• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Langhår

151
Skarsfjord må gå!
152
Brann / Sv: Håkon Opdal
April 08, 2011, 14:16:21 PM
Quote from: dudo on April 08, 2011, 14:05:45 PM
Dessuten, hva godt har denne keeperhyggen gitt oss hittil?


Hvis du mener hva Brann har oppnådd de siste årene før vi vi hadde en keeper som måtte fortelle i avisene at han aldri kunne bli venner med konkurrenten sin så er vel det sånn ca følgende:

Ett cupgull
En bronseplass i serien
En sølvplass i serien
Et seriegull

Så begynte BruunH med sine ødeleggelser og mindre og mindre fungerte...

Såvidt jeg husker så var vel "keeperhyggen" der da Opdal spilte seg inn på landslaget også?


Kan ikke se at vi led veldig nød før det ble offensivt å herlig holdning og fortelle verden at man ikke var venner med sin nærmeste lagkammerat eller ønsker å bli det.

Har hatt litt inntrykk av at du var opptatt av organisasjonspsykologi og lagbygging. Her synes jeg du bommer stygt og det sier jeg ikke for å provosere.
153
Brann / Sv: HÃ¥kon Opdal
April 08, 2011, 14:07:03 PM
Quote from: dudo on April 08, 2011, 14:01:00 PM
Nei, men det er mer åpenbart at han spissformulerer seg. Opdal birker mer gretten og misfornøyd med konkurransen slik jeg leser det. Selv hadde jeg svart med en "jaja, han kan jo bare prøve seg, men invitasjonen til julaften står", eller noe i den dur.


Joda, men utspillet kommer fra Piotr. Han må ta ansvaret. Jeg synes det blir veldig rart å la seg irritere over Opdals reaksjon på en heller ufin "spissformulering" enn på "spissformuleringen" i seg selv.

Selv om Piotr kommer fra en rolig tilværelse i 1.divisjon så burde han skjønne at en uttalelse som dette skaper overskrifter og antagelig dårligere steming i troppen. Om ikke annet så bidrar det ihvertfall ikke positivt og da burde han holdt kjeften sin.

Forøvrig er det vel snart på tide at Brann tar et felleskurs på mediahåndtering. Gorm Natlandsmyr klarer åpenbart HELLER ikke den jobben så jeg foreslår at de henter noen utenfra. Meg for eksempel :)
154
Brann / Sv: HÃ¥kon Opdal
April 08, 2011, 13:58:36 PM
Quote from: dudo on April 08, 2011, 13:50:46 PM
Quote from: Langhår on April 08, 2011, 13:35:36 PM
Nå klapper sikkert mange i hendene og lar seg imponere over "vinnerskallen" Piotr som ikke kan bli venner med Opdal (se Nixons link). Jeg for min del synes det er en idiotisk uttalelse som overhodet ikke hører hjemme i en prestasjonsgruppe. Får håpe det bare er en talemåte og ikke noe mer.


Næh, det er uskyldig det han sier i avisene, og åpenbart ikke sagt i en "ta meg på kornet"-tone, samtidig som vi alle skjønner hva han mener. Jeg irriterer meg mer over hvordan Opdal responderer. Han er ikke en spesielt humoristisk type.


Jaha? Det var en noe merkelig konklusjon synes jeg. Jeg tolker overhodet ikke tonen til Piotr som spesielt humoristisk eller "tongue in cheek" for å si det slik. Så hvorfor i all verden skulle Opdal reagere slik?

Lagånd er viktig og Piotr viser det motsatte her.
155
Brann / Sv: Håkon Opdal
April 08, 2011, 13:35:36 PM
Nå klapper sikkert mange i hendene og lar seg imponere over "vinnerskallen" Piotr som ikke kan bli venner med Opdal (se Nixons link). Jeg for min del synes det er en idiotisk uttalelse som overhodet ikke hører hjemme i en prestasjonsgruppe. Får håpe det bare er en talemåte og ikke noe mer.
156
Brann / Sv: Håkon Opdal
April 08, 2011, 11:59:20 AM
TV2 Sporten melder at Opdal får fornyet tillitt også mot FFK. Dette til tross for at Piotr er skadefri. Skarsfjord uttalte at det ikke var noensomhelst tvil engang og at Opdal har vært meget god. Jeg er helt enig med Skarsfjord. Opdal har vært overbevisende så langt og vil nok stå fast inntil han gjør noen solide blundere. Det kan jo skje lørdag eller mye senere.

Spennende hvordan Piotr vil reagere om Opdal forstetter og vokte buret fram mot sommeren. Får håpe det går greit, men jeg har mine tvil. Han er nok ikke her for å sitte på benken. Så var han jo maksimalt uheldig også med skaden. Den gav Opdal det nødvendige pusterom til å etablere seg. Uansett regner jeg med at den som ikke står fast i serien får stå i cupkampene ihvertfall.

157
Brann / Sv: Sesongen 2011
April 07, 2011, 10:20:20 AM
Quote from: Huff on April 07, 2011, 09:29:07 AM
Utdrag fra Blackadder sesong 4, episode fem, transkribert. Sakser denne inn ift diskusjonen om Branns strategier, så får man tolke det slik en vil...(skal være on topic)

''Darling: The Germans seem to be able to anticipate our every move. We send up
    an aeroplane, there's a Jerry squadron parked behind the nearest
    cloud; we move troops to (??), the Germans have bought the
    whole town's supply of lavatory paper. In short: A German spy is
    giving away every one of our battle plans.

Melchett: You look surprised, Blackadder.

Edmund: I certainly am, sir. I didn't realise we had any battle plans.

Melchett: Well, of course we have! How else do you think the battles are
     directed?


Edmund: Our battles are directed, sir?

Melchett: Well, of course they are, Blackadder -- directed according to the
     Grand Plan.

Edmund: Would that be the plan to continue with total slaughter until every-
        one's dead except Field Marshal Haig, Lady Haig and their tortoise,
        Alan?

Melchett: Great Scott! (stands) Even you know it! Guard! Guard! Bolt all the
     doors; hammer large pieces of crooked wood against all the windows!
     This security leak is far worse than we'd imagined!''

Kilde:
http://hem1.passagen.se/dunsel/ba4-5.htm



Ah! Blackadder! Også kjent som verdens beste komiserie noensinne. Og det er ikke åpent for debatt. Det er et faktum.

"I only smoke sigarettes after making love. So back in England I´m a twenty-a-day-man..."
158
Brann / Sv: Sesongen 2011
April 07, 2011, 08:12:56 AM
Uten at jeg skal forskuttere at det er sånn i Brann så er det jo ikke uvanlig at man først sier opp en haug med folk, så oppdager man at man ikke får gjort jobben man må. For å løse dette leier man inn konsulenter til tre og firedobbel pris av en vanlig lønnsmottager og dermed går vinningen opp i spinningen.

Jeg vet ikke så mye om akkurate denne karen, men generelt sett så synes jeg vel at Brann muligens bør prioritere litt annerledes. Tusenlappene løper ekstremt fort når man kobler inn denne typen konsulenter.

Og når BruunH begynner å mase om strategier som skal forankres når man samtidig vet hvordan han styrte den sportslige skuten så går ihvertfall alarmen hos meg. Det er viktig med langsiktig planlegging, men det viktigste er at det blir gjennomført. Dette blir jo hans ansvar så da er vel det meste sagt.

Det beste Brann kan gjøre for laget, byen og langsiktigheten er å kvitte seg med BruunH. Det vil gi et soleklart signal uttad om at nå rydder vi for alvor opp i gammel skit og starter på nytt. Tiden for interne opprykk må være over og man må hente inn nytt blod, med nye tanker og idéer. Og aller viktigst: En ny person som ikke har medansvar for grøftekjøringen.

159
Brann / Sv: Sesongen 2011
April 05, 2011, 08:41:43 AM
Seks poeng etter to kamper er fantastisk. Og jeg har virkelig latt meg imponerer over innsatsen og enkeltspillere. Faktum er likevel at troppen er og blir syltynn. Jeg ser på disse seks poengene mest som en buffer i forhold til sen vår og høstsesongen der jeg frykter at det kan blir tungt.

Vi er inne i en særdeles god steam nå og publikum kommer til å løfte laget fremover på Stadion på lørdag. Jeg drister meg til å tippe hjemmeseier.
160
Quote from: krakra on April 04, 2011, 22:16:22 PM
Ja, det var flere som mente det og jeg mener da som nå at du, Langhår, Sandstø, Skarsfjord og resten tok feil og at Skarsfjord har gjort Haugens vei til førsteelveren unødvenidg lang både ved å ikke la ham spille i TL i fjor og å utnevne konkurrentet hans til kaptein.


"Keep talking" for dette blir stadig gøyere! Haugen var en særdeles viktig brikke på Løv-Ham ifjor og fikk masse spilletid. Finner det svært usannsynlig at benken i Brann og tredjedivisjonsspill på 2.laget ville gjort ham til en bedre spiller. Så må man heller ikke glemme at han trente en god del med Brann ifjor slik at han fikk kjenne på nivået. Tydeligvis imponerte han ikke så mye på de treningene at Brann så det som den beste løsningen og hente ham. Det omvente skjedde med f.eks Huseklepp som i sin tid imponerte såpass på A-lagstrening at Mjelde hentet ham inn permanent.

Dette maset ditt om Haugen begynner å anta episke proposjoner. Og det til selv om ingen er uenig i at gutten har talent. Likevel fortsetter du å syte over at han ikke får starte kampene og det til tross for at Brann kun har spilt to (2) kamper sålangt og til alt overmål feid RBK og LSK av banen! Det er faen meg 28 runder igjen og vi har en syltynn stall. Haugens sjanser vil komme i haugevis!
161
Quote from: TCAC on April 04, 2011, 20:23:15 PM
Opdal og El Fakiri bør isåfall trekkes frem utelukkende fordi vi har så ørsmå forventninger til dem. Begge var bra, og langt over deres pari, men gjorde ikke særlig mer enn det som var jobben deres.


Jeg vil nå påstå at Opdal leverte noen relativt solide klasseredninger. Synes han leverte noen hakk mer enn "jobben".
162
Quote from: krakra on April 04, 2011, 20:17:23 PM
Quote from: Langhår on April 04, 2011, 20:12:36 PM
Quote from: Langhår on April 04, 2011, 20:12:36 PM
Faktisk langt mer imponert over denne forestillingen enn jeg var etter RBK-kampen. Sterkt gjort å gjenta suksessen. Seier på lørdag og vi kan snakke om virkelig god steam her. Og kommer man inn i det sporet så kan det vare en stund.

Vil gjerne trekke fram Opdal som en solid sisteskanse i dag. Mye bra fra ham og en anelse av gammel autoritet kunne synes. Synes også Mjelde var meget god og leverte solid og trygt spill.

Skuffelsen får være Haugen som jobber altfor dårlig og virket veik i forhold til LSK-spillerne. Skjønner meget godt at Skarsfjord velger å matche talentet forsiktig. Virker som et riktig trekk. Flott skudd i tverrliggeren løfter helhetsinntrykket.

En feiende flott forestilling som avrundes av en jordnær Skarsfjord som helt korrekt påpeker at stallen er syltynn og at det vil svinge utover. Det er imidlertid fantastisk at vi allerede nå har sikret oss seks poeng. De blir gull vært når det drar seg til utover høsten.


Skuffelsen får være Haugen som jobber altfor dårlig og virket veik i forhold til LSK-spillerne. Skjønner meget godt at Skarsfjord velger å matche talentet forsiktig. Virker som et riktig trekk. Flott skudd i tverrliggeren løfter helhetsinntrykket.

En feiende flott forestilling som avrundes av en jordnær Skarsfjord som helt korrekt påpeker at stallen er syltynn og at det vil svinge utover. Det er imidlertid fantastisk at vi allerede nå har sikret oss seks poeng. De blir gull vært når det drar seg til utover høsten.
Du mener at Opdal og Mjelde var de som burde trekkes frem? Jaja. Torp, Austin, Guastavinho, Ojo, Holmvik, Sævarsson og Kalvenes var bedre enn Mjelde. Opdal var bra stort sett, men veldig usikker i feltet.


Jeg tenker mest i forhold til forventninger. Synes de begge leverte solid og derfor er det greit å trekke dem fram siden de har fått såpass mye kritikk. Ellers er jeg enig med Nixon i at Fakiri leverte godt, men jeg synes faktisk Kalvenes til tross for sine åpenbare tempoproblemer styrer forsvaret på en utmerket måte.

163
Brann / Sv: Billettsalgstall
April 04, 2011, 20:16:09 PM
Dette bør ihvertfall gi uttelling på billettsalget ja.
164
Faktisk langt mer imponert over denne forestillingen enn jeg var etter RBK-kampen. Sterkt gjort å gjenta suksessen. Seier på lørdag og vi kan snakke om virkelig god steam her. Og kommer man inn i det sporet så kan det vare en stund.

Vil gjerne trekke fram Opdal som en solid sisteskanse i dag. Mye bra fra ham og en anelse av gammel autoritet kunne synes. Synes også Mjelde var meget god og leverte solid og trygt spill.

Skuffelsen får være Haugen som jobber altfor dårlig og virket veik i forhold til LSK-spillerne. Skjønner meget godt at Skarsfjord velger å matche talentet forsiktig. Virker som et riktig trekk. Flott skudd i tverrliggeren løfter helhetsinntrykket.

En feiende flott forestilling som avrundes av en jordnær Skarsfjord som helt korrekt påpeker at stallen er syltynn og at det vil svinge utover. Det er imidlertid fantastisk at vi allerede nå har sikret oss seks poeng. De blir gull vært når det drar seg til utover høsten.
165
Bataljonen.no / Sv: Redgjørelse fra Bataljonen...
April 04, 2011, 09:34:15 AM
Quote from: Straffe!!! on April 04, 2011, 08:27:46 AM
Ikke mer merkelig enn at Bataljonen har gått ut i media og sagt at man boikotter kampen ved å ikke sette opp organisert tur.

Likevel ønsker vi selvsagt å legge best mulig til rette for de som likevel tar turen!

Står litt om dette i Stig sin redegjørelse fra forrige uke.


Men ser ikke bataljonen at det gjør hele "boikotten" meningsløs? En boikott som ikke er en boikott der man legger til rette for dem som likevel drar?

Skal dette ha noe for seg sÃ¥ mÃ¥ man jo jobbe for at alle bergensere lar vær Ã¥ dra. Ellers blir jo tribunen fyllt opp likevel og aksjonen vil ha null effekt. Snarere vil den vel virke mot sin hensikt nÃ¥r  forbund og Tv ser at de bare kan drite i hva Bataljonen sier fordi man ikke merker at de er borte.
166
Quote from: krøvel vellevold on April 04, 2011, 05:54:37 AM
Quote from: Gulløl on April 03, 2011, 23:44:35 PM
Er det bare Martins som er åpen av puber i Lillestrøm i morgen ettermiddag siden vi oppfordres til å mengde oss med fugl ?
http://bataljonen.no/?page=26&news=497

Trodde vi ikke var så velkommen der ;). Et par klipp fra LSK forumet fra 2007:
______
Jeg vill bare poengtere at jeg hadde tenkt til å starte denne tråden uansett resultat idag.
Før kampen idag var det mange drita og slitsomme bergensere på Martins.
Personlig synes jeg ikke det er en optimal oppladning å høre en idiot fra Fyllingen synge: "Hater Lillestrøm SK" sånn ca 20 ganger på 1 time.
Forsetter med "sånn klapper og Sundgot" og "skal knuse trommen".
Synes det blir så falskt og synge hater Bergen by mot folk du sto og skålet med på puben for 2 timer siden.
Synes det er på tide med en ordentlig diskusjon om vi ønsker bortesupportere på Martins, spesielt bergensere.
_______
Jeg personlig synes forholdet mellom LSK- og Brann-supporterne er kvalmt. Jeg blir fysisk dårlig av å komme til Fotballpuben i Bergen og se LSK-supportere som synger Brann-sanger og omvendt. Det samme gjelder på Martins før hjemmekampene. I dag holdt jeg meg unna Martins nettopp fordi jeg blir dårlig av kosinga med Brann-supporterne. Det er direkte flaut at vi skal bli pissa på av bergensera på vår egen pub, og attpåtil kommer den jævla kosinga med bergensera.
Brann er en møkkaklubb, Bergen er et møkkasted og bergensere er et folkeslag fra helvete.

_______
http://home.tertitten.com/kanarifansen/debatt/showthread.php?t=9761


Ellers hvor mange blir vi pÃ¥ bortetribunen tror dere, 200 - 300  ?



Hahaha! En LSK-supporter som mener Bergen er et møkkasted! Jeg tror jeg dauer!


Ja Lillestrøm er jo virkelig en fryd for øyet!
167
Brann / Sv: Sesongen 2011
April 02, 2011, 15:22:49 PM
Quote from: krøvel vellevold on April 02, 2011, 15:07:17 PM
Quote from: krakra on April 02, 2011, 14:54:20 PM
Enten lyver han eller så er han dum.


Nei, det er nok en god porsjon av begge deler. Fra før vet vi at BruunH har et særdeles avslappet forhold til sannheten. Når det gjelder hans intelligens så er det vel bare å lese portrettintervjuet han gav for en tid tilbake så kan man gjøre seg opp en mening etter det. Jeg vet hva jeg synes.
168
Brann / Sv: Sesongen 2011
April 02, 2011, 12:59:56 PM
Dette viser vel bare hvilken "kapasitet" vi har i daglig lederstolen. Brann drives som en amatørklubb der metoden er at man håper det går bra. At BruunH nekter å fortelle hvem som skal ta seg av spillerjakten betyr vel at de ikke har noen løsning på dette som tåler dagens lys.

Brann tenker overhodet ikke langsiktig i det hele tatt. Det er flaut å lese hvordan klubben fortsatt vanstyres til de grader.
169
Brann / Sv: Overganger 2011
April 01, 2011, 10:02:19 AM
Ja, det at stallen vår er ynkelig tynn må være lov å gjenta.
170
SKBMiller har selvsagt helt rett. En boikott der man samtidig oppfordrer alle andre enn seg selv til å dra på kamp er vel rimelig nært det man kan kalle totalt meningsløst. Det blir noe utrolig halvhjertet over noe slikt. Skal man aksjonere må man forsøke å få med seg alle. Eller kan man like gjerne la vær.

Det man får ut av dette er et avisoppslag eller to, ikke mye altså. Og når da feltene gjerne fylles opp av andre bergensere fra nærområdet etc, ja så blir man ikke savnet og da virker det mot sin hensikt.
171
Brann / Sv: Overganger 2011
March 31, 2011, 14:05:43 PM
Hvis noen virkelig vil bli trodd så bør spøken dreie seg om spiller som drar og ikke spillere som kommer. Jeg har langt lettere for å tro at Austin blir solgt til RBK for fire mill enn at vi henter noen klassespillere.

Det har litt med erfaringene med Klovneveldet å gjøre kan man si.....
172
Brann / Sv: Overganger 2011
March 31, 2011, 12:29:44 PM
Quote from: Nixon on March 31, 2011, 12:00:20 PM
Quote from: Langhår on March 31, 2011, 11:56:27 AM
ELENDIG at ikke Brann har vært om seg og sikret seg denne unggutten!

http://www.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/tore-andre-flo-gjoer-comeback-i-tippeligaen-3457625.html


Hmmm, aner man en viss misnøye med Cato Hansen der oppe?:)


Halmstrået til Cato Hansen var at han muligens kunne lykkes i en mindre klubb, men jeg setter ikke mange kronene på det. Tror han synger på siste verset som eliteseriespiller. Han har det ikke inne. Samtidig er han et godt eksempel på hvor vanskelig det er å komme igjennom nåløyet. Kompisen hans fra Bryne, Tommy Høiland ble vel også "returnert" til sin gamle klubb i Adeccoen for kort tid siden.

Sogndal gav ham kun ett års kontrakt. Det gjør man ikke om man føler seg trygg på kvaliteten.
173
Brann / Sv: Overganger 2011
March 31, 2011, 11:56:27 AM
ELENDIG at ikke Brann har vært om seg og sikret seg denne unggutten!

http://www.tv2sporten.no/fotball/tippeligaen/tore-andre-flo-gjoer-comeback-i-tippeligaen-3457625.html
174
Brann / Sv: Overganger 2011
March 31, 2011, 10:59:14 AM
Synd med Wanderson. De ville vært utmerket tror jeg. Men Brann skal ha for at de prøvde. Det er likevel høyst kritikkverdig at Brann kaver rundt i siste døgn av transfervinduet for å ordne noe som burde vært ordnet for lenge siden.

De som bagatelliserer at stallen er tynn kan jo selvsagt få rett i at det blir betydningsløst. Da må imidlertid Brann være enormt heldige med skader og suspensjoner. Det tror jeg ikke de blir. Og å gamble på det er fra ledelsens side relativt elendig. Ikke overraskende altså.
175
Brann / Sv: Overganger 2011
March 31, 2011, 09:52:31 AM
Skuffende om ingenting skjer i dag. Jeg kan virkelig ikke begripe at vi har tenkt å gå løs på serien med en så tynn tropp.

Med mindre noe mirakuløst skjer og karantener og skader uteblir så vil vi bli kraftig straffet for dette her. Men det er vel litt typisk Brann å lukke øynene, be en stille bønn og håpe at det går bra.
176
Brann / Sv: Overganger 2011
March 30, 2011, 10:48:33 AM
Wanderson ville vært en knallsignering med forbehold om hvordan formen er etter oppholdet i Saudu Arabia. Han var enorm sist han var i kaldere strøk.

Det hadde virkelig vært noe å applaudere. Selv om det er et lån.
177
Brann / Sv: Overganger 2011
March 23, 2011, 22:03:01 PM
Grindheim ville vært en massiv forsterkning. Om det er realistisk vet jeg ikke, men han har ihvertfall hatt et ønske om å spille for Brann tidligere. Og om han er på billigsalg så kanskje?
178
Brann / Sv: Overganger 2011
March 23, 2011, 09:33:00 AM
Quote from: Xminator on March 23, 2011, 09:15:44 AM
Og jeg tror ikke det skjer noe mer nå. Magefølelsen sier at vi vant 3 poeng, men tapte enhver mulighet til å presse styre og RBH for mer midler til det sportslige.


Det tror jeg du har helt rett i. En svale gjorde nok hele sommeren for Klovneveldet.
179
Brann / Sv: Positivitets-tråden
March 22, 2011, 08:51:34 AM
Quote from: dex1974 on March 22, 2011, 08:38:15 AM
Quote from: Chrisstah on March 22, 2011, 01:25:42 AM


Jeg begynte å grine da dommeren blåste av 1.omgang på �råsen...ble altfor sterkt for meg å innse at dette KUNNE gå!!! Ble trøstet av flere rundt meg. Og fikk flere godklemmer av det svake kjønn. Fantastisk kveld det var på Stasjonsbyen.


Du skulle vel ikke være den berømte grinemannen?
180
Brann / Sv: Positivitets-tråden
March 22, 2011, 08:51:06 AM
For meg var det Karadas sine mål mot Lyn som i ettertid fremstår som de største (blant mange store) øyeblikk den sesongen.
181
Kamper / Sv: Brann - Rosenborg 20.03 kl. 20
March 20, 2011, 22:24:54 PM
Kjedelig at det er to uker til neste kamp. Skulle gjerne brukt dette momentumet for alt det var verdt så snart som mulig.
182
Kamper / Sv: Brann - Rosenborg 20.03 kl. 20
March 20, 2011, 22:12:25 PM
Seieren var jo i høyeste grad fortjent. Vi må jo ha knust dem på målsjanser også. Tre skudd i tverrliggeren og greier. Den som gledet meg mest var Guastavino som endelig synes å nærme seg det potensialet jeg har ventet på. Men alle gjør jo en utmerket jobb og Ojo overrasket meg vel mest.

La oss håpe bølgen fortsetter, det bør ihvertfall være en kraftig boost for selvtillitten. Men jeg tror vel at vi vil variere stort i prestasjonene og at vi fremdeles vil holde oss i feil ende av tabellen mesteparten av sesongen. Men ikke foreløpig!
183
Brann / Sv: Positivitets-tråden
March 20, 2011, 21:57:20 PM
Ja dette var en drømmeåpning. Laget må jo ha spillt på seg et tonn med selvtilitt etter denne forestillingen. Det kan bli avgjørende. For jeg tror fremdeles vi vil slite tungt i år, men det kan jeg spare til en annen tråd.

Dette var en stor og uventet opplevelse.
184
Kamper / Sv: Brann - Rosenborg 20.03 kl. 20
March 20, 2011, 20:53:50 PM
Spørsmålet som uvilkårlig melder seg er jo følgende: Hvor gode er egentlig RBK? De hadde ikke akkurat noen imponerende lagoppstilling og jeg må nok innrømme at jeg har fulgt dårlig med på hva de har foretatt seg der oppe i år. Det de har prestert i 1.omgangen har vært ufattelig skrale greier ihvertfall.

En omgang igjen og selvsagt er ingenting avgjort.
185
Kamper / Sv: Brann - Rosenborg 20.03 kl. 20
March 20, 2011, 20:41:46 PM
Vi herjer! Ojo og Holmvik! Det var det jeg sa!
186
Kamper / Sv: Brann - Rosenborg 20.03 kl. 20
March 20, 2011, 20:11:05 PM
Hva er det jeg har sagt hele vinteren?! Dette Brannlaget vil overraske! Ojo blir årets komet! Dette har jeg jo sagt hele veien!!
187
Kamper / Sv: Brann - Rosenborg 20.03 kl. 20
March 20, 2011, 20:06:21 PM
Finfin start er det ihvertfall. Offensivt Brannlag. Det kan jeg like.
188
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 20, 2011, 20:01:26 PM
Langtfra fullt.
189
Brann / Sv: Overganger 2011
March 20, 2011, 10:02:01 AM
Hvis vi virkelig skulle få grisebank ikveld så går det kanskje an å håpe på at panikken tar de ansvarlige og at vi får inn noen forsterkninger i løpet av uken? Eller er det for mye å håpe på?
190
Brann / Sv: Sesongen 2011
March 19, 2011, 17:16:11 PM
191
Brann / Sv: Møt opp på treningen Lørdag.
March 19, 2011, 12:23:03 PM
Nei, hadde man vært fantastiske så hadde man maktet å mobilisere et firesifret antall til denne utflukten. Ca 150 stk illusterer vel bedre hvor dårlig det står til enn hvor bra det står til.

Likevel en hyggelig gest fra spillerne. Dersom de virkelig blør for drakten i år og viser at de virkelig vil så ser jeg ikke bort fra at de kan få fansens respekt. Klarer vi å skille mellom klovneveldet og spillerne så er ingenting bedre enn det. Derfor håper jeg at eventuelle reaksjoner om resultatene skulle bli skandaløse i første rekke rettes mot BruunH og klovneveldet og ikke spillere/trenere.
192
Brann / Sv: Møt opp på treningen Lørdag.
March 19, 2011, 11:47:13 AM
BA hevder at 200 møtte opp, mens BT hevder hundre. Sannheten et sted midt i mellom eller?
193
Brann / Sv: Sesongen 2011
March 19, 2011, 00:20:14 AM
Forøvrig er jeg veldig enig i denne Osdals betraktinger rundt sesongen som startet ikveld.

http://brannbloggen.bergen360.no/-/bulletin/show/637639_tabelltips-2011?ref=mst
194
Brann / Sv: Sesongen 2011
March 19, 2011, 00:10:43 AM
Kanskje de nå klarer å holde styr på at bortedraktene ikke kan være røde?

Ellers er vel dette nok en operasjon designet for at BruunH skal ha noen å skylde på slik at han kan bite seg fast i pulten sin når alt går til helvete.

Regner med håndballtreneren må gå om vi rykker ned. Da kan BruunH utbasunere at "vi har tatt grep i sportslig utvalg i forbindelse med nedrykket".
195
Kamper / Sv: Brann - Rosenborg 20.03 kl. 20
March 18, 2011, 23:51:23 PM
Quote from: krakra on March 18, 2011, 23:46:39 PM
Ellers er det rørende at du har såpass med tillitt til Brann. Jeg har ikke den samme tillitten. Brann har aldri vært gode på å foredle talenter og Skarsfjord har heller ikke akkurat rykte på seg å være genial i laguttakene.


Men du har vel selv sagt ved mange anledninger at Skarsfjord har ord på seg for å være meget flink med talenter så hvorfor denne mistillitten til hans vurderinger når Haugen ikke får starte? Og vi skriver altså kamp nummer én i en sesong der vi har en syltynn stall.
196
Kamper / Sv: Brann - Rosenborg 20.03 kl. 20
March 18, 2011, 23:38:28 PM
Har han vært så sinnsykt bra i treningskampene? Jeg synes han har vært veldig av og på. Haugen er ekstremt hypet på dette forumet. Jeg ser et talent, muligens et stort et, men jeg ser ikke "skandalen" i at han starter på benken.

Hva vet egentlig du eller jeg om hvilket press han føler? Det han sier om noen spørr er jo ikke nødvendigvis realiteten. Branns oppgave er å forvalte talentet hans best mulig. Å kaste ham til ulvene første seriekamp er ikke nødvendigvis det lureste. Ikke vet jeg, og ikke du heller, men trenerapparatet bør ha gode forutsetninger for å vite om det er lurt. De kjenner ham og følger ham daglig.

Det er som kjent alltid de som sitter på benken som er best og treneren som er en idiot som ikke skjønner det. Slik har det vært på dette forumet siden tidenes morgen. Det er imidlertid sjelden det har vist seg å stemme.



197
Kamper / Sv: Brann - Rosenborg 20.03 kl. 20
March 18, 2011, 23:12:50 PM
Tørr man minne om at Haugen ikke har et sekund i Tippeligaen enda? Likevel slår man fast at han er "ekstremt kreativ", "klasse" og "selvskreven". Litt prematurt kanskje? Personlig ser jeg ikke så mye galt i at han startet på benken og gjerne kommer inn etterhvert. Jeg vil gjerne se ham når alvoret begynner før jeg treffer noen konklusjon angående hvor god han er på dette nivået.

Det kan være mange hensyn som taes når en helt uerfaren spiller ikke velges i startelleveren i premieren. Også hensyn som handler om spilleren selv, men her inne foreslås han til og med som kaptein. Det er ihvertfall overhodet ikke noe bevis for at han ikke blir satset på at han ikke er blant de første elleve på søndag. Vi snakker her altså om kamp nr 1. At Skarsfjord ønsker å safe litt er forståelig nok synes jeg. I den grad det i det hele tatt går an å safe med dette laget.

La oss nå gi Haugen litt tid til å tilpasse seg. Dersom han er årets "Henriksen" så vil han nok være i første-elleveren ganske kjapt.
198
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 18, 2011, 18:50:10 PM
Brann klarer nok engang å fremstå som totalt uinteresserte og respektløse ovenfor de som faktisk er betalingsvillige. Ikke et pip fra Stadion om den problemstillingen som ligger klart i dagen.
199
Brann / Sv: Brannquiz
March 18, 2011, 11:22:11 AM
9 av 12. Vill tipping på noen av spørsmålene.
200
Brann / Sv: Billettsalgstall
March 18, 2011, 09:06:48 AM
Jeg vil påstå at man må være ufattelig naiv for å tro at det ikke har vært en dialog mellom Chess og Brann i relativt god til i forkant.

Men de som vil tro Ablegøy sin forklaring om at "Chess stakk hodet inn og bestilte 8000 billetter" er jo velkommen til det. Jeg har absolutt null tro på at det var slik det skjedde.

At Ablegøy har et behov for å få ut den meldingen er ikke så overraskende siden han prøvde å selge en vare han visste ville bli gratis om kort tid.

Ostraume behøver ikke tro på min pisse i buksen teori og han må gjerne mene at dette er feiende flott for rekrutteringen. Jeg mener (og jeg mener å ha belegg for) at et slikt virkemiddel  som dette her er bra for Chess omdømmemessig og bra for Brann i et kortsiktig økonomisk perspektiv. På lengre sikt derimot er det med å forringe "produktet" når man altså går fra høy pris ene dagen til og gi det bort dagen etterpå. Rekrutteringsmessig kan det være positivt om Brann banker RBK og leverer en praktkamp. Taper Brann vil vi neppe se mange av gratispassasjerene som i utgangspunktet ikke var interessert nok til å betale noe igjen.