• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - janjan

1
Nå bør styret ta frem sjekkheftet og hive ut Roald. Ikke la den mannen ødelegge det som er bygd opp de siste årene. Nok er nok.

Azar = midtstopper
Demba = flopp med stort potensial
Ludde = holder ikke nivået
Robbie = legger opp ved sesongslutt

Vi har i praksis ingen spisser bortsett fra unge Møvik.
2
Jeg fatter ikke hva Karadas har å gjøre alene på topp. Han har ingen egenskaper som gjør han egnet i den posisjonen IMHO. Og Gud la meg ta feil pls.
3
4-5-1 med Huseklepp sentralt er eneste fornuftige i morgen. Og vær så snill: Demba som spiss og ikke Azar.
4
Brann / Overganger før seriestart 2008
December 01, 2007, 12:14:22 PM
Vi trenger jo ingen flere høyrekanter/backer. Det er venstrebente spillere som er mangelvare, i.o.m. Ramiro ser rimelig desillusjonert ut. Da har vi kun Erlend som venstreback og Vaagan er eneste venstre midtbane. Ergo - vi trenger forsterkning vha. en allsidig venstrebent spiller. Dessverre er allerede Joakim Austnes solgt til siddisene. Tumo Kønonen (sic) har hatt en god sesong for Odd og er muligens et alternativ. Ellers er det vel rimelig tynt med alternativ fra norske klubber.
5
Brann / Pelle Nilson til Brann ?
June 26, 2007, 22:04:42 PM
Er vel ikke så sannsynlig at det blir den endelige avtalen tror jeg. Odd har både Borchers, Ornelas og Bentley som er fra non-EU. En til blir vel problemer.

Og hva er verdien av Kone på lån en halv sesong? En halv million eller så? Får vi Pelle til 12 mill på en fem års kontrakt er det umulig å tape penger. Hardball - get in there.
6
Kamper / Rosenborg-Brann
June 03, 2006, 13:32:11 PM
Må være bedre å bruke TFL på høyrekanten. Knudsen kommer jo aldri rundt på kant uansett. Jeg hadde foretrukket Kalvenes venstre (godt innhopp sist) og TFL/Huseklepp på høyre.
7
Kamper / Rosenborg-Brann
June 03, 2006, 00:11:22 AM
I og med vi spiller alt annet enn rævafotball må vel for guds skyld Andresen kunne spille med litt vondt i rassen!

At han har vondt i nyren skyldes sikkert bare at han har fått "hold" etter å ha løpt etter bussen.

Stemplet som friskmeldt i min bok
8
Brann / Tre kandidater til månedens spiller
May 31, 2006, 19:40:20 PM
Kippe drar i fra!!!!!!! Stopp denne galskapen folkens.
9
Kamper / Rosenborg-Brann
May 28, 2006, 23:35:13 PM
Det blir garantert enten Zavrl eller PVM sentralt. Hiver ikke inn folk uten matchtrening som Monkam eller Suazo inn i løvens hule. Man vet mer om kabalen når vi får rede på om Miller er klar eller ikke. Forsvaret må vi forøvrig ikke røre. Synd at Haugen skulle minste akkurat denne kampen, kunne trengt han for å spre panikk og feilpasninger i barteland. Også et utrolig dårlig tidspunkt å møte RBK på. Krisemøte på gang og greier. Slike ting pleier å ha en kortsiktig gevinst.

On the positive side har vi to spisser i form og de kan gjøre livet surt for et vaklete trønderforsvar. At Andresen vinner midtbanen er det jo ingen tvil om i den formen han har for tiden. For en KONGE! Andresen har vel forøvrig en overtruffen statistikk mot RBK.

Kjempefornøyd med ett poeng i denne kampen. Tre er fantastisk. Null ingen krise.
10
Brann / Billettsalgstall
May 08, 2006, 10:26:11 AM
Det er ledige BT-billetter. Logg inn på din side på bt.no og videre derfra. Det er vel disse som er ledige.
11
Brann / Billettsalgstall
May 08, 2006, 10:02:53 AM
Noen som vet om de selger i adm på Stadion?
12
Brann / Billettsalgstall
May 08, 2006, 09:59:50 AM
1356 ledige. Men får man kjøpt? Neida
13
Brann / Billettsalgstall
May 08, 2006, 09:39:34 AM
Det var visst en forsinkelse med å legge ut på nettet. Har kommet nå. Men står utsolgt. Tviler på det kan stemme?
14
Kamper / Molde - Brann
May 02, 2006, 19:59:12 PM
Jeg mener vi må rotere litt på laget. Greit at det er tidlig ennå, men bedre å være føre var. Det gjelder også å matche reservene litt så man står sterkere ved suspansjoner og skader. Sæternes er en slik spiller man bør være føre var med. Greit at alt virker som fryden og gammen nå, men blir han overbelastet slår musklaturen hans seg vrang og vi er tilbake på den gamle karusellen. Inn med Memelli. Funker det dårlig kan man sette inn Bengt ved pause. Men tror Memelli vil gjøre en god jobb.

Andresen burde nok også hviles litt etter føre var prinsippet, men hans rolle er vanskelig å fylle. Haugen må spille. Hans rolle er alfa omega på bortebane. Miller er det ikke nødvendig å hvile. Han tror jeg bare blir i bedre form av å spille. En mulighet er å spille med Miller som hengende spiss bak Migen og dytte Huseklepp inn på høyrekanten. Trenger vi mål har vi da mange bytter som kan snu kampen.

Jeg tror det er viktig med friske bein, selv om mantraet never change a winning time høres i det fjerne.
15
Kamper / Molde - Brann
May 01, 2006, 13:59:02 PM
Kampene kommer tett som hagl.

Spørsmålet er derfor:

Hvilke bytter skal foretas?
16
Kamper / Start - Brann
April 21, 2006, 09:29:07 AM
Tipper Mjelde vurderer å dytte Miller ut på høyrekanten og spille med Suazo og Andresen sentralt. Kan være uvurderlig å ha mange gode ballspillere sentralt for å hindre Start i å få for mange overganger. Da kan Huseklepp komme inn mot en sliten Johnsen. Samtidig ser jeg for meg løpe fra M.Johnsen x antall ganger i løpsdueller. Det blir en avveining.
17
Kamper / Brann - Lillestrøm
April 18, 2006, 09:49:26 AM
En ting som gjelder idag - ANGRIPE!

Får LSK intiativet i kampen er det gjort. Innlegg og dødballer inn i boksen vil resultere i baklengs. LSK er sårbare bakover, det så vi mot RBK. Stefanuto og Rambekk er de svakeste leddene. Denne kampen må vinnes. Ett poeng etter to serierunder før vi møter Start og VIF er ikke noe jeg vil oppleve. Har langt over hvilepuls allerede.
18
Det føles komfortabelt å ha Sigurdsson som midtstopper i slike kamper. Hans utrolige fart kommer nok til å redde en del baklengs i år. Han har de fysiske forutsetningene for å bli en meget god midtstopper. På tross av sin lave høyde syns jeg han vinner veldig mye i lufta. Mot LSK kommer garantert farten hans til å bli nyttig.
19
Brann / Mye riktig i Færevåg-artikkelen
April 12, 2006, 23:57:54 PM
God bedring ønskes til dere begge, Batty og H.F.
20
Brann / problemet
April 10, 2006, 21:15:31 PM
21
Brann / Robbie vil G? !?!
April 09, 2006, 10:55:17 AM
Spekulativ journalistikk fra ibergen som vanlig. Selv har jeg fullstendig forakt for den gjengen og ofrer dem ikke et klikk.
22
Brann / Mjelde må gå
April 02, 2006, 17:27:58 PM
Hvorfor i allverden skal man sparke Mjelde nå? Hva godt skal det bringe med seg? Et lag blir ikke bedre over natten av å bytte trener.

Det er en ting å gjøre. Vente til sesongslutt. Er Mjelde beste alternativ da så får han fortsette, hvis ikke er det over og ut. Dette er den eneste ryddige og ordentlige måten å gjøre dette på. Det beste for Brann og for Mjelde.

At Revheim tydeligvis kan nada om lederskap og elsker å drite i eget reir får stå for hans regning. Ingen grunn til at gode supportere skal gjøre samme tabbe.
23
Brann / Mjelde må gå
April 02, 2006, 15:49:05 PM
Noen mennesker er utrolig problemorienterte og sprer edder og galle overalt de ferdes. Merkelig nok lykkes slike mennesker med svært lite her i livet.
24
Brann / Sesongslutt og nye spillere.
March 26, 2006, 10:58:45 AM
Det er jo litt mistenkelig at vi ikke har hørt noe mer om Dylan til Odd da. Tror nok det pågår harde forhandlinger. Hadde det vært straight forward med Dylan og penger i retur ville denne saken vært avgjort tror jeg.
25
Brann / Bjørn Dahl
March 25, 2006, 17:44:31 PM
Vi har også fått Zavrl. Som er ettter alt å dømme er et mye mer reelt alternativ enn Klock noen gang var.
26
Brann / Sesongslutt og nye spillere.
March 25, 2006, 17:30:25 PM
Jeg tror han har litt problemer med å finne seg til rette i Skien. Ble satt ut av laget i enkelte deler av fjorårsesongen, noe ingen av supporterne skjønte stort av.
27
Brann / Sesongslutt og nye spillere.
March 25, 2006, 17:03:04 PM
Tenkt meg litt om. Tipper det blir Dylan til Odd og Somen Tchoy i retur til Brann, med noen millioner i mellomlegg fra vår side. Odd har for mange non-eøs med Dylan i stallen.
28
Brann / Sesongslutt og nye spillere.
March 25, 2006, 12:29:38 PM
Soma salget må jo ha frigjort endel penger på lønnsbudsjettet også. Dahl må jo tjene betraktelig mindre enn Soma, som hadde en nyforhandlet kontrakt. Vi må ha en forsterkning før sesongen starter. Har ikke tid til å vente til sommeren.

Så er spørsmålet: Hvilke plass på banen haster det mest med etter salget av Soma? Inklusiv Dahl har vi nå fire potensielle midtstoppere. Det synes klart at man ønsker å satse på Sigurdsson som midtstopper fremover. Det er der han har størst potensial også syns jeg. Når det gjelder høyrebacker har vi to middelmådigheter i Dahl og Guntveit. Min mening er på tross av dette at sentral midtbane er mest sårbar. Andresen er den eneste klassespilleren i denne posisjonen, men har skadehistorie. De andre alternativene er middelmådige, Haugen, Monkam, Zavrl og Miller. Kan dra inn Vaagan, men dette styrker ikke førsteelleveren i.o.m Ludvigsen er skadet.

Min konklusjon er dermed at vi bør kjøpe enten en sentral midtbane eller en høyreback. Utvalget på høyreback er meget skralt etter hva jeg har fått med meg. Da er det vel en sentral midtbanespiller som bør hentes inn. Men hvem? Hadde vært gøy å prøvd å få Runar Berg fra Glimt på ett års lån.
29
Brann / Sesongslutt og nye spillere.
March 18, 2006, 14:50:55 PM
Quote from: "Derabilo"


Marius Solberg - Løv-Ham.
30
Brann / Selge Soma??
March 14, 2006, 17:24:52 PM
Dette er vel ganske greit. Sånn jeg leser POL sier han at ingen Azar, ingen Soma til Viking. Kan ikke se at det skulle være noen ulykke om det bytte ble en realitet. Når det er sagt må det være tabu å selge Soma før vi har en klasseerstatning stående i Idrettsveien med Branndrakt poserende for fotografene fra BT og BA.
31
Kamper / Brann - Tromsø
February 17, 2006, 11:59:36 AM
Fortsatt forsvaret som bekymrer mest. Vi får håpe Zavrl er bedre enn Soma eller Bjarnason eller begge. Positivt med Monkam. Enig at vi nå trenger en kvalitetsspiss for å fremstå som en heit medaljekandidat. Men vi har jo tross alt både Miller og Ludvigsen som også kan spille spiss. Skal godt gjøres av Ludvigsen å danke ut Huseklepp.
32
Brann / Ka skjer med stallen???
February 09, 2006, 11:13:24 AM
33
Brann / NFF igjen!!
February 08, 2006, 10:30:29 AM
Både Lago og Eguren har A-landskamper. Selv om NFF riktignok hater Brann og gjør alt de kan for å stikke kjepper i hjulene for folkene som betaler NFF-pampenes fete lønn, har de ikke mulighet for å få ødelagt denne overgangen.
34
Brann / Arnoud Monkam klar for Brann???
February 05, 2006, 14:39:58 PM
Enig. Dette er bare Brannslukking (!) fra Oslo-pampene.
35
Brann / NFF igjen!!
February 05, 2006, 14:35:05 PM
Sondre Kåfjord, Karen Lesbelund og Roger Solheim. Fotball-Norge som jeg kjenner det er en samling med duganes folk. Hvordan i helvetet er det mulig da å plukke ut en slik samling udugelige representanter. Og er det meningen at disse pølsene skal sitte å bestemme uten at de som de styrer for (klubbene) først skal få legge premissene. Pampene i NFF tar seg til rette i denne saken som de har gjort mange ganger før. Her bør eliteklubbene gå i bresjen på neste landsmøte og kaste hele bøtteballetten på toppen av NFF hierarkiet. Sett inn folk som er interessert i å tjene klubbene og ikke sitt eget ego. Sondre Kåfjord - se på mannen da!!!! Herregud!! Karen Lesbelund -- Hallo!! Hvordan er det mulig?
36
Brann / Løv-ham -brann
January 31, 2006, 23:33:34 PM
37
Brann / RBK-duo til Brann
January 31, 2006, 23:29:17 PM
Kjempedeal. Lago går rett inn på laget imo. Eguren må kjempe med Miller såfremt Andresen er skadefri. Det ligger i kortene at det nå kommer et spisskjøp. Blir spennende å se hvem. Han er i alle fall ikke non-EU.
38
Brann / Løv-ham -brann
January 31, 2006, 08:07:00 AM
39
Brann / Løv-ham -brann
January 31, 2006, 00:00:40 AM
Jeg skjønner du har et religiøst forhold til å ha siste ord i debatter. Men det må da vel for guds skyld kunne gå an å forstå Klock ikke holder tippeligastandard. Vi scorte bra med mål (43 - nest best)  ifjor, men slapp inn for mye. Samme i 2004 - scorte tredjemest (46), men slapp inn for mye. La oss holde oss til fakta. Mulig du får halvbenn av å se midtforsvaret vårt, jeg gjør det ikke. Enkelt og greit.
40
Brann / Løv-ham -brann
January 30, 2006, 20:32:40 PM
Quote from: "Xminator"Fakta er at det midtforsvaret vi stilte våren 2005 var det tetteste siden Brann rykket opp. At statistikken røk mot slutten med Scharner er en annen historie... (14 baklengs, sesongen under ett ville det blitt 28, vi endte på 32). Dette til tross for en klart svakere vårsesong fra Soma enn hva vi forventet etter 2004. Forsvaret i 2005 satt til medalje, det var andre deler av spillet som sviktet.
41
Brann / Løv-ham -brann
January 30, 2006, 12:39:56 PM
42
Brann / Løv-ham -brann
January 30, 2006, 10:47:49 AM
Midtforsvaret vårt holder ikke mål defensivt. Ta med en venstreback som har sin svakhet mann mot mann og det er helt innlysende at vi trenger en forsterkning i bakre firer.
43
Brann / Løv-ham -brann
January 29, 2006, 17:31:21 PM
Quote from: "Xminator"Løvham spilte på det samme underlaget de har trent på de siste tre ukene.
Dette forklarer ikke hvorfor den bakre fireren opptrer som de fullstendige kløner.
44
Brann / Løv-ham -brann
January 29, 2006, 13:54:13 PM
Bortsett fra Knudsen (som var skandaløst dårlig som vanlig) var det jo tre førstevalg i den bakre fireren. Det vil jeg påstå var meget meget bekymringsfullt. Vi trenger sårt en førsteklasses midtstopper.
45
Brann / Kristian Ystaas...
October 14, 2005, 10:36:06 AM
Quote from: "Xminator"Han er en like god spiss som Macallister, bedre til noe, dårligere til andre ting. Selv mener jeg det sier mer om Macallister enn Ystaas.
Aldri i verden. Mac er flere klasser bedre. Det ender antagelig med at Mac går til en annen klubb i eliteserien. Jeg ser ikke bort fra at han blir en suksess som avdankete ungutter fra Brann har en tendens til å bli.
46
Brann / Claus Lundekvam
October 13, 2005, 13:42:58 PM
Quote from: "Nixon"
Hvem spiller stoppere på U21-landslaget?

Bertheussen i Pors har vel spilt litt. Blant annet Lillestrøm har vel jaktet han.
47
Brann / Sanne + McAllister
October 12, 2005, 11:48:18 AM
Quote from: "jegløh"
Quote from: "janjan"Hvis/når Scharner forsvinner trenger vi en ny midtstopper. Herom hersker det ingen tvil. Brann er mye bedre med en rask og god stopper slik at vi kan stå høyere i banen og få brukt våre offensive kvaliteter.


Du mener det ikke hersker tvil om at Brann bør ha en perfekt midtstopper?

Godt poeng, janjan, hvem foreslår du? Rio Ferdinand er veldig rask. Litt usikker på Alessandro Nesta sin hurtighet, men han kompenserer på andre måter.

INGEN av Brannspillerne er perfekte. Alle burde vært skiftet ut hvis det var ubegrenset med midler. Det er det dessverre ikke. Det må prioriteres nøye.

Fjorårets stopperpar spilte så vidt jeg husker samtlige av kampene i fjor. Dette paret, hvis det spiller, er ikke lagets achilleshæl.
48
Brann / Sanne + McAllister
October 12, 2005, 10:33:56 AM
Hvis/når Scharner forsvinner trenger vi en ny midtstopper. Herom hersker det ingen tvil. Brann er mye bedre med en rask og god stopper slik at vi kan stå høyere i banen og få brukt våre offensive kvaliteter.
49
Brann / Knut Langeland - bergensernes talsmann #1
October 04, 2005, 11:58:25 AM
Det må langt på vei være en skandale. Her skal man sette seg ned og kose seg med avisen etter en søt seier og alt man får er edder og galle om MIM. Synes denne Langeland-valpen virker en smule psykotisk.
50
Brann / Kontrakt til Miller?
September 27, 2005, 22:06:56 PM
Vår gode venn Seyi Olofinjana sliter benken i Wolves. Satser på at vi får han tilbake før neste sesong. Det skulle vel være en fullgod erstatter vil jeg tro :)))