• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Lister

701
Brann / Sv: HÃ¥kon Opdal
July 29, 2011, 19:22:47 PM
Ubekreftede kilder sier Moen og Opdal.
Nielsen og Bakke har vel personligheter som lett havner i opposisjon uten at det ligger så veldig mye i det eller blir så veldig mye etterspill.

Personlig føler jeg Opdal er et lukket kapittel. Han er feil for Brann på flere måter.
702
Brann / Sv: Overganger 2011
July 27, 2011, 23:25:45 PM
Han har vel uttalt at det ikke akkurat var negativt at hun studerte i Bergen. Vi har sett tidligere at spillere har "priset" seg til klubber de ønsker å gå til. At overgangen til viiging strader på "personlige betingelser" betyr ikke at disse betingelsene er de samme over hele linjen. Det er bare å måte å ikke brenne alle broer hvis plan A ikke skulle fungere.
703
Kamper / Sv: TV kamper tippeligastarten
July 27, 2011, 20:51:21 PM
Problemet med denne typen markeringer er at de på ingen måte rammer NFF. Vi skyter oss selv litt i foten med stillhetsmarkering.

Type felles vekselrop for begge lags supportere er en bedre markering men den rammer heller ikke NFF.

Desverre er det lite vi kan gjøre annet enn å uttrykke vår misnøye. Opprop.no, poster på facebook og annen slacktivisme betyr lite og ingenting, så der vi kan høres best er der vi bør gjøre noe: TIFO i tv-kamper, sanger osv.

Igjen bør vi nok ikke ha noen illusjoner om at dette kan forandre noe, men det er bedre enn å gjøre ingenting.
704
Bataljonen.no / Sv: Nedetid:
July 22, 2011, 12:14:47 PM
Quote


Her viser jorunalisten manglende kunnskap om emnet han skriver om, noe som ikke akkurat er nytt når det kommer til sikkerhet.

Han har funnet siden ved å kjøre et spesifikt søk på en søkemotor som f.eks google for å finne sider med en bestemt versjon av en bestemt programvare eventuellt annet kjent som er sårbart for et bestemt sikkerhetshull. Det har ingenting med Brann eller Bataljonen å gjøre. Defacements er ofte resultat av slike søk etter spesifikke sårbarheter som kan utnyttes ved hjelp av metasploits, en samling automatiserte verktøy for å utnytte kjente sikkerhetshull.

Defacements har stort sett lite med hacking å gjøre og med med scriptkiddies som gjør det for å ha noe å skryte av.

Men det viser jo tydelig behovet for å ikke bare drive litt småflikking på sikkerheten for å forhindre spam på forumet, men heller kjøre en skikkelig oppgradering.
705
Brann / Sv: Billettsalgstall
July 19, 2011, 21:56:52 PM
Flink med tall, ikke fullt så flink med formatering.

Er på ferie for øyeblikket, men skal se om jeg ikke får puttet det inn i noen fine oversiktlige tabeller når jeg er tilbake. Hvis ingen andre gidder å komme meg i forkjøpet.
706
Brann / Sv: Kort og Karantener i 2011 (Liga og Cup)
July 19, 2011, 12:42:49 PM
Runde 16 Tippeliga
Fredrikstad - Brann

Gule
Erik Mjelde (2)

Oppsummering Tippeliga:
(oppdatert etter runde 16)

Gule
Birkir Sævarsson (4)
Christian Kalvenes (5)
Zsolt Korcsmár (2)
Bjørnar Holmvik (3)
Rodolph Austin (2)
Carl-Erik Torp (1)
Fredrik Haugen (1)
Erik Mjelde (2)
Kim Ojo (4)
707
Bataljonen.no / Sv: Spam!
July 18, 2011, 22:02:27 PM
Som sagt så aner ikke jeg hva som eksisterer av ressurser internt i Bataljonen, men jeg ser fortsatt heller at en velger en annen løsning enn SMF. Er greit nok, men har ikke akkurat et overveldende antall features. Nok mye som kunne vært gjort for å få en mer community-look&feel på hele siden hvis forumbrukeren var linket til f.eks medlemsnummer og webshop og kommentarfelt for artikler osv.

Men ja, det er en type jobb som nok fører til utskiftning av hele CMS'et. Er dog lov å drømme.
708
Brann / Sv: Maximiliano Bajter
July 18, 2011, 21:37:14 PM
Tror nok ikke han blir så alt for billig, ikke at jeg tror han blir spesiellt dyr heller. Et lav-risiko alternativ er alltid flott i en posisjon som er ganske utsatt. Lukter litt spiller med behov for miljøskifte her, har ingenting i mot å være springbrett hvis han er god og hvis han ikke er god så er ingen skade skjedd.
709
Kamper / Sv: Fredrikstad - Brann 18/07-2011, 19:00
July 18, 2011, 20:28:49 PM
Quote from: Belfort on July 18, 2011, 20:09:31 PM
Brann har alltid vært dårlig når de har lagt seg lave med liten aggresivitet og skal liksom kontrollere som et italiensk lag. Hvorfor i helvete skal dette være så vanskelig for Skarsfjord!!

Kanskje han har lært noe av Steinar Nilsen?
710
Brann / Sv: Overganger 2011
July 18, 2011, 19:56:14 PM
Disse pengene ligger klare, men det hjelper Løv-Ham lite da disse allerede er regnet med i budsjettet.
711
Bataljonen.no / Sv: Spam!
July 18, 2011, 19:47:53 PM
Flott det, men hvis det ikke er støtte for den løsningen i SMF så må det lages noe ad-hoc.

Det er mulig å lage noe enkelt hvor du blir videresendt til registreringssiden etter at du har svart på spørsmålet, men dette er relativt enkelt å omgå da du kun trenger url til selve registreringssiden for å hoppe forbi hele spørsmålet. Det går selvfølgelig an å utvikle noe med session id som blir validert ved hjelp av spørsmålet osv.

Alt er selvfølgelig mulig, men egen utvikling må vurderes opp mot tilgjengelige ressurser og behov på andre områder for et forum som har mer og bedre funksjonalitet enn eksisterende løsning.
712
Kamper / Sv: Fredrikstad - Brann 18/07-2011, 19:00
July 18, 2011, 08:56:41 AM
Quote from: osoerli on July 17, 2011, 23:54:38 PM
Ser at Kristoffer Larsen ikkje er med i troppen og at det står her at "Sommerens nysigneringer Kristoffer Larsen og Tadas Labukas må som kjent vente til etter 1. august når overgangsvinduet åpner."
http://www.brann.no/nyheter/her-er-troppen-mot-fredrikstad/

Rart når det tidlegare er skreve at "Den lovende angriperen vil være spilleberettiget til første høstkamp, borte mot Fredrikstad 18. juli."
http://www.brann.no/nyheter/proffkontrakt-for-kristoffer-larsen/






Brann er ikke helt fremmed for å mistolke regler. Så ikke overraskende at de kan ha antatt noe først og så fått en annen beskjed når de prøvde å føre spillerne opp på spillerkortet.
713
Bataljonen.no / Sv: Spam!
July 18, 2011, 08:53:53 AM
De aller fleste forumløsninger har funksjon for export/import av esisterende database, de støtter hvertfall seg selv (gammel til ny versjon) og de aller fleste støtter også import fra andre større løsninger. Vet hvertfall både phpBB og SMF2.0 støtter import fra SMF 1.1.x

Dette er nok et kriterie når det kommer til valg av ny løsning.
714
Bataljonen.no / Sv: Spam!
July 18, 2011, 00:30:27 AM
Hvis det ikke er støtte for det i eksisterende forumløsning eller CMS avhengig av hvilken av de to som behandler brukerdatabasen og selve registreringen må det da lages noe eget og dette må implementeres i en eksisterende løsning.

Vet ikke hva som finnes av utviklere i Bataljonen-miljøet, men på meg virker det som om et nytt system nok vil være en bedre løsning enn å forsøke å implementere noe egenutviklet.

Ett spørsmål med ett svar er ikke spesielt sikkert. Security through obscurity er greit nok, men det finnes fungerende recaptcha som vil ta seg av det aller meste og en del nyere forumprogramvare har funksjonalitet for å automatisk identifisere og slette spam som kommer enten som standerd eller som tilleggsfunksjon.
715
Bataljonen.no / Sv: Spam!
July 17, 2011, 17:59:03 PM
Quote from: Markmus on July 17, 2011, 16:32:17 PM
Det er vel boter som spammer? Da er det vel så enkelt som å installere en bot-stopper når man registrerer nick?


Nå finnes det ingenting som heter "bot-stopper", men det er en del løsninger for å best mulig verifisere at det faktisk er et menneske som registrer seg.

I tillegg til verifisering av kontaktadresse (dette kan være epost eller mobil) så har du to hovedmåter å luke ut automatisert tilgang. Første er å fremstille en visuell oppgave, den andre er å fremstille en logisk oppgave. Dette kalles captcha (completly automated public turing test to tell computers and humans apart)

Visuelle oppgaver består stort sett av å identifisere skrifttegn eller andre elementer i et bilde. Dette kalles recognition captcha (eller recaptcha) Det finnes automatiserte måter å slå en del recaptcha'er avhengig av hvordan de er generet. De som er vanskeligst å knekke er de somer basert på tilfeldig generert støy over et bilde med tekst som former mer enn ett ord hvor ordene enten er tilfeldig satt sammen eller hentet fra forskjellige kilder, eller hvor du blir bedt om å beskrive ett objekts plassering og orientering i forhold til et annet objekt.

Logiske oppgaver er spørsmål som er enkle for et menneske å svare på, men vanskelig å automatisere et svar på. Disse kan være sårbare for forhåndsgenererte svar (dictionary attack), men som med recaptcha er det også måter å gjøre disse vanskelig å komme forbi.

Flere forskjellige implementeringer er ofte tilgjenglig for forumprogramvare enten innebygget i løsningen eller som en plugin, men krever uansett støtte i brukerregistreringssystemet som blir brukt på siden (ofte en del av forumprogramvaren)

Derfor er det nok flere i adminforumet som mener en nyere versjon av eksisterende programvare eller annen programvare gir flere muligheter til både å hindre at spam-boter registrerer seg, men også å automatisk identifisere og fjerne spam.

Største utfordringen er at alle løsninger du implementerer for å stoppe spam vil stort sett alltid gå ut over funksjonaliteten til brukeren, jobber med abuse selv så vet at det hele tiden er en balansegang. Fra en administrators synspunkt ville en full touring-test per post vært helt ideellt, men veldig lite brukervennlig.
Uansett er det nok mulig å implementere en noe mer avansert captcha-løsning enn den som blir brukt i dag. Gitt at det er støtte for dette i SMF 1.1.14
716
Bataljonen.no / Sv: Spam!
July 17, 2011, 15:05:43 PM
SMF 1.1.4 ble vel releaset i 2007 en gang, greit nok at vi ikke har noe imot å få tilbake tabellsituasjonen fra det året men utviklingen på programvarefronten har nok gått i en litt annen retning enn Brann.

Edit: My bad, ser det kjøres 1.1.14, ikke 1.1.4, men fortsatt så er 1.x ikke lenger stable branch av SMF etter relase av 2.x

Om SMF er rett plattform er vel en mer relevant diskusjon.
717
Brann / Sv: Tadas Labukas
July 17, 2011, 09:32:50 AM
Med tanke på hvor anglofile enkelte er så er jeg egentlig ikke overrasket over at det finnes supporterklubber for litt av hvert.
718
Brann / Sv: Tadas Labukas
July 16, 2011, 11:28:22 AM
Brann har, eller hadde (har ikke hørt noe fra de på en stund), egen supporterklubb i NY. Hvorfor ikke.
719
Brann / Sv: Billettsalgstall
July 15, 2011, 22:44:27 PM
Tja og ja, ene poenget er jo å få en ståtribune, noe som nok eksisterer i stor grad i praksis, men fortsatt er etterlys også pga signaleffekten, men det vi ender opp med er ikke bare en ståtribune, men også en mulighet for folk som meg, som ikke går med en fast gjeng og derfor har en del betenkeligheter med å kjøpe partoukort en mulighet til å ha "fast plass" i et dynamisk område.
720
Brann / Sv: Billettsalgstall
July 15, 2011, 20:54:20 PM
10 år er bare et rent hypotetisk forslag. si at det er 3 år med plikt om beslutning om eventuell fornyelse ved hvert 1.5 år.

Eller 2 år med beslutning om fornyelse hvert år.

Poenget er at Brann kan tilby oss en ståtribune og vi kan tilby Brann en fast forutsigbar inntekt.

Hvis det er usannsynlig slik dagens situasjon er i Bataljonen, greit nok, men hvis Brann sier at dette er en løsning de kan leve med, så er det noe Bataljonen kan strekke seg mot. Fordi vi vet at vi har et gitt mål som kan gi oss en ståtribune.
721
Brann / Sv: Billettsalgstall
July 15, 2011, 19:15:35 PM
722
Brann / Sv: Talentarbeid
July 13, 2011, 20:39:02 PM
Siste kommentaren der var vel det jeg mente med at han kom til å slite mot en gjennomsnittlig tippeligastopper. Men han har til tider et bevegelses og løpsmønster som er vakkert å se på. Veldig klart at det ligger spillforståelse og offensiv tankegang bak når han ser rom å løpe i. Men som påpekt har han veldig klare mangler og kommer nok til å slite å kompensere for disse med andre ferdiheter. Klokhet i løpsdueller og teknikk må forbedres, har fortsatt tro på at det kan bli noe av kitty.

Hadde ikke "hello Kitty" vært en enormt vakkker tifo
723
Brann / Sv: Talentarbeid
July 13, 2011, 08:55:08 AM
Kitty er en "på rett sted til rett tid"-spiller. Veldig mange gode løp og minner til tider litt om Helstad i bevegelsesmønster. Fysikk er helt klart en svakhet, tror nok han hadde falt i første skulder-mot-skulder mot en gjennomsnittlig tippeligastopper, men absolutt et talent med potensiale og tror nok vi kommer til å se mye til han fremover hvis han fortsetter utviklingen.
724
Brann / Sv: Talentarbeid
July 11, 2011, 23:19:38 PM
725
Brann / Sv: Overganger 2011
July 10, 2011, 23:41:23 PM
Og nettopp derfor er det synd at Løv-Ham virker som en veldig sannsylig nedrykkskandidat.
Tror nok ikke vi kommer til å slite med å finne andre samarbeidspartnere, men Løv-Ham hadde helt klare fordeler vi ikke vil finne andre steder.
726
Brann / Sv: Overganger 2011
July 10, 2011, 21:21:54 PM
Quote from: Klaus_Brann on July 10, 2011, 17:50:31 PM
Hvis de hadde tatt nivået i TL, bør man jo ha lite problem med å gjøre seg bemerket i adecco, og kan da fort hentes tilbake.


De vil vel kun være spilleberettiget hvis de hentes i overgangsvindu. Korriger meg gjerne hvis jeg tar feil, men utlån er vel også med en kontraktfestet utlånsperiode som kun kan heves hvis begge parter samtykker. Nå tror jeg ikke at en eventuell klubb i førstedivisjon som får låne spillere av Brann vil stille seg i veien hvis vi ønsker å hente de hjem før tiden, men den typen uforutsigbarhet gjør senere utlån mindre attraktive i fremtiden.
727
Brann / Sv: Overganger 2011
July 10, 2011, 17:46:57 PM
Quote from: Nixon on July 10, 2011, 15:31:39 PM
En av fellesnevnerne til Hansen, Møvik, Næs og Haugsdal er at de var spillere som hadde stagnert og fikk nærmest en siste sjanse i Løv-Ham. Vi kan få et annet resultat dersom vi sender spillere som fortsatt er i utvikling.


Det kan slå litt begge veier og kommer an på spillertypen. Noen takler tempoovergangen og det økte prestasjonspresset i Tippeligaen bra og ha alle muligheter til å etablere seg og kjempe om en plass på laget, andre møter veggen og stopper helt opp i utviklingen hvis de får for store arbeidsoppgaver.
Hva som passer best må det være opp til støtteapparatet som har fulgt spilleren å avgjøre, men de kan selvfølgelig også ta feil. Matching på høyest mulig nivå er en veldig viktig del av natrulig progresjon, men kan også slå feil ut hvis dette var en spiller som hadde tatt nivået i tippeligaen.
728
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2011
July 09, 2011, 18:32:21 PM
Kanskje jeg har vært heldig og sett Barmen med mer kontroll på midtbanen i andre kamper og stiller derfor litt høyere krav. Sier ikke han var dårlig, men jeg følte han ikke hadde så god kontroll defensivt som han pleier å ha.
729
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2011
July 09, 2011, 17:06:19 PM
Mezzy storspilte ikke akkurat, men vil ikke si han var direkte dårlig. Gikk i veien for Larsen et par ganger og noen unødvendig balltap, men også en del gode innvolveringer og kunne scoret på et vakkert brassespark. Han burde også scoret når han var alene med keeper.

Innleggene til Larsen var det klasse over. Ser frem til å se de i tippeligaen.
Kitty jobbet bra og burde hatt straffe, men forsvant en del utover. Dukket opp tidvis, men ikke den trusselen han kan være.

Barmen skuffet litt i dag, av det jeg har sett pleier han å ha bedre kontroll på midtbanen. Et par positive offensive innvolveringer, men ikke helt der defensivt.
730
Brann / Sv: Casuals
July 09, 2011, 10:07:31 AM
Kastet litt småstein på bussen til Staal-Jørpeland i går.

731
Brann / Sv: Overganger 2011
July 09, 2011, 09:32:04 AM
Sant nok, men terskelen for matching på høyest mulig nivå blir da høyere og det er fortsatt et større sprang mellom 2.div og tippeligaen enn det er mellom 1.div og tippeligaen.

Når det er sagt så er det ingenting som sier at Løv-Ham er den eneste klubben vi må låne ut spillere til.
Yaw var jo i Alta. Føler Norge henger en del etter på utlånssiden, matching på høyest mulig nivå er en viktig del av utviklingen når talenter blir hentet tidlig. Folk er forskjellige, noen vokser med oppgaven og blomstrer under press, andre må ta stegene og spille på seg erfaring for at utviklingen ikke skal stoppe helt opp.
732
Brann / Sv: Casuals
July 08, 2011, 17:17:20 PM
Han var en av de første til å implementere samlebåndproduksjonsmetoden i bilindustrien og la dermed grunnlaget for en revolusjonen innen bilproduksjon. Så vil nok si at han var rimelig sterkt involvert i at SS sin buss befant seg i Bergens bilgater.

Denne konspirasjonen kjenner ingen grenser. Her må Mel Gibson kobles inn.
733
Brann / Sv: Casuals
July 08, 2011, 13:54:39 PM
Og ikke minst fører og produsent av bussen. Alle involverte parter skal straffes. Dette gjelder også butikker som fører produkter fra Ben-Sherman, Fred Perry, Lacoste, Henry Lloyd, Adidas etc samt fabrikkene i pakistan hvor disse ble tilvirket.
734
Brann / Sv: Kort og Karantener i 2011 (Liga og Cup)
July 08, 2011, 12:18:28 PM
Tanken var at oversikt oppdateres i nye poster, ikke i den orginale posten slik at forumet ikke er avhengig av at jeg er innom for å redigere til en hvert tid.
Men ingenting i veien for å gjøre begge deler.
735
Brann / Kort og Karantener i 2011 (Liga og Cup)
July 07, 2011, 22:22:21 PM
Oppsummering Tippeliga:
(oppdatert etter runde 21)

Gule
Birkir Sævarsson (5)*
Christian Kalvenes (5)
Zsolt Korcsmár (2)
Bjørnar Holmvik (4)
Rodolph Austin (2)
Carl-Erik Torp (2)
Fredrik Haugen (1)
Erik Mjelde (2)
Kim Ojo (4)

Oppsummering Cup:
(oppdatert etter Kvartfinale)

Gule
Bjørnar Holmvik (1)
Birkir Sævarsson (1)
Christian Kalvenes (1)
Kim Ojo (1)

Røde
Rodolph Austin (1) [1]

Totalt antall kort står i parantes.
For røde står antall kampers karantene i braketter.
* betyr at spilleren må sone i neste kamp

Tippeliga


Runde 1
Brann - Rosenborg

Gule
Kim Ojo (1)
Christian Kalvenes (1)

Runde 2
Lillestrøm - Brann

Gule
Rodolph Austin (1)

Runde 3
Brann - Fredrikstad

Gule
Christian Kalvenes (2)
Rodolph Austin (2)

Runde 4
Haugesund - Brann

Gule
Birkir Sævarsson (1)
Christian Kalvenes (3)*

Runde 5
Brann - Molde

Gule
Birkir Sævarsson (2)
Karantene
Christian Kalvenes (3)

Runde 6
VÃ¥lerengen - Brann

Gule
Erik Mjelde (1)
Zsolt Korcsmár (1)
Piotr Leciejewski (1)

Runde 7
Brann - Start

Gule
Bjørnar Holmvik (1)

Runde 8
Strømsgodset - Brann

Gule
Kim Ojo (2)
Carl-Erik Torp (1)

Runde 10
TIL - Brann

Gule
Kim Ojo (3)*

Runde 11
Brann - Sogndal

Gule
Fredrik Haugen (1)
Bjørnar Holmvik (2)
Karantene
Kim Ojo (3)

Runde 12
Viking - Brann

Gule
Birkir Sævarsson (3)*
Christian Kalvenes (4)

Runde 13Gule
Kim Ojo (4)
Karantene
Birkir Sævarsson (3)

Runde 14
Sarpsborg - Brann

Gule
Zsolt Korcsmár (2)
Birkir Sævarsson (4)
Christian Kalvenes (5)*

Runde 9
Brann - ODD

Karantene
Christian Kalvenes (5)

Runde 15
Brann - Stabæk

Gule
Bjørnar Holmvik (3)*


Cup


Runde 1
Tertnes - Brann

Runde 2
Fana - Brann

Runde 3Runde 4
Brann - Sogndal

Gule
Bjørnar Holmvik (1)
Røde
Rodolph Austin (1)* [1]

Kvartfinale
Viking - Brann

Gule
Bjørnar Holmvik (1)
Birkir Sævarsson (1)
Christian Kalvenes (1)
Kim Ojo (1)
736
Brann / Sv: Tadas Labukas
July 07, 2011, 21:41:13 PM
Er enig i at i en ideell verden ville vi kun tegnet livstidskontrakter og vunnet CL hvert år.
Men vi må se realitetene i dagens sitausjon, økonomisk og på spillermarkedet.
Hvor ønsker vi å være og hvordan kommer vi dit.

Her synes jeg det er feil å binde oss til et ideal om å ikke signere korte kontrakter hvis det kan sørge for at vi unngår eventuelle problemer, enten med bomkjøp eller mangel på en bestemt spillertype grunnet skade.
Dette kjøpet virker i alle høyeste grad å være et kortsiktig ad-hoc kjøp med lav risiko og skulle ting mot formodning fungere over forventing er det alle muligheter til å gi mannen noen år ekstra.

Gir dette kjøpet oss muligheten til å slippe å stå med ryggen mot veggen så tror hvertfall jeg at jo sikrere vår situasjon er jo lavere blir terskelen for å gi spilletid til yngre talenter.
737
Brann / Sv: Casuals
July 07, 2011, 21:15:48 PM
Quote from: Langhår on July 07, 2011, 20:25:44 PM
Synes egentlig det rettferdige hadde vært om samtlige bergenser ble integrert på Bjørnøya etter denne episoden. Eller kanskje kollektivt selvmord på neste hjemmekamp. Bare for å vise hvor mye ansvar vi tar for det som skjedde?

Støtter denne og forventer at hele Bergens befolkning stiller på stadion på lørdag for rituelt selvmord. Jeg tar hvertfall med meg min katana. Ellers forventer jeg oppreisning fra samtlige inbyggere i Oslo kommune for den traumatisk opplevelsen da jeg var tvunget til å tilbringe 10 mnd. der i militæret. De gravde i Karl Johan og hele byen stinket mer enn den pleier å gjøre. Det var også noen gateselger / tiggere som til tider var plagsomme. For disse grove overtredelsene forlanger jeg at samtlige inbyggere i Oslo kommune (inkludert fremtidige innbyggere, både ufødte og innflyttere) lar seg omskjære som et tegn på anger og at de tar ansvar for den grove uretten.
738
Brann / Sv: Casuals
July 07, 2011, 19:47:19 PM
Mulig de har drive through i gymsalen sin, men lykke til med å tro at Brann kan få noe som helst form for etterspill i denne saken.
739
Brann / Sv: Tadas Labukas
July 07, 2011, 17:46:25 PM
Du mener han burde hatt lengre kontrakt til tross for at du ikke tror han er noe god?

Jeg ser ingenting feil med kortsiktige løsninger som er ment for å muliggjøre langsiktige løsninger. Dette ser ut til å være et typisk eksempel på noe slikt. Der vi jobber inn et spillemønster og trenger backup for en viktig brikke i det spillemønsteret.
740
Brann / Sv: Tadas Labukas
July 07, 2011, 17:27:16 PM
Har en liten mistanke om at de opprinnelige kravene var en måte å prise seg vekk fra sin gamle klubb. Er føringene og retningslinjene Brann ser ut til å ha lagt på seg selv økonomisk fulgt i denne kontrakten så er nok rammebetingelsene ganske anderledes.
741
Brann / Sv: Sesongen 2011
July 06, 2011, 22:34:24 PM
742
Brann / Sv: Tadas Labukas
July 06, 2011, 18:33:02 PM
Tviler på at vi har lagt noe særlig penger i dette. Helt greit stallfyll med mulighet på forlengelse hvis ting skulle fungere bedre enn forventet. Har vi råd til å ha en armann i stallen så hvorfor ikke, kunne jo være han scoret et mål eller to.
743
Brann / Sv: Casuals
July 05, 2011, 13:14:23 PM
744
Brann / Sv: Sesongen 2011
July 05, 2011, 13:08:11 PM
Vakre bilder, ræv musikk.
745
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2011
July 05, 2011, 12:36:04 PM
Samme her, men ingen av de jeg har sett har blitt spilt på stadion.
Derfor jeg savner litt info.
746
Kamper / Sv: Brann 2 - sesongen 2011
July 05, 2011, 12:28:20 PM
Toppkamp på stadion på lørdag mellom Brann 2 og Staal-Jørpeland.

Tror denne kampen kan bli avgjørende. Selv om sesongen så lang har vært bunnsolid så er Staal-Jørpeland helt klart en av de sterkste utfordrerne til opprykk og må slåes hjemme.

Savner info på Brann.no ang. denne kampen og hvordan det er mulig å få tak i billett (+ pris osv)
747
Brann / Sv: �konomitråd
July 05, 2011, 10:08:45 AM
Drar opp denne her igjen.

40 poeng gir bonus til Brann-spillerne

Dette er jo helt glimrende. Prestasjonsbasert lønn er noe flere, undertegnede inkludert, har etterlyst. 40 og 50 poeng er også veldig greie grenser. I tillegg nevnes det i artikkelen at det også er bonuser knyttet til spilletid og litt mellom linjene leser hvertfall jeg at det er andre prestasjonsbaserte vurderinger som kan legges til grunn for bonuser.

Føler en god del er gjort ganske rett på økonomisiden og at man i dag har alle muligheter til å legge grunnlag for en solid og fornuftig økonomi.
748
Brann / Sv: Nyheter på bataljonen.no
July 04, 2011, 21:04:32 PM
Lite hint: hvis nettsideansvarlig kan bruke bbcodes blir denne tråden hakket lettere å lese og det ser mye ryddigere ut.
eks:

[url=http://www.bataljonen.no/?page=26&news=508]Bataljonen skal ha styremøte Tirsdag 5/7[/url]

blir til: Bataljonen skal ha styremøte Tirsdag 5/7
749
Brann / Sv: Casuals
July 04, 2011, 20:00:27 PM
Finnegans har vel alltid vært "no colours" så ikke akkurat puben å lade opp på.
750
Kamper / Sv: Fredrikstad - Brann 18/07-2011, 19:00
July 04, 2011, 18:54:01 PM