• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Roffarne

601
Brann / Hvem blir den siste ?
July 12, 2004, 12:43:01 PM
Klock er vel det alternativet som er mest nærliggende. Strengt tatt er det jo bare veledighet av Brann å la ham trene hos oss mens han studerer her, men pytt pytt.
602
Brann / Olofinjana blir?
July 09, 2004, 13:50:38 PM
Ett mål i ny og ne er ikke noen grunn til å gi mannen tillit. Selv Kottila scoret (gjorde han ikke?), så det er ikke noe å basere uttaket på.
Jeg mener at hvis Brann skal ta sikte på å utrette store ting, og det skal vi selvsagt, så må vi ha ambisjoner om bedre spillere enn Knudsen på sentrale posisjoner.[/i]
603
Brann / Olofinjana blir?
July 09, 2004, 13:32:37 PM
Vi får for Guds skyld håpe at Sanne har mer å vise frem enn Knudsen.
Hets er en (u)ting, men Knudsen har enda tilgode å vise noe som helst. Da har jeg faktisk større tro på Sanne.
604
QuoteHvorfor ikke ? Han har sagt før at det ikke var umulig å skrive under på en ny kontrakt. Dette hadde begge parter tjent på. olof hadde sikkert fått en liten lønnsforhøyelse og Brann hadde hatt mer tid på seg til å finne evt kjøpere. En vinn vinn situasjon.


Tror ikke det er godt nok med en liten forhøyelse for å beholde en som George. Hvis Brann får lokket Seyi til å skrive under på en ny kontrakt med en liten lønnsforhøyelse så skal jeg sende blomster til Peddi. Blir han er det rett og slett i mangel på "noe bedre".
Men det er godt nok for meg.
605
Nei det har vel vært tankene hele tiden. Selv om Brann er følelser for fansen er det en butikk for de som styrer. Og kynisk sett er det ikke ett bedre tidspunkt å selge på enn nå.

POL bekrefter jo også i den artikkelen at Monaco er den useriøse aktøren de har gitt inntrykk av hele tiden.
606
Brann / Charlie Miller!
July 09, 2004, 11:29:20 AM
607
Brann / Charlie Miller!
July 09, 2004, 10:58:06 AM
Han virker som en gutt med sansen for det gode liv.
Men selv om han i sine yngre dager ble betegnet som "den nye Gazza" så får vi endelig håpe at han på sine "eldre" dager ikke ligner på den gamle Gazza.
608
Brann / Charlie Miller!
July 09, 2004, 10:41:11 AM
Britiske tabloider og fans er nok ikke "snillere" enn norske. Selv ikke bergenske og det sier jo litt.

Og hva lønn angår kontra kvaliteter angår, så får vi jo bare håpe at det står i samsvar hvis 1,5 pluss pluss stemmer. Vet ikke hvor lenge Brann har hatt ham i kikkerten, men det er jo ikke usansynelig at man ikke har sett mannen sparke en ball enda.

Men Robbie har jo spilt med ham, så..
Hørte jeg noen si "kompiskjøring"..?
609
Brann / Per Ove Ludviksen
July 09, 2004, 09:57:12 AM
Skulle likt å høre noe fra de store Piddi skeptikerne nå. Det er helt symptomatisk at folk skriker og hyler med en gang Brann ikke får tak i eller ikke klarer å holde på de spillerne vi ønsker. Nok en gang må jeg bare presisere at POL står for Per Ove Ludvigsen og ikke Pol Pot. Han er den del av ett større og relativt tungrodd system.

Og så er det jo litt artig da, når Stoffi feks går helt av hengslene og skriker over hvor Lund bør spille og at hele Brann tilsynelatende er inne i en kollektiv formsvikt.
Stakker Peddi. Det får da være grenser for hva en landsens gutt fra Fyllingen skal få skylden for. Tror vi skal være sjeleglad for at vi har POL. Og så får vi heller finne andre vi kan klandre for Monaco sin useriøse opptreden, spillernes form og lagoppstillinger.
610
Brann / Braaten selges
July 09, 2004, 09:10:23 AM
Det er jo ingenting som hadde gledet meg mer en at George hadde blitt ut kontrakten og gjerne at han hadde forlenget den. Men ett litt realistisk syn på det bør man ha. Tror vi skal glede oss over den tiden vi får beholde ham men innstille oss på at det nok ikke bli "for evig". Og da er det greit å ikke gå i den sedvanlige fellen med å ikke ha alternativene klar. Godt mulig det er det POL og gutta-boys har tenkt på med Miller. Forhandligene med ham har jo funnet sted samtidig som ett George-salg var nært forestående.
Men, spekulasjoner til side, så går vi en virkelig lys høstsesong i møte. Dette må jo være ett av de sterkeste Brann-lagene på lenge nå som Winters, Olofinjana og Miller er klar for innsats.
611
Brann / Braaten selges
July 09, 2004, 08:28:45 AM
Det er tydelig at prese og fans har hold begge øyne godt festet på George mens Brann har letet litt rundt i kulissene. Og det er tilsynelatende ikke smårusk de har funnet heller. Dette er jo en potensiell midtbanegeneral når George forsvinner.
Ikke ofte Brann kommer med positive overaskelser.
Dette gir gode, varme følelser  :D
612
Brann / Braaten selges
July 09, 2004, 08:17:13 AM
Braaten hadde vært en suveren forsterkning. Sånn sett litt synd at ikke George falt i smak hos Monaco likevel, men det lar seg vel gjøre å grave frem noen mill for en slik spiller.
Syntes forøvrig at POL får ufortjent mye pepper på dette forumet. Nå vet ikke jeg hva som står i stillingsbeskrivelsen hans eller hvordan Brann fungerer internt (i den grad det fungerer), men han er jo ikke akkurat en selvstendig næringsdrivende. POL handler på bakgrunn av avgjørelser som store deler av klubben er involvert i.
Skyt ikke budbringeren.
613
Brann / Olofinjana blir?
July 08, 2004, 20:56:07 PM
God å se at folk har urokkelig tillit til Seyi`s form, følelse for Brann osv. Dog kunne Nrk informere at forhandlingene strandet grunnet at Monaco "mistet interesse". Litt snodig tatt i betraktning at Seyi har vært der nede så mange ganger. Kan selvsagt bare være en grei måte for dem å avvise videre forhandlinger (grunnet høye lønnskrav?), men det betyr bare at vi må rykke tilbake til start uten å motta en eneste krone.
Og det hørtes nesten ut som Dahl og gutta-boys allerede hadde fordelt de 20 millionene på spillerkjøp, GullBrann-stunt og julebord.
La oss endelig håpe da at hans innsats videre i sesongen er verdt noen mill for gutten går ikke akkurat opp i kurs etter dette..
614
Brann / Olofinjana blir?
July 08, 2004, 17:59:40 PM
Veldig bra at han blir selvsagt, men hva har vi ikke tapt på dette? Når vi har måtte unvære ham så lenge hadde det vært godt å få noen penger i kassen og lagt vår klamme hånd på Braaten. Nå får vi "bare" tilbake Ollie, ute av form og ukonsentrert.
Kjipt.
615
Brann / Bot Til Brann
July 07, 2004, 10:46:08 AM
Hverken Brann, eller noen andre klubber som tillater publikum innen spytt-rekkevidde for spillerne, vil noen gang kunne være 100% sikker på at disse ikke misbruker tilliten og sender avgårde en klyse. Alternativet er disse anleggene hvor man må ha med kikkert for å se kamp og det vil vel ingen.

Spørsmålet om Brann er uskyldig tredjepart eller ikke er likegyldig. NFF må gjøre noe og det eneste de har makt til er å bøtlegge klubben, så da gjør de det. Fair enough. De må gi beskjed om at det er uønsket.
Så er det da opp til Brann å vise ovenfor sine "supportene" hvor grensen går. Og der mener jeg de bør ha brusk nok i nesen til å la henne betale, om ikke hele, så i alle fall en del av boten.

Og hva adgang på Staddaen kontra økonomisk straff angår så har jeg inntrykk av at de som gjør de groveste overtrampene i bunn og grunn ikke er så interessert i selve spillet og at de dermed kanskje tar litt lett på en utestengelse. Elementer som oppsøker feks Store Stå i håp om å få seg en "god krangel" eller spytte på en tilfeldig motspiller vil bli mer avskrekket med tanken på rettslig forfølgelse enn utestengelse. La gå at damen i dette tilfellet nok "bare" hadde fått noen pils for mye og ellers er en ivrig og høyrøstet supporter og at det for henne nok er en stor straff å bli utestengt, men signalene videre til eventuelle problematiske elementer blir feil. Blir de utestengt fra Staddaen kan de alltids stå i taxikø i Bergen Sentrum en søndag morgen.
616
Brann / Bot Til Brann
July 07, 2004, 09:39:53 AM
Jeg er i alle fall ikke mer engasjert enn at jeg klarer å holde kroppsvæskene mine for meg selv når jeg ser på foppal.
Og poenget jeg ville ha frem var at det ikke er som straff å regne å bli utestengt en halv sesong. Brann kunne og burde lagt økonomisk ansvar på synderen i tillegg. Det er for jævlig at de skal betale for hennes idioti.
617
Brann / På tide å gi seg nå
July 07, 2004, 09:08:33 AM
Enig med X.
Tror ikke spillere som Haugen, Guntveit, Kvisvik eller Hanstveit ville stått uten tilbud dersom Brann mente de var overflødig. De er rimelig habile spillere.
Problemet ligger kanskje heller i det at vi er fritatt for konkurranse på plassene. I så måte kan Sanne være en nyttig katalysator. Men neppe en bankers blandt de 11.
618
Brann / Bot Til Brann
July 07, 2004, 08:51:46 AM
QuoteDa kan man ikke sette seg inn i hva det vil si å bli tatt fra noe av det som betyr mest her i livet.


Hjelpes.
Håper aldri jeg opplever den dagen da adgang på Staddaen er det jeg er mest redd for å miste.
Men hvis det er noe av det værste som kunne skjedd spytteren burde hun vel heller vurdert ett lån og tilbudt seg å betale boten mot å få beholde det mest dyrebare hun har. Ville i alle fall jeg gjort. 50.000 er vel billig for det som betyr mest for deg.
619
Tifo, sanger o.l.... / TIFO KONTO
July 07, 2004, 08:18:23 AM
Kunne gjerne sponset med noen lapper jeg, hvis noen kunne forklart meg hva Tifo står for (for jeg renger med at det er en eller annen kløktig forkortelse) og hvilken agenda dere har.
620
Brann / Bot Til Brann
July 07, 2004, 08:08:42 AM
QuoteDet vil ta seg dårlig ut, og etter det jeg har hørt har de "gjort opp" seg imellom da hun har godtatt å bli utestengt resten av året.
621
Brann / Ikke uflaks mot RBK
July 06, 2004, 12:15:28 PM
Fra Dagbladet:

Quote-Jeg har aldri vært så glad for noen seier noen gang, denne mot Brann, og den forrige mot Lyn. Det har vært vanskelige bortekamper der vi har spilt bra. Og seieren i dag forlenget livet mitt med tre år, smiler By Riise.


Det var da som faen.
622
Brann / olofinjana
July 06, 2004, 11:53:08 AM
QuoteOg hva i all verden har Per Ove der nede og gjøre???
Hvis det er for underskriften så har de vel faks på stadion, og det er vel Monaco som skal kjøpe, hvis de er interesert så kan vel de komme til Bergen....


Det burde vel ringe en bjelle eller to når Brann er så aktiv på å selge Ollie. Det er ikke uten grunn at de kan unvære ham i "4 uker midt i sesongen" eller sende POL på tur ned til Monaco. Det er snakk om å hente inn ganske gode penger her, og det er snakk om å hente dem før det er for sent..