• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Per Anders

51
Tror faktisk at trønderne har respekt for oss, selv om de har vært overlegne fotballmessig i mange år. Jeg har alltid følt meg godt mottatt de gangene jeg har vært i Trondhjem, og den gangen jeg var på Lerkendal (cupkamp i 1994) fikk jeg oppleve bare smil og hyggelige folk.

De vi må rette kanonene mot nå er Vålerengen og rasket fra "hovedstaden". DET er våre virkelige fiender!

'ETTAR DI!'
52
Brann / Hvor er du nå �degaard?
June 20, 2005, 17:11:08 PM
Hadde ikke dette stortalentet valget mellom Brann og Rosenborg før denne sesongen? Spiller han for Rosenborg 2 i 2. divisjon?

Jeg sier bare: BRANN - Rosenborg 4-1
53
Har nevnt dette før, og la merke til det igjen. Da vi sang nystemten før kampstart sto Rosenborgspillerne dønn i ro i respekt for oss og nystemten. Har lagt merke til dette i tidligere sesonger også. De er faktisk den eneste klubben som oppfører seg skikkelig under vår "nasjonalsang". All honnør til dem for det! Jeg synes det vitner om god moral og sunne holdninger.
54
Brann / Andresen
June 20, 2005, 16:52:48 PM
Satt for en gangs skyld på nedre del av Hansatribunen og fikk det med meg ja. Det var tydelig at Andresen hørte nøye etter, og smilte opp mot vedkommende. Det var ikke snakk om et halvt sekund, men to-tre sekunder da han faktisk hørte godt etter. Tidi episode!
55
Brann / Aafk i cupen...
June 20, 2005, 16:31:19 PM
56
Brann / Aafk i cupen...
June 18, 2005, 16:35:41 PM
57
Brann / Petter Vaagan Moen
June 18, 2005, 16:12:06 PM
Poenget mitt er at vi muligens kan være med på å påvirke Vaagan Moen til å føle seg velkommen. Vi hadde hatt behov for en spiller som ham. Tenk scenarioet: Tom Sanne og Martin Knudsen på kantene. Der gikk den gullkampen...... Jeg er enig med "ikke selg skinnet før bjørnen er skutt", men jeg mener ihvertfall at vi bør unngå å pipe...
58
Brann / Aafk i cupen...
June 18, 2005, 16:06:15 PM
Ro, ro til fiskeskjær.....

Jeg synes folk skal respektere andres navn ihvertfall. Nå er det slik at "Per Anders" er et pseudonym jeg tok rett ut fra "løse luften".

Synes du er på tynn is her Nixon. Hvis jeg hadde vært en intetanende seksåring som ble "helfrelst" på Vålerengen fordi jeg var en lett påvirkelig liten spire, som tilfeldigvis var med på Ullevål med min fars østlandske kollega for mange år siden, så kan jeg GARANTERE deg at jeg IKKE hadde vært Vålerengensupporter i dag. En seksåring er lett påvirkelig ja. Du ser mange unge krabater i dag med Manchester Uniteds drakt. Det er det samme som da jeg ble hektet på Tottenham i 1983. Den gang var det Arsenal, Liverpool, Everton og Tottenham som var lagene. Tottenham hadde profiler som Glenn Hoddle, Steve Perryman, Tony Galvin, Osvaldo Ardiles, etc. Man. U. var det nesten ingen som nevnte.

Det er noe HELT annet med hvem vi holder med i vårt eget land. Der holder vi med de klubbene som representerer vårt hjemsted, ikke de som har profiler, tøffe drakter, landslagsspillere etc. "Oi, Rosenborg har jo han tøffe landslagsspilleren Frode Johnsen.... Ja, vi må holde med Rosenborg..." Kiss my arse! Vel, nå er det slik at Brann riktignok har alt det jeg nevnte, men det betyr ikke derved at en fra Nordkjosbotn skal holde med Brann. Han holder forhåpentligvis med Tromsø.

Igjen: Identidet, egenart, røtter, tilhørighet.
59
Brann / Petter Vaagan Moen
June 18, 2005, 15:38:12 PM
Vil bare høre folkets meninger om hvordan vi skal ta imot Petter Vaagan Moen når Brann skal spille mot Hamarkameratene den 3. juli.

Jeg mener han bør få en skikkelig varm velkomst til stadion. Han er etter det "ekspertene" sier er kommende storstjerne, og det sies også at han har et større potensial på banen enn Kvisvik. Han har den farten Kvisvik mangler, i tillegg til suveren teknikk og glitrende innleggsfot.

Hva med kjempeapplaus når Hanøy roper ham opp?

Enig / uenig ?
60
Brann / Aafk i cupen...
June 18, 2005, 15:28:35 PM
61
Brann / Aafk i cupen...
June 18, 2005, 15:05:58 PM
62
Brann / Aafk i cupen...
June 17, 2005, 23:00:11 PM
63
Tifo, sanger o.l.... / Røykbomber etc.
May 24, 2005, 21:47:36 PM
64
Brann / Ny Hovedtrener!
May 23, 2005, 14:42:56 PM
65
Tifo, sanger o.l.... / Røykbomber etc.
May 23, 2005, 12:56:26 PM
Helt rett at jeg sitter forholdsvis trygt på gamle sitte, og trives med det. Tenk hvordan det hadde sett ut hvis ingen satt på gamle sitte, fordi alle må "være i den harde kjerne på store stå". Det er faktisk slik at det er forskjellige lyster og behov, også for Brannsupportere (eller Brann-supportere som "journalister" i BT og BA ville skrevet). Jeg er godt over gjennomsnittet i å synge, klappe, hoie etc. på gamle sitte. Jeg synger nystemten ganske kraftig, og er ikke flau over det, slik mange andre er (utrolig nok).

Ja, det er behagelig å sitte trygt på gamle sitte, og la de unge gjøre "tabbene" med bluss etc. Det går an å mene noe om fabrikksupporterkulturen uten å være den som skal gå i spissen mot det. Jeg applauderer spontanitet og kreativitet, og ser det som en viktig del av underholdningen på stadion.
66
Tifo, sanger o.l.... / Røykbomber etc.
May 23, 2005, 12:47:59 PM
Fabrikksupporterkultur.....

Faktisk et godt ord for det jeg mener.

Er det noen som står opp og gjør motstand mot dette, eller skal det gå en vei med supporterkulturen?

Jeg tror dette er medvirkende årsak til at Store Stå er så svake som de har vært siden midten av 90-tallet. Beklager alle på SS, men jeg har fulgt utviklingen, og den er ikke bra. Fra gamle sitte hører vi forfallet tydelig. Dere er ikke samstemte som i gamle dager, det er lav synging, og ujevnt. Det høres kanskje høyt ut for dere som står inne i gjengen, men dere bør doble volumet. Det øvre hjørnet på Hansatribunen er faktisk på høyde med dere.

Dere bør få en oppsanger med ropert igjen, slik at dere kan holde takten bedre.
67
Tifo, sanger o.l.... / Røykbomber etc.
May 23, 2005, 12:39:44 PM
Hehehe...

Var litt engstelig for at innlegget mitt var slettet, da det ikke sto på nabosiden lenger. Jeg er aldri inne på denne siden m.a.o., og visste ikke at det var flyttet.

Når det gjelder svarene fra Nixon og Straffe!!! så må jeg si at jeg skjønner dette med bøter o.l. Klart vi ikke kan påføre Brann bøter, men da må det for fa.. gjøres noe med lover og regler. Det kan ikke være slik at alt som skal foregå skal være planlagt på forhånd. Det blir drittkjedelig.

Nixon: "Hvis du ikke er typen til å fyre opp bluss, er du vel mann nok til å betale boten?"

Hm...

Straffe!!!: "direkte utskjelling av eget lag (les: Leppen fra Loddikken)"

Hm...

Jeg er ikke typen til å fyre opp bluss selv, det er helt riktig. Grunnene til det er at jeg ikke vil bruke penger på det, og fordi jeg ikke vil bli kastet ut av stadion. Når det er sagt så står jeg i første rekke til å applaudere dem som vil "strekke strikken" og utfordre regelrytterne og tyranniet fra NFF.

Jeg og "kompisene" på gamle sitte setter ofte i gang, eller er blant de første som fyrer opp stemningen. Gamle sitte er ikke så dau som folk skal ha det til. Jeg mener at stemning, spontanitet og kreativitet bør komme fra den yngre garde på Store Stå og Hansa, så får vi litt eldre henge oss på. Vi har på en måte gjort den jobben tidligere, og jeg synes det er gøyest når de yngre finner på noe skikkelig jævel. Føler at det har vært litt fraværende de siste ti årene.

Når det gjelder "leppen" så holdt han godt kjeft så lenge folk gjorde jobben sin. Det er faktisk ok med noen høyrøstede kverulanter av og til når noen ikke gjør som de bør. Tør ikke tenke på hvilke nervevrak Martin Knudsen og Tom Sanne hadde vært om "leppen" hadde vært i godt gammelt slag. Hvis vi skal ta gull må "the weakest link" vekk, og "leppen" hadde gjort jobben. Folk må slutte å være så forbannet naive ang. "våre spillere" etc. Selvsagt kan man ha dårlige kamper, men spillere som ikke er goe nok for Eliteserien har ingenting på Brann å gjøre. Folk som "leppen" må få lov å ytre seg. Det er ikke slik at alt spillerne og ledelsen gjør er fantastisk, og vi vil Branns beste hele gjengen. "Leppen" sa det mange andre tenkte, som sikkert mange kunne sagt i fylla. Vittig, direkte, spontant og på sin plass.
68
Tifo, sanger o.l.... / Røykbomber etc.
May 23, 2005, 11:23:21 AM
69
Brann / Jevnere enn i fjor?
May 23, 2005, 10:50:37 AM
Brann og Rosenborg har allerede tapt 3 kamper hver etter 8 serierunder. Jeg mener å erindre at serievinneren vanligvis taper et sted mellom 4 og 6-7 kamper. I såfall ligger vi dårlig an, men det gjør for såvidt også våre nærmeste konkurrenter; Vålerengen og Rosenborg. Jeg nekter å tro at Start vinner serien, selv om jeg tror de KAN klare en plass i Royal League. Betyr dette at vi går mot en sesong som blir ENDA jevnere enn den vi opplevde i fjor? Hvis dette blir tilfellet, så må man ha rundt 30 poeng for å overleve, og det kommer til å skille ytterst få poeng fra plass i Royal League til kvalifiseringsplassen. Dette kan bety at en tabbe eller to på slutten kan føre til at vi raser 5-7 plasser på tabellen. 3. plassen vi fikk i fjor var på kusehåret som de fleste husker.

Vi har ikke spilt en tredjedel av serien, og har tapt 3 kamper. Ganger vi dette med litt over 3, blir det omkring 10 tap totalt. Vi vinner IKKE serien med 10 tap, enkelt og greit. M.a.o. må det en lang periode uten tap for å rette opp skuten mot gull. Jeg så Kvisvik uttalte seg om at Brann skal komme på høsten. Kan dette bli en hvilepute for feilskjær i første halvdel av sesongen? Skal vi godta at Brann har tapt 5-7 kamper frem til sommeren fordi høsten blir "garantert god"? Jeg ser for meg et rotterace utover høsten, og dumme feilskjær nå kan koste oss dyrt. 2-3-tap for Start og Glimt, og 0-0 mot Tromsø. FYSJ!
70
Brann / Høyresiden!!
May 23, 2005, 10:25:40 AM
71
Brann / Bommet på ballen?
May 12, 2005, 22:22:03 PM
72
Brann / Skisseprosjektet av Nye Brann Stadion
May 12, 2005, 22:17:12 PM
NETTOPP!

Det er alltid dette "pr. dags dato"-pisspreiket vi får høre fra dere. Når en ny, kompakt stadion skal bygges må man ikke tenke PR. DAGS DATO, men 20-30 år frem i tid. 20000 sitteplasser under tak vil være en ALTFOR liten stadion for fremtiden.

Til "enavgutta" eller enavguttENE som vi sier i Bergen: De to sakene du var uenig med meg var for såvidt gode greier. Jeg sier at vi selger 15000 sesongkort, mens du tror mellom 15- og 20000. Ja, det er bedre det, helt klart. Når det gjelder totalantallet, der du mener 25000 er greit, så er dette for såvidt ok. Ihvertfall hvis man kan skrelle vekk noen tusen seter på storkamper og få nærmere 30000 inn ved at mange kan stå tett.

Vi må innse at fremtiden ikke er den samme som fortiden. Det er mange her som ikke klarer å se fremover, forståelig nok, men jeg hadde håpet at selv de mest pessimistiske hadde innsett at 20000 blir altfor lite i fremtiden.
73
Brann / Skisseprosjektet av Nye Brann Stadion
May 11, 2005, 09:04:47 AM
Over 30000 er urealistisk ja, men kun drøye 20000 er FOR LITE for fremtiden. Det kan da umulig koste så mye mer å bygge til 25000 enn til 20000, og gevinstene er BETYDELIGE. Folk må dessverre innse at Brann stadion ikke kan ligge der den ligger i fremtiden hvis vi skal bygge større. Infrastrukturen rundt stadion ødelegger for et skikkelig storstadion. Det er massevis av kapital i Bergen. Når Aalesund klarer å bygge et anlegg med nærmere 11000 sitteplasser under tak i en by med 40000 innbyggere, så ma jaggu Brann klare et skikkelig anlegg her i Bergen med våre 240000 innbyggere. Det idèelle, slik jeg ser det, er et anlegg med 28000 sitteplasser, der man kan "skrelle vekk" endel seter når Brann skal spille om gullet i serien og i Champions League i fremtiden, og derved kunne ta inn 32000. Når over 20000 bergensere reiser til cupfinalen (og MANGE flere kunne reist om de fikk billetter), så sier det seg selv at over 30000 bergensere vil se en seriefinale der Brann kjemper om gull på Brann stadion.

Avslutningsvis sÃ¥ mÃ¥ jeg fÃ¥ ytre at dere pessimister mÃ¥ slutte Ã¥ mase om disse 13-14000 pÃ¥ sÃ¥kalte "bunnoppgjør" mot Ham-Kam, Odd, Glimt etc... Med en ny stadion, der man fÃ¥r fasilitetene i orden og med kun sitteplasser under tak, vil man selge nærmere 15000 partoutkort her i Bergen. NÃ¥r Rosenborg klarer Ã¥ selge godt over 10000, sÃ¥ mÃ¥ da vi kunne selge flere! Det bor 80000 flere mennesker bare i Bergen kommune enn i Trondheim kommune. Jeg ser for meg at med et nytt storstadion vil de dÃ¥rligst besøkte kampene ta omkring 16-17000 tilskuere. Men nok en gang, dere lever i en tid der vi har vært vant til Ã¥ ha kun 11000 sitteplasser under tak. Vi bor tross alt i regnbyen Bergen.  

Det Brann trenger er en MYE større og bedre administrasjon, og ikke minst en markedssjef som kan si; - "løp og kjøp billetter, vi har plass til alle"! Jeg har hørt vedkommende si; - "vi regner med at det blir utsolgt i dag". Dette har gjort at det IKKE har blitt utsolgt, fordi folk har vegret seg for å gå, med tanke på å ikke komme inn.

Rosenborg ligger flere lysår foran Brann mtp. administrasjon. Dette gjør at de mye enklere og bedre kan markedsføre sitt "produkt". Rosenborgs snitt i fjor var på godt over 17000, og de har som sagt over 10000 partoutkort i lille Trondheim.

Jeg gir meg ikke før vi har et SKIKKELIG stadionanlegg her i byen.

Per Anders
74
Brann / Hansa og Rosenborg
May 09, 2005, 17:35:18 PM
75
Brann / Skisseprosjektet av Nye Brann Stadion
May 09, 2005, 17:33:41 PM
Hele driten STINKER!

Brann stadion burde ligget ved Store Lungegårdsvann.

Det bør være en kapasitet på 32000 sitteplasser under tak.

MINST.

Per Anders
76
Brann / Poolet, Ã?lesund
May 04, 2005, 14:26:10 PM
77
Brann / Selge Stadionsjelen?
April 30, 2005, 17:36:55 PM
78
Brann / HAUGEN KOM TILBAKE !
April 29, 2005, 00:51:00 AM
Det vi trenger er en spiller som kan løpe som en pisket bikkje i 90 minutter. Si hva f... dere vil om Helge Haugens teknikk etc., men vi trenger ham til å kaste seg inn i taklinger, løpe motstanderne i senk og bryte opp spillet.
I tillegg må vi ha kantspillere som i det minste er i stand til å drible min lille nevø som fortsatt bruker bleier. Det kan ihvertfall ikke Tom Sanne. Martin Knudsen kommer kanskje forbi, men det er fordi min nevø er for ung til å forstå at Knudsen prøvde på noe som kunne ligne en finte. Har forresten sett at Martin Knudsen har blitt veldig flink til å vende opp ved å dra ballen bak med siden av hælen. Har sikkert terpet mye på dette i det siste, for han gjør det ganske ofte for tiden. Nå skal jeg ikke bli EKSTREMT kritisk, selv om jeg har MEGET god grunn til å bli det, men det er ganske mye som ikke ligner en gullkandidat.

Punkt en: Bruk spillere som kan kaste seg inn i situasjoner og gir alt. Helge Haugen og Christian Kalvenes må inn for å rive opp i spillet og klinke til!

Punkt to: Bruk kantspillere med ballkontroll. Har man ikke alternativer så er Kvisvik og Miller de beste.

Punkt tre: IKKE noen eksprimenteringer med forsvaret. Det trenger RO og TRYGGHET.

Målene kommer. Både Sæternes og Winters er rutinerte herrer som kommer til å bøtte inn mål.

HEIA BRANN!
79
Brann / PÃ¥ tide og skifte trener igjen?
April 29, 2005, 00:32:43 AM
80
Brann / PÃ¥ tide og skifte trener igjen?
April 28, 2005, 23:27:25 PM
Er det ikke festlig å helle bensin på bålet?

Det er sunt med en god debatt. :-)
81
Brann / PÃ¥ tide og skifte trener igjen?
April 28, 2005, 23:25:14 PM
82
Brann / PÃ¥ tide og skifte trener igjen?
April 28, 2005, 23:20:49 PM
Så EN kapteinstype på laget skal være løsningen....? Et lag som skal kjempe om GULL skal da ikke ha behov for en slik type på laget? Et slikt lag skal bestå av et flertall av "vinnertyper". Lag som har "behov" for EN som går foran er typisk lag som kjemper for å overleve, der det er en "helt" på laget som skal "gjøre jobben". Nei, dette lukter ikke noe annet en en KJEMPENEDTUR etter en "stang inn-sesong".
83
Brann / PÃ¥ tide og skifte trener igjen?
April 28, 2005, 23:11:59 PM
84
Brann / PÃ¥ tide og skifte trener igjen?
April 28, 2005, 22:52:29 PM
Vant cupen i fjor........

SÃ¥ det er Mjeldes verk? Det er gode prestasjoner av Branns mannskap, som tross alt er er ganske godt mannskap, uansett om treneren heter Kurt eller KÃ¥re, eller Mons for den saks skyld...
85
Brann / PÃ¥ tide og skifte trener igjen?
April 28, 2005, 22:45:09 PM
KORREKSJON: ...Bjørn Dahl og DET andre i Brann foretar seg.
86
Brann / PÃ¥ tide og skifte trener igjen?
April 28, 2005, 22:43:43 PM
TERD! HELT ENIG.

Du vil sikkert få enormt mange mot deg på dette synspunktet. Det er sikkert de samme som naivt forsvarer alt Bjørn Dahl og de andre i Brann foretar seg. Når det er sagt; Bjørn Dahl er definitivt rett mann på rett plass, selv om han bygger stadion for lite, men Mjelde er komplett udugelig. Er spent på å se hvor lang tid det går før flere finner det ut. Espen Steffensen er den som har kompetanse i trenergjengen. Hadde det ikke vært for ham er jeg redd Brann hadde slitt noe kolossalt, tross mange kvalitetsspillere.
87
Brann / PÃ¥ tide og skifte trener igjen?
April 28, 2005, 22:06:27 PM
88
Brann / Vinnervilje
April 28, 2005, 22:04:32 PM
JANJAN!!!! JEG ER ETT HUNDRE PROSENT ENIG I ALT DU SKREV!
89
Brann / Selge Stadionsjelen?
April 28, 2005, 18:59:13 PM
amenhotep 4; jeg kunne ikke sagt det bedre. Helt enig. Brann og Bergen må være premissleverandør, ikke "oppkjøperne". Man må ha sin verdighet i behold, og ikke selge sjelen.
90
Brann / Selge Stadionsjelen?
April 28, 2005, 18:54:56 PM
Dobbeltmoralist?

Hvordan kan en som ikke kjenner meg i det hele tatt uttale seg?

Bergen ble bygget på handel, det er helt korrekt. Det er også handel som kommer til å bygge ned Bergen. Eller rettere sagt; rive ned Bergen. Man bygger ikke Bergen videre på snarveier og rovkapitalisme, der noen skufler kapitalen til seg selv og gir faen i fellesskapet. Da Bergen VIRKELIG ble BYGGET fra omkring 1900 til et par tiår etter 2. verdenskrig, var det ved at de rike reinvesterte sitt overskudd i nye prosjekter, brukte penger på å BYGGE Bergen. I dag sylter man ned pengene i eiendom, skufler inn det man kan, og er livredde for å satse på Bergen. Jeg håper på det beste for Bergen, men frykter det verste. Antagelig blir resultatet noe midt i mellom. Poenget mitt er m.h.t. politisk korrekthet at de lyseblå, verdikonservative kreftene som har bygget Bergen (med hjelp av arbeidskraft selvsagt) er nå erstattet av mørkeblå rovkapitalister som gir seg en god faen i alle andre enn seg selv. Det er også det store problemet for et politisk parti som Høyre til å kunne bli et bredt folkeparti for alle igjen, som det var på 70- og 80-tallet. Nå skal ikke dette dreie seg om partipolitikk, men det er tydelig at når stadionanlegg rundt omkring i verden heter "Reebook Stadium", "Color Line Stadion" etc., så har kapitalismen gått for langt, igjen... Lenge leve kapitalismen, men i visse regulerte former når den ikke klarer å "regulere" seg selv.
91
Brann / Selge Stadionsjelen?
April 28, 2005, 18:23:05 PM
92
Brann / Selge Stadionsjelen?
April 28, 2005, 17:36:15 PM
Hva med Hans BRANNtun stadion, oppkalt etter 80-tallets legendariske, lille høyreback? Hadde vært ustyrtelig tidi!
93
Brann / Fast plass i 15 år
April 15, 2005, 15:18:54 PM
ATTER et godt argument for å bygge stadion adskillig større enn de drøye 20000 sitteplassene. Partoutkort selges som varmt hvetebrød!
94
Brann / Nye Brann Stadion blir for liten IGJEN
April 15, 2005, 15:14:38 PM
95
Brann / Nye Brann Stadion blir for liten IGJEN
April 14, 2005, 14:43:03 PM
96
Brann / Nye Brann Stadion blir for liten IGJEN
April 14, 2005, 14:39:46 PM
Hm... Skulle gjerne likt å tro det, men det der tror jeg det ikke kommer til å bli noe av. Jeg undres også over hvordan kapasiteten skal bli 3-4000 mer ved at det ryddes plass til ståtribune på den ene langsiden. Da tar man vekk ca. 3000 seter (m.a.o. er kapasiteten da på omkring 17000 seter) og så skal 6-7000 stå på det samme området...? Hm... Lukter ikke helt logisk dette...

Jeg tror det er et utspill for å stogge kritiske røster som min. Stadion kommer helt sikkert til å bli tøff, så de regner med at folk "slår seg til ro" med drøye 20000 når man ser hvor tøff den blir. Det hjelper ikke en millimeter når vi i fremtiden får det kaotisk med for liten kapasitet. For n'te gang: Synes dere det er helt greit at Lerkendal skal ha en høyere kapasitet enn Brann stadion? Alvorlig?
97
Brann / Nye Brann Stadion blir for liten IGJEN
April 14, 2005, 14:16:30 PM
Herregud!

Gå inn på brann.no

Der finner dere den informasjonsbrosjyren som er sendt alle med partoutkort ang. navn på stoler etc. Der står det "drøye 20000". Dessuten har vedkommende i Stor-Bergen Boligbyggelag (Jensen?) sagt at det blir drøye 16000 "vanlige sitteplsser" og 4000 VIP-plasser. Dette får jeg også til å bli drøye 20000.

For n'te gang: Snittet til Brann var i fjor på 13753. I fjor hadde Brann perioder der de var langt uner båten, de var aldri innblandet i noen gullkamp, og i tillegg må vi ikke glemme at det er 11000 sitteplasser under tak. Med disse faktorene (som de fleste av dere lett hopper over) sier det seg selv at snittet ikke blir særlig høyere enn 14000, med en makskapasitet på 17500.

Prøv å være litt objektive, i stedet for å hele tiden snakke som om stadion har 20000 sitteplasser under tak allerede. Hadde vi hatt det, så hadde vi hatt et snitt på langt over de 13753.
98
Brann / Nye Brann Stadion blir for liten IGJEN
April 14, 2005, 13:54:25 PM
IDIOTISK kommentar!

ganske utrolig at det var nesten 14000 betalende tilskuere når vi vet at det er kun 11000 sitteplasser under tak. Hadde stadion hatt 24000 sitteplasser under tak, er jeg sikker på at rundt 20000 hadde sett kampen i drittværet. Det som kommer til å skje er at det blir et spetakkel uten sidestykke når flere tusen ikke kommer inn på stadion med minikapasiteten som skal komme. Jeg ser for meg en gullkamp der det er SMEKKFULLT i hver eneste kamp utover høsten, der man må avvise folk i døren, der svartebørssalget blir kaotsik etc... Det er bedre å ha en skikkelig kapasitet for fremtiden, slik at det ikke bare er fiffen som kommer seg inn med sine VIP-plasser etc. Fotball var en arbeideridrett da den ble startet, men nå er den en folkeidrett for alle. Skal den bli en sport på linje med golf og tennis, som favner om fiffens interesser, og som stenger ute de store massene? Bergen har 80000 flere innbyggere enn Trondheim kommune. Hvorfor i helv... skal vi ha en kapasitet under Lerkendals??? Det kommer ikke til å bli slik noen av dere tror, at man kommer til å skrelle vekk setene på "Store stå", slik at kapasitetenkommer opp i 23000. Den kommer til å være på litt over 20000, og det er ALTFOR lite når Brann stabiliserer seg i norsktoppen, og etterhvert skal ut i Europa. GOD NATT!!!
99
Brann / Tippe resultat VIF - Brann
April 13, 2005, 18:07:40 PM
Brann er eneste klubb som ikke har sluppet inn mål. Jeg tror det er slik også etter neste serierunde. Vålerengen - Brann 0-2
100
Brann / Torbjørnsens bergenske eksempel...
April 13, 2005, 18:05:57 PM