 PM
Nettopp, og det er da alle forståsegpåerne her inne samt Branns trenerteam må få banket inn i hodet. Bare se på Alanzinho i Stabæk. Han var en vandrende katastrofe defensivt i 2007, men fikk likevel tillit pga sine ekstreme ferdigheter offensivt. Bare se på hvor mye han har forbedret seg både offensivt og defensivt i 2008. Jeg kan ikke fatte og begripe noe annet enn at vi ville fått betalt i bøtter og spann dersom Huseklepp hadde fått den samme muligheten.

Må bare få sagt en sak: Det er veldig negativt å høre fulle harrytasser på bortekamp mase en huden full med hvor mye de misliker at Huseklepp er på banen og hvor fortørnet de er over at han tjener det han tjener. Er virkelig janteloven så sterk her i denne, etter norske forhold, store byen?


Ja harrytasser har du på hjemmekampene også, hørte en som presterte å si i det Demba skulle byttes inn; "Sitat: Må vi sette det der inn på banen? Sitat slutt" Scoringen stoppet kjeften på fyren. Men alle har sine favoritter, og noen er hellige mens andre lynsjes raskt.


Enkelte Brannsupportere (spesielt på bortekamper) virker å være mer opptatt av å bli sørpe full på kamp, og da kan man vel ikke forvente annet enn å få mer eller mindre veloverveide ytringer. Når det har blitt en gjengs oppfatning blant "de innvidde" at den og den spilleren ikke holder mål, da kan man ikke forvente annet.

3777
Brann / Sv: Mjelde snakker Huseklepp ned
July 29, 2008, 23:49:13 PM
Ikke noe å spille for? 11 kamper igjen, 33 poeng totalt å spille for. Utenkelig at de vinner samtlige, men så lenge det er noenlunde kontakt med lagene foran på tabellen, skal man ikke gi opp. Medalje og UEFA er fortsatt innenfor rekkevidde.
3778
Brann / Sv: Mjelde snakker Huseklepp ned
July 29, 2008, 23:32:29 PM
Nettopp, og det er da alle forståsegpåerne her inne samt Branns trenerteam må få banket inn i hodet. Bare se på Alanzinho i Stabæk. Han var en vandrende katastrofe defensivt i 2007, men fikk likevel tillit pga sine ekstreme ferdigheter offensivt. Bare se på hvor mye han har forbedret seg både offensivt og defensivt i 2008. Jeg kan ikke fatte og begripe noe annet enn at vi ville fått betalt i bøtter og spann dersom Huseklepp hadde fått den samme muligheten.

Må bare få sagt en sak: Det er veldig negativt å høre fulle harrytasser på bortekamp mase en huden full med hvor mye de misliker at Huseklepp er på banen og hvor fortørnet de er over at han tjener det han tjener. Er virkelig janteloven så sterk her i denne, etter norske forhold, store byen?
3779
Brann / Sv: Billettsalgstall
July 29, 2008, 23:19:06 PM
6000 er ikke ille i 1 kamp i 2 kvalifiseringsrunde til Mesterligaen. Syns det er vel opphauset dette skandalemaset.
3780
Brann / Sv: Mjelde snakker Huseklepp ned
July 29, 2008, 23:17:05 PM
Som sagt for n`te gang: Med mer tillit og spilletid vil Huseklepp kunne bli enda bedre på det han er god og dårlig på.
3781
Brann / Sv: Mjelde snakker Huseklepp ned
July 29, 2008, 23:10:57 PM
Som sagt: Med mer spilletid vil Huseklepp gradvis få muligheten til å bli enda bedre på det han er god til og samtidig også bli bedre på det han er dårlig på. Mjelde lot for eksempel Sæternes sabotere for Brann i 2 sesonger før han endelig dro avgårde, av den grunn at Mons hadde en urokkelig tro på at Bengt ville før eller siden blomstre. Hvorfor får ikke Huseklepp den samme muligheten til å prøve og feile?

Det er i kamp Erik får kjenne på tempoet, med Solli ute må Mjelde endelig krype ned fra sin høye hest og gi mannen en sjanse.

For øvrig:

Hvorfor forsøker ikke Mons 4-4-1-1, med Huseklepp som hengende spiss og Karadas/Demba som tanksenter foran? Jeg kan ikke forstå annet enn at det må være den ideelle rollen for Erik, der han kan vandre fritt og tenke utelukkende offensivt. Kunne det vært noe?
3782
Brann / Mjelde snakker Huseklepp ned
July 29, 2008, 22:14:46 PM
PÃ¥ tross av at Huseklepp redder ræven til Brann og Mons ikveld, kan ikke ostringen dy seg for Ã¥ snakke ned Huseklepp og gjenta mantraet om at fyllingsdølen er for dÃ¥rlig boks til boks til Ã¥ starte kamper. Mjelde mÃ¥ etterhvert innse at det er hans egen feighet som gjør at han ikke har gitt Huseklepp mer tillit fra start. For at Erik skal kunne forbedre det han er god og dÃ¥rlig pÃ¥ er han avhengig av spilletid og nÃ¥r han ikke fÃ¥r det, og bare fÃ¥r slippe til fra start nÃ¥r det er suspensjoner og skader, da blir det bare til at Mjelde fÃ¥r beholde den innarbeided oppfatningen han  har.

Rydd rom for Huseklepp i førsteelleveren Mjelde, jeg/vi vil mye heller ha en giftig, kreativ og fotballspillende flanke, enn to defensive og offensivt impotente spillere som vi idag har i Solli og PVM.

Vil også sende et stikk til alle bakstreberske Brannsupportere som er så indignert på at Huseklepp har vært dyktig i kontraktsforhandlinger og at han ikke fortjener den lønnen som er blitt ham til del. Vær nå for i helvete glad for at vi endelig har fått frem en bergenser med internasjonalt snitt.

Huseklepp har en stor fremtid, selv ikke en bakstrebersk Mjelde kan forhindre det.

PS! Ellers er jeg av dem som mener at MIM bør bli sittende. Dette er bare et av momentene ved hans trenervirke som irriterer meg. Løsningen foran 2009 er nok å få inn en kapabel hjelpetrener med fokus på det defensive, så blir det nok en ordnings på det defensive.
3783
Brann / Sv: Overganger 2008
July 29, 2008, 14:45:13 PM
Man må passe seg for å fordumme RBH, som etter det jeg har fått inntrykk av er en av de dyktigste sportsdirektørene vi har her til lands. I likhet med flere var jeg likevel både forbauset og en smule irritert over at RBH var ute i mediene og nærmest proklamerte at Ighalo var klar, før en signatur forelå, dette var utvilsomt en meget stor tabbe og utslagsgivende til at de korrupte afrikanerne (i samspill med Lyn?) kunne utnytte det for det det var verdt i løpet av helgen. I og med at denne Berget kom med på kjøpet, kan jeg ikke forstå noe annet enn at Lyn må ha kjørt en dobbel agenda. NFF bør ta en alvorlig kikk på hvordan Football Club Lyn Oslo United Limited har opptrådt. Det stinker lang vei.

På tross av RBHs åpenbare bommert, bør vi som tilhører den mer eller mindre uvitende og ukyndige massen gi mannen en mulighet til å rette opp feilen. Jeg tror RBH kommer med noen ess ut av ermet om ikke så alt for lenge.

Mye negativ energi har omgitt Brann de siste ukene, jeg tror vendepunktet skjer ikveld mot Ventspils og at det blir fulgt opp med 3 poeng mot Kamma på lørdag. Før helgen kommer det nok et navn eller to, sikre signeringer og kanskje det kommer flere innen utgangen av overgangsvinduet i månedskiftet august/september.

Jeg tror vi har en morsom høst foran oss.
3784
Kamper / Brann - Dinamo Zagreb
December 01, 2007, 20:57:40 PM
Quote from: "BBB-Zg"
Quote from: "skb!"I have too say that the BBB did not impress me at all! From Hansa, you heard only the drummer, and sometime a bit lalala or oooouu. Just like any LSK or Fredrikstad-supporter. The Dynamo-fans seemed to not care about the result, and what happened at the pitch didnt interrest them at all.

But i guess this is the way all ultra is. I am mutch more impressed by the Hamburgfans, even though they showed ut in a higher number. When I arrived to the Stadium, and the Dynamo players came out to the pitch, I only heard buuing and singing from Hansa, not form the BBB.


your openion is ok,but you must know that we come from croatia we dont have money like germans and hamburg is realy close to bergen,till zagreb is much away from norway and bergen. That all resolve are little number and no so impresive support in bergen. HSV have good fans,bat in zagreb thay can only lisen and learn haw to sing and suport loved club!   :wink:  8)


Why does your remaining "supporters" act like 12 year old kids? They didn`t even have money to return. All in all my impression of croatians is not so very good after the encounter with your pathetic supporters.

May you never come back again, idiots!
3785
Brann / Bergen vs Haugesund
October 15, 2007, 16:07:12 PM
Dette er ikke Brannrelatert, men i aller høyeste grad Bergensrelatert:

Haugesund leder pr nå med 3800 stemmer vs Bergen om å få Rådhusplassen på det nye Monopolbrettet.

Besøk følgende link og gi din stemme:

http://www.monopolspill.no/index.aspx
3786
Brann / En østlending må til
April 11, 2007, 10:15:48 AM
Etter det jeg kan se er det etterhvert kommet opp en kontigent bergensere som vil gjøre seg gjeldende både på Brann og ellers i Norge og eventuelt i Europa. Tenker da i første rekke på Valencia, Huseklepp, Storesund. m.fl.
3787
Brann / Rævplagene til Sæternes
April 02, 2007, 11:49:04 AM
3788
Brann / Rævplagene til Sæternes
April 02, 2007, 10:20:21 AM
3789
Brann / Hvorfor så få treningskamper?
March 23, 2007, 16:16:39 PM
Koordinasjon er et stikkord. Og den som sitter med planleggingen av treningskamper for Brann bør få seg en aldri så liten verbal smekk. For dateringen av Norges landskamper har vært soleklar lenge, så også landskampene til Island. Hvilken noldus det er som har prestert å akseptere kamp mot Viking 26 april, midt mellom 2 landskampsdatoer kan ikke være riktig vel bevart.

Ser at en kar sammenligner merittene til Sæternes vs Memeli. Spørsmål til vedkommende: Hvor mange minutter og kamper fikk Memeli ifjor vs oppskrytte Sæternes?

Tydelig at man har å gjøre med endel ukritiske supportere som blir helt i ekstase bare man tenker på hva Bengt gjord i cupfinalen og mot LSK. So what? sier jeg, det nytter ikke bare å være god hvert skuddår, jeg vil heller ha en Nannskog eller Gunnarson som putter jevnt og trutt, i så og si hver kamp.

Nå ser det uansett ut som om Mjelde har tenkt å gi mannen som markerer seg på trening, men som fryser til som et dådyr i møte med en bils langlys når han entrer Stadionmatten, klippekort i nok en sesong, så da får vi se om han har fått litt mer fart på muskelmassene vs ifjor.

Hvis ingen av spissene leverer, heller ikke Memeli, håper jeg uansett at de gjør noe lurt i overgangsvinduet i juni. For det kommer ikke på tale å ha spisser på topp som bare glimter til når de føler for det.
3790
Brann / Hvorfor så få treningskamper?
March 23, 2007, 12:57:38 PM
Helt hinsides av Mjelde å først nå se at de har gjort feil ved å ikke booke inn flere treningskamper i denne perioden. Det er rett og slett ikke holdbart på dette nivået og vi får håpe for Mjeldes del at dette ikke får konsekvenser for hvordan det går i seriestarten.

Når det gjelder oppgjøret på mandag går jeg ut fra at Mjelde aller nådigst slipper Memeli til, fremfor å kjøre det impotente paret Winters - Sæternes.

Ser at en kar lenger oppe i tråden påstår at Sæternes er en langt bedre fotballspiller enn Memeli. Hva har egentlig denne Bengt bevist, bortsett fra å putte 3 mål i cupfinalen for noen år tilbake? Er det noen som har fått med seg hvor bambi på isen mannen er, spesielt når underlaget ikke er helt vennligsinnet? Jeg håper selvsagt at Sæternes får en ny vår med Brann i år, men han skal virkelig levere varene fra kamp 1 av, for ellers blir tålmodigheten tynnslitt.

Noen som har sett Sæternes ta et dribleraid noensinne?

Ideelt sett burde Brann ha fått inn en ny merittert spiss, men så lenge stoda er som den er foretrekker jeg både TFL og Memeli foran Sæternes og Winters.

Mjelde får perioden frem til sommeren med å bevise at han har noe å fare med, derfra og ut får man se hvordan landet ligger.
3791
Brann / Hvorfor så få treningskamper?
March 23, 2007, 09:24:35 AM
Det virker som om Mjelde & co har fått en smule angst for å gjennomføre for mange treningskamper, gjerne på bakgrunn av alt peset han og klubben gikk gjennom ifjor, etter de håpløse resultatene på forsesongen.

Brann har hatt en elendig kurve siden 0-4 for Reykjavik, med 1-3 for VIF og 0-3 for Brøndby. Når det i tillegg ble sauset til med den eneste treningskampen som var satt opp under oppholdet i Holland, begynner de også å bli en stund siden laget har vært i aksjon. Hvordan kan Mjelde være sikker på at han for eksempel har funnet det rette spissparet, når Helstad og Sæternes knapt har gjennomført noen kamper sammen. Er han virkelig dønn sikker på at Bengt klarer å levere bedre enn når han gikk rundt som en legokloss ifjor?

Er det virkelig taktisk klokt å bare kjøre internkamper, der Sæternes, uten oppmerksomhet fra media og tilskuere kan vise hvor god han egentlig er? Burde det ikke vært kjørt x antall treningskamper, med rullering og uttesting på de lagdelene det hersker en viss usikkerhet rundt?

Jeg tror dette er et forsøk fra Mjelde & co på å skjerme både seg selv og enkeltspillere de håper og tror skal slå til når alvoret starter. Hadde f.eks Brann kjørt 6 treningskamper til i vinter kunne mediene begynt å stusse over disposisjonene dersom f.eks spissparet ikke leverte. Mjelde fortalte, på et seminar en kompis av meg deltok på etter sesongslutt ifjor, at det ville bli stilt større krav til spillere som Sæternes ifjor, og at han innså at han nok hadde gitt nettopp denne spilleren for mange sjanser. Hvorfor i h... gjorde han ingenting med den saken når han stod midt opp i det?

Nå viser det seg at halve førsteellevere heller ikke er med mot Viking, et av de to siste oppgjørene før seriestart, med kamp mot Start på Kristiansand Stadion som siste oppgjør. Stabæk venter på Nadderud i seriestarten, med vårkåte Nannskog og Gunnarson på motsatt banehalvdel. Er virkelig Mjelde sikker på at det er samme gnist og selvsikkerhet i Helstad og Sæternes?

Magefølelsen tilsier at på tross av at Mjelde elsker å messe i vei om Memelis manglende spilleforståelse, så ville det vært bedre å ha en fandenivoldsk murbrekker av hans kaliber på topp, ved siden av Helstad, enn en baktung og treg Sæternes.

Det som blir skrevet og synset om her og på andre fora, faller garantert for døve ører vs de som sitter med avgjørelsene, men det må være lov å stille spørsmålstegn ved om det har sneket seg inn et element av feighet nå knappe 3 uker før seriestart.

Jeg håper at jeg tar feil.
3792
Brann / Brann og klubbens potensiale
March 14, 2007, 10:02:56 AM
3793
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
February 27, 2007, 13:40:59 PM
Bjørn Dahl nevnte i BT før jul engang, i sammenheng med at SBBL hadde solgt sin eierandel til Brann, at kapasiteten nå ville bli rundt 22.000, i og med at man ikke lenger trengte å ta hensyn til boliger i Søndre Langside. Han nevnte også at det ble feil dersom det ble for mange VIP-bokser rundt Stadion og at man også måtte ha plass til vanlige Stadiongjengere.
Utfra dette kan man dra slutningen om at boliger i Søndre Langside ville ha lagt beslag på 2000 seter +/-.

Tenk at vi slipper det faenskapet!

Når det gjelder hjørnene på Hansa, kan alle se at det er romslig med plass, og at det minus tilkomståpninger nok kan bli plass til 1000 - 1500 pr del. Dagens Hansa har plass til 3900.

SÃ¥ 24-25.000 er ikke urealistisk.

Med tid og stunder kan det jo også tenkes at Brann får nok valuta til å gjøre om fasaden til Hansa, slik at den får samme stil utvendig som de nye tribunedelene. Kanskje man også får istand en løsning som gjør at man kan fjerne de fjollete stolpene der også?

Etterhvert som Brann vokser seg større og rikere blir det nok rom for å bruke mer penger på denslags.
3794
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
February 27, 2007, 13:27:28 PM
Quote from: Super Hasund
Quote from: "Torvanger"Herlig at "Nye" Brann
Brann ble stiftet i 1908, men brann stadion fikk sin begynnelse vel i 1919.


Hvor var hjernen min igår, dette er pensum og noe jeg er fullstendig klar over. Er herved rettet opp.
3795
Kamper / Brann mot Brøndby i kvartfinalen
February 26, 2007, 15:03:51 PM
3796
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
February 26, 2007, 13:19:26 PM
Herlig at "Nye" Brann Stadion etter sigende skal bli kjemisk fri for Rema 1000-skilter og annet utvendig, a`la det man har på vederstyggelige Ullevål. Den dagen Søndre Langside står ferdig vil det se sinnsykt bra ut, med hele seterader fra topp til bunn, bortsett fra Hansa-tribunene, øvre del av Nordre og hjørnene i BT.

22.000 blir kapasiteten, og det ligger garantert muligheter inne til å enten bygge om Hansa-svingen, få hele rader der også, evt bygge ut med flere plasser i de åpne hjørnene. Brann kan gjør akkurat det de vil nå når de er eneeiere og slipper å ta hensyn til tullete SBBL-boliger i stadionbygget.
Ikke utenkelig at man KAN bevege seg nærmere 25.000 med nevnte grep.
Kapasitetsmaset bør dermed være skrinlagt for lang tid fremover. Kanskje det mÃ¥ gjøres grep i 2100?  :lol:

Flott å se at det kommer til å bli det landemerke vi hadde drømt om.

Samtidig er det festlig å sende noen knegg i retning av dem som mente at det var hårreisende å ikke gå for en løsning på Nygårdstangen eller Mindemyren. Har dere skiftet mening nå?

Nå forblir Stadion der den har vært siden 1919, det er fortsatt mye historikk i anlegget, selv om det har totalt skiftet karakter. For det man må tenke på, er at Stadion har hatt forskjellig utsende fra tiår til tiår. Gamletribunen og Nordre Langside kom først på plass på henholdsvis 50- og 70-tallet, så det er ikke akkurat 200 års historie som går til grunne. Grunnen er fortsatt den samme, ved foten av Ulriken, det er det viktigste.
3797
Brann / Brann supporter funnet død
February 26, 2007, 12:57:51 PM
Hvil i fred.
3798
Brann / Espen Ruud
December 22, 2006, 13:09:04 PM
Espen Ruud er sikkert en grei spiller, men jeg ville blitt langt mer begeistret om Brann hadde luftet interesse for Tarjei Dale, spilleren som nærmest egenhendig fikk Odd gjennom kvalliken med 5 mål.

Et av de største talentene jeg har sett i Norge på lang tid. Er visstnok offensiv midbtbane/spiss.
3799
Brann / Re: Fabian Cipot
December 22, 2006, 13:04:50 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "TrulsVikane"Dette er da en spilleer som kunne være litt interesang vis han spiller som i kampen mot Birmingham.


Dette blir litt som med Memelli. Myten om hans kvaliteter overgår virkeligheten. Han var ikke så god i den omgangen han spilte. Og Brann har i tillegg tatt noen skritt videre fra den gang.


Memeli kommer til å vise seg frem til neste år, bare vent til han har fått sjansen til å venne seg til 4-2-3-1. I 4-4-2 fungerer han.
3800
Brann / Stikker Andresen?!
December 19, 2006, 12:58:19 PM
Quote from: "Gullhår"
Quote from: "Langhår"


Du har mye rett i det du skiver om at MA ikke forlater Brann om ikke IAO kommer. MA er mere proff enn det. Eller så må jeg si du bør vise litt respekt for Stabæk. Det er ikke noen nedtrapping av ambisjonene om MA skulle dra tilbake til dem.Stabæk har vist at det er et lag som vil kjempe i toppen av TL. Jeg VET at MA ikke stikker fra Bann da han trives veldig i klubben og spille for supporterne i Bergen.


Det er nedtrapping de luxe og vel så det, å gå tilbake til Stabæk med null press, forventninger og publikumstrøkk og til Brann som har alt det mikroskopiske Stabæk ikke har.