• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - krøvel vellevold

61
Brann / Branns utregning av ny kapasitet
July 11, 2005, 10:24:32 AM
62
Brann / Skummel statistikk
July 01, 2005, 10:16:34 AM
63
Brann / Muligheten for hjemmekamp i kvarten
June 30, 2005, 10:30:51 AM
Det burde være gode muligheter for hjemmekamp i kvarten mot lag som allerede har to hjemmekamper. Dette gjelder Odd og Stabæk. I tillegg til Start, hvis de går videre. Møter vi lag som kun har spilt én hjemmekamp (alle de andre gjenværende lagene), vil vi garantert få bortekamp pga at samtlige av disse lagene har hatt lenger reiseavstander enn oss.
64
Brann / Aalesund-kampen snart utsolgt!
June 28, 2005, 12:09:51 PM
Tenkte jeg skulle ta "en Kristian Jæger" og si at det snart er utsolgt. Men det er bare solgt 1034 billetter. I og med at det overhodet ikke er noen fare for at det blir utsolgt, i tillegg til at det er unummererte billetter, så er dette en kamp det ikke er nødvendig å kjøpe billett på forhånd. Det kan jo være én grunn til at det ikke er solgt mer. Men jeg blir veldig overrasket hvis det kommer mer enn 4-5000 på denne kampen. Hva er det som gjør at publikumstallene er så elendige med en gang det ikke er snakk om serie? Cupkamper trekker dårlig, e-cup selv mot attraktive lag trekker dårlig, Royal League trekker dårlig, og til og med avgjørende kvalik-kamper trekker dårlig. Gidder partoutkort-folket kun å gå på de kampene partoutkortet gjelder for?

Når vi først er inne på temaet: Det ser ikke ut som at det kommer stort mer enn 12-13000 mot Hamkam heller. Foreløbig er det solgt 10714 billetter. Syns det er elendig! Sist hjemmekamp var en klassiker med utklassing av RBK, vi fikk et poeng mot Odd, vi ligger på andreplass, det er Kvisviks avslutningskamp, og det er en ypperlig anledning til å se Petter Vaagan Moen spille. Likevel ser det ut til interessen er laber.
65
Brann / Stor sjanse for hjemmekamp i 4.runde
June 16, 2005, 08:03:20 AM
Av de 14 lagene som er klare for 4.runde, har 12 hatt hjemmekamp allerede. 11 av dem i 3.runde. Brann har ikke hatt noen hjemmekamper. De eneste lagene Brann kan møte borte i 4.runde er Rosenborg, Hamkam og Viking (forutsatt at de slår Vard, hvis ikke får vi hjemme mot Vard også). Imidlertid er vi garantert bortekamp mot RBK, HK og Viking, fordi disse har hatt tre bortekamper med lengre reiseavstander totalt enn Brann.
Hvis Viking slår Vard (og Brann selvsagt slår Løv/Ham), så er sjansen altså 12 til 3 for at vi får hjemmekamp i 4.runde!