• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Bruiser

751
Brann / Lagoppstillingen til sesongpremieren!!
April 02, 2005, 19:42:12 PM
Quote from: "xminator"Miller vs Scharner. Som i sammeligningen med Sæternes er Miller enkelt og greit ingen erstatning. For lagets del håper jeg Scharner holder seg skadefri og uten kort i samtlige Brannkamper.

Overhodet ikkje enig. Miller har vist seg som ein enorm midtbanespeler på sitt beste, og var langt meir framtredande enn Scharner mot VIF.

Skal man dømme etter sist kamp så fortjener Miller ein plass på midtbana.
752
Brann / Lagoppstillingen til sesongpremieren!!
April 02, 2005, 19:37:53 PM
Quote from: "Nixon"På venstrebacken (skriver man bekk på nynorsk?) har vi Kalvenes som har gjort noen meget gode innhopp vinter. Er en klar utfordrer selv om Hanstveit må spille dårlig over tid for å bli satt ut. Men svekker heller ikke den bakre firer nevneverdig, så det blir litt feil å si at han ikke hever laget.

Kalvenes er da vitterlig ingen "klar utfordrer"! IMO så er han langt frå det nivået som trengs.
753
Brann / Lagoppstillingen til sesongpremieren!!
April 02, 2005, 19:34:17 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Candyman"
Quote from: "Bruiser"


Enig i alt, utenom at jeg bytter ut Sanne med Knudsen.


He he. Fikk ikke med meg at denne Bruiser vil ha Sanne på kanten istedet for Knudsen. Har han i det hele tatt sett Brann i vinter?

Er du ei ræv kvar dag?

KEO: Miller har spelt bedre enn Scharner dei siste kampane og det er  ikkje til å nekte. Eg har respekt for andre sine meininger, men du veit tydligvis ikkje fnurten av kva du prater om.

Dessuten, ord deling..?
754
Brann / Lagoppstillingen til sesongpremieren!!
April 02, 2005, 18:06:19 PM
755
Brann / Laget mot Enga
March 17, 2005, 11:09:33 AM
756
Brann / Kun Kvisvik i troppen
March 16, 2005, 20:26:45 PM
Quote from: "rbk1985"Du kritiserer Johnsen, Riseth og Solli, men hvem ville du hatt i stedet for dem/hvem hadde gjort en bedre jobb? Jeg skal ikke hevde at de nevnte er verdens beste spillere på sine respektive posisjoner, men i Norge holder de høy landslagsklasse!

Hagen ville definitivt gjordt en bedre jobb enn Riseth. At Soma ikkje er med er snålt nok i seg sjølv, men Hagen kjem ganske sikkert til å starte mot Moldova. Det fins liten tvil i at han er en bedre forsvarer enn Riseth.

Solli har plutselig blitt god på sentral midtbane og derfor trur eg han speler der mot Moldova. Myhre forblir førstevalget til E. Johnsen har vist solid spel i fleire kamper for RBK.

..........................Myhre
Bergdølmo....Hagen....Lundekvam....Riise
....................Solli......S. Larsen
.........Braaten.....Iversen........G. Pedersen
..........................Carew

Reint sånn på papiret vil nok det der vere den best mulige startoppstillinga slik uttaket er idag. Kvisvik er i full stand til å utfordre Gamsten på sitt beste, men slik ståa er no, Gamsten briljerer i EPL og Kvisvik og Brann er fortsatt ute av sesong, så vil nok Gamsten vere den skarpaste av dei to.
757
Brann / Respektløst av Rosenborg?
March 11, 2005, 20:36:45 PM
Når folk reagerer på postane hans så får neguah det akkurat som han vil.

Teenage attention-whore!
758
Brann / IFK Göteborg - Brann
March 10, 2005, 18:42:55 PM
Håper og trur på en 2-1 seier. Får ikkje sett kampen på tv så eg må følge den på vgnett. Noken som veit om den blir overført på radio?
759
Brann / Sanne ute i kveld
March 10, 2005, 14:55:25 PM
Quote from: "Xminator"Nå er Mjelde truende til å bruke Arve Walde som sentral midtbane :p

Herregud ikkje, ver så snill.
760
Brann / Tippeligaen 2005.
March 09, 2005, 23:47:36 PM
761
Brann / TVNorgeAvstemingen må jo være bullshit?
March 07, 2005, 22:17:35 PM
OK, Canal Digital har ikkje eg. Er der ein radiokannal som overfører den?
762
Brann / Tak over Stadion
March 05, 2005, 16:35:40 PM
Per Anders har gitt oss meir enn tilstrekkelig med argumentasjon. No er det din tur, om du er ferdig med å drite på draget.
763
Brann / Andresen i full trening...
March 05, 2005, 15:52:35 PM
764
Brann / Ka med høyrekant Brann?
March 02, 2005, 04:16:00 AM
Eg lev fortsatt i håpet om at Soma oppdager at det er meir her i livet enn penger og slår rot i Bergen og Brann istadenfor :D
765
Brann / Ophaug på vei til Odense
March 01, 2005, 15:58:56 PM
Sigurdsson er 10 ganger raskere enn Ophaug og har eit enormt potensiale. Trur ikkje vi kjem til å savne Ophaug nevneverdig.
766
Brann / IFK og VIF
February 26, 2005, 22:11:08 PM
Quote from: "KEO"
Quote from: "Lurkin"
767
Brann / RBK mobiliserer til vekst
February 26, 2005, 21:54:07 PM
Rosenborg skal bygge hjørner i tillegg til taket, så utbygging blir det heilt klart. Dei vil nok få ein kapasitet på 23-24 000.
768
Brann / Brann fans vs IFK Göteborg Supporters
February 26, 2005, 21:43:59 PM
Hehe, man må nesten passe seg, slike tråder kan fort ende opp i hovmod frå alle kanter :p

Uansett, sjølv om eg ikkje veit så mykje om IFK så er det sikkert at dokke har noke på gang. Erlandsen har tydeligvis stor suksess med sin kyniske tankegang.

Lat oss skåle for ein rein kamp uten alvorlige skader, sjølv om eg håper vi dasker dokke frå sans og samling ;)
769
Brann / Navn på drakta i Tippeligaen
February 25, 2005, 18:01:34 PM
Quote from: "P-K"Det er vel bare folk i begynnelsen av tenårene som bruker slike uttrykk. Eller?
Vi som var ferdig med tenårene før mobilen slo til for fullt aner ikke hva slikt betyr.

Det var meint sarkastiskt.

cm, trur du eg laga den tråden her fordi eg ville krangle? Les mitt første innlegg du, og les nixon sitt. Da forstår du nok litt meir kven som har skyld i det her.

Greit, la oss diskutere det eg laga tråden om; Navn på drakta. Så lenge Mot-logoen er ein bindande faktor i avtalen klubbane har med organisasjonen så kan vi ikkje fjerne den. Eg ser derimot ikkje noke krav om kor stor logoen skal vere eller kor den skal vere plassert, så det skal vere mulig å gå rundt. Vi kan gjere den mindre og plassere den en plass som gjer det mulig å ha navn på drakta. Korleis og kor henn kan selvfølgelig diskuterast.

Færre sponsorer men samtidig større avtaler og navn på drakta bør og må uansett vere eit framtidig mål. Brann er den mest populære klubben i Norge og har dermed størst salgspotensiale. Derfor kan vi ha færre sponsorer men likevel tjene like mykje, om ikkje meir på draktsalget.

Kan vi ha navn på draktene? Det er eit spørsmål eg håper styret tek stilling til i nærmaste framtid.
770
Brann / Videre.-)
February 24, 2005, 22:57:56 PM
*Phew* med stor P. Rein slitekamp der samtlige bortsett frå Miller (min BB) virka rustne og var heilt ute av kampform. Kvisvik (blant mange) var jo heilt ubrukelig idag. Vi får skylde på kulda og det at vi er fortsatt langt frå topp-forma.

MEN, vi er videre og vi skal prise oss lykkelige. La oss slappe av og nyte friheita til neste kamp der forhåptentligvis vi har våre beste spelera tilgjengelige.
771
Brann / Navn på drakta i Tippeligaen
February 24, 2005, 22:48:49 PM
Quote from: "Nixon"Hvis du synes jeg er bajas synes jeg synd på deg når du kommer i diskusjon med de virkelige kranglefantene her. Du tåler jo ingenting! Og da mener jeg ingenting! For jeg kan egentlig ikke se at jeg har kranglet. Alt dette har bare funnet sted inni hodet ditt.

Men en ting skal du ha. En fantastisk evne til å slutte å diskutere sak, men derimot person, når du skjønner at du ikke er helt med.

Men la meg strekke ut en utstrakt hånd. Jeg har tilfeldigvis den nye drakten uten noe som helst på ryggen. Jeg skal for din skyld trykke både navn og nummer på ryggen. Slik som de har mot Halmstad i kveld. Bare for din skyld!

Og jeg lover at jeg setter strek nå.
Og har du sett; når jeg sier det stemmer det!

Du må da skjønne at ingen av konklusjonane dine stemmer. Du skal ha for forsøka på å ikkje framstå som ein usaklig bajas, men du blei avslørt allerede i første post, DESSVERRE.

Tråden er heldigvis ikkje heilt verdilaus, i og med at folk veit kva man kan forvente seg frå herved det offisielle forumtrollet "nixon".
772
Brann / Navn på drakta i Tippeligaen
February 24, 2005, 21:27:37 PM
Du som tøyer grensa. Kan du liksom slutte å vere bajas no? gr8 kthnx
773
Brann / Navn på drakta i Tippeligaen
February 24, 2005, 18:36:25 PM
Herregud nixon, du som dreit deg ut ifra første post da. Men sia det er nærmast umulig å snakke fornuft i barn, så skal eg slutte å prøve det med deg. Du var sannsynligvis ute fra første stund etter å skape kvalm i den tråden her.

Nok om det.

Spørsmål, sia eg ikkje veit mykje om standpunktet deira på dette spesifikke emnet, er det ein muligheit for dere i Bataljonen å intervjue noken frå Brann-styret og finne ut kva deira sitt syn på navn på draktene er, og om det er mulig å gjennomføre det i nærmaste framtid? Det hadde vore til stor hjelp.

Om det fins info ute og går på området allerede er det også til stor nytte.
774
Brann / Navn på drakta i Tippeligaen
February 24, 2005, 15:12:04 PM
Quote from: "Nixon"He he. Du skjønner fortsatt ingenting.

Klart eg forstår deg. Eg forstår deg alldeles utmerket, og eg har gjennomskua deg alldeles lett. Liten tett fyr som provoserer for å framstå som smart og gir en rats ass i diskusjonen. Du kan berre fortsette å pisse og oppføre deg sånn du gjer for det er meg revnande likegyldig. Eg kjem uansett ikkje til å svare deg på noke meir av det provokative vaset du kommer med.

No er du sikkert ein av dei som vil ha siste ordet i alle diskusjoner for å ikkje framstå som ein taper, så eg foreslår du berres seier "bruser, du er en teiting" og blir ferdig med det.

.

Quote from: "DJ_ADG"Men her i Norge é det et lite problem med at under nummeret é det en MOT logo. Men uten den hadde det vært mulig med Chess+ Navn

Lurer på kor lenge den Mot-avtalen varer. Skal tru om styret vil sei seg villig til å gjere den mindre :p
775
Brann / Navn på drakta i Tippeligaen
February 24, 2005, 12:08:26 PM
776
Brann / Navn på drakta i Tippeligaen
February 24, 2005, 01:06:39 AM
Ingen. Vanskelig!

Du kan forøvrig sette i gang og leite på google etter drakter med navn under draktnummeret. Du kjem til å finne mange forskjellige eksempel på kor fint det tek seg ut

Eg beit forresten ikkje på noke som helst. Eg gir derimot svar på tiltale, to heilt forskjellige ting.

Men nuh sett eg streken, eg gidd rett og slett ikkje bli dragd inn i enda fleire latterlig krangler med spydige og umodne mennesker. Skal dei oppføre seg som drittunger kan dei gjere det åleine uten å plage andre.
-----------------[streken]

Quote from: "Bruiser"Lurer på om det er noke styret diskuterer og om det kan la seg gjere. Om vi kan ha navn under draktnummeret der det såvidt eg veit ikkje skal vere reklame, eller om det let seg gjere å flytte Chess-reklama under og ha navnet over.
777
Brann / Navn på drakta i Tippeligaen
February 24, 2005, 00:45:16 AM
1, hvilken logo er det du babler om? Mange lag speler med navn under draktnummeret, og ingen stapper skjorta så langt ned i at man ikkje kan sjå det. Eg spørte også om det let seg gjere å ha det over og ha Chess under.
2, drakter med navn på ryggen er generelt masse finere enn dei med reklame klistra på ryggen. Og ja, eg veit fint kva spelerane til Brann [klubben min] heiter din spydige lille fjomp.

Om du ikkje kan bidra med noke konstruktivt så lukk smella di.

Edit: @ Nixon
778
Brann / Navn på drakta i Tippeligaen
February 24, 2005, 00:19:06 AM
Lurer på om det er noke styret diskuterer og om det kan la seg gjere. Om vi kan ha navn under draktnummeret der det såvidt eg veit ikkje skal vere reklame, eller om det let seg gjere å flytte Chess-reklama under og ha navnet over.
779
Brann / En riktig råtass!
February 23, 2005, 23:39:03 PM
Kan du bevise det? Er nokså sikker på du har hevda det før, eg kom med motargumenter og du svarte aldri.
780
Brann / En riktig råtass!
February 23, 2005, 21:05:56 PM
Quote from: "HaterRævBK"[kjøpe han med ka?

Sponsorpenger. Om du ikkje hugser så har Brann signert suupre sponsoravtaler verdt 60 mill over tre år. Dessuten har vi generøse onkler i bakhånd.

Stårkje på! :D
781
Quote from: "Willy Wonka"Og der falt Per Anders agrumenter sammen som et korthus eller?

Når et lag i engelsk 4.div kan ha så mange seter bør Brann minst bygge 100 000!!!

;-P

Er vel neppe det samme. Brann, eit veldig populært topplag med ambisjoner om seriegull og europacupspel, bør strengt tatt ha ein arena som tilfredsstiller interessa. Og den øker og øker, merk dere det.
782
Brann / Hassan på vei bort?
February 08, 2005, 04:08:00 AM
Er ikkje Abramovitsj som betaler lønningane so vidt eg veit. Uansett so trengs ikkje ein så generøs onkel når man har ei god inntektskilde ved billettsalg, tv-rettigheiter og salg av supportereffekter.

Uansett, norsk fotball er på vei inn i ein gullalder. Tru meg, økonomien til norske klubber vil gå langt opp før den eventuelt vil gå ned.
783
Brann / Hassan på vei bort?
February 08, 2005, 00:19:21 AM
Ved større interesse/sterkere krone kan vi komme oss opp på Nederland sitt nivå, lett. Vi er allerede ein fotballgal nasjon, og med framgangen norske klubber har no (bortsett frå RBK), kan det fort blitt enda galnere.

Interesse/kjøpekraft har alt å sei. Sjå berre på Sverige. Dobbelt så mange der, samtidig er klubbane fattige i forhold til norske.
784
Brann / Hassan på vei bort?
February 07, 2005, 23:52:31 PM
Interessa for norsk fotball har jo økt og økt dei siste åra, og det har ført til at klubbane er blitt rikere. Nøkkelen ligg i interessa, og om noken (forhåpentligvis oss) vipper Rosenborg av trona i år, vil interessa for norsk fotball nok eksplodere, og forhåpentligvis bli like stor som den var i gamle dager.
785
Brann / Kristian (eagle)
February 07, 2005, 23:30:41 PM
Geddi var spennande god på sitt beste og skummelt dårlig på sitt verste. C'mon, folk må rett og slett innrømme at grunnen til at vi likte han så godt var fordi han var så lenge i klubben. Ein trofast tjener får alltid klapp på skuldra.
786
Brann / Hassan på vei bort?
February 07, 2005, 23:23:20 PM
QuoteEl Fakiri har kontrakt med Monaco ut sesongen. Både Brann og Lyn(fu) vil svært gjerne hente ham hjem, men Fakiri legger ikke skjul på hva han selv ønsker.

- Jeg vil fortsette i en utenlandsk klubb.

Faen ta dei helvetes pengane ass. Håper klubbane i Norge en vakker dag kjem seg opp på det europeiske finansielle nivået. Nederlenderane har vel klart det på ein måte, då må jo ffs vi også klare det.
787
Brann / Brann, stor kun i Bergen?
January 29, 2005, 15:06:58 PM
Hadde Brann spelt i Allsvenskan hadde vi vore seriemester år etter år. Dei svenske penis-pumpe folka veit ikkje kva dei prater om.
788
Brann / Kvisvik på kanten?
January 18, 2005, 17:41:29 PM
Det eg lurer på er kva F'n gjer Trond Andersen der! Verste møkkaspeleren noken gong.