• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Finfin respons

51
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
January 08, 2024, 15:21:02 PM
Quote from: Nixon on January 07, 2024, 17:33:18 PMEn gledelig overgangsnyhet er at det norske sommervinduet åpner allerede 17. juli og holder åpent til 2. september. Det vil gjøre at Brann slipper 2023-tilstander da vi ikke fikk erstattet Wolfe og Rasmussen før 1. august. Og vi kan forsterke laget før første e-cup kamp.

Vintervinduet blir kortere og åpner ikke før 31. januar, men det mener Brann er et mindre problem, melder BA. For nye spillere kan fortsatt trene og spille treningskamper for sine nye klubber

Hva med eventuelle europakamper i januar? Blir ikke det et eventuelt problem i et eventuelt fremtidig januar for eventuelle nye spillere?
52
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
January 08, 2024, 15:19:44 PM
Quote from: krakra on January 07, 2024, 17:18:42 PMVirker som at det å utvikle unge spillere er lønnsomt.
Haha! Den satt!
53
Grave:
Er det snakk om at banedekket skal heves noe?

Fordel: lettere å håndtere grunnvann. Hver cm teller som det sies. Banen kommer nærmere tribunen slik den ser ut i dag.

Bakdel: i et fremtid der man vil utvide Brann stadion så nærme banen som mulig og gjøre den like liten som Highbury men likevel godkjent, så ville det være en fordel å få banen enda lavere.

Fra et kortsiktelig supporterperspektiv vil jeg si til Brann: Kjør dere opp. Hev nivået. Snu hver stein for å komme helt til topps. Topps.
54
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
January 01, 2024, 23:54:23 PM
Ja, det er et godt poeng med fotballforståelse og valg på backen. Noe av det var vel litt Åsanesyken, de skulle spille seg ut for enhver pris og det jo den nye stilen.

Fotballforståelse er ikke en bryter man kan slå på, men den kan utvikles. Og den kan komme raskt med mental trening, boklesing og modning, osv.  Han har i så måte hatt godt av tiden på vingen.

Usikre forsvarsspillere binder opp midtbanen. Så det er et argument. Men likevel. Vi må ha en wolfete back. En stor trussel kan presse et lag bakover, det er mye forsvar i det også.

55
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
January 01, 2024, 19:23:32 PM
En ny Wolfe

Jeg har tenkt. Sævarsson kunne ta med ballen i høyeste fart når det var store rom. Wolfe kunne drive lynraskt fremover også i smalere og trangere rom. Det er en egenskap som er ypperlig backete. Mot lag som ligger lavt er det Wolfe-versjonen som er tingen. Ikke Sævarsson, han var mer kontrete.

Crone kan jo - men gjør det sjelden og ikke så bra når det virkelig blir trangt. Pedersen har vel heller andre (fine) kvaliteter når vi snakker om maksfart med ball.

Den som skal oppgradere høyrebacken bør balansere de egenskapene som er på venstre, enten det er Soltvedt eller Torsvik. Altså bør vi få inn en Wolfe type.

Er denne Ottosen en slik? Eller noen av disse fra FKH? Eller har vi ham innad i klubben, ved navn Blomberg?

En som gjør at vi kan stå høyt, og som kan løpe opp Pellegrino. En som kan skyte, som kan gå forbi. God aks. God innleggsfot. Sterk. Potensiale. Jeg tror faktisk på alvor han heter Blomberg. Jeg tror det. Det har jeg tenkt.

Og jeg tror disse andre som nevnes er bedre defensivt men dårligere offensivt. Men fotballen er i utvikling. Backene er den nye vinen.
56
Brann / Re: Talentarbeid
December 31, 2023, 15:23:29 PM
Quote from: Lasaron on December 29, 2023, 14:44:31 PMDet er sant, men slike eksempler fører ofte til en logisk kortslutning i talentdebatten (som forøvrig ikke er blitt fremmet her i det aller siste, men jeg nevner det likevel).

Nemlig den at det liksom er for tidlig å satse på de og de talentene når de er så og så unge, fordi man vet aldri hvem som blir gode. Se på Huseklepp, da, vel.

Men om Brann har et knallgodt akademi fra 13-14-årsalderen og oppover, så blir jo de som er med der bedre enn om de ikke hadde vært med. Sånn gjennomsnittlig. Ja, de kan faktisk bli gode nok til å slå gjennom, nettopp fordi de har vært med i et veldig godt akademi. Derfor er veldig gode akademier bra.

Ja dette er et argument for å ha det beste akademiet i Norden. I Norden sier jeg. For jeg synes Brann bør ha som mål å bli det beste laget og beste klubb i Norden. I Norden.

Apropos dem som går i føringen, er det planer om et jenteakademi?
57
Brann / Re: Treneren etter Horneland
December 31, 2023, 15:06:02 PM
Quote from: gladiporno on December 28, 2023, 14:11:41 PMDa Brann-damene møtte Lyon i Åsane forrige uke fikk bortelaget en spiller utvist i det 51. minutt på stilling 2-1 til dem. Det ble etterhvert en forsvarskamp for franskdamene, som satte ned presset sitt og lot Brann styre spillet. Det ble likevel skapt få sjanser ettersom Lyon er verdensklasse og flink til å tette rom for Branndamene. Brann-trener svarte på denne taktikken med å sette inn blant andre Nora Eide Lie i det 62. minuttet og Maria Brochmann i det 74. minutt. Sistnevnte blir sjelden brukt under Ho, men er ekstrem i luftspillet og er også lagets mest kliniske avslutter. Eide Lie er veldig god på langskudd. Begge to har sine svakheter, særlig defensivt, men passer perfekt mot lag som ligger lavt. Selv om ingen av dem var direkte involvert i Gaupsets utligning, kom begge seg fram til en stor sjanse hver, og bidro til at Brann skapte mer, noe som altså til slutt kulminerte med scoring.

Spørsmålet mitt er om Horneland ville gjort denne type taktiske bytter hvis han var i en slik situasjon. Kjør debatt.

Valget av tråd er for øvrig ikke helt hundre prosent tilfeldig fra min side. 

Bra trådvalg.

En ting er om han har disse verktøyene til disposisjon. En annen ting er hvorvidt Brann trenes opp til å tilpasse seg endrede kampbilder. Hva Horneland foretrekker/ønsker.

Jeg svarer derfor nei på det siste. Uansett kampbildet, om motstander presser oss bak og dominerer høyt eller om de legger seg bak, så velger Horneland den mest effektive medisinen. Det er å presse høyt og male dem i senk. Stole på tålmodigheten. Ikke begynne å få panikk, slik de også snakket om i Obos. Mange kamper ble vunnet på tålmodig tro på kampplan mot slutten av kampene. Motstander vel sliten. Det er en luksus vi ikke lenger har. Men planen kan likevel være fruktbar.

Unntak: Arouca og Az. Da ble det spilt langt for å jukse ballen opp i banen for å få spille lengre vekk fra egen keeper. Man reduserte risiko med redusert småspilling-utspilling bakfra. Bevisst valg fra Horneland sin side. Ergo: Han KAN.

Perspektiv: Soltvedt -> Aune > Blorming/Warmberg-ulrikken-pasningen kan bli et bra våpen om vi blir presset lave. Branns Flo-pasning. Ikke vært så mye fokus på denne siden Barmen-variantens tid.

Jeg tror Huseklepp hater sånt, med mindre det er ham selv som får lov å komme i bakrom og score. Horneland er nok egentlig mer pragmatisk - men han holder fast på det som funker.

58
Brann / Re: Jonas Torsvik
December 22, 2023, 11:43:21 AM
Quote from: osoerli on December 22, 2023, 09:31:37 AMGrattis med A-lags-kontrakt.
Håpar Torsvik startar dei fleste kampane på venstrebacken i 2024.  Eg vil ha meir fart enn me får frå Soltvedt'en.
Soltvedt kan heller koma innpå saman med Heggisen når det gjenstår 20-30 minutt om Brann ligg under eller det er uavgjort, for å pumpe cornerar på hove til Heggis.

Jeg støtter denne i all hovedsak. All.
59
Brann / Re: Sesongen 2024
December 17, 2023, 16:26:59 PM
Quote from: Lasaron on December 17, 2023, 09:20:15 AMHan der Børrestad kan jo løpe rundt og vise hvor solen skinner, vise frem folk i baris på tribunen, og repetere i det uendelige hvor sent på kvelden det er.

Han kan ekstatisk formidle hvor ellevilt dette er.

Litt som han gjorde med kulden i Drammen.

En nydelig visjon!
60
Brann / Re: Positivitets-tråden
December 03, 2023, 22:37:19 PM
Engen klarte kvalikk. Trodde jeg aldri skulle skrive noe slikt. Ysj.
61
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
December 02, 2023, 16:51:33 PM
Quote from: ostraume on December 02, 2023, 16:20:23 PM"Problemet" med U21-spillere som er faste i førsteelleveren er at de forsvinner kjapt. Wolfe holdt ikke en gang 6 mnd i Eliteserien. Sånt kan man jo ikke bygge noe gull ut av dersom vi er enig i premisset om at relasjoner betyr mye.

Så er det selvsagt bra å få gode salg, men dersom vi skal erstatte med tilsvarende alder og kvalitet så er vi fort oppe i "Gulliksen-priser". Så kan man selvsagt være heldig og god og hente billigere, men det er jo ikke så lett.

Jeg er uenig. Men så er jeg jo positiv til det å ha et akademi og det å ha å ha andrelaget i 2.divisjon.

Derimot vil jeg understreke at jeg skrev "bankers" eller høyaktuell til fast plass, dvs være varm på benken. Jeg ser ikke noe poeng med rigiditet. Men jeg ser et poeng med ambisjoner og styring mtp. måloppnåelse. Så kravene her går til avd sport som helhet.
62
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
December 02, 2023, 16:22:49 PM
Quote from: Finfin respons on December 02, 2023, 14:03:47 PM
Quote from: Lasaron on December 02, 2023, 13:48:48 PMEmil Hanson er 26 neste år. Han skal da ha mer enn en toårskontrakt....

Haha, nei det skal han absolutt ikke. Han passerer ikke Everton-kriteriet. Sånne som ham vokser på trær. På grunn av kalenderen, tiden, solen og verdensrommet så kommer det nye over 26 hvert eneste år.

Sorry, leste dårlig. Han er fremdeles 25 år. Da er det ikke meg imot å gi en treårskontrakt.
63
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
December 02, 2023, 16:16:06 PM
La meg betrygge og klargjøre og oppklare:

Jeg foreslår tvert imot å beholde rollespesialister selv om de er 35 år, men bare i kvoten for 6/11 av første-elleveren.

Det jeg egentlig sier er at det er uinteressant å se på alderen for dem over 26 år. Da handler alt om hvilken rollespesialitet og funksjon de kan gjøre for laget.

Så er jeg enig at det er en viss vilkårlighet i hvilke muligheter som finnes. Men med to speidere burde vilkårlig heten gå ned og "vokse på trærne"-mentaliteten øke.

Jeg vil nøle med å lage en brøk på antall lokale spillere osv, her er jo vilkårligheten definitivt mer i spill ettersom markedet er så mye mindre. Tentativt ville jeg alltid foretrekke en lokal spiller men når tettheten er stor nok betyr det plutselig veldig lite.

Når det gjelder relasjon-mentaliteten som er så viktig for måten å spille på så kan lange kontrakter og rolige vinduer bidra på kort sikt men på lang sikt fører det til stagnasjon og generasjonsskifter. Det bør være en til tre spillere inn og ut per vindu.
64
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
December 02, 2023, 14:03:47 PM
Quote from: Lasaron on December 02, 2023, 13:48:48 PMEmil Hanson er 26 neste år. Han skal da ha mer enn en toårskontrakt....

Haha, nei det skal han absolutt ikke. Han passerer ikke Everton-kriteriet. Sånne som ham vokser på trær. På grunn av kalenderen, tiden, solen og verdensrommet så kommer det nye over 26 hvert eneste år.
65
Håper de ikke finner et skap. Et skap med skjeletter i. Husker det var en greie i avisene på 90-tallet.
66
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
December 02, 2023, 13:44:31 PM
Forskjellen på en en 26åring og en 32 åring i ni punkter:

1. Alle Brannspillerne drømmer om og aspirerer til å bli proff i Everton, akkurat som Tore André.

2. Noen på 25 år innser at toget gikk. De var ikke god nok.

3. Er disse nå per definisjon omdefinert til Squad spillere? Cronen, Castron, sønnen, Børstin, Finnem, Kartum, etc?

4. Bør ikke Brann **primært** ha spillere på laget som kan ta steget til Everton? Er det ikke der vi bør sikte, både på kvalitet og på potensiale?

6. Eller skal vi si i kompromissets ånd at det også er ok med kjempegreie spillere i en død alder? Jeg foreslår at det er greit. Men jeg ser ikke forskjell på en 26 åring og en 32 åring. Gjør noen? (Derfor: snittalder er et dårlig og svært lite nyttig uttrykk).

7. Jeg foreslår at Brann skal ha én u21 spiller som er høyaktuell eller bankers på laget i hver lagdel. Det er altså: 3 talenter på laget. Ikke én, ikke to, men tre.

8. Jeg foreslår videre at 1/4 av spillerne som er fast på laget er u25. (Dette er en konsekvens av punkt 7 mer enn noe annet. Toget er i ferd med å gå.)

9. Det gir 1/4 potensiale, 1/4 som fremdeles drømmer om Everton og 2/4 ren og bitter rutine.

10. Gamle spillere på korte kontrakter. Hva skal man med mer enn 2-årskontrakter på spillere over 26 egentlig? Kan ikke Brann bare heve seg over sånt gjennom et styrevedtak eller noe, så får de forholde seg til det eller dra?

Forøvrig var det noe med denne Tom Sanne.
67
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
December 02, 2023, 12:57:37 PM
Akkurat som Glimt må Brann utvikle seg og forbedre seg. Neste år må de bli enda bedre enn i år.

For Sivert sin del betyr det, uten prioritert rekkefølge, å forbedre:

- toppfarten
- aks
- nærteknikk
- skudd og langpasninger
- den mentale delen av spillet og toppidrettskulturen i Brann.

Dette er mine forslag. Helt standard greier da, men vil han være uunværlig og tjene penger i Brann må han levere på mer enn den glitrende rutinen. I alle fall i den posisjonen.

Jeg mener Feliks som anker har høyere potensial i det offensive spillet enn Sivert. Så Brann tar et valg nå før oppkjøringen. Vi SKAL forbedre oss.
68
Quote from: andreas1989 on November 27, 2023, 19:02:23 PMDersom jeg forstod Kalvenes riktig så er det areal utfordringer på den tomten så da kan den sansynligvis ikke bygges som 105 x 68 som vel er standardmål.

Greien med denne banen ser forøvrig ut til å være at gresset på denne skal «såes»? Derfor er ikke den klar før til sommeren. Dette gjorde man også på Haugesund stadion.

Stadion og haukelandshallen prioriterer man å få klar til april.

Må ta forbehold om at jeg kan ha hørt eller oppfattet ting feil.

Du oppfattet riktig, med forbehold om at jeg oppfattet riktig.

Ang. faren for en 'ny Slettebakken' så ble det sagt at man gjør det man kan for å unngå å pirke i de gamle lagene. Dvs man jobber på toppen av eksisterende pukk. Hybridgressmatten nærmest stadion (bane 5) vil også heves for å unngå overvannprobleme man har hatt her i årevis.

Det jeg lurer på er den vesle og unevnte bane 4. Er det ikke gress der i dag? Og burde man ikke bygge en hall på denne banen, med tribune på kortsiden mot bane 2 og bygge hallen sammen med hjørnet som er lagt i skuffen? Jeg laster ideen ut.

For dette ville jeg gjort hvis jeg hadde en rik onkel.
69
Jeg fulgte sendingen. Vil bare si at denne Sverdrup imponerer. Han er kompetent. Han kan sakene svært godt. Bra tone.

Regner med valgkomiteen om nødvendig går ned på sine knær for å få ham til å ta gjenvalg om det skulle bli nødvendig.
70
Det har vært skrevet om Sivert den siste uken. I denne tråden vil jeg slå fast: Sivert har snakket med blod i denne kampen. Branns desidert beste spiller i denne andre omgangen og den første var ikke dårlig.
71
Årsbeste/Brannbeste av Mathiesen.

Arg.
72
Quote from: pidre on November 26, 2023, 18:08:18 PMNoen som fremdeles mener at Castro må gå?
Mest makrell i dag i alle fall.
73
Brann / Re: Treneren etter Horneland
November 25, 2023, 16:04:51 PM
Quote from: andreas1989 on November 25, 2023, 15:44:21 PM
Quote from: nero on November 25, 2023, 13:59:44 PMTror dessverre de hadde blitt spist til frokost av sterke personligheter som Sønnen. Håper inderlig at Horne blir i tre-fire år til.

Tror vi kan snu det til at så og si alle i klubben blir spist til forrett av en personlighet som Horneland. Ikke nødvendigvis negativt ettersom Horneland er en fagmann, men neppe optimalt heller. Forhåpentligvis har Kalvenes egenskaper som kan skape en balanse.

Både Horneland og Kjetil Knutsen forventer å jobbe med hyperkompetente folk rundt seg. De som er kompetente har ingenting å frykte. Tvert imot.

En fagmann som Horneland VIL ha en daglig leder som holder igjen på vegne av klubbens strategi, og en sportssjef som setter sammen en best mulig stall i samsvar med den strategien.

Selvfølgelig vil Horneland ha en bedre sammensatt stall enn det han får. Men han vet også at den medaljen har en bakside som ikke er bra for klubben langsiktig.

Men det er altså ikke Hornelands jobb å ivareta.
Ikke Sønnen sin jobb heller. Men sønnen er kaptein så han har faktisk også et visst ansvar for at gruppen fungerer som den foreligger.

Det er psykopatene som er er sterke personligheter uten å helt ha kompetansen. Ser ikke spor av dem akkurat nå for tiden. Det er bra. De er lett å se, for de liker blest om egen person.
74
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
November 25, 2023, 15:46:33 PM
Sivert skulle kunne si de rette tingene og overleve, sa BAs Bergersen i sommer.

Tydelig at han ikke klarte det nå i forrige intervju. Han var ærlig (og det er jo fint forsåvidt): "det kan skje igjen."

Om ikke annet vitner det om litt oppblåst selvbilde. Han er IKKE uerstattelig i Brann.

For øvrig: jeg tviler på at det skjer igjen.
Han er for gammel til å hentes fra noen andre enn sine tidligere klubber, som vet hva de savner. Nå gjenstår en belgisk klubb og Horsens, vif og Hødd, om ikke svenskene prøver enda en gang. Samtlige alternativer skulle tatt seg ut. Hvilket betyr at han kunne sagt: det skjer ikke igjen.

Nei, han sa ikke de rette tingene. Synd, Nilsen. Du kunne fremdeles blitt en klubbklegende.
75
Brann / Re: Treneren etter Horneland
November 25, 2023, 15:37:22 PM
Quote from: krakra on November 25, 2023, 14:02:06 PMHvor solid er dette byggverket da, uten Horneland, da?
Bra spørsmål. Det er ikke solid, per definisjon.

En hovedtrener må eie. Byggverket i Brann er ikke laget for at flere i trenergruppen naturlig skal gjøre det. Og det er vel bra å ikke ha for mange kjøkkensjefer.

Om Hassan eller Huse trer frem med den autoriteten som Horneland har, så er det fint.
Treneren må få spillerne til å blø for drakten. Det klarte arobert Hauge, uten at det gjorde ham til en langsiktig kandidat.

Horneland var i så måte en svært utypisk assistent under KI.
76
Brann / Re: Overgangsvinduet vinteren 2023/2024
November 24, 2023, 10:52:16 AM
Kanskje det er fordi Castro er den ved siden av Charlie og Raymond (og Sanden) som minner mest om Frank Strandli. Det er litt makrell på godt og vondt.

Men er forsåvidt enig. Han er ganske komplett når han ikke er skadet og relasjonene rundt ham sitter jo med alle medspillerne, foreløpig kanskje utenom Soltvedt.
77
Brann / Re: Sivert Heltne Nilsen
November 23, 2023, 11:27:33 AM
Quote from: ostraume on November 22, 2023, 09:47:57 AMAt Sivert driver lønnsforhandling når han får signaler om bedre tilbud er helt greit. Å lage bråk i media er ikke greit. Eller: Dette er jo en ganske vanlig taktikk der ute, men en del av "pakken" med den taktikken er at du hisser på deg fansen. Det synes åpenbart Sivert er greit, og det gjør at han falmer som kaptein.

Javisst. Enig. Den som er med på leken må betale steken. Man må være verdig kapteinsbindet. Verdig, sier jeg!

Men stekekokefyrelekedynamikken kan også ta fyr den andre veien: Hvis fansen får nevøen opp i halsen kommer også klubben i salgspress fra det berømte trollet, og da kan også onkelen fort ende med å le hele veien til banken.
78
Brann / Re: Dame-fotball i Brann
November 20, 2023, 22:03:16 PM
Jeg må bare si det: Hadde jeg bodd i Bergen ville jeg absolutt vurdert å gå på damekamp nå etter dette fine året der Branndamene har banet vei for både suksess og utvikling av anlegget.

Ikke minst er det faktum at Brann kan bli virkelig store i europeisk sammenheng om det nå blir god kontinuitet i klubbens arbeid.

Men det jeg kjenner mest på er en form for stolthet over klubben, selv om mye har falt rett i fanget på oss og kanskje er mer hell enn administrativ dyktighet.

I første omgang blir det kanskje å se en kamp på tv, når bortedraktene er I bruk. Hater Arsenal dypt og intenst og de ermene er bare forstyrrende. Noe må man jo hate. Og noe må man jo skylde på.
79
Jeg er dypt enig med krakra. Og som det sies, noen av offerne i sommer ble gjort motvillig og henger sammen. Like fullt er det når man nå har gjort noen steg i feil retning at man må rette dem opp eller kompensere for dem.

1) Er det på tide å forsøke oss med Blomberg som høyreback igjen? Han hadde noe avd et samme drivet til Wolfe. Et Brann som våger å gå ut av rammen og stå latterlig høyt kan bli en åpenbaring med Blomberg som back.

2) Skal vi si at Kartum ikke har erstattet Rasmussen men at vi har et stortalent som bør få rikelige muligheter i vinter til å ta plassen. Jeg tenker på Tomar.

3) Hold stallen slankelig. Selg Børsting om nødvendig, selv om man helst kan begynne med noen andre.

4) Det bør være minst én u21-spiller fast på laget og én i hver lagdel som er reell aktuell innbytter.
80
Brann / Re: Tabelltips 2023
November 20, 2023, 15:16:39 PM
Quote from: vivamusica on January 23, 2023, 13:23:22 PM1 Rosenborg
2 Molde
3 Vålerengen
4 Bodø/Glimt
5 Lillestrøm
6 Viking
7 Sarpsborg 08
8 Brann
9 Odd
10 Tromsø
11 Strømsgodset
12 Haugesund
13 Ålesund
14 Stabæk
15 HamKam
16 Sandefjorden


Ja, det nærmer seg at fasit skal gjøres opp og årets mest spennende del av livet skal få sin avgjørelse. Er det noen som kjenner det sitre? Skal  det hele avgjøres på målstreken?

Ikke vet jeg. Jeg vil bare påpeke den enorme gleden over dette tipset, med den musikalske  skrivemåten Sandefjorden. Det gjorde livet ganske komplett for min del.
81
Brann / Re: Sesongen 2023
November 20, 2023, 15:03:07 PM
Jeg lurte på om han ville ha behov for å holde liv/aktivitet i selskapet fordi det kunne dryppe prosenter av eventuelle vidersalgsklausulere på tidligere gjennomførte kontrakter. Men listen med nåværende og tidligere Brannspillere tyder på at dette nok blir en grei ordning på i samråd med Brann.

Vi har hatt Barmen, Sønnen, Sokolwski,(flere?), men nå er det såpass harmonisk ledelse at det må være mulig å styre unna smådumme dobbeltroller. Han kan selvsagt ikke sitte på begge sider av bordet som ansatt i Brann.
82
Brann / Re: �?konomitråd
November 18, 2023, 16:43:39 PM
Med tanke på gallopp i rentene og gallopperende renter vil jeg si at tidspunktet for salg var usedvanlig godt, sett i etterpåklokhetens klare lys. Så spørs det hvor lenge "cash is king", og når tid Brann lengter tilbake til å eie eiendom.
83
Brann / Re: Talentarbeid
November 13, 2023, 23:36:42 PM
Denne Lindahn ble svært hyppig nevnt av BAkommentatorene på Direktesport. Han virket å være veldig involvert i alt de foretok seg. Er nok absolutt en spennende spiller.
84
Quote from: Finfin respons on November 11, 2023, 19:07:26 PM...
Personlig heltidsbørs:

Dyng 7

Kron 5
Peder 6
Sery 7
Szolt 6

Børs 7
Vågan 5 anonym i andre
Felik 8
Sønn 7

Cast 7
Finn 6
Matt 6

Matten 9 den såg jo helt smashing ut.
86
Nystemten!!! Pass på!
87
Personlig halvtidsbørs:

Dynge 7

Krone 5
Pede 6
Larse 7
Szoltv 6

Børsteing 7
Vågane 9 han må vel ha drukket litt
Felik 8
Sønnen 7

Castero 7
Finne 6
Matiss 6
88
Brann / Re: Sesongen 2023
November 06, 2023, 11:37:44 AM
Quote from: Lasaron on November 06, 2023, 09:27:18 AMNei. Men det er finfint å tenke på at det er vi som utgjør den irriterende, syltynne teorien som Glimt må forholde seg til.

Ja, det er rørende.
89
Brann / Re: Treneren etter Horneland
November 05, 2023, 23:51:44 PM
Quote from: Lasaron on November 05, 2023, 21:05:01 PMJeg tror Martin Ho er kvinnelagstreneren. Hollund tror jeg ikke er aktuell.

Haha. Da er jeg både avslørt og avkledd. Sånt kan bare kontres med påståelighet: Hollund må da absolutt være et spenstig alternativ.
90
Brann / Re: Treneren etter Horneland
November 05, 2023, 20:56:42 PM
91
Brann / Re: Talentarbeid
November 05, 2023, 20:55:03 PM
Vel, uten å kritisere noen, så ble vel dette en noe anspent klippehenger. Noen som tar en for laget her? I det minste, hvem var det snakk om?
92
Kamper / Re: Brann - Odd, søndag 5. november 17:00
November 05, 2023, 20:49:40 PM
Quote from: Lasaron on November 05, 2023, 20:46:33 PMFlott med seier. Gøy. Nok en gang er vi bedre i andre enn i første. Jeg er negativt overrasket over at Hornis lot seg blende av rollebyttet til Kartum og Børst mot Molde. Det er erketypisk at slikt er et blaff. Palle virket nesten rask i dag. Soltvedt, i tillegg til cornerne, hadde noen fine involveringer defensivt der han spilte av press. Sønnen god. Dette er vel tredje gang i år at Batlajonen drar i gang Nystemten når vi leder 2-0, og så scorer motstanderen underveis eller rett etterpå.

Slik jeg fikk inntrykk av det hele fra fjernsyn apparatet:
Speakeren skulle vel annonsere banens beste. Han avbrøt seg selv, ventet på nystemten og klinket til med tidenes jinx på Sivert sin feilpasning.
93
Kamper / Re: Brann - Odd, søndag 5. november 17:00
November 05, 2023, 19:00:09 PM
Ser ut som gullsjansen ryker med den baklengsen. Før denne måtte vi vinne med 6, 6 og 5 mål på de tre siste. Bodø må tape alle sine, åpenbart.

Nå er det 6, 6 og 6 mål.
666 der altså.
94
Kamper / Re: Brann - Odd, søndag 5. november 17:00
November 05, 2023, 17:52:33 PM
Var
Mat. Klar offside. Involvert selv om han ikke var borti ballen. Rart det der skulle ta sånn tid.
95
Kamper / Re: Brann - Odd, søndag 5. november 17:00
November 05, 2023, 17:49:46 PM
Tullemål
96
Kamper / Re: Brann - Odd, søndag 5. november 17:00
November 05, 2023, 17:43:45 PM
Hvorfor er Kartum ikke innoverkant på høyresiden??
97
Kamper / Re: Brann - Odd, søndag 5. november 17:00
November 04, 2023, 15:09:20 PM
Quote from: Optimist on November 03, 2023, 22:11:33 PMIkke ofte jeg tipper utfallet til Brannkamper, men på søndag er jeg rimelig sikker på en fin-fin Brann-seier. Bare å hente frem denne om jeg tar feil.

Rørende!
98
Brann / Re: Talentarbeid
November 02, 2023, 11:56:02 AM
Quote from: krakra on November 01, 2023, 20:31:58 PMSer opptaket nå. Siddisen som kommenterer hyper opp Viking-keeperen som "banker på døren til G16-landslaget". Mener det sier litt om nivået, men nevner ikke at Klaussen i motsatt mål er fast på dette G16-landslaget.

Jeg så bare youtube oppsummeringen. Så ut som Eikrem var involvert i mye skapende. Noen tanker om nivået hans, og evt. andre som pekte seg ut?
99
Brann / Re: VAR- tråden
October 30, 2023, 21:05:27 PM
Quote from: Lasaron on October 30, 2023, 07:00:08 AMKanskje fordi Finne ikke rakk å være borti ballen først.

Ja, totalt sett så er vi slettes ikke blitt bortdømt denne sesongen.

Men han ville da vitterlig nådd ballen om han ikke ble klippet ned?
Det VAR en klokkeklar felling/rødt kort om den hadde vært utenfor.

Jeg mener forøvrig at skal man først ha videoassistert dømming (VA-DING) så bør det være som i NFL. At treneren får lov til å kaste én klut inn på banen  for å kreve videoavgjørelse.

Kluten må ha en sjokkerende farge og være lett og gli pent i luften.

Ellers må jeg si at dommeren jammen meg lot det meste passere. Merkelig kamp å bi-våne.
100
Menmen:
Savner dette Brann-bestelaget "bakroms-koomson" fra nivået han hadde i glansdagene? Han kunne vitterlig løpe forbi noen og enhver da..