• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Torvanger

101
Brann / Ut med Sæternes og Winters, inn med to nye
November 07, 2006, 15:53:55 PM
Helstad og Memeli er Branns fremtid på spissfronten (med forbehold om at ikke Mjelde har fratatt Memeli all glød og selvtillit), og nå som Winters er på vei ut, er det på tide å kvitte seg med det resterende daukjøttet, i form av Bengt Sæternes.

Ser at Egersunderen var ute og advarte om han kun ville vurdere forlengelse av kontrakten dersom Andresen forlenger. Har ikke mannen gangsyn? 9 fattige mål på 26 opptredener og jevnt over bedritent spill i hver eneste kamp? På Brann Stadion skal vi ha spillere som SPILLER fotball og spisser som scorer mål, ikke melkesyrebefengte angripere som glimter til en gang i skuddåret.

Jeg er veldig glad for at Brann vurderer Mifsud, sleng gjerne ut noen snører etter Thegstrøm, Låstad, Sakkariassen m.fl.

Skjønner fortsatt ikke hvordan Brann og andre topplag kunne sitte i ro og se på at Tippeligaens to suverent beste spisser fikk forlenge med Stabæk.
Mye pussig som har skjedd, både i Brann og i TL i 2006.
102
Brann / Send avgårde takke-mailer til Brann!
September 29, 2005, 19:04:18 PM
Det har jeg gjort, det bør etterfølges.
103
Brann / Hva skjer i Stadion-saken?
June 02, 2005, 13:59:18 PM
Sist Brann uttalte seg oppgradering av eksisterende Stadion, ble det nevnt at kommunen måtte gi en endelig byggetillatelse, samt at et tomteområde rett ved Stadion måtte kjøpes opp for å muliggjøre en utvidelse. I tillegg var jo det snakk om noen millioner +/- med tanke på økningen av momsen 2004 - 2005. Noen med mer info om hvordan stoda er i denne saken nå, går spaden i jorden til høsten?
104
Brann / Flott TIFO, laber stemning
May 30, 2005, 09:00:24 AM
Endelig har man begynt å få litt nivå på TIFO-en, banneren "Bill.mrk Motstand søkes..." som hang foran Store Stå var det høy klasse over. Stemningen var derimot fullstendig fraværende, normalt sett peiser publikum på når Brann leder 3-0, men de siste 20 minuttene virket det som om Stadion sovnet. Ingen tvil om at Brann hadde fått dampen mer opp dersom publikum hadde gitt dem beskjed.