• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - jegløh

101
Brann / Huseklepp elendig
October 08, 2005, 12:32:13 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Rudi"Og der var han inne pÃ¥ U21-landslaget  :)


Skandale! Thoresen må gå!:)


Registrerer at Nixonfavoritt Thoresen har knust til med nok et kanonresultat.
102
Brann / Sanne + McAllister
October 08, 2005, 12:26:13 PM
Quote from: "Motyka"[ Dette burde du selvsagt ha forstått. Men enig, min feil, jeg kan ikke forutsette at du er såpass smart så jeg kan være så slepphendt når jeg skriver.


Fornærmelser igjen. Mistenker deg og xminator for å være samme person.
103
Brann / Huseklepp elendig
October 08, 2005, 11:53:03 AM
Quote from: "Motyka"Ja hva med Sandviken? Hvor vil du med dette spørsmålet?

Sandviken
104
Brann / Sanne + McAllister
October 08, 2005, 11:51:16 AM
Quote from: "Motyka"Haugen har hatt en elendig sesong, men tror han er en grei mann å ha. Var fornøyd med han i fjor, og håper han blir 4. reserve til neste år.
Sanne, Knudsen, Haugen og Mcallister bør beholdes.
Ut med Gunn, Walde og Linge.


Uenig angående Guntveit. Dessuten, vil nok MIM miste ansikt hvis han etter sesongen (9mnd etter han gjorde CG til kaptein) vraker jhan fra stallen.

Veldig enig vedrørende Freddy Linge. Hvor har han forresten vært siste kamper.

Er det ikke litt miniputtaktig å kalle noen 4.reserve? Hvor gammel er du???
105
Quote from: "enavgutta"Folkens ! Klovnen her. Vel vel vel... vi kan jo lese mellom linjene at Brann tapte forhandlingene og nå alt er på Stor Bergen sine premisser. Så kan man skylde på "enkeltstående naboprotester" så mye man vil i den offisielle versjonen.


Til opplysning: StorBergen får nå en etasje med leiligheter siden leilighetstribunen blir der hvor hovedtribunen er i dag. De ønsket andre siden da de fikk to etasjer med leiligheter her.
106
Brann / Spark Mjelde naa!
October 07, 2005, 17:21:36 PM
Quote from: "enavgutta"Et av de mest treffende innleggene jeg har lest om emnet i hele år Xminatoren. Det er slike innlegg vi burde se på trykk i byens aviser.


Hvor rangerer du ditt eget om at de ikke skulle gjøre noe med stadion?
107
Brann / Spark Mjelde naa!
October 07, 2005, 13:02:47 PM
En betraktning jeg har gjort, er (og innrømmer at jeg er av den gruppen som er kritisk til Mjelde) at de som er kritiske til MIM leverer saklige (iallefall i deres øyne) argumenter for hvorfor han har sviktet. Mange vil hevde at argumenetene er dårlige, ok.

Men gruppen som forsvarer han kommer ikke bare med motargumeneter (noen gode og noen dårlige), men veldig mange av dem er meget aggressiv og kommer på personangrep på meddebattant. Hvis jeg skulle vurdere argumenter her inne (og innrømmer igjen at jeg er av den gruppen som er kritisk til Mjelde) så vil jeg si at de som er skuffet prosederer betraktelig bedre enn de som mener han gjør en grei jobb.
108
Brann / Spark Mjelde naa!
October 07, 2005, 08:35:47 AM
Quote from: "BrannFa(e)n"Så til det dere alle har ventet på, del 2 i serien "Brannfa(e)n snakker ut":

Mons Ivar Mjelde
Mjelde har sagt mye i sin tid som trener for Brann. Veldig mye. Men en ting har han aldri sagt. Mons Ivar Mjelde har aldri sagt ting som: "Det var en taktisk svikt av trenerteamet" eller "Dette var min feil". Det som alltid kommer ut fra Mjeldes munn når Brann svikter er at det var kollektivet som sviktet og at spillerene ikke gjorde det de hadde blitt enig om. Om de ikke gjør som de har blitt enig om er det et bevis på at Mjelde mangler autoritet og enhver trener som ikke har autoritet har ingenting som trener å gjøre. Enhver trener må også kunne ta skylden for et tap iblandt også. Se på Per Joar Hansen! Det er et flott eksempel på en trener jeg ikke har peiling på, men snakke for seg, det kan han. Når RBK røk ut av cupen sa han at dette får faen meg spillerene ta ansvar for, så kan jeg ta ansvar for alt det andre, og han sto for det han gjorde. Han ga seg som RBK-trener med min respekt for han i behold, faktisk. Kanskje mannen er en typisk hjelpetrener, men snakke for seg kunne han. Kanskje Brann bør sparke Steffensen og få inn PJH?

Sett fra en annen side har jo Mjelde bygget stein i tre år nå, og RBK har akkuratt begynt å snu på hver stein. Lurer på om de finner noe interessant. Uansett kunne jo Brann og RBK sammarbeidet? Da ville det jo gå dobbelt så kjapt.

Skader..
Brann har hatt mange skader i år. Stakkars, stakkars Brann. Martin Andresen, Robbie Winters, Bengt Sæternes, Cato Guntveit og så videre. Det er ting som egentlig bare måtte skje med Frode Skjevlan som leder i det medisinske apparatet. Med han som Brann-lege spiller Brannspillerene bingo med helsen sin. Hadde Martin Andresen hatt en annen lege hadde han vært frisk for lenge siden. Det er en grunn til at de fleste Brannspillere heller holder seg til Branns forige lege enn å gå til Frode Skjevlan! Heldigvis har han blitt skiftet ut, og jeg håper på bedre diagnoser fremover.

Når det så viser seg at det er Branns medisinske apparat sin udyktighet som er skyld i skadene vil jeg si at det er pisspreik at Mjelde sier at det er nettopp dette som er skyld i de dårlige resultatene i høst. Det er nesten sabotasje av egen sesong sett i perspektiv. I tillegg er det få spillere som har kommet til Brann i det siste som har gjennomgått en medisinsk test før de er klar for klubben. Det blir for dumt å skylde på noe man selv er skyld i. Jeg mener også at når Mjelde skylder på skader (som Brann selv er skyld i) blir det en elendig cover-up for at han er en elendig trener. Hvor mange sentrale spillere har Brann skadet? (Dette vil jeg få pepper for..) TO. Det er Olafur Bjarnason og Bengt Sæternes. De er de eneste Brannspillerene som har spilt seg inn på førstelaget som er skadet på dette tidspunkt. Personlig synes jeg det er for gale å skylde på at Brann har Andresen skadet når han faktisk aldri har vært frisk nok til å spille seg inn i systemet. Ludvigsen er heller ikke Brannspiller enda når han ikke har fått tid til å være sentral. Det er kun på papiret han er det.

"Det er jo ikke sikkert at det er Branns feil da". Jo, det er det. Hvem var det som sa at Andresen var klar til å spille kamper i vår, sommer og høst men Andresen slo opp skaden igjen? Jo, det var Brann.
Hvem var det som trodde at Ludvigsen var frisk, men gjorde bare skaden til Ludvigsen verre? Jo, det var Brann. Selvsagt er begge med Skjevlan i spissen, og det beviser vel hvor bingo det er å ha han som lege i Brann.

Dermed har Brann to skader som svekker førsteelleveren. Selvfølgelig ville Brann vært sterkere med Andresen og Ludvigsen frisk, men det ville jo Brann også vært med Petter Vaagan Moen på plass i Bergen! Men på dette tidspunktet er det kun to stykker som er sentrale spillere og i førsteelleveren som er skadet. Stort sett alle lag i tippeligaen har det verre enn Brann. Her har Brann en god del å lære, i likhet med så mange andre plasser.

Espen Steffensen
Noen her som husker at Espen Steffensen har vært i Brann før? Ja, han klarte å rykke ned med Brann 2 for et par år siden, så fikk han sparken, og Brann 2 klarte å rykke opp igjen. Nå ser det ut som at han klarer å rykke ned med Brann 2 igjen. Er ikke det et hint om at Espen Steffensen suger hardt som trener? Han har mange fine teorier men strategiene hans funker aldri i praksis. Det var forøvrig Steffensen som begynte med 4-2-3-1 formasjonene som vi er så glad i. Ja, 4-2-3-1 som vi hadde i første halvdel av sesongen i 2003, når Mjelde var nyansatt. Det gikk jo rett til helvete, og Brann vant en tippeligakamp den våren. Konge, ikke sant? Likevell presterer Brann å holde på han som hjelpetrener. Han har jo bevist for lenge siden at han er totalt udugelig. Stort mer er det ikke å si, bortsett fra at Steffensen ødelegger spillere som Arve Walde. Walde var god for to år siden, så kom Steffensen-effekten, og nå kan alle se at Walde ikke er mer enn råttent innavl fra Nymark. Han kommer aldri (hvis mine teorier er riktige) til å bli noe stort mer enn en spiss på Kongsvinger. Hvis han får opp dampen med å komme seg vekk fra Brann kan det hende at han blir en tippeligaspiller i slutten av tyve-årene, men da skal han ha flaks.

Det holder for idag. Tenkte jeg skulle legge ut om Kristian Jægers inkompetanse også, men det får vente til en annen dag.


Brannfa(e)n seiler plutselig opp som en tungvekter på forum. Artig å lese det han forfatter. Gleder meg til fortsettelsen.

Har og irritert meg over at MIM aldri har erkjent skyld selv og skyldt på at spillerne ikke fulgte opplegget de var blitt enige om.
109
Brann / Huseklepp elendig
October 07, 2005, 08:29:57 AM
Quote from: "Motyka"
Quote from: "KennethS"
Quote from: "jegløh"Forresten går ordtaket: Det er vel ingen bydeler i Bergen der de GLEMMER så mye som i Vadmyra.


Vadmyra e ikkje en bydel. Loddefjord heter bydelen Vadmyra ligger under.


HAH! Den tenker jeg satt ja!


Ufint, ja. Slike angrep er usmakelig. Dessuten er vel teknisk sett Laksevåg under Loddefjord òg, nå. Kommer alltid til å kalle Laksevåg en bydel. Og hva med Sandviken?
110
Brann / EN Store Stå-kamp igjen
October 07, 2005, 08:27:13 AM
Quote from: "ostraume"
[/quote]

Håper ikke dere mener som speaker på kampen. Hanøy er vesentlig bedre enn Bøe.

Få Bøe til å lese opp lagoppstillingen til dere på fotballpuben 2 timer før avspark.

Synes alltid Bøe elsket seg selv litt for mye. Nei, Hanøy som speaker, spør dere meg.
111
Brann / Sanne + McAllister
October 07, 2005, 07:19:35 AM
Tilbake til spillere som ikke bør være med neste år, er jeg meget usikker på Haugen. Løper mye, men lager altfor mye frispark. Dessuten overhodet ikke kreativ. Men igjen, aksepterer åpenbart en benketilværelse.
112
Scenarie A: I en stund nå har byggherren til byens fremste prestisjebyggeprosjekt visst at prosjektet ikke skulle realiseres. Det samme har byens største (landets fjerde største) avis og enavgutta (heretter kalt Deep Throat) visst.

Deep Throat lanserer bomben på supporternes forum. Avisen velger å drøye med scoopet til fotballkorrespondenten er ferdig med artikkelserien om Branns dårlige spill.

Stadig uten lyd fra verken SKB, SB eller avisen kommer nyheten fra Deep Throat om en løsning i tolvte time.

Veidekke kontrahert til å utføre jobben.

Scenarie B: Enavgutta er en klovn.
113
Brann / Sanne + McAllister
October 06, 2005, 19:09:17 PM
Quote from: "Motyka"
Quote from: "jegløh"
Quote from: "Motyka"For det andre så unner jeg dette hjemlandet til Scharner ingenting.


Har du sittet og grått over Sound of Music igjen?


Nei, jeg tenkte nok heller på det helvete deres store sønn A.H. lagde for en del år siden.

Nettopp! Et helvete for von Trapp familien. Heldigvis hadde de sangen.
114
Brann / Sanne + McAllister
October 06, 2005, 19:00:44 PM
Quote from: "Motyka"For det andre så unner jeg dette hjemlandet til Scharner ingenting.


Har du sittet og grått over Sound of Music igjen?
115
Brann / Spark Mjelde naa!
October 06, 2005, 18:55:10 PM
Quote from: "naitsirk""Dette med Mjelde feil og både du og eg og, forstod jeg ikke helt..."


Denne setningen er glimrende. Glimrende.
Ser for meg tankerekkefølgen da ordene "Dette med Mjelde feil og du og eg og, forsto jeg ikke helt". Veldig bra.

Nevnte jeg forresten at jeg synes setningen var glimrende.
116
Brann / Huseklepp elendig
October 06, 2005, 18:50:44 PM
Quote from: "Motyka"
Quote from: "jegløh"
Quote from: "Motyka"
Quote from: "jegløh"
Quote from: "Nixon"Vi er alle forskjellige, ingen tvil om det. Glamour og stjernefaktor tenker ikke jeg på i det hele tatt når det gjelder mitt forhold til Brann. Personlig synes jeg det er mer stas med en gutt fra Vadmyra. Og hva hvis all glamouren og stjernene forsvinner da? Forsvinner interessen også?


Vel, mÃ¥ innrømme at det er mer stas med stjerner enn uten. Det har jo og ofte sammenheng med resultater. Blir sikkert slaktet av dere die-hards  men følger mer med Brann nÃ¥ enn f.eks Kalle Bjørklund og Hallvar Thoresen periodene.

Og for å ta Martin A, Per Egil Ahlsen og Erik Soler: Det var vesentlig mer oppstyr/interresse rundt disse da de kom enn hva kvalitetene til de respektive fordret.


Det er da klart at det er mere stas med store navn og stjerner. Men hvor de kommer fra er fullstendig likegyldig. At jeg skal føle at det er mere stas fordi en spiller er fra Vadmyra har jeg vanskeligheter med å forstå.
Vil ha best mulige spillere til Brann, om han tilfeldigvis er født i Vadmyra, så er det jo fint og flott.
Forresten så er det vel ingen bydeler i Bergen der de ser så mye på Glamour enn i Vadmyra.


Er noe inni meg som sier at en fra Vadmyra ikke bør være like god som en fra Ski, Fredrikstad eller Lillestrøm. Høres utrolig nok mer eksotisk og eventyraktig ut en Vadmyra.

Blir og som bergenser smigret av at superstjerner fra østlandet velger å flytte til Bergen.

Forresten går ordtaket: Det er vel ingen bydeler i Bergen der de GLEMMER så mye som i Vadmyra.


Så du mener at du vil ha en litt dårligere fyr fra Ski, Fredrikstad eller Lillestrøm enn en bedre en fra Vadmyra?

At du blir smigret av det har vel med at du av en eller annen grunn har ett mindreverdighetskompleks overfor østlandet.


Ja, alltid følt at de tror de er bedre enn oss. Tipper de gjør tilsvarende med oss.
Vet at Kanarifansen synes det var mer spesiellt med Roger hekkand enn Solèr, Krogsæther, Lund og Sundby.
117
Brann / Huseklepp elendig
October 06, 2005, 18:22:55 PM
Quote from: "Motyka"
Quote from: "jegløh"
Quote from: "Nixon"Vi er alle forskjellige, ingen tvil om det. Glamour og stjernefaktor tenker ikke jeg på i det hele tatt når det gjelder mitt forhold til Brann. Personlig synes jeg det er mer stas med en gutt fra Vadmyra. Og hva hvis all glamouren og stjernene forsvinner da? Forsvinner interessen også?


Vel, mÃ¥ innrømme at det er mer stas med stjerner enn uten. Det har jo og ofte sammenheng med resultater. Blir sikkert slaktet av dere die-hards  men følger mer med Brann nÃ¥ enn f.eks Kalle Bjørklund og Hallvar Thoresen periodene.

Og for å ta Martin A, Per Egil Ahlsen og Erik Soler: Det var vesentlig mer oppstyr/interresse rundt disse da de kom enn hva kvalitetene til de respektive fordret.


Det er da klart at det er mere stas med store navn og stjerner. Men hvor de kommer fra er fullstendig likegyldig. At jeg skal føle at det er mere stas fordi en spiller er fra Vadmyra har jeg vanskeligheter med å forstå.
Vil ha best mulige spillere til Brann, om han tilfeldigvis er født i Vadmyra, så er det jo fint og flott.
Forresten så er det vel ingen bydeler i Bergen der de ser så mye på Glamour enn i Vadmyra.


Er noe inni meg som sier at en fra Vadmyra ikke bør være like god som en fra Ski, Fredrikstad eller Lillestrøm. Høres utrolig nok mer eksotisk og eventyraktig ut en Vadmyra.

Blir og som bergenser smigret av at superstjerner fra østlandet velger å flytte til Bergen.

Forresten går ordtaket: Det er vel ingen bydeler i Bergen der de GLEMMER så mye som i Vadmyra.
118
Brann / Sanne + McAllister
October 06, 2005, 14:55:33 PM
Quote from: "KEA"At jeg synes Kalvenes har gjort en god jobb nÃ¥r han har fÃ¥tt sjansen, er nok i stor grad et resultat av at mine forventninger til ham var smÃ¥ da han kom til Brann. Dere har vel rett i at Ã¥ si ”til dels veldig god” er en overdrivelse, og jeg har ikke sÃ¥ sterke synspunkter pÃ¥ dette at jeg ikke kan ete akkurat dét i meg igjen. Men nÃ¥ er det vel med Kalvenes som med andre benkeslitere at de er preget av mangelen pÃ¥ spilletid nÃ¥r de først fÃ¥r sjansen, bÃ¥de i form av presisjon og for hans del av overtenning, som gjorde at det av og til gikk litt i hytt og pine. Jeg er likevel av den oppfatning at han har gjort jobben godt nok til Ã¥ fortjene nye sjanser. Og jeg ser slett ikke bort fra at han med mer spilletid absolutt kan være et alternativ til Hanstveit som vel stort sett spiller pÃ¥ det jevne, og i hvert fall ikke imponerte i backrollen mot Viking – snarere tvert i mot (selv om han fikk mÃ¥l og mÃ¥lgivende i protokollen). Jeg er blant dem som synes Hanstveit er stagnert, og det er Ã¥penbart at han er blitt skadelidende av at Kvisvik forsvant. Det er Ã¥ hÃ¥pe at han tar seg opp igjen med PVM pÃ¥ plass. Uansett er jeg fortsatt overbevist om at litt tøffere konkurranse om venstrebackplassen vil være utviklende for bÃ¥de Hanstveit og Kalvenes.
119
Brann / Spark Mjelde naa!
October 06, 2005, 14:41:42 PM
Veldig godt skrevet, Brannfa(e)n. Du vet at folk med vårt syn blir kalt saueflokk og disipler av Knut Langeland av alle individualistene her inne.
Normalt gidder jeg ikke lese slike lange innlegg, men gjorde det denne gangen.

Jeg er som de fleste vet av lignende oppfatning av Mjeldes grad av suksess. Men vi kan klage så mye vi vil, men vi må stille spørsmålet: Får vi helt sikkert en bedre trener før sesongforberedelsene 2006 hvis Mjelde sparkes nå?

Jeg vet ikke, og det uroer meg.
Av alle realistiske norske er faktisk Knut Torbjørn Eggen den jeg helst vil ha, noe som er langt fra ideelt.

Muligens utlendinger, men ingen jeg vet om.

Hvis et godt alternativ dukker opp mener jeg Mjelde bør fjernes.
120
Brann / Spark Mjelde naa!
October 06, 2005, 13:49:08 PM
For meg fortoner han seg 100% som en nikkedukke for Hareide.
Intervjuer han gir er 100% klisjèer og selvfølgeligheter.
Orker ikke den mannen!!!
Skulle godt gjøres å finne mindre passende kandidat.

Heller Ivar Hoff eller Tony Knapp tilbake.


Aaaaaaaaaaagggghhhhhhhhhh!!!!!
121
Brann / Spark Mjelde naa!
October 06, 2005, 13:13:11 PM
Quote from: "Nixon"For å vri debatten tilbake til tema her...
Hvis om atte Mjelde en gang går/blir sparket burde Brann sett litt nærmere på Stig Inge Bjørnebye.


Aaaaaaaaaaaaaggggggghhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!
122
Brann / Scharner mot England
October 06, 2005, 12:04:23 PM
Quote from: "Xminator"Selv sa jeg "til helvete med england" da Fowler scoret flaksemålet sitt på stadion :p


Hva sa du da Steffen Iversen scoret sitt flaksemål da?
123
Brann / Scharner mot England
October 06, 2005, 11:50:52 AM
Quote from: "KEA"


Feil! poeng til �sterike betyr at med seier mot Polen har England store muligheter til å bli en av de to beste toerne. Kjemper først og fremst mot Kroatia og Tsjekkia om det.

Men du har rett at masse øyne er rettet mot �sterrikeforsvaret i den kampen.
124
Brann / Spark Mjelde naa!
October 06, 2005, 11:48:19 AM
Quote from: "KEA"Og å slenge dritt om en som bærer Branndrakt er absolutt verst, omtrent uansett hva du sammenlikner med.


Regner med KEA er useriøs, men frykter oddewo er en slik en. Når er det egentlig du har tenkt å dø for Brann, da Oddewo?
125
Brann / Huseklepp elendig
October 06, 2005, 11:21:17 AM
Quote from: "Nixon"Vi er alle forskjellige, ingen tvil om det. Glamour og stjernefaktor tenker ikke jeg på i det hele tatt når det gjelder mitt forhold til Brann. Personlig synes jeg det er mer stas med en gutt fra Vadmyra. Og hva hvis all glamouren og stjernene forsvinner da? Forsvinner interessen også?


Vel, mÃ¥ innrømme at det er mer stas med stjerner enn uten. Det har jo og ofte sammenheng med resultater. Blir sikkert slaktet av dere die-hards  men følger mer med Brann nÃ¥ enn f.eks Kalle Bjørklund og Hallvar Thoresen periodene.

Og for å ta Martin A, Per Egil Ahlsen og Erik Soler: Det var vesentlig mer oppstyr/interresse rundt disse da de kom enn hva kvalitetene til de respektive fordret.
126
Brann / Scharner mot England
October 06, 2005, 10:53:10 AM
Quote from: "Xminator"Da blir Scharner fraløpt av Owen og knust i luftduellene, og Bruce slutter å kjøpe Scharner i BT.

Spøk til side, det blir en flott sjanse for Scharner. Det er to ekstreme spillere han skal opp mot. Glem nå ikke Gerrard, Lampard og resten av englandsheltene (det finnes bedre spillere i verden - men det tør jeg ikke snakke om til de med englandsfetisjer). Vi får bare håpe han klarer å nullstille og ikke fortsatt drømmer seg tilbake til landskampene når Helstad går på løp bak forsvaret vårt :p

Når og hvor går kampen på TV foresten?


Lørdag klokken 1700 på ITV (tror jeg). Uansett på pub.
Forresten, det finnes ikke mange spillere i verden bedre enn Gerrard og Lampard. Har Englandsfetisje (hva nå det er) og mener midtbanen Becks - Gerrard - Lampard - Cole er på papiret verdens beste.
Ferdinand - Terry er soleklart beste paret jeg kan tenke meg.

Praksis har foreløpig ikke innfridd papiret.
127
Brann / Huseklepp elendig
October 06, 2005, 10:47:51 AM
Quote from: "Nixon"Merkelig innstilling ang. Huseklepp. Der jeg kommer fra, altså Bergen, pleier man å ønske sine medbergensere lykke til. Og når de lykkes er vi ekstra stolte. Trodde i min naivitet at alle bergensere hadde samme innstilling...


Føler at litt av glamouren og stjernefaktoren forsvinner når de kommer fra Vadmyra. Burde ikke vært sånn, men sånn er det.

Litt mer stas med landslagskapteinen enn Vadmyragutten.

Aller helst skulle selvsagt landslagskapteinen vært fra Vadmyra.
128
Brann / Re: Scharner mot England
October 06, 2005, 08:05:21 AM
Quote from: "Superjack"Hørte på radiosporten i morgens at Keiser Paul skal spille stopper mot England på lørdag.
Gleder meg til å se den kampen ja.

Scharner mot Owen....

Håper lillegutten Owen får grisebank i duellene! :D

Og så blir Scharner solgt til Arsenal for 100 miller, og opsjon på 30% ved videresalg. :)


Rykter i England sier at Crouch starter sammen med Owen.
129
Brann / Huseklepp elendig
October 06, 2005, 08:03:28 AM
Quote from: "Xminator"Kantspillere gjør feil. Kantspillere er mer enn noen avhengige av at de andre 10 fungerer for å spille bra.



Både ja og nei. En god kantspiller kan ofte få medspillere til å se god ut ved å ta initiativet til lure løp samtidig som han er lojal defensiv. Samtidig kan han få den sentrale til å se veldig dum ut hvis han er statisk, og backen hvis han overlater all defensiv jobbing til ham.

Kanskje du har helt nøytral holdning, Xminator, men tror mange, deriblant meg, er partisk ene veien eller andre.
130
Brann / Huseklepp elendig
October 06, 2005, 06:25:46 AM
Quote from: "abe78"Registrerer at Bergen er full av personer som en eller annen gang har spilt fotball med Huseklepp eller har en tante som har sett han spille. En god del av disse har problemer med at han nå har suksess i Brann. "Han var faen ikke så god" "Da han spilte i innendørsturneringen var han dårlig og en skikkelig klyse". bla-bla. Skjerp dere! Gå å se dere i speilet om ansiktet er litt grønt - dere vet hva det betyr...


Har tidligere erkjent at det er noe i det du sier, at jeg vil heller se Martin A, PVM og Kvisvik lykkes.  Men vil òg poengtere at det er i aller høyeste grad omvendt holdning hos mange.
Det at han er bergenser fritar han for mye kritikk han ville fått om han var finsk.
131
Brann / Sanne + McAllister
October 05, 2005, 20:54:24 PM
Quote from: "Motyka"
Quote from: "Xminator"Se det slik: Gunntveit kommer ikke til å sutre når han sitter trygt plassert som benkesliter, saftbærer og sistereserver. Det må han gjerne får gjøre i 3 år til for min del. Spille ball kan han, og med såpass mye hvile er det jo en mulighet for at han ikke går konstant skadet også :p Kaptein blir han ihvertfall ikke.


Dette er selvsagt fordelen med Haugen, Knudsen, Sanne og Gunn. De syter og klager aldri over lite spilletid.
Men av disse 4 så er det Gunn jeg helst vil ha vekk. De 3 andre trengs med jevne mellomrom.


Ikke enig. Brann verken får eller bør få 22 utespiller bedre enn disse 4. Som dere begge skriver, de syter ikke over å være reserver. Dessuten har alle vist at de kan spille uten å dumme seg ut. I tillegg er alle untatt Haugen for potetspillere å regne. Alltid nyttig.

Derimot Klock og Walde burde det dessverre ikke vært plass til. Er og usikker på Kalvenes.
132
Brann / Sanne + McAllister
October 05, 2005, 19:37:19 PM
133
Brann / Sanne + McAllister
October 05, 2005, 19:28:48 PM
Quote from: "Motyka"Gunn Tveit tilbakefall? Noen andre enn meg som har gitt opp denne fyren?
Enig at det er på spissplassen det er et skrikende behov etter forsterkning. Her bør neste års hovedkjøp gjøres.


Ja, kapteinen vår har ikke akkurat vært en suksess i år. Hvis sesongen skulle beskrives ved en kroppsvæske ville jeg faktisk valgt ditt eget "Rumpesaft" uttrykk.

Tror han er ferdig.
134
Brann / Spark Mjelde naa!
October 05, 2005, 19:24:01 PM
Quote from: "oddewo"


Mye rasjonellt i fremleggelsen her, oddewo. Spesiellt poenget vedr prestefruen gir grunn til refleksjon.
Poesien og takten er óg sentralt i de kamuflerte meldingene dine.

Forresten, er ikke du på SFO nå når det er høstferie?
135
Brann / Huseklepp elendig
October 05, 2005, 19:15:38 PM
Quote from: "Motyka"
Quote from: "abe78"Registrerer at Bergen er full av personer som en eller annen gang har spilt fotball med Huseklepp eller har en tante som har sett han spille. En god del av disse har problemer med at han nå har suksess i Brann. "Han var faen ikke så god" "Da han spilte i innendørsturneringen var han dårlig og en skikkelig klyse". bla-bla. Skjerp dere! Gå å se dere i speilet om ansiktet er litt grønt - dere vet hva det betyr...


Jeg prøvde først å skrive ett velbegrunnet og saklig svar på dette våset, men tror jeg bare nøyer meg med: IDIOT!


Unødvendig å være så aggressiv, Motyka. abe78 har som regel ganske uoverveide innlegg, men dette fortjener ikke den kritikken.
136
Brann / Kaptein Hanstveit
October 05, 2005, 16:06:32 PM
Hanstveit har hatt en skuffende sesong, enig. Men for ikke lenge siden var han i landslagsdiskusjon.

Det er klart at han mistet lekekameraten da Kvisvik forsvant. Fyren har fotballhjerne. At han er kaptein er underlig, men ikke hans feil.

Mente (som nevnt i tallige tråder) at Andresen er opplagt kaptein. Det at han er ny er ikke god nok argument mot å ha ham som kaptein.
137
Brann / Spark Mjelde naa!
October 05, 2005, 13:33:00 PM
Quote from: "naitsirk"ja, og når enkelt spelara forsvinn med skade eller skifter klubb so funker ikkje spelet.
brann speler ein ambisiøs fotball der feil er fatale.kanskje dumt, men utrulig morsomt å sjå på når det funker.
138
Brann / Spark Mjelde naa!
October 05, 2005, 12:38:57 PM
Quote from: "Tom C"Gud du er irriterende!

Sutretryner kaller de sånne der jeg kommer fra.


Første gang jeg er blitt kalt Gud.
Orker ikke være aggressiv idag, spesiellt ikke overfor en lettvekter som deg. Skjønner godt at de kaller folk der du kommer fra for Sutretryner.

Har prøvd å forklare tidligere. Gidder ikke igjen.
Det er en fin dag. Ikke vær bitter.
139
Brann / Huseklepp elendig
October 05, 2005, 11:49:25 AM
Alle venner?????!!!
Dere vet hvor lett jeg gråter.

PÃ¥ tide med litt konfrontasjon igjen.
140
Brann / Spark Mjelde naa!
October 05, 2005, 11:45:59 AM
Quote from: "Tom C"
Quote from: "jegløh"Tror du ikke at alle lag i Tippeligaen føler de har vært uheldige med skader, spillere som ikke kom, spillere som gikk osv?

Dessuten både TFL og HEF var jo ikke iberegnet da vi drømte i vinter. Hvis Mjelde hadde sagt før sesongen at han ikke så noe dramatikk i å komme på 6.plass hadde det blitt liv.

Men, igjen sier jeg at om jeg er misfornøyd med MIM, ser jeg ingen åpenbare kandidater til å overta.


HEF? Hvem er det? Hva mener du dessuten med at om Mjelde hadde spådd 6 plass hadde det blitt liv?? Han spådde ikke sjette plass. Hvorfor skulle han det? Han hadde et godt lag inkl Kvisvik og stort sett skadefrie folk å velge mellom. Nå holdt jo ikke denne situasjonen seg ut hele sesongen som du har fått med deg. Hva kunne Mjelde gjort med det mener du? Hvis du er misfornøyd med Mjelde pga av de tingene du nevner over, må du jo ha en fasit på hva han skulle gjort annerledes...

Kanskje du kan være en god kandidat? Du er jo ihvertfall lokal, har en uovertruffen evne til å se alle de taktiske feilvalgene Mjelde gjør, og du akspterer heller ikke at noen sier deg imot, såvidt jeg har fått med meg...
141
Brann / Huseklepp elendig
October 05, 2005, 11:24:53 AM
Quote from: "Xminator"Ikke en stall altså? Med Rekdal, Siem og Semb med røkelse og myrra og Gjeter Solbakken viste vei? :)


Alle vet jeg er kritiske til Huseklepp, men mener det er plass til han i stallen.

Blir alltid morsomt når forum møter bibel.
142
Brann / Spark Mjelde naa!
October 05, 2005, 11:22:04 AM
Tror du ikke at alle lag i Tippeligaen føler de har vært uheldige med skader, spillere som ikke kom, spillere som gikk osv?

Dessuten både TFL og HEF var jo ikke iberegnet da vi drømte i vinter. Hvis Mjelde hadde sagt før sesongen at han ikke så noe dramatikk i å komme på 6.plass hadde det blitt liv.

Men, igjen sier jeg at om jeg er misfornøyd med MIM, ser jeg ingen åpenbare kandidater til å overta.
143
Brann / Huseklepp elendig
October 05, 2005, 10:39:38 AM
Quote from: "Mico"Huseklepp er født i Bærum?


Forteller du oss det eller spør du om det?
144
Brann / Spark Mjelde naa!
October 05, 2005, 10:37:29 AM
Quote from: "naitsirk""Hva mener jeg nå? Vel, er jo blitt vant med tanken. Likevel, jeg mener det skal godt gjøres å lede laget til dårligere enn en sjette plass. I tillegg synes det for meg som han ikke er autoritær nok til å lede våre lederspillere. Har åpenlyst sett MA og PS skrike Mjelde rett oppå i ansiktet. Noen sett det blitt gjort med Eggen? Nordlie? Ferguson? Ja, noen sett det blitt gjort med Tennfjord eller Teitur? "

har vel høyrt om nokon eksempel på det ja. Forsvant vel eit par stk under tennfjord og teitur pga uenigheter.
ferguson har vore i klinsj med fleire utd spelara.

eg hadde ihvertfall ikkje likt om andresen og scharner hadde reist frå brann pga konflikter med mjelde.


Du har misrorstått innlegget mitt totalt. Det er jo ikke snakk om å være uenig med spillere. Selvfølgelig er Eggen og Ferguson uenig med spillere. Poenget er at når ledertyper kritiserer åpenlyst treneren underminer det treneren. Spillere hadde aldri våget å hudflette Nils Arne Eggen på banen.
145
Brann / Spark Mjelde naa!
October 05, 2005, 10:34:16 AM
Quote from: "DrMeland"
Quote from: "jegløh"
For å konkludere synes jeg at Mjelde har skuffet. Bør han skiftes ut uansett? NEi. Bør han skiftes ut for en merittert trener med den rette Brann/Bergens- personligheten? Ja.

Så hvem er denne "meritterte treneren med den rette Brann/Bergens- personligheten"? Jeg har mange ganger bedt folk som vil fjerne Mjelde å komme opp med noen navn. Hvem kommer de med?

Hans Backe, Jørn Andersen og Knut T. Eggen!? Herregud! Og disse skal gjøre alt så mye bedre? Trenere som aldri har utrettet noenting? Og så kommer det iblandt et geni som sier "Tom Nordlie"! Jadda! Etter en sesong (av 10) med suksess så skal vi altså bla opp millioner av kroner for å få en trener som ikke er bedre enn den vi har.

Jeg er åpen for å fjerne Mjelde jegløh, men da får du hoste opp noen kandidater som faktisk har både CV og pokaler på peishyllen, og som vi vet vil gjøre enn bedre jobb enn Mons'n! Hvem vil DU ha som ny trener?


Vet ikke alternativ, derfor er jeg ikke kategorisk på å fjerne ham. Synes bare han har sviktet som følge av sjetteplass. Hva synes du om det?
146
Brann / Huseklepp elendig
October 05, 2005, 07:38:51 AM
Quote from: "abe78"Registrerer at Bergen er full av personer som en eller annen gang har spilt fotball med Huseklepp eller har en tante som har sett han spille. En god del av disse har problemer med at han nå har suksess i Brann. "Han var faen ikke så god" "Da han spilte i innendørsturneringen var han dårlig og en skikkelig klyse". bla-bla. Skjerp dere! Gå å se dere i speilet om ansiktet er litt grønt - dere vet hva det betyr...


Må (litt irritert) medgi at kanskje har du et poeng. Vet at jeg heller vil at Martin Andresen og PVM skal lykkes før Huseklepp. Vansker med å forklare det. Erkjennelsen er første steg...
147
Brann / Spark Mjelde naa!
October 05, 2005, 07:35:50 AM
Hvis noen hadde spurt meg i vinter om det overhodet var tenkelig at jeg ønsket et trenerskifte etter denne sesongen hadde jeg svart "selvsagt".
Det samme hadde vel de fleste svart. At han skulle få beholde jobben etter sesongen uansett hvilken jobb han gjorde er urimelig.

Hvis samme person hadde i vinter spurt hvor listen lå for at MIM skulle trene oss i 2006, hadde jeg måttet tenke.
Jeg, som sikkert alle, hadde en glimrende Brannvinter. Et allerede godt lag hadde fått landslagskapteinen, RBK hadde vist svakheter og det var heller ingen ende på pengene i Brann.

"Håper på gull men kan ikke forlange at de skal komme foran RBK og VIF" (som jo også hadde store forventninger).

"Men hvilken plass er dødsdommen for Mjelde?", hadde han videre spurt.

Hva hadde jeg sagt da? I Februar. Nettopp knust RBK på La Manga (Soma scoret t.o.m.).

Hadde jeg sagt 4. plass? Muligens, men det hadde vært lite gjennomtenkt.
5.plass? Kanskje det, ja.
6.plass? Helt sikkert.

En 6.plass hadde jeg i februar karakterisert som en fiasko, og ja, Mjelde må selvsagt gå.


Hva mener jeg nå? Vel, er jo blitt vant med tanken. Likevel, jeg mener det skal godt gjøres å lede laget til dårligere enn en sjette plass. I tillegg synes det for meg som han ikke er autoritær nok til å lede våre lederspillere. Har åpenlyst sett MA og PS skrike Mjelde rett oppå i ansiktet. Noen sett det blitt gjort med Eggen? Nordlie? Ferguson? Ja, noen sett det blitt gjort med Tennfjord eller Teitur?

Snakker vi fotballstil er det ingen som overgår Brann på sitt beste, i mine øyne. LSK. RBK, FFK og kanskje aller mest Start kampene var himmelsk.
Felles for disse er at de ble spilt i Bergen. De fleste av bortekampene er blitt vist på fjernsyn, slik at vanlige Brannsupportete kan se hva de gjør utenbys. Ikke er jeg noen taktiker, men har sett på hvordan Brann virker totalt impotent på bortebane. Dette er Mjeldes ansvar. I allefall skulle han i løpet av sesongen klart å rette på dette.

For å konkludere synes jeg at Mjelde har skuffet. Bør han skiftes ut uansett? NEi. Bør han skiftes ut for en merittert trener med den rette Brann/Bergens- personligheten? Ja.
148
Brann / Sanne + McAllister
October 05, 2005, 06:36:08 AM
Kovacs er begrenset. Hadde ikke vært i gledesrus hadde Brann kjøpt han.

Vedr Sæternes sto det i avisen før Lyn-kampen at han var begynt å trene med ball og de tok sikte på Vikingkampen. Etter det har det vært stille. Nå er ikke en Lerkendalkamp en kamp hvor vi trenger Sæternes fra start, men mulig som jokerinnbytter.

Jeg er i grunnen meget urolig for spissplassen i Brann. Jeg frykter at Sæternes neppe vil noengang vise cupfinalform igjen. Ryggplager er fæle greier. I tillegg stiller jeg (som du, Motyka) spørsmål ved holdningen hans.

En spiss og sentralmidtbane må handles inn. Så kan vi tenke medalje.
149
Brann / Huseklepp elendig
October 05, 2005, 06:25:14 AM
Quote from: "Motyka"
Quote from: "BrannSupporter"Huskeklepp er i ferd med å kopiere Kvisvik fra i fjor vår. Helt fraværende på bortebane, men meget bra spill på stadion.


Og da spør jeg, er dette godt nok?


Ja, har begynt å danne et mønster. Det er tidlig ennå, men er likevel bekymret. I sannhetens navn skal du lete lenge etter Brannspillere som har vært jevnt over god borte.
150
Brann / Spark Mjelde naa!
October 04, 2005, 18:30:17 PM
Quote from: "Motyka"
Quote from: "Nixon"

Egentlig helt feil. Nettopp! Den roen i klubben som har gjort at pengefolkene har begynt å satse på Brann igjen kan i stor grad tilegnes Mjelde sin inntreden som trener. Det har noe å gjøre med tillit. Noe de har til Mjelde selv om du ikke har det.


Det har jo vært økonomisk vekst i hele TL, ikke bare i Brann, ganske utrolig at du kan gi Mjelde æren for dette.


Ja, hvis du mener at gjelden hadde blitt slettet uansett er jeg enig. Har ikke blitt overbevist av Nixon m.m. om Mjeldes betydning. Vedrørende verdensøkonomien er jeg enda mer skeptisk.
"Ser at Mons er blitt trener i Brann. Har naturligvis besluttet å slette gjelden på 80.000.000NOK." Olav Bjaadal, Adm.Dir. StorBergen