• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - erikdale

101
Kamper / Brann-Haugesund
March 08, 2006, 14:46:13 PM
Hæ.. vi vant jo?!


Mn koffor står d "Pause før ekstraomganger"
102
Kamper / Gullkorn
March 08, 2006, 14:27:50 PM
Gullkorn fra BA?

"Langt fremspill fra Haugesund to spillere kommer i full fart men klarer på underlig vis å bomme på ballen. hadde de ikke gjort det kunne de fort ha bommet på ballen. "
103
Kamper / Martin
March 08, 2006, 14:25:43 PM
Tipper d handler om å gå ut med flagget til topps :P
104
Brann / svar
March 01, 2006, 22:06:20 PM
Jeg håper selvsagt inderlig du har rett Langhår..

Eller må jeg si at en brannrevy ville, som alle andre revyer, blitt laget på regissørens premisser.. Om revyen var regissert av Bøe, så ville den nok bært preg av hva brann er for ham, mens om jeg var regissør ville den nok bært preg av hva brann er for meg.. Slik vil det alltid bli, uanhengig av person.. Så er det mer tilfeldig hvorvidt regissørens forhold til brann samsvarer med folks generelle forhold til brann..
105
Brann / Beklager
February 28, 2006, 11:19:02 AM
106
Brann / gir opp
February 27, 2006, 21:28:43 PM
Greit. Jeg kaster meg..

Dette er jo helt meningsløst.. Uansett hva folk foreslår så blir det stoppet.. "Nei, det går ikke" "Sorry, det blir litt for mye".. Hvis vi alltid skal ha en slik innstilling til alle forslag så blir vi værende der vi er..

Tror jeg skal slutte å gå med branndrakt slik at ikke folk får brann i strupen..

Folk her inne og generelt er nødt til å innse at som klubb og supportere er vi iferd med å stagnere (og det går ikke på tall), og fortsetter det slik vil Lyn være våre forbilder om 20 år.. Vi er avhengige av at det skjer mye overalt, hele tiden, for å holde interessen oppe og øke den.. Brann er og skal være et sirkus og en pakke med mer enn bare fotball..

Og hvis du mener at sportslige resultater er det eneste som gir økt publikumsoppslutning så skjønner jeg ingenting.. Har ikke stadion flust av mennesker som går på stadion kun for opplevelsen og ikke kampen? De gir vel faen i gull eller nedrykk, så lenge det er tjukt med folk og rå stemning.. Og den kan og må vi skape andre steder enn bare på stadion!
107
Brann / svaret
February 27, 2006, 20:05:04 PM
Har ingenting med hvorvidt de gidder eller ikke..

De har ganske enkelt avtalefestet at de ikke skal ha nye drakter før til 2007 sesongen.. Dette var også noe som ble offentlig uttalt når våre nåværende drakter kom..
108
Brann / Svar
February 27, 2006, 20:02:25 PM
Jeg skal være så frekk og si at jeg tror du tar feil O' ellers allmektige krøvel..

Du sier at de tiltakene jeg nevner ikke vil gi utslag når det gjelder publikumstall..

En Brannrevy er noe man tar med seg hele familien på selvsagt, og det er også noe som er interesant for de bergenserne som enda ikke har fattet interesse for brann, pga underholdningsbiten.. Derfor er dette en grei måte å vekke en branninteresse, eller forsterke en lokalpatriotisme..

Disse arrangementene jeg nevner i Arenum tror jeg er noe av det viktigste.. Halvparten av de som kommer til å møte opp er folk som ikke går på stadion til vanlig, kun fordi det er fest.. Men her vil de møte brannfrelste, og en fest med branntema, noe som er med på å vekke interesse.. Bare det at det er et stort arrangement for supportere er viktig for samholdet, men det er også en kjempebra måte å befeste branns stilling som noe man finner i bybildet..

Feilen bataljonen har gjort når det gjelder avsparksfestene, er at de har satt alt for lite midler av til PR.. For 7000 kr får man trykket 3000 flyers og 5000 plakater i høyeste kvalitet.. Hvis man hadde plakater over hele bergen, slik det er på alle større arrangement ville det garantert fylt en slik fest! 5 stk deler ut de 3000 flyersene på torgallmenningen, så er det også en sterk faktor.. Folk må rett og slett vite om at det er AVSPARKFEST, og de må bli fortalt at dette er et stort og enestående arrangement (noe man blir av overdrevet reklame)..
109
Brann / svar
February 27, 2006, 13:36:05 PM
Man ville jo ikke fjerne den publikumsmassen som faktisk er interesert, selv om man fyller om de 4000 ledige plassene med folk som kun går på kamp fordi det er kult.. med andre ord ville man beholdt de man har nå, og fått nye supportere som kanskje ikke ville utgjort stor forskjell på tribunenm, men i det minste økonomisk..

Tror uansett at en større variasjon i de metodene som blir brukt for å markedsføre brann, fra slik vi har det nå med helside i BA hver kampdag og annonsering over speakeranlegget, til årlig brannrevy, brannsammenkomster hvert kvartal osv, vil gi positive utslag i mengden folks om kommer på kamp..

Vil gjerne få sagt at jeg personlig er mer typen som finner på en vanvittig menge tiltak også lar det være opp til andre hvilke av dem som har livets rett.. Så at jeg forslår noe betyr ikke alltid at jeg syns det er et godt forslag, men alle forslag bør fremmes for å få større utvikling.. dårlige ideer kan jo bli til gode ideer..
110
Brann / Svar
February 27, 2006, 11:28:30 AM
Kan bare først presisere at akkurat brannrevyen er viktig for meg fordi jeg studerer revyteater, ikke nødvendigvis fordi jeg mener dette er det beste tiltaket..

Det må bli mye "kulere" og mye mer "vanlig" å gå på brannkamp.. Hvis det er noe "alle gjør" så vil flere komme til.. Da kan man selvsagt snakke seg grønn på at vi kommer til å få så mange fjortisser også videre som tar plassene til de ekte supporterne, men de ekte har full mulighet til å skaffe seg patourkort om de ønsker det og sikre seg en plass..

Du har som alltid rett på tallene krøvel, men jeg tror vi må se større på det.. Det vi aldri har lyktes helt med, men har vært på vei til et par ganger, er å gjøre det å være bergenser uavlatelig knyttet til det å være brannfan..
Arrangementplakater på videregående skoler og i bybildet vil være med på å gjøre en brannkamp til et arrangement som "alle" skal på, fremfor enda en fotballkamp som de som gir faen i fotball ikke gidder å bry seg om (jada, jeg vet at mange syns de som ikke bryr seg om fotball kan holde seg borte, men jeg syns det holder at man er interesert i brann)..

Se på enga sier jeg igjen, se har gjort det å gå på kamp til noe alle snakker om på alle arbeidsplassene, alle skolebenkene osv. Her i bergen e vi på vei, men har et stykke igjen når det gjelder organisering og TILTAK..

Er enig at det er stor fallhøyde på nesten alt slikt, men husk at det er også en enorm gevinst om vi lykkes..

Ps' selvsagt må en revy holde en høy kvalitet, men det må den jo uansett hvilken revy det er?

Har undersøkt litt og det er svært enkelt å skaffe store summer til finansiering av et slikt prosjekt, noe som betyr at vi har mulighet til god PR, dyktige instruktører og fine spillesteder.
111
Brann / hehe
February 27, 2006, 09:24:32 AM
Takk for positive svar..

Tror noen av dere kanskje forleste seg litt.. Jeg mener ikke at vi kommer til å fylle opp et stadion til 35000 om 10 år, det var bare et scenario jeg kan se for meg hvis alle slike tiltak blir gjennomført på en god måte.. Det var altså ment som et eksempel.. Jeg tror derimot at ved en god gjennomføring så er dette realistisk mulig.. Ja, alle har brann i bevisstheten, men vår oppgave er å gjøre brann til en mer livsstilsrettet greie.. Se i Oslo der voksne menn går rundt med luer med vif-emblem på enten de e på bussen eller på jobben.. Finnes jo nesten ikke her i byen.. Vi må merke byen mye mer, slik at ingen "glemmer" en brannkamp, eller synes konfirmasjoner er viktigere!

Når det gjelder annonseringen over speakeranlegget.. Dette var om 10 år, altså når Brannrevyen har eksistert i 9 år og blitt fast invetar.. Per idag må vi som alle andre revyer begynne fra scratch, selv om vi nok har en fordel i at vi hendvender oss til et stort publikum..

Ellers holder jeg på ¨å skrive en liste over tiltak (fra stort til smått) som kan utgjøre en større eller mindre forskjell i folks bevissthet.. Noen som har noen forslag ala de jeg har nevnt?
112
Brann / Svaret
February 26, 2006, 23:38:14 PM
Vel, denne tråden har større relevans en folk aksnkje innser.

For det første er det ingen annen klubb som kan vise til noe lignende såvidt jeg erfarer. Altså har brann mulighet til å bli den første klubben med et slikt initiativ rundt seg.

En Brannrevy vil være en måte å samle og begeistre. Hvis vi supportete ble mer positive mot slike tiltak som dette ville det definitivt virke sterkt inn på folks engasjement. Forestill deg en årlig Brannrevy som hele stadion går og gleder seg til hver eneste vinter når det ikke er fotball å se på.

Det vil dessuten være et veldig artig tiltak. En revy er veldig morsomt å jobbe med, og supportere får gjennom dette mulighet til å engasjere seg i Brann uten å måtte teipe mosaikk på setene på stadion.

Det finnes nok flere gode argumenter for at en slik tråd som dette har mye med Brann å gjøre men dette får holde for nå. Du vil nok kanskje ha rett i at en tråd om en evt revy ikke er av stor verdi, men det er en fin måte å lodde interessen på, noe som er helt essensielt for å vite hvorvidt det er marked for noe slik.

Prøv å sett en slik revy i en helhet. Se for deg følgende scenario.

Om 10 år har Brann fått ny stadion, hjørnene på Hansa er bygd igjen og vi har en kapasitet på 23000.

Hver lørdag møter en stor menge fotballinteresserte opp på puben på nye stadion for å få med seg tippekampen og kose seg blant andre supportere.

Hver måned kommer den faste brannavisen ut. Den selges i alle butikker og kiosker i Bergensregionen.

Hvert kvartal er det stort supportertreff i Arenum. Et for personer over 18 år med ølservering og skikkelig god gammel old-school rock, akkopangnert av videoer fra tidligere kamper. Her kan man ha quiz og artister osv. Et annet for de under 18 selvsagt, som har samme innholdet men uten ølserveringen.

Hver vinter kommer den store Brannrevyen som alltid er et høydepunkt i en årstid hvor de fleste er sulteforet på Brann. Denne forestillingen blir annonsert på stadion hele høstsesongen, og er et samarbeid mellom bataljonen, brann og hvermansen.

Alle supportersidene til Brann er blitt samlet under en paraply, med underavdelinger for hver supportergruppering. Et felles forum, med oversiktlige kategorier og gode moderatorer.

Brann har åpnet supporterbutikk på Torgallmenningen og går i et kjempeoverskudd på 9,8 millioner pga den vanvittige etterspørselen.

Brann trykker 5000 flyers 10*10 cm (koster ca 2000 kr) før hver enkelt hjemmekamp, som frivillige fra bataljonen deler ut til forbipasserende på torgallmenningen. Bergen vil til slutt bli merket med Brann overalt.

På grunn av de utrolige mange positive tiltakene rundt brann, er samtlige kamper utsolgt, og man må igang med å planlegge en byarena med over 35000 plasser for at folket skal bli fornøyd.

Ps' 10 år senere måtte man bygge nok en arena, etter modell fra Anfield.

Som du sikkert forstår, en Brannrevy er bare et av MANGE tiltak. men det er et tiltak. Dersom man skal avvise alle tiltak fordi det blir bare et enkeltstående tiltak vil det aldri bli noen tiltak.

Klarte det opp i saker og ting for noen?
113
Jeg studerer Revyteater i landet utenfor, og har lenge vudert å skape en Brann eller Bergen revy ved min hjemkomst, siden jeg nå til og med har papirer på at jeg er istand til dette :p

Er dette noe det er interesse for?

Noen umiddelbare ideer/kommentarer

Ps' denne tråden er av typen som HenkyPenky og gjengen elsker å kvitte seg med slik man kvitter seg med en steril okse, men den omhandler faktisk både Sportsklubben Brann og livet rundt!
114
Brann / Uventet
February 26, 2006, 22:45:48 PM
Tror det kan være lurt å trene inn tre forskjellige taktikker på frispark/corner. Slik at motspillere ikke kan forutse hvilket trekk vi skal gjøre, samtidig som vi kan kjøre en greie vi kan.

Når Sæternes er frisk bør uanset lang ball inn i feltet være eneste alternativ!
115
Brann / Kort prosess
February 26, 2006, 22:40:23 PM
Kort oppsummert:

Sesongoppkjøringen er ingen fornøyd med, men de fleste erkjenner allikevel at det tross alt er snakk om nettopp det, en sesongoppkjøring. Derfor er vi alle bekymret, men ingen syns vel at MIM må gå pga resultater som noen kanskje synes er skuffende i vinter.

Men, vi har alle (ihvertfall de normale av oss) en psyke som går opp og ned med Brann, og er vel ganske enige om at fjorårets 6. plass ikke er noe vi er tilfreds med. Derfor forlanger styret og supportere flest resultater i sesongen 2006, helst allerede iløpet av første halvdel av sesongen. Hvis ikke kan det se vanskelig ut for MIM å få fornyet kontrakten sin.

Sånn, da kan de som nylig er kommet til også følge tråden.
116
Brann / ADHD
January 25, 2006, 10:32:57 AM
Jeg har ADHD, og jeg må si at dere svartmaler sykdommen veldig her.

Personlig så viste min sykdom seg kun i at jeg slet med sosiale relasjoner når jeg måtte forholde meg til mer enn 5 person om ganger. Så lenge det var mindre enn 5 mennesker i gruppen jeg var med så kunne ingen vite jeg var syk. Jeg har hatt veldig gode karakterer og aldri slitt med depresjoner eller noe lignende
117
Brann / Hvordan?
January 23, 2006, 12:14:25 PM
Lurer på kordan vi noesinne skal få forsterket laget med den holdningen vår.

Alle vil ha nye spillere, men ingen vil ha noen av de som eksisterer fordi de en gang har spilt på et lag i Israelsk 2. divisjon som POL en gang tapte penger på.

Ikke vær så negativ mot alle. Riseth ville absolutt vært en forsterkning, selv om han per dags dato e rbk-spiller. Tror kanskje hans klubbtilhørighet har mer å si for vår mening om ham enn hans faktiske ferdigheter.
118
Brann / Tom Sanne
November 09, 2005, 22:53:53 PM
Tom Sanne har lagt opp! Han la opp etter denne sesongen.. Så Tom Sanne e ikke lenger i stallen.

Noe som selvsagt alle som virkelig følger med på brann vet for lengst, siden den nyheten kom i starten av oktober!

Ikke helt verdig navnet ditt "brannboy"?
119
Brann / 2 sec
November 02, 2005, 16:55:21 PM
Vent litt da..

Vurderer.. vurderer..

Slik! Da var trenerspørsmålet vurdert..

Konklusjon: Ingen endringer på den fronten, velkommen tilbake til en like proff vurdering neste høst..

(Og ja, dette er seriøst ment!)
120
Brann / Hold
October 31, 2005, 20:30:01 PM
Ryktene komme fra tre poster på tre uavhengige forumer.. en ting e at en slik post kommer på et forum.. då e d kødd.. to forumer, då e d mistenkelig.. tre forumer og eg begynner å lure litt..

Kan selvsagt tenkes at d va samme fyren som postet alle tre da..

Ikke ment som en forsøplingspost dette.. men slike rykter e jo spennende uansett hvor usannsynlige de er..
121
Brann / Steffen Iversen
October 31, 2005, 15:01:21 PM
Hørte nettopp et ganske konkret rykte om at Steffen Iversen er på vei til Brann..

Vet ikke om eg ska grine eller le..

E vi gla for dette isåfall..

Og noen som har en formening om hvor mye hold det er i dette?

Ps' dette ryktet er jeg selv svært kritisk til!
122
Brann / Ang mitt innlegg
October 26, 2005, 15:21:44 PM
123
Brann / Bataljonen, ting må gjøres!
October 24, 2005, 14:49:28 PM
Skriver her en liten liste med forslag til ting som burde gjøres for å bedre samholdet, og organiseringen i bataljonen.

1. Bataljonen må profilere seg som en inkluderende supporterklubb. Per i dag kjøres det en linje som sier "Ja, alle er velkommen. Unntatt personer under 18, kvinner, menn med barn osv.". Vet dette er et image som ikke er blitt aktivt promotert, men dette er inntrykker blant Bergens innbyggere, derfor får heller ikke bataljonen flere medlemmer. Kjør kampanjer for å verve barn, for gjennom å verve barn når man foreldre. Og stadion skal fylles til randen hver eneste kamp, enten det er av foreldre, barn eller syngende supportere.

2. Slutt å jakte på "fjortissene". Dette er et problem sier mange, men jeg er sterkt uenig. Syngende supportere skaffer seg billetter i god tid før kamp, derfor er det ingen grunn til å tro at disse blir presset ut av "fjortisser". Og da er det mye bedre med et fullsatt stadion enn et halvtomt ett. Rett fokuset andre veien. Gå aktivt ut for å oppfordre disse ugndommene til å komme til oss. For på den måten vil vi skape syngende supportere som føler seg inkludert, fremfor mobiltastere som kun er der fordi typen dro dem med.

3. Sett ned en arrangementkomite. Dette er noe som eksisterer i alle skoler og samfunnslag, og er med på å styrke samholdet betydelig. Sommerferiefest o.l. på arenum ville vært helt rått. Planlegg i god tid, gå aktivt ut og reklamer for dette på hjemmekamper og i byrom ellers. I dag har vil vel kun avsparkfest og cupfinalefest, og avsparkfestene er forbeholdt de som går på fotballpuben ofte nok.

4. Svelge stolhetene deres litt. Opprett mini-bataljonen. Det er bare et tidsspørsmål før dette må komme, og jo før jo bedre. MEN, ikke gå ut med den innstillingen at "her kan vi kvitte oss med fjortissene". mini-bataljonen må være et tilbud for den enda yngre generasjon, slik at når de blir 14 + så er de "utdannet" syngende supportere, ikke mobiltastere.

5. Brann er i dag er lovemark! Et av få i verden. Men ikke tro at det betyr at man ikke lenger trenger å bygge opp varemerket. Coca-Cola er et annet slikt lovemark, men de reklamerer som bare det allikevel. Selg klistremerker, ikke av bataljonen, men av brann! Billige, og små. Av typen man kan ha i lommen. På den måten vil byen (og turistene i den) se brann overalt i byrommene, og dette er en billig og veldig effektiv måte å bygge et varemerke på!

6. Ved ALLE inngangene bør det være en eller annen som selger FLAGG og skjerf, evt annet tifo som synes! Disse skaper en kjempeeffekt når spillerne entrer banen og er alt for dårlig markedsført i dag.  Og prøv å gjør produktene så billig som mulig, kjør aktivt for å få produktene delvis sponset (uten sponsornavn på selvsagt, så langt det lar seg gjøre). Da vil folk kunne kjøpe som gale, og ikke minst, kunne kjøpe nytt dersom noe blir ødelagt! I dag lar folk være å kjøpe falgg fordi de mistet et flagg i 1995 og har ikke lyst å sløse mer penger på et nytt et som de også kommer til å miste!

Flere ideer bees postet her!
124
Brann / Sanne
September 19, 2005, 18:35:49 PM
Håper alle de som bare kritiserer til de tar sin død av det legger merke til at Sanne gjør det usedvanlig bra om dagen?

Mot Lillestrøm var han lagets beste (!!, min meget kvalifiserte vurdering, eg va dr).. Og selv om eg ikke har canal + så får eg inntrykk av at han gjør d rimelig godt i dag også, med unntak av en snublesituasjon :P Alt som skapes skjer jo hos ham og Sigurdsson!

Noter!!!
125
Brann / Takk
July 02, 2005, 17:39:39 PM
Takk Northside ;)

Lar meg provoserer, noe som er tåpelig av meg også.. Men uansett unødvendige provokasjoner fra RIP Super-Ray
126
Brann / Greit
July 02, 2005, 17:00:16 PM
Oppmerkesomhet, eller d å være sg sjøl? Litt for mange som tenker de kunne tenkt seg å satt i gang med nokke, mn driter i fordi de e redd for kordan folk som dg, RIP Super-ray, vil reagere og plage dem etterpå.. Eg har aldri vært redd for d, derfor har eg alltid gjort som eg vil.. Danset når eg følte for d, skreket når eg ville d!

Om alle hadde vært som meg hadde d vært en helt vannvittig stemning på stadion, d ska du ikkje trekke tvil om!
127
Brann / D værste
July 01, 2005, 21:58:47 PM
Nok e nok gutter.. Eg kjedet meg og skrev et innlegg som sikkert ikk alle likte godt.. Trenger ikk komme med person-angrep fordiom, d e faktisk veldig latterlig d også..

Vet om mange på SS som vet kem eg e og dømmer meg uten å kjenne meg.. Resten dømmer meg for den de kjente før.. Kjenn meg nå, så kan dere få kalle meg en skandale! Ellers takk
128
Brann / svaret
July 01, 2005, 16:57:48 PM
Svaret er enkelt tydeligvis.. Fant innlegget.. Hun heter hysteria3.. hvis du hadde lest alt hadde du fått med dg at d sto "Klippet dette fra klanen sitt forum tidligere i dag"
129
Brann / Umulig
July 01, 2005, 16:45:30 PM
D kan eg love dg at e helt umulig..
Eg skrev dette innlegget rundt kl 15.00 i dag, på tastaturet her i min ringe bolig.. Så om noen har publisert innlegget mitt på VGnett må d ha blitt gjort etter at eg la d ut her for ca en time siden!

Gir du meg en link så eg får se dette innlegget du snakker om?
130
Brann / Nei
July 01, 2005, 16:16:32 PM
Eg e bergenser.. ka då?
131
Brann / Tja
July 01, 2005, 16:11:32 PM
Eg va veldig fornøyd med de to siste avsnittene.. D e om klanen e hentet fra en annen tekst eg skrev.. Synes begynnelsen kunne vært bedre.. Men eller e eg genrelt sett fornøyd!
132
Brann / Inrømmelse
July 01, 2005, 16:07:16 PM
Eg.....Kjeder...Meg...okey?

Sitte inne en hel fredag og gjør nada.. Måtte skrive noe!
133
Brann / D e ikkje mulig! VIF i kvarten?!
July 01, 2005, 15:54:09 PM
134
Brann / Noen
June 28, 2005, 20:02:30 PM
E d då noen som melder sg her?

Hvis en eller annen stiller med TV-kort så e d sikkert ikk noe prob å få tak i div kamper av forskjellige folk på forumet også kan eg fikse d tekniske med å få disse om te DVD.. Deretter kan distribusjonen gå gjennom denne høflighets-prosedyren som er nevnt ;)
135
Brann / DVD div kamper - noen som tar oppdraget?
June 28, 2005, 10:37:58 AM
Vet at d finnes liknende tråder.. Men her kjører eg en ny fordi eg mener denne er viktig og skiller sg litt ut..

E d nokken med TV-kort på Pc'en som kunne tenke seg å lage en DVD av kamper som Brann-Molde (semi 99), Brann-Liverpool FC (kvarten), Brann-LSK (Semi 95') osv.. Har man TV kort e d sikkert noen andre som har disse kampene på video!

Dersom noen e villig te å fikse dette, mn ikk helt kordan man gjør d, så e d bare å gi meg en PM så ska eg hjelpe dokkar.. Eg har ikk TV-kort og kan derfor ikk gjøre d sjøl!

Håper dette e mulig.. Så lenge disse blir distribuert gjennom PM's og e-poster så regnes d forresten som salg til venner og e ikk noe NRK eller andre rettighetshavere vil henge sg opp i ;)
136
Brann / Runar
June 19, 2005, 11:20:02 AM
Sier bare = Få Normann tebake..

Mest geniale spilleren brann har hatt.. Kunne hentet seriegullet på egenhånd han! Bare spør han sjøl, han e garantert enig..

Nei, forbanna tulling e han.. Men d e ikkje Azar, Helstad og de andre.. Rønningen teller ikk som de andre!!
137
Brann / Uffda
June 19, 2005, 11:07:43 AM
138
Brann / Mikke
June 08, 2005, 16:34:02 PM
139
Brann / Vi knuser Cork City
June 08, 2005, 16:28:45 PM
Cork city hadde vært drømme motstander..

Eller ka med MyPa-47? Arrangerer bataljonen skitur til Finland da?

Tenk dere stemningen mot FK Ventspils, 300 som fryser og venter i pissepause..

Eller blir jo Liverpool en kamp hvor vi ska vise at vi har blitt litt dårligere siden sist, og de litt bedre.. YEAH! Geir Hasund må hentes inn til den kampen, d e sikkert!
140
Brann / 60 min
May 22, 2005, 18:54:17 PM
60 min med orgasmisk forsvarspill også fikser de å gå på den smellen.. Faen eg blir så frustrert.. Det e jo for helvete helt utrolig at d går ann.. Eg hadde jo til og med stoppet den siste scoringen til start!!!!
141
Brann / Tballen etter denne runden!!!
May 09, 2005, 17:21:20 PM
Dette bør stilne den råtne kjeftene til dette forumets overkritiske røster :P

med seier over "Freddi-landsby" i kveld e brann på 3 plass etter denne runden.. d e jo ingen dårlig plass etter 1/4 av sesongen!!

Enjoy everyone
142
Brann / elsker dette..
May 07, 2005, 20:37:33 PM
143
Brann / Takker
May 07, 2005, 00:19:35 AM
En stor takke til Eden for den viktige påpekelsen av trådens formål..

Forøvrig vil vi om 40 år blir nødt til å finnen en annen plass å plassere gullstjernen på drakten.. Tror nemlig d bare e plass te tre over logoen :D
144
Brann / Oi
May 06, 2005, 17:13:17 PM
Glemte å stille spørsmålet..

Noen som har flere optimistiske tanker å supplere med?

Jeg er ikke intressert i å høre om samlivsproblemer, og drittdommere og om mentale problemer som aldri forsvinner.. Potensproblemer, mensproblemer og pengeproblemer er heller ikke mitt bord..

I denne tråden vil jeg ha glede :D
145
Brann / En liten dusj optimisme og våryrhet
May 06, 2005, 16:54:56 PM
146
Brann / Offside!
May 06, 2005, 16:43:19 PM
Jeg er fotballdommer (for å plassere meg som opinionsleder :P) og sitter i skrivende stund med ei tjukk regelbok foran meg.

Orker ikke begynne med lange sitat og slikt, men konklusjonen er sørgelig nok klar



OFFSIDE
147
Brann / Hansa vs. Store stå
April 13, 2005, 17:48:22 PM
Jeg har fått med meg i diverse forumer at Hansa begynner å bli litt høy på pæra og blandt annet har enkelte uttalt at "Hansa overdøvet SS så til de grader"..

Vil bare komme med en oppmodning til oss alle før en slik diskusjon ruller igang: Vi har ET lag, en bane og en by (Og et øl!). Det er ikke SS og Hansa for seg sjøl, vi e en enhet..

Så eg vil heller si "Hansa va så til de grader med på notene, og til tider var det også de som skrev dem!"
148
Brann / Nye stadion - bilder, linker og fakta
April 13, 2005, 13:50:28 PM
Jeg har egentlig ikke noe å bidra med selv her og vet jeg vil provosere noen med å skape enda en tråd om nye stadion. Men bare tanken gir meg frysninger.

Vennligst bidra med all info om nye stadion. Så får vi samlet det  :wink:
149
Brann / Torbjørnsen/Opdal mot VIF
April 13, 2005, 13:48:46 PM
Fortjener/Har Tobjørnsen godt av å stå mot VIF etter "Storspillet" på søndag?
Er Opdal virkelig den verdige førstekeeper?
Burde Opdal rett tilbake i mål etter sykdom?
(Sikkert flere spørsmål å stille, men de får dere bidra med selv :wink: )

Kjør debatt!
150
Brann / Oi
April 01, 2005, 19:07:08 PM
Sorry.. dette var ment å legge som svar på "ny spiller" posten, men klikker feil på nytt emne..

Beklager