• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - RC

101
Brann / Partoutkort 2008
October 17, 2007, 18:18:52 PM
Quote from: "dudo"6000 fikk jeg fra at du sa "de fleste" - altså størsteparten av de 12 000 som har partoutkort. Jeg tror selvsagt ikke det er noe hold i dette.

Ellers synes jeg det er pussig at du maser om i hvor stor grad noen kan kalles supportere eller ikke, og så følger opp med skulke-eksempelet ditt. Jeg kan si det først som sist: Nei, jeg synes ikke det er noen verdens ting galt med å skulke skolen for å få tak i billett til en Brannkamp. Så kan du jo prøve å passe meg inn i "god supporter"-skjemaet ditt.


Rare ting.
En som skulker skolen for en billett, den fortjener det. Men de som går på de kampene de har mulighet til, de fortjener det ikke. Javel?

Var vel du som nevnte de 12.000 som noen av de mest trofaste. Det har vel ikke noe med 6000 å gjøre? Brann la IKKE ut 6000 til salgs idag. Bar ikke halvparten engang. Hvordan vi kan vente oss 6000 til salg på qxl får jeg ikke inn i regnestykket.

Brann solgte under 3000 billetter idag har jeg forstått. Plusser du på de 12000 er vi oppe i 15.000. Hvor mange billetter fikk Viking? Vi kan runde av til 1000.
16.000 billetter solgt MAKS. Hvor er resten?
102
Kamper / Brann-Viking
October 17, 2007, 18:06:21 PM
Quote from: "dudo"


Hvor får du 6000 tallet fra?
Det betyr vel du har en oversikt over hvor mange billetter Brann har lagt ut for salg.
Følg med på qxl så kan vi snakke om skrivebom etter det.

At du godtar at folk skulker skolen sier mer om deg.
103
Kamper / Brann-Viking
October 17, 2007, 17:42:39 PM
Quote from: "dudo"Jeg er uenig. Brann har valgt å sikre 12 000 av de mest trofaste supporterene billett, noe jeg takker for når jeg ser hvordan interessen er. Færre partoutkort gir flere billetter til lykkejegerene, og ville i denne kampen gitt flere billetter til svartbørshaiene.



Hva med de som er mye vekke fra byen/landet i løpet av året og derfor ikke kjøper sesongkort? I og med at de ikke kan gå på alle kamper? Er de mindre verdt? Bryr de seg mindre?
Svartebørs blir det uansett. Det kan du ikke utelukke med at Brann selger mange sesongkort.
De fleste som har billett til Vikingkampen så vel muligheten i å hente penger her. Følg med på qxl den neste uken så skal du se.
At de 12.000 er noen av de mest trofaste har du selvfølgelig rett i, men det er ikke alle. Og det som irriterer er at mange som ikke har forpliktelser kan skippe en dag på skolen, sove utenfor Brannbutikken for så å kapre flest mulig billetter.

Har du en oversikt over hvor mange billetter Brann har hatt for salg til hver kamp i år?
104
Kamper / Brann-Viking
October 17, 2007, 17:34:36 PM
Quote from: "dudo"Nja, jeg blør ikke sympati i så tilfelle. Det er ingen bombe når kortene blir lagt ut for salg, og har man ikke pengene kan man som sagt ta opp et forbrukslån uten å ruinere seg på det. Selvsagt, for dem under 18 kan jo det bli et problem.


He he!
Er vel ikke snakk om ikke å ruinere seg. Er mange andre ting som må betales. Men ja ja. ikke vits i å fortsette denne diskusjonen.
Brann har valgt en annen vei, der andre prioriteres.
105
Brann / Billettsalgstall
October 17, 2007, 17:30:50 PM
Quote from: "NorthsideFCDH"
Quote from: "paf"
Quote from: "NorthsideFCDH"Vanligvis er det rundt 3000 billetter for åpent salg, denne gangen var det i overkant av 1000 billetter. Hvorfor?

Derfor:
http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=5893


NÃ¥ er jeg ikke helt med paf.

"Brannstuen og Brannbørsen", regnes det vanligvis som "åpent salg"?

QuoteVi har allerede åpnet opp Frydenbø Corner for bedriftsmarkedet

Jeg er helt blank på alle disse nye greiene, men regner med at det vanligvis er mulig for "vanlige" supportere å kjøpe plasser på Frydenbø corner. Hvorfor har dette da blitt solgt til bedrifter leeenger før supportere kunne kjøpe billett?

Er utrolig irriterene å se hvordan klubben behandler fansen om dagen. De lovet allerede før sesong billett til alle på VIPen, dvs rundt 4000 stykker om jeg ikke tar feil?

Alle ser vel hvilken retning klubben har valgt. Pengene renner inn, de kan fylle stadion med sponsorer, familier og bedriter, så hvorfor bry seg noe mer om supportere?
Supportere har de kun bruk for i motgang, noe det er stor mangel på i klubben om dagen, derfor har de heller ikke behov for å bry seg om oss så mye...

Men en ting har de glemt... Hvem var det som kom på kamp etter kamp da klubben holdt på å rykke ned for noen år siden? Det var neppe bedrifter, sponsorer eller lignene.


Helt enig!
Send det til Brann.
106
Kamper / Brann-Viking
October 17, 2007, 17:27:09 PM
Quote from: "dudo"Da er det bare økonomi som gjenstår, og uten å ha for mye innsikt i forbrukslån og denslags kan det da ikke være veldig mye dyrere å kjøpe partoutkort med to gratis billetter på avbetaling enn å kjøpe alle 13 billettene enkeltvis? Ihvertfall ikke om det er snakk om på bataljonsfeltet!


Det er sant og en annen mulighet ja.
Men ikke alle som har pengene med en gang og kan betale kortet.
Blir dyrere kanskje men det blir ihvertfall mulig å kjøpe billettene enkeltvis. Desverre.
107
Kamper / Brann-Viking
October 17, 2007, 17:21:18 PM
Quote from: "dudo"Var det så mange som ikke hadde mulighet å kjøpe partoutkort? Mener det tok et par dager før de ble utsolgt?


Ikke alltid det er TID det er snakk om. Mange andre muligheter kan det være.
108
Kamper / Brann-Viking
October 17, 2007, 17:12:23 PM
Quote from: "Rune felt F"

Men eg må si at eg synes ikke en smule synd på dem som ikke fikk billett. Alle som er noenlunde interresert i Brann visste at det var mulighet å kjøpe partoutkort i vinter og at kun et fåtall billetter er til løssalg. Det sier seg selv at med 10-20 ganger fler interreserte enn ledige billetter så blir det vanskelig å skaffe, så folk som kaller det skandale skjønner eg meg ikke på.


Hvordan er det mulig å si noe så tragisk?
Hva med som ikke har hadde MULIGHET til å kjøpe sesongkort?
Er de medgangsupportere?
Selvfølgelig er dette en skandale!
109
Brann / GullPils
October 17, 2007, 17:08:54 PM
Hørt rykter om att GullBrus er på vei også..
110
Brann / Billettsalgstall
October 17, 2007, 16:53:59 PM
Quote from: "NorthsideFCDH"Vanligvis er det rundt 3000 billetter for åpent salg, denne gangen var det i overkant av 1000 billetter. Hvorfor?
Er den Brann som nok en gang gir vekk billetter til sponsorer når det er en stor kamp igjen?
Dvs at folk som har fulgt laget i tykt og tynt, men som av en eller annen grunn ikke har partoutkort nå må "se" billettene gå til noen sponsorer som ikke har vært på stadion utenom 16mai, Rosenborg og cupfinalen, men som jobber i en bedrift som har sponset Brann med noen kroner?

Kan vedde på at de ledige plassene som helt sikkert var på Brann sitt fly også er blitt en gave til sponsorer. Sette opp et større fly slik at litt supportere kunne være med også gjør de heller ikke, for de vil helst ikke sitte på med galne Brann supportere i gullrus (husker de sa noe slikt angående en annen flytur for en god stund siden), men å haike hjem med Bataljonen etter Tromsø det går derimot fint...


For å bevise hvor mye Brann har igjen til å bli en stor og profesjonell klubb.
111
Brann / Billettsalgstall
October 17, 2007, 16:51:07 PM
På Brann.no står prisene for sesongkort for de som ikke er bataljon medlemer.
Hva er prisene for medlemer? En oversikt?
112
Brann / Billettsalgstall
October 17, 2007, 16:39:20 PM
Synd alle de små ungene som ikke har noen forpliktelser bare skulker skolen og får tak i billett til sin første kamp på Stadion. Er så kjipt!!

Og ja jeg er frustrert og har ikke billett :cry: . Jeg som har vært på de fleste kampene..
113
Brann / Billettsalgstall
October 16, 2007, 18:12:56 PM
13.33
Mange 14 åringer som fikk vite om Brann for en uke siden (flertallet jenter) Blir stoppet i sentrum av BA og spurt hvor mye de gleder seg til kamp. De sier de elsker Brann og håper de vinner serien.
114
Brann / Ã?sane Inferno!
October 16, 2007, 15:02:08 PM
Hvorfor er denne saken kommet frem på forsiden?
115
Brann / Ã?sane Inferno!
October 16, 2007, 11:53:49 AM
Melodia: "tjukk, feit og full"

Bergen nord og Bergen sør e vi
Bergen vest og Bergen øst e vi
1963, bare minner det
2007 e bare vårt

SÃ¥nn da er alle med. Print ut og del ut til Viking kampen!
116
Brann / Ã?sane Inferno!
October 16, 2007, 07:14:50 AM
117
Quote from: "Nixon"
Quote from: "Colt"Du leser jo ikke alt jeg skriver. Jeg mener at man kunne undersøkt markedet tidlig, så ville man ungått dette. SAS er sikkert fornuftige mennesker de og som man kunne ha diskuter med angående økonomisk risiko her f.eks om at man ikke skal ha et evt fly nummer to dersom det ikke var marked for det.

Dette kunne man tatt ved påmelding i midten av forrige uke, med påfølgende betalingsfrist innen lørdag. Da hadde man hatt dette klart en uke før og kunne gitt GO til SAS.

Det er nok mange med billett som vil bli sittende hjemme i Bergen nå.


Jeg er enig med deg at det er en feilvurdering av Bataljonen å ikke sondere markedet for et fly nummer to. Bataljonen og SAS må ha hatt sine samtaler i midten av forrige uke siden SAS-fyren på fredag kan si at En informasjon han må ha fått fra Bataljonen, jeg tviler på at han har kommet frem til den konklusjonen selv.
Jeg synes det er rart at ikke Bataljonen har fanget opp at det vil være mange med billetter som ikke kommer til å reise oppover. Så positiv (eller PR-kåt) som distriktsjefen var i avisen på lørdag kunne man helt sikkert fått en frist til i dag med å få fyllt opp flyet.

Bataljonen måtte ta et valg. Greit nok. Jeg mener det var feil.


Det var nok et feil valg ja. Men kanskje det mest "sikre" økonomisk.
Med tanke på antallet som KUNNE vært med, var det ikke bra. Men ingenting var jo sikkert og da gikk det desverre utover medlemene og ikke det økonomiske. Forstår jeg rett eller er jeg helt vekke?
118
Brann / Brann i media
October 15, 2007, 11:42:26 AM
"Gullet skal hjem" ("ska hem") er jo på ingen måte noe unikt vi har. Mange andre lag som bruker det.
I enkelte medier kommer jo det nesten frem som om det er noe bergensk.
119
Brann / Ã?sane Inferno!
October 15, 2007, 11:40:05 AM
Jeg vil gjerne bli medlem. Rabatt på PizzaWood :D
120
Brann / Ny spiss 2008
October 14, 2007, 21:27:01 PM
Saric vel!
121
Brann / Linker
October 14, 2007, 09:41:23 AM
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/hordaland/sport_nrk_hordaland/brann/1.3738838

Les spesiellt den siste kommentaren til Martin. Han har vel ikke noe i mot MIM han?
122
Brann / Gratulera med Gullet Bergen by!
October 14, 2007, 05:17:07 AM
Hva er det med folk her?
Klarer ikke vi å ta imot en gratulasjon på en ordentlig måte?
123
Spontant ja. Folk føler se tvunget til å møte opp der spillerene skal være, men det har vi jo gjort i hele år alerede.
Vi burde hatt litt mer frihet og feire slik enhver vil, ikke som kommunen tilrettelegger det.
Nå kan alle feire på sin måte utenom dette så klart, men det blir ikke det samme.

Vente til etter Viking kampen fordi:
1. Det er siste hjemmekamp, det er da det er normalt å feire.
2. Medaljene er delt ut.

At de ikke har noe sammenheng er fordi at om de på liv og død skal organisere alt, så burde de ventet på pokanlen og.
124
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "RC"Problemet er at alt skal være fint. Scene blir jo det. Blir sikkert taler fra de fleste spillerene og.


Så hva er det DU vil ha da? Opptøyer?


Hvis opptøyer er det motsatte av firkantet organisering, så ja, ja til opptøyer!!

Det jeg ikke får inn i hodet er hvorfor de skal forte seg hjem på lørdag.
Det normale og beste er jo å få pokalen og vise den.
Nå kan det sies "jaja, pokalen er jo bare et bevis på seieren. Det er spillerene som skal hylles".
Enig der! Men hadde vært en større folkefest om de hadde ventet til pokalen og medaljene var delt ut. Har drømt om at spillerene skulle kjøre buss rundt i sentrum med pokalen og alle gatene var fulle av bergensere i rødt.
Men det blir med drømmen! Ikke alltid det å gjøre tingene på en unik måte alltid er det beste og mest praktiske.
125
Problemet er at alt skal være fint. Scene blir jo det. Blir sikkert taler fra de fleste spillerene og.
126
Brann / Ny spiss 2008
October 13, 2007, 14:58:34 PM
Ha ha!
Hele opplegget er jo latterlig.
Ble ikke gutten hentet med tanke på fremtiden, og spesiellt med tanke på neste sesong?

Hvordan skal de liksom gi han opp før denne sesongen (der habn har fått signaler om at det ikke forventes noe) er over?
127
Brann / Gratulera med Gullet Bergen by!
October 13, 2007, 14:08:42 PM
Quote from: "tubular-bells"
Quote from: "Superjack"Hadde Brann klart jobben i fjor høst, og sendt ned Viking så hadde vi hatt serien i boks og cupfinale i vente.

Nei takke meg til. Håper dere rykker ned neste år!


Takk for den driden, he he. Eg håbe aldri at Brann, rbk, Enga, LSK og ikkje minst mitt lag rykke ner. Det e' de store publikumslagå!

Vil du hellår ha opp, MK, Raufoss eller Skeid istedenfor å beholda "hatoppgjøret", godbiten Brann - Viking???

DÃ¥ bør du vurdera terapi  :wink:


Brann - Viking er et hatoppgjør for dere der nede. En helt vanlig kamp for meg. Tror vi har andre hatlag her.
128
Det blir en skuffende feiring. Alt for ordentlig og alt skal gå "fint" for seg.
Hadde ventet meg noe mer spontant og følelsesladet.
Vi får ikke se pokalen engang..
129
Quote from: "Nixon"http://fotball.bt.no/eliteserien/article92018.ece

Merkelig at de nærmest lager en sak ut av at spillerne kommer til Festplassen. Trodde det var en selvfølge!!?

Men det blir jo lenge å vente for de som skal se på kampen der. Brannspillerne er nok neppe på Festplassen før nærmere klokken ett om natten. Og den ventetiden kan bli lang med den lovede kommunale underholdningen...
130
Brann / Nye Brann.no - Ris og Ros
October 10, 2007, 15:41:37 PM
Quote from: "Manx"Synes siden er bra, mer "levende" og med mye info og nyheter.
Vil ha mer Brann-TV, mye mer!!


Enig, mer BrannTV.
Mer fra treningene, spillerene, livet i garderoben osv osv...
131
Kamper / Kamper i opptak
October 10, 2007, 15:27:42 PM
Er interessert i begge kampene. Lsk og Lyn.
Hvis noen har mulighet til å brenne de på en DVD hadde jeg vært takknemlig.
Ta kontakt på PM, så forhandles det gjerne.
132
Quote from: "tsf"To storskjerm på torgallmening, en på festplassen, en på våge/bryggen og en på nøstet! plass hver steder sum opptil ca 100.000 mennesker


Som kommer til å bli værende hjemme eller gå på pub fordi regnet pøser ned 8)
133
Brann / UEFA CUP 2007/08
October 09, 2007, 12:05:26 PM
Quote from: "Nixon"Er det noen som kan gi en kjapp status på hvordan disse lagene gjør det i hjemlig serie?


Basel topper serien etter 12 kamper med 26 poeng. 8 seire, 2 uavgjorte og 2 tap. MÃ¥lforskjell: 26 - 15

Hamburg SV ligger på 4. plass etter 9 kamper med 17 poeng. 5 - 2 - 2- Målforskjell: 12 - 7. Ligger over Stuttgart (regjerende mester), Schalke 04 og B.Leverkusen blant annet.

Rennes ligger på en 5. plass etter 10 kamper, med 18 poeng. 5 - 3 - 2.
MÃ¥lforskjell: 12 - 8.

Dinamo Zagreb topper serien etter de 9 første rundene med 24 poeng. 8 seire og 1 tap.
MÃ¥lforskjell: 32 - 9.
134
Quote from: "SKBMiller"hvordan er det nå? feirer folk nå?

jeg kommer over til bergen i ålesundhelga å håper det er littigjen å feire


Om det er feiring, JAAAA...
135
Quote from: "Stoffi"Blir ingen skikkelig feiring før vi er kåret til seriemester. :)


Med pokal!
136
Quote from: "bulldog"
Quote from: "RC"Det blir nok sånn ja. Men det blir ikke det samme uten pokalen.
Enig at opptøyene er den kvelden vi vinner, men noe organisert feiring burde det ikke vært uten noe pokal. Det blir for dumt.

Hvor ellers i verden skjer det?


er ikke det hele poenget ! at det er bare i Bergen vi gjør det sÃ¥nn? uansett bør det bli feiring begge helgene. den største feiringen bør bli pÃ¥ stadion under og etter viking kampen da pokalen skal deles ut. Ã¥ lage stor  fest med porsesjon gjennom byn uten pokalen blir ikke like stilig.


At det er bare her vi gjør det sånn betyr ikke at vi ikke kan tenke logisk.

Men enig i at feiringen skal være før, under og etter Viking kampen.
137
Bilder og filmer / Filmer:
October 08, 2007, 11:42:22 AM
De må jo ha øvd på det i mange år!
Men koreanere er flinke til sånt.
Hadde aldri gått her, aldri i verden.
138
Quote from: "Nixon"
Quote from: "RC"Alle som kommer fra andre steder må vel komme etter Viking kampen vel?
Det er vel da spillerene skal samles og "vise" oss pokalen. Blir ikke fest før det for min del. Da er det helt "offisielt", med det synlige beviset.

Da er også hele byen samlet! Alle vil se Brann med pokalen, så det er da den store festen blir regner jeg med.


Det blir nok sånn ja. Men det blir ikke det samme uten pokalen.
Enig at opptøyene er den kvelden vi vinner, men noe organisert feiring burde det ikke vært uten noe pokal. Det blir for dumt.

Hvor ellers i verden skjer det?
139
Brann / Ny spiss 2008
October 08, 2007, 10:14:11 AM
Quote from: "vebo"Tromsø snuser i følge Dagbladet på Lars Iver Strand nå. Håper tjukken også vurderer han.


Viking mener du?
140
Alle som kommer fra andre steder må vel komme etter Viking kampen vel?
Det er vel da spillerene skal samles og "vise" oss pokalen. Blir ikke fest før det for min del. Da er det helt "offisielt", med det synlige beviset.

Da er også hele byen samlet! Alle vil se Brann med pokalen, så det er da den store festen blir regner jeg med.
141
Quote from: "krøvel vellevold"Gullfeiringen er blitt utsatt til etter jul for ikke å kollidere med julebordsesongen. Dessuten var det en del som ikke kunne være med fordi de er travelt opptatt med jobb, overtid og presangkjøp fremover. Vi tar sikte på første torsdag i januar. Passer det for alle da? Eller kolliderer det kanskje med siste hopprennet i den tysk-østerriske hoppuken?


Jeg er på ferie i januar. Mulig å ta hensyn til det?
142
Brann / Vinner Vi Gull!?
October 08, 2007, 09:01:57 AM
Quote from: "Innlandsmax"
Quote from: "Ewen"Ka e det som skjer med folk?? Dette ER avgjort..!!
Nei. Dette er ikke avgjort.


Det hadde vært avgjort om det var RBK for noen år siden. Me vi snakker om SK Brann.
Men det er nok avgjort med seier idag! Noe annet kan ikke vi få folk til å tro. Med seier idag kommer nok "alle" til å feire gullet, føler meg ganske sikker på det.
143
Brann / Vinner Vi Gull!?
October 08, 2007, 09:00:29 AM
Blir ingen feiring før medaljene er delt ut vel? :P
144
Quote from: "Bruiser"Det blir 3 poeng mot AaFK. Det har eg som intensjon å vedde mange penger på.
145
Brann / Overganger før seriestart 2008
October 08, 2007, 08:47:04 AM
Quote from: "Superjack"Tore Reginiussen er mannen som vi absolutt bør bruke penger på. En STOR fremtid som stopper.

Bruk Azar som spiss.


Enig, men ser ut til at han spiller mer høyreback i Tromsø. Ikke at det er en ulempe.
146
Quote from: "Superjack"Vi får bare uavgjort i dag, så vi må uansett vente til neste lørdag.
147
Etter Viking kampen.
148
Brann / Ny spiss 2008
October 07, 2007, 13:36:21 PM
Quote from: "Xminator"
Quote from: "RC"VPG er som Miller. Glimrende spiller, men klager for mye. Han hadde ikke holdt ut i Brann.


Klager for mye? Jeg skal ærlig talt klare 1 oppslag av denne typen hvert 2. år (og før det hadde ikke en kjeft hørt om fyren), om det kommer etter 20 assist og nesten 30 mål på to år.

Nei, jeg tror ett miljøskifte for VPG hadde gjort godt nå. Det er noe helt annet å ha 20 profesjonelle fotballspillere rundt seg og ikke bare "3 andre gode". Jeg tror han ville blomstret som både fotballspiller og person i Brann.


Har du sett Stabæk spille når de har litt motgang? Spesiellt VPG?

Glem de 20 assistene dine, vi er enige om de sportslige egenskapene. NÃ¥ snakker vi om personen Veigar. Det er noe annet :lol:
149
Kamper / Brugge - Brann
October 07, 2007, 09:08:34 AM
Quote from: "NorthsideFCDH"
Quote from: "RC"Har noen av de som var i Brugge, bilder?
Legg ut da :P



Ligger selvsagt bilder fra kampen/turen i galleriet til Bataljonen.


For noen herlige bannere det var :D . Blir stolt av de som var der!
150
Brann / Ny spiss 2008
October 07, 2007, 08:40:49 AM
VPG er som Miller. Glimrende spiller, men klager for mye. Han hadde ikke holdt ut i Brann.